vrijdag 9 augustus 2024

Rusland voert digitale roebel in: ‘Poetin doet mee aan globalistische agenda’

 


De Russische president Poetin heeft de ‘Digital Ruble Bill’ getekend, waarmee Rusland een belangrijke stap heeft gezet in de richting van een digitale roebel.

Dit laat volgens jurist Jeroen Pols zien dat Rusland gewoon meedoet aan het invoeren van de globalistische agenda van de VN. “Veel wakkere mensen denken dat Poetin een redder is, maar ook in Rusland wordt Agenda 2030 uitgerold,” citeert De Andere Krant hem.

Sinds augustus 2022 zijn er in Rusland meer dan 15 tests uitgevoerd met deze digitale roebel. Het duurt nog zeker tot 2029 voordat het systeem landelijk operationeel wordt.

Onderdeel van het globalistische plan

In het weekjournaal op Café Weltschmerz noemde Pols de introductie van de digitale roebel een onderdeel van het globalistische plan dat moet leiden tot een wereldmunt.

Dat Rusland stappen zet richting de invoering van een digitale munt betekent volgens hem niets minder dan dat de Russen gewoon meegaan in de mondiale financiële transformatie.

Opvallend

De Russische centrale bank liet nog weten dat de digitale roebel nu verder gevorderd is dan de meeste Europese versies van de digitale munt.

Ook financieel expert Frank Knopers van Geotrendlines zegt dat het opvallend is dat Rusland niet alleen uitwijkt naar een CBDC (central bank digital currency), maar ook alternatieven uit de vrije markt omarmt. Zo werd bijvoorbeeld een wet aangenomen die het gebruik van bitcoin voor grensoverschrijdende betalingen toestaat.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Kijk: Wereldkampioen vaccineren kampt nu met een bevolkingscrisis


Wereldkampioen vaccineren Singapore kampt momenteel met een bevolkingscrisis. De autoriteiten houden de mensen leugens voor, maar cijfers liegen niet.

De oversterfte schiet omhoog terwijl de geboortecijfers kelderen. Het lijkt erop dat de COVID-19-‘vaccins’ de boosdoener zijn.

In 2021 nam de bevolkingsgroei in Singapore af met 13 procent en in 2022 zelfs met 39,4 procent. Deze afname is ongekend. In die periode was de coronasterfte relatief laag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verdwenen uit de database

Het wordt nog verontrustender. Halverwege 2022 had Singapore wereldwijd de hoogste oversterfte. Toen de cijfers wenkbrauwen deden fronsen, verdween Singapore plotseling uit de database.

Dat is nog niet alles. In 2023 werd stilletjes een wet geschrapt die bepaalt dat er onderzoek moet worden gedaan na ieder sterfgeval dat is gelinkt aan een medische behandeling.

Precies het tegenovergestelde

Het ministerie van Volksgezondheid beweert ondertussen dat de oversterfte in Singapore buitengewoon laag is, maar uit de data blijkt precies het tegenovergestelde. De realiteit staat haaks op het overheidsnarratief.

Hoelang kan de waarheid nog verborgen blijven?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Vervelende vezels’ die vrijkomen bij windturbinebranden zijn net zo gevaarlijk als asbest, en andere gezondheidsrisico’s

 09/08/2024


 Ondanks de kankerverwekkende “nare vezels”, die ongeveer net zo “leuk” zijn als asbest, zwijgen de media meestal, ontkennen “deskundigen” alle problemen, omdat de “groene transitie™” allerlei perverse prikkels biedt. Over een gevaar voor mens, dier en milieu dat we ons nog niet hebben gerealiseerd in twee delen, schrijft Prof. Dr. Stephan Sander-Faes.

We hebben veel zorgen en protesten tegen windmolens gehoord, variërend van emotionele pleidooien (ze doden dieren) tot zorgen over natuurbehoud (ze zijn belachelijk duur om te bouwen) en ecologische zorgen (denk maar aan alle energie en grondstoffen die nodig zijn om ze te bouwen) aan hun twijfelachtige “duurzaamheid” (wat gebeurt er met hen als de wind niet waait en – wat gebeurt er nadat hun “levensduur” is verstreken?).

Er zijn geen echt goede antwoorden op deze vragen, en we zouden er nog een paar kunnen toevoegen, bijvoorbeeld: B. dat de bladen van over de hele wereld komen, dat ze het zicht bederven en dat het onderbreken van de werking ervan enorme extra infrastructuurinvesteringen vergt in het elektriciteitsnet, in transformatoren en dergelijke. Afgezien daarvan neuriën en trillen ze, wat leidt tot enorme gezondheids- en andere problemen voor tenminste sommige mensen die in de buurt van windparken wonen (sic), zoals deze weblog met de titel “Dagboek van een buurman van een windpark” uit Oostenrijk laat zien.

De nadruk ligt in eerste instantie op de ongevallen- en vooral de brandveiligheid van windturbines; In een tweede deel vindt u op basis hiervan fragmenten uit een rapport dat advocaat Thomas Mock schreef voor het deelstaatparlement van Nedersaksen.

“Het onderschatte gevaar van rotorbladen”

Dit is de titel en strekking van het rapport over brandschade aan windturbines, gepubliceerd door Dagmar Jestrzemski op 20 december 2022 in de Preußische Allgemeine Zeitung. Hoewel het lezen ervan u zeker wordt aanbevolen, wil ik hier enkele essentiële passages weergeven, die worden geïntroduceerd naar aanleiding van een turbinebrand in het windpark Alfstedt in de wijk Rotenburg/Wümme in Nedersaksen op 15 september 2022:

Het blad van een rotor van een windturbine [is] afgebroken. Na 14 dagen brak het volledig af…Sindsdien druppelen grote en kleine deeltjes met scherpe randen vanaf het grote breekpunt naar beneden op de omliggende landbouwgrond…Naast grotere scherven kunnen bij de beschadiging van het rotorblad ook de fijnste, respirabele vezelstof van koolstofvezels zijn vrijgekomen, zogenaamde vervelende vezels, die via de huid en longen het organisme van mensen en dieren kunnen binnendringen.

‘Nasty fibres’ zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, een gevaar voor lijf en leden. Het gaat hier om een ​​reeks composietmaterialen gemaakt van glasvezels, balsahout, stalen elementen en koolstofvezels (CFRP) die zijn gebonden met epoxyharsen (deze laatste komt u wellicht bekend voor uit uw garage, aangezien dit soort epoxyharsen meestal gebruikt om betonnen oppervlakken waterdicht te maken).

