donderdag 15 juni 2023

Oversterfte is sinds vaccinatie VERDUBBELD en wat doet het CBS (Nl.) ?


Statisticus Herman Steigstra vraagt aandacht voor de oversterfte, die sinds de uitrol van de coronavaccins is verdubbeld. “Het CBS probeert dit te bagatelliseren, maar het is er gewoon, sinds vaccinatie, maar het verband mag niet gelegd worden,” licht hij toe.

Sinds vaccinatie is er vijf keer zoveel oversterfte als door corona, aldus Steigstra.

Hoezo hebben vaccins ons beschermd?

Vóór vaccinatie bedroeg de oversterfte 15.000. Na vaccinatie ligt de oversterfte op 29.000, becijferde hij. Dat is bijna een verdubbeling.

“Hoezo hebben vaccins ons beschermd?” vraagt Steigstra zich hardop af. “De oversterfte is tot vaccinatie volledig verklaarbaar. Daarna voor 80 procent verklaarbaar.”

Onder het vloerkleed

Hij wijst erop dat het CBS de onverklaarbare oversterfte onder het vloerkleed probeert te schuiven door het optellen van alle oversterftes en hun coronacijfers daarvan af te trekken. Zo komt het CBS uit op meer corona dan oversterfte, aldus Steigstra.

“Dat de oversterfte volledig te verklaren is met corona is echt onmogelijk!” benadrukt hij.

Doorlopen! Er valt hier niets te zien.

Europarlementslid haalt uit naar Ursula von der Leyen: ‘Graaier die zichzelf verrijkt’


De huidige torenhoge belastingen zijn diefstal door de overheid om armen arm te houden en rijken rijker te maken. Dat zei Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) in het Europees Parlement. “Die rijken omzeilen belastingen via ondoorzichtige constructies.”

De overheid wil contant geld voor de gewone man uitbannen, maar de miljoenen op onvindbare bankrekeningen blijven ongemoeid, vervolgde De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brussel blijft provoceren

“De overheid wordt geleid door een vriendjesnetwerk van graaiers die zichzelf verrijken, zoals Ursula von der Leyen, die nog steeds de deal met Pfizer niet heeft getoond,” zei hij.

Brussel blijft provoceren. Terwijl alle Europeanen lijden onder inflatie en lage lonen, willen EU-politici en EU-ambtenaren hun salarissen weer verhogen, met 15 procent. Von der Leyen zou dan 35.957 euro per maand krijgen.

De Europarlementariërs die worden verdacht van betrokkenheid bij omkoping, zitten nog gewoon in het Parlement.

Oplossing

De oplossing is volgens hem niet het verbieden van contant geld en het totale surveilleren van de gewone man, de oplossing is een kleine controleerbare overheid en een lage, eerlijke en simpele belasting voor iedereen.

Dan zijn belastingontwijkende constructies niet mogelijk en niet nodig, aldus De Graaff.

‘We blijven strijden totdat de hoofdpersonen van dit horrorverhaal krijgen wat ze verdienen’


Tijdens corona werden ons de meest totalitaire maatregelen opgelegd: een mondkapjesplicht, avondklok, schoolsluiting en de massale vaccinatiecampagne, zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) in de Kamer over het tweede deelrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de coronacrisis.

Hij wees erop dat voor al deze maatregelen geen enkele wetenschappelijke onderbouwing was. “Ze waren gebaseerd op obscure modellen die volstrekt onrealistische doemscenario’s schetsten. Dat is geen wetenschap, dat is wensstatistiek.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén van de grootste wereldwijde wandaden

Van Haga diende een motie van wantrouwen in tegen zorgminister Ernst Kuipers. “De minister van VWS schoffeert de rechtsorde door informatie over de coronacrisis achter te houden op onrechtmatige gronden. De minister ondermijnt daarmee de democratie en de rechtsstaat.”

“Deze coronaperiode zal de geschiedenis ingaan als één van de grootste wereldwijde wandaden met gigantische onnodige nevenschade,” benadrukte Van Haga.

Horrorverhaal

Honderden miljoenen mensen over de hele wereld zullen nog jaren lijden onder de gevolgen van de dystopische maatregelen van bestuurders die gezondheid als ideologisch wapen hebben ingezet, aldus het Kamerlid.

Hij zei dat zijn partij zal blijven strijden totdat de hoofdpersonen van dit horrorverhaal krijgen wat ze verdienen. 

