vrijdag 25 november 2022

Huisarts reflecteert op 3 jaar corona: ‘De waarheid komt niet dankzij, maar ondanks de media boven’


Voor de coronacrisis dacht huisarts Els van Veen in een democratie te leven, door de media goed geïnformeerd te worden en dat de gezondheidsinspectie toezicht hield op veilige en goede zorg. In een lange Twitterdraad reflecteert ze op drie jaar corona.

Toen de coronapandemie uitbrak, bleek journalistiek propaganda te zijn. Van Veen merkt op dat er meteen veel vijandigheid was als je vragen had over de proportionaliteit van de maatregelen. Daarnaast nam de censuur toe. De sfeer werd steeds vijandiger.

Uit vrijgegeven e-mails is gebleken dat onder meer OMT-lid Marion Koopmans begin 2020 zei dat de mogelijkheid dat het virus uit een lab komt in het openbaar moest worden uitgesloten.

Het voelt als de omgekeerde wereld

De huisarts vraagt zich af waarom Koopmans geen open kaart heeft gespeeld. “Waarom hebben zij […] beslist voor ons wat we wel en niet mochten weten?”

“Afgelopen jaren heb ik afscheid genomen van het idee dat ik overheid cum suis kan vertrouwen. De inspectie stuurde me in 2021 een brief dat ik ‘desinformatie’ zou verspreiden. Het voelt als de omgekeerde wereld, want ik heb mijn patiënten wel geïnformeerd. Het lijkt erop dat een beschuldiging van ‘desinformatie’ een manier is om artsen het zwijgen op te leggen. Maar dat zal ik niet doen omdat mijn geweten en artseneed mijn kompas zijn,” schrijft Van Veen.

Indringend verhaal

Ze verwacht dat de waarheid over corona nu boven komt ondanks de media en niet dankzij. “De waarheid komt boven dankzij vele betrokken burgers,” aldus Van Veen, die ‘Wob-mannen’ Wouter Aukema, Marc van der Vegt, Cees van den Bos en Daniël van der Tuin bedankt voor hun inzet.

“Een indringend verhaal vanuit de eerste lijn,” reageert gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “De uitleg van haar trieste constateringen is eigenlijk heel simpel: de overheid is op de stoel gaan zitten van de arts. Geen BIG nodig en wie dat wel heeft, wordt bedreigd.”

 

Video: Prof. Capel bespreekt onderzoeken die ‘een schokkend beeld geven’

 


De afgelopen tijd is er veel gevaccineerd. Wat zijn de gevolgen van het prikkie? Die vraag stelt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. Hij bespreekt een aantal onderzoeken die een schokkend beeld geven.

We zitten in Nederland op zeer reële, vrij constante oversterfte, zegt Capel. Pieken in oversterfte vallen samen met de verschillende vaccinatierondes.

Op weefsels waar het spike-eiwit na vaccinatie tot expressie komt, ontstaan allerlei ontstekingsreacties. Het spike-eiwit komt onder meer terecht in het hart, de bloedvaten, hersenen, in eierstokken en de testes.

Het is niet eventjes

Normaal gesproken is een bloedvat gesloten met endotheelcellen. Bij de gevaccineerden vind je heel veel afgebroken en kapotte bloedvaten, merkt Capel op.

Iemand kreeg na de vaccinatie last van ernstige longproblemen. Negen maanden na de immunisatie bleek er nog spike-eiwit aanwezig te zijn in de longen van deze persoon. “Het is niet eventjes, maar het blijft heel lang in het lichaam en geeft daar gedonder.”

Weinig tot een alertheid geleid

De vaccinatie geeft het virus bovendien een nieuwe infectieroute, legt de immunoloog uit. Dit wordt ook wel antibody-dependent enhancement (ADE) genoemd.

Deze problemen zijn al enige tijd bekend, maar hebben helaas weinig tot een alertheid geleid, aldus Capel, die ook fragmenten laat zien uit de documentaire Died Suddenly.

Dr. David Martin: In het minst ongunstige geval hebben we het over 600 miljoen mensen die uitvallen

Inmiddels hebben naar schatting zo’n drie miljard mensen een mRNA-prik gekregen. Sommige batches veroorzaken bijwerkingen terwijl andere batches geen enkel effect lijken te hebben, zei dr. David Martin in de podcast Man in America.

Ongeveer zeven tot 15 procent van de batches veroorzaakt zeer veel ernstige bijwerkingen. In het minst ongunstige geval hebben we het over 300 miljoen mensen die permanente letselschade oplopen of sterven, zei Martin. “Dat is de gehele bevolking van de Verenigde Staten. En dat is het minst ongunstige geval.”

600 miljoen mensen

De mensen die vaccinatieschade oplopen, zijn afhankelijk van zorg. Denk daarbij aan mensen die een beroerte hebben gehad, die verlamd zijn geraakt of die neurologische problemen hebben.

