vrijdag 27 mei 2022

blckbx today: Krijgt Geert Vanden Bossche gelijk? | piloten luiden vaccinatienoodklok | ongevaccineerd op vakantie?

Vrijdag 27 mei 2022         Redactie blckbx

 

Viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwde al langer dat de bescherming van coronavaccins snel afneemt én dat massavaccinaties resulteren in mutaties. Gezondheidsinstituut Sciensano zegt nu hetzelfde!

Duizenden piloten luiden de noodklok over een gezondheidscrisis onder piloten. Hoe passen 'experimentele vaccins' binnen de 'Flight Safety and Security Manuals' van vliegmaatschappijen? En waar kan je nog naartoe deze zomer als je niet gevaccineerd bent of niet te maken wilt hebben met mondkapjes en testen? Dat en meer in blckbx today.

           https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-27 

                     VIDEO Link: https://youtu.be/AydQoVogtMU

 In de uitzending van vanavond onder andere:

·         Uit een recente studie blijkt dat de bescherming van coronavaccins snel afneemt én dat massavaccinaties resulteren in mutaties, zo maakte het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano gisteren bekend. Viroloog Geert Vanden Bossche waarschuwde hier al langer voor, maar werd hierom verketterd.

·         Een internationale alliantie van duizenden piloten luidt de noodklok over een gezondheidscrisis onder piloten. Hoe passen 'experimentele vaccins' binnen de 'Flight Safety and Security Manuals' van vliegmaatschappijen?

·         Nederland krijgt een Nationaal Centrum voor Wetenschapscommunicatie. Minister Robbert Dijkgraaf wil hiermee een steviger fundament geven voor wetenschappelijke feiten en de communicatie hieromtrent. In hoeverre wordt dit propaganda?

·         De zomervakantie is in aantocht. Wat zijn de mogelijkheden als je niet gevaccineerd bent of mondkapjes en testen wilt vermijden?

·         Uitgelichte artikelen van De Andere Krant

·         Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, onderzoeksjournalist Elze van Hamelen, redacteur Bas Reijnierse en Flavio Pasquino.

·         Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie en bronnen

·         Artikel Parool Het Parool wil van jou weten: waarom blijven de zalen leeg in de culturele sector?

·         Artikel NOS Inspectie: politie mist toekomstvisie en kan daardoor taken niet goed uitvoeren

·         Artikel NU.nl Russische centrale bank verlaagt opnieuw rente om opmars van roebel te stoppen

·         Uitzending blckbx “Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit...

·         Uitzending blckbx “Kinderen vaccineren tegen Covid-19 is een doodzonde!” zegt viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche...

·         Artikel VRT Gezondheidsinstituut Sciensano: "Bescherming coronavaccins neemt snel af, vooral tegen besmetting met symptomen"

·         Artikel blckbx Belgische viroloog voorspelt nieuwe varianten en hoge sterfte onder gevaccineerden

·         Artikel Volkskrant Nationaal centrum voor communicatie over wetenschap naar Brits en Duits model op komst

·         Website Luchtvaart Collectief luchtvaartcollectief.nl

·         Uitzending blckbx blckbx today: Wat doet Kuipers op bezoek bij de WHO?, vaccinatieplicht KLM en andere rechtszaken... (met strafrechtadvocaat Claudia Berghout)

·         Rapporten Discriminatie “Landelijk rapport discriminatiecijfers 2021”

·         Publicaties Rijksoverheid m.b.t. rapport 2021 “Meer meldingen van discriminatie vanwege coronamaatregelen”

·         Reisadviezen Rijksoverheid “Nederland Wereldwijd”

·         Website De Andere Krant: deanderekrant.nl

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending!

Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur David Boerstra gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending! Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons op Telegram en stel je vraag: https://t.me/blckbxtv

 

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!

 

Klaus Schwab heeft het over ‘implantaten in onze hersenen’

 by Redactie   mei 3, 2022  in BuitenlandMaatschappijNieuws

  

                              VIDEO URL: https://youtu.be/64dKPF866mM

NEE, DIT IS GEEN SCENE UIT EEN JAMES BOND 007-FILM

Klaus Schwab heeft het over ‘implantaten in onze hersenen’ om onze gedachten en de effectiviteit van globalistische propaganda te volgen.

In de roman van Orwell gaf 1984 ons het concept van ‘gedachtecriminaliteit’ – waar je gestraft voor kunt worden door alleen maar te denken dat het beleid van de grote regering verkeerd is.

Klaus Schwab en zijn globalistische vrienden willen dit mogelijk maken.

 

Video Link: https://www.lnnmedia.nl/nieuws/buitenland/klaus-schwab-heeft-het-over-implantaten-in-onze-hersenen/

Het is wat je zou verwachten van een gekke schurk in een James Bond-film — wat de toekomst is die we tegemoet gaan als deze globalisten hun zin krijgen.

