woensdag 6 maart 2024

So Called 'Wildfires' In Texas Seem The Same As Chile & Lahaina, Maui

 


Video Link: https://www.brighteon.com/29ad8808-467f-48c1-a850-f6ab9b99a7e2


Zweden laadt elektrische bussen op met DIESELGENERATOREN

 maart 6, 2024   11

is463940 / Pixabay

Dit kun je letterlijk niet verzinnen. We krijgen voortdurend te horen dat we moeten overstappen op elektrische voertuigen om de uitstoot van het klimaat te verminderen.

In Zweden is er een bedrijf genaamd X-trafik dat bussen exploiteert in de steden Gävle en Sandviken, schrijft Peter Imanuelsen.

Ze hebben 52 elektrische bussen van het Chinese bedrijf BYD gekocht om “milieuvriendelijk” te worden.

Deze groene overstap heeft echter geleid tot enorme chaos met bevroren bussen in de ijskoude Zweedse winter en honderden annuleringen. Natuurlijk allemaal betaald door de Zweedse belastingbetaler.

Het bleek dat de elektrische bussen niet genoeg actieradius hadden en ze konden de bussen niet snel genoeg opladen, waardoor er elke dag wel 100 bussen werden geannuleerd en mensen strandden in de koude Zweedse winter.

In feite is er gewoon niet genoeg energie en infrastructuur om al deze nieuwe elektrische bussen op te laden.

De oplossing?

Ze hebben nu enorme dieselgeneratoren ingezet om de elektrische bussen op te laden – Dit natuurlijk tegen extra kosten.

Ja, dat lees je goed. Ze kunnen de nieuwe elektrische bussen niet opladen omdat er niet genoeg energie is.

Dit doet me denken aan hoe ze in Schotland in de winter dieselgeneratoren moesten gebruiken om windmolens warm te houden.

GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…

Een klokkenluider heeft onthuld dat windturbines in Schotland in de winter werden aangedreven door enorme dieselgeneratoren om ze warm te houden. 71 windturbines werden aangesloten op zes enorme dieselgeneratoren om ze ijsvrij te houden nadat er een fout in de bekabeling was opgetreden.

Het klinkt heel grappig, totdat je bedenkt dat JIJ voor deze waanzin betaalt.

 

Ze moesten dus DIESELGENERATOREN inschakelen om deze nieuwe “milieuvriendelijke” bussen op te laden.

Dit kun je letterlijk niet verzinnen.

Mensen wordt verteld dat het goed is voor het milieu, maar in werkelijkheid worden ze opgelicht.

Het is een klimaatzwendel.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/zweden-laadt-elektrische-bussen-op-met-dieselgeneratoren/

 

GEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…

Tientallen gigantische turbines op Schotse windparken werden aangedreven door dieselgeneratoren, meldt de Sunday Mail. Scottish Power heeft toegegeven dat 71 van haar windturbines op fossiele brandstoffen waren aangesloten nadat er een storing in het elektriciteitsnet was opgetreden, bericht Dailyrecord. Het bedrijf zei dat het gedwongen was actie te ondernemen om de turbines warm te houden … Meer lezen overGEEN GRAP: In Schotland worden tientallen windturbines in het geheim aangedreven door dieselgeneratoren! – U zult niet geloven waarom…

https://www.frontnieuws.com/geen-grap-in-schotland-worden-tientallen-windturbines-in-het-geheim-aangedreven-door-dieselgeneratoren-u-zult-niet-geloven-waarom/

 

Brits parlementslid onthult dat “gevaccineerden binnenkort allemaal zullen sterven aan turbokanker”

 maart 6, 2024   12

 

    Prefeitura Campinas / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

De gevaccineerden zullen binnenkort met honderden miljoenen beginnen te sterven volgens het Britse parlementslid Andrew Bridgen die onthulde dat een hoge minister hem details heeft verteld over het plan om turbokanker te gebruiken om de bevolking te ontvolken, bericht Thepeoplesvoice.

[Disclaimer – Dit gebeurt, maar absoluut niet op de schaal van “honderden miljoenen.”]

Volgens Bridgen vond het incident plaats in de theesalon van de Houses of Parliament in Westminster, waar de niet bij naam genoemde hoge minister hem vertelde dat hij “snel dood zou gaan aan kanker” omdat hij misleid was om het vaccin te nemen tijdens de lockdown.


