vrijdag 14 juli 2023

Groene waanzin in het Europees Parlement

 

Gerolf Annemans

274 abonnees

11.419 weergaven 16 mrt 2023

 Deze week werd in het Europees Parlement het voorstel van richtlijn over de energieprestatie van gebouwen gestemd. Een meerderheid in het parlement wil dat nieuwe gebouwen reeds vanaf 2028 zogenaamd klimaatneutraal gebouwd worden.

              

             Video Link: https://youtu.be/MxtbbLBI0lA

Pfizer hield data over snel afnemende werking vaccin maandenlang verborgen

 07 APRIL 2023

Redactie Blckbx

 

2:50

Uit data van Health Canada blijkt dat Pfizer al vroeg wist dat de werkzaamheid van het mRNA-vaccin snel afnam, maar dat maandenlang voor het publiek verborgen hield, zegt dr. Peter Doshi. In de tussenliggende tijd lieten tientallen miljoenen mensen zich prikken.

Eind 2020 berichtten media wereldwijd enthousiast over de nieuwe COVID-19-vaccins van Pfizer en Moderna, die wel 95 procent effectief zouden zijn in het beschermen tegen ernstige ziekte en overlijden, en de overdracht van het coronavirus zouden stoppen. Beloofd werd ook dat als genoeg mensen zich zouden laten vaccineren er groepsimmuniteit kon worden bereikt, wat het einde zou kunnen inluiden van de 'pandemie'.

Maar tegen juni 2021 kwamen er de eerste signalen dat de beloften niet konden worden waargemaakt. Sterk gevaccineerde landen zoals Israël kregen te maken met een nieuwe golf van COVID-infecties, de vaccinatiegraad begon te dalen en de scepsis bij het publiek nam toe. De autoriteiten probeerden de twijfel in eerste instantie weg te nemen door te zeggen dat nieuwe infecties ‘zeldzame doorbraken’ waren, maar het werd steeds moeilijker om de data over de afnemende werking te negeren.

Begin jul
meldde het Israëlische ministerie van Volksgezondheid dat de effectiviteit van het Pfizer-vaccin tegen infectie en symptomatische ziekte was gedaald tot 64 procent. Drie weken later gaven herziene schattingen aan dat het vaccin van Pfizer slechts 39 procent effectief zou zijn. Eind juli bekende Pfizer zelf dat de werking van het mRNA-vaccin na verloop van tijd minder werd.

Volgens dr. Peter Doshi, universitair hoofddocent aan de University of Maryland School of Pharmacy, wist Pfizer op dat moment echter al minimaal vier maanden dat de werking van de vaccins na de prik snel minder werd, maar hield het die informatie bewust achter voor het publiek. Dat zou blijken uit documenten die Doshi heeft ingezien, afkomstig van Health Canada, de Canadese toezichthouder op geneesmiddelen.

"Uit de documenten blijkt duidelijk dat deze analyses bijna vier maanden oud waren tegen de tijd dat ze openbaar werden," zei Doshi, die het ‘teleurstellend’ vindt dat noch Pfizer, noch de toezichthouders deze gegevens eerder openbaar maakten. Toen Pfizer op 1 april de resultaten van fase III van de klinische tests bekendmaakte, werd er door het bedrijf en de regelgevers geen melding gemaakt van afnemende immuniteit. Doshi zegt dat Pfizer pas met de informatie naar buiten kwam toen de afnemende prestaties van het vaccin niet langer te negeren waren, na nieuwe uitbraken in Israël en de Amerikaanse staat Massachusetts.

Prof. dr. Martin Kulldorff, biostatisticus en hoogleraar geneeskunde aan Harvard (met verlof) zei teleurgesteld te zijn over het gebrek aan transparantie. "In de volksgezondheid is het belangrijk om eerlijk te zijn tegen het publiek. Pfizer had de afnemende werkzaamheid van het vaccin moeten melden in het persbericht van 1 april 2021, toen ze er duidelijk al van op de hoogte waren," zei Kulldorff.