Kooldioxide is geen verontreinigende stof; het is de bouwsteen van ALLE LEVEN op Aarde

Dinsdag 13 juni 2023 door: Ethan Huff

Tags : kooldioxideGecensureerde wetenschapKlimaatklimaatalarmismeklimaatveranderingklimaatwetenschapCO2samenzweringmisleidingomgevingopwarming van de aardegroen levengroene tirannielevenPatrick Moorevervuilingwaarheid

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.940WEERGAVEN


(Natural news) Ecoloog, milieuactivist en mede-oprichter van Greenpeace, Dr. Patrick Moore heeft een bericht voor de wereld: kooldioxide of CO2 is niet slecht en doet niet bijdragen aan de zogenaamde "opwarming van de aarde"."

Een expert op dit gebied met meer dan 50 jaar ervaring, was Dr. Moore slechts 15 jaar betrokken bij Greenpeace voordat hij vertrok. Waarom vertrok hij van precies datgene wat hij hielp creëren? Omdat deze groep de weg kwijt was door te vallen voor alle moderne 'groene' misleiding die mensen en hun bestaan schildert als tegenstrijdig met het voortbestaan van de aarde.

If the video above is removed from YouTube you can watch it on Rumble HERE and Odysee HERE

'Toen Greenpeace begon, hadden we een sterke humanitaire oriëntatie, om de beschaving te redden van vernietiging door een totale nucleaire oorlog', zegt de Canadese wetenschapper. "In de loop der jaren ging de‘ vrede ’in Greenpeace geleidelijk verloren en mijn organisatie, samen met een groot deel van de milieubeweging, dreef in de overtuiging dat mensen de vijanden van de aarde zijn."

Dr. Moore gaf een presentatie tijdens de jaarlijkse lezing van de Global Warming Policy Foundation (GWPF) die op 14 oktober 2015 werd gehouden  over hoe mensen eigenlijk essentieel zijn voor het voortbestaan van de planeet, evenals de volharding van al het leven dat op zijn terrein leeft. Zonder mensen zou de aarde op veel manieren verloren gaan.

(Gerelateerd: bekijk deze wetenschappelijke video om meer te leren over hoe al het leven op aarde afhankelijk is van CO2 om te overleven en te gedijen.)

Alles wat de 'groene' sekte zegt, dat slecht is voor de planeet, is eigenlijk goed - dus blijf leven!

Een groot probleem dat Dr. Moore die tijdens zijn toespraak aan de orde kwam, is de misleide ideologie die suggereert dat CO2 en andere 'broeikasgassen' op de een of andere manier slecht zijn voor de planeet. De waarheid is dat CO2 en andere natuurlijke elementen van cruciaal belang zijn om het levensonderhoud van het leven zelf te ondersteunen.

"Vandaag echter worden onze kinderen en ons publiek geleerd dat CO2 een giftige verontreinigende stof is die het leven zal vernietigen en de beschaving op de knieën zal krijgen", verklaarde Dr. Moore.

'Vanavond hoop ik deze gevaarlijke door mensen veroorzaakte propaganda op zijn kop te zetten. Vanavond, zal ik aantonen dat de menselijke uitstoot van CO2 al het leven op onze planeet heeft gered van een zeer voortijdig einde – en dat zonder dat we een deel van de koolstof terug in de atmosfeer uitstoten vanwaar het in de eerste plaats kwam, het meeste of misschien al het leven op aarde minder dan twee miljoen jaar na vandaag zou sterven."

Al die 'vervelende' koolwaterstoffen die we steeds horen, worden 'uitgestoten' door menselijke industrieën zoals landbouw, autorijden en vee houden, zijn eigenlijk goed voor het milieu. Ze worden sowieso van nature geproduceerd door zonne-energie, en door ze als brandstof te verbranden, dragen mensen bij aan de 'vergroening' van de planeet, waardoor ze bewoonbaarder en leefbaarder wordt in het proces.

"Koolwaterstoffen, de energiecomponenten van fossiele brandstoffen, zijn 100 procent biologisch, zoals in de organische chemie", legde hij uit.

'Ze zijn geproduceerd door zonne-energie in oude zeeën en bossen. Wanneer ze worden verbrand voor energie, zijn de belangrijkste producten water en CO2, de twee meest essentiële voedingsmiddelen voor het leven. En fossiele brandstoffen zijn verreweg de grootste opslagbatterij van directe zonne-energie op aarde. Niets anders komt in de buurt behalve splijtstof, die ook zonne-energie is in de zin dat het werd geproduceerd in stervende sterren."

Als klap op de vuurpijl vertelde Dr. Moore de zaal ook om de leugen te verwerpen dat CO2 en andere broeikasgassen de planeet op enigerlei wijze "verwarmen".

"Er is geen definitief wetenschappelijk bewijs, door middel van observatie in de echte wereld, dat koolstofdioxide verantwoordelijk is voor de lichte opwarming van het wereldklimaat", zei hij.

