donderdag 24 november 2022

Dr. Robert Malone talks mRNA, FDA criminality, depopulation and WEF agendas with Mike Adams

Video Link: https://www.brighteon.com/5a0610f4-d9aa-47ad-a3a6-1e35b14627d4

23084 views

78

Health Ranger Report

Published a day ago | Comments

DOWNLOAD MP3  SUBSCRIBE (41410)

- Why Dr. Malone invented key mRNA technologies decades ago

- How the tech has been exploited by today's pharma companies to harm billions

- Dr. Malone unloads on FDA criminality and other sensitive topics

- Dr. Malone answers false accusations about links to the CIA

- How the mRNA tech really works and WHY it takes so long to clear from the body

- Is there really a risk of chromosomal alterations from mRNA?

- Why a BETTER FUTURE is coming once we defeat the depopulation pushers

- About the Malone Institute which exposes the WEF and "Young Global Leaders"

- The DEPOPULATION question: Dr. Malone talks about the intentions behind "vaccine" harm

- See his work at RWmalonemd.substack.com

Source: https://www.brighteon.com/5a0610f4-d9aa-47ad-a3a6-1e35b14627d4  

De uitholling van de middenklasse ...

 Business AM 


Frankrijk, het land met hoogste belastingen wereldwijd, bevestigt de uitholling van de middenklasse

Artikel van Dominique Dewitte • 24/11/22

De Franse supermarktketen Carrefour lanceert in Parijs de cash and carry-formule Atacadao. Die formule is zeer succesvol in Brazilië, waar ze in 1975 werd geïntroduceerd. Volgens de Franse zakenkrant Les Echos bevestigt de lancering “de degradatie van de Franse samenleving”.

Frankrijk is het land met het hoogste belastingniveau wereldwijd. Ondanks dat luidden COVID en de energiecrisis luidden het einde van de Franse middenklasse in. De bevolking is er nu in twee verdeeld: – de welgestelden en de minderbedeelden – naar het model van de ontwikkelingslanden.

De essentie

·       De introductie van de cash and carryformule Atacadao in Frankrijk is de omgekeerde wereld. In Brazilië koopt de middenklasse bij Carrefour, terwijl de armen naar Atacadao gaan.

·       Dat een keten als Carrefour zich nu genoodzaakt ziet een goedkope supermarktformule in de markt te zetten, bewijst wat de krant “de degradatie van Frankrijk” uit de rijkelandenclub noemt.

·       Atacadao is goed voor 70 procent van de omzet van Carrefour in Brazilië, een land waarvan het bbp per hoofd van de bevolking net 7.500 dollar per jaar volgens de Wereldbank zes keer lager ligt dan dat van Frankrijk met 43.000 dollar.

Een brute realiteit

      De belastinginkomsten per land als percentage van het bruto binnenlands product (2020). Bron: Wikipedia/ Our World in Data© Aangeboden door Business AM

·       Ondanks dat geen enkel land ter wereld zijn burgers meer belast dan Frankrijk, wordt de middenklasse er gedecimeerd. Ook België is op dat vlak het pad volledig kwijtgeraakt.

·       Bijna de helft van de dagelijkse boodschappen wordt bij onze zuiderburen in hypermarkten gedaan. Maar dit aandeel neemt steeds verder af.

·       Het voortbestaan van de zeer grote winkels hangt nu af van een verandering van het businessmodel: Carrefour gaat zijn assortiment levensmiddelen (na een aanvankelijke vermindering van 20 procent van 2018 tot nu) nog eens met 20 procent inkrimpen. Ook het non-food aanbod wordt met 40 procent gereduceerd.

Daarmee erkent Carrefour de degradatie van de Franse samenleving, het einde van de middenklasse, de verdeling van de bevolking in twee kampen – de welgestelden en de minderbedeelden – naar het model van de ontwikkelingslanden.