In de vier maanden dat de data werden achtergehouden, hebben ongeveer 90 miljoen Amerikanen zich laten vaccineren, terwijl bekend was bij Pfizer en de regelgevende instanties dat de werking van de vaccins snel afnam. "Als Pfizer daarover in april open kaart had gespeeld, zou dat de vaccinatiecampagne enorm hebben belemmerd," aldus Peter Doshi.

Pfizer wilde tegenover medisch onderzoeksjournalist Maryanne Demasi PhD, die deze informatie woensdag publiceerde op haar substack, geen verklaring geven waarom het zo lang gewacht heeft met het publiceren van de data. Ook Health Canada werd om een reactie gevraagd, maar heeft die nog niet gegeven.

 

Bron : https://www.blckbx.tv/corona/pfizer-hield-data-over-snel-afnemende-werking-vaccin-maandenlang-verborgen

Het WEF pleit voor het gebruik van “windaangedreven boten” om de scheepvaart koolstofvrij te maken

 juli 30, 2022   4169   27  

 

   Concept tekening van Oceanbird, het door wind aangedreven vrachtschip van Wallenius Marine. © Wallenius Marine (CC BY-SA 4.0)

In een zoveelste poging om de internationale handel te vernietigen, dringt het Wereld Economisch Forum (WEF) er bij bedrijven op aan om terug te gaan naar het gebruik van “windaangedreven boten” (d.w.z. “zeilboten”) om de scheepvaartindustrie koolstofarm te maken, bericht Keean Bexte.

In een artikel getiteld “Van elektrische veerboten tot door wind aangedreven boten: zo kan de scheepvaartindustrie koolstofarmer gemaakt worden,” zegt het WEF dat de scheepvaartsector verantwoordelijk is voor 3% van de wereldwijde uitstoot. Dat is blijkbaar onaanvaardbaar, en de scheepvaartmaatschappijen moeten sneller overschakelen op “duurzamere” alternatieven, zoals wind- en zonne-energie.

“Wind, zon en andere vormen van hernieuwbare energie kunnen op schepen worden ingezet om ze te helpen voortstuwen. De Zweedse scheepsbouwer Wallenius Marine en zijn partners ontwikkelen de “Oceanbird,” een door wind aangedreven vrachtschip dat 7.000 auto’s kan vervoeren,” schrijft het World Economic Forum.

Foto’s van het schip zijn minder indrukwekkend dan de beschrijving, want het schip lijkt slechts een moderne versie te zijn van een 19e eeuws vrachtschip – een nieuwe jas van een oud ontwerp en een poging om een methode nieuw leven in te blazen die commercieel verlaten werd na de komst van door stoom, kolen en diesel aangedreven zeeschepen.


Het WEF schept ook op dat sommige bedrijven ondoeltreffende zonne-energie en windenergie willen gebruiken om “hybride batterijsystemen” te ontwikkelen. Aangezien de vervanging van een Tesla-autobatterij een automobilist meer dan vijf cijfers kan kosten, zullen deze “hybride batterijsystemen” hoogstwaarschijnlijk zeer duur worden wanneer zij onvermijdelijk defect raken.

Misschien interessanter is de volledig elektrische veerboot die ontwikkeld wordt door de Zweedse botenbouwer Candela.

Maar hoewel de veerboot met 20-30 knopen de hoogste snelheid van een elektrische veerboot heeft, wordt deze met gemak overtroffen door veerboten met brandstofaandrijving van een decennium geleden, waarbij de Francisco van Wärtsilä bij snelheidstests 58,1 knopen (107,6 km/u) haalde.