"Maar er bestaat geen twijfel over dat het de bouwsteen is voor al het leven op aarde en dat zonder zijn aanwezigheid in de mondiale atmosfeer in voldoende concentratie dit een dode planeet zou zijn."

Koolstofdioxide uit het verbranden van fossiele brandstoffen is de grondstof van het leven, de staf van het leven, de valuta van het leven, zelfs de ruggengraat van het leven op aarde.

Globale aanhangers van de opwarming van de aarde zijn tegen het leven – learn more at GreenTyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-06-13-carbon-dioxide-building-block-all-life-earth.html

WHO lanceert Digitaal Health Partnerschap met Europa

Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   12 juni 2023

 

                        Video Link: https://youtu.be/I59DsKTNb0Y

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·       Op 5 juni 2023 hebben de Wereldgezondheidsorganisatie en de Europese Commissie de lancering aangekondigd van een digitaal gezondheidsinitiatief waarin de WHO een wereldwijd COVID-19-vaccinatiecertificatiesysteem zal opzetten op basis van het reeds bestaande digitale COVID-certificaat van de Europese Unie (EU)

·       Dit vaccinpaspoortsysteem zal worden uitgebreid tot een Global Digital Health Certification Network (GDHCN) van de WHO, dat “een breed scala aan digitale producten zal bevatten om iedereen een betere gezondheid te bieden.”Het vaccinpaspoort dekt ook op tijd alle aanbevolen vaccinaties

·       WHO-leden hebben de komende twee jaar een budget van $ 6,83 miljard goedgekeurd, wat een verhoging van 20% van de verplichte ledenkosten vereist

·       De budgetverhoging is nodig omdat de WHO wordt opgericht als de enige beslisser over de volksgezondheid wereldwijd via het voorgestelde pandemische verdrag en de internationale gezondheidsverordening (IHR) wijzigingen, elk van hen versterkt het gezag en de macht van de WHO via verschillende wegen en wist tegelijkertijd de nationale soevereiniteit en mensenrechten uit

·       Ingebakken in het pandemische verdrag hebben we ook One Health, dat perfect aansluit bij het verhaal van The Great Reset. Wanneer u het verdrag, de IHR-amendementen en One Health bij elkaar optelt, wordt het duidelijk dat de WHO wordt opgericht als het de facto machtscentrum van de diepe staat, en deze One World Government zal alles regeren

Op 5 juni 2023 kondigden de Wereldgezondheidsorganisatie en de Europese Commissie de lancering aan van een "landmark digital health-initiatief om de wereldwijde gezondheidsbeveiliging te versterken."1,2

Zoals uitgelegd in het persbericht,3 vanaf deze maand zal de WHO een wereldwijd COVID-19-vaccinatiecertificatiesysteem opzetten op basis van het reeds bestaande Digital COVID-certificaat (EU DCC) van de Europese Unie (EU) om "de wereldwijde mobiliteit te vergemakkelijken en burgers over de hele wereld te beschermen tegen voortdurende en toekomstige gezondheid bedreigingen."

Uiteindelijk zal dit vaccinpaspoortsysteem worden uitgebreid tot een Global Digital Health Certification Network (GDHCN) van de WHO, dat “een breed scala aan digitale producten zal bevatten om iedereen een betere gezondheid te bieden.”Het vaccinpaspoort dekt ook op den duur alle aanbevolen vaccinaties, niet alleen COVID-19.4 The press release continues:5

“Deze samenwerking zal werken aan de technische ontwikkeling van het WHO-systeem met een gefaseerde aanpak voor gevallen van extra gebruik, waaronder bijvoorbeeld de digitalisering van het internationale vaccinatiecertificaat of profylaxe. Het uitbreiden van dergelijke digitale oplossingen is essentieel om burgers over de hele wereld een betere gezondheid te bieden.

Deze samenwerking is gebaseerd op de gedeelde waarden en principes van transparantie en openheid, inclusiviteit, verantwoordingsplicht, gegevensbescherming en privacy, veiligheid, schaalbaarheid op mondiaal niveau en gelijkheid. De Europese Commissie en de WHO zullen samenwerken om een maximale wereldwijde opname en deelname aan te moedigen."

Waarom COVID-paspoort implementeren als opnamen niet werken?

Zoals gerapporteerd door The Daily Sceptic, roept de aankondiging veel vragen op :6

“Vaccinpaspoorten zijn controversieel, zelfs in de Verenigde Naties ... 30 juni 2021 ... de UNESCO World Commission for the Ethics of Science and Technology en de UNESCO International Bioethics Committee hebben een gezamenlijke verklaring vrijgegeven waarin wordt gewaarschuwd dat ‘elk COVID-19-certificaat ... moet rekening houden met wetenschappelijke onzekerheid over de beschermingsgraad die specifieke vaccins, eerdere infecties en negatieve COVID-19-testresultaten bieden ' ...

