maandag 18 juli 2022

Oekraïense vicepremier pleit voor cashloze samenleving in 2030: ‘Wat een toeval weer’

 

De Oekraïense vicepremier Mykhailo Fedorov plaatste donderdag een opmerkelijke tweet. “Oekraïne 2030 – het meest vrije en digitale land ter wereld. Zonder bureaucratie, maar met een krachtige techindustrie. Cashloos en papierloos. Dit is de toekomst waar we aan bouwen.”

Bij zijn tweet plaatste hij een filmpje waarin wordt voorgesorteerd op een toekomst zonder bankbiljetten. “Ja, wij werden het eerste land dat afstand nam van papiergeld,” zegt een vrouwenstem.

World Economic Forum

Wat is men nog meer van plan met het land? Rechtbanken worden begeleid door kunstmatige intelligentiesystemen, een volautomatische douane, digitaal onderwijs, zorg op afstand, een IJzeren Koepel – een raketafweersysteem dat Oekraïners moet ‘beschermen’ – en een digitale overheid.

Volledig in lijn dus met de plannen van het World Economic Forum. Het is dan ook niet verrassend dat Fedorov, tevens minister van Digitale Transformatie, zijn eigen pagina heeft op de website van het WEF.

Eén van de meest corrupte landen van Europa

Het World Economic Forum publiceert geregeld artikelen over een cashloze sameleving. Zo verscheen begin 2020 een artikel op de site van de organisatie getiteld ‘De voordelen van een cashloze samenleving’.

Uit de Corruption Perceptions Index van Transparancy International blijkt dat Oekraïne één van de meest corrupte landen van Europa is.

“De Oekraïense vicepremier pleit voor een cashloze samenleving in 2030. Wat een toeval weer,” reageert onafhankelijk energieadviseur Simone Juffermans.

De toegang tot Big Tech-diensten wordt je ontnomen

 


Advertorial door: Wesley Feijth

Op een ochtend word je wakker, zet je een bak koffie en klap je je laptop open. Je probeert in te loggen op je Gmail. Op je scherm verschijnt een popup: “de toegang tot je Google-account is je ontzegd”. Helaas, je komt er niet meer in.

Je hebt geweigerd om je Gmail aan je EU Digital ID te laten koppelen, om die reden heeft Google je account geblokkeerd. Volgens Google is identificatie op het internet namelijk van groot belang. “Zo kunnen we samen spambots en andere vormen van vervuiling op het internet tegen gaan”, aldus Google.

Door zogeheten ‘Google Telemetry’ heeft Google daarnaast al je accounts aan elkaar gekoppeld: je Gmail, Google search, Google Docs, YouTube, Google Maps, Google books, Google flights etc. Dit is de meest voor de hand liggende en daardoor de meest invasieve vorm van tracking: je Google ID.

Op het moment dat je in de toekomst weigert om mee te werken met de dystopische plannen van de EU, het WEF en Big Tech, kan je de toegang dus met gemak ontzegd worden. Naast de Big Tech problemen rondom de surveillance van burgers is er dus nog een groot probleem: de centralisatie van macht en daarmee controle.

Bill Gates en het kapen van software-vrijheden

De eerste stappen richting deze controle zijn in de begindagen van het internet al uitgerold. Bij de opkomst van computers deden hobby developers alle software gratis van hand. Deze developers groepeerden zich midden jaren 70 onder de naam de “homebrew computer club”.

Microsoft eigenaar Bill Gates stuurde deze groep destijds een boze open brief: “An open letter to hobbyists”. In deze brief omschreef hij hoe “proprietary software” de nieuwe standaard zou moeten worden. Software moet een eigenaar hebben en voor dit eigendom moet betaald worden.

“Zoals de meesten van jullie hobbyisten weten, stelen jullie de software! Wie kan goed werk verrichten en niks betaald krijgen?”, aldus Gates.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze hobby developers niks tegen het verdienen van geld hebben. Ze vinden echter dat software zo vrij mogelijk moet zijn. Gates was hier duidelijk op tegen. Zijn Microsoft ontwikkelde vanaf de begindagen dan ook alleen gesloten software. De toon voor andere grote techbedrijven was gezet.

De zogenaamde Free(vrije) Software/Open Source movements hebben echter altijd voor vrije technologie gestreden. Bekende namen binnen deze bewegingen zijn Richard Stallman en Linus Torvalds. Hun meest bekende projecten zijn uiteindelijk samengesmolten in het open source en wereldwijd bekende GNU/Linux besturingssysteem.

