woensdag 20 april 2022

We leven in een financiële oorlog: wees voorbereid

 


Door: Wesley Feijth, Android-Privacy.com

In deze wereld wordt je mate van vrijheid met name bepaald door je financiële situatie. Indien je controle wilt over de hoeveelheid vrijheid die mensen/groepen hebben, is het dus essentieel om deze mensen financieel te raken.

In Klaus Schwab’s woorden: “you’ll own nothing, and be happy”. Financiële oorlogvoering lijkt dan ook een steeds groter en bekender fenomeen te worden.

We zagen dit bijvoorbeeld bij de Canadese truckers, waarbij donatiewebsite ‘GoFundMe’ besloot om miljoenen aan gedoneerd geld weg te houden van de truckers. En we zien het ondertussen ook in de geopolitieke onrust tussen het westen en het oosten, waarbij westerse landen besloten hebben om Rusland de toegang tot het SWIFT systeem (de Westerse financiële infrastructuur) te ontzeggen.

Daarnaast hebben we natuurlijk gezien hoe de Russische multimiljardairs nergens hun geld meer mogen spenderen en vanuit die wanhoop allen hun vloot in Dubai aanleggen.

Een waarschuwing aan alle MKB-ondernemers

Ook bij de MKB-ondernemers lijken we steeds meer deplatforming en cancelling door payment providers en banken te zien. Op het discussieplatform Reddit stromen de afgelopen maanden dagelijks berichten binnen van ondernemers die zonder gegronde reden plotseling van het Stripe-betaalplatform verwijderd worden. Bij payment providers als PayPal hebben we dit in het verleden ook zien gebeuren.

Alsof dit nog niet erg genoeg is, houden ze voor langere tijd grote geldbedragen vast. Zo kom je als ondernemer in de problemen, waarbij je klanten je betaald hebben, maar je dit geld zelf nog niet hebt ontvangen.

Ook bij Android-Privacy.com hebben we dit de afgelopen tijd helaas aan den lijve ondervonden. Payment provider Stripe heeft ons account geblokkeerd vanwege een ’te hoog risicoprofiel voor onze klanten´. Dit terwijl we al meer dan een jaar hetzelfde product verkopen en onze reviews en klanttevredenheid van hoog niveau zijn. Absolute nonsens dus.

Het resultaat is dat Stripe een flinke som geld bij ons weghoudt en nauwelijks nog met ons communiceert. Bestaande klanten hoeven zich geen zorgen te maken: we gaan ons hier doorheen slaan. Orders zullen gewoon uitgeleverd worden.

Het ironische is nu juist dat we ons altijd bewust zijn geweest van de macht van payment providers. Juist om die reden hebben we altijd cryptocurrency geaccepteerd als betaalmethode.

Wij denken graag in oplossingen!

Het probleem is echter dat veel mensen nog niet bekend zijn met cryptocurrency. Het lijkt voor veel mensen nog te technisch. En zelfs al begrijp je de techniek, hoe weet je dan in hemelsnaam welke keuzes je moet maken in dat enorme woud van duizenden verschillende digitale currencies en wallets?

Bij elke analyse hanteren wij onze kernwaarden: privacy, veiligheid, open-source en decentralisatie van consensus. Open-source is zeer gebruikelijk bij crypto. Iedereen kan in elkaars code kijken, waardoor de leercurve exponentieel groeit.

Daardoor ontwikkeld het veiligheidsniveau zich ook in een rap tempo. Top dus! Daarnaast zijn werkelijke blockchainprojecten vaak gedecentraliseerd. Iets wat voor een financieel systeem ontzettend belangrijk is.

Het grote probleem ontstaat echter wanneer we ons gaan focussen op privacy. Wist je dat de Bitcoin blockchain voor iedereen openlijk zichtbaar is? Overheden investeren in bedrijven als Chainalytics, die op hun beurt de Bitcoin blockchain volledig inzichtelijk maken. Zo kunnen overheden zeer nauwkeurig te weten komen wie welke hoeveelheid Bitcoins in bezit heeft.

Iedereen die ook maar een beetje bekend is met de monetaire geschiedenis, weet dat in het verleden goud van de gewone man geconfisqueerd is om zo het financiële systeem ’te redden’. Wie zegt dat zo’n situatie zich niet opnieuw kan voordoen?