In het licht van deze bezorgdheid stelden de VN-agentschappen voor om ‘een onderzoeksprogramma te ontwikkelen om hun impact op de samenleving en de volksgezondheid en de risico's die ze met zich mee zouden kunnen brengen, te beoordelen.'

In het nieuwe persbericht van de WHO en de EU wordt niet gesproken over de voortgang van dit onderzoeksprogramma of dat het überhaupt is opgesteld. Is het niet nodig om de effectiviteit en het kosten-batenprofiel van een interventie vast te stellen voordat deze wereldwijd wordt uitgerold en permanent wordt?

Gezien hoe lekkend COVID-vaccins zijn en hoe kortstondig de bescherming die ze bieden kan zijn - sommige onderzoeken tonen zelfs aan dat de gevaccineerde personen hogere infectiepercentages hebben dan de niet-gevaccineerde - is het moeilijk voor te stellen dat vaccinpaspoorten een echte beperking van de overdracht van ziekten hebben opgeleverd.

Maar de WHO en de EU lijken dit niet te beschouwen als een relevante vraag om te stellen. Is dat omdat ze blindelings aannemen dat ze nuttig zijn, of omdat ze andere redenen hebben om deze restrictieve technologie wereldwijd uit te rollen?"

De implementatie van een vaccinpaspoortsysteem - dat volgens de WHO niet werd ondersteund toen er in 2021 aanvankelijk bezorgdheid over werd geuit7 - is een duidelijk teken dat de WHO volledig verwacht de touwtjes in handen te nemen op het gebied van mondiale gezondheid, en dat volksgezondheid niet de belangrijkste stimulans is achter deze machtsgreep.

WIE Overname beweegt zich snel vooruit

WHO-leden hebben al een budget van $ 6,83 miljard goedgekeurd voor de komende twee jaar (2024 tot en met 2025), waarvoor een verhoging van de verplichte ledenkosten met 20% vereist is.8,9 "Strategische prioriteiten" die grote delen van deze financiering zullen ontvangen, zijn onder meer:10

·         Uitbreiding van de universele gezondheidsdekking tot ten minste 1 miljard mensen die deze momenteel niet hebben

·         Ervoor zorgen dat 1 miljard meer mensen "beter worden beschermd tegen noodsituaties op gezondheidsgebied"

·         Ervoor zorgen dat 1 miljard meer mensen kunnen genieten van "betere gezondheid en welzijn"

·         Effectievere en efficiëntere WHO-steun aan de lidstaten ontwikkelen

·         Polio uitroeien (hoogstwaarschijnlijk via uitgebreide vaccinatieprogramma's)

Die budgetverhoging is ook nodig omdat de WHO via het voorgestelde wordt opgericht als de enige beslisser over de volksgezondheid wereldwijd pandemie verdrag en Wijzigingen in de International Health Regulation (IHR), die elk het gezag en de macht van de WHO op verschillende manieren versterken en tegelijkertijd de nationale soevereiniteit en mensenrechten wissen.

Als de WHO haar zin krijgt, zal ze niet langer een orgaan zijn dat aanbevelingen doet die landen kunnen volgen. Het "advies" zal eerder lijken op verklaringen van internationaal recht. De lidstaten zullen de "aanbevelingen" van de WHO moeten volgen of kostbare gevolgen moeten hebben.

Zodra het pandemische verdrag en de IHR-amendementen zijn geïmplementeerd, heeft de WHO de bevoegdheid om alles op te leggen, van klimaatvergrendelingen en grenssluitingen tot allerlei verplichte vaccinaties. We hebben ook gewaarschuwd dat de WHO een verplicht vaccinpaspoortsysteem zou implementeren voor populatiecontroledoeleinden, en met de bovenstaande aankondiging kunnen we dat als een uitgemaakte zaak beschouwen.

De WHO zal zelfs de bevoegdheid hebben om te dicteren wat waarheid is en wat verkeerde informatie is die moet worden gecensureerd. De WHO zal in wezen de democratie wereldwijd verbieden omdat democratie niet kan bestaan tenzij er vrijheid van meningsuiting is in het publieke discours.

De lidstaten hebben geen andere keus dan te censureren wat de WHO wil censureren, omdat elk land ook een handhavingsinstantie moet oprichten om ervoor te zorgen dat de edicten van de WHO landelijk worden gevolgd, en dat omvat censuuractiviteiten.