Kunststoffen versterkt met koolstofvezels of “CFRP” worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt in de huidige windturbines omdat ze even stabiel (sic), maar ook lichter zijn. Deze worden commercieel veel gebruikt in dure fietsen; in de grootschalige en defensie-industrie, ze worden gebruikt voor (gevechts)vliegtuigen (de Airbus A-380 heeft bijvoorbeeld ongeveer 58 ton – of ongeveer 22% van het totaal) gewicht) van zulke “vervelende vezels”, zoals Merkur destijds meldde ), spoorwegen, auto’s, maar ook rolstoelen en nog veel meer.

Ondanks enkele voordelen (gewichtsvermindering met een vergelijkbaar draagvermogen als staal), bevatten deze CFRP’s een aantal gevaarlijke chemicaliën, waaronder bisfenol-A , dat lange tijd als problematisch werd beschouwd vanwege de hoge toxiciteit, hormoonveranderende en kankerverwekkende eigenschappen. Het Europees Agentschap voor chemische stoffen classificeerde bisfenol A in 2017 als een “zeer zorgwekkende stof”.

Bij een brand echter, bij temperaturen boven 650 graden Celsius, komen uit de as van het CFRP-kunststof respirabele [d.w.z. de eerder genoemde “vervelende”] vezels vrij, die volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) net zo kankerverwekkend zijn als asbest. Omdat brandende windturbines niet geblust kunnen worden vanwege hun grote hoogte, resulteert dit in een oncontroleerbare uitstoot van “vervelende vezels”, waarbij de weersomstandigheden de richting en verspreiding van het zeer gevaarlijke stof bepalen. In 2014 waarschuwde het Bundesamt für Infrastruktur, Umweltschutz und Dienstleistungen der Deutschen Armee voor inadembare koolstofvezeldeeltjes na branden.

Turbinebranden vervuilen de lucht, het land en de mensen

Nu moet er ook rekening mee worden gehouden dat bij branden – zoals de brand hier in de Amerikaanse staat Texas, die plaatsvond in 2022 – deze ‘vervelende vezels’ min of meer grote gebieden met dat asbest bedekken, afhankelijk van de wind en weersomstandigheden vervuild raken met soortgelijke deeltjes. Windturbines staan ​​vaak midden in het bouwland, de laatste tijd ook steeds vaker in zogenaamde ‘offshore windparken’ op open zee, waardoor deze ‘vervelende vezels’ steeds vaker hun weg vinden naar maritieme ecosystemen.

Maar dat is nog niet alles, want zelfs als een windturbine ‘normaal’ en ‘zonder problemen’ draait, zal hij op een dag het einde van zijn levensduur bereiken. Op dit moment zal het je niet verbazen dat de rotorbladen – zoals dakpannen die uit de jaren zeventig met asbest zijn vervuild – niet recyclebaar zijn.

Ondanks kostbaar onderzoek is er momenteel op industriële schaal geen oplossing in zicht voor het recyclen van de steeds grotere hoeveelheid gedemonteerde rotorbladen … Composieten met koolstofvezels zijn veel problematischer. Bij verbranding worden ze pas afgebroken bij temperaturen die veel hoger zijn dan die in een afvalverbrandingsinstallatie. Ze zijn ook niet recycleerbaar . Over de hele wereld liggen de rotorbladen van oude windturbines grotendeels begraven op stortplaatsen … Per rotorblad belandt zo’n 29 ton plastic in de grond.

“Slijtage tijdens normaal gebruik”

Het veronderstelde grootste gevaar voor het dagelijks leven komt echter voort uit de “normale werking” die al meerdere keren is genoemd. Dit heeft met name betrekking op de onvermijdelijke slijtage veroorzaakt door wrijvingsverliezen (rotorblad versus vooral wind).

Onder verwijzing naar “studies uit Nederland” verwijst Dagmar Jestrzemski naar dit tot nu toe nauwelijks besproken gezondheidsrisico, althans in de laatste paragraaf van haar rapport. Alleen al door het “normale” gebruik van windturbines “komen er door slijtage jaarlijks tientallen kilo’s microplastics honderden meters hoog in de atmosfeer vrij in de vorm van splinters en fijn stof.” Deze zinken vervolgens, soms op grote afstand, in de grond of in zee en komen zo in de water- en voedselkringloop terecht.

Windenergiecentrales als gezondheidsrisico

“Nare vezels” vormen een ernstig gezondheidsrisico. Dit kun je zelfs (!) lezen op de Duitse Wikipedia (voor de leesbaarheid heb ik de verwijzingen verwijderd):

Bij de mechanische bewerking van CFRP, met name bij machinale bewerking (zagen, frezen, boren, slijpen, enz.), ontstaan koolstofvezeldeeltjes die een kankerverwekkend effect kunnen hebben.

“Het toenemende gebruik van CFRP is nauw verbonden met de toename van lijmverbindingen om vezelcompatibele verbindingen te garanderen. Soms zijn er echter bewerkingsprocessen nodig om hechtbare oppervlakken te produceren. De resulterende koolstofvezeldeeltjes worden beschouwd als mogelijk kankerverwekkend, wat betekent dat er passende voorzorgsmaatregelen voor arbeidsveiligheid moeten worden genomen.”

Volgens experts van het Duitse leger komen er bij een brand waarbij CFRP betrokken is vezels vrij die een effect kunnen hebben dat vergelijkbaar is met asbest. Dit zou vooral een risico vormen voor helpers op de plaats van het ongeval, zoals brandweerlieden of politieagenten. Eén expert noemt een straal van ongeveer 300 meter rond een ongeval met brandend CFRP als richtlijn.

Bij de laatste zin hierboven voeg ik de bron toe: Norbert Simmet, “Gevaarlijke vezels voor reddingswerkers”, dat op 13 december 2010 (!) in Merkur verscheen .

De Umwelt-Watchblog.de verwijst ook naar prof. Sebastian Eibl van het Defense Science Institute in Erding en meldt in januari 2023 het volgende:

Omdat de machinegondels van de windturbines bij brand op 160 m hoogte niet kunnen worden geblust, is de brandweer genoodzaakt zich te beperken tot het afzetten van de gevarenzone met wapperend lint, afhankelijk van de windrichting en spreiding en hoop dat de rondvliegende brandende delen geen secundaire branden op de grond veroorzaken.

Dat de vezels (“nasty fibres”) een gezondheidsprobleem vormen dat volledige lichaamsbescherming vereist bij het blussen van branden ter plaatse, blijft tot nu toe onopgemerkt door brandweer en politie.