Dus wat zijn de grondbeginselen van vrije software? De vrijheid om de broncode te bestuderen en deze naar wens aan te kunnen passen. De vrijheid om kopieën te maken en deze vrij te geven of te kunnen verkopen wanneer jij dat wilt. En als laatste mag je deze kopieën ook aanpassen voordat je ze van hand doet. Deze vier vrijheden definiëren vrije software, aldus Stallman.

Bij Android-Privacy.com staan wij volledig achter deze zienswijze. Vrije software doet wat het beloofd: het zorgt voor vrijheid bij de eindgebruiker. Combineer deze zienswijze met privacy, veiligheid, vrijheid van meningsuiting en decentralisatie en je hebt de perfecte cocktail om jezelf uit de Big Tech houdgreep te kunnen verlossen!

Snowden Smartphone en het Privacy Platform

Nu denk je wellicht: dat is allemaal leuk en aardig, maar hoe kom ik er achter welke applicaties ik dan wél kan gebruiken? Welke technologie is dan nog wél te vertrouwen?

Om deze reden heeft Android-Privacy.com de Snowden Smartphone in het leven geroepen: de favoriete telefoon van NSA klokkenluider Edward Snowden. De telefoon draait op een Google-vrije versie van Android, waardoor al jouw favoriete applicaties gewoon beschikbaar zijn!

Uiteraard raadt Android-Privacy.com het gebruik van Big Tech applicaties af, omwille van de bescherming van je privacy en je vrijheid. Om die reden krijg je bij aanschaf van de Snowden Smartphone ook toegang tot hun Privacy Platform, waar ze je alles leren over vervangers voor Big Tech-applicaties als YouTube, Whatsapp, Facebook, Twitter etc.

Het is begrijpelijk dat je niet direct kunt verhuizen naar alternatieven, dus leren ze je ook hoe je de bestaande applicaties op een privacy-vriendelijke manier kunt gebruiken. In onderstaande tweet zie je hoe Edward Snowden zijn telefoon ingericht heeft.


De telefoon is uitgerust met het meest veilige en privacy-vriendelijke besturingssysteem ter wereld: GrapheneOS. Daarnaast wordt al het verkeer via TOR verstuurd, zodat je IP te allen tijde verborgen is. Dit is exact de telefoon die je bij Android-Privacy.com kunt bestellen.

De telefoon beschermt daarnaast je privacy en je veiligheid met functionaliteiten als:

  • Geen IP leaks bij je ISP: alles via TOR
    Je IP adres is tot aan je voordeur te herleiden. Om die reden wordt al het verkeer op de telefoon via het TOR-netwerk herleid. Dit zorgt er voor dat je internetserviceprovider jouw internetgedrag niet kan analyseren.
  • Camera en microfoon software kill-switches
    De meeste Android telefoons luisteren de hele dag met je gesprekken mee. Bij de Snowden Smartphone schakel je je microfoon en je camera over het gehele apparaat uit wanneer je deze niet gebruikt.
  • Geïsoleerde omgeving voor privacy-schadende apps als Whatsapp
    De Snowden Smartphone wordt geleverd met een geïsoleerde omgeving waar je privacy-schadende apps in kunt plaatsen. Deze apps kunnen niet bij de apps, foto’s, contacten en andere data van je telefoon. Daarnaast kun je deze omgeving volledig uitschakelen waneer je de apps niet gebruikt.
  • Geen Google login en dus geen Google telemetry
    Bij de Snowden Smartphone hoef je nooit in te loggen met een (Google) account. Google gebruikt je login om al je gegevens (Google docs, Youtube, Google search etc.) aan elkaar te koppelen. Met de Snowden Smartphone is dit verleden tijd.
  • Geen persoonlijke identifier leaks (fingerprint of IMEI)
    Alle mobiele apparaten en browsers hebben een uniek kenmerk waarmee ze geïdentificeerd kunnen worden. De Snowden Smartphone zal deze identifiers nooit lekken naar derden.
  • Geen 24/7 locatie tracking
    Met behulp van de permission manager stel jij zelf in welke applicatie toegang heeft tot je locatie. Uiteraard hebben Big Tech bedrijven als Google geen toegang.
  • Geen Corona contact tracing beacons
    In de Corona tijd zijn er verschillende contact-tracing toepassingen uitgerold over iPhone en Android telefoons. Deze telefoon is daar volledig vrij van.
  • Geen Bluetooth probs leaks, schakel standaard je bluetooth uit
    Het altijd aan hebben van je Bluetooth geeft een hoop privacy problemen. Met deze telefoon schakel je daarom je Bluetooth automatisch uit wanneer je deze, bijvoorbeeld, 10 minuten niet gebruikt.
  • … en nog veel meer!

