maandag 24 april 2023

Oekraïne houdt kinderen in fabrieksmatige omstandigheden voor pedofielen, Rusland redt de kinderen – Media Blackout

maart 23, 2023  14618   87  

Russische soldaten melden dat ze een afschuwelijke ontdekking hebben gedaan in Oekraïne, waar ze zeggen dat kinderen tussen de 2 en 7 jaar oud worden opgevoed in fabrieksmatige omstandigheden voordat de aantrekkelijke kinderen worden verkocht als seksslaven aan pedofielen van de elite en degenen die geen koper vinden worden “in stukken gesneden als weggegooid afval” terwijl hun organen worden geoogst en verkocht voor gebruik in Europese en Israëlische transplantatiecentra, bericht Newspunch.

In videobeelden van de frontlinies van de Russisch-Oekraïense oorlog beschrijft een zichtbaar emotionele Russische officier hoe kinderen door hun Oekraïense ontvoerders worden behandeld alsof ze “vee, biggetjes of konijnen” zijn rond de stad Izium, waar de ontdekking van een commerciële kinderorganenfabriek werd gemeld.

“Ze hadden organen genomen [van de kinderen],” legde de Russische officier uit.

“Ik kon het niet geloven,” zei hij. “Tot je dit allemaal met eigen ogen ziet, kun je het niet bevatten. Maar als je het ziet, vergeef je het niet.”

Eerder zijn er door Rusland meer verontrustende beweringen gedaan over Oekraïense fabrieksmatig gehouden kinderen. Volgens het Kremlin heeft het regime in Kiev honderden miljoenen dollars per jaar verdiend door kinderen in mensonterende omstandigheden groot te brengen en ze op de internationale markt aan de hoogste bieder te verkopen – zonder vragen te stellen. Naar verluidt zijn de meeste kopers rijke pedofielen met connecties bij de elite. Aangezien deze kinderen geen identiteit of officiële papieren hebben, zijn ze de droom van pedofielen omdat ze in juridische zin niet bestaan.

Westerse media en inlichtingendiensten hebben de Russische beweringen over Oekraïense kinderfabrieken al snel afgedaan als de nieuwste “Russische desinformatiecampagne”.

Zowel de Oekraïense als de westerse pers lijkt in een aanval van CNN-achtig Trump Derangement Syndrome rond 2017 te zijn terechtgekomen. Er is een hele door de elite gefinancierde media-industrie, inclusief factcheckers, die hard werkt om iedereen die wil luisteren ervan te overtuigen dat alle beweringen uit Rusland nepnieuws zijn.

Zoals Poetin onlangs zei over de Amerikaanse media: “ofwel begrijpen ze niet welke schade ze hun eigen land berokkenen, in welk geval ze gewoon dom zijn, ofwel begrijpen ze alles, in welk geval ze gevaarlijk en corrupt zijn.”

Dus wat is het? Laat een reactie achter in de commentaarsectie hieronder en vertel ons wat u denkt – zijn de mainstream media ongelooflijk dom, of proberen ze opzettelijk het Westen te vernietigen? Na deze korte break zullen we precies nagaan waarom de hypocriete globalistische elite Poetin deze week aanklaagde voor misdaden tegen kinderen.

De globalistische elite wrijft het ons graag in ons gezicht. Denk aan de ironie van het feit dat de Russische president Vladimir Poetin door het Internationaal Strafhof is aangeklaagd wegens het ontvoeren van kinderen uit Oekraïne en hen over de grens in veiligheid heeft gebracht in Rusland. Poetin stelt al tientallen jaren de misdaden van de globalistische elite tegen kinderen aan de kaak en waarschuwt het Westen met name dat de elites een actieve campagne voeren om pedofilie te normaliseren.

De globalistische elite zal Poetin nooit vergeven dat hij zich verzet tegen hun sirenenzang en de Nieuwe Wereldorde verwerpt. Het feit dat het ICC Poetin heeft aangeklaagd wegens misdaden tegen kinderen zegt alles.

Aangezien we weten dat de globalistische elite ons graag bespot, komt er onmiddellijk een uitdrukking in me op: “Openbaring van de Methode”.

In zijn boek Secret Societies and Psychological Warfare legt Michael Hoffman uit waarom de elite het ons graag in het gezicht wrijft:

Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als belangrijkste component een clowneske, grijnzende bespotting van het (de) slachtoffer(s) als een show van macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op bedekte wijze wordt uitgevoerd, vergezeld van bepaalde occulte tekens en symbolische woorden, en geen betekenisvolle reactie van verzet of weerstand van het (de) doelwit(ken) uitlokt, is het een van de meest doeltreffende technieken van psychologische oorlogsvoering en mind-rape.

Naarmate de globalistische elite de laatste jaren aan invloed heeft gewonnen, is de openbaring van de methode steeds duidelijker geworden. Terwijl de elite in het verleden in het diepste geheim opereerde, probeert zij nu in het volle zicht te opereren.