Dit betekent dat volledige lichaamspakken (inclusief FFP3-maskers) en veel voorzichtigheid vereist zijn, hoewel er op dit moment niet eens betrouwbare gegevensverzameling bestaat over het aantal windturbines dat in brand is gevlogen, zoals Hansjörg Jung uitlegt onder de bovenstaande link in de Environmental Watch-blog:

Er zijn geen officiële statistieken over windturbines die in brand zijn gevlogen; het aantal windturbines dat schade heeft opgelopen wordt opzettelijk verzwegen door de federale en staatsautoriteiten en de windenergielobby om het publiek niet te alarmeren met het oog op de gezondheidsrisico’s die worden veroorzaakt door branden en de zeer giftige vezels die naar beneden vallen. Onofficiële statistieken spreken van ongeveer 30 tot 40 windenergiebranden per jaar; maar door het gebrek aan officiële statistieken ligt het aantal niet gerapporteerde gevallen waarschijnlijk hoger. Als gevolg van de huidige versnelde uitbreiding van windenergie kan worden aangenomen dat het aantal branden door ongelukken met windturbines en de gezondheidsrisico’s door het vrijkomen van giftige en zeer giftige vezels in de buurt van de turbines in heel Duitsland en het hele land aanzienlijk zullen toenemen.

Tenslotte nog een opmerking van Prof. Eibl uit Erding:

Een definitieve beoordeling van de toxicologische effecten van koolstofvezels laat nog op zich wachten. Vergeleken met het asbestprobleem is er een gebrek aan overeenkomstige langetermijnervaring. In principe zijn er echter overeenkomsten met asbest. Het koolstofvezelmateriaal is ook chemisch niet reactief. Het schadelijke effect op de gezondheid is daarom voornamelijk te wijten aan de kritische vezelgeometrie. Het is ook moeilijker om het materiaal in de longblaasjes af te breken, omdat macrofagen deze vezelfragmenten niet kunnen insluiten, voornamelijk vanwege hun lengte, en daarbij afsterven. Het is daarom zeer waarschijnlijk dat ingeademd vezelstof zeer lang in het longweefsel van de mens achterblijft. Vanwege deze onzekerheid wordt er momenteel meer onderzoek uitgevoerd, bijvoorbeeld aan het Bundesinstitut für Arbeitsschutz und Arbeitsmedizin (BAuA) in Duitsland.

Volgens de technische voorschriften voor gevaarlijke stoffen, sloop-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden met oude minerale wol (TRGS 521) en het “Risicomaatregelenconcept voor werkzaamheden met kankerverwekkende gevaarlijke stoffen” (TRGS 910) moeten bij de vastgestelde vezelconcentraties verschillende beschermende maatregelen worden genomen om blootstelling aan kritisch vezelstof te voorkomen. Dit omvat het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen met een fijnstofmasker (FFP3), oogbescherming, handschoenen en een wegwerppak. Vermijd het vrijkomen van vezels bij het hanteren van verbrand CFRP-materiaal. Materiaal dat moet worden afgevoerd, moet stofdicht worden verpakt in plastic folie/zakken. Betrokken personeel moet instructies krijgen en een arbeidsgeneeskundig onderzoek ondergaan.

Perverse prikkels en ‘duurzaamheid’

Door de simpele formule “Laat mij de prikkel zien en ik zal het resultaat uitleggen” te volgen, kunnen we ook zien waarom er een cultuur van stilte heerst over deze problemen: het is een enorme fraude die wordt uitgevoerd door de zogenaamde “Groene Transitie™” en wordt betaald door het bedrijfsleven en de samenleving.

Met koolstofvezel versterkte kunststoffen worden al ongeveer 50 jaar gebruikt, zoals blijkt uit Jin Zhang et al. in de studie “Verleden, heden en toekomstperspectief van mondiale ontwikkelingen en toepassingen van koolstofvezelcomposiet” ( Composites Part B: Engineering Vol. 250 , 1 februari 2023, 110463; achter een betalingsbarrière):

De vraag naar koolstofvezel voor windturbinebladen ontwikkelt zich in een ongekend tempo, met een jaarlijkse groei van ruim 20% voor de periode 2020-2025. In andere sectoren, zoals de automobielsector en de bouw, was de impact van de pandemie onbeduidend, waardoor het groeipercentage voor koolstofvezelcomposieten vergelijkbaar bleef met dat van vóór 2019…

Steeds strengere mondiale normen voor de uitstoot van kooldioxide (CO2) en de huidige wetten op het gebied van koolstofneutraliteit zouden een diepgaande impact hebben op de koolstofvezelcomposietenindustrie…

Het verbruik van koolstofvezel in de bouw van windturbines is gestegen van ongeveer 800 ton in 2004 tot ruim 30 kt in 2021, wat een 36-voudige groei betekent sinds het gebruik van koolstofvezels begon. Er zal de komende jaren sprake zijn van een gestage en sterke groei ; zo zal de geschatte vraag naar koolstofvezel in de windturbine-industrie alleen al in 2025 de 81 kt overschrijden …

De huidige toonaangevende windenergiebedrijven ter wereld zijn het Deense bedrijf Vestas Wind Systems , het Spaanse bedrijf Siemens Gamesa Renewable Energy , het GE-bedrijf LM Wind Power [General Electric, noot] en het Duitse Nordex SE.

Gezondheidsrisico’s spelen overigens geen rol in het onderzoek van Zhang et al. Hier vindt u nog een persbericht voor de periode 2021-25 van de JEC Group. Zoals Dagmar Jestrzemski eind 2022 opmerkte: “ Er werd in Europa jaarlijks ongeveer 1,141 miljoen ton composietmateriaal geproduceerd. Duitsland heeft hier met 225.000 ton het grootste aandeel in, wat weer gedeeltelijk kan verklaren waarom de Berlijnse regering en de Europese Commissie zo geïnteresseerd zijn in ‘windenergie’.

In een tweede deel kijken we vervolgens naar het rapport van advocaat Thomas Mock voor het deelstaatparlement van Nedersaksen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/vervelende-vezels-die-vrijkomen-bij-windturbinebranden-zijn-net-zo-gevaarlijk-als-asbest-en-andere-gezondheidsrisicos 

Poolverschuiving

 Karl Richter stelt dat de reactie van Iran op de Westerse godslastering tijdens de Olympische Spelen symbool staat voor het stervende Westen en de opkomst van nieuwe wereldmachten zoals Rusland, China en delen van de islamitische wereld.

augustus 8, 2024  24

 

   Foto Credit: Arktosjournal.com

De foto toont de reactie van het sjiitische Iran op de westerse godslastering bij de opening van de Olympische Spelen: in Teheran werd Leonardo’s beroemde Laatste Avondmaal, dat in Parijs werd bespot met holebi-, pedofiele en satanische symboliek, versierd met een Koranvers: “De Messias Jezus, zoon van Maria, is de Boodschapper van God.” (Soera 4, 171) Het is vreemd ontroerend, maar het bevestigt ook een ervaring die ik jaren geleden had in Libanon. In de sjiitische gemeenschappen rond Tyrus en Kana – het Bijbelse Kana – leven christenen en sjiieten in goede harmonie. Er is geen behoefte aan de vijandigheid die Israël en de meeste westerse leugenachtige media oproepen, schrijft Karl Richter.