Er moet voor al deze mensen gezorgd worden. Dat betekent dat nog eens 300 miljoen mensen uit de running raken. Deze mensen kunnen dus niet bijdragen aan de economie omdat ze 24 uur per dag zorg moeten verlenen aan die andere 300 miljoen. We hebben het dus over 600 miljoen mensen die uitvallen, aldus dr. Martin.

Geplande genocide

Hij zei eerder in een interview dat de uitrol van het coronavaccin ‘massamoord met voorbedachten rade’ is. “Als je een gifstof injecteert bij mensen, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is, zei Martin. Hij benadrukte dat dit een geplande genocide is.

Hieronder het eerdere interview:


Pepijn van Houwelingen legt in anderhalve minuut uit waarom de digitale euro een ‘doodeng plan’ is


Waarom wil men zo graag een digitale euro invoeren? Die vraag stelde FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen tijdens het debat hierover. “Eén aanwijzing hiervoor vinden we in de kleine lettertjes van een rapport over de digitale euro, geschreven door de ECB,” merkte hij op.

Van Houwelingen citeerde uit het rapport: “CBDC, dat wil dus zeggen een digitale euro, helpt om de ondergrens van rentes te elimineren en vergroot zodoende de monetaire opties in tijden van crisis als cash geld verdwijnt.”

“Wauw. Ze schrijven het gewoon op,” reageerde het Kamerlid. “Volgens de ECB maakt de digitale euro negatieve rentes – dat wil dus zeggen: een belasting op uw spaar- en betaalrekening – mogelijk. Zeker als contant geld straks helemaal is verdwenen.”

Blokkeren

“Een doodeng plan waarmee de ECB onnoemlijk veel macht krijgt over ons spaargeld. Maar de macht en controle gaan in potentie nog veel verder. Een digitale euro stelt de ECB in theorie ook in staat ons consumptiegedrag volledig te controleren,” vervolgde Van Houwelingen.

Omdat het geld digitaal is, vallen met één druk op de knop alle uitgaven te overzien, te beoordelen en zelfs – eventueel – te blokkeren, zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Elk facet

“Een digitale euro gekoppeld aan een digitale Europese identiteit geeft Europese technocraten potentieel de macht te bepalen hoe wij onze euro’s mogen uitgeven, en daarbij bijvoorbeeld rekening te houden met de CO2-belasting van uw uitgaven. Een macht en verleiding die ze heel waarschijnlijk niet kunnen weerstaan.”

Met de digitale euro wordt er kortom een infrastructuur opgetuigd waarmee in potentie elk facet van ons leven kan worden gecontroleerd, gedomineerd en geregeld, waarschuwde Van Houwelingen.

Aartsbisschop Vigano: ‘Coronapandemie’ was proefballon voor Nieuwe Wereldorde


Op de G20-top op Bali informeerde Klaus Schwab wereldleiders over de stappen die in de toekomst gezet moeten worden om een wereldregering te installeren. Dat zei aartsbisschop Carlo Maria Vigano tijdens een bijeenkomst van Doctors for Covid Ethics.

Schwab deed op Bali een opmerkelijke uitspraak. Hij zei: “Tijdens de vierde industriële revolutie krijgen de winnaars alles. Dus als u een World Economic Forum-pionier bent, behoort u tot de winnaars.”

Wereldwijde staatsgreep

Hij zegt daarmee dus eigenlijk dat diegenen die niet meegaan in zijn ‘vierde industriële revolutie’ buiten de boot vallen en alles zullen verliezen, inclusief hun vrijheid, aldus Vigano. Klaus Schwab bedreigt de leiders van de G20-landen: voer de programmapunten van de Great Reset in jullie landen uit, anders zwaait er wat.

Dit gaat nog veel verder dan de pandemie, het is een wereldwijde staatsgreep. Het is van groot belang dat mensen hiertegen opstaan, benadrukte de aartsbisschop.

Het World Economic Forum vormt een ernstige bedreiging. Deze internationale maffia heeft de wereldleiders tot slaaf gemaakt of gechanteerd, zei Vigano.

Volgende stappen

De uitspraken van Schwab en zijn adviseur Yuval Noah Harari maken duidelijk dat de pandemie een proefballon was voor het invoeren van dwangmaatregelen en het inperken van individuele vrijheden.

Wat zijn de volgende stappen? Door middel van economische en energiecrises wil de elite een wereldregering realiseren, zei Vigano.

Verenigde Staten heeft nu officieel ‘pandemie van de gevaccineerden’

 Pandemie van de gevaccineerden

24 NOVEMBER 2022   Redactie Blckbx

 

    3:30

Autoriteiten in de VS moeten schoorvoetend toegeven dat de rollen zijn omgedraaid: het land heeft nu officieel te maken met een ‘pandemie van de gevaccineerden'.

In augustus stierven in de VS voor de eerste keer meer gevaccineerden aan het coronavirus dan niet-gevaccineerde mensen, meldt The Washington Post woensdag.

In augustus waren 58 procent van de coronadoden mensen die gevaccineerd of geboost waren, volgens een analyse die werd uitgevoerd door de Kaiser Family Foundation, een non-profit organisatie.

