zondag 18 februari 2024

‘De gedwongen elektrificatie van ons wagenpark duwt ons in de afgrond’


Als de CO2-uitstoot in Europa plots daalt, zal dat niet zijn omdat we allemaal elektrisch rijden. Het zal zijn omdat onze fabrieken en onze auto-industrie failliet zijn, sluiten, of vertrekken naar China en Mexico. Dat zei het Vlaamse parlementslid Bart Claes (Vlaams Belang).

Autoverhuurder Hertz gaat een derde van hun elektrische vloot weer verkopen en ze annuleren de bestelling van 65.000 Polestars, merkte Claes op.

Volvo – vroeger Zweeds, maar tegenwoordig in handen van de Chinezen – dat ook een aandeelhouder is van Polestar, gaat bijna 50 procent van hun aandelen van Polestar verkopen omdat de verliezen zich opstapelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Beleggers zitten er niet op te wachten

Polestar kondigde een reorganisatie aan, waardoor zo’n 450 mensen moeten vertrekken.

Renault, een Frans bedrijf, gaat de beursgang van hun batterijdivisie uitstellen. Volkswagen, de tweede grootste speler ter wereld, gaat de beursgang van zijn batterijdivisie uitstellen.

Volgens Renault zitten beleggers momenteel niet echt te wachten op investeringen in een dergelijk bedrijf als gevolg van de sterk afgezwakte vraag naar elektrische voertuigen.

Afgrond

De beursgang was al een keer uitgesteld nadat de vraag naar een elektrisch model van de Franse automaker lager uitviel dan verwacht. De laatste tijd zijn de marktomstandigheden nog ongunstiger geworden.

“De gedwongen elektrificatie van ons wagenpark duwt ons in de afgrond,” benadrukte Claes.

“Ook [de Vlaamse] regering met haar geplande verbod op de verkoop van niet-elektrische wagens, faciliteert de ondergang en het faillissement van onze Europese auto-industrie,” zei het parlementslid, waarna applaus klonk.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Premier van Slowakije linkt covidvaccins aan hart- en vaatdoden

  

De Slowaakse premier Robert Fico gaf recentelijk tijdens een speech in het parlement toe dat het aantal hart- en vaatdoden is gestegen door de vaccinaties. Hij noemde de COVID-19-vaccins ‘experimenteel’ en ‘onnodig’.

De premier, die onlangs voor de vierde keer werd geïnstalleerd, stelt een onderzoek in om de onderste steen boven te krijgen.

Enkele weken voor zijn speech kondigde hij daarnaast aan dat hij de uitbreiding van de bevoegdheden van de WHO niet steunt. Parlementsleden van zijn partij zullen internationale overeenkomsten met de WHO niet steunen, benadrukte hij.

Onzin

“Dergelijke onzin kan enkel worden verzonnen door gewetenloze farmaceutische bedrijven die beginnen te merken dat sommige overheden zich verzetten tegen verplichte vaccinatie,” citeerde de krant The Epoch Times de Slowaakse premier.

Op dit moment vinden onderhandelingen plaats over een ingrijpende herziening van de internationale gezondheidsrichtlijnen en een geheel nieuw te sluiten wereldwijd pandemieverdrag.

In Slowakije zal een commissie worden samengesteld die de corona-aanpak gaat evalueren. De commissie moet onderzoeken of de maatregelen die zijn genomen tijdens de coronapandemie wettig, efficiënt en werkzaam waren. De aanpak werd volgens Fico gekenmerkt door het onvermogen om fundamentele rechten en vrijheden te beschermen.

Recht op antwoord

Hij hekelde EU-baas Ursula von der Leyen over het achterhouden van de sms’jes met Pfizer-directeur Bourla over de aankoop van coronavaccins. “Mensen hebben recht op antwoord, over vaccinatie, waarom ze zijn gevaccineerd met experimentele, ongeteste vaccins, waarom overal in het land getest werd en hoeveel geld dat gekost heeft.”

Fico houdt de vorige regering verantwoordelijk voor de oversterfte van 21.000 sinds 2020.