De fronten zijn verschoven. De oude vijandbeelden gaan niet langer op. Niet alleen sinds gisteren. De grote verschuiving in waarden heeft de afgelopen dertig jaar plaatsgevonden, aanvankelijk onopgemerkt, maar nu is de omkering van waarden voor iedereen voelbaar: Europa, het Westen, is niet langer het baken van verlichting, rede en wetenschap – maar eerder het apocalyptische, satanische afscheid daarvan, een onsmakelijke beerput waarvan “normale” mensen zich alleen maar vol afschuw kunnen afwenden. Het is geen toeval dat de Turkse president Erdogan de Parijse ceremonie ook bekritiseerde als “perverse propaganda.” Hij benadrukte in een telefoongesprek met de paus dat dergelijke voorstellingen zowel christenen als moslims beledigen en een waarschuwingssignaal zijn voor het morele verval van de wereld. In het Westen zijn dergelijke volledig correcte beoordelingen beperkt tot een paar rechtschapen individuen zoals Viktor Orbán en Donald Trump.

Over het geheel genomen is het Westen, met zijn omgekeerde “waarden”, vandaag de dag een kankergezwel dat “uitzaait”. De rest van de wereld moet zich ertegen beschermen als het niet besmet wil raken. Kijk en zie: parallel aan het steeds grotesker wordende verval van het Westen hebben zich nieuwe centra van groei en verzet ontwikkeld: Rusland, China, India, delen van de islamitische wereld en zelfs Afrika. Bijna overal worden de traditionele waarden van samenleven – familie, identiteit, religie – nu beter bewaard dan in de beerputten van het Westen, die momenteel voor onze ogen imploderen. Een paar weken geleden had ik een lang gesprek met de Indonesische ambassadeur in Zwitserland. Hij wilde weten wat er in Duitsland gebeurde. Ik vertelde hem: zelfmoord. Een beleid van zelfmoord, uitgevoerd door de Amerikanen. Hij zag het ook zo.

 

Het is een veelzeggende analogie en waarschijnlijk geen toeval dat de verschuiving in waardewerelden en geopolitieke gewichten parallel loopt met de komende poolomkering van de Aarde. De bijbehorende verzwakking van het magnetisch veld van de Aarde valt samen met een elfjarig maximum in zonneactiviteit, wat resulteert in een verhoogde instroom van kosmische straling voor onze planeet (en haar bewoners!). De bijbehorende turbulentie zou geen verrassing moeten zijn. De ommekeer waar we getuige van zijn, is kosmisch van aard.

Voor ieder van ons is een onafhankelijk oordeel, niet beïnvloed door de mainstream, nu belangrijker en vitaler dan ooit. Het zal, net als na 2020, het kaf van het koren scheiden. Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat iedereen precies krijgt wat hij verdient. Toeval bestaat niet. Dankzij de versnelling van gebeurtenissen die we nu meemaken, zou de grote, langverwachte afrekening wel eens eerder kunnen komen dan de meesten zich kunnen voorstellen.

Persoonlijk ben ik niet bereid om door het heersende krankzinnige regime gedreven te worden tot suïcidale en volstrekt onnodige confrontaties met Rusland, de islam, China of wie dan ook. Alleen gekken hunkeren naar oorlog met Rusland of Amerikaanse raketten op Duitse bodem. Alleen de volledig gehersenspoelde liegen dat Israël deel uitmaakt van Duitslands “nationale belang”. Niet ik – en niet de vele duizenden burgers die niets meer te maken willen hebben met de machinaties van het regime. Loop naar de hel. Ook hier geldt: ieder het zijne. Ik wil erbij zijn als de Bondsrepubliek Duitsland, samen met de “waarden van het Westen”, binnenkort uit het spel wordt gehaald. Hoe eerder ze vertrekt, hoe eerder er weer ruimte is voor Duitsland.

 



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/poolverschuiving/

Manipulatieve klimaatverslaggeving – kou is de grote moordenaar, niet hitte

 augustus 3, 2024   10

    Foto Credit: Report24.news

De mainstream media, gedomineerd door klimaatfanatici, zullen niet ophouden te waarschuwen voor meer doden als gevolg van de opwarming van de aarde. Maar het is een feit: kou doodt veel meer mensen dan hitte. In tropische landen vallen mensen niet als vliegen neer door de hitte. Daar houden mensen zich op warme dagen aan belangrijke basisregels.

Nog in april waarschuwde het nieuwsprogramma Tagesschau dat “extreme hitte” sinds 1970 “de belangrijkste oorzaak is van weer- en klimaatgerelateerde sterfgevallen in Europa”. Dit zou eigenlijk een zaak zijn voor de zogenaamde “factcheckers”, maar zij richten zich liever op het verspreiden van hun eigen (linkse tot extreem-linkse) verhalen. Het is immers niet de hitte die de “grote moordenaar” is als het gaat om weergerelateerde sterfgevallen, maar de kou, schrijft Heinz Steiner.


De bewering dat er in de toekomst steeds meer hittegerelateerde sterfgevallen zullen zijn, wordt weerlegd door de onlangs gepubliceerde studie “Global, regional, and national burden of heatwave-related mortality from 1990 to 2019: A three-stage modelling study“.

In de jaren van 1990 tot 2019 waren er wereldwijd steeds minder sterfgevallen door hittegolven (gegevens van 750 locaties in 43 landen). Bovendien is ongeveer vier vijfde van de “temperatuurdoden” duidelijk toe te schrijven aan de kou en slechts iets meer dan een vijfde aan de hitte.

Sterker nog, de griepdoden moeten eigenlijk bij de koude worden opgeteld. Wanneer doen griepepidemieën zich voor? In het koude seizoen. Wanneer gaan ze weg? Als het warm wordt. Hoe komt dat? Omdat de neusslijmvliezen geïrriteerd, droog en open zijn door de kou.

Niet alleen de Tagesschau, maar ook de bedrijfsmedia doen mee aan de bangmakerij. Inclusief de Tagesspiegel en n-tv. En dit loopt dwars door de mainstream media heen. Overal worden de feiten genegeerd of verdraaid ten gunste van hun eigen klimaatverhaal. Zelfs als het de komende decennia wereldwijd iets warmer wordt, zou de daling van het aantal sterfgevallen door kou de stijging van het aantal sterfgevallen door hitte ruimschoots compenseren. Maar dit past niet in de algemene klimaatpropaganda van de globalisten.