Les Echos

·       Carrefour ziet in de introductie van Atacadao “de beste anticrisisoplossing”. Volgens Les Echos “is dit nog maar één facet van de “goedkope” wereld die ons omringt, van het universum van soberheid en ontgroening waar velen om vragen. Het markeert dus een vorm van verpaupering.”

·       In dezelfde krant voorspelt Philip Goetzmann, een expert uit de distributiesector, dat “de kloof tussen deze twee werelden – welgestelden en minder bedeelden – enkel groter zal worden eens de kraan van de overheidssteun wordt dichtgedraaid”.

Amper vermeld maar ontnuchterend

·       Leven met 548 euro/maand: In het jaarverslag van de vzw Secours Catholique over “De toestand van de armoede in Frankrijk in 2022“,  staat te lezen dat de organisatie bijna 1 miljoen mensen heeft opgevangen (+20 procent t.o.v. 2020). Hun levensstandaard? 548 euro per maand, dus meer dan 200 euro onder de extreme armoedegrens in Frankrijk.

(as)

Bron: Frankrijk, het land met hoogste belastingen wereldwijd, bevestigt de uitholling van de middenklasse (msn.com)

NVDR.: Elk land geleid door de Young Global Leaders, zoals President Macron er eentje is, voeren gedwee the great reset uit van hun globalistische goeroe Klaus Schwab en zijn superrijke vrienden van de eigen privé organisatie het Wereld Economisch Forum (WEF) genaamd.  Beter bekend als het Davos clubje. In dit geval de bevolking zo veel mogelijk verarmen, zodat ze binnen afzienbare tijd uit het handje van het WEF eten!  Goed bezig in Frankrijk.  In België doet Young Global Leader Alexander De Croo trouwens net hetzelfde. Worden We nu eens eindelijk Wakker?!

 

Een kwart van Amerika zou deze winter LANGE BLACKOUTS kunnen ervaren als gevolg van problemen met de energievoorziening

En niet alleen de VS ......

Maandag 21 november 2022 door: Arsenio Toledo



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

 


(Natural News) Grote delen van Noord-Amerika kan te maken krijgen met lange black-outs en andere energienoodsituaties als deze winter de voorraden aardgas en kolen beginnen aan te scherpen.

Volgens de laatste seizoensbeoordeling van de North American Electric Reliability Council (NERC), een groot deel van het Noord-Amerikaanse [bulk-power system] loopt “risico op onvoldoende elektriciteitsvoorziening tijdens piekwinteromstandigheden".

De regionale netten met het grootste risico om deze winter tekorten aan aanbod te ervaren, bevinden zich in Texas, New England, de Carolinas en het centrale systeem dat zich uitstrekt van het gebied van de Grote Meren tot Louisiana.

In het rapport van de NERC werd opgemerkt dat tekorten aan aanbod, hogere prognoses voor piekvraag, zwakke punten in de aardgasinfrastructuur en ontoereikende verbeteringen van de afwatering voor generatoren bijdragen tot het verhoogde risico op stroomuitval.

Het risico zou verder worden verergerd door zwaar weer, waardoor deze reeds verzwakte netten onder druk komen te staan, waardoor de vraag naar elektriciteit tijdens de vlucht stijgt energievoorziening afkomstig van aardgas, kolen en back-upbrandstoffen zoals olie blijven laag. (Gerelateerd: Midden in een wereldwijde energiecrisis belooft Joe Biden COAL PLANTS in heel Amerika TE SLUITEN).

"De trend is dat we meer risicogebieden zien, we zien meer pensioneringen van kritische opwekking, brandstofuitdagingen en we doen alles wat we kunnen", zegt NERC Director of Reliability Assessment John Moura. "Deze uitdagingen komen niet uit het niets voor."

Elektriciteitsrekeningen gaan in de winter omhoog

NERC's waarschuwing voor de komende winter merkt op dat ongeveer een kwart van de Amerikaanse huishoudens ook deze winter hun toch al hoge energie reke- ningen nog hoger zal zien stijgen naarmate de vraag naar stroom omhoog schiet.

