woensdag 23 februari 2022

Onderzoeker klinkt alarm na het vinden van PARASIETEN, nanobots en grafeen in COVID-19-vaccins

Dinsdag 22 februari 2022 door: Arsenio Toledo



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

 

13KWEERGAVEN


 (Natural News)  Amerikaanse arts en onderzoeker Dr. Carrie Madej heeft meerdere gevaarlijke stoffen gevonden in de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins, waaronder grafeenoxide, nanobots en levende organismen.

Tijdens een interview met Spaanse journalisten en commentatoren El Arconte, Madej onthulde dat ze 'het organisme kon detecteren' Hydra vulgaris en soortgelijke organismen”In de COVID-19 vaccins.

Hydra vulgaris is een zeer kleine zoetwaterpoliep Het kan groeien tot tussen de 10 en 30 millimeter lang en ongeveer een millimeter breed. Een angstaanjagend maar overtuigend kenmerk van dit organisme is dat het, zoals Madej zelf opmerkte, functioneel onsterfelijk is.

"Dit is een favoriet organisme van transhumanisten omdat het in het laboratorium onsterfelijk is. Het gaat niet dood. En transhumanisten willen onsterfelijk zijn ', zei ze.

In een ander interview merkte Madej op dat transhumanisten graag eindeloze studies uitvoeren naar de hydra 'Ze vinden dat dit een geweldig organisme is voor de mensheid. Het is onsterfelijk in de laboratoriumomgeving. Het produceert continu zijn eigen stamcellen.".

'Het houdt nooit op. Je kunt het in kleine stukjes hakken, het in een petrischaal doen en het vormt zich keer op keer ', vervolgde ze. "Ze denken, zou het niet geweldig zijn als we dit in het genoom van een menselijk lichaam zouden kunnen stoppen, en als je hand dan werd afgehakt door een trauma, zou je een nieuwe hand kunnen laten groeien?"

Madej explained during her interview with El Arconte that, given this instance of functional immortality found in nature, transhumanists do not believe it to be too far-fetched to reproduce immortality in human beings.

Furthermore, Madej said the transhumanists responsible for inserting the hydra into the COVID-19 vaccines are also somehow able to control them remotely.

“They’re able to use them remotely and influence the parasites, which can produce neuropeptides, toxins, all kinds of things,” explained Madej. “So what they’re doing is remotely controlling, let’s say, a fish with the parasite in it and making the fish move or do something.”

It is still unclear if this ability to control organisms that are hosts of the parasites in the vaccines has transferred to humans, but Madej explained that the transhumanists are working on this technology. (Related: Pfizer’s COVID-19 vaccines contain nanotechnology to track people, scientists say.)

“I don’t know why we’re seeing the hydra in these vials. I don’t know. All I know is to look at the research from the transhumanists to see what they’re doing with it, and the [three] things that they’re interested in are immortality, regeneration … and also the ability to remotely control something,” said Madej.

Nanobots, graphene also found in COVID-19 vaccines

Madej also warned that she may have seen nanobots in the vaccines during her research.

"Ik heb veel video's en foto's om te delen ... en een van de video's liet zien wat volgens mij een nanobot is", zei ze. “Er waren ook veel ronde objecten die gevuld lijken te zijn met stoffen die na verloop van tijd in de vloeistof zouden vrijkomen. Er zijn dus toedieningsstoffen die op een hydrogel lijken."

Samen met al deze stoffen bevestigde Maden dat ze ook grafeen in de vaccins heeft gezien - een feit dat door veel andere onderzoeksteams over de hele wereld wordt bevestigd.

'Dit is niet alleen ik die dit zegt. We hebben verschillende landen die dit zeggen. Polen, Zuid-Afrika, Italië en natuurlijk Spanje. We hebben veel dingen die we in deze flesjes zien. Ik heb ook grafeenachtige stoffen gezien ... maar ze zijn anders. Ze zijn niet hetzelfde '', zei Madej.