“U kunt zeggen wat u wilt,”  zei de minister tegen Bridgen. “Het maakt niet uit. U bent ingeënt. Binnenkort bent u dood aan kanker.”

Andrew Bridgen is sinds 2010 parlementslid voor North West Leicestershire. Hij is een prominente stem geworden in de strijd tegen globalistisch autoritarisme in het Verenigd Koninkrijk en protesteert tegen Covid vaccinmandaten, lockdowns en maskermandaten.


Bridgen’s tijdige waarschuwing over de explosief stijgende sterfte aan kanker als gevolg van mRNA-vaccins komt op het moment dat werknemers van Pfizer beginnen te vertellen over de zwendel.

 

Turbokanker zal de komende jaren het leven eisen van honderden miljoenen, zo niet miljarden mensen, volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die gevaccineerd is met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die op ontploffen staat te wachten.

Volgens deze insider was de Covid-pandemie en de uitrol van mRNA een tientallen jaren durende operatie, met het uitdrukkelijke doel om mensen opzettelijk te verwonden, verminken en doden.

Maar het wordt nog erger. De uitrol van het mRNA staat nog maar in de kinderschoenen. De zieke en verdraaide griezels die verantwoordelijk zijn voor de enorme piek in turbokankers zullen nu enorme financiële voordelen opstrijken door de hele wereld te dwingen zich te laten vaccineren tegen het probleem dat zij in de eerste plaats hebben veroorzaakt.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis uit te voeren, en zoals gewoonlijk zijn ze vastbesloten om hun verdorven agenda in het volle zicht te verbergen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/brits-parlementslid-onthult-dat-gevaccineerden-binnenkort-allemaal-zullen-sterven-aan-turbokanker/


Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven. Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice. De professor … Meer lezen overToparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/


‘De Nederlandse koninklijke familie is een diep verdorven instituut’


Koningin Maxima sprak begin dit jaar op het World Economic Forum over ‘financiële inclusie’. Ze zei in Davos onder meer dat het voordeel van een digital ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

Ze kreeg op een gegeven moment de vraag of ze als koningin wel geschikt is om te pleiten voor digitaal geld en of ze deze taak niet beter kan overlaten aan bureaucraten. Ze antwoordde: “Ik ben een bureaucraat. Mensen weten niet wat ik doe, en ik zeg: ik werk voor de overheid.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen debat

Op X, waar Maxima trending was, klonk vervolgens een luide roep om het koningshuis af te schaffen.

De Tweede Kamer wilde niet debatteren over de omstreden uitspraken van Maxima in Davos. Vrijwel alle partijen stemden tegen een verzoek van Pepijn van Houwelingen om hierover met de premier van gedachten te wisselen.

Diep verdorven instituut

De Britse spreker en auteur David Icke haalde dinsdagavond fel uit op sociale media. “De Nederlandse koninklijke familie is een diep verdorven instituut dat het land runt voor de Sekte, ongeacht welke ‘partij’ officieel regeert.”

De uitspraken van koningin Maxima in Davos verrassen hem om die reden dan ook niet. “Als de Nederlandse royals het willen, dan wil de Sekte het, net als in Groot-Brittannië,” benadrukte Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zal het Amerikaanse banksysteem volgende week klappen?

 woensdag, 06 maart 2024 13:32   Hits: 447

  instorting financieel systeem  Een land als Amerika heeft immense schulden die nooit terug betaald zullen worden en die schuld wordt alsmaar groter.

Is dan nu het moment aangebroken dat het systeem niet langer houdbaar is en het op instorten staat?

Het uiteindelijke doel van de sekte die in de achtergrond aan de touwtjes trekt is om totale wereldcontrole en absolute macht te verkrijgen.


Op dit moment heeft die sekte al een enorme macht omdat ze controle heeft over het financiële syteem door middel van het stelsel van centrale banken.

Hoe belangrijk die centrale banken zijn, blijkt uit het verhaal van de Titanic zoals ook door ons eerder gepubliceerd.

Als je wilt weten hoe de bankiers van de sekte ons bedonderen, dan raden wij je aan om dit eerdere artikel te lezen, gevolgd door deze als je het spoor helemaal wilt volgen.