De krant schrijft: “Het is een voortzetting van een verontrustende trend die zich het afgelopen jaar heeft voorgedaan. Terwijl de vaccinatiegraad is gestegen en nieuwe varianten verschenen, is het aandeel sterfgevallen van mensen die gevaccineerd waren gestaag toegenomen. In september 2021 vormden gevaccineerde mensen slechts 23 procent van de coronavirusdoden. In januari en februari van dit jaar was dat opgelopen tot 42 procent."

"We kunnen niet langer zeggen dat dit een pandemie is van de ongevaccineerden," aldus Cynthia Cox, vicepresident van de Kaiser Family Foundation, die allerlei excuses aanvoert voor de verschuiving. “Er zijn meer mensen gevaccineerd dan ongevaccineerd, waardoor er een groter aandeel gevaccineerden onder de dodelijke slachtoffers kan worden verwacht. Ook zijn groepen die het grootste risico lopen, zoals ouderen, relatief vaker gevaccineerd dan groepen die weinig risico lopen. Vaccins verliezen bovendien met de tijd hun effectiviteit en bieden geen bescherming tegen nieuwe varianten,” legt Cox uit.

Net als veel andere westerse landen kampen de Verenigde Staten momenteel met een verontrustend hoge oversterfte, die niet door COVID kan worden verklaard, maar wel met de vaccins in verband wordt gebracht. Deze oversterftecijfers zijn niet meegenomen in de berekening van de Kaiser Family Foundation.

Hetze tegen ongevaccineerden

De ommekeer is hoe dan ook goed nieuws voor Amerikanen die niet hebben toegegeven aan de druk van politici en gezondheidsautoriteiten om zich te laten prikken met de experimentele mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna of het virale vectorproduct van Johnson & Johnson (Janssen).

In 2021 werd in de Verenigde Staten een enorme hetze gevoerd tegen mensen die niet wilden meedoen aan het experiment. In grote delen van de VS, met name in democratische staten, werd het leven voor ongevaccineerden onmogelijk gemaakt. Er werden vaccinatieplichten ingesteld op scholen en universiteiten en ook grote bedrijven werden verplicht om vaccinatie te eisen van hun werknemers. Zelfs president Joe Biden sprak in speeches zijn minachting uit voor vaccinweigeraars en sprak meerdere malen van een 'pandemie van de ongevaccineerden'.

Prikdrang duurt voort

Ondanks dat er nu sprake is van een pandemie van de gevaccineerden blijft The Washington Post volhouden dat ongevaccineerd zijn nog steeds een belangrijke risicofactor is om aan COVID-19 te overlijden. “Maar de werkzaamheid neemt na verloop van tijd af, en een vorige week verschenen analyse van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) wijst op de noodzaak om regelmatig herhalingsinjecties te krijgen om het risico van overlijden aan het coronavirus laag te houden, vooral voor ouderen,” meent de krant.

Anthony Fauci, de nationale expert op het gebied van besmettelijke ziekten, gebruikte gisteren zijn laatste briefing in het Witte Huis voor zijn pensionering in december om Amerikanen aan te sporen de onlangs goedgekeurde omikron-specifieke boosters te halen.

"De laatste boodschap die ik u vanaf dit podium meegeef is dat u, voor uw eigen veiligheid en die van uw gezin, uw bijgewerkte COVID-19-injectie moet halen zodra u daarvoor in aanmerking komt,” zei hij.

Video Link on Twitter: https://twitter.com/i/status/1595185949725675522

Gisteren kondigde het Witte Huis een zes weken durende campagne aan in de aanloop naar de feestdagen, gericht op het verhogen van het aantal boosters onder senioren, mensen die tot een raciale minderheid behoren en mensen die in landelijke gebieden wonen.

"Ik heb er alle vertrouwen in dat als mensen zich goed blijven laten vaccineren, als mensen zich laten stimuleren, we absoluut een heel veilig en gezond vakantieseizoen kunnen hebben," zei Ashish Jha, de coronavirus tsaar van het Witte Huis, gisteren.

Geen animo voor muizenprik

Net als in Nederland en andere landen lopen de Amerikanen nog niet echt warm voor de nieuwste mRNA-injecties, die worden toegediend aan mensen terwijl ze alleen maar getest zijn op muizen.

Slechts ongeveer 35 miljoen mensen hebben de oppepprikken ontvangen, die in september beschikbaar kwamen voor mensen van 12 jaar en ouder en vorige maand voor kinderen vanaf 5 jaar. Dat is iets meer dan 10 procent van de Amerikaanse bevolking.

 

Bron: https://www.blckbx.tv/corona/verenigde-staten-heeft-nu-officieel-pandemie-van-de-gevaccineerden?utm_source=Blckbx&utm_campaign=7d94b26f86-EMAIL_CAMPAIGN_2022_11-23_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-7d94b26f86-561840125

 

-----

 

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?

Blijf ons steunen, juist NU!

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...