'Zoals de vraag naar elektriciteit risico's die het beschikbare aanbod overtreffen tijdens piekwinteromstandigheden, worden consumenten geconfronteerd met een onvoorstelbare, maar reële dreiging van doorlopende black-outs ”, aldus Jim Matheson, president van de National Rural Electric Cooperative Association. 'Zo hoeft het niet te zijn. Maar zonder een verschuiving in het staats- en federale energiebeleid, is dit een realiteit waar we de komende jaren mee te maken zullen krijgen."

Het gemiddelde huishouden zal naar verwachting ten minste 47 procent meer betalen voor elektriciteit in vergelijking met afgelopen winter, terwijl ten minste 20 miljoen Amerikaanse huishoudens lopen al achter op hun energierekeningen.

De krapste voedingen zullen naar verwachting in de centrale Verenigde Staten liggen. Het raster in deze regio wordt beheerd door de Midcontinent Independent System Operator. De risico's in deze regio komen voort uit het grote aantal stroomopwekkers dat afgelopen winter is uitgeschakeld en de Gulf Coast-centrales die niet voldoende afvalverwijderingsupgrades hebben ontvangen voor potentiële koude temperatuur opstootjes.

Het op één na meeest risico op black-outs is de regio New England, beheerd door ISO New England Inc, bestaande uit zes staten - Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. De risico's in deze regio komen van onvoldoende infrastructuur voor aardgaspijpleidingen die de reeds korte gasvoorziening belast.

"Er is een zeer reële mogelijkheid dat New England deze winter met ernstige gevolgen te maken krijgt", zegt James Daly, commissaris van de Federal Energy Regulatory Commission.

Learn more about the possibility of blackouts both in the U.S. and around the world at PowerGrid.news.

Watch this clip from InfoWars bespreken hoe Californië reageert op de mogelijkheid van black-outs door locksdowns terug te brengen.

  





This video (https://www.brighteon.com/5bf764f1-2162-4e47-bc4c-8474ea1ce709)  is from the InfoWars channel on Brighteon.com.

More related stories:

Head of France’s main electricity grid operator warns energy shortages will force nation to ration electricity this winter.

Germany prepares for “emergency cash deliveries” ahead of anticipated dark winter energy blackout.

U.S. following in Europe’s footsteps: “Bout of cold weather” this winter could result in BLACKOUTS due to energy shortages, expert warns.

GOT HEAT? Polish households burn TRASH for heat as Western sanctions against Russia deprive Europe of energy.

Swedish government tells citizens to build “indoor blanket huts” this winter to avoid freezing to death.

Sources include:

Bloomberg.com

TheEpochTimes.com

OilPrice.com

Brighteon.com

Source: https://www.naturalnews.com/2022-11-21-quarter-america-long-blackouts-winter-energy-supply.html

California Workers Win COVID Shot Discrimination Lawsuit

  November 21, 2022

 

     A Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine is administered to a person in Los Angeles, Calif., 

     on Jan. 29, 2022. (Shannon Stapleton/Reuters)

Vijf medewerkers van het Goleta Water District in Californië hebben $ 125.000 plus advocaatkosten ontvangen in een rechtszaak die ze hadden aangespannen nadat hun religieuze vrijstellingen van de COVID-schoten waren geweigerd.

 "Ze mochten ook bepaalde gebouwen niet betreden en moesten een N95-gezichtsmasker dragen, terwijl gevaccineerde werknemers niet aan dezelfde norm werden gehouden", meldde The Epoch Times.

 Soortgelijke rechtszaken worden in het hele land gezien, vertelde een van de advocaten aan The Epoch Times. "Overheidsfunctionarissen worden verantwoordelijk gehouden voor hun discriminerende beleid en ik heb goede hoop dat we dit soort beslissingen zullen blijven zien, omdat wat ze deden verkeerd was en ze het leven van veel mensen schaden, zei" Mariah Gondeiro, een advocaat voor Faith & Freedom.