Begrijp waar we naartoe gaan

 

Video Link: https://youtu.be/ixnqF6vEufA

Voor een verdere beoordeling van het nieuwe Global Digital Health Certification Network van de WHO, zie John Campbell's videoreview hierboven.

Het is nu absoluut noodzakelijk dat mensen begrijpen waar we naartoe gaan en dat de COVID-maatregelen niet alleen reacties waren op een bepaalde pandemie, maar eerder de basis vormden voor een totalitaire eenwereldregering waar mensenrechten en vrijheden zullen niet meer bestaan.

Het pandemische verdrag herdefinieert de mensenrechten als "gezondheidsgelijkheid" en niets anders. De IHR-amendementen schrappen ook specifiek individuele rechten en vrijheden. IHR-artikel 3 wordt als volgt gewijzigd (doorhalen in de tekst geeft aan dat de tekst moet worden geschrapt en dat de aanvullingen of herzieningen vetgedrukt zijn) :

De uitvoering van deze verordeningen zal zijn with full respect for the dignity, human rights and fundamental freedoms of persons gebaseerd op de beginselen van gelijkheid, inclusiviteit, coherentie en in overeenstemming met hun gemeenschappelijke maar gedifferentieerde verantwoordelijkheden van de staten die partij zijn, rekening houdend met hun sociale en economische ontwikkeling".

Met andere woorden, lichamelijke autonomie en persoonlijke keuze worden vervangen door one-size-fits-all medicine die geen rekening houdt met menselijke waardigheid, mensenrechten of fundamentele vrijheden. Het recht op meningen die verschillen van die van de WHO wordt ook op nationaal niveau verwijderd.

IHR-artikel 2 wordt ook zodanig gewijzigd dat de WHO de bevoegdheid heeft om actie te ondernemen tegen IETS dat het "potentieel heeft om de volksgezondheid te beïnvloeden",”en dit omvat alles, van klimaat en vervuiling tot landbouwgrondgebruik en de voedingsindustrie, zoals gespecificeerd onder de Eén gezondheid agenda,11,12 die is ingebakken in het pandemische verdrag.

Om te begrijpen wat er op het spel staat, bekijk de artikel-voor-artikel compilatie van de voorgestelde IHR-amendementen13 hier gevonden, en vergelijk dat dan met het voorgestelde verdrag. Een "Zero Draft" van 1 februari 2023 is te vinden hier.14

Zoals de WHO in 2021 uitlegde, is het verdrag het 'kader dat de centrale rol van de IHR erkent'15 Deze twee instrumenten zijn dus ontworpen en bedoeld om als eenheid te werken, waarbij het verdrag de IHR erkent en de IHR-amendementen de naties hun soevereiniteit ontnemen.

Maar dat is niet alles. Ingebakken in het pandemische verdrag hebben we ook One Health, waar perfect op aansluit The Great Reset verhaal. Wanneer u deze drie dingen bij elkaar optelt - het verdrag, de IHR-amendementen en One Health - wordt het duidelijk dat de WHO wordt opgericht als het de facto machtscentrum van de diepe staat (deep state), en deze One World Government zal alles regeren.

Verdrag breidt de macht van de WHO buiten de pandemieën uit

Zoals geïllustreerd in de afbeelding16 below, the One Health agenda is based on the premise that a broad range of aspects of life and the environment have the potential to impact human health.

Naast de levenssegmenten die in deze grafiek worden vermeld, is de reikwijdte van One Health, volgens een One Health Commission-document17 omvat ook communicatie, economie, maatschappelijk middenveld, wereldhandel, handel en veiligheid, overheidsbeleid en regelgeving, onderzoek, niet-overdraagbare ziekten en nog veel meer.

Onder het nieuwe verdrag zal de WHO eenzijdige bevoegdheid hebben om beslissingen te nemen over al deze gebieden, en haar dictaten zullen alle lokale, staats- en federale wetten vervangen en overrulen. Kortom, als het pandemische verdrag wordt aangenomen, zal de WHO niet alleen de bevoegdheid hebben om te dicteren hoe landen zich voorbereiden op en reageren op pandemische bedreigingen: ze zal de autoriteit hebben om elk aspect van ons leven te dicteren.

De WHO is op haar beurt verplicht en doet wat haar financiers willen, en de grootste financier is Bill Gates (wanneer je al zijn verschillende donatiebronnen bij elkaar optelt). Gates wordt natuurlijk geïnvesteerd in alle primaire grote resetbehoeften, waaronder nepvoedsel, medicijnen, vaccins, bewaking en klimaatmodificatietechnologieën.