Nooit en te nimmer zal de sekte dan ook de controle over het geldsysteem opgeven.

Je ziet dan ook steeds meer dat centrale banken nu cryptomunten zoals bitcoin aanvallen en daarnaast begint ook de Amerikaanse overheid via sektelid Yellen met waarschuwen.

De reacties in de bitcoinwereld zijn duidelijk en de meesten mensen zijn van mening dat ze onaantastbaar zijn met bitcoin.



Voorlopig gaat het heel goed met bitcoin en degenen die daar het afgelopen jaar zijn ingestapt hebben goede zaken gedaan. De prijs van bitcoin is het afgelopen jaar van ongeveer 20.000 euro gestegen naar een prijs van rond de 60.000 euro.

Niet zo vreemd dat alle bitcoin liefhebbers zeggen f..ck you, tegen iedere overheid of centrale bank bemoeienis.

Niemand staat te wachten op het alternatief van de centrale banken, de CBDC. In landen waar men dit heeft getest zoals Nigeria is het op een totale mislukking uitgelopen.

En toch zal de sekte alles op alles zetten om de CBDC in te voeren, simpelweg omdat het een onmisbaar instrument is voor de geplande New World Order. 

Ook is het een feit dat de Amerikaanse schuldenlast volledig uit de hand begint te lopen en menigeen vraagt zich af hoelang dat systeem nog stand kan houden.

En zo kan het dat er nu allerlei berichten rondzwerven op sociale media waarin zelfbenoemde goeroe's mensen adviseren om hun geld van de bank te halen en dit om te zetten naar bitcoin, omdat ze verwachten dat de Amerikaanse banken volgende week omvallen of dat althans dat dan de ineenstorting begint.

Nu is het geven van financieel advies sowieso altijd gevaarlijk en doet eenieder er goed aan om zelf overwegingen te maken op basis van beschikbare informatie. 

Dat er uiteindelijk een ineenstorting zal komen van het financiële systeem lijkt zeker, maar niet zeker is wanneer dit precies zal gebeuren.

De ineenstorting van het huidige financiële systeem zou een uitgelezen moment zijn om die transitie naar de CBDC in gang te zetten. Daarvoor is het nu nog te vroeg en daarom zal men het systeem waarschijnlijk met kunst en vliegwerk nog enige tijd in de lucht proberen te houden.

Het is op dit moment koffiedik kijken om te kunnen voorspellen wat de sekte precies zal doen om de volledige controle over 'geld' en burgers te verkrijgen, het is alleen zeker dat ze dat uit alle macht zullen proberen.

Elon Musk waarschuwde gisteren voor een mogelijke gebeurtenis in Amerika die erger zal zijn dan 9/11. Hij doelde daarmee op de illegaal stroom vluchtelingen die door het Biden regime worden geïmporteerd uit andere landen.
Ook Donald Trump is er 100 procent zeker van dat er als gevolg van die illegale immigratie een grote terroristische aanslag zal komen.

Die aanslag zal er hoogstwaarschijnlijk komen op het moment dat de sekte de tijd rijp vindt voor de transitie naar de CBDC.

De aanslag zal vele malen groter zijn dan 9/11 en als gevolg daarvan zal de wereld opnieuw in shock verkeren.

Net zoals bij 9/11 de paspoorten van de daders intact werden gevonden op de rampplek zo zal dan ontegenzeggelijk blijken dat die nieuwe aanslag alleen mogelijk is geweest door het gebruik van bitcoins.

Dat is het moment waarop de sekte via de door haar gecontroleerde MSM luidkeels zal brullen dat het afgelopen moet zijn met die ongecontroleerde valuta. Een ramp als dit wil de wereld nooit meer.

Dan zal er een wereldwijd verbod komen op bitcoins en andere ongereguleerde valuta. De eigenaren van de dan bevroren bitcoins zullen als teken van goede wil een compensatie aangeboden krijgen in de vorm van een bedrag per bitcoin in CBDC.

Het wil niet zeggen dat bovenstaande zo zal gebeuren, maar het is wel degelijk een mogelijk scenario.

Reageren op bovenstaande kan hier.

