donderdag 31 maart 2022

Arts: Pfizer wil mij en andere kritische artsen laten OMLEGGEN

 


Arts Vladimir Zelenko zegt dat hij gewaarschuwd is door een inlichtingenfunctionaris dat zijn leven mogelijk in gevaar is. Er zouden aanwijzingen zijn dat Big Pharma van plan is om Zelenko, Bryan Ardis en andere coronakritische artsen uit de weg te laten ruimen door huurmoordenaars.

De inlichtingenfunctionaris vertelde hem dat Pfizer-baas Albert Bourla via zijn connecties en PAC oftewel politiek actiecomité plannen smeedt om kritische artsen te laten omleggen. We zijn deze mensen een doorn in het oog, zei Zelenko in de Stew Peters Show. Hij voegde toe dat dr. Ardis ook een waarschuwing heeft ontvangen.

Nooit gepakt

Volgens de inlichtingenbron kan Bourla worden gelinkt aan de Griekse maffia en werkt hij nauw samen met de nazi’s rond Soros, Gates en de Rockefeller Foundation. Zelenko wees erop dat de belangrijke spelers achter de schermen tijdens de Tweede Wereldoorlog nooit zijn gepakt en sindsdien op dezelfde voet verder zijn gegaan.

Denk aan Henry Ford, die in 1938 een eremedaille kreeg van Adolf Hitler; directeuren van IBM, dat de ponskaarttechnologie ontwikkelde voor de concentratiekampen; General Motors, dat 75 procent van de voertuigen van de Wehrmacht heeft gebouwd; Rockefeller, die het onderzoek naar eugenetica financierde en eigenaar was van een fabriek waar Zyklon B werd gemaakt.

Ik ben niet bang om te sterven

We vormen een obstakel voor hun plan om zeven miljard mensen een vloeistof toe te dienen die niets te maken heeft met je gezondheid, zei Zelenko. Hij sprak van een massavernietigingswapen. De arts, die beveiliging heeft ingehuurd en bewapend is, wees erop dat twee jaar geleden de eigenaars van een hydroxychloroquinefabriek in Canada zijn vermoord.

Hij zei dat mensen als Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, moeten worden vervolgd, maar dat het nog veel belangrijker is om deze keer ook de mensen achter de schermen te pakken.

“Ik ben niet bang om te sterven,” zei Zelenko nog.

Geen complottheorie meer? Internationale top: ‘Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?’

 

Terwijl de media en overheid beweren dat de Nieuwe Wereldorde een ‘complottheorie’ is, houden wereldleiders en zakenmagnaten bijeenkomsten waar ze er openlijk over praten.

Zo werd op 29 en 30 maart in Dubai de World Government Summit 2022 gehouden. In de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten werd besproken hoe de Nieuwe Wereldorde kan worden ingevoerd.

Moderator Becky Anderson van CNN opende de bijeenkomst met de vraag: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zwaar getroffen

De bijeenkomst heeft als doel om ‘de toekomst van overheden vorm te geven’ en ‘het creëren van een betere toekomst voor de mensheid’.

Onder meer Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum; directeur van het Internationaal Monetair Fonds Kristalina Georgieva; VN-secretaris-generaal Antonio Guterres en WHO-baas Tedros gaven acte de présence.

Schwab zei tijdens de World Government Summit 2022 dat ‘we weten dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens zwaar zullen worden getroffen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Biden kondigt Nieuwe Wereldorde aan

Ook overheidsfunctionarissen en zelfs presidenten uit landen als de Verenigde Staten, Egypte, Saudi-Arabië, Israël, Zweden, Jordanië, Japan, Zuid-Korea, Rwanda, Marokko en Oeganda waren aanwezig.

Eerder kondigde de Amerikaanse president Joe Biden de komst van de Nieuwe Wereldorde aan. Hij zei dat de VS die moeten gaan leiden.

‘Schandaal’: Duits constitutioneel hof geeft toe dat coronaprik schadelijk & fataal kan zijn, maar plicht blijft

 

Duitsland ziet af van een algemene vaccinatieplicht tegen corona. De regeringscoalitie heeft het plan afgeblazen omdat er geen meerderheid voor is in het parlement, meldt de krant Bild. Tegenstanders betwijfelden het nut van de prikken en spraken over een schending van de grondrechten van burgers. Weigeraars moesten rekening houden met een dwangsom tot 25.000 euro.