In Nederland is de corona-enquête al uit de startblokken, maar oud-Kamerlid Wybren van Haga vreest dat we te maken hebben met een doofpotcommissie, vol met corona-adepten, die de misstanden uit de corona-episode gaan witwassen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Aziatische hoornaar


De Aziatische hoornaar (Vespa velutina) is een exotische wespensoort afkomstig uit zuidoost China en sinds 2016 aanwezig in België. 

Als de buitentemperatuur in het voorjaar stilaan naar de 13 graden gaat, worden de koninginnen van de Aziatische hoornaar wakker uit hun winterrust. Ze gaan meteen op zoek naar een locatie om een nieuw nest te maken, bij voorkeur op een beschutte plaats, zoals in schuren, tuinhuisjes, afdaken en luifels. In het voorjaar wordt het nest ongeveer zo groot als een pingpongbal of tennisbal. 

Zowel voor onze honingbijen als voor andere insectensoorten vormt de Aziatische hoornaar een groot gevaar. De dieren vallen namelijk onze inheemse insecten aan, die een belangrijke rol spelen in onze voedselvoorziening en in ons ecosysteem, om ze te gebruiken als eiwitbron.

hoe herkennen?

De Aziatische hoornaar is groter dan een gewone wesp. Ze wordt vaak verward met zijn verre (grotere) neef, de onschadelijke Europese hoornaar.

bron: Vespawatch


melden en bestrijden

Als je vermoedt dat je een Aziatische hoornaar gespot hebt, is het belangrijk dat je dit meldt aan Vespawatch. Specialisten gaan dan na of het effectief om de schadelijke soort gaat.

Als de locatie van het nest bekend is, verdelgen ze het. Als de locatie niet gekend is, gaat een lokale groep getrainde speurders op zoek naar het nest.

Zelf blijf je beter uit de buurt. Hoewel hoornaars niet gevaarlijker zijn dan een gewone wesp, kan de steek toch pijnlijker zijn omdat de diertjes meer gif hebben.

Bron: https://www.zoersel.be/nieuws/lok-de-koningin-van-de-aziatische-hoornaar-de-val  

Wat zie je doorheen het jaar?

 



EU-commissie keurt migratiepact goed met de bijnaam “Soros Plan” – zal resulteren in een massale golf van migranten die de EU-grenzen bestormen

 februari 18, 2024   35 

   Raimond Spekking / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Het lijkt erop dat de 93-jarige George Soros zijn best doet om het Europese continent te vernietigen voordat hij overlijdt. We vermoeden echter dat het ‘Soros-plan’ zo drastisch is dat veel meer mensen wakker zullen worden over wat de liberale elite voor hen van plan is…

De LIBE-commissie van het Europees Parlement heeft eerder deze week een nieuw migratiepact aangenomen. Het plan voor massale migratie naar het continent wordt “het plan-Soros” en “de zelfmoord van Europa” genoemd, schrijft YourDestinationNow.

Het is duidelijk dat Amerikaanse politici niet de enigen zijn in hun streven naar nationale zelfmoord. Het is de hele westerse beschaafde wereld.

Deze video “With open gates: the forced collective suicide of European nations,” werd 8 jaar geleden uitgebracht tijdens de invasie van Obama-migranten in Europa. De video werd verwijderd door YouTube en Liveleak.

De video veroverde het internet stormenderhand. Links bestempelde het als racistisch om echte beelden van de invasie van Europa te laten zien.

Je kunt zelf beslissen of deze video racistisch of beledigend is.

De laatste stemming vond deze week plaats.

Modernity News bericht:

De EU heeft een migratiepact aangenomen dat “de zelfmoord van Europa” wordt genoemd en dat ertoe kan leiden dat het continent wordt overspoeld met maar liefst 75 miljoen nieuwe migranten.

De LIBE-commissie van het Europees Parlement nam de wet woensdag aan, die de verdeling van migranten over de lidstaten formaliseert en die lidstaten straft die weigeren hen op te nemen.

Omdat culturele verrijking en diversiteit “onze grootste kracht” is, zullen landen die proberen hun nationale identiteit te behouden zonder te worden opgeslokt door migranten zware financiële sancties krijgen.