Financiële privacy is een must

Daarnaast is er nog het fungibiliteit- en censuurprobleem: aangezien elke Bitcoin een transactiegeschiedenis aan zich gebonden heeft, kan dit de waarde van je Bitcoin beïnvloeden. Er kan namelijk getraceerd worden of de Bitcoin ooit met criminelen in aanraking is geweest, zonder dat jij je daarvan bewust bent. Het is natuurlijk onmogelijk om dit zelf allemaal te checken. Als gevolg komt je Bitcoin op een blacklist bij een exchange en hebben we weer te maken met censuur.

Het is onmogelijk om een financieel systeem te bouwen op een transparante ledger. Hoe kan je aankopen doen bij je leverancier terwijl je concurrent kan zien welke prijsafspraak je gemaakt hebt? Hoe kun je doneren aan een goed doel, waarvan de politieke overtuiging niet matcht met je geliefde die dit openlijk kan zien?

Financiële privacy is geen ‘nice to have’, het is een must have! Met behulp van deze inzichten kom je al snel tot de conclusie dat privacy coins de enige cryptocurrency zijn die werkelijk een alternatief kunnen gaan bieden voor ons huidige financiële systeem. Geen tracking, geen censuur en dus geen cancel culture-taferelen!

“Wanneer je gebruikmaakt van Bitcoin, Ethereum en vele andere cryptocurrencies, kan ik precies zien wat er gebeurt in je wallet. Dus ook hoeveel geld er binnenkomt en er weer uit gaat.

Stel dat een loodgieter naar je huis komt om je goot te repareren. Jij besluit vervolgens om te betalen met een bankoverschrijving. Stel dan dat jouw loodgieter met je bankrekeningnummer naar de bank kan gaan en vervolgens kan navragen hoeveel geld er op je rekening staat. Niet alleen dat, hij kan ook vragen om gealarmeerd te worden wanneer er geld binnenkomt, uit gaat en van/naar welke rekening precies.

Zou je blij zijn wanneer dit gebeurt? Natuurlijk niet! Dit is echter wel de staat van een groot deel van cryptocurrency. Privacy coins lossen dit probleem op!”

– John McAfee

De Ultieme Privacy Crypto Cursus: financiële privacy = vrijheid

Vanuit deze inzichten zal Android-Privacy.com de Ultieme Crypto Privacy Cursus lanceren! In deze Nederlandse cursus leren we je hoe je met behoud van je privacy in de meest geavanceerde privacy cryptocurrencies kunt investeren.

Onze analyses zijn puur fundamenteel en daarom gebaseerd op de langere termijn. We kijken naar het grote plaatje: vanuit ons wereldbeeld en onze fundamentele analyse van de technologie kan het volgens ons niet anders dan dat deze projecten in de (nabije) toekomst heel groot gaan worden.

Hoe vaak hoor je iemand wel niet zeggen; “ik zou willen dat ik Bitcoin had gekocht voor 3 dollar”. We zijn nog zo ontzettend vroeg in de ontwikkeling van blockchaintechnologie, dat wij ervan overtuigd zijn dat deze kansen zich de komende jaren nogmaals voor gaan doen. Het is daarbij wel ontzettend belangrijk om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Wij nemen onze financiële privacy ontzettend serieus en helpen je daar graag bij!

In onze cursus leer je welke privacy crypto-/blockchainprojecten de meeste groeipotentie hebben. Daarnaast leren we je hoe je deze technologie nu al kunt gebruiken om je financiële privacy en je vermogen zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo ben je optimaal voorbereid op de hectische tijden die er aan komen.

Laat je mailadres achter voor lancering van de cursus

Heb je interesse in de cursus? Laat je mailadres dan achter via onderstaande knop. Wanneer de cursus gelanceerd wordt ontvang je namelijk een geheime link via de mail. Alleen via deze link kun je toegang verkrijgen tot de cursus.

LAAT JE MAILADRES ACHTER OP DE CURSUSPAGINA



Analyse van het gebruik van codon (*) toont aan dat kraits en king cobras de grootste genetische overeenkomsten vertonen met SARS-CoV-2 ... waren gifpeptiden die in de viruslading waren ontwikkeld?