'Dit is geen wetenschap. Dit is geen goede wetenschap. Dit is geen goed medicijn. We worden voorgelogen en er wordt geëxperimenteerd '', zei Madej. 'Ik denk gewoon dat we deze gekke wetenschappers hebben, deze psychopaten die de leiding hebben, en dat ze niet meer de leiding zouden moeten hebben. En ze experimenteren met ons."

Meer gerelateerde verhalen :

‘Zoals het kijken naar een horrorthriller’: bewegend tentakelobject, metallische fragmenten gevonden in COVID-prikken - LifeSiteNews.

Dr. Steven Hotze waarschuwt voor de gevaarlijke ingrediënten in COVID-19-vaccins, waaronder grafeenoxide - Brighteon.TV.

Clay Clark graaft samen met Dr. Carrie Madej - Brighteon.TV.

Spaanse studie stelt vast dat het Pfizer-vaccin hoge niveaus van TOXISCH grafeenoxide bevat.

Dr. Carrie Madej onthult aan Health Ranger dat Covid-vaccins "exotische nanotech" bevatten voor tracking en biocontrole.

Bekijk deze clip van Dr. Carrie Madej praat over de stoffen die ze zag toen ze de COVID-19-vaccins onderzocht.

LINK: https://www.brighteon.com/c87a76d7-5047-48a1-a7d8-5866130438c0

Deze video is van de FalconsCAFE Sharing is een zorgkanaal Brighteon.com.

Lees meer over de gevaarlijke stoffen die worden aangetroffen in COVID-19-vaccins bij Vaccines.news.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Orwell.city

Biology.UCDavis.edu

Algora.com

https://naturalnews.com/2022-02-22-researcher-finds-parasites-nanobots-graphene-covid-vaccines.html

THIS SELF APPOINTED, UNELECTED, ARROGANT PRICK WANTS TO RULE YOU AND THE WORLD

 


LINK: https://www.brighteon.com/c913ea59-2348-4915-b39f-5e2f50d6f8ab









 

ALEX JONES' MESSAGE TO KLAUS SCHWAB: ITS GAME OVER MOTHERF*CKER.....

 

 LINK: https://www.brighteon.com/e1fdd21b-8d6a-4d5b-95e6-52df8d4efe0d

 




“Ons leven flitst echt voorbij als we sterven”

 

        © Thinkstock

Vlak voordat we sterven, zien we vermoedelijk de mooiste herinneringen uit ons leven voorbijflitsen. Dat hebben Canadese artsen per ongeluk ontdekt. Een oudere man stierf daar toen hij een hersenscan onderging.

Glenn Haex 23-02-22, 14:51 Bron: Sky News

 

De 87-jarige man werd opgenomen in het Vancouver General Hospital in Canada, om zijn epilepsiestoornis te behandelen. Tijdens zijn EEG of hersenscan kreeg hij plots een dodelijke hartaanval. Daardoor kregen artsen de unieke kans om te zien wat er zich in de hersenen afspeelt als iemand sterft.

Het resultaat is verrassend: voor en na de laatste hartslag, werd er een toename van gammagolven gemeten. Deze hersengolven worden geassocieerd met cognitieve functies, en zijn vooral actief als we ons concentreren, dromen, mediteren en als we herinneringen ophalen.

“We kunnen hieruit leren dat als onze dierbaren hun ogen gesloten hebben en klaar zijn om te rusten, nog even de mooiste momenten uit hun leven kunnen afspelen”, zegt neurochirurg Ajmal Zemmar. “Bovendien daagt het ons uit om opnieuw na te denken over wanneer ons leven precies eindigt. Ook kunnen we ons vragen stellen over bijvoorbeeld de timing van orgaandonatie.”

Wetenschappers benadrukken wel dat het brein van 87-jarige man al beschadigd was door epilepsie. Er is dus nog verder onderzoek nodig om zeker te zijn van de theorie.  

 

ETHYLEENOXIDE VERGIF in voeding en in antigeen- en PCR-teststaafjes: Wees spaarzaam met testen



BRON : BIO-GEZOND, Infoblad over gezond leven.