 

Marine Le Pen, de leider van de parlementaire vleugel van de National Rally, zei eerder dat het pact zou leiden tot “de zelfmoord van Europa” en voegde eraan toe dat het een deal met de duivel was en een “georganiseerd plan om Europa en de naties waaruit het bestaat onder te dompelen” vertegenwoordigt.

Het lijkt erop dat de 93-jarige George Soros zijn best doet om niet alleen Amerika, maar ook het Europese continent te vernietigen voordat hij overlijdt.

Het plan dat door Hongaarse politici het “Sorosplan” wordt genoemd, zal resulteren in de creatie van migrantengetto’s.

Magyar Nemzet meldt:

De goedkeuring van het migratiepact is de zoveelste aanval van Brussel op Hongarije.

Acht jaar na het begin van de migratiecrisis, ondanks talloze calamiteiten, menselijke tragedies, bedreigingen voor de openbare veiligheid en de terrorismedreiging, heeft de LIBE-commissie van het Europees Parlement vandaag een besluit genomen om het Sorosplan uit te voeren, – aldus Fidesz-parlementslid Balazs Hidveghi. De politicus sprak met journalisten in Brussel op woensdag nadat de LIBE Commissie van het Europees Parlement voor het migratiepact had gestemd.

Met betrekking tot de voortgang van het migratiepact, gaf de heer Hidveghi een gedetailleerde uitleg waarom het onverenigbaar is met het standpunt van Hongarije.

De Europarlementariër benadrukte dat het voorstel, dat negen stukken wetgeving omvat, onder andere tot doel heeft om illegale immigranten in Europa volgens quota te verdelen, en voegde eraan toe dat elk land dat dit afwijst boetes opgelegd kan krijgen. Deze beslissing zou effectief migrantengetto’s creëren in EU-lidstaten, wat onaanvaardbaar is voor Hongarije, zei de politicus, eraan toevoegend dat de nieuwe regels nog steeds niet vereisen dat beslissingen over asielaanvragen buiten de grenzen van Europa worden genomen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-commissie-keurt-migratiepact-goed-met-de-bijnaam-soros-plan-zal-resulteren-in-een-massale-golf-van-migranten-die-de-eu-grenzen-bestormen/

‘Iedere westerse ‘leider’ moet zijn hypocriete muil houden over Navalny!’


Vrijdag meldden de media dat de Russische oppositieleider Navalny is overleden. Volgens de Russische gevangenisautoriteiten werd hij onwel tijdens een wandeling en overleed hij vrijwel direct daarna. Hij zat vast in een strafkolonie op de rand van de poolcirkel.

Navalny was een fel criticus van president Poetin. Op beeld is vastgelegd hoe zijn bondgenoot Vladimir Asjoerkov een officier van de Britse geheime dienst MI6 vraagt om 10 tot 20 miljoen dollar per jaar om een kleurenrevolutie in Rusland te beginnen. Dat is de reden waarom hij is gearresteerd, zegt bestsellerauteur George Papadopoulos.

(Video verwijderd? Klik hier...)


De wereldleiders buitelen ondertussen over elkaar heen om Rusland te veroordelen. Volgens demissionair premier Rutte tekent het overlijden van Navalny ‘de ongekende bruutheid’ van het Russische regime.

CIA-marionet

Ook de Amerikaanse president Biden houdt Poetin verantwoordelijk voor de dood van Navalny. De Canadese premier Trudeau noemde de Russische president een ‘monster’.

De Russische ambassade in Nederland hekelt de beschuldigingen over de oppositiepoliticus. “Deze beschuldigingen zijn absoluut onwaar. Ze zijn des te ongepaster tot de doodsoorzaak is vastgesteld,” schrijft de ambassade.

FVD-leider Baudet deelde een bericht waarin wordt betwijfeld dat het in het belang is van de Russische overheid om de ‘CIA-marionet’ om te brengen. “De vraag die te complex is voor de Nederlandse media en leden van het kartel – net als een jaartje terug met Nordstream,” schreef hij erbij.

Dat slaat als een tang op een varken

Waarop FVD-fractievoorzitter in de gemeente Westland Jasper van der Voort zei: “Iedereen schreeuwt nu moord en brand om over een jaartje erachter te komen dat Baudet weer gelijk heeft.”