 Maandag 18 april 2022 door: Lance D Johnson

Tags : Big Pharmabiologisch agensbiowarfarebiowapenbloedstollingveroorzakerstollingsfactorcodonwinst van functieverhalenorgaanschaderoofzuchtige vaccinsgepubliceerde takedownslangenpneumonieslangengifslangenvaccin ontwikkelinggifgifpeptidenvirologist

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN


(Natural News) Een analyse van het gebruik van codon laat zien dat Chinese kraits en king cobra-slangen meer genetische overeenkomsten delen met SARS-CoV-2 dan enig ander dier, inclusief vleermuizen. Waren gifpeptiden in de viruslading verwerkt? En kunnen gifpeptiden worden gebruikt als onderdeel van het ontwerp van het mRNA voor de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins?


Er was nooit een open dialoog of wetenschappelijk onderzoek naar de oorsprong van SARS-CoV-2 omdat de gezondheidsinstanties van de overheid samenzweerden met Big Tech en de bedrijfsmedia om de discussie vanaf het begin uit de weg te gaan. Begin 2020 bespraken voormalig NIH-directeur Francis Collins en Anthony Fauci een "gepubliceerde takedown" van alle informatie over de laboratoriumoorsprong van COVID-19 en om eventuele afwijkende meningen te verdrijven. Elk wetenschappelijk onderzoek naar laboratoriumoorsprong werd in sommige van 's werelds meest prestigieuze medische tijdschriften als' samenzweringstheorie 'genoemd. Facebook, Twitter en de techreuzen van Silicon Valley volgden met de samenzwering, blokkeerden informatie over het winstoogmerk van coronavirus onderzoek en verdoezelden de bedoelingen van dergelijk onderzoek, waaronder de ontwikkeling van dodelijke biologische agentia voor de pre-productie van winstgevende diagnostiek, therapeutica en vaccins.  Het publiek werd gedwongen deze theorie te accepteren dat vleermuizen het virus van nature op mensen hebben doorgegeven, ook al heeft geen enkele viroloog het virus geïsoleerd uit een natuurlijk dierenreservoir (en dat is hij nog steeds niet, meer dan twee jaar later).

Het afwijkende verhaal wees erop dat virologen ‘gain of function’ onderzoek deden naar het coronavirus in Wuhan, waar de eerste uitbraken plaatsvonden. Een groot deel van de discussie over het gain-of-function was gericht op 'een laboratoriumlek', maar ging niet in op het zeer reële aspect dat de veroorzaker achter ademhalings- en cardiovasculaire nood een biowapen zou kunnen zijn met meerdere gain-of-functie-eigenschappen.

Al vroeg in het COVID-19-schandaal werd een computersimulatie van het SARS-CoV-2-pike-eiwit geproduceerd, maar referentiematerialen voor een echt virus bestaan niet. De verhalen rond het Spike -eiwit hebben het codon (=een reeks van drie nucleotiden die samen een eenheid van genetische code vormen in een DNA- of RNA-molecuul)  verkeerd voorgesteld en het potentieel om giftige eigenschappen van een chemisch of biologisch wapen (of meerdere biowapens) te bevatten. Dit is hetzelfde spike-eiwit dat door vaccinatie is ontwikkeld en gemanipuleerd voor massatranscriptie in menselijke cellen. Er is ook genetisch bewijs dat de veroorzaker is ontwikkeld door vaccinproducenten jaren voordat de officiële plandemie begon.

Het veroorzaker van "COVID-19" werd ooit "slangenpneumonie" genoemd

Voordat lock-downs werden geïmplementeerd, waren er een aantal artikelen die de mogelijkheid bespraken dat SARS-CoV-2 eigenschappen van slangen bevatte, namelijk de krait en de koningscobra. Dr. Brian Ardis heeft onlangs nieuw onderzoek naar voren gebracht veronderstellend dat slangengif werd gebruikt bij de ontwikkeling van een biowapen. Wat als er meer in het verhaal zat dan alleen vleermuizen en laboratoriumlekken?