One Health is de ondermijning van holistische gezondheid

Zoals opgemerkt door David Bell, een senior wetenschapper bij Brownstone Institute, een arts voor de volksgezondheid en voormalig medisch officier en wetenschapper bij de WHO, is de One Health-agenda echt de ondermijning van het eeuwenoude holistische concept van gezondheid :18

'Il gezondheid is een hefboom voor angst, en de dood nog meer, vooral voor degenen die geloven dat we gewoon organische constructies zijn die eindigen in stof en verval. Een sekte die deze angsten wegvaagt en beweert dat de hele biosfeer ons bedreigt met ziekten en dood, zou daarom een reëel potentieel voor massabeheersing hebben.

Overtuig volgers dat mensen het gif zijn dat deze wereld zo destructief heeft gemaakt, en je zult ook een middel hebben om haat tegen niet-gelovigen op te wekken en schuld toe te voegen aan de tools voor naleving.

Een cultus gebaseerd op angst voor de wereld en de mensen die haar vergiftigden, gekleed in filantropie en deugd, is onder ons opgekomen. Co-opting One Health-terminologie, het wordt nu gefinancierd door de buit van COVID en wordt versterkt door technologie die deze middeleeuwse heksenjacht-sekte wereldwijd kan nemen.

De omgeving moet overal worden beheerd en beschermd voor menselijk voordeel - fysiek, mentaal en sociaal. Het One Health-concept, gecentreerd in zo'n gezond verstand, was ooit niet meer dan dit. Het is een rationele manier om een eeuwenoud principe uit te drukken ... Sanitaire voorzieningen en verbeterde voeding zullen meer levens redden dan de volgende ronde van winstbejag die Pfizer ons heeft gebracht.

Echter ... One Health is gekaapt door zelfbenoemde filantropen ... One Health wordt op twee manieren gecorrumpeerd, maar voor dezelfde doeleinden en door vrijwel dezelfde mensen. Als je de ene begrijpt, vertelt het ons over de mensen met wie we te maken hebben, de andere onthult hun motieven."

De enige gezondheidsideologie is anti-mens

Zoals Bell uitlegt, is One Health een ideologie die het leven en het welzijn van mensen op één lijn brengt met al het andere leven, inclusief planten en dieren. Dit betekent dat je leven en het leven van je kinderen niet belangrijker zijn dan het leven van ijsberen, bomen, waterwegen en aarde.

Als uw acties ecologische schade veroorzaken en de ijsbeer niet, dan bent u degene die uit de vergelijking moet worden verwijderd. Dat is echt de kern van deze ideologie. Het is geen pro-milieu, maar eerder anti-mens in de kern.

"Binnen dit‘ billijke ’wereldbeeld worden mensen een verontreinigende stof", Bell schrijft.19 “Ooit groeiende menselijke populaties hebben andere soorten tot uitsterven gedreven door veranderingen in het milieu, van de megafauna van het oude Australazië tot de kelderende insectenpopulaties in het moderne Europa.

Mensen worden een plaag op aarde en hun beperking, verarming en dood kunnen daarom gerechtvaardigd zijn voor een groter goed.

Het is voor mensen moeilijk te begrijpen dat dit een leidende ideologie is van publieke figuren, omdat het in strijd is met de meeste menselijke morele systemen of natuurwet ... We moeten de ideologie begrijpen die deze beweging aandrijft, zoals ze van plan zijn hun dictaten te volgen, en ze zijn van plan onze kinderen te indoctrineren."

Stel de kale ideologie van één gezondheid bloot

One Health is ook ontworpen om de massa te beheersen door angst. We worden constant bestookt met voorspellingen van onheil en verteld dat we beschermd moeten worden voor ons eigen bestwil.

"Het uitbreiden van deze benadering van een enkel virus naar elk aspect van de biosfeer dat van invloed is op het menselijk welzijn, zoals het klimaat, biedt de mogelijkheid om dit totalitaire instrument van bevolkingsbeheersing te gebruiken om de samenleving een nieuwe vorm te geven aan het model dat de leveranciers van angst verlangen" Bell notes, toevoegen :

"Door wijzigingen in de International Health Regulations (IHR) en een nieuw ‘pandemisch verdrag’, de WHO koppelt deze brede definitie van One Health aan een definitie van ‘noodsituatie’ die eenvoudigweg een bedreiging vereist in plaats van daadwerkelijke schade.

Wanneer toegepast op de brede definitie van gezondheid van de WHO, ‘fysiek, mentaal en sociaal welzijn’, zouden bijna alle aspecten van het normale leven in de reikwijdte ervan kunnen worden opgenomen. Gericht door een proscriptief volksgezondheidsparadigma dat wereldwijde mandaten, beperkingen en censuur omvat, en degenen die deze agenda leiden, hebben een kans voor ongekende macht ...