Slechts twee van de vijf medewerkers zijn nog aan het werk.

 

BRON: The Epoch Times November 20, 2022

G20-leiders willen digitaal vaccinpaspoort permanent invoeren

 17 NOVEMBER 2022   Redactie Blckbx

 

    4:30

De regeringsleiders op de G20 in Bali hebben verklaard dat ze digitale vaccinpaspoorten willen gaan gebruiken om ‘pandemieën te bestrijden én te voorkomen'. Om te mogen reizen zullen mensen altijd volledig gevaccineerd moeten zijn, ondanks dat bekend is dat vaccinatie virustransmissie niet stopt.

De regeringsleiders van de grootste twintig industrielanden ondertekenden op de G20-top in Bali vandaag de ‘G20 Bali Leaders’ Declaration’.

In artikel 23 van deze verklaring komen zij overeen ‘internationaal te gaan samenwerken om het succes van digitale COVID-19-certificaten te benutten voor toekomstige reacties op pandemieën’.

"Wij erkennen het belang van gedeelde technische normen en verificatiemethoden om naadloos internationaal reizen en interoperabiliteit te vergemakkelijken en digitale en niet-digitale oplossingen, waaronder bewijzen van vaccinaties, te erkennen," stellen de ondertekenaars.

"Wij steunen een voortgezette internationale dialoog en samenwerking over de oprichting van betrouwbare wereldwijde digitale gezondheidsnetwerken als onderdeel van de inspanningen om de preventie van en de reactie op toekomstige pandemieën te versterken, die moeten voortbouwen op het succes van de bestaande normen en digitale COVID-19-certificaten."

In een afzonderlijk maar vergelijkbaar document heeft de G20 een update uitgebracht waarin het volgende wordt toegevoegd:

"Streef naar interoperabiliteit van systemen, inclusief mechanismen die het bewijs van vaccinatie valideren, met inachtneming van de soevereiniteit van het nationale gezondheidsbeleid en relevante nationale regelgeving zoals bescherming van persoonsgegevens en gegevensuitwisseling."

 

Aanbevelingen B20-top

De steun van de G20 voor digitale gezondheidscertificaten met bewijs van vaccinatie, ook wel vaccinpaspoort genoemd, volgt op aanbevelingen van de B20-top eerder deze week.

Volgens het 132 bladzijden tellende slotcommunique van de B20 'Policy Recommendations to the G20', moeten de lidstaten ‘verdere uitwisselingen en strategisch gebruik en delen van wetenschap, technologie en passende gegevens voor crisisdetectie bevorderen en een mondiaal coördinatiekader voor toekomstige crisisbestrijding creëren’.

Deze beleidsaanbevelingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: goedkeuring van de digitale documentatie van COVID-19-certificaten, het uitvoeren en uitbreiden van de wederzijdse erkenning van COVID-19-vaccins en het opstellen van solide richtlijnen voor de paraatheid bij gezondheidscrises. Dat laatste moet zorgen voor een wereldwijde gecoördineerde reactie op toekomstige crises, versterkt door een technologische wereldwijde gezondheidsinfrastructuur.

 

Uitspraak Indonesische minister

Op de eerste dag van de B20-top zei de Indonesische minister van Volksgezondheid Budi Gunadi Sadikin dat de G20-landen een ‘digitaal gezondheidscertificaat met gebruikmaking van WHO-normen’ moeten aannemen en dat zij ernaar streven dit type vaccinpaspoort in te voeren in de ‘internationale gezondheidsvoorschriften’ tijdens de volgende Wereldgezondheidsvergadering in Genève.

  

        Video link: https://twitter.com/i/status/1592232822483419138

 

"Laten we een door de WHO erkend digitaal gezondheidscertificaat hebben – als je gevaccineerd of goed getest bent – dan kun je je verplaatsen," zei de Indonesische minister van Volksgezondheid.