Slangengif is gebruikt in de moderne geneeskunde en wordt gebruikt om nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Slangengif bevat trombineachtige enzymen die coagulante (stollings) activiteiten vertonen die NIET ongedaan kunnen worden gemaakt door bloedverdunners zoals heparine. Stel je voor dat deze enzymatische eigenschap op een snode manier werd gebruikt en werd ingebouwd in het codon van een biowapen …

Volgens de Nationale onderzoeksinstelling voor menselijk genoom, is een codon “een trinucleotidesequentie van DNA of RNA die overeenkomt met een specifiek aminozuur. De genetische code beschrijft de relatie tussen de sequentie van DNA-basen (A, C, G en T) in een gen en de bijbehorende eiwitsequentie die het codeert."

Een analyse van het gebruik van codon voor SARS-CoV-2 vond overeenkomsten tussen codon tussen het veroorzaker (van COVID-19) en de veelzijdige Chinese kraitslang (Bungarus multicinctus) en de Chinese koningscobra (N. atra). Er waren meer codon-overeenkomsten voor deze twee slangen dan er waren voor elk ander dier in het onderzoek - inclusief vleermuizen [3.3]. Op een gegeven moment zijn er enkele mediakanalen die  covid-19 "slangenpneumonie” noemden.

Krait en koningscobra bevatten specifiek activatoren voor bloedstolling

Erger nog, de krait en de koningscobra bevatten activatoren voor factor X bloedstollingseigenschappen [4.2.1]. Aangezien de covid-19-vaccins zijn ontworpen op basis van vergelijkbare RNA-sequenties als het oorspronkelijke veroorzaker, kan dit theoretisch verklaren waarom gevaccineerde mensen lijden aan bloedstolling, beroertes, hartfalen en andere cardiovasculaire effecten. Het mRNA van het vaccin. repliceert niet en degradeert dan, zoals eerder beloofd. Deze vreemde, giftige piekeiwitten circuleren naar de organen en kan bloedstollingsfactoren en envenomatie initiëren.

Dit is serieuze informatie, omdat het publiek ertoe is gebracht te geloven dat SARS-CoV-2 alleen had kunnen evolueren van vleermuis coronavirussen. Er werd ons verteld dat de veroorzaker nooit in een laboratorium had kunnen worden gemanipuleerd, nooit giftige eigenschappen kon bevatten en nooit opzettelijk zou zijn vrijgegeven. Maar deze analyse van het gebruik van codon biedt de mogelijkheid dat slanggif of slanggenetisch materiaal mogelijk op een snode manier wordt gebruikt om menselijke populaties te schaden door middel van biologische wapens en zogenaamde vaccins die zijn ontworpen vanuit het sjabloon van biologische wapens.

Bronnen zijn onder meer:

OnlineLibrary.Wiley.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

ScienceDirect.com

NIH.gov

SciTechDaily.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NaturalNews.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-04-18-codon-usage-analysis-kraits-and-king-cobras-share-genetic-similarities-with-sarscov2.html




https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jmv.25682  


(*)

A codon is a trinucleotide sequence of DNA or RNA that corresponds to a specific amino acid. The genetic code describes the relationship between the sequence of DNA bases (A, C, G, and T) in a gene and the corresponding protein sequence that it encodes. The cell reads the sequence of the gene in groups of three bases. There are 64 different codons: 61 specify amino acids while the remaining three are used as stop signals.

Illustration



https://www.genome.gov/genetics-glossary/Codon


Truth for Health Foundation lanceert een nieuw wereldwijd vaccinrapportagesysteem om covid jab-verwondingen te volgen

 Maandag 18 april 2022 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicineBig PharmaCOVIDCVIRSGevaarlijke geneeskundegezondheidsvrijheidfarmaceutische fraudePlandemischTruth for Health Foundationvaccinschadevaccin doodvaccin letselvaccin veiligheidvaccinsVAERS

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.200WEERGAVEN

 

(Natural News) Op 13 april introduceerde de Truth for Health Foundation haar geheel nieuwe Citizens Vaccine Injury Reporting System (CVIRS), dat zij zegt “Het meest nauwkeurige, toegankelijke en complete rapportagesysteem is voor vaccinschade ter wereld."

Volgens de Stichting zal het publiek nu voor het eerst in staat zijn om 'hun verwondingen en bijwerkingen gemakkelijk en vertrouwelijk te melden zonder angst voor represailles en middelen te ontvangen voor het ontwikkelen van een behandelplan om hun gezondheid te herstellen."