Helaas ziet het er niet naar uit dat het laatste hersenspinsel van het WEF in de toekomst werkelijkheid zal worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/het-wef-pleit-voor-het-gebruik-van-windaangedreven-boten-om-de-scheepvaart-koolstofvrij-te-maken/

 


Het Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragen

Het World Economic Forum promoot een ‘slim masker’ dat je ademhaling volgt en je via een app waarschuwt als je het verkeerd draagt of helemaal vergeet te dragen. De globalisten achter de Great Reset promoten nu een ‘slim mondkapje’ dat elke ademhaling van de drager bijhoudt. In een videoclip die vanochtend op het officiële Twitter-account … Meer lezen overHet Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragen

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/het-economisch-wereldforum-promoot-het-smart-masker-van-de-toekomst-dat-je-waarschuwt-als-je-het-vergeet-te-dragen/

Viktor Orban: Soros en Zelensky zijn er niet in geslaagd ons te breken

 april 4, 2022   5899   9  

    © Fidesz.hu

Viktor Orban merkt op dat de historische overwinning van zijn partij bij de Hongaarse verkiezingen van zondag tot stand is gekomen ondanks hevige internationale tegenstand – ook van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky.

“We hebben een overwinning behaald die zo groot is dat je hem vanaf de maan kunt zien, en je kunt hem zeker vanuit Brussel zien,” grapte Viktor Orban zondagavond in zijn overwinningsrede, schrijft Euronews.com.

Zijn Fidesz-partij won niet minder dan 53% van de stemmen. De verenigde oppositie moest genoegen nemen met 35%, en een nieuwe rechts-nationalistische partij, Our Homeland genaamd, drong door tot het parlement.

Vóór de verkiezingen had de oppositie zich tot internationale hulp gewend en Orban afgeschilderd als een lakei van Poetin, omdat hij geen wapens naar Oekraïne wil sturen en Hongarije niet bij de oorlog wil betrekken. Orban zelf had de parlementsverkiezingen omschreven als een keuze tussen oorlog en vrede.

Op zijn laatste campagnebijeenkomst vrijdag zei Orban dat het leveren van wapens aan Oekraïne – iets wat Hongarije, als enige van de EU-buurlanden van Oekraïne, geweigerd heeft te doen – het land tot een militair doelwit zou maken, en dat het sanctioneren van de Russische energie-import de Hongaarse economie zelf zou verlammen.

“Dit is niet onze oorlog. Wij moeten ons erbuiten houden,” zei hij onder andere.

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de Hongaarse premier de dag voor de verkiezingen aangevallen.

De president van Oekraïne, Volodymyr Zelenskyy, schilderde de Hongaarse leider zaterdag af als iemand die geen contact heeft met de rest van Europa, dat zich verenigd heeft om Poetin te veroordelen, sancties tegen Rusland te steunen en hulp, waaronder wapens, naar Oekraïne te sturen.

“Hij is praktisch de enige in Europa die Poetin openlijk steunt,” zei Zelenski.

Tijdens zijn toespraak tot zijn aanhangers op zondag noemde Orban Zelenskiy een deel van de “overweldigende kracht” waartegen zijn partij bij de verkiezingen had gestreden.

“Links in eigen land, internationaal links rondom, de Brusselse bureaucraten, het Soros-imperium met al zijn geld, de internationale mainstream media, en uiteindelijk zelfs de Oekraïense president.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/viktor-orban-soros-en-zelensky-zijn-er-niet-in-geslaagd-ons-te-breken/

 

Survival tips: alternatieve stroombronnen voor uw woning

 07/07/2023 // Zoey Sky // 3,7K Weergaven

Tags: alternative energyCollapseelectricityemergenciesenergy sourcesgeothermal energygreen energygreen livinghomesteadinghydropoweroff gridpowerpower gridpreparednessprepperpreppingprepping tipsSHTFsolar powersurvivalsurvival gearsurvivalistwind power


Als uw voorbereidingsbudget het toelaat, is het ideaal om alternatieve energieoplossingen op te nemen in uw noodplan. Dit zorgt ervoor dat als het elektriciteitsnet uitvalt na een ramp, je nog steeds toegang hebt tot alternatieve energiebronnen in je woning.