Ook advocaat Carine Knapen stelt dat Rusland geen enkel belang had om Navalny te doden. “Hij was veroordeeld en zat al een aantal jaren in de gevangenis. Waarom hem nu precies doden? Dat slaat als een tang op een varken.”

“Denkt u dat de dood van Navalny, net nu, toeval is?” vraagt ze. “Zoals Epstein, die ook plots in de cel overleden is vlak voor zijn verhoor, waarin hij reeds had aangegeven dat hij zou overgaan tot bekentenissen?”

Hypocriete muil

Journalist David Boerstra merkt op: “Waar was deze verontwaardiging toen Gonzalo Lira in de Oekraïense gevangenis overleed? Exact.”

“Zolang Julian Assange nog steeds vastzit moet iedere westerse ‘leider’ zijn hypocriete muil houden over Navalny!” briest Robert Jensen.

Correctie: in een eerdere versie van dit artikel stond dat Navalny een officier van MI6 om geld had gevraagd. Het ging om zijn bondgenoot Vladimir Asjoerkov.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Verbolgen reacties om rellende Eritreeërs in Den Haag: ‘Grenzen dicht en dit tuig uitzetten, nu’

Zaterdag heeft de politie traangas ingezet bij een confrontatie tussen twee groepen Eritreeërs in Den Haag. Na een bijeenkomst in zalencentrum Opera aan de Fruitweg braken er rellen uit.

Er werd met stenen, hekken, stokken en fietsen gegooid. Ook zijn er meerdere politievoertuigen in brand gestoken. De Mobiele Eenheid werd opgeroepen om de groepen uit elkaar te houden. Burgemeester Jan van Zanen gaf een noodbevel af voor de omgeving. De inzet van de politie was maximaal.

Politiebond ACP schreef op X dat ‘politiemensen onder zwaar geweld de orde proberen te herstellen, terwijl ze bekogeld worden met stenen en hun voertuigen in vlammen opgaan’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat een verrijking

De rellen leidden tot verbolgen reacties. “Mijn hemel wat een ongelofelijk tuig is dit,” schrijft onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans. “En wij laten ons mooie Nederland naar de filistijnen helpen door meer en nog meer van dit soort wandelende tijdbommen dagelijks binnen te laten?”

“Wat een verrijking deze geïmporteerde stammenstrijd uit Eritrea,” zegt FVD-fractiemedewerker Annelies Strikkers sarcastisch.

Forum voor Democratie stelt dat dit het gevolg is van decennialang omvolkingsbeleid.

Het is stil bij de pro-migratie partijen

“Ik heb het al vaker gezegd en zeg het nu opnieuw: er zijn massa-uitzettingen nodig,” vindt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Europarlementariër Rob Roos merkt op dat we er fraai op staan in het buitenland. “Je bijt niet in de hand die je voedt. Althans, dat zou je denken.”

“Het is stil bij de pro-migratie partijen,” constateert FVD-fractievoorzitter in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans.

Opengrenzenbeleid heeft ons land totaal verwoest

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn wil dat de grenzen worden gesloten en dit tuig wordt uitgezet. “Het opengrenzenbeleid heeft ons land totaal verwoest.”

“Sommige mensen noemen dit verrijking. Wat mij betreft stuur je elke relschopper zonder permanente verblijfsvergunning lekker terug naar Eritrea,” aldus jurist Kim Boon.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Waarom sterven er zoveel influencers?

 zondag, 18 februari 2024 11:39    Hits: 2013

  alweer een dode influencer, Twomad Overheden doen alles wat in hun vermogen ligt om de vaccinatieschade voor het publiek verborgen te houden.

Als je gewoon simpelweg ieder onderzoek blokkeert dan lukt dit aardig, maar toch wordt de onvrede bij veel mensen groter en groter.



En wederom is er een prominent lid van D66, ook wel D666 (de partij des doods genoemd), in een machtige positie terecht gekomen.