Bron:  https://niburu.co/financieel/19486-zal-het-amerikaanse-banksysteem-volgende-week-klappen   

Duitse neuroloog beschrijft hoe hersenspoelen werkt en hoe bepaalde delen van de hersenen van speciaal belang zijn voor de heersende elite

maart 6, 2024   10

Images are generated by Life Science Databases(LSDB). / Wikimedia / (CC BY-SA 2.1 JP DEED)

Images are generated by Life Science Databases(LSDB). / Wikimedia / (CC BY-SA 2.1 JP DEED)

Over de hele wereld neemt de mentale capaciteit af, vooral onder jonge mensen, terwijl het aantal depressies dramatisch toeneemt. Ondertussen lijdt één op de veertig mannen en vrouwen aan de ziekte van Alzheimer en de leeftijd waarop deze ziekte begint, daalt snel, schrijft Henry Makow.

De hippocampus is een complexe hersenstructuur die diep in de temporale kwab is ingebed. Het speelt een belangrijke rol bij het leren en het geheugen. Het is een plastische en kwetsbare structuur die beschadigd raakt door een verscheidenheid aan stimuli. De hippocampus is het centrum van het autobiografische geheugen, ook wel episodisch geheugen genoemd. Eén van de sleutels tot mind-control door de machtselite (“Illuminati”, Talmudisten, Vrijmetselaars, Zionisten) is het verkleinen van de hippocampus bij hun slachtoffers.

Een gekrompen hippocampus leidt tot dingen die de “Illuminati” gunstig vinden, zoals depressie; grotere vatbaarheid voor propaganda, reclame en hersenspoeling; toegenomen angst voor waarheidsgetrouwe informatie; minder mentale energie.

In feite weten de “Illuminati” heel goed dat het verkleinen van de hippocampus een effectieve methode is om slaven te programmeren die te bang zijn om enige psychologische weerstand te bieden tegen hun eigen programmering of hersenspoeling. Het verkleinen van de hippocampus is dus cruciaal voor hun doel om slaven te creëren die permanente of hard-wired slaven zullen blijven.

door Patrick O’Carroll
(henrymakow.com)

In maart 2024 nam Mike Adams een zeer stichtelijk interview op met de Duitse moleculaire geneticus Dr. Michael Nehls.

Dr. Nehls geeft de feitelijke klinische wetenschap achter hoe de “Illuminati” medicijnen met wapens inzetten om hun slachtoffers te hersenspoelen zodat ze de Talmoedische “nieuwe” wereldorde accepteren door ze letterlijk in gehersenspoelde zombies te veranderen.

De hippocampus bevindt zich in het voorste deel van de hersenen en wordt zo genoemd omdat hij de vorm heeft van een zeepaardje, zoals hier te zien is:

Hippocampus_and_seahorse.JPG: Professor Laszlo Seress derivative work: Anthonyhcole (talk) / Wikimedia / (Public Domain)

 

De hippocampus is het centrum van het autobiografische geheugen, ook wel episodisch geheugen genoemd. Een van de sleutels tot mind-control door de machtselite is het verkleinen van de hippocampus bij hun slachtoffers. De hippocampus is een van de belangrijkste leercentra van de hersenen. Het is het enige deel van de hersenen waar tot op hoge leeftijd neurogenese plaatsvindt, d.w.z. Hippocampus Neurogenese wordt verondersteld je hele leven door te gaan.

Het proces van Hippocampale Neurogenese produceert cruciale cellen die INDEX-NEURONS worden genoemd. Deze helpen om psychologische veerkracht, nieuwsgierigheid en ervaring, individualiteit en creativiteit, maar vooral mentale energie te stimuleren. Maar dat zijn allemaal dingen die de “Illuminati” ongunstig vinden, aangezien hun echte doel is om de slaven te hersenspoelen.

 

Een gekrompen hippocampus kan het gevolg zijn van slechte voeding, van vergiftiging van lucht, voedsel en water, van een laag gehalte aan omega-3 vetzuren in de bloedbaan (je hebt ongeveer 8-10 procent nodig, maar de meeste volwassenen hebben ongeveer 4 of 5 procent), van chronische stress, van posttraumatische stressstoornis (PTSS), van angst, maar ook van angstzaaierij.