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/manipulatieve-klimaatverslaggeving-kou-is-de-grote-moordenaar-niet-hitte/

COVID-19 Vaccin Bijwerkingen (om nooit meer te vergeten! - Redaktie)

 7

Ernstige spierpijn in benen/rug/heup na de tweede inenting met Moderna die 4 maanden na de inenting nog steeds optreedt. Na 2 dokters te hebben bezocht, talloze röntgenfoto’s en een MRI, en 5 weken fysiotherapie, is er niets verbeterd en zijn er geen antwoorden gegeven op de vraag waarom ik al die pijn heb en nauwelijks meer kan lopen. Voor de tweede vaccinatie was ik bijna elke dag in de sportschool en fietste ik in de buurt. Nu heb ik te veel pijn om zelfs maar naar de supermarkt te gaan. Ik heb ook twee steroïde-injecties in de spier gekregen, maar zonder verbetering – BH Texas, Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 02/05/21, Type reactie Ernstig -, bericht Childrenshealthdefense.org.

 

NM – New York
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 04/07/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Extreme fibromyalgische lichaamspijnen op mijn armen, hele rug, borst en dijen. Ik heb jaren geleden fibromyalgie gehad en mijn laatste opflakkering was ongeveer 4 jaar geleden. De pijn na het vaccin was VEEL heviger dan ik ooit eerder had gehad. De pijn houdt aan en neemt niet af.

F – Kansas
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 06/04/21, Type reactie Matig

Symptomen
Op vrijdag 4 juni bezocht ik een vriendin die me vertelde dat ze net het Pfizer-vaccin had gekregen. We omhelsden elkaar en brachten enkele uren samen door, waarbij ik voedsel at dat zij had klaargemaakt, waaronder een rauwe wortelsalade. Op zondag 6 juni om 1 uur ’s middags, merkte ik dat ik me erg moe voelde, wat ongewoon is voor mij. Om 16.15 uur zag ik plotseling een grote bult in mijn mond op mijn rechterwang, daar waar mijn tanden op elkaar komen. Ik ging in de spiegel kijken en zag een grote diep paarsrode bloedblaar die de grootte en vorm had van een halve knikker. Ik kneep erin, het bloed kwam eruit, maar verder leek het niet te bloeden. Ik deed er H202 op, er was geen pijn. Op ongeveer 8 juni was het bijna helemaal genezen, en er was alleen nog een lichtroze cirkel over waar het had gezeten. Afgezien van het feit dat deze zo veel groter was en zo veel meer bolvormig dan welke bloedblaar dan ook die ik ooit eerder had gehad (en het is jaren geleden dat ik die had gehad — en ze waren ALTIJD het gevolg van het verwonden van mijn wang — wat deze keer niet was gebeurd). Ik dacht er niet veel van. Toen, op woensdag 9 juni om 16.08 uur, merkte ik plotseling weer een grote bult op in hetzelfde gebied. Ik keek in de spiegel en zag nog een bloedblaar van ongeveer dezelfde grootte en vorm als de eerste — maar deze zat iets verder naar achteren en een beetje lager in mijn mond vergeleken met de nu iets donkerder plek waar de eerste had gezeten. Ik heb deze opengeknepen en er H202 op gedaan — maar er kwam veel meer bloed uit — op zijn minst een theelepel en het bleef maar bloeden en bloeden. Daarna bloedde het nog een paar keer gedurende de volgende paar dagen. Het was ook erg pijnlijk. In het begin hing er een stuk losse huid van een centimeter in mijn mond — maar na twee dagen was dat verdwenen, maar de pijn bleef. Er was een enorme ruwe zweer van meer dan een halve centimeter lang en niet zo groot — rauw en rood die zou bloeden bij de geringste aanraking — maar het was volledig plat, ik kon geen knobbel voelen in mijn wang van binnen noch van buiten. Maar in tegenstelling tot de eerste blaar, leek deze niet te genezen, dus ik begon verschillende dingen te proberen zoals gorgelen met zout water, en kurkuma poeder aanbrengen — niets leek te helpen. Het was de hoeveelheid bloed die ervoor zorgde dat ik dit in verband bracht met mijn blootstelling aan mijn net gevaccineerde vriendin — omdat ik van zoveel anderen had gehoord dat ze overvloedige bloedingen hadden (uit neus of vagina) na nauw contact met een net gevaccineerde persoon. En dan het feit dat dit zo bizar was en niet leek op enige andere gebeurtenis die ik ooit heb meegemaakt. En ook het feit dat het gewoon niet zo snel leek te genezen als verwondingen aan de binnenkant van mijn mond altijd hebben gedaan — en wel met de eerste blaar. Het is nu bijna een week geleden dat ik de tweede blaar kreeg. De omtrek is geslonken tot de grootte van een erwt, maar het midden is nog steeds zo rauw als altijd en ik heb constant pijn, wat behoorlijk alarmerend is. Het viel me op dat op bladzijde 67 van het door Pfizer gepubliceerde testprotocol wordt gezinspeeld op het feit dat mensen die de injectie niet hebben gekregen, maar wel zijn blootgesteld aan de huid of adem van iemand die de injectie wel heeft gekregen, aan het vaccin kunnen worden blootgesteld. Dat is wat mij ertoe heeft aangezet dit verslag in te dienen.

JS – Indiana
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 04/19/21, Type reactie Matig

Symptomen
Bell’s Palsy aan de rechterzijde van het gezicht, ongeveer 55 dagen na de tweede dosis van Pfizer. Aanzienlijke beperking in vermogen om spieren te bewegen. Beïnvloedt eten, beperking in het sluiten van de ogen. Mond hangend bij poging tot lachen. Symptomen duren voort, voor nu.

MP – Ohio
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 03/17/21, Type reactie Matig

Symptomen
Ik heb last van mijn hart, licht in het hoofd en vermoeidheid na mijn 1e injectie.

FR – Montana
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 04/15/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Na ontvangst van de 2e dosis Pfizer Covid-prik had ik een paar dagen koorts en pijn en vermoeidheid. Op de 3e dag kreeg ik grote oogklonters in mijn linkeroog die alarmerend genoeg waren om naar de eerste hulp te gaan. Daar ontdekten ze dat mijn bloeddruk extreem hoog was (ook al neem ik bloeddrukverlagende medicijnen om die onder controle te houden) en dat ik atriumfibrillatie had, een extreem snelle hartslag in rust. Ze gaven me bloedverdunners en namen me een nachtje op in het ziekenhuis. Daarna werd ik aan een hartmonitor gelegd. Bij de controle van mijn ogen werd een netvliesloslating gevonden, waarvoor een spoedoperatie nodig was.