Als u de voorkeur geeft aan hernieuwbare energiebronnen, overweeg dan om te investeren in waterkracht-, zonne- of windenergiesystemen. (h / t to TheOrganicPepper.com)

Weten over groene, alternatieve energiebronnen kan u helpen de kracht van de natuur effectief te benutten bij het afronden van uw plannen voor paraatheid bij noodsituaties.

Waterkracht

Waterkracht is een hernieuwbare energiebron die de natuurlijke stroom van bewegend water gebruikt om elektriciteit op te wekken. Een dam of reservoir wordt gebruikt om water op te vangen en een hoogteverschil te creëren tussen de waterstanden aan beide zijden van de dam om waterkracht te produceren. Het water stroomt dan door een kleine tunnel met turbines die elektriciteit opwekken uit een aangesloten generator.

Waterkracht is een kosteneffectieve elektriciteitsbron die minder kost dan andere energiebronnen. Het is een populaire alternatieve energiebron vanwege zijn aard als hernieuwbare en betrouwbare energieproductiemethode.

Bovendien wordt waterkracht op lange termijn als goedkoop beschouwd en wordt het geassocieerd met het scheppen van banen en economische voordelen.

Wat de methode ook is, waterkracht is gemakkelijker te verkrijgen en wordt veel vaker gebruikt dan de meeste mensen beseffen. Alle staten, behalve Delaware en Mississippi, gebruiken waterkracht voor elektriciteit. In 2020 ongeveer 66 procent van de elektriciteit opgewekt in de staat Washington kwam uit waterkracht.

Milieuoverwegingen houden echter ook verband met de bouw van waterkrachtcentrales, waaronder de mogelijke verstoring van de natuurlijke rivierstroom en de effecten op dieren in het wild.

Door voor energieproductie op rivierwater te vertrouwen, kan waterkracht vatbaar worden voor droogte, wat de capaciteit om stroom te leveren voor uw woning kan beperken.

Ondanks deze nadelen is waterkracht nog steeds een haalbare alternatieve energieoptie voor homesteaders die zich vóór SHTF willen voorbereiden

Zonne-energie

Zonne-energie is een hernieuwbare energiebron die zonlicht gebruikt en omzet in elektriciteit.

De technologie achter zonne-energie is sinds de oprichting geavanceerd. Net als waterkracht is het ook een van de meest populaire en meest gebruikte vormen van hernieuwbare energie.

Zonne-energie kan ook helpen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, een eindige hulpbron die steeds schaarser wordt.

Ondanks de populariteit kunnen de initiële kosten voor het installeren van een zonnestelsel kostbaar zijn. De opslag van zonne-energie kan ook duur zijn.

Zonne-energie is ook weerafhankelijk. Dit betekent dat als er periodes van lage zonneactiviteit in uw omgeving zijn, u nog steeds andere stroombronnen op uw woning moet gebruiken. (Gerelateerd: SHTF-essentials: 7 alternatieve energiebronnen voor noodsituaties).

Windenergie

Windenergie is een hernieuwbare vorm van energie die wordt benut door het gebruik van windturbines. De turbines zetten de kinetische energie van bewegende lucht om in elektrisch vermogen.

Windkracht kan mogelijk elektriciteit opwekken tegen lagere kosten dan traditionele energiebronnen. Het kan ook op verschillende locaties een betrouwbare en consistente stroombron bieden.

Maar windturbines kunnen duur zijn om te installeren. Ze zijn ook lawaaierig en visueel onaantrekkelijk en kunnen een bedreiging vormen voor dieren in het wild, zoals vogels en vleermuizen.

Windturbines hebben mogelijk ook extra infrastructuur nodig om landelijke gebieden met stedelijke centra te verbinden.