Iedere keer als er sprake is van aantasting van integriteit van het eigen lichaam, is de Partij des Doods van de partij. Of het nu gaat om organen uit je lichaam roven of het “vrijwillig” beëindigen van je leven omdat dit voltooid zou zijn, tot verplichte vaccinaties, D666 staat paraat.

De vorige D66 minister van Gezondheid Ernst Kuipers, heeft het hazenpad gekozen omdat deze waarschijnlijk de bui al voelt hangen.

Nu hebben we een nieuwe D66 minister op die post en wel nieuwslezer Pia (voltooid leven) Dijkstra.

Het begon allemaal met Hugo frikandel de Jonge. De man die zei te weten waar iedereen woonde en die als geen ander de bevolking richting prik heeft gedreven.



En dan zijn we nu aanbeland bij Pia die korte metten maakt met een ieder die twijfelt aan de wetenschap en vragen durft te stellen.

Oversterfte door 'vaccinaties' bestaat niet want dat zijn allemaal fabeltjes van mensen die de weg kwijt zijn.

Je komt daar een heel eind mee, maar mensen gaan zich toch afvragen wat er aan de hand is als er veel bekende influencers zomaar sterven.

Vaak zijn het dan ook nog mensen die er alles aan hebben gedaan om de prik te promoten. Zoals de infuencer Twomad met miljoenen volgers.Deze man maakte de volgende video waarin hij doet voorkomen te sterven na een coronaprik.

Nu is hij zelf dood aangetroffen met een onbekende doodsoorzaak.
Twomad is de zoveelste in een lange rij influencers die nu dood zijn.

De Canadese arts Dr. William Makis doet veel onderzoek naar plotselinge sterfgevallen en het fenomeen dat wij turbokanker noemen.

Zo is hem opgevallen dat er de laatste maanden heel wat bekende sociale media influencers zijn overleden als gevolg van hartaanvallen of ziektes die dodelijk bleken omdat het eigen immuunsysteem was verwoest.

Hij heeft minimaal 20 van dit soort gevallen geïdentificeerd. Mensen die actief waren op Instagram, Tiktok en Youtube.

Hij spreekt van een tsunami aan sterfgevallen.

Hier een aantal voorbeelden.

12 november 2023 - Brazilië - De 22-jarige Isis Freitas, model en actrice, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet gered worden en stierf op 12 november 2023. Er gaan geruchten dat ze stierf aan tuberculose?

9 november 2023 - De 40-jarige Brandi Mallory, reality TV-ster en fitness-influencer, werd op 9 november 2023 dood aangetroffen in haar auto op de parkeerplaats van een stripwinkel nadat ze de vorige dag in Chipotle had gegeten.

7 november 2023 - De 29-jarige Braziliaanse reality-tv-ster Luana Andrade onderging een liposuctie operatie in São Paulo op 7 november 2023. Na een operatie van 2,5 uur kreeg ze vier gelijktijdige hartstilstanden en werd ze gereanimeerd door medisch personeel. Toen uit tests bleek dat ze een enorme trombose had, werd ze overgebracht naar de IC. Ze stierf om 05.30 uur op de IC. Doodsoorzaak: longembolie.

6 november 2023 - De 41-jarige Braziliaanse influencer Vanessa Mancini stierf plotseling op 6 november 2023. Vanessa was bezig met het ophangen van versieringen in haar luxe appartement in Brazilië, voorafgaand aan de feestdagen, toen ze instortte en een hartstilstand kreeg. Ze kon door paramedici niet meer worden gereanimeerd.

26 oktober 2023 - De 19-jarige Filipijnse TikTok influencer Apple Paguio begon bloed over te geven, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en stierf drie dagen later plotseling in het ziekenhuis.

23 oktober 2023 – De 25-jarige Braziliaanse Juliana Rocha, make-up-influencer op TikTok bij wie onlangs de diagnose leukemie werd gesteld, stierf aan een hartstilstand, vocht in de longen en vermoedelijk tuberculose.

Doodsoorzaken in deze groep:

6 hartstilstanden (sommige daarvan meerdere hartstilstanden)
3 gevallen van kanker
2 toevallen of zwelling van de hersenen
2 bloedstolsels
2 stierven in slaap
2 Turberculose (schokkend maar waarschijnlijk te wijten aan een vernietigd immuunsysteem)

Dr. Makis heeft een boodschap voor al die influencers die nu nog wel leven:

SPREEK NU. Wees geen stille “plotseling gestorven” statistiek die iedereen zal vergeten.

