vrijdag 3 maart 2023

Verkiezingen in Nederland – Het politieke toneel in Nederland staat op het punt zeer vermakelijk te worden

maart 3, 2023   3816   48


Op 15 maart gaan we stemmen voor Provinciale Staten (Nederland). Normaal gesproken zijn deze verkiezingen de saaiste en sufste die je je kunt voorstellen. Deze keer niet! Deze verkiezingen beslissen waarschijnlijk over het lot van het huidige kabinet. Iedereen weet dat, en er wordt levendig campagne gevoerd. Plus, zoals u kunt verwachten, het zwartmaken van conservatieve partijen en boycots. Eigenlijk zijn dit de levendigste verkiezingen in jaren, schrijft H. Numan.

Dat komt door ons systeem. Wij kiezen de Tweede Kamer, maar niet de leden van de Eerste Kamer. Dat ligt zo gevoelig en ingewikkeld dat alleen leden van de provinciale regeringen kunnen stemmen, zo wordt ons verteld. De echte reden waarom wij een Senaat hebben is eenvoudig. Toen de Senaat in 1815 werd opgericht, was dat om de adel een onevenredig grote stem te geven. In die tijd waren België en Nederland verenigd. Het Nederlandse deel had niet veel adel, maar het Belgische deel wel. De koning gebruikte de Senaat om te krijgen wat hij wilde. Het was enorm impopulair, vooral in België. Zij noemden het ‘le ménagerie du Roi’ (de dierentuin van de koning). Nadat België onafhankelijk werd, veranderde er niet veel. Alleen de rijksten werden gekozen. In de loop der jaren is er niet veel veranderd…

Net als in Amerika heeft een regering een meerderheid nodig in beide Kamers. Op dit moment heeft de regering een zeer kleine meerderheid in beide kamers. Het is vrijwel zeker dat de regering die meerderheid in de Senaat zal verliezen. Zowel Mark Rutte als Sigrid Al-Qaq* (Sigrid Kaag) zijn enorm impopulair. Het is moeilijk te zeggen wie het meest gehaat wordt.

Eerst de heer Rutte. Hij is nu de langstzittende premier in de geschiedenis van het land. Om die onderscheiding te krijgen heeft hij in zowat alles compromissen moeten sluiten met mevrouw Al-Qaq en D66 (progressieve liberalen). Zozeer zelfs dat niemand nog gelooft dat hij de premier is. Officieel wel. Maar in werkelijkheid regeert Al Qaq. Een coalitieregering is altijd een compromis, alleen in dit geval moest Rutte in alles compromissen sluiten om zijn prijs als langstzittende premier ooit te krijgen. De langstzittende – zeker niet de populairste – premier zijn betekent dat hij zeer capabel is, anders zou hij niet aan zijn stoel gekluisterd zitten. Hij kan zich giechelend in en uit bijna elke situatie werken.

Covid Tirannie: Regeringen richten zich tegen militairen en politie die hun grondwet verdedigen

 

Mevrouw Al-Qaq is een ander verhaal. Zij was alleen populair binnen haar partij, niet nationaal. Haar populariteit, het weinige dat ze had, daalde toen ze vicepremier en de facto premier werd. Ze toonde haar ware aard als controlefreak en megalomaan. De wet geldt voor iedereen, maar niet voor haar. Ze maakt schaamteloos misbruik van haar macht en positie. Zo kon zij nog voor de verkiezingen een documentaire van een uur over zichzelf op prime time tv krijgen. Gratis, natuurlijk. De dame die dit voor haar regelde werd wethouder in Amsterdam. Ze heeft net ontslag genomen, om te voorkomen dat ze werd ontslagen wegens incompetentie.

Er is meer, veel meer. Ik heb u verteld over het kinderopvangschandaal. Ongeveer 2.000 kinderen werden door de kinderopvang naar weeshuizen gebracht, duizenden onschuldige ouders zijn berooid en wachten op hereniging met hun kinderen, en op compensatie. De vorige regering stortte in vanwege dit schandaal, maar er is niets gedaan. Het volk (= kiezers) is dit niet vergeten.