Ondanks deze uitdagingen biedt windenergie veel voordelen waardoor ze een ideale keuze zijn voor preppers.

Andere alternatieve energiebronnen

Hier zijn nog twee alternatieve energiebronnen die u voor uw woning kunt overwegen: biomassa en geothermische energie.

Biomassa-energie wordt geproduceerd uit niet-fossiele plantaardige materialen zoals hout, houtafval en biobrandstoffen. Biomassa-energie kan worden verbrand om chemische energie vrij te maken en elektriciteit te produceren.

Geothermische energie haalt ondertussen warmte af van het hete interieur van de planeet of nabij het oppervlak. In de aarde geboorde putten zorgen voor een gecontroleerde afgifte van stoom of water aan het oppervlak om elektriciteit op te wekken. De constante temperatuur van de planeet wordt op zijn beurt gebruikt in geothermische warmtepompen voor het verwarmen en koelen van gebouwen.

Biomassa is een hernieuwbare energiebron en gebruikt organische materialen zoals hout en landbouwafval als brandstof. Deze efficiëntie maakt biomassa-energie tot een kosteneffectieve energieoplossing.

Geothermische energie gebruikt de natuurlijke warmte van de aarde als energiebron. Dit maakt het een betrouwbare en constante energiebron. Geothermische energie vereist een specifieke geografie om levensvatbaar te zijn. Het boren van geothermische putten kan ook kostbaar zijn.

Het overwegen van energiebronnen is cruciaal voor preppers en homesteaders vanwege de onvoorspelbaarheid van natuurrampen en andere overlevingsscenario's.

Als het elektriciteitsnet uitvalt, verliest u de toegang tot veel van uw essentiële behoeften, zoals communicatie, eten en verwarming. Maar alternatieve energiebronnen bieden een duurzame oplossing, en deze bronnen kunnen ervoor zorgen dat je ook na SHTF toegang hebt tot voldoende energie om onafhankelijk te zijn.

Onderzoek voordat het noodlot toeslaat alternatieve energiebronnen, samen met hun voor- en nadelen, om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot een back-upstroombron als het elektriciteitsnet uitvalt.

For more information about your homestead needs, visit OffGrid.news.

Watch the video below to meer weten over USB-zonnepanelen.

This video is from the Cahlen kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Overlevingsbenodigdheden: 5 zonne-energie-items die u nodig heeft voor uw woning.

Tips voor het opzetten van een off-grid stroomsysteem bij SHTF.

Wetenschappers synthetiseren milieuvriendelijke smeeroliën uit duurzaam, organisch afval.

Bronnen zijn onder meer:

TheOrganicPepper.com

Energy.gov

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-07-survival-alternate-power-sources-prepping-homestead.html

Big Pharma wetenschapper bekent: “Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken”

juli 14, 2023   943   5 

Een wetenschapper van Big Pharma heeft onthuld dat zowel Pfizer als Moderna bekende kankerverwekkende stoffen in hun Covid-injecties hebben gestopt, die vervolgens werden gebruikt om naar verluidt miljarden mensen over de hele wereld in te enten.

Microbioloog Kevin McKernan verrichtte baanbrekend onderzoek naar het testen van enkele flesjes Covid-vaccins en ontdekte gevaarlijke hoeveelheden dubbelstrengs DNA-plasmiden in de vaccins van Pfizer en Moderna, bericht Sean Adl-Tabatabai.

Tijdens een recent interview met Peter Sweden zei Sasha Latypova dat besmetting met DNA “een enorm probleem is, omdat dit replicatiecompetente plasmide menselijke cellen kan binnendringen, het kan de bacteriële cellen binnendringen die in uw darmen leven. Ze gaan dus de bacteriën binnen en vermenigvuldigen zich daar, ze vermenigvuldigen antibioticaresistente genen… het kan sepsis veroorzaken, het kan kanker veroorzaken, allerlei problemen.”