 

GE – Californië
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 03/31/21, Type reactie Mild (lokale pijn, pijnlijkheid)

Symptomen
Geen symptomen. De eerste prik was pijnloos en ik had geen bijwerkingen. De 2e prik was hetzelfde. Het vaccinatiecentrum was goed georganiseerd. Als ik een slechte reactie had gehad, was er veel steun ter plaatse. Het was veilig. Ik hoop dat het effectief is. Ik had een plaatselijke reactie op de griepprik van dit jaar (pijnlijk, uitslag die uitstraalt van de injectieplaats). Het COVID-vaccin was gemakkelijk.

VH – Californië

Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 05/04/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Goede vriendin, die normaal 2 mijl/dag loopt, begin 70 in goede gezondheid, werd 3 dagen na vaccinatie vreselijk ziek, kon 3 weken lang niet eens een blokje om lopen. Haar amylase- en lipasegetal werd gevaarlijk hoog (dit had ze nog nooit gehad), wat een MRI noodzakelijk maakte. Werd beter; lijkt nu oké. Ze zei ook dat ze gifstoffen langzaam opruimt. Haar dokter wilde niet eens overwegen of het misschien van een vaccin kwam, daarom wilde ik het met je delen. Mijn beste vriendin, een schoonheidsspecialiste, zegt dat ongeveer 20% van haar klanten die een vaccin hebben gehad, extreem merkbare snelle veroudering en haaruitval hebben (ze denkt dat het bij sommige mensen het collageen aantast). Ik kan op verzoek meer info krijgen!

CS – Colorado
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 02/09/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Ik meld mij voor mijn vader, die in maart is overleden. Hij had COVID in 11/2020, en hij is er overheen gekomen. Hij was broos en niet in de beste gezondheid toen hij de inentingen kreeg in februari en maart. Hij overleed weken nadat hij zijn 2e prik had gekregen.

MW – Californië
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 03/25/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Slopende hoofdpijn, spierkrampen, het gevoel van elektriciteit door mijn hele lichaam, tintelende handen en voeten

KF – Illinois
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 05/19/21, Type reactie Matig

Symptomen
8 dagen na de eerste Pfizer-prik kreeg ik een scherpe pijn op de borst die ongeveer 30 seconden tot 1 minuut duurde. Na dat voorval bleef ik pijn en druk op de borst houden tot vandaag (6/7). Er zijn tests uitgevoerd (6/5) die geen hartontsteking of tekenen van bloedstolsels aangaven op dat moment.

CL – Wisconsin
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 02/26/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Dit gaat over mijn moeder. Zij overleed plotseling zonder waarschuwing, een maand nadat zij de tweede Moderna had gekregen. Ze was 96 maar had geen acute medische problemen. Misschien is het toeval, maar ik vind dat het gemeld moet worden.

CH – Florida
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 04/15/21, Type reactie Matig

Symptomen
Ik heb nu vasculaire problemen sinds een maand na het 2e vaccin. Ik weet niet zeker of het door de ziekte komt of door het vaccin.

NG – Californië
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 04/04/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Ik had een miskraam en bloedde bijna dood in het ziekenhuis

JF – Ohio
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 03/01/21, Type reactie Matig

Symptomen
Ik vul dit in met betrekking tot een patiënt van mij – James Frazier. Mijn naam is Dr. Julia Kissel. Gebeurtenis: Een zeer moeilijk onder controle te krijgen bloeding met een zeer kleine ingreep. 3 uur druk nodig om zijn bloeding onder controle te krijgen. James krijgt sinds 2014 elke 4 maanden een testosteronpellet ingebracht. Dit omvat een zeer kleine incisie in de bovenste laterale bil. Hij heeft nooit complicaties of bloedingen gehad bij eerdere inserties. Hij neemt af en toe een Motrin en had er de avond ervoor een genomen; echter niets dat deze oncontroleerbare bloeding zou kunnen verklaren, anders dan het feit dat hij 1-2 maanden daarvoor een Moderna-vaccinatieserie had voltooid.

HL – Arizona
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 04/14/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
De volgende dag had ik een grote bult op mijn linkerarm waar de injectie was, met een kleinere bult erbovenop. Ik had een hangend gezicht aan de linkerkant van mijn gezicht, en mijn spraak was (en is nog steeds) verstoord met betrekking tot het linker ondergedeelte van mijn gezicht. Ik ging naar de eerste hulp en bracht de nacht door. Ze zeiden dat ik een voorbijgaande ischemische aanval had. Ze maakten geen opmerking over mijn onvermogen om woorden uit te spreken aan de linker onderkant van mijn gezicht en keel. Een week later voelde ik me gedurende 3 dagen ziek, waarbij mijn tong aan de linkerkant gevoelloos begon te worden. Ik belde een medische kliniek en die zeiden dat ik naar de eerste hulp moest gaan, waar de behandelend arts constateerde dat ik Bell’s Palsy had. Ik werd doorverwezen voor verdere evaluatie MRI van mijn hersenen, echocardiagram, en carotis doppler. Ik ben in afwachting van een afspraak met een neuroloog.

TG – Florida
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 04/02/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Ernstig laag aantal bloedplaatjes van 1.000

JR – Pennsylvania
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 05/21/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Mijn 16-jarige zoon kreeg zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin op 21/05/21. De volgende dag werd hij wakker met koorts hoofdpijn en lichaamspijn. Later op de dag begon hij pijn op de borst te krijgen. We brachten hem naar de spoedafdeling van het ziekenhuis waar hij de vaccins had gekregen. Ze maakten een röntgenfoto van de borst en een EKG. Men verzekerde ons dat alles in orde was en stuurde hem naar huis. De volgende dag werd zijn pijn erger, dus besloten we hem naar de spoedafdeling van het plaatselijke kinderziekenhuis te brengen. Ze maakten nog een röntgenfoto van de borst, een EKG en een basis-ecocardiogram. Ze zeiden specifiek dat alles in orde was en dat hij niets ergs had zoals Myocarditis en stuurden hem naar huis. Die nacht werd hij wakker met hevige pijn op de borst en we brachten hem terug naar het ziekenhuis waar hij het vaccin had gekregen. Zij deden uiteindelijk bloedonderzoek en zijn troponineniveau was 2,87 (normaal niveau is -0,04) ze stuurden hem per ambulance en hij werd geplaatst in de Pediatric Intensive Care Unit. s Nachts was zijn troponinegehalte meer dan 14. Ze stelden vast dat hij myocarditis had en meldden het aan de CDC als een bijwerking.