Rechtbank beschermt onze grondrechten niet langer

Deze maand is de vaccinatieplicht voor Duitse zorgmedewerkers van kracht geworden. AfD-kopstuk Beatrix von Storch heeft hard uitgehaald naar het Duits constitutioneel hof, dat weigert een streep te halen door de prikplicht voor zorgpersoneel. De rechtbank beschermt onze grondrechten niet langer, benadrukte Von Storch.

Hoewel de rechtbank heeft toegegeven dat de coronavaccins ‘ernstige bijwerkingen’ en zelfs ‘sterfte’ kunnen veroorzaken, blijft de plicht. Als je schade als gevolg van de potentieel ‘dodelijke’ mRNA-vaccins wilt voorkomen, dan ‘staat het zorgmedewerkers vrij om ontslag te nemen’, aldus het hof.

“Dit is een schandaal,” zei Von Storch.

Eerder ageerde Alice Weidel, een ander kopstuk van AfD, fel tegen de voorgestelde vaccinatieplicht:

Terwijl pandemie voorbij is, verlengt EU de indirecte vaccinatieplicht, zonder medische argumenten

 



Terwijl de pandemie voorbij is, verlengt de EU de indirecte vaccinatieplicht voor minderjarigen. Ze presenteren het als een ‘versoepeling’, maar niets is minder waar. Dat schrijft Europarlementariër Rob Rooken (JA21) in een Twitterdraad.

Het EU-coronapaspoort wordt ook voor kinderen verlengd, zo heeft de Europese Commissie besloten. De ‘vervaldatum’ van 270 dagen verdwijnt bij het vaccinatiepaspoort voor personen jonger dan 18, maar de oorspronkelijke vereiste om volledig gevaccineerd te zijn, blijft overeind, merkt Rooken op.

Geen belangrijk effect

Het Europarlementslid wijst erop dat de Gezondheidsraad alléén voorstander was van de vaccinatie van adolescenten vanwege de ‘indirecte gezondheidswinst’ die het zou opleveren binnen een context waarin nog beperkende maatregelen golden.

“In de huidige situatie waarin veel beperkende maatregelen zijn losgelaten en de omikronvariant dominant is, biedt boostervaccinatie geen relevante indirecte gezondheidswinst meer voor deze groep,” schrijft de Gezondheidsraad. “Ook verwacht de raad geen belangrijk effect van boostervaccinatie van adolescenten op de verspreiding van het virus in de bevolking.”

Zo snel mogelijk van tafel

Je zou verwachten dat dit ook voor de ‘primaire’ vaccinatiecyclus zou gelden, aldus Rooken. “Maar de EU verlengt het coronapaspoort voor deze groep en houdt daarmee de vaccinatiedrang in stand. Zonder medische argumenten!”

“Het vaccin stopt de overdracht van het virus niet. Daarmee is iedere basis onder het EU-coronapaspoort weggevallen,” benadrukt de Europarlementariër. “De enige conclusie kan zijn dat de coronapas zo snel mogelijk van tafel moet, zodat Nederlanders weer vrij kunnen reizen – zonder QR-zorgen.”

VK: Covid begint CHRONISCH te worden, zoals AIDS, en zal ons neerhalen

                                  

Bye Bye, "Vaccine Immunity" en "Hybrid Immunity". 


Igor ChudovIgor Chudov

27 Maart 2022

Ik zou zeer verontrustende statistieken uit het VK willen bespreken, die laten duidelijk zien dat Covid een chronische ziekte wordt, in dezelfde zin als aids een chronische ziekte is. Covid is voor veel Britten een ziekte die gewoon niet zal verdwijnen. Eindeloze aanvallen, herhaling of zelfs nooit eindigende ziekte, is nu de norm en niet de uitzondering en zal tot een catastrofe leiden.

Covid, is nu een "chronische ziekte' dat mensen continu of heel vaak ziek maakt, en is volledig geen 'endemische ziekte”, zoals verkoudheid, dat zou mensen slechts een paar dagen per jaar ziek mogen maken.

Voordat ik verder ga, wil ik daar nogmaals op wijzen.  Ik probeer het prachtige Verenigd Koninkrijk NIET onderuit te halen. Het is een prachtig land met een rijke cultuur en ongelooflijke mensen. Met UITSTEKENDE STATISTISCHE AGENTSCHAPPEN. Nu laat ik de ramp zien die zich daar ontvouwt. Mensen uit het VK zijn divers en verschillen niet biologisch erg van mensen in andere landen. Wat ik over het VK schrijf, is van toepassing op elk ander hoog gevaccineerd westers land.