Een andere kwestie is een officieel rapport over het Groningse aardgasprobleem. Nederland is niet bepaald de eerste plaats waar je aan denkt in verband met aardbevingen. Na de ontdekking van aardgas heeft elke regering het geld uitgegeven alsof er geen morgen was en Groningen leeggezogen. Aardgas is een gas, maar dat betekent nog steeds dat het volume heeft. Vele wetenschappers waarschuwden jaren van tevoren dat er maatregelen genomen moesten worden om aardbevingen te voorkomen. Er werd niets gedaan. Er zijn veel bevingen geweest en nog veel meer huizen zijn ernstig beschadigd. De mensen wachten op schadevergoeding. In het rapport wordt de regering werkelijk bekritiseerd en veroordeeld. De slachtoffers staan in de rij achter de wachtende ouders. Beiden kunnen stemmen terwijl ze wachten.

Uitnodigingen voor Davos tonen directe samenzwering tussen WEF en Nederlandse regering

 

Een ander rapport hekelt het gekoesterde groene ideaal van warmtepompsystemen. Het is een soort airconditioning die andersom werkt. Alle groene partijen zijn er dol op, vooral D66. Waarschijnlijk omdat zij de meeste ondernemers hebben die er geld aan verdienen. Airconditioning is duur; dit ook. Niet een beetje duurder, maar vele malen duurder dan centrale verwarmingssystemen. Het rapport concludeert dat het niet alleen extreem duur is, maar ook schadelijk voor het milieu. Dat was de reden om ze te gaan gebruiken. Niet alleen dat, maar ze hebben elektriciteit nodig, en veel ervan. We hebben een heel goed elektriciteitsnet, maar het is niet ontworpen voor warmtepompen als nationale verwarmingsbron. We hebben veel meer elektriciteitscentrales nodig, die er niet zijn. Groene idioten weigeren nog steeds kernenergie, dus concludeerde het rapport dat warmtepompen duur zijn, schadelijk voor het milieu en niet landelijk kunnen functioneren. Mensen klaagden al dat die warmtepompen niet werken in de winter – die de warmste ooit gemeten is! Raad eens op wie die kiezers gaan stemmen.

Zoals gewoonlijk roepen alle progressieve partijen ineens de gebruikelijke leugens: stem op hen, zij zullen de migratie stoppen! Die leugens werkten altijd, dus waarom nu niet? Omdat je mensen niet eindeloos voor de gek kunt houden. We worden al generaties lang voor de gek gehouden, en het wordt alleen maar erger. Mohammedaanse migranten overspoelen het land in recordaantallen, duizenden per week. Ze worden ondergebracht in hotels en op cruiseschepen die gecharterd zijn om hen te huisvesten. Ze krijgen een voorkeursbehandeling voor sociale huurwoningen. D66 startte een campagne ‘Jan en Ingrid kregen meteen een sleutel (voor een woning). Hassan en Aisha niet. Die campagne werd niet goed ontvangen; het maakte veel mensen echt boos, vooral degenen die moeten wachten… 15 tot 20 jaar op een woning. Raad eens? Die mensen kunnen ook stemmen.

Mijlpaal COVID-19 prik vonnis in Frankrijk markeert "wereldwijde ommekeer"

 

Het is zeker dat de regering deze verkiezingen gaat verliezen, en steun zal verliezen in de Senaat. Maar ze hoeven de verkiezingen niet te winnen. Ze kunnen het zich veroorloven om te verliezen. De uitweg is samenwerken met de PvdA en GL in de Eerste Kamer. Dat is echter alleen maar uitstel van het onvermijdelijke. Dat ziet iedereen duidelijk. Daarom ga ik ervan uit dat de regering zal aftreden nadat ze de verkiezingen hebben verloren.