In het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland verklaarde een rechter dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U heeft me goed gehoord. De zaak in kwestie betrof een 45-jarige man die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

Nieuw-Zeeland is gevallen. Maar het is niet de enige.

Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president van Frankrijk in een verkiezing die algemeen als verdacht wordt beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab is en dat Frankrijk ook pedofilie normaliseert.

De regering van president Macron stemde in 2018 tegen een leeftijd van instemming in Frankrijk en werd daarmee een van de eerste landen die toegaf aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is seks met kinderen overal ter wereld te decriminaliseren.

Net als Jacinda Ardern, de onlangs afgezette premier van Nieuw-Zeeland, is Macron een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Ze zijn allemaal vastbesloten oorlog te voeren tegen onze kinderen.

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde ons jaren geleden al dat de wereldelite van plan is pedofilie in het Westen te normaliseren. Volgens Poetin doen de wereldelites aan Satan-verering. “Doe wat gij wilt” is hun motto. Het lijkt erop dat hij gelijk had.

Ik zei al eerder dat de mainstream media medeplichtig zijn door te zwijgen. Meer geïnteresseerd in het promoten van Big Pharma producten en het optreden als PR afdeling van de Democratische Partij, lijken de media totaal niet geïnteresseerd in de echte wereld kwesties die een directe invloed hebben op het leven van onze kinderen.

Als u wilt leven in een wereld die veilig is voor onze kinderen, is het tijd om een standpunt in te nemen.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten om de misdaden van de globalistische elite aan de kaak te blijven stellen en verslag te doen van de zaken die er echt toe doen. Maar we kunnen het niet alleen. Abonneer u op het kanaal en deel deze video met iedereen die u kent en die openstaat voor de waarheid. En voel je vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals Community. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:

     Video Link:  https://rumble.com/v2ec00q-ukraine-is-farming-children-in-factories-for-elite-pedophiles-russia-is-sav.html 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/oekraine-houdt-kinderen-in-fabrieksmatige-omstandigheden-voor-pedofielen-rusland-redt-de-kinderen-media-blackout/


Robert Kennedy: ‘Niemand praat hierover, wat ons verteld wordt over deze oorlog is simpelweg niet waar’


De Amerikaanse milieu-advocaat Robert F. Kennedy jr., die in 2024 wil meedingen naar de Democratische presidentsnominatie, wees er
 in de show van Tucker Carlson op dat de Verenigde Staten 113 miljard dollar naar Oekraïne sturen, terwijl een kwart van de Amerikanen honger lijdt.

“We financieren een oorlog die we ons niet kunnen veroorloven,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pionnen in een proxyoorlog

Waarom zitten we in Oekraïne? De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin zei dat we er zitten om ‘de Russen uit te putten’. President Biden heeft gezegd dat we er zitten om Vladimir Poetin af te zetten.

Kennedy merkte op dat we heel veel Oekraïners doden die fungeren als pionnen in een proxyoorlog tussen twee grootmachten.

Niemand praat hierover

Hij wilde nog één ding kwijt over de oorlog in Oekraïne. “Niemand praat hierover. Er zijn 14.000 Oekraïense burgers gedood, maar ook 300.000 troepen.”

“Er sterven zeven tot acht keer zoveel Oekraïners als Russen. Dat houden ze niet vol. Wat ons verteld wordt over deze oorlog is simpelweg niet waar,” zei de neef van JFK.

‘Rusland blaast ondergrondse bunker met 200 hooggeplaatste NAVO-officieren op in Oekraïne’


Bij een Russische raketaanval op een NAVO-bunker in Lviv in Oekraïne zijn 200 NAVO-officieren om het leven gekomen. Dat heeft onafhankelijk analist Gilbert Doctorow gezegd op de Iraanse zender PressTV.

Hij voegde er meteen aan toe dat dit nieuws zal worden stilgehouden.

Nadat de Oekraïners een sabotagemissie hadden uitgevoerd in de Russische stad Brjansk, waarbij meerdere doden waren gevallen, namen de Russen wraak, aldus Doctorow.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Generaals

Het Russische leger zette voor het eerst de hypersonische Kinzhal-raket in. Daarvan werden er zes afgevuurd. Eén sloeg in nabij Lviv in het westen van Oekraïne, weet de analist.

De raket werd gebruikt om een diepgelegen betonnen NAVO-bunker te vernietigen waar op dat moment 300 hooggeplaatste westerse en Oekraïense officieren verbleven. De Russische autoriteiten lieten weten dat 200 van hen hooggeplaatste NAVO-officieren waren. Er zouden zelfs generaals bij zijn geweest.

“Heb je dit gelezen in de New York Times? Nee. Als dit in de New York Times had gestaan, zou het veel opschudding hebben veroorzaakt,” zei Doctorow nog.