[In] 2019 verklaarde de WHO in haar aanbevelingen voor pandemische influenza dat grenssluitingen, quarantaine en langdurige bedrijfssluitingen nooit mogen worden uitgevoerd als reactie op een pandemie. Deze maatregelen zouden ongelijkheid veroorzaken en mensen met een laag inkomen onevenredig schaden, waardoor zowel economieën als sociaal kapitaal worden vernietigd.

In 2020 heeft de WHO, door de prioriteiten opnieuw te richten op een nieuw kiesdistrict, hetzelfde ongelijke beleid gepromoot. Het bewijs veranderde niet, maar het kiesdistrict wel. Rijke mensen en bedrijven waren belangrijke richtlijnfinanciers geworden van WHO-programma's. Degenen die profiteren van verbeterde voeding en sanitaire voorzieningen kunnen het groeiende personeel van de WHO niet financieren, maar degenen die profiteren van de grootsheid van de COVID-respons kunnen dat wel ...

Het kwaad wordt niet verslagen door zich ervoor te verbergen. Het wordt bestreden door de ideologie die haar drijft, de hebzucht, de leugens en het bedrog bloot te leggen ... Uiteindelijk storten gekke ideologen in onder het gewicht van hun eigen bedrog en de oppervlakkigheid van hun dogma's.

De aardmoederreligie van een corrupte One Health en de feodalistische ambities van haar priesters zullen niet anders zijn. We moeten niet bang zijn voor de volksgezondheid of een holistische kijk op de wereld. Ze zijn van ons en kunnen een kracht ten goede zijn. We zouden eerder de holte van de mensen die hen zouden ondermijnen, blootleggen, gedreven door hun eigen hebzucht en kale ideologieën."

We hebben bijna geen tijd meer

Belangrijk is dat, zoals komiek Jimmy Dore in de aanbevolen video hierboven opmerkte, het pandemische verdrag niet iets is waar lidstaten voor moeten kiezen. Het is een opt-out-voorstel. Als een natie zich niet voor de deadline afmeldt, accepteren ze automatisch het verdrag.

Op basis van de huidige tijdlijn zal de Wereldgezondheidsvergadering (WHA) in mei 2024 stemmen over het pandemische verdrag en 30 dagen later in werking treden. Dat geeft ons iets minder dan anderhalf jaar om de VS ertoe te brengen zich af te melden, of beter nog, de WHO helemaal te verlaten.

Over de IHR-amendementen zal in mei 2024 ook worden gestemd. De termijn van tien maanden voor de lidstaten om de wijzigingen af te wijzen, loopt af in maart 2025 en de wijzigingen zullen in werking treden voor elk land dat ze in mei 2025 niet heeft verworpen. Voor elk lid dat de amendementen verwerpt, is de IHR 2005 van toepassing.

Vreemd genoeg zijn sommige IHR-amendementen al aangenomen. Zoals gerapporteerd door auteur en onderzoeker James Roguski,20 ze werden aangenomen tijdens de 75e Wereldgezondheidsvergadering, 27 mei 2022, hoewel er niets werd ondertekend. Dit is weer een bewijs van de ongebreidelde wetteloosheid en subversieve tactieken waarmee we te maken hebben.

Verontrustend genoeg weten veel Amerikanen niet eens dat de Amerikaanse regering op het punt staat onze nationale soevereiniteit en ieders persoonlijke lichamelijke autonomie op te geven aan de WHO21 omdat reguliere media er niet over praten.

Deel deze en andere artikelen die u over dit onderwerp vindt dus met iedereen die u kent, en blijf uzelf onderwijzen. Verreweg dit zijn de grootste bedreigingen voor de vrijheid die de wereld ooit heeft gezien, en de risico's zijn gelijkmatig voor iedereen van toepassing, waar je ook woont.

Factcheckers profiteren van verwarring

Houd er rekening mee dat hoewel de IHR-amendementen en het verdrag verschillende gebieden van de nieuwe machtsstructuur van de WHO behandelen, ze zullen samenwerken om de WHO massaal te versterken zodra beide in werking treden. Houd er ook rekening mee dat, aangezien de wereldwijde overname op verschillende fronten tegelijkertijd plaatsvindt, het gemakkelijk is om in de war te raken over de details, en deze verwarring kan gemakkelijk voer worden voor factcheckers. Zoals gerapporteerd door The Defender :22

"De AP heeft onlangs" feiten gecontroleerd ", beweert dat het pandemische verdrag de nationale soevereiniteit in gevaar brengt. Volgens de AP 'overdrijft het het vermogen van een land om individueel pandemisch beleid te voeren' niet en 'overdrijft het het individuele gezondheids- of binnenlandse beleid van een land niet.'Er zouden' in feite geen juridische gevolgen zijn voor ondertekenaars die zich er niet aan houden of de voorwaarden ervan schenden.'