 

LW – Canada
Vaccin Niet zeker, Vaccinatie Datum 05/23/21, Type reactie Niet zeker

Symptomen
Ik ben NIET gevaccineerd. Heb 24 uur doorgebracht met 5 recent gevaccineerde mensen (binnen 2 weken). Ik ben een gezonde vrouw van 61 jaar, mijn laatste menstruatie was 11 jaar geleden. Ik werd wakker met wat voelde als menstruatiekrampen en ik had een lichte bloeding gedurende de nacht. Nog 24 uur lang krampen, maar geen bloeding meer.

PJ – Texas
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum, 04/14/21 Type reactie Ernstig

Symptomen
Was erg ziek met griepachtige symptomen inclusief rillingen na de 1e dosis. Bij de 2e dosis zwollen mijn klieren en lymfeklieren in mijn keel op, waardoor ik ongeveer een uur daarna moeilijk kon slikken. Gewrichten waren pijnlijk voor een paar weken erna.

AK – Florida
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 03/20/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Herpetische uitbraak op lippen en binnenkant van mijn mond na 1e prik die binnen 5-7 dagen optrad. Dan 10-14 dagen later blauwe plekken op de onderste ledematen in gebieden van de binnenkant van de dij, kuit, achterkant van het been. Ik heb nu auto-immuunziekten en ook antifosfolipidensyndroom. De bloeduitstortingen kwamen voor op plaatsen waar ik me niet zou stoten. Ik ben een Nurse Practitioner en hield dit in de gaten. Ik meldde dit bij het bureau dat de eerste spuit gaf en vroeg de arts mij te bellen en de ongewenste bijwerking te melden. Ik heb verschillende keren gebeld, maar kreeg geen andere reactie dan een herinnering per post voor de tweede covid injectie.

PH – Kentucky
Vaccin Niet zeker, Vaccinatie Datum 04/10/21, Type reactie Niet zeker

Symptomen
Mijn 13-jarige dochter kwam in contact met twee leraren op haar kleine privé-school die de Vax hadden (beide doses). Ze sloeg haar menstruatie over en toen die eindelijk kwam (14 dagen te laat) was er bijna geen menstruatie meer. Het kind is nu al meer dan een jaar tot op de dag van vandaag regelmatig ongesteld.

BB – New York
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 05/14/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Na vaccinatie verloor ik dagelijks energie om gewone activiteiten uit te voeren Ik voel me slaperig en heb zenuwpijn in de rechterkant van het lichaam

CC – Arizona
Vaccin Janssen, Vaccinatie Datum 03/28/21 Type reactie Ernstig

Symptomen
10 dagen na J&J Janssen Covid Vaccin ontwikkelde luide tinnitus in het oor, chronische hoofdpijn, vermoeidheid, vermoeide ogen, duizeligheid, pijnscheuten in het hoofd, gevoel van drukveranderingen in het hoofd. Lijkt op neuroinflammatie. KNO constateerde “ototoxiciteit” toxische blootstelling aan gevoelige binnenoorzenuwen. In afwachting van afspraak met neuroloog omdat symptomen 7 weken later nog steeds aanhouden.

JJ – Washington
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 02/21/21, Type reactie Matig

Symptomen
(1.) Hoofdpijn en (2.) Nekpijn, beginnend op 21 februari 2021. De hoofdpijn ging weg maar de nekpijn duurt tot op de dag van vandaag. (3.) Zwelling van de lymfeknoop onder de oksel begon op 21 feb. 2021. Op 22 februari 2021 is de zwelling van de lymfeknoop onder de oksel uitgegroeid tot een doffe pijn onder beide borsten en aan alle kanten van beide borsten. De borsten voelen gezwollen en pijnlijk aan. De pijn neemt toe tijdens het eten. De pijn in de borsten is vanaf 22 februari 2021 tot en met heden blijven aanhouden en is 24 uur per dag aanwezig.

SG – Illinois
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 03/19/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Mijn vriendin heeft haar tweede vaccinatie van Moderna gehad. We spraken elkaar die avond een paar minuten omdat ze zich niet goed genoeg voelde om lang te praten. De volgende dag beantwoordde ze geen van mijn telefoontjes. De volgende dag belde ik voor een welzijnscontrole en ze werd dood aangetroffen.

CI – Californië
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 03/16/21, Type reactie Matig

Symptomen
Hartkloppingen begonnen binnen een uur en nu midden mei, komen ze nog steeds voor hoewel niet zo hevig, spataderen, brandend gevoel in de benen, begonnen in april ongewone en extreem hevige menstruatie begon 3 dagen na vaccinatie,

SEH – Californië
Vaccin Pfizer,  Vaccinatie Datum 05/14/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Hevige koorts, overmatig zweten, rillingen, misselijkheid. Extreme vermoeidheid, niet in staat om te rijden, ging een paar uur liggen, werd naar huis gebracht, sliep toen het grootste deel van de nacht onrustig. De symptomen verergerden van 8 uur na de injectie tot ~20 uur na de injectie, toen nam de koorts wat af maar was nog steeds aanwezig. Zeer erge hoofdpijn binnen een paar uur na de prik, en gedurende die dag en de volgende dag. Ik dacht dat ik misschien Covid19 had in die uren na de vaccinatie. Dit was mijn 2e prik. De symptomen na de 1e injectie waren niet zo erg.

DA – Mexico
Vaccin Niet zeker, Vaccinatie Datum 05/09/21, Type reactie Matig

Symptomen
Mogelijke ‘overdracht’ gebeurtenis: Op 05/09/21 werd ik (ongevaccineerd) ongeveer 40 min blootgesteld aan een gevaccineerde vrouw in een kamer met één andere persoon (ongevaccineerd). Er was luchtverplaatsing. We waren allemaal ongeveer 15 cm van elkaar. Ik ben 70 jaar en heb een sterk immuunsysteem en geen ziekte of pijn. Ik kreeg 2 dagen later een reactie. Ik zag geen andere mensen in die 2 dagen. Op 12/05/2021, had ik een bloeding in mijn bovenbuik die zich manifesteerde als zwarte diarree (occult bloed) die 1 uur duurde en die middag hoestte ik met bloederig sputum. (eenmalig, geen hoestbuien) Ik voelde me oké tijdens deze hele gebeurtenis.

JG – Florida
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 05/07/21, Type reactie Matig

Symptomen
Rode, hete bult ter grootte van een tennisbal op de arm als gevolg van de injectie. Koorts 102, rillingen, zweten, verhoogde hartslag en bloeddruk. Zeer lethargisch Ging uiteindelijk naar de eerste hulp vanwege de hartslag. Dokter leek niet verbaasd. Diagnose op ontslagformulier luidde “overgevoeligheid voor Covid MRNA vaccin.”