Complottheorie

Dit wordt een complottheorie genoemd, maar YouTuber Gonzalo Lira denkt dat de aanval echt heeft plaatsgevonden. Hij baseert zich daarbij op meerdere bronnen.

Dat Washington dit onder de pet houdt, betekent dat ze escalatie willen voorkomen en Oekraïne al hebben opgegeven, vermoedt Lira.

De Britse regering geeft stilzwijgend toe dat de COVID-vaccins in recordaantallen mensen in de werkende leeftijd in het Verenigd Koninkrijk doden

 april 24, 2023   2258   0

 

Hun totale stilzwijgen over de excessieve sterftecijfers in het VK zegt alles wat u moet weten. Er is geen andere interventie die zulke aantallen kan hebben veroorzaakt. Daarom zwijgen ze, schrijft Steve Kirsch.

Deze video van John Campbell werd 3 maanden geleden geplaatst en toont een verbluffende stijging van het aantal sterfgevallen van 4.700 naar 26.300. Dat is een toename van 5,6X. Dat is geen statistische ruis. Iets heeft dat veroorzaakt. Maar de Britse autoriteiten zwijgen hierover. Er is maar één ding dat dit mogelijk kan veroorzaken: het COVID-vaccin. Dit strookt ook met het stilzwijgen van de autoriteiten.

Samenvatting

Deze video, Excess deaths in young adults, 2022 data by John Campbell, werd 3 maanden geleden uitgezonden.

                  Video Link: https://youtu.be/OD0na_NZaLM

Hier zijn enkele hoogtepunten:

1.    2:46 – 3:11 De sterfte van de leeftijden 20-44 is 7,8% versus 2,5% stijging voor de ouderen (75 tot 84)… John zegt “dit is gewoon een HEEL groot verschil” omdat jongeren niet horen te sterven en het ongebruikelijk is als de stijging van hun sterfte 3X hoger is dan de stijging voor de ouderen. Dan zegt hij: “de regering MOET hier een verklaring voor geven; het is gewoon ongelooflijk.” Dat klopt! Maar ze zwijgen. En dat is het probleem.

2.    3:50 – 4:45 Er waren 31.000 extra sterfgevallen in 2022. De verdeling was heel erg vreemd. De meerderheid van deze sterfgevallen waren niet van COVID. De verdeling was 4.700 in de eerste helft en 26.300 in de tweede helft. Het aantal sterfgevallen was dus 5,7X hoger in de tweede helft. Dat is enorm en MOET door iets veroorzaakt worden. Wat is het? De autoriteiten zwijgen.

3.    6:57 – 7:18 “Dit leidde tot meer extra doden in de tweede helft van 2022 dan in de tweede helft van enig jaar sinds 2010.”

4.    7:15 – 8:05 John vergelijkt de 7.000 extra doden in de meest recente periode van 3 weken met een terroristische aanslag. Als 7.000 mensen in het VK zouden worden gedood door een terroristische aanslag, zou er dan geen verslaggeving zijn? Waarom is dit anders? “Geen piep” zegt hij.

 

Sinds de uitzending van de video hebben de Britse autoriteiten of wie dan ook geen enkele verklaring gegeven. Zelfs Susan Oliver’s hond Cindy heeft geen commentaar durven geven.

Dat zegt u alles wat u moet weten, nietwaar?

Inleiding

Het VK is er op ingesteld om het COVID-vaccin te laten slagen, ongeacht hoeveel mensen er moeten worden gedood.

De Britse MHRA was vroeger de regelgevende instantie voor geneesmiddelen in het Verenigd Koninkrijk.

Tegenwoordig is hun rol verschoven naar die van facilitator van vaccins, precies het tegenovergestelde van hun vroegere rol als regelgevende instantie.

Wanneer ze grote aantallen meldingen zien in het Britse Yellow Card systeem (hun versie van VAERS), denken ze eigenlijk dat dit betekent dat het meldingssysteem werkt (in plaats van dat het geneesmiddel onveilig is).

Denkt u dat ik een grapje maak? Bekijk deze 17 minuten durende video van de Britse professor Norman Fenton (hij heeft hem net 2 uur geleden gepost, dus u kunt een van de eersten zijn die dit te zien krijgt):

                       Link: https://youtu.be/NbFK5KqEdoA

Kijk vervolgens op de site van Ofcom. Zij zijn de overheidsorganisatie die de mediabedrijven in het Verenigd Koninkrijk reguleert en hen zware boetes oplegt als ze tegen het narratief ingaan. Kijk wat ze met Mark Steyn hebben gedaan. OfCom heeft er mede voor gezorgd dat Mark Steyn werd ontslagen. In hun memo zeiden ze dat Steyn fout zat, maar ze lieten niet het correcte nummer zien. Met andere woorden, ze kunnen verklaren dat je fout zit zonder je het CORRECTE getal te vertellen. Handig, nietwaar?