UK Meet "Incidentie" van Covid

Een heel bijzondere inspanning van het VK is het meten van het zogenaamde "incidentie" van Covid, dat een vraag beantwoordt: "hoeveel mensen hebben nu Covid?". ONS publiceert een Coronavirus Infection Survey en die is heel onthullend.

Uit de laatste enquête, vanaf 19 maart, blijkt dat een op de 16 Britten, of een op de 11 Schottenvandaag een actieve Covid-infectie heeft. Sta hier even bij stil en denk erover na.



Deze grafiek van "incidentie", of "huidige prevalentie", van Covid, die net zo hoog is als tijdens de piek in januari, verschilt volledig van de  "gevallen", die slechts ongeveer een derde van de piek uitmaken :


Hoe kan dat zijn?

Het VK definieert een "Covid-zaak", om een positief Covid-testresultaat te hebben in een individu, als er in de 90 dagen ervoor geen andere positieve test werd geregistreerd. Dit verklaart de bijna drievoudige divergentie tussen "gevallen" en "incidentie", waarbij de gevallen 2/3 zijn gedaald (vanaf 19 maart), en de incidentie is op het hoogste punt net zoals het was toen Omicron in januari een piek bereikte.

Deze divergentie is er omdat over TWEE DERDEN van de momenteel zieke Britten een korte termijn herinfectie hebben of een aanhoudende chronische infectie, die niet als een "case" wordt beschouwd. Deze schattingen zijn verre van nauwkeurig, maar waarschijnlijk bijna correct.

Ik verwacht wel dat veel mensen bezwaar zullen maken tegen het onbetrouwbaar zijn van het tellen van “cases” (gevallen), wat het ook is. Voor die mensen raad ik aan mijn andere artikel te lezen: “VK - korte termijn herfuncties exploderen".

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Een op de 16 zieken betekent dat ..

Als op enig moment in een jaar een op de 16 personen Covid heeft, betekent dit dat de gemiddelde persoon 365/16 = 23 dagen per jaar ziek zou zijn. Als een typische Covid-ziekte een week duurt vanwege het testpositieve deel, betekent dit drie Covids per jaar. Voor Schotland met 1 op de 11 zieken die nu positief test, bedraagt het 33 dagen per jaar of meer of VIER weken durende Covids voor de gemiddelde Schot per jaar.

Het kan echter erger zijn dan dit. Het is nog geen zekerheid, maar het kan zijn dat sommige mensen het virus helemaal niet kunnen verwijderen en gedurende langere tijd positief blijven testen. Er zijn genoeg van dergelijke voorbeelden. Hier is een persoon die positief blijft testen op dag 15 "ondanks" drievoudige vaccinatie en het gebruik van "Paxlovid".



Drie Covids per jaar zullen ons vermoorden

Covid-19 is geen onschuldige verkoudheid. Het put immuunt-T-cellen uit, net zoals AIDS dat doet :

 

Misschien is het zo dat verschillende kortdurende Covid-reinfecties de immuun T-cellen volledig zullen doden, zodat ze geen tijd hebben om tussen infecties zich aan te vullen, en dus zou de persoon geen enkele immuunafweer hebben, net als mensen met aids.

Ze zouden niet alleen vatbaar worden voor chronische Covid, maar ook voor chronische opportunistische ziekten die veel voorkomen bij aids-patiënten en kanker. Naast immuunproblemen zal de constante belasting door Covid's piekeiwit (Spike Protein) zeer schadelijk zijn voor onze immuunsystemen, enzovoort. Denk aan aids met extra cardiovasculaire vernietiging, bloedstolsels, "hersenmist" enz. - dit alles voor een ziekte die niet kan worden gestopt.

Hoewel eenmalige Covid een slechte zaak is, is de hele tijd 'Chronische Covid' iets compleet anders en een vreselijke zaak. We bevinden ons nu in het meerdere-keren-per-jaar waar veel mensen twee of drie Covids hadden deze winter. Het is volkomen mogelijk dat herinfecties op korte termijn een volledig Immune Deficit Syndrome veroorzaken met als gevolg de  vernietiging van T-cellen.

Personen die zo'n chronische Covid hebben, zullen onder ons moeten wonen, ze moeten gaan winkelen, werken zolang ze nog kunnen en zich vermengen met andere mensen. In tegenstelling tot degenen die besmet zijn met hiv, dat door bloed wordt overgedragen zullen de "chronische Covid" -patiënten constant besmettelijk zijn met een AIRBORNE-ziekte. Hoe zal dit onze samenleving beïnvloeden. We kunnen alleen maar naar raden?