Labour, liberalen, de groenen en nep-onafhankelijken zuigen allemaal Klaus Schwab en globalisten op het World Economic Forum op.

Alleen de VERENIGDE AUSTRALIA  PARTIJ (*)  zal Klaus uitroepen voor wat hij is – een gevaarlijke gek.

Tags: 1984GlobalistenKlaus SchwabpropagandaWorld Economic Forum

(*)De Australische Arbeiderspartij (ALP, vaak ook kortweg als Labor aangeduid) is de oudste politieke partij van Australië. Het is een sociaaldemocratische partij die officieel verbonden is met de vakbonden. Sinds 2013 zit de partij weer in de oppositie.

 

https://www.lnnmedia.nl/nieuws/buitenland/klaus-schwab-heeft-het-over-implantaten-in-onze-hersenen/

Voormalig Pfizer wetenschapper geeft een laatste waarschuwing aan de mensheid

 Morgen kan alles weer normaal zijn...

by REDACTIE   november 1, 2021   in BuitenlandCoronaNieuws

 Reading Time: 1 min read

 

LINK: https://www.lnnmedia.nl/wp-content/uploads/2021/11/Als-de-regering-tegen-je-liegt.mp4

Voormalig hoofd wetenschapper van Pfizer, Michael Yeadon, geeft een dringende waarschuwing om nu te stoppen met het gehoorzamen van een leugenachtige regering. Hij drukt mensen op het hart dat het niet zozeer om jezelf gaat, maar om je kinderen en kleinkinderen. Dat hen niet een normaal leven wordt ontnomen door een systematisch proces van angst en controle die zal leiden tot een verschrikkelijke tijd.

Hij wil met deze video de mensheid wakker schudden en moedigt iedereen aan deze video zo veel mogelijk te delen. Morgen kan alles weer normaal zijn, als we weigeren om mee te doen aan de systematische opbouw van leugens en bedrog door onze regeringen.

“We hebben toegelaten dat de overheid af en toe liegt, maar als ze liegen over iets technisch wat we kunnen controleren en als ze herhaaldelijk liegen gedurende een aantal maanden en ze liegen over alle aspecten binnen hetzelfde probleem, geloof mij dan alsjeblieft, ze vertellen je niet de waarheid. Dat betekent dat ze ergens mee bezig zijn en ik zeg je dat er iets ergs staat te gebeuren. Als je niet oplet kan je er niets meer tegen doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd bent.”

Bron: Bitchute

 

Tags: #beleid#bewustzijn#gezondheid#kabinet#maatregelen#vaccin#vaccinatiecoronaCorona maatregelenCorona toegangsbewijsCoronapascoronapaspoortcovidCOVID-19Covid19Digital Green PassMichael Yaedonpfizer

https://www.lnnmedia.nl/nieuws/voormalig-pfizer-wetenschapper-geeft-een-laatste-waarschuwing-aan-de-mensheid/


 

10 meest gestelde vragen over de Snowden Smartphone

 


We krijgen een hoop vragen binnen over de Snowden Smartphone! In deze video geven we in 10 minuten antwoord op de 10 meest gestelde vragen.

We beantwoorden vragen als: 

- Waarom gebruiken jullie Google telefoons? 
- Ik ben totaal niet technisch, kan ik hier mee overweg? 
- Kan ik applicatie ... ook op de Snowden Smartphone installeren?
- Kan ik Google Maps, Gmail, of andere Google applicaties installeren?
- Mijn vrienden zitten nog op Whatsapp en Facebook, kan ik dat installeren? 
- Waarom kiezen jullie voor dit besturingssysteem?
- Op welke manier bescherm de Snowden Smartphone mijn privacy?
- Waarom is de Snowden Smartphone een betere keuze dan een andere privacy Smartphone?
- Zijn er dingen die ik niet kan doen op een Snowden Smartphone? 
- Kan ik mijn huidige sim-kaart en telefoonnummer gebruiken? 

P.s.: t/m komende zondag heb je de tijd om je Snowden Smartphone te bemachtigen. Wil je deze nog bestellen? Dan kan dat hier.

 

 


https://android-privacy.com/mailster/17496/994379efeef919d81ddaf9a50e77c64a/aHR0cHM6Ly9hbmRyb2lkLXByaXZhY3kuY29tL25sL2RlLTEwLW1lZXN0LWdlc3RlbGRlLXZyYWdlbi1vdmVyLWRlLXNub3dkZW4tc21hcnRwaG9uZS8

 

P.s.: t/m komende zondag heb je de tijd om je Snowden Smartphone te bemachtigen. Wil je deze nog bestellen? Sla dan snel je slag!

Ga naar Snowden Smartphone pagina

 

Forbidden Health - Andreas Kalcker

 



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...