Daarom is Neil Oliver effectief het zwijgen opgelegd. Het is niet omdat Neil Oliver ineens denkt dat de vaccins veilig zijn.

 

Ofcom zal u natuurlijk niet bestraffen voor het verspreiden van verkeerde informatie als die strookt met het narratief van de regering. Bekijk dus deze video, die duidelijk onjuist en misleidend is. De video zegt dat als je het AstraZeneca-vaccin hebt gekregen, je de komende 14 dagen niet kunt sterven of om welke reden dan ook in het ziekenhuis kunt worden opgenomen. Het maakt je in feite onsterfelijk. Ze denken eraan Oekraïense soldaten met AZ te injecteren omdat ze de komende 14 dagen niet kunnen sterven. Geen Ofcom sancties op dat punt.

Ook staat John Campbell nu op 2 strikes op YouTube. Nog één strike en YouTube vernietigt alles wat hij ooit heeft gepost en verbiedt hem levenslang voor het verspreiden van verkeerde informatie.

Want zo werkt de wetenschap in het Verenigd Koninkrijk, waar geen grondwettelijk recht op vrije meningsuiting bestaat zoals in Amerika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-britse-regering-geeft-stilzwijgend-toe-dat-de-covid-vaccins-in-recordaantallen-mensen-in-de-werkende-leeftijd-in-het-verenigd-koninkrijk-doden/

De gids voor ouders over de mythen van goede of slechte pesticiden

 Analyse door Dr. Joseph Mercola       Feit gecontroleerd     23 april 2023

Video Link: https://www.bitchute.com/video/x1ot5706oQTm/

Download Interview Transcript: https://mercola.fileburst.com/PDF/ExpertInterviewTranscripts/Interview-AndreLeu-PoisoningOurChildren.pdf  


        HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    In de Verenigde Staten zijn er ongeveer 80.000 geregistreerde chemicaliën. Hiervan zijn er slechts een paar honderd getest op veiligheid, en zelfs dat testen door de meeste toxicologen als ontoereikend worden beschouwd

·    Chemicaliën worden geïsoleerd getest. In de echte wereld worden chemicaliën echter in combinatie gebruikt en uit de weinige onderzoeken naar synergetische effecten blijkt dat zelfs niet-toxische chemicaliën giftig kunnen worden wanneer ze met elkaar worden vermengd

·    De agrarische en wereldwijde chemische industrie hebben het systeem gemanipuleerd om veiligheidsproblemen te beheersen en te onderdrukken. Door het vastleggen van regelgeving werken regelgevers uiteindelijk voor de industrie in plaats van voor het publiek

·    Regelgevers nemen beslissingen over de veiligheid van vergiften in ons voedsel en milieu op basis van gegevens die zijn verstrekt door het bedrijf dat het toxine verkoopt, en buitenstaanders kunnen dat bewijs niet beoordelen

·    Er zijn geen specifieke veiligheidstests uitgevoerd voor kinderen, maar studies tonen aan dat er geen lager niveau van pesticiden is dat veilig is voor kinderen

 

Noot van de redactie: dit artikel is een herdruk. Het is oorspronkelijk gepubliceerd op 22 juli 2018.

In de Verenigde Staten zijn er ongeveer 80.000 geregistreerde chemicaliën. Hiervan zijn er slechts een paar honderd daadwerkelijk getest op veiligheid, en zelfs dat testen door de meeste toxicologen als ontoereikend worden beschouwd. Een deel van het probleem is dat de meeste chemicaliën geïsoleerd worden getest. In de echte wereldtoepassing worden de meeste chemicaliën echter gecombineerd met andere, en de weinige onderzoeken naar synergetische effecten laten zien dat zelfs niet-toxische chemicaliën giftig kunnen worden wanneer ze met elkaar worden vermengd.

Hoewel er veel bronnen zijn van blootstelling aan chemicaliën, is ons voedsel belangrijk, aangezien de meeste conventioneel gekweekte voedingsmiddelen worden besproeid met pesticiden. De chemische industrie zou willen dat u gelooft dat residuen van bestrijdingsmiddelen op voedsel geen grote zorg zijn.

Anderen zijn het heftig oneens. Om ouders te helpen de waarheid uit de mythe te achterhalen, schreef André Leu, voormalig president van de International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM) en de huidige internationale directeur van Regeneration International, "Poisoning Our Children: The Parent's Guide to the Myths of Safe Pesticides."

In 2014 interviewde ik hem over zijn eerste boek, "The Myths of Safe Pesticides", dat het vacuüm van wetenschappelijk bewijs voor de veiligheid van pesticiden onthult. Zoals Leu opmerkte, is de veiligheid van pesticiden "gebaseerd op gegevensvrije veronderstellingen."

'Toen ik gegevens aan het onderzoeken was, realiseerde ik me dat er absoluut geen wetenschappelijk bewijs is over de veiligheid van pesticiden en andere chemicaliën voor onze kinderen.