De Snowden Smartphone is in de tweede helft van juli weer te verkrijgen. Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer je de telefoon weer kunt bestellen? Laat dan je e-mailadres achter op de Snowden Smartphone pagina. Snowdenphone.nl leidt je direct naar de Snowden Smartphone-pagina op Android-Privacy.com.

LAAT JE E-MAILADRES ACHTER VIA SNOWDENPHONE.NL

New study finds two-dose mRNA shots provide negative immunity against COVID-19

 


Qatari researchers found that protection from two doses of Pfizer and Moderna's mRNA jabs drops precipitously, providing negative immunity after just six months.

       Flowersandtraveling/Shutterstock

 David McLoone

Wed Jul 6, 2022 - 1:51 pm EDT

(LifeSiteNews) – A new study has found that two doses of the abortion-tainted mRNA anti-COVID jabs can lead to a decrease in protection against the novel coronavirus compared with that gained by natural immunity.

Published in the prestigious New England Journal of Medicine, research from a group at Weill Cornell Medicine in Qatar showed that the level of protection offered against infection with the omicron variant of COVID-19 from natural immunity vastly outstrips that of a two-dose regimen of the available mRNA shots against the virus.

The June 15 study, conducted between December 2021 and February 2022 in Qatar and analyzing some 100,000 individuals, demonstrated that prior infection with COVID in those who had not received a jab garnered a 46.1 and 50.2 percent level of effective protection against further infection with omicron’s two subvariants, while vaccination with two doses of Pfizer’s mRNA shot in those who had not been previously infected induced a negative effect, resulting in a -1.1 and -4.9 percent protection level.

Those who had been infected and subsequently received two shots of the mRNA jabs, which they called “hybrid immunity,” had an effective protection against reinfection with any omicron of 40.7 percent, slightly down on that given by natural immunity alone.

The authors noted that while individuals maintained protection against the virus from natural immunity over 300 days after their first infection, a two-dose regimen of Pfizer’s jab quickly waned in effectiveness, dropping to -3.4 percent after six months, indicating that one would be more protected against infection if they did not receive any jab at all.

Moderna shot recipients fared slightly worse in the study, showing a drop in effective protection against any omicron variant after six months of vaccination to -10.3 percent after starting marginally higher than that of the Pfizer equivalent.

Administering a third dose of either Pfizer or Moderna’s shots carried a renewed immunity among those with “hybrid immunity,” but as with two doses, protection began waning quickly, with both vaccines plummeting in effectiveness by between 14 and 16 points after one month.

Just over a week after the Qatari paper was circulated, the BMJ published a study showing that both Pfizer and Moderna’s jabs were more likely to hospitalize individuals due to serious adverse events from the shots than they would protect you from serious injury with COVID.

The risk of post-vaccine injury was so great that the authors concluded that there was “no evidence of a reduction in overall mortality in the mRNA vaccine trials.”

The latest data from the U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) shows that 1,314,594 adverse injury reports have been lodged against the COVID jabs, 212,064 of which are of serious injuries and a further 29,162 are for deaths following the shots.

Source: https://www.lifesitenews.com/news/new-study-finds-two-mrna-shots-provide-negative-immunity-against-covid/

SPIKE PROTEIN SYNDROME overspoelt Amerika omdat dodelijke stoornissen uit het niets opduiken na de COVID-vaccinaties

 Zaterdag 16 juli 2022 door: S.D. Wells

Tags : slechte gezondheidbiowapensBloedstolselshersenbeschadigingkanker tumorencovid vaccinsGevaarlijke geneeskundemiskramenmyocarditispiekeiwitspike proteïne syndroomspontane abortussenvaccinschadevaccin doodvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

22KWEERGAVEN

 

(Natural news) De echte pandemie die de wereld ervaart, zijn de torenhoge gevallen van te voorkomen ziekten die letterlijk worden veroorzaakt en verergerd door spike-eiwit-injecties, ook bekend als COVID-19-vaccins."

Onderzoek uitgevoerd door wetenschappers wees uit dat Spike-eiwitten die in het lichaam zijn geïnjecteerd en zijn gemaakt volgens de mRNA "technologie", in de bloedbaan binnenkomen en naar alle delen van het lichaam reizen, zich ophopen in en de reinigings organen vervuilen, terwijl bloedstolsels worden veroorzaakt.

Deze stollingen en schade aan het vaatstelsel resulteert in dodelijke aandoeningen, waaronder myocarditis, beroertes en ja, kanker. Kankertumoren duiken op op de injectieplaats, en toenemend in het menselijk lichaam na vaccinatie met COVID-19. Toeval?