Expose-news.com bericht:

De World Council for Health (“WCH”) heeft verklaard dat er een rode lijn is overschreden. “DNA-besmetting van mRNA-‘vaccins’ vormt een risico voor iedereen op deze planeet,” aldus WCH. “Repliceerbaar DNA, zogenaamde plasmiden, in zowel de monovalente als de bivalente vaccins, die er absoluut niet zouden moeten zijn … We kunnen alleen maar speculeren hoe het zal aflopen, maar wat er vandaag moet gebeuren na de publicatie van de paper van McKernan et al (2023) is een onmiddellijke stopzetting van het ‘covid-19 vaccin’-programma.”

In de mRNA-injectie van Pfizer ontdekte McKernan ook promotors van het Simian Virus 40 (“SV40”) die in verband worden gebracht met de ontwikkeling van kanker bij mensen. Hij benadrukte dat het gevonden SV40 een stukje virus is, niet het hele virus. Het vormt echter nog steeds een risico op het veroorzaken van kanker.

SV40 of Simian Virus 40 was het 40e virus dat gevonden werd in niercellen van resusaapjes toen deze cellen gebruikt werden om het poliovaccin te maken. Dit virus besmette zowel het geïnactiveerde poliovaccin (“IPV”) als het orale of “levende” poliovaccin (“OPV”) dat door Dr. Albert Sabin was ontwikkeld. Toen ontdekt werd dat SV40 een dierlijk kankerverwekkende stof was die in de poliovaccins terecht was gekomen, werd er in 1961 een federale wet aangenomen die voorschreef dat vaccins dit virus niet mochten bevatten.

 

Kanekoa The Great tweette twee audio/video transcripts. Eén van een recent interview met McKernan waarin hij zijn ontdekkingen uitlegt en een andere van een Japanse professor die zijn bezorgdheid over deze ontdekkingen uit. We hebben deze transcripties hieronder opnieuw gepubliceerd.

DNA-besmetting en SV40 ontdekt

McKernan deed vrijdag mee aan Conservative Review with Daniel Horowitz om te waarschuwen dat er geen kwaliteitscontrole is in het productieproces van deze vaccins. Als zijn bevindingen wijdverspreid blijken te zijn, zou dat een nog groter risico op anafylaxie, bloedstolling, ontwikkeling van resistentie tegen antibiotica, risico op genintegratie en langdurige productie van spike-eiwit in het lichaam kunnen betekenen. U kunt HIER een audio van het interview beluisteren op Apple podcasts.

Tijdens het interview zei McKernan:

“Het zit in zowel Moderna als Pfizer. We hebben gekeken naar de bivalente vaccins voor zowel Moderna als Pfizer en alleen naar de monovalente vaccins voor Pfizer omdat we geen toegang hadden tot monovalente vaccins voor Moderna. In alle drie de gevallen bevatten de vaccins dubbelstrengs DNA-verontreiniging. Als u dat DNA een sequentie geeft, zult u zien dat het overeenkomt met wat lijkt op een expressievector die gebruikt wordt om het RNA te maken…

Telkens wanneer we zien dat DNA-verontreiniging, zoals van plasmiden, in een injecteerbaar product terechtkomt, is het eerste waar mensen aan denken of er E. coli-endotoxine in zit, omdat dat anafylaxie veroorzaakt bij de geïnjecteerde. En natuurlijk weten uw kijkers en luisteraars waarschijnlijk dat er veel anafylaxie voorkomt, niet alleen op tv, maar ook in de VAERS-database. U ziet mensen hiermee geïnjecteerd worden en neervallen. Dat kan de achtergrond zijn van dit E. coli-proces voor de productie van het DNA…

 