Toch hebben we honderden wetenschappelijke onderzoeken die de schade aantonen die de kleinste hoeveelheid pesticiden kan aanrichten. Feit is dat de wetenschap laat zien dat er absoluut geen veilig niveau van deze chemicaliën is voor kinderen. Ik denk dat het erg belangrijk is voor ouders om erover te leren en zich bewust te zijn van wat de wetenschap zegt."

Hoe de chemische industrie gegevens manipuleert om zorgen te onderdrukken

Een belangrijk argument in zijn boek is dat de landbouwindustrie en de wereldwijde chemische industrie het systeem hebben gemanipuleerd om veiligheidsproblemen te beheersen en te onderdrukken. Het proces wordt "regulerende vangst" genoemd."Dit is waar de industrie de toezichthouders daadwerkelijk vangt en de toezichthouders werken nu voor de industrie in plaats van voor het publiek te werken. Een aantal giftige industrieën heeft hetzelfde speelboek gebruikt om dit doel te bereiken, waaronder de tabaks-, asbest-, lood- en pesticidenindustrie.

Een deel van dit proces is de draaideur tussen overheid en industrie, waar toezichthouders goedbetaalde banen krijgen in de branche, en leidinggevenden in de sector worden aangenomen als senior managers bij regelgevende instanties zoals de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) waar ze de producten van hun voormalige bedrijf gaan goedkeuren.

'Dat is echt een vorm van corruptie', zegt Leu, 'maar we zien dit overal ter wereld. In elk land waar ik naar kijk, zijn de toezichthouders eigendom van de industrie."

De tabaksindustrie heeft de strategie voor het vastleggen van regelgeving echt geperfectioneerd en andere industrieën zijn moedig in de voetsporen getreden. Neem bijvoorbeeld de leiding. Het wordt nu algemeen erkend dat lood een toxine is dat hersenbeschadiging veroorzaakt en het IQ verlaagt. Deze erkenning was grotendeels het resultaat van de onvermoeibare inspanningen van Clair Patterson, Ph.D ., een geochemist die de oliemaatschappijen op zich nam, onthulde de fraude die werd gepleegd en geduwd om lood uit benzine te verwijderen.

Het is een klassiek voorbeeld van hoe gevaarlijke chemicaliën en metalen in het milieu kunnen worden geïntroduceerd, voornamelijk als gevolg van het profiteren van een grote bedrijfsinfrastructuur. Het is ook een inspirerend voorbeeld van hoe een enkel individu het hele systeem kan veranderen en miljoenen kan beschermen tegen onnodige schade.

Giftige limieten op basis van aannames

Afgezien van het vastleggen van regelgeving, is een andere strategie die door de chemische industrie wordt gebruikt, het manipuleren van de wettelijke limieten voor het betreffende toxine. Dit is cruciaal, want als je het spel manipuleert zodat de limiet hoger is dan zou moeten, kan de industrie het milieu besmetten zonder een financiële hit te krijgen of wijzigingen aan te brengen in het product of de verkoopstrategie.

Een deel van het manipuleren van de veiligheidslimieten houdt in dat onafhankelijke gegevens worden onderdrukt die rode vlaggen opleveren. 'Er zijn veel onafhankelijke wetenschappers en onderzoekers. Ze publiceren in wetenschappelijke tijdschriften. Dit wordt beschouwd als de gouden standaard in onderzoek. Maar dit bewijs wordt onderdrukt ', zegt Leu.

In plaats daarvan houden regelgevers voornamelijk rekening met onderzoeken die door de bedrijven zelf zijn ingediend, en de meeste van deze onderzoeken zijn vertrouwelijk, zodat het publiek - evenals andere wetenschappers en onderzoekers - er geen toegang toe hebben. Regelgevers nemen dus beslissingen over de veiligheid van vergiften in ons voedsel en onze omgeving op basis van gegevens die zijn verstrekt door het bedrijf dat het toxine verkoopt, en geen enkele buitenstaander kan dat bewijs beoordelen.

'Voor mij is dat een ander teken van corruptie' Zegt Leu. 'Als dit goede studies waren, waarom zijn ze dan bang voor een transparant en open systeem? Waarom publiceren ze ze niet en laten ze onafhankelijke wetenschappers toe om ze te bekijken als dat de gouden standaard van de wetenschap is?"

De mythe hier, de algemene perceptie, is dat we objectieve federale regelgevende instanties hebben die onafhankelijke tests uitvoeren om de veiligheid van de chemicaliën die ze toestaan te valideren. Maar dat is helemaal niet het geval. De regelgevende instanties doen zelden onafhankelijke tests. In plaats daarvan maken ze aannames over veiligheids- en toxiciteitslimieten op basis van de vertrouwelijke tests die zijn uitgevoerd door de chemische fabrikant.