Degenen die bekend zijn met het melden van vaccinbijwerkingen weten dat de Amerikaanse regering het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) onderhoudt, dat op dezelfde manier functioneert. Het verschil is dat VAERS slechts 1 procent van alle prikverwondingen en sterfgevallen registreert vanwege de manier waarop het wordt uitgevoerd en gemanipuleerd.

"Het publiek zal voor het eerst gemakkelijk en vertrouwelijk hun verwondingen en bijwerkingen kunnen melden zonder angst voor represailles en middelen kunnen krijgen voor het ontwikkelen van een behandelplan om de gezondheid te herstellen", zegt de Stichting.

Tussen dec. 14, 2020 en 1 april 2022, bevatte VAERS ongeveer 1.217.333 meldingen van verwondingen geassocieerd met de coronavirus (Covid-19) "vaccins", waarvan 217.301 werden gemeld als "ernstig letsel".”Hierin waren in diezelfde periode 26.699 doden opgenomen.

"Historisch gezien is aangetoond dat VAERS slechts 1 procent van de werkelijke bijwerkingen van vaccins meldt", zegt Children’s Health Defense (CHD).

CVIRS zal nauwkeuriger en gebruiksvriendelijker zijn dan VAERS

Het doel van CVIRS is om een betrouwbaar alternatief te zijn voor VAERS, "waarvan bekend is dat het de experimentele COVID-opnamen extreem ondermaats brengt", zegt de Stichting.

Een ander probleem met VAERS is dat het moeilijk te gebruiken is, 'te lang duurt om te voltooien' en 'niet gemakkelijk toegankelijk is voor het publiek."

"(De) CDC is niet op tijd geweest in het vastleggen van gegevens en het rapporteren aan het publiek", voegde de Stichting eraan toe in een verklaring.

Tijdens de livestream-gebeurtenis die de release van CVIRS aankondigde, heeft de Stichting uit de eerste hand getuigenissen van mensen die gewond zijn geraakt door vaccins, evenals gegevens van verzekeringsmaatschappijen die een exponentieel hoger aantal overlijdensclaims aantonen sinds de introductie van Fauci Flu-shots.

De Stichting heeft ook informatie verstrekt over het testen en succesvol behandelen van bijwerkingen en verwondingen veroorzaakt door covidinjecties.

"Onze bevindingen over vaccinveiligheid zullen aan het publiek worden gerapporteerd in tegenstelling tot wat de CDC zou moeten doen, maar niet doet", zegt de onafhankelijke arts Elizabeth Lee Vliet, MD, president en CEO van de Foundation, die is geregistreerd als een 501 ( c) (3) openbare liefdadigheidsinstelling.

"We ontvangen geen financiering van de overheid, Big farma, grote verzekeringen of gezondheidszorgsystemen die, eerlijk gezegd, agenda's hebben die aan hun financiering zijn gekoppeld", voegde Vliet toe. 'We antwoorden niemand anders dan het publiek, wiens brede donaties ons werk ondersteunen. Onze artsen en wetenschappers bieden hun tijd aan."

De Adviesraad van de Stichting zal de aan CVIRS bijgedragen gegevens volgen en analyseren. De Raad bestaat uit epidemiologen, artsen en wetenschappers die bij de beoordeling van de gegevens elk orgaansysteem in het lichaam zullen aanspreken.

De belangrijkste medische adviseur van de Stichting is niemand minder dan de wereldberoemde cardioloog, epidemioloog en hoogleraar geneeskunde Dr. Peter A. McCullough. Vliet zegt dat McCullough heeft geholpen te ontdekken hoe "onze systemen voor het melden van volksgezondheid zijn mislukt" omdat "ze niets hebben gedaan met de informatie" die ze ontvangen.

"Help ons de zaak over vaccinveiligheid op te bouwen", zei McCullough met betrekking tot CVIRS

In tegenstelling tot VAERS is CVIRS uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor individuen binnen 20 minuten een vaccinschadeverslag op hun mobiele telefoon kunnen invullen. Nadat het rapport is voltooid, kan de gebruiker naar de website van de Stichting gaan om toegang te krijgen tot bronnen voor behandeling en een langetermijnplan voor gezondheidsherstel.