Aan de kant van Pfizer heeft het in ieder geval een zogenaamde SV40-promotor. Dit is een stukje oncogeen virus. Het is niet het hele virus. Het kleine stukje staat er echter om bekend dat het zeer agressieve genexpressie stimuleert. En de zorg die mensen, zelfs bij de FDA, in het verleden hebben opgemerkt bij het injecteren van dubbelstrengs DNA, is dat deze dingen dan in het genoom kunnen integreren. Als je niet voorzichtig bent met de manier waarop je deze dingen maakt, en je hebt te grote hoeveelheden van dit DNA, dan neemt de kans op genoomintegratie toe…

Als je een SV40-promotor voor een oncogen zet, krijg je een hoge expressie van een gen dat kanker kan veroorzaken, het zal een zeldzame gebeurtenis zijn, maar je hebt niet veel van deze cellen nodig om met zoiets in aanraking te komen om het te laten werken. SV40 heeft in feite eerdere vaccinatieprogramma’s geplaagd, toegegeven, het was het volledige virale genoom, niet alleen de promotor, maar dit heeft eerdere vaccinatieprogramma’s geplaagd. Het poliovaccin is er één van en men was bezorgd dat dit zou hebben bijgedragen aan kanker door dat vaccin. Er is dus een geschiedenis van bezorgdheid over SV40.

De promotor in sommige van deze vectoren is niet nodig. Het lijkt overbodig overgewicht dat ze hadden kunnen elimineren, maar het zit er nog steeds omdat ze dit zo snel de deur uit hebben gedaan, dat ze niet echt de tijd hadden om overbodige delen van de plasmide te verwijderen. Dat stukje DNA is dus iets waar we echt aandacht aan moeten besteden. We hebben kwantitatieve PCR-tests gemaakt om hiernaar te zoeken. Verschillende onderzoekers over de hele wereld voeren deze tests nu uit om te kijken hoeveel van dit DNA er nog rondzweeft nadat mensen gevaccineerd zijn.”

 

Japanse professor uit bezorgdheid

De Japanse professor Murakami van de Universiteit van Tokio uitte zijn bezorgdheid over de alarmerende ontdekking van SV40-promotors die McKernan had gedaan. Hij zei:

“Het Pfizer-vaccin heeft een onthutsend probleem. Ik heb een verbazingwekkende ontdekking gedaan. Deze afbeelding is een vergrote weergave van de vaccinvolgorde van Pfizer. Zoals u kunt zien, bevat de Pfizer-vaccinsequentie hier een deel van de SV40-sequentie. Deze sequentie staat bekend als een promoter. Grofweg zorgt de promoter voor een verhoogde expressie van het gen. Het probleem is dat de sequentie aanwezig is in een bekend kankerverwekkend virus.

De vraag is waarom een dergelijke sequentie, die afkomstig is van een kankervirus, aanwezig is in het vaccin van Pfizer. Er zou absoluut geen noodzaak moeten zijn voor zo’n kankerverwekkende virussequentie in het vaccin. Deze sequentie is totaal onnodig voor de productie van het mRNA-vaccin. Het is een probleem dat zo’n sequentie stevig in het vaccin zit. Dit is niet het enige probleem. Als zo’n sequentie in het DNA aanwezig is, migreert het DNA gemakkelijk naar de celkern.

Het betekent dus dat het DNA gemakkelijk het genoom kan binnendringen. Dit is een zeer alarmerend probleem. Het is essentieel om de sequentie te verwijderen. Pfizer heeft het vaccin echter geproduceerd zonder de sequentie te verwijderen. Dat is schandalig kwaadaardig. Dit soort promotorsequentie is helemaal niet nodig voor de productie van het mRNA-vaccin. In feite is SV40 een promotor van kankervirussen.”

Video Link: https://www.frontnieuws.com/big-pharma-wetenschapper-bekent-ze-stoppen-kankerverwekkende-chemicalien-in-de-covid-prikken/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/big-pharma-wetenschapper-bekent-ze-stoppen-kankerverwekkende-chemicalien-in-de-covid-prikken/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...