Download dit artikel voordat het verdwijnt: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/April/PDF/guide-myths-of-good-or-bad-pesticides-pdf.pdf

Download PDF

Er is geen veilige limiet voor elk bestrijdingsmiddel voor kinderen

Zoals Leu opmerkte, blijken de meeste van slechte kwaliteit wanneer toegang tot bedrijfsstudies wordt verkregen door middel van verzoeken om vrijheid van informatie of juridische ontdekking. 'De meesten van hen vertonen eigenlijk een hele reeks ziekten en risico's', zegt Leu, waardoor veel onafhankelijke wetenschappers tot de conclusie komen dat de chemische stof in kwestie schadelijk is en ernstig moet worden beperkt of helemaal moet worden verboden.

Leu is van mening dat Leu, na de wetenschap over pesticiden uitgebreid te hebben bekeken, de grootste bedreiging het gevaar is dat deze chemicaliën voor onze kinderen opleveren.

'Er zijn geen specifieke tests uitgevoerd voor kinderen' hij zegt. 'Er is absoluut geen gepubliceerd wetenschappelijk bewijs om enig veiligheidsniveau aan te tonen. Aan de andere kant tonen onderzoeken aan dat er geen lager niveau is dat veilig is voor kinderen.

Kinderen, als we het hebben over het ongeborene, de pasgeboren en volwassen kinderen tot in de puberteit, hebben ze niet de ontgiftingsenzymen in hun levers die we als volwassenen hebben. Vooral voor jonge kinderen betekent dit dat ze zelfs de kleinste hoeveelheid bestrijdingsmiddel of chemische stof niet kunnen ontgiften.

Het bewijs toont aan dat zelfs kleine hoeveelheden, wanneer kinderen in de baarmoeder worden blootgesteld, door borstvoeding of op jonge leeftijd, de manier waarop ze zich ontwikkelen ernstig beïnvloeden. Het beïnvloedt het zenuwstelsel, het hormoonsysteem en het voortplantingssysteem.

Als je naar de wetenschap kijkt, zijn er zoveel gebieden die negatief kunnen worden beïnvloed door deze kleine hoeveelheden. Helaas gaan veel van deze effecten een leven lang mee. En we weten ook dat sommige intergenerationeel zijn. De kleinkinderen van die kinderen zullen worden getroffen."

Klinische tekenen en symptomen van schade

Klinische tekenen en symptomen van blootstelling aan pesticiden zijn onder meer maligniteiten en tumoren. 'Als je kijkt naar de cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) over kinderkanker, schieten ze omhoog en hebben we goed bewijs dat teruggaat naar kleine hoeveelheden pesticiden in voedsel', zegt Leu. Hormoonverstoring is een ander kritiek neveneffect.

Chemicaliën in zeer kleine hoeveelheden, delen per biljoen, hebben een effect op de ontwikkeling van de foetus en kunnen een kind overal in de puberteit en daarbuiten beïnvloeden. Een deel per biljoen is het equivalent van één druppel in drie zwembaden van olympische grootte.

"Deze delen per biljoen zijn significant in de normale ontwikkeling van een kind, omdat de hormonen op verschillende momenten genen vertellen om op te komen en verschillende delen van het lichaam te ontwikkelen, zoals het voortplantingssysteem, armen, benen, ogen en de hersenen. Als deze signalen worden verstoord door chemicaliën die hormonen nabootsen, verstoort dat dit hele normale groeipatroon. Het heet een programmeerevenement. Het kan hen de rest van hun leven beïnvloeden ..

Er is een zeer goede studie uitgevoerd door Warren Porter en collega's van de University of Wisconsin Madison, waar ze keken naar de normale besmetting van pesticiden, herbiciden en meststoffen in het drinkwater in het Midwesten. Ze ontdekten dat het ernstige ontwikkelingsproblemen veroorzaakte bij babyratten en natuurlijk problemen zoals schildklierproblemen, een van de hoofdklieren.

Een ander echt belangrijk punt is de normale ontwikkeling van het zenuwstelsel. We weten dat veel van deze chemicaliën, zoals glyfosaat, de normale ontwikkeling van zenuwen bij kinderen daadwerkelijk stoppen, en de hersenen bevatten de grootste concentratie zenuwen ..

Het bewijs toont ziekten zoals aandachtstekortstoornis met hyperactie, het autismespectrum van aandoeningen, het bipolaire schizofreniespectrum - evenals woedebeheersing en een hele reeks gedragsproblemen bij kinderen - gaan terug naar deze zeer kleine hoeveelheden pesticiden in ons voedsel, lucht en water."

Uw leidingwater bevat waarschijnlijk tientallen pesticiden

Hoe bezorgd moet u zijn over deze blootstellingen? Ik heb onlangs uitgebreide toxicologische tests uitgevoerd op mijn leidingwater waar ik in Florida woon. Het was een eye-opening ervaring.