Naast het doden van T-cellen zijn herinfecties vaak erger dan de originele infecties:



Vaccins, VAIDS en herinfecties

Ondanks dat ik tegen Covid-vaccins ben, wil ik één ding duidelijk maken: zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen hebben Covid-reinfecties. Wat NIET helemaal duidelijk is, is. wie heeft er meer van per 100.000 van de relevante bevolking. Echter, alle tekenen wijzen op de gevaccineerden die de dupe worden van herhaalde Covid-infecties en de immuundeficiënties.

We moeten onze regeringen dringend vragen om herhaalde reinfecties te onderzoeken en uit te zoeken of de gevaccineerde mensen vaker herhaalde of chronische Covid krijgen. Niet helemaal een verrassing, geen enkele regering waar ook ter wereld heeft deze vraag beantwoord of kijkt er zelfs naarIk vermoed dat ik weet waarom.

Ondanks dat we geen officiële statistieken van hoge kwaliteit hebben, kunnen we wat informatie verzamelen uit UKHSA-vaccinrapporten.

 

UKHSA-statistieken wijzen er volledig op dat gevaccineerde mensen veel vaker een covide "zaak" hebben dan de niet-gevaccineerden :


 

Mijn andere artikel bespreekt het fenomeen "VAIDS" in meer detail en raakt de relatie van Covid-19 met HIV :

 

Dit alles suggereert, maar niet volledig overtuigend, dat het de gevaccineerde mensen zijn die de dupe worden van herhaalde herinfecties.

Zowel Reddit als Twitter zitten boordevol "Ik had driemaal Covid" -rapporten, die u hieronder kunt lezen.

Een bijkomend probleem is dat als Covid “de hersenen beïnvloedt", wij als samenleving kunnen de intellectuele capaciteit verliezen die we nodig hebben om hier slim mee om te gaan, over een jaar of zo, als onze gevaccineerde beste geesten bezwijken voor hersenbeschadiging door herhaalde infecties.

Veel succes dan.

 





 M @ M14528537

@ichudov Ik woon in het VK - heb een enorm gezin - 75 pct vaxxed. Alleen mensen die ik ken die opnieuw worden geïnfecteerd, worden gevaccineerd . Ook veel eerste gevallen in recentelijk dubbel / drievoudig vaxxed. Alleen mensen die ik ken die het helemaal niet lijken te krijgen, zijn niet gevaccineerd zoals ik (ook nooit een masker).

6 Retweets12 Houdt van

ColeenPDMF @CPDmf

@ JKash000 Ja, zoals waarom ik voor DERDE tijd COVID heb?! Dat geldt ook voor mijn vaxxed en versterkte echtgenoot.

13 maart 2022

dageraad cox @ dlc1980

Ik heb Covid- voor de derde keer. Ik ben volledig vaxxed en gestimuleerd. Ben ik gewoon heel bijzonder?

12 maart 2022

 

Nee dat ben je niet!

https://igorchudov.substack.com/p/uk-covid-becoming-chronic-like-aids 

 

Grand Jury die door de People's Court of Public Opinion uitspraak doet Versterkt het Publieke Geweten door middel van het Natuurlijk Recht 'Onrecht aan Eén aangedaan is een onrecht aan Allen'

 


Grand Jury Proceeding by the Peoples´ Court of Public Opinion
Empowering Public Conscience through Natural Law
‘Injustice to One is an Injustice to All’

 

Livestreams uitzendingen  (te raadplegen op Https://Odysee.com ) :

Feb/05/2022
Openingsverklaringen

Livestream Feb/05/2022 - Dag 1 (Engels) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-EN:0

 Livestream Feb/05/2022 - Tag 1 (Duits) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-DE:a

Feb/12/2022
De algemene historische en geopolitieke achtergrond van dit alles

Livestream 12 feb/2022 – Dag 2(Engels)> https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-1-EN:0

Livestream 12 feb/2022 - Tag 2(Duits)> https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Tag-2-online:b

Feb/13/2022
PCR-test

Livestream 13 feb./2022 - Dag 3 (Engels) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

 

Livestream 13 feb./2022 - Tag 3 (Duits) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Tag-3-de-ok:b

Feb/19/2022
Injecties

Livestream 19 feb/2022 - Dag 4 (Engels) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-4-online:4