18 de jaargang,  Nummer 1,  februari 2022

Verschijn 6 x per jaar

Gratis in uw BIO-Winkel

 

---------------


EN DAN NOG DIT …. OOK DAT KAN GEBEUREN!




CDC geeft eindelijk terloops toe dat covid-neustestswabs werden gebruikt om de genomen van mensen te sequensen voor analyse

Maandag 21 februari 2022 door: Ethan Huff

Tags: badhealth , badmedicine , big government , CDC , China , COVID , deception , genomic sequencing analysis , eerlijk , leugens , neusuitstrijkjes , nationale veiligheid , PCR , Plandemic , privacy watch , wetenschapsfraude , verraders , verraad , waarheid

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

Omzeil censuur door deze link te delen:

12KKEER BEKEKEN

 

(Natural News Het top ‘volksgezondheid’-agentschap van het land (V.S.) heeft terloops toegegeven dat neusuitstrijkjes van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) worden gebruikt om het genoom van mensen te sequensen, en niet noodzakelijk om te testen op covid.

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) worden veel van de wattenstaafjes die in de neusholtes van mensen worden gepropt en verwerkt met een frauduleuze PCR-test, later verzameld en gebruikt door "wetenschappers" om "onderzoek" uit te voeren naar genprofielen van mensen. (Gerelateerd: dezelfde neusuitstrijkjes doorboorden ook de hersenvliezen van sommige mensen, waardoor ze ruggenmergvocht lekten .)

“Weet je nog dat COVID-19-neusuitstrijkje dat je hebt gedaan? Wat is er met het uitstrijkje gebeurd? Als het is verwerkt met een PCR-test, is er een kans van 10 procent dat het in een laboratorium voor genomische sequencing-analyse is beland', kondigde de CDC op Twitter aan, samen met de volgende video:

                  LINK: https://youtu.be/TllUFqyKdtc


Na een grote verontwaardiging tweette de CDC een follow-up waarin werd beweerd dat het eigenlijk "varianten" opeenvolgt

Deze aankondiging door de CDC veroorzaakte wijdverbreide verontwaardiging toen mensen het nep-federale agentschap riepen dat eigenlijk een privébedrijf is voor het exploiteren van de plandemie om menselijk DNA te verzamelen.

"Nou, dit is een zorgwekkende ontwikkeling", schreef iemand op Twitter. “Werd de intentie vooraf vermeld in een verwittiging? Ik zou niet hebben ingestemd met het vrijgeven van mijn DNA!”

“Klinkt mij illegaal!” schreef een ander.

“Vertaling … Wij bezitten nu uw DNA”, zei iemand anders. "Vertrouw je ons?"

Deze en vele andere reacties overspoelden het Twitter-account van de CDC tot het punt dat het bureau een vervolgverklaring tweette waarin werd beweerd dat het op de een of andere manier verkeerd had gesproken over wat het zei in de originele tweet.

"Onze @CDC_AMD @WIRED video-tweet leidde tot enige verwarring", schreef de CDC in die tweede tweet.

“Ter verduidelijking: CDC en onze partners voeren genoomsequentieanalyse uit van het virus dat COVID-19 veroorzaakt. Sequentiebepaling van het virus helpt bij het identificeren en monitoren van de verspreiding en impact van varianten.”

Deze poging tot schadebeperking werkte echter niet precies, omdat mensen overal scepsis uitten over wat er werkelijk aan de hand is bij de CDC met de covid-"test" -resultaten van mensen.

"En iedereen maakt zich zorgen om Poetin", grapte een van hen over hoe de echte dreiging hier in de Verenigde Staten is, niet aan de andere kant van de wereld.

"Ik dacht dat dit slechts een complottheorie was?" zei iemand anders.

Er wordt al geruime tijd gespeculeerd dat het echte doel van al dit "testen" is om China of wie dan ook directe toegang te geven tot het DNA van Amerikanen en alle anderen die op een bepaald moment zijn afgenomen, hetzij nasaal of anaal.