HK – Greece
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 02/21/21, Type reactie Ernstig

 

Symptomen
Ik ontwikkelde een verlamming van mond en luchtpijp slechts 12 dagen na de eerste inenting. Na vijftien dagen werd ik positief getest op myasthenia gravis met een antilichaamgehalte van 110. Ik begon medicijnen te nemen om te kunnen slikken (Mestinon) en doe dat nog steeds. Ik ben nog niet hersteld en heb last van migraine en ernstige vermoeidheid. Mijn leeftijd is 81 jaar en ik ben man, perfect gezond voor het vaccin.

AK – Ohio
Vaccin Moderna, Vaccinatie Datum 02/01/21, Type reactie Matig

Symptomen
Ik hoop dat het goed is, maar ik meld me namens mijn 70-jarige moeder die niet gelooft dat de covid-prik haar problemen veroorzaakt, dus zal zich niet melden. Ze had een bezoek aan de spoedeisende hulp voor een bloedtransfusie op 2/6/21. Ze heeft nu wekelijks bloedtransfusies nodig en gaat ze naar een hematoloog omdat ze niet weten wat er mis is met haar. Ook heeft ze ernstige seizoensgebonden allergieën ontwikkeld, terwijl ze die voor de prik nooit had.

SC – Missouri
Vaccin Niet zeker, Vaccinatie Datum 03/31/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Ik hoop dat dit is toegestaan, ik dien dit in voor een vrouw (eind 20 begin 30) die dit aan mij vertelde. Dit zijn haar woorden zoals ze het me schreef op fb messenger, ik vertelde haar dat ik haar naam niet zou onthullen.

Het is een soort van lang verhaal – ik zal beginnen met 26 maart. Ik ging naar mijn OBGYNs kantoor om een LEEP procedure te laten doen – tijdens mijn uitstrijkje werden abnormale cellen gevonden op mijn baarmoederhals, dus liet ik ze verwijderen. Alles ging goed, kort nadat ik de eerste dag wat lichte afscheiding had opgemerkt, maar dat was het. Ik mocht 2 weken geen tampons gebruiken en geen geslachtsgemeenschap hebben. Oke prima. De woensdag daarop (31 maart) kreeg ik mijn COVID-prik op mijn werk (er is een wellness-centrum in het Truman-gebouw, en op dat moment boden ze alleen de J&J-prik aan. Minder dan 24 uur later begon ik te bloeden, en dit was geen menstruatiebloed – om nog maar te zwijgen van het feit dat ik anticonceptie gebruik en pas over minstens 5 dagen ongesteld zou worden. Ik dacht echter dat dit misschien een vertraagd effect was van de LEEP procedure die ik had laten doen, dus ik deed een maandverband in en ging er gewoon mee om. Dus een paar dagen later (5 april), begon ik ongesteld te worden. Het was iets heviger dan normaal, maar ik dacht dat het gewoon kwam omdat ik een maandverband droeg (wat ik normaal niet doe). Dus de zaterdag daarop dacht ik dat ik klaar was met mijn menstruatie, toen ik plotseling begon te bloeden. Heel veel. Klonters ter grootte van een citroen om het half uur tot een uur, die het zwaarste maandverband dat ze maken om het half uur tot een uur vulden. Elke keer als ik opstond, gutste het bloed overal uit, mijn benen, schoenen, de vloer. Ik ga naar de eerste hulp. De dokter zegt dat het niet mijn baarmoederhals is (waar ik de cellen heb laten weghalen), want daar was ik bezorgd over – maar dat het allemaal uit mijn baarmoeder komt. Hij belt mijn gynaecoloog (die toevallig dat weekend de dienstdoende gynaecoloog was) en die denkt dat het misschien met hormonen te maken heeft en zegt dat ik een aantal pillen moet nemen om mijn baarmoeder te “shockeren” zodat hij niet meer bloedt (een pil-vermindering, noemden ze het geloof ik). Ik neem 4 pillen die nacht, en dan nog eens 3 in de ochtend. Er gebeurt niets, ik blijf maar bloeden en bloeden en bloeden. Ik bel mijn gynaecoloog en zij zegt dat ik terug moet naar de eerste hulp. Mijn bloeddruk schiet omhoog, mijn hemoglobine was 10 (3 punten gedaald in minder dan 24 uur). Uiteindelijk moesten ze mijn verloskundige bellen om me te opereren om het bloeden te stoppen. Ik weet de naam van de ingreep niet meer, een D&C misschien? Dnc? Gelukkig kon ze het bloeden stoppen, maar als dat niet gelukt was, zou de volgende stap een hysterectomie zijn geweest. Tegen de tijd dat ik het ziekenhuis verliet, was mijn hemoglobine waarschijnlijk 6. Ik voelde me dood voor twee weken na het proberen om al dat bloed weer op te bouwen. Ik heb geen bewijs dat de prik dit veroorzaakt heeft, maar het is allemaal erg verdacht. Geen van de doktoren gelooft dat het veroorzaakt kan zijn door de LEEP procedure, dus ik weet niet wat er anders voor gezorgd kan hebben. Bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Buiten mijn naaste familieleden heb ik het gevoel dat de meeste mensen mij voor gek zouden verklaren.

SL – Washington
Vaccin Pfizer, Vaccinatie Datum 02/15/21, Type reactie Ernstig

Symptomen
Ik doe aangifte voor mijn overleden tante. Zij kreeg het vaccin op 85 jarige leeftijd, de eerste dosis van Pfizer, binnen 8 dagen kon zij niet meer lopen of haar romp en benen onder controle houden. Ze kon zichzelf niet voeden. We waren genoodzaakt 911 te bellen en haar over te laten brengen naar het ziekenhuis. Ze stierf 7 dagen later in het ziekenhuis. Voor de injectie was ze sterk en levendig. Ze had Lewy Body Dementie en de dag na de eerste injectie was ze meer geagiteerd, meer hallucinaties en boos. Binnen een paar dagen was ze aan de romp aan het buigen. En na 8 dagen kon ze zichzelf niet meer voeden of haar benen of torso controleren. Ze stierf minder dan twee weken na de eerste injectie. We zijn nog steeds in shock.

[…]

Nog veel meer van die “zeer zeldzame” ongewenste bijwerkingen op childrenshealthdefense.org/covid-vaccine-reactions/.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccin-bijwerkingen/

COVID-19 VACCIN DOSSIER

 


Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

Dr. Michael Yeadon, Pfizer’s voormalige vicepresident en chef-wetenschapper voor allergie en respiratoire aandoeningen die 32 jaar in de industrie leiding gaf aan onderzoek naar nieuwe medicijnen en met pensioen ging bij de farmaceutische reus met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews. Hij gaat in op de “aantoonbaar valse” propaganda van regeringen als … Meer lezen overVoormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...