De tijd om te blijven zwijgen over de vernietiging die deze COVID-19-vaccins veroorzaken, is al lang voorbij. Laat je leven ergens voor tellen!

Als we een einde willen maken aan alle doden die deze COVID-19-injecties veroorzaken, hebben we iedereen en hun invloedssferen nodig. Sterren van sociale media kunnen miljoenen mensen bereiken op een manier die geen van de Freedom Fighting-artsen zoals Dr.Peter McCullough, Dr.Robert Malone, Dr.Drew of ikzelf kan.

Misschien het meest schokkende verhaal is afkomstig van de fitness influencer Johannes ‘Jo’ Lindner, beter bekend als Joesthetics

De Duitse bodybuilder en fitnessster overleed vrijdag op 30 jarige leeftijd aan de gevolgen van een aneurysma. Dat maakte zijn vriendin Nicha op Instagram bekend. Lindner klaagde volgens haar al drie dagen over pijn in zijn nek ‘totdat het te laat was’, schrijft ze. De dood van de influencer kwam blijkbaar plotseling: ‘Ik was in zijn kamer, hij deed de ketting om mijn nek die hij voor mij had gemaakt”, licht de vriendin toe.

De twee lagen nog wat te knuffelden voordat ze om 16 uur een vriend zouden ontmoeten om te trainen toen Lindner zijn laatste adem uitblies. ‘Hij lag in mijn armen, toen ging alles veel te snel”, schetst Nicha.

Nog even en alles is in handen van de één procent

 zondag, 18 februari 2024 13:41   Hits: 123

  de één procent pakt alles  Van de vroege morgen tot de late avond moet de doorsnee burger werken om het hoofd boven water te houden.
Steeds meer van wat deze verdient moet afgedragen worden aan de één procent. 
Een kenmerk van de geplande New World Order is het feit dat alle macht en bezittingen in handen zijn van slechts enkelen.


Een groep die wij de satanische sekte of de Illuminati noemen en soms wordt deze groep ook wel aangeduid als de één procent.

De afgelopen jaren hebben we kunnen zien hoe die kleine groep steeds rijker wordt en ook steeds meer macht naar zich toe trekt.

Dat dit geen verbeelding is zie je in de volgende grafiek. Het is een plaatje dat laat zien dat de één procent in Amerika nu meer bezit heeft dan de complete middenklasse
Wat je ziet is dat gestaag meer macht en meer geld bij een kleine groep terecht komt. Waar er zo'n 20 jaar nog een echte middenklasse bestond, zo verdwijnt deze nu als sneeuw voor de zon.

Ze gebruiken dingen zoals een nep pandemie of het klimaat, de grootste zwendel aller tijden, om steeds meer geld en macht over te hevelen naar de één procent.

Het leven voor burgers wordt duurder en duurder en dit komt iederen keer door een nieuwe gefabriceerde crisis.

Meer en meer belasting moet er worden betaald om de planeet te redden en meer en meer maatregelen moeten er worden genomen om de 'veiligheid' van de bevolking te kunnen garanderen.

Als dit proces alsmaar door blijft gaan, dan moge duidelijk zijn dat na verloop van tijd zo goed als alle bezittingen en rijkdom op aarde in handen zijn van de één procent.

De enige manier waarop ze dit kunnen doen is een goedgelovig volk wijsmaken dat er sprake is van een crisis.

Want als er een crisis is, dan kan je het volk bang maken via de mainstream media die uiteraard volledig in handen zijn van de 1 procent.

Als je de bevolking bang genoeg kunt maken, dan zullen ze alles doen om toch vooral maar veilig te zijn.

Dan zullen ze zich vrijwillig laten opsluiten in hun huis, lappen voor het gezicht binden en zich laten inspuiten met een niet geteste experimentele gentherapie.

Als ze bang zijn straks slachtoffer te worden van het klimaat, dan zullen ze nog meer belasting betalen om er zo voor te zorgen dat ze hun steentje bijdragen voor de 'veiligheid'. Je kunt een bang volk van alles wijsmaken en van alles laten doen.