De resultaten onthullen meer dan 50 verschillende chemicaliën in mijn water, variërend van 3 tot 11 delen per biljoen, inclusief atacoratrazine, lindaan, chloordaan, endrine, heptachloor, epoxide, simazine, toxifine, 2,4-D, dalapron, dinazeb, pentachloorfenol, carbofuran en oxymel. Ik heb ook 4.200 delen per biljoen glyfosaat in mijn water, wat een waanzinnige hoeveelheid is, vooral als je bedenkt dat ik dit water gebruik voor mijn biologische tuin.

Elke keer dat ik mijn tuin water gaf, dompelde ik mijn biologische groenten en fruit onder met glyfosaat en een hele reeks andere pesticiden. Sindsdien heb ik mijn hele huiswaterfiltersysteem aan het water voor mijn planten toegevoegd. Binnen heb ik daar bovenop een omgekeerd osmosesysteem voor mijn drinkwater.

Maar hoe zit het met iedereen in mijn gemeenschap? Hoe zit het met gezinnen met jonge kinderen, die helemaal geen filtratie gebruiken? De kans is groot dat je in een gemeenschap woont waar ook pesticiden in je watervoorziening voorkomen. Ik zou u ten zeerste willen aanmoedigen om een waterkwaliteitsrapport van uw plaatselijke waterautoriteit te krijgen en stappen te ondernemen om uw water te zuiveren voordat u gaat drinken, koken en baden, vooral als u jongeren in huis heeft.

Biologische stof in uw bodem helpt besmetting te voorkomen

Het goede nieuws is dat hoe hoger de kwaliteit van uw bodem, hoe beter de bodem pesticiden kan vangen en afbreken, waardoor ze uw voedsel niet kunnen besmetten. De sleutel is om grote hoeveelheden organisch materiaal in uw grond te hebben, wat een van de voordelen is van biologische en biodynamische landbouw - het bouwt organisch materiaal. Leu, die toxicologische tests heeft uitgevoerd op regeneratieve en organische landbouwgrond, zegt:

'Bodem organische stof ... werkt een beetje als een buffer. Het houdt deze chemicaliën vast. Terwijl deze chemicaliën in het milieu zijn, raken ze eigenlijk vast in de organische stof. Wanneer we [biologische voedingsmiddelen] producten testen, zien we dat de overgrote meerderheid van hen eigenlijk vrij is van deze chemicaliën.

Daar hebben we goede gegevens over. We weten ook dat we in deze goede landbouwsystemen, waar we een goed gehalte aan organische stof hebben, verschillende bodemmicroben hebben ... [die] de vergiften daadwerkelijk aantasten."

Volgens Leu wordt besmetting met pesticiden in uw irrigatiewater, zodra u ongeveer 3% of meer op koolstof gebaseerde organische stof in uw grond heeft, met humus als belangrijkste, minder zorgwekkend omdat de microben nu in staat zijn de gifstoffen te degraderen.

Positieve veranderingen worden vaak gezien zodra je 1,5% bereikt. Hoewel dit niet zo klinkt, hebben de meeste landbouwbodems over de hele wereld tegenwoordig minder dan 1% organische stof. Op veel plaatsen is het zo laag als 0,5% tot 0,6%, dankzij het overmatig gebruik van landbouwchemicaliën, met name stikstofmeststoffen, die microben doden en de bodem na verloop van tijd aantasten.

'Pesticiden zijn synthetische organische moleculen. Ze zullen zich hechten aan de organische stof en daar blijven. De planten nemen voedingsstoffen op via een proces dat ionenuitwisseling wordt genoemd en kunnen actief selecteren wat ze nodig hebben.

Ze zijn niet passief. In de conventionele industriële landbouw, waar ze wateroplosbare meststoffen met krachtvoer zijn, hebben [planten] geen keus wat ze opnemen. Veel van deze meststoffen hebben lood, cadmium en zware metalen en zijn oplosbaar. Als je daarmee water geeft, nemen [planten] deze zware metalen op.

In een organisch systeem is het andersom. De gifstoffen hechten aan de organische stof en de planten selecteren actief welke moleculen ze nodig hebben, zodat ze deze gifstoffen kunnen vermijden. Dat is wanneer we ontdekken dat wanneer we testen, er een enorm verschil is.

Zelfs als ze in dezelfde regio groeien, is er een enorm verschil in de hoeveelheid gifstoffen in biologisch voedsel in vergelijking met conventioneel. De grootste studie ... een meta-analyse van ongeveer 300 vergelijkingsstudies tussen biologisch en conventioneel, vond dat biologisch voedsel altijd significant lagere niveaus van deze gifstoffen en zware metalen heeft."

Synergetische effecten worden volledig genegeerd

Zelfs als er een beperkt gevaar was door een bepaalde chemische stof, kijkt niemand - geen organisatie of instantie - naar de synergetische effecten van het combineren van twee of meer chemicaliën, en zo worden we er daadwerkelijk aan blootgesteld.