Livestream 19 feb/2022 - Tag 4 (Duits) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Tag-4-online:9

Feb/20/2022
Financial Destruction
Livestream Feb/20/2022 - Dag 5 (Engels) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4
Livestream Feb/20/2022 - Tag 5 (Duits) > https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Tag-5-online:a

26 feb/2022  

Onderwerp: Eugenetica + slotargumenten en vooruitzichten

Livestream 26-02-02 Gettr (Engels) > https://gettr.com/streaming/px08ided1f
Livestream 26-feb-2022 Gettr (Duits) > https://gettr.com/streaming/px08u15226

 

Livestream 26-02-22 Odysee (Duits) > https://odysee.com/@GrandJury:f/day6:52

 

Livestream 26/02/2022 Dlive (Engels) > https://dlive.tv/CoronaInvestigative
Livestream 26 februari/2022 Dlive (Duits) >

https://dlive.tv/SCA_Dlive

 

Livestream 26-02-22 Twitch (Engels) > https://www.twitch.tv/coronainvestigative

Livestream 26-02-02 Twitch (Duits) >  

https://www.twitch.tv/ovalmedia

 

Wij, een groep internationale advocaten en een rechter, voeren hierbij een strafrechtelijk onderzoek uit naar het voorbeeld van de Grand Jury-procedure in de Verenigde Staten. Dit Grand Jury Investigation dient als een juridische modelprocedure om aan een jury (bestaande uit de wereldburgers) al het beschikbare bewijs van COVID-19-misdaden tegen de menselijkheid tot nu toe te presenteren tegen “leiders, organisatoren, aanstichters en handlangers” die hebben geholpen, bijgestaan of actief hebben deelgenomen aan de formulering en uitvoering van een gemeenschappelijk plan voor een pandemie. Misdrijven die moeten worden onderzocht, omvatten alle handelingen die door een persoon worden uitgevoerd of nagelaten in overeenstemming met een gemeenschappelijk ontwerp om misdaden tegen de menselijkheid te plegen, en alle dergelijke criminele handelingen die worden veroordeeld in de verschillende gemeenschappen van juryleden over de hele wereld.

Dit onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk en zal de 'Volksrechtbank van de publieke opinie' worden genoemd. Omdat we geen rechtbank hebben kunnen vinden om het feitelijke bewijs in de rechtbanken van het huidige systeem te horen, ondernemen we deze procedure buiten het huidige systeem en op basis van het natuurrecht. Dit is op zijn beurt gebaseerd op de vaste overtuiging dat iedereen gemakkelijk onderscheid kan maken tussen goed en kwaad, en tussen goed en kwaad.

De bewering is dat de regeringen van de wereld onder de controlerende invloed van corrupte en criminele machtsstructuren zijn gekomen. Ze spanden samen om een ​​pandemie te organiseren die ze al jaren van plan waren. Daartoe creëerden ze opzettelijk massale paniek door middel van valse feitelijke verklaringen en een sociaal geconstrueerde psychologische operatie waarvan ze de berichten via de bedrijfsmedia overbrachten.

Het doel van deze massale paniek was om de bevolking te overtuigen om in te stemmen met de zogenaamde “vaccinaties” waarvan intussen is bewezen dat ze niet effectief, noch veilig zijn, maar extreem gevaarlijk, zelfs dodelijk.

De schade die deze misdaden tegen de menselijkheid aan de wereldbevolking hebben toegebracht, kan worden gemeten in quadriljoenen dollars.

De onderstaande advocaten zullen, met de hulp van een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts van over de hele wereld en onder auspiciën van een rechter uit Portugal, dit Grand Jury Investigation uitvoeren en daarbij de jury (de wereldburgers) voorzien van een compleet beeld van deze misdaden tegen de menselijkheid.

Het doel van het onderzoek van het 'Volkshof van de publieke opinie' is tweeledig: aan de ene kant is het om als modelprocedure te dienen en om aanklachten te krijgen tegen enkele van de strafrechtelijk en civiel verantwoordelijke boegbeelden van deze misdaden tegen de menselijkheid. En aan de andere kant is het - door een compleet beeld te geven van waar we voor staan, inclusief de geopolitieke en historische achtergrond - om bewustzijn te creëren over:

- de feitelijke ineenstorting van het huidige, gekaapte systeem en zijn instellingen, en als gevolg daarvan


- de noodzaak dat de mensen zelf hun soevereiniteit heroveren, en


- de noodzaak om eerst de maatregelen van deze plandemie te stoppen door te weigeren te voldoen, en


- de noodzaak om hun eigen nieuwe systeem van gezondheidszorg, onderwijs, economie en rechtspraak een vliegende start te geven, zodat de democratie en de rechtsstaat op basis van onze grondwetten zal worden hersteld.