Meer gerelateerde nieuwsberichten over schade aan Fauci Flu-shots zijn te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 


New global reporting system launched to document COVID jab injuries


The ‘CDC has not been timely in recording data and reporting to the public’ said the Truth for Health Foundation, in announcing its new, global vaccine reporting system.

Video LINK: https://rumble.com/v10jqb2-dr.-vliet-and-dr.-mccullough-welcome-you-to-cvirs.html

 Michael
Haynes

Mon Apr 11, 2022 - 3:15 pm EDT

Help support our brave doctors and medical experts who are putting their livelihoods at risk simply by speaking the truth about COVID-19 here.

(LifeSiteNews) – The Truth for Health Foundation is announcing a new COVID-19 vaccine injury reporting system, with the aim of documenting the global damage the injections are having on people’s health.

The Citizens Vaccine Injury Reporting System (CVIRS)™ will be introduced by the Truth for Health Foundation at a livestreamed press conference on April 13 at midday EST. Click here to watch.

The new reporting system will be available in English, Spanish, and Chinese, and is directed at those who have been harmed by the COVID-19 injections rolled out around the world on a widespread basis for now over a year.

The Foundation predicts that CVIRS will be “the most accurate, accessible and complete vaccine injury reporting system in the world,” meaning that “the public will be able to, for the first time, easily and confidentially report their injuries and side effects without fear of reprisal as well as receive resources for developing a treatment plan to recover health.”

Currently, the most well-known COVID vaccine reporting system is the Centers for Disease Control’s Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). So far, the CDC’s VAERS documents 1,217,333 reports of adverse events following COVID vaccines between Dec. 14, 2020 and April 1, 2022. The data includes a total of 26,699 reports of deaths and 217,301 of serious injuries, including deaths, during the same time period.

However, as Children’s Health Defense notes, “historically, VAERS has been shown to report only 1% of actual vaccine adverse events.”

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

CVIRS will serve as a reliable alternative to VAERS, “which is known to extremely underreport harms of the experimental COVID shots.” VAERS is also reputed for being difficult to use to report vaccine-related injuries, along with taking “too long to complete; is not easily accessible to the public.” 

The “CDC has not been timely in recording data and reporting to the public,” noted the the Truth for Health Foundation. 

The conference will be livestreamed by a number of platforms, including LifeSiteNews. It will feature first-hand testimony on vaccine injuries; data from insurance companies who are seeing exponentially higher death claims since the COVID shots were administered; and information about how to test and successfully treat side effects and injuries from the COVID shots.

“Our findings on vaccine safety will be reported to the public in contrast to what the CDC should be, but isn’t doing,” said independent physician Elizabeth Lee Vliet MD, president and CEO of Truth for Health Foundation, a 501(c)(3) public charity. 

“We do not receive any funding from the government, big pharma, big insurance, or healthcare systems which, frankly, have agendas tied to their funding,” attested Dr. Vliet. “We answer to no one but the public, whose broad-based donations support our work. Our physicians and scientists are volunteering their time.”

Dr. Vliet added that any change in a person’s health or worsening of medical conditions since they received the COVID shot can and should be reported to the Citizens Vaccine Injury Reporting System.

“We have addressed every organ system in the body. This data will be tracked and analyzed by our volunteer Advisory Council epidemiologists, physicians, and scientists,” she said.  

Dr. Peter A. McCullough, a world-renowned cardiologist, epidemiologist, and professor of medicine, serves as the Foundation’s chief medical adviser.

Announcing the new reporting system alongside Dr. Vliet, McCullough noted how “our public health reporting systems have failed; they’ve done nothing with the information.” “Help us build the case about vaccine safety,” he said.

In contrast to the CDC’s VAERS, the new CVIRS is designed to be user-friendly, and individuals can complete a report on their cell phone in under 20 minutes. 

In addition, the Truth for Health Foundation website provides resources for the treatment of vaccine injuries and developing a long-term health recovery plan. The Truth for Health Foundation has already conducted a number of online conferences relating to the COVID injections.

Interested viewers are advised to RSVP to Info@TruthforHealth.org for a link to participate in the online press conference. You can also click here to watch the livestream on LifeSite.

Help support our brave doctors and medical experts who are putting their livelihoods at risk simply by speaking the truth about COVID-19 here.

https://www.lifesitenews.com/news/new-global-reporting-system-launched-to-document-covid-jab-injuries/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...