Zelden, of nooit, komen we in contact met een chemische stof afzonderlijk. Bij de normale productie van elk landbouwproduct, elk gewas, zijn er meerdere goedgekeurde pesticiden die kunnen worden gebruikt, zoals herbiciden, fungiciden en insecticiden. Binnen een normale gewascyclus worden de meeste gebruikt, daarom testen voedingsmiddelen vaak positief voor niet slechts één maar meerdere verschillende pesticiden.

Daaraan moeten we ook alle verschillende cocktails van chemicaliën in onze huizen toevoegen, zoals schoonmaakproducten, persoonlijke verzorgingsartikelen, weekmakers en brandvertragende chemicaliën die in een grote verscheidenheid aan materialen voorkomen, om er maar een paar te noemen. Er is absoluut geen wetenschappelijk bewijs om aan te tonen dat deze combinaties veilig zijn. Onafhankelijke tests hebben echter aangetoond dat combinaties van chemicaliën synergetische effecten hebben die hun potentie vergroten of het vermogen om schade te veroorzaken.

'Als we het hebben over synergismen, waar in plaats van een additief effect, waarbij één plus één gelijk is aan twee, in synergisme één plus één drie of vier kan veroorzaken. We hebben voorbeelden waarbij één en één meer dan 1.000 aan toxiciteit kunnen evenaren. De effecten worden vermenigvuldigd " Leu legt uit.

'Dit is een enorm probleem, want geen enkele regelgevende instantie ter wereld doet er iets aan. Regelgevende instanties, zoals de Amerikaanse EPA en de European Food Safety Agency (EFSA), hebben van hun regeringen de taak hiermee rekening te houden. Ze zouden dit de afgelopen 20 jaar hebben gedaan en niemand heeft iets gedaan."

Hoe u uw gezin kunt beschermen tegen blootstelling aan pesticiden

Twee gezond verstandstrategieën om uw blootstelling aan pesticiden te minimaliseren, zijn het verbouwen en kopen van biologisch geproduceerd voedsel. Je hebt geen pesticiden nodig voor je tuin. Er zijn veel veilige alternatieven voor wanneer plagen en plantenziekten toeslaan, en oplossingen zijn zowel in boeken als online te vinden.

'Ga terug naar de manier waarop voedsel hoort te zijn, dat is vers en lokaal, waar mogelijk. Kook echt eten, " Leu adviseert. "Vermijd verwerkt voedsel, dat niet alleen gedenatureerd is in termen van voedingswaarde, het heeft al deze verschillende toevoegingen waarvan we ook weten dat ze giftig zijn.

Nogmaals, er is geen wetenschap om te laten zien dat ze veilig zijn, maar we leren steeds meer over de gevaren van al deze voedseladditieven. Ga gewoon weer lekker eten, vers en gezond eten. Het zal een enorm verschil maken voor uw kinderen en ook voor uzelf."

Onthoud ook dat verandering altijd van mensen komt, niet van regeringen. 'Je moet deze verandering zelf aanbrengen', zegt hij. 'Het is makkelijk te maken. Als genoeg van ons deze verandering aanbrengen, zullen we de landbouw daadwerkelijk veranderen omdat de retailers en boeren gedwongen zullen worden om van productie te veranderen om aan de markt te voldoen.

Biologisch voedsel kopen, lokaal voedsel kopen, naar CSA's gaan, is eigenlijk een zeer krachtige politieke en veranderingswet. Uw dollars zullen meer doen om het systeem te veranderen dan waarschijnlijk iets anders."

Onthoud dus, stem met je portemonnee en moedig anderen aan om het ook te doen. Hoe meer mensen erbij betrokken zijn, hoe sterker de stimulans is voor de industrie om hun destructieve en giftige praktijken te veranderen.

'Ik ben hier al 45 jaar bij betrokken. De beste biologische regeneratieve systemen zijn eigenlijk hoger in productie dan de industriële landbouw. Het is een mythe om te zeggen dat alle organische stoffen laag zijn. We hebben nu goede wetenschap over hoe we voedzaam en gezond voedsel kunnen verbouwen en hogere opbrengsten per hectare kunnen krijgen dan de industriële systemen.

In feite lopen de industriële systemen zo snel door het milieu - en produceren ze giftig voedsel - dat deze wereld niet zal overleven als we dat landbouwpad blijven volgen.

De enige manier om te overleven is door over te gaan naar regeneratieve systemen waarvan we weten dat ze goed zijn voor het milieu, de biodiversiteit vergroten, de gezondheid van regio's vergroten, en zorg ervoor dat niet al deze vergiften in onze watervoorziening terechtkomen, lucht en ons eten ... [Biologisch eten] helpt ons te beschermen tegen degeneratieve ziekten, tegen gifstoffen. Echt, het is een overwinning, winnen, winnen."

     https://mercola.fileburst.com/PDF/EN-comments/guide-myths-of-good-or-bad-pesticides.pdf

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...