Meest recentelijk werden de 'testkits' van het Biden-regime aan het licht gebracht omdat ze werden gefinancierd door een op de zwarte lijst geplaatst Chinees bedrijf dat verbonden is aan het communistische Volksbevrijdingsleger (PLA).

"Korte versie: Uncle Sam heeft zojuist DNA-monsters van heel veel mensen geoogst", schreef iemand bij The Gateway Pundit over het schandaal. "Ik weet zeker dat Big Brother volkomen eerlijk en oprecht is, en nooit iets snood zou doen met die informatie... zoals mensen erin luizen."

"Elke deelnemende arts zou moeten worden berecht en gedwongen worden een schadevergoeding en gevangenisstraf te betalen voor ELK letsel als gevolg van hun lafheid en hebzucht", stelde iemand anders voor.

Een ander schreef dat ze de bijsluiters van de tests al vroeg had gelezen en meteen wist dat er iets ernstig mis was toen werd onthuld dat ze niet nauwkeurig zijn en ook niet in staat zijn om op een werkelijke ziekte te testen.

"Hoe kunnen ze varianten volgen als ze er niet in zijn geslaagd een gezuiverde, geïsoleerde, complete RNA-streng van Covid-19 te leveren?" vroeg een ander en maakte een heel belangrijk punt over hoe dit allemaal vanaf het begin een schijnvertoning was.

Het laatste nieuws over de Fauci Griep is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

 

CANADA IS GEVALLEN: De eens vrije natie staat nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder mechanisme voor een vreedzame terugkeer naar democratie

Maandag 21 februari 2022 door: Mike Adams

Tags: Canada , burgerrechten , vrijheid , mensenrechten , waanzin , Vrijheid , bezetting , Politie , Politiegeweld , protesten , Trudeau , Tirannie , Verenigde Naties , geweld

Dit artikel kan verklaringen bevatten die weerspiegelen de mening van de auteur

31KKEER BEKEKEN

(Natural News) Het lijkt er nu op dat de natie Canada is gevallen. Het eens vrije land staat nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme is voor het herstel van de democratie. Trudeau en zijn nazi-plaatsvervanger Freeland hebben verklaard dat niemand tegen de regering kan spreken, of ze zullen worden opgejaagd door de politie en vervolgd onder een soort van noodbevoegdheid. Door dit te doen, hebben Trudeau en Freeland vreedzame resoluties van tafel gehaald en lijken ze geweld in het hele land op te roepen.

De leiders van Canada antwoorden niet langer aan de bevolking van Canada. In plaats daarvan beantwoorden ze aan criminele globalisten die streven naar de totale vernietiging van zowel Canada als de Verenigde Staten. Zoals je in de onderstaande video kunt zien, schept Klaus Schwab, leider van het World Economic Forum, openlijk op dat hij de poppenspeler is achter Trudeau, Macron, Merkel, Freeland, Jacinda Ardern en vele andere zogenaamde wereldleiders.

Het zijn allemaal marionetten van een globalistische, anti-menselijke agenda die de mensheid tot slaaf wil maken . Belangrijk is dat hun loyaliteit niet ligt bij de naties die ze beweren te leiden, maar eerder bij de globalistische agenda die tot doel heeft de nationale soevereiniteit te vernietigen en de hele wereld tot slaaf te maken onder één wereldregering.

      LINK: https://www.brighteon.com/015201af-beaf-4091-8698-a9512adf7bc5

De wereld wordt nu wakker met de schokkende 'Alex Jones'-realiteit: er is echt een wereldwijde uitroeiingsagenda en een samenzwering van een wereldregering die al tientallen jaren aan de gang is. In feite zijn we nu getuige van de laatste fase van deze inspanning, waarbij de corrupte, criminele leiders van Canada voorop lopen in de poging om afwijkende meningen te criminaliseren, vrijheid te verbieden en extreem regeringsgeweld tegen onschuldige mensen te ontketenen.