De AP ‘fact-check’ vermeldt niet de voorgestelde IHR-amendementen. [Auteur en onderzoeker James] Roguski noemde dit als een voorbeeld van de frequente samensmelting van het pandemische verdrag en de IHR-amendementen. Hij zei dat taal die de nationale soevereiniteit aantast niet voorkomt in het pandemische verdrag, maar wel in de IHR-amendementen.

'Iedereen let op het verdrag', zei Roguski. ‘Ze zijn volledig en volledig kruisbestuivend met de details die in de amendementen staan, ze aan het verdrag toe te schrijven en ‘feitelijk gecontroleerd’ naar de hoge hemel te krijgen."

Roep het Congres op om ons terug te trekken uit de WHO

Terwijl het Amerikaanse Huis en de Senaat identieke wetsvoorstellen hebben ingediend om de machtsgreep van de WHO door het voorgestelde pandemische verdrag te dwarsbomen, dat ons misschien nog steeds niet beschermt, omdat het verdrag specifiek is geschreven om het goedkeuringsproces van de Senaat te omzeilen.23

Een veel effectievere strategie zou zijn als het Congres zijn jaarlijkse bijdragen aan de WHO zou onthouden en de VS dan helemaal zou terugtrekken uit de WHO. Ik denk dat het de moeite waard is om al deze strategieën te steunen. Neem dus contact op met uw vertegenwoordigers en dring er bij hen op aan om:

·         Steun het No WHO Pandemic Preparedness Treaty Without Senate Approval Act24,25,26,27,28

·         Geld onthouden voor de WHO

·         Steun de Amerikaanse terugtrekking uit de WHO

We moeten ook ons land beschermen tegen de IHR-amendementen. Daartoe heeft de Wereldraad voor Gezondheid een wereldwijde # StopTheWHO-campagne gelanceerd. Hier leest u hoe u kunt meedoen :29

Spreek - Bewustmaking ter plaatse en online. Gebruik artikelen, posters, video's

Act - Campagne via bijeenkomsten, politieke mobilisatie, juridische kennisgevingen en zaken en soortgelijke campagnes

Werk samen met coalities voor gezondheidsvrijheid, zoals de World Council for Health

Verken activistische toolboxen zoals de World Council for Health Stop de Who-campagne en stopthewho.com

Betrek wereldwijd inheems leiderschap om een eensgezind standpunt in te nemen tegen de IHR van de WHO

Activeer de parlementen, wetgevers of referenda van mensen om zich tegen de amendementen te verzetten

 

 

Bronnen en referenties

·         1, 4, 6 Daily Sceptic 6 juni 2023

·         2 Het contra-signaal 5 juni 2023

·         3, 5 Europese Commissie 5 juni 2023

·         7 The Hill 6 april 2021

·         8, 10 WHO 22 mei 2023

·         9 Fox News 22 mei 2023

·         11 WHO One Health 21 september 2017

·         12 CDC One Health

·         13 WHO-artikel per artikel Compilatie van voorgestelde wijzigingen van de IHR 2005

·         14 WHO Zero Draft van de WHO CA + 1 februari 2023

·         15 Potentieel kaderverdrag voor pandemische paraatheid en reactie 18 maart 2021

·         16 Twitter Shiraz Akram BDS 15 april 2023

·         17 Stop het webinar van de Vax Passports Task Force op One Health, 52:20

·         18, 19 Brownstone Institute 4 juni 2023

·         20 James Roguski Substack 9 maart 2023

·         21, 22 De verdediger 6 maart 2023

·         23 Epoch Times 21 februari 2023

·         24 Tiffany.house.gov 7 maart 2023

·         25 Geen WHO-verdrag inzake pandemische paraatheid zonder goedkeuring van de senaat House Bill Full Text

·         26 Congress.gov S.4343 - Geen WHO-verdrag inzake pandemische paraatheid zonder goedkeuring van de senaat

·         27 Congress.gov S.444 - Geen WHO-verdrag inzake pandemische paraatheid zonder goedkeuring van de senaat

·         28 Govtrack.us S.4343 - Geen WHO-verdrag inzake pandemische paraatheid zonder goedkeuring van de senaat

·         29 RW Malone Substack 17 mei 2022

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/06/12/who-and-eu-digital-health-partnership.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20230612Z2&cid=DM1410932&bid=1825774030

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...