Ze zullen gehoorzamen omdat ze hoe dan ook 'veilig' willen zijn.

 vaccin tegen klimaatopwarming

Wat er in werkelijkheid gebeurt is dat er steeds meer macht en geld wordt overgeheveld naar de één procent. Tot het moment dat we zijn aanbeland in de door ons al in 2015 voorspelde Hunger Games maatschappij.

En dat wordt letterlijk een Hunger Games maatschappij, want om die ultieme overheveling van alle bezit mogelijk te maken willen ze ook honger inzetten als wapen.

En dat betekent dat weer dat ze alles in het werk zullens stellen om de boeren op te jagen en hun werk onmogelijk te maken door het verzinnen van de meest krankzinnige regels.

Bij de onfortuinlijke val over de tuinkabouter in diep Rusland en de dood van Navalny

Goed fout

 17 februari 2024 Roski

 Het nieuws sijpelde verwaterd binnen bij de grote nieuwscentrales aka gesubsidieerde mediamoguls.

In Rusland was de boomlange Alexei Navalny tijdens een verplichte ochtendwandeling in ontbloot torso bij -35 graden Celsius over een tuinkabouter gevallen die daar eerder was geplaatst door Pjotr Strandovski, kampcommandant van het Siberische staatsbuitenverblijf waar Russen met een bovengemiddelde intelligentie worden ondergebracht ter ontwenning van bepaalde schurftige gedachten, zoals niet compatibele USSR-gedachten worden genoemd.

Het accidentele verschijden van Navalny werd aangegrepen door Alexander De Croo in België om middels een Twitteriaanse huilbui kond te doen van zijn immense lijden

…/…

En boos? Alexander wil Putin graag in de gevangenis wegens de struikeldood van Alexei. Daarom gaat Alexander nog meer geld geven aan Gezellige Zelensky. Die kan dan met dat geld en raketten de neushaartjes van Putin verbranden. Want Alexander is immens bedroefd.

../..

 

Bron: https://www.tscheldt.be/bij-de-onfortuinlijke-val-over-de-tuinkabouter-in-diep-rusland-en-de-dood-van-navalny/?mc_cid=597b0ee875&mc_eid=449811fc1f


9 reacties op “Bij de onfortuinlijke val over de tuinkabouter in diep Rusland en de dood van Navalny

1.    Frank W. schreef:

17 februari 2024 om 16:40

Alvorens men bij het WEF toegelaten wordt moet men eerst een test afleggen, waarbij men minstens onderscheiding moet halen.


Testresultaten Alexander De Croo:

1) Ben je bereid om je eigen volk te bedriegen en te verraden?
antwoord Alexander: ja
2) Ben je bereid om alle orders van het WEF uit te voeren, zonder enige schroom?
antwoord Alexander: ja
3) Zweer je voor altijd trouw aan het WEF?
antwoord Alexander: ja
4) Voel je je goed bij het feit dat je voor altijd een dienaar van the deep state zult zijn?
antwoord Alexander: ja
5) Mensen met een geweten zijn zwakke losers, akkoord?
antwoord Alexander: ja
6) Oplichten, bedriegen, liegen en chanteren zijn noodzakelijke eigenschappen om te slagen in het leven, akkoord?
antwoord Alexander: ja
7) Ben je bereid om op vraag van het WEF je beste vrienden en collega’s een mes in de rug te steken?
antwoord Alexander: ja
8) 80% van zowel de Belgische bevolking als de bevolking in de hele EU valt onder de WEF-benaming “nutteloze eters”, akkoord?
antwoord Alexander: ja
9) Het WEF streeft naar totale digitale controle. Om dit mede te bewerkstelligen wordt er gebruik gemaakt van virussen, klimaatdoelstellingen en uiteindelijk digitaal geld. Keurt u dit goed?
antwoord Alexander: ja
10) Hebt u een probleem met de omvolking, zowel in uw land als in de hele EU?
antwoord Alexander: nee

WEF: proficiat, u hebt alle vragen juist beantwoord.


../..

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...