 

VN-troepen zijn al in Canada geland en zijn daar nu actief

VN-troepen zijn geland in Canada en bezetten nu het land, waarbij ze zich voordoen als de politie van Ottawa om wreedheden te begaan tegen de burgers daar. De volgende video toont de chartervliegtuigen van de VN nadat ze op een Canadese luchthaven waren geland:

     LINK: https://www.brighteon.com/db9c5403-7efa-4b56-97d4-64ce1b83889f

De volgende foto toont de naamloze, gezichtsloze VN-'goon'-troepen die zich voordoen als de politie van Ottawa, gekleed als autoritaire schurken, compleet met zwarte gezichtsmaskers en olijfkleurige bulkuniformen die lijken op een dystopische sci-fi-film:

Hier marcheren ze in inzet tegen de vreedzame demonstranten van Canada, die ongewapend zijn:

    LINK: https://www.brighteon.com/d1d015b0-2f1c-4a25-801e-55c550d3d28a

Hier is een compilatie van clips die een deel van de brutaliteit van de lokale politie laten zien. Sommige van deze politieagenten lijken uit Ottawa te komen, terwijl andere video's tonen wat lijkt op VN-troepen, gekleed in olijfgroen groen. Ze lijken allebei hetzelfde doel te bereiken: door de overheid gesteund terrorisme tegen onschuldige, vreedzame demonstranten .

   LINK: https://www.brighteon.com/12ba3650-7151-4758-9363-7384a4e677cf

En vergeet niet het incident met het vertrappen van paarden door de politie van het weekend, waarbij RCMP-politiemensen opzettelijk hun paarden in een menigte weerloze mensen dreven, en uiteindelijk een oudere vrouw vertrapten die ernstig gewond was geraakt:

   LINK: https://www.brighteon.com/310c6c09-111c-4446-800d-0984e0cd16ce

Zoals ik in mijn podcast al aangaf, is dit wat er gebeurt als linksen op socialisten stemmen . Ze krijgen in feite marxisten aan de macht, en ze verliezen al hun vrijheden. Aan alle mensen in Canada die op Trudeau hebben gestemd (wat slechts 1 op 3 is, zo blijkt), jullie krijgen precies de tirannie die jullie verdienen omdat jullie te dom waren om de leugens van politiek links te erkennen. Je dacht dat je op "progressieven" stemde, maar in feite bracht je nazi-fascisten aan de macht, en nu hebben ze je vrijheid (permanent) ingetrokken.

Nu worden mensen wakker met de voor de hand liggende waarheid: de gevaarlijkste entiteit in elk land is de regering zelf . Bovendien is het nu duidelijk dat elke regering uiteindelijk tot terrorisme overgaat tegen haar eigen burgers om aan de macht te blijven en dissidenten het zwijgen op te leggen.

Het zal niet lang meer duren voordat Trudeau de Canadese boevenploeg beveelt om het vuur te openen op onschuldige Canadese burgers . Het eerste bloedbad is niet ver weg, en het zal worden gevolgd door de activering van de grootschalige vernietigingskampen van Canada die werden gebouwd onder het mom van “covid” maar eigenlijk bedoeld waren om genocide uit te voeren tegen de eigen burgers van Canada.

Luister vandaag naar mijn volledige podcast voor meer details, over Trudeau, VN-bezetting, overheidsterrorisme, de WEF-"penetratie" van kasten (en andere meubels) en nog veel meer.

Brighteon.com/5c11b904-4d69-4fe6-a47c-cde5e7c80d05


Vind elke dag meer podcasts boordevol informatie, samen met speciale rapporten en noodupdates, op:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Volg mij ook op:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Schrijf u in voor de gratis e-mailnieuwsbrief van NaturalNews.com om op de hoogte te blijven van nieuwe, aankomende audioboeken die u gratis kunt downloaden.

Download mijn huidige audioboeken - inclusief Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide en The Contagious Mind - op:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...