Spike-eiwitten zijn gevaarlijke gifstoffen die het hele vaatstelsel kunnen verstoppen

Prion-ziekten en -stoornissen overspoelen de natie en de wereld, maar het medisch-industriële complex en de massamedia (fake news  MSM) houden het nieuws en de wetenschap nauwlettend stil die deze 'pandemie' van door vaccins veroorzaakte verwondingen en sterfgevallen onthullen. Terwijl mRNA-injecties menselijke cellen herprogrammeren om continu de Sike-eiwitprionen te produceren, blijven ze zich door het hele lichaam ophopen - mogelijk voor altijd.

Wetenschappers en lijkschouwers vinden hoge concentraties van deze virus-nabootsende prionen in de milt, lever, beenmerg, bijnieren en de eierstokken van met COVID gevaccineerde slachtoffers.

Dit is trouwens geen nieuwe openbaring. Wetenschappers zeggen: 'We weten al lang dat het Spike-eiwit een pathogeen eiwit is. Het is een gif. Het kan schade aan ons lichaam veroorzaken als het in omloop komt.”In feite blijkt uit een groot aantal onderzoeken dat de schade door COVID-19“ vaccins ”veroorzaakt veel meer een bloedbad is dan het virus zelf.

Labdieren die met spijkereiwitten zijn geïnjecteerd, ontwikkelen cardiovasculaire problemen en onthullen dat de prionen van het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeren, wat hersenbeschadiging veroorzaakt.

COVID-19-spike-eiwitinjecties waarvan wordt vermoed dat ze massale sterfgevallen veroorzaken, waaronder spontane abortussen en miskramen

Spike-eiwitinjecties veroorzaken potentiële risico's voor zogende baby's en vruchtbaarheid, zoals uit onderzoek blijkt, terwijl geboortecijfers toevallig wereldwijd zijn gekeldert.  Bill Gates, die openlijk de bevolkingsreductie van miljarden mensen die vaccins en abortussen gebruiken, heeft gesteund, heeft de spike-eiwitinjecties voor de pandemie volledig gesteund. Is dit omdat de prionen ervoor zorgen dat het immuunsysteem de foetus aanvalt terwijl het de eierstokken beschadigt, waardoor spontane abortussen en miskramen ontstaan, de reproductie wordt beperkt en ook onvruchtbaarheid wordt veroorzaakt?

Net als China, India, Japan en Brazilië ligt het Amerikaanse geboortecijfer ver onder het vervangingspercentage en om het geboortecijfer van een land gewoon hetzelfde te laten blijven, moet het percentage iets boven de twee procent liggen. Dit betekent dat als gevolg van spike-eiwitinjecties het aantal baby's dat in de baarmoeder wordt gedood de wereldbevolking aanzienlijk vermindert, net zoals Gates en alle andere globalistische eugenetici (zijn cohorten) dat willen doen.

Columbia University onderzoekers ontdekten dat het sterftecijfer van het Spike Protein (eiwit) Syndrome (SPS) veel hoger is dan de claims van Centers for Disease Continuance (CDC), wat ten minste 10 keer het aantal doden is dat volgens de CDC het gevolg is van de covid-19 vaccinaties. Dat totaal nadert nu het half miljoen doden door SPS, en niet slechts 20.000 of zo.

Toch kan dat aantal doden nog veel te laag zijn. Steve Kirsch, uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), voerde een analyse uit op basis van VAERS-statistieken, plus de data van de Centers for Medicare and Medicaid Services, en vond dat de echte dodental van de “killer shots” het dubbele is van dat aantal, dat snel het miljoen benadert.

Met andere woorden, het aantal sterfgevallen als gevolg van de clot-shot "vaccins" is veel hoger dan het aantal sterfgevallen als gevolg van het eigenlijke virus, ervan uitgaande dat er zelfs één is, omdat het nooit in een laboratorium is geïsoleerd. Deze pandemie is een stolsel-pandemie, geen virusgebaseerde pandemie. Daarom moet iedereen spike-eiwitinjecties vermijden zoals de pest!

Bookmark Vaccines.news bij uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over experimentele "vaccins" die bloedstolsels, myocarditis en ernstige, chronische ontstekingen veroorzaken.

Bronnen zijn onder meer:

LifeSiteNews.com 1

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com 2

WEForum.org

Expose-News.com

https://naturalnews.com/2022-07-16-spike-protein-syndrome-is-sweeping-america.html

Bedrijf dat coronavaccins beheert naar rechter wegens “onfrisse praktijken”

 

      © RV / Photo News

PREMIUM

Sarah Taybi, CEO van Medista. Het bedrijf, gevestigd in Zaventem, beheert onze strategische voorraad aan covid-vaccins, geneesmiddelen en testmateriaal sinds 2020. 