Een gekrompen hippocampus kan ook het gevolg zijn als het slachtoffer zijn doel in het leven verliest, of niet genoeg lichamelijke activiteit krijgt, of geen goed sociaal leven heeft, of niet genoeg goede slaap of goede voeding krijgt.

Kortom, een geslonken hippocampus kan het leren, het geheugen en de stemming aantasten.

Maar een ernstig gekrompen hippocampus kan zelfs leiden tot zombieachtig gedrag, eerst mild maar later extreem.

Dr. Nehls identificeerde de top drie effecten als chronische uitputting, zware depressie en de ziekte van Alzheimer.

Een gekrompen hippocampus leidt tot dingen die de “Illuminati” gunstig vinden, zoals depressie; grotere vatbaarheid voor propaganda, reclame en hersenspoeling; toegenomen angst voor waarheidsgetrouwe informatie; minder mentale energie. In feite weten de “Illuminati” heel goed dat het verkleinen van de hippocampus een effectieve methode is om slaven te programmeren die te bang zijn om enige psychologische weerstand te bieden tegen hun eigen programmering of hersenspoeling. Het verkleinen van de hippocampus is dus cruciaal voor hun doel om slaven te creëren die permanente of hard-wired slaven zullen blijven.

IQ VERSUS ECHT INTELLECT

Het geval van de Connecticut epilepticus Henry Molaison bewees dat IQ alleen het vermogen van de frontale cortex meet.

In een poging zijn epilepsie te genezen, verwijderden artsen operatief het voorste tweederde deel van de hippocampus van Henry Molaisons hersenen. Na deze operatie kon hij geen nieuwe herinneringen vormen omdat zijn autobiografische geheugen weg was. Maar hij kon zich sommige dingen nog wel herinneren en leerde na de operatie zelfs piano spelen.

Maar na de operatie werd het IQ van Henry Molaison getest en dat bleek onveranderd 112 te zijn.

Dit komt omdat IQ alleen het vermogen van de frontale cortex meet, maar niet het vermogen van de hippocampus.

 

Dat is ook de reden waarom zoveel mensen met een hoog IQ zijn gevallen voor de COVID HOAX en voor de meeste andere samenzweringstheorieën die hen zijn ingeprogrammeerd door de leugenachtige mainstream media. Vandaar dat heel veel mensen met een hoog IQ nog steeds geloven dat NASA (geen ruimtevaartorganisatie) naar de maan ging, dat Michael O’Bomber een “vrouw” is en dat twee aluminium vliegtuigen drie stalen gebouwen neerhaalden tijdens de aanvallen van 11 september 2001.

Hoewel een HOOG IQ geweldig kan zijn om examens te halen, of om te overleven in de moderne maatschappij, kan een gebrek aan het meer cruciale HIPPOCAMPAL INTELLIGENCE je tegenwoordig gemakkelijk de dood injagen, net als in vroegere tijden.

KRIMPEN VAN DE HIPPOCAMPUS IN DE ALGEMENE BEVOLKING DOOR LOCKDOWNS EN ANGSTZAAIERIJ

Nomogrammen worden gebruikt om de grootte van de hippocampus te meten. Bij de geboorte is de NORMALE grootte van de hippocampus van de meeste mensen ongeveer 3 cm³, en deze groeit tot ongeveer 10 cm³ met 1-2 procent per jaar. Maar het is alarmerend dat de grootte van de hippocampus bij de meeste mensen tegenwoordig afneemt. Nomogrammen meten regelmatig de afgenomen grootte van de hippocampus bij de meeste volwassenen tegenwoordig, maar hun hippocampus is eigenlijk vergelijkbaar met de hersenen van kinderen. De “Illuminati” hebben deze wetenschap dus echt bewapend om de meeste volwassenen in kinderen te veranderen (dit wordt nog verergerd door standaard nepnieuws voor kinderen en andere propaganda van Tell-Lie-Vision). Vandaag de dag heeft de gemiddelde 50-jarige een gekrompen hippocampus van ongeveer 5 cm³, wat overeenkomt met ongeveer HALF van wat normaal is.

