zaterdag 12 november 2022

Filmpje: Microbioloog legt uit hoe mRNA-prikken het brein beschadigen


In het brein brengen haarvaten bloed en zuurstof naar de cellen. Als ze verstopt raken, sterven die cellen af. Deze hersencellen worden nooit vervangen, ze zijn weg, zei microbioloog Sucharit Bhakdi tijdens de Better Way Conference in Wenen.

Er kan vervolgens van alles gebeuren in het brein. In de frontale kwab kan schade optreden. Bij mensen met alzheimer en dementie worden allerlei kleine littekens gevonden in de frontale kwab. Niemand weet waarom, zei Bhakdi.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gestorven na derde vaccinatie

Je kunt een infarct krijgen, een verlamming en niet in staat zijn om te praten. Je brein functioneert niet meer naar behoren omdat de cellen dood zijn, zei hij.

De emeritus hoogleraar toonde een brein van een man die was gestorven na zijn derde vaccinatie. Niemand wist waarom hij was overleden, waarna men besloot om zijn brein onder de loep te nemen. De bloedvaten in de hersenen bleken het spike-eiwit te bevatten. In veel verschillende delen van het brein lekten de bloedvaten.

Niet afkomstig van het virus

De patholoog die obductie had uitgevoerd, toonde aan dat het spike-eiwit niet afkomstig was van het virus. Er werd een multifocale necrotiserende encefalitis vastgesteld, een zeer zeldzame aandoening, zei Bhakdi.

Wybren van Haga (Nl) geschokt: ‘Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?’

Het UMC Utrecht test het coronavaccin van Pfizer bij gezonde kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar die al corona hebben gehad. Tijdens het zogeheten CoVacc-onderzoek wordt onderzocht of één vaccinatie even goed tegen corona beschermt als twee vaccinaties, terwijl dit mogelijk ‘minder bijwerkingen’ geeft.

Het Pfizer-vaccin wordt al geruime tijd gebruikt voor het vaccineren van kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen, met alle gevolgen van dien. Vanaf januari dit jaar kunnen ook kinderen van 5 tot en met 11 jaar aangemeld worden om twee vaccinaties te krijgen bij de GGD. Ze krijgen dan een kinderdosering.

In heel Europa worden 200 deelnemers gezocht voor de CoVacc-studie. Bij deelname wordt een kind middels loting ingedeeld in een groep. Groep A krijgt één vaccinatie, groep B twee vaccinaties.

Geschokt

De reis- en parkeerkosten worden vergoed en daarnaast krijgen deelnemers nog een kleine attentie.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga reageert geschokt. “Wanneer stopt de overheid met het beschadigen van onze kinderen?” schrijft hij op Twitter.

Amper acht minuten nadat Van Haga de tweet had geplaatst, reageerde OMT-lid Marc Bonten: “Hoezo ‘beschadigen van onze kinderen’? Walgelijk. Enig idee wat vaccins betekenen voor de gezondheid van kinderen, wereldwijd?”

16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer

In juli waren er in de EU sinds het begin van de vaccinatiecampagne meer dan 16.000 kinderen met ernstige vaccinatieschade door Pfizer, liet ondernemer Roland Brautigam weten. Hij baseerde zich op cijfers van EudraVigilance, de Europese database over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Statistisch gezien ligt het aantal kinderen in Nederland met gemelde ernstige vaccinatieschade tussen de 600 en 1200, becijferde Brautigam. “In welk medisch universum is dit te verantwoorden?” vroeg hij.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...