 

De ‘Peoples Court of Public Opinion’ werkt onafhankelijk van enige regering en niet-gouvernementele organisatie.

Logistieke ondersteuning wordt geboden door de Berlijnse Corona Investigative Committee:
www.corona-ausschuss.de (Duits)
https://www.corona-ausschuss.de/
www.corona-ausschuss.de/en (Engels ) https://www.corona-ausschuss.de/en/
https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5 (Hoorzittingen in het Engels)

   https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5

Telegram (Duits) https://t.me/s/Corona_Ausschuss
Telegram (Engels) https://t.me/CoronaInvestigativeCommittee


Advocaat Virginie de Araujo Recchia, Frankrijk
Rechter Rui Fonseca E Castro, Portugal
Advocaat Claire Deeks, Nieuw-Zeeland
Advocaat Viviane Fischer, Duitsland
Advocaat Dr. Reiner Fuellmich, Duitsland
Advocaat N. Ana Garner, VS
Advocaat Dr. Renate Holzeisen, Italië
Advocaat Tony Nikolic, Australië
Advocaat Dipali Ojha, India
Advocaat Dexter LJ. Ryneveldt (Adv.), Zuid-Afrika
Advocaat Deana Sacks, VS
Advocaat Michael Swinwood, Canada


Samenwerkende mensenrechtenverdedigers en juridische activisten
Tjaša Vuzem, Slovenië
Gina Cloud, VS
Dr. Cristiane Grieb, Canada
Leslie Manookian, VS

Mediabericht Grand Jury Proceedings Feb/05/2022.pdf 

LINK: https://grandjury.net/Media%20Release%20Grand%20Jury%20Proceeding%2002-05-2022.pdf

Om te worden toegevoegd aan een lijst van supporters, neem contact met ons op via contact @grand-jury.net

Bron: https://grand-jury.net/

 


Grand Jury Optreden door het Peoples 'Court of Public Opinion
https://grand-jury.net/

Onze campagne #sciencestandsup  https://sciencestandsup.com/


Onderzoekscommissie Corona

Sinds half juli 2020 houdt het Corona-comité live sessies van meerdere uren om te onderzoeken waarom federale en deelstaatregeringen ongekende beperkingen hebben opgelegd als onderdeel van de reactie van Coronavirus en wat de gevolgen zijn en nog steeds zijn voor mensen.

Hier voor het eerst?

Voor het geval raden we je aan om aan de slag te gaan door de volgende video te bekijken. Dr. Reiner Fuellmich, een ervaren procesadvocaat met een vergunning in Duitsland en Californië (VS) en mede-oprichter van het Berlin Corona Committee, vat de bevindingen van het Comité tot nu toe samen en maakt de balans op van de situatie. Dit is het kennisniveau waarop het Corona-comité in zijn wekelijkse vergaderingen voortbouwt.

LINK: https://corona-ausschuss.de/en/

Daarnaast raden we deze inleidende video aan waarin Dr. Wolfgang Wodarg (internist en longarts) toont de epistemische reis die het Corona-comité het afgelopen jaar heeft afgelegd. (Status 16 februari 2021)

Watch Dr. Wolfgang Wodarg's summary of the corona crisis > https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/CA-40---Wodarg:f

   

De beste Engelse sessies (vanaf juli 2021)

https://corona-ausschuss.de/en/



 

Sessie 61

16.07.2021
We pakken je omdat we het kunnen

 


Sessie 57

18.06.2021
Onder druk

 


Sessie 54

28.05.2021
James Corbett Interview


Sessie 54

28.05.2021

Brian Gerrish (openbare spreker en onderzoëksjournalist)

 


Sessie 54

28.05.2021
Dr. Astrid Stückelberger (International Health Expert)

 


Sessie 54

28.05.2021
Dr. Simone Gold (oprichter van America's Frontline Doctors)

Sessie 40

The Great Recall - International

 


Interview met Robert Kennedy Jr.


Speciale sessies





Sessie 44


Interview met Vera Sharav

Sessie 38

Interview met Catherine Austin Fitts

 


Sessie 43


Interview ontmoette Naomi Wolf

 


Sessie 8

Interview met Dr. Pam Popper

 



 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...