De “Illuminati” wisten wat ze deden met de lockdowns tijdens de COVID-PHARMA GENOCIDE, want deze lockdowns waren gewapend om de zin van het slachtoffer te verminderen, lichamelijke activiteit te beperken, een goed sociaal leven te belemmeren en goede slaap en voeding te belemmeren, met andere woorden om zijn hippocampus aan te vallen en te laten krimpen met behulp van elke techniek die al bekend was.

De “Illuminati” waren achter deze effecten gekomen nadat ze de krimp van de hippocampus hadden gemeten bij mensen die geïsoleerd waren geweest in Antarctische stations in vergelijking met controlegroepen van mensen die thuis waren gebleven. Deskundige Dr Alexander Christoph Stahn uit Berlijn verklaarde: “Voor het krimpen van de hippocampus lijken twee belangrijke factoren een belangrijke rol te spelen; de eerste is sociaal isolement … en de tweede is monotonie.” Dit is wetenschappelijk bewijs waarom sommige slachtoffers stierven van verveling, of zelfs zelfmoord pleegden, tijdens de lockdowns die de WEF-gecontroleerde-poppenspelers “essentieel” verklaarden tijdens de COVID-PHARMA GENOCIDE.

Verder was DE COVID-BIOWEAPON-PRIK duidelijk een belangrijke aanval op de hippocampus omdat de Spike-S1-Subunit moeiteloos de hersenen kon binnendringen door de bloed-hersenbarrière (BBB) te passeren, waarbij de Toll-Like Receptor 4 (TLR4) van de hersenen vervolgens een hele keten van programma’s activeerde die de neurogenese van de hippocampus uitschakelde, waarbij deze gewapende techniek ook wel “spikopathie” of “hersenmist” wordt genoemd. Vandaar dat de term “hersenmist” in wezen betekent dat TLR4 geactiveerd wordt om het proces van Hippocampale Neurogenese te belemmeren. Het beangstigende resultaat hiervan is dat alle ontvangers van de COVID-BIOWEAPON-PRIK een veel hoger risico lopen om de ziekte van Alzheimer te krijgen.

De COVID-BIOWEAPON-PRIK verklaart ook waarom het aantal nieuwe gevallen van Alzheimer in Duitsland tussen 2018 en 2021 met 31 procent omhooggeschoten is, met meer dan een derde van de nieuwe gevallen gediagnosticeerd bij slachtoffers jonger dan 65 jaar (wat vroeger de grensleeftijd was, waaronder niemand ooit Alzheimer kreeg). Dat betekent in feite dat de Big Pharma maffia opzettelijk een lucratieve nieuwe “Alzheimer Boom” heeft gecreëerd met de COVID-BIOWEAPON-PRIK;

Manieren om je hippocampus te laten groeien zijn simpelweg een DOEL in het leven hebben, voldoende lichaamsbeweging krijgen, een goed sociaal leven hebben, goed slapen, goed eten en TIJD investeren om je hippocampus te laten groeien. Over het algemeen zal een hoger niveau van het hormoon OXYTOCIN helpen om je hippocampus weer te laten groeien.

Om de ziekte van Alzheimer te voorkomen, te controleren of om te keren, zijn de beste benaderingen onder andere:

Supplementeren met Lithium (1 mg per dag);
Eet zoutwatervis, dat 10 keer meer Lithium bevat dan zoetwatervis;
Eet en kook met biologische kokosolie.

GERELATEERD:

De websites van Dr. Michael Nehls, inclusief zijn boeken en papers, staan hier:

In het Engels: https://michael-nehls.com/
In het Duits: https://michael-nehls.de/
En per e-mail: pr.mental-enterprises@pm.me


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/duitse-neuroloog-beschrijft-hoe-hersenspoelen-werkt-en-hoe-bepaalde-delen-van-de-hersenen-van-speciaal-belang-zijn-voor-de-heersende-elite/

 

Dr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerd

Ik geloof dat de vaccinproducenten wisten dat de inadequaat geteste en onnodige covid-prik grote delen van de wereldbevolking zou doden. Ik geloof nu dat de doden en verminkten überhaupt geen bijwerkingen waren – het waren de belangrijkste effecten. En naast de sterfgevallen en de ernstige gezondheidsproblemen (hartziekten bijvoorbeeld) hebben de prikken ernstige hersenschade en een … Meer lezen overDr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerd


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...