 

"Voor de volgende pandemie, in plaats van de beweging van de mensen honderd procent te stoppen [...] kun je nog steeds zorgen voor enige beweging van de mensen."

 

Voordat hij minister van Volksgezondheid van Indonesië werd, werkte Sadikin op hoge posten bij Bank Bali, Bank Mandiri, ABN AMRO Bank Indonesia, PT Bank Danamon en IBM.

 

Vaccinatie stopt transmissie niet

In augustus 2021 publiceerde de WHO een 99 pagina's tellende gids over de implementatie van digitale documentatie van COVID-19-certificaten, ofwel vaccinatiepaspoorten. Hierin geeft de WHO toe dat 'een gezondheidspas uitsluitend gebaseerd op de individuele vaccinatiestatus het risico van ziekteverspreiding kan vergroten'.

 

Dat komt omdat van de COVID-19-vaccins nooit is bewezen dat ze overdracht of infectie voorkomen. Onlangs kwam in het Europees Parlement aan het licht dat Pfizer zijn product zelfs nooit heeft getest op het stoppen van overdracht.

 

WHO wist ervan

Het lijkt erop dat de WHO vanaf het begin wist dat de vaccins overdracht en infectie niet voorkomen. Op 15 januari 2021 kondigde de gezondheidsorganisatie aan dat staten die partij zijn 'geen eisen mogen stellen aan het bewijs van vaccinatie of immuniteit voor internationale reizen als voorwaarde voor toegang' – omdat 'er nog steeds onduidelijkheden zijn over de doeltreffendheid van vaccinatie in het verminderen van overdracht en beperkte beschikbaarheid van vaccins'.

 

Hoewel de kennis over de overdraagbaarheid openbaar is, bevelen zowel de B20 als de G20 nog steeds een bewijs van vaccinatie aan als middel om te reizen in geval van een toekomstige 'pandemie'.

 

Volgens het World Economic Forum (WEF) dienen vaccinpaspoorten van nature als een vorm van digitale identiteit. Topman Klaus Schwab van het WEF was een van de aanwezigen op de G20 in Bali. Op de afbeelding hieronder is de visie van het WEF op de digitale identiteit weergegeven.



Bron: WHO

 

Klaus Schwab noemt China ‘rolmodel’, luidt op Chinese staats-tv ‘systemische transformatie van de wereld’ in


Klaus Schwab van het World Economic Forum heeft op de Chinese staatstelevisie gezegd dat tijdens de G20-top in Indonesië ‘de basis is gelegd’. De machtigste mensen van de wereld waren daar deze maand bijeen om te proberen een oplossing te zoeken voor talloze mondiale crises.

We moeten volgens Schwab nog een stap verder gaan. “We moeten de wereld van morgen vormgeven. Het betreft hier een systemische transformatie van de wereld. Wij moeten bepalen hoe de wereld er na deze transformatie uit komt te zien.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aantrekkelijk model

Hij zei verder dat China in de afgelopen 40 jaar ‘geweldige’ prestaties heeft geleverd en een ‘rolmodel’ is voor veel landen. Hij voegde toe dat ieder land zelf moet bepalen welk systeem het implementeert. “Het Chinese model is een aantrekkelijk model voor een groot aantal landen.”

Tijdens zijn speech op de G20-top verwees Schwab naar de verschillende crises die er bestaan: economische, politieke, sociale, ecologische en institutionele. Hij zei dat de wereld ‘een diepe systemische en structurele herstructurering’ doormaakt. “Dit vergt enige tijd.”

Multipolaire wereld

“De wereld zal er anders uitzien als we dit transitieproces hebben doorlopen,” benadrukte Schwab.

De drijvende kracht achter de politieke transformatie is de overgang naar een multipolaire wereld, zei hij.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...