Gesjoemel bij de overheid? Bedrijf dat coronavaccins beheert naar rechter wegens “onfrisse praktijken”

Is er gesjoemeld met een miljoenencontract bij de federale overheid? Het bedrijf dat al twee jaar onder meer de coronavaccins beheert, is overtuigd van wel en trekt naar de rechter. “Wegens onfrisse praktijken bij de FOD Volksgezondheid.”

Jeroen Bossaert 18-07-22, 09:30 Laatste update: 09:53  in HlN.be

 

ENKELE REACTIES:

·         Ronny Van den broeck

Wat had je verwacht van een minister die voordien reeds betrapt was op grootschalige corruptie?

·         Nicolas Osselaer

Als er een nieuwe aanbesteding wordt uitgeschreven terwijl er een contract is tot 2025 is toch vreemd of niet? Hoe kan het dan zijn dat de aanbesteding reeds afgerond is EN naar een bedrijf gaat buiten België EN Medista buiten spel wordt gezet. Zelfs ALS Medista ietsjes duurder ZOU zijn moet het gehele plaatje bekeken worden want als Belgisch bedrijf betaald Medista belastingen en sociale zekerheid want ze stellen Belgische mensen tewerk die op hun beurt ook weer loonbelasting betalen.

·         Maria Deprez

Ze kunnen misschien nog eens een nieuwe minister benoemen om het op te lossen! Zou de eerste keer niet zijn.

·         Peeters Francis

VDB zal op het matje moeten komen bij Connor Rouseau, ik ben benieuwd wat hun reactie nu weer zal zijn.

·         Gustaaf Temst Gustaaf

Waarom verschiet ik hier nu weer niet van?

·         Juan van Cleemput

Gesjoemel en de overheid ,dat klinkt wel heel bekend

·         Pat Debal

Dat gesjoemel zijn we hier al jaren gewend wacht tot de beerput volledig open gaat

·         Dirk Tuymans

Als VDB betrokken is kan je gif op innemen dat er gefoefeld is. Maar blijkbaar pikken wij dat maar want we kopen nog niet op straat op zijn ontslag te eisen.

·         Emiel Van Roost

Ik heb zojuist gezien dat we 9 ministers van volksgezondheid hebben, het kan echt niet op, dit is natuurlijk ook tewerkstelling maar het ruikt zeer sterk naar zwaar profitariaat.

·         Alex Jonckers

Wanneer gaat dit gesjoemel nu eens eindelijk ophouden,beseffen ze nu niet dat ze met onze gezondheid spelen ,de mensen worden tot op het bot uitgeperst , veelal kunnen hun schulden al niet meer betalen,en sommige grabbelen om ter meest ,ik schaam me diep in jullie plaats.

·         Wilfried DE HERT

Gesjoemel bij de overheid , neen dat bestaat niet. Ik kan het bijna niet geloven. Echt?

·         Eric De Baeremaeker

Het zou weer niet raar zijn zeker ? Onaantastbaar zitten ze daar , zie kind en gezin . Ze hebben dan een onbesproken carrière ? Natuurlijk hebben ze dat want er is geen controle . Het motto is : u mag u overste niet controleren .

·         Ben van Antwerpen

VdB blijft VdB, nog geen haar veranderd tegenover vroeger. Wordt hoog tijd dat alle politici eens grondig worden doorgelicht en aansluitend gestraft. Ik wacht vol ongeduld de volgende verkiezingen af.

·         Dominique Van der Poorten

Waar rook is, is vuur. Van vuurtje stoken weet Vandenbroucke alles. Een oude vos verleerd zijn streken niet.

·         Heléna Deloo

Enfin. De ogen gaan open.

·         Greet Sollie

De gezondheid van de bevolking telt niet mee,enkel de miljoenen €€€€€€ die er mee te verdienen zijn.

·         Gilbert Rodts

Ja Vandenbroecke is daar minister van he .

·         Peter Fodor

Eindelijk actie, ik hoop dat ze genoeg bewijzen hebben..

·         Ria Van Gugte

Stilaan maar zeker komt alles boven. EINDELIJK

 Bron: https://www.hln.be/binnenland/gesjoemel-bij-de-overheid-bedrijf-dat-coronavaccins-beheert-naar-rechter-wegens-onfrisse-praktijken~af63699d/      

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...