Wie kan hen vervangen? Moeilijk te zeggen, want de situatie is turbulent. De PVV doet het heel goed, maar een nieuwkomer ook: BBB, de BoerBurgerBeweging. Op dit moment voert de BoerBurgerBeweging de peilingen aan. Laten we aannemen dat zij winnen, met één of twee zetels, en dat de regering aftreedt. De leider van de grootste partij wordt automatisch uitgenodigd om een nieuw kabinet te vormen. Dat wordt dan Caroline van der Plas. Ik weet niet of een nieuwkomer in de politiek premier wordt boven het oudste kamerlid, Geert Wilders. Ja, hij is een van de langstzittende parlementariërs. Het is een race tussen die twee. Andere conservatieve partijen doen het goed, maar niet in de dubbele cijfers.

Zoals de oude Chinese vloek luidt: “Moge je in interessante tijden leven”. Nou, dat doen we zeker!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/verkiezingen-in-nederland-het-politieke-toneel-in-nederland-staat-op-het-punt-zeer-vermakelijk-te-worden/


Grachten, Nepnieuws, Schurken

Zo’n drie eeuwen geleden bezocht Voltaire Nederland. Raad eens? Deze Franse verlichtingsdenker en fervent verdediger van de vrijheid van meningsuiting had geen hoge dunk van dat land. Volgens hem waren er alleen maar canaux, canards, canailles, oftewel grachten, eenden en schurken. Het Franse woord canard betekent niet alleen “eend”, maar ook wat tegenwoordig “nepnieuws” wordt … Meer lezen overGrachten, Nepnieuws, Schurken

Lees verder op : https://www.frontnieuws.com/grachten-nepnieuws-schurken/

Fascisme in de EU

december 11, 2022   3819   12  


Wij zijn de zwarte soldaten, want wij strijden voor vrijheid en voor recht!” Zo luidde een marslied van de NSB, de Nederlandse nationaal-socialistische partij (1932-1945). Natuurlijk verwees zwart naar de kleur van hun uniformen, niet naar de kleur van hun huid, schrijft Hans Vogel.

Op de een of andere vreemde manier heeft dit oude lied, net als de mannen die het zongen en de ideeën erachter, gemeden door de fatsoenlijke samenleving, weer betekenis gekregen in Europa. Bij nadere beschouwing van de EU valt op dat de politie-uniformen over het algemeen ook zwart zijn, misschien niet altijd die van de agenten in gewone dienst, maar zeker die van de oproerpolitie. De oproerpolitie in volledige uitrusting is letterlijk een zwarte soldaat. Als zodanig onderdrukken zij vreedzame demonstraties nu al meer dan tien jaar met grof geweld. Zo was het politiegeweld tegen de Gele Hesjes-beweging in Frankrijk bijzonder schokkend, zoals dat van elke “Derde Wereld” schurkenstaat.

Tegelijkertijd heeft een ander soort zwarte soldaten de straten van het oude Europa overgenomen. Niet gekleed in zwarte uniformen, maar zwart van huid, minder strak georganiseerd en geleid, voeren deze zwarte soldaten ook een oorlog tegen de vreedzame burgers van EU-landen. Zij hebben het vooral gemunt op vrouwen, molesteren hen, verkrachten hen, vermoorden hen en intimideren hun mannen en families. Deze zwarte soldaten opereren als het ware achter de linies, achter de oproerpolitie. Kortom, er is een echte oorlog gaande tegen de EU-bevolking.

Het opperbevel is in handen van de EU-regeringen. Hoewel in de meeste EU-landen de scheiding der machten in de grondwet is vastgelegd, is die scheiding in de praktijk niet evident. De regeringen van de EU kunnen dus een combinatie van vaak openlijk gewelddadig politieoptreden en het rechtssysteem (ook rechters zijn in het zwart gekleed!) gebruiken om de burgerij te onderwerpen en de publieke opinie en het publieke debat te controleren. De media, of de zogenaamde vrije pers, zowel privé als publiek (met de vermeende garanties voor haar onpartijdigheid, zoals in Duitsland), speelt ook een sleutelrol in het controleren van de publieke opinie. In militaire termen uitgedrukt: de regeringen van de EU beschikken over een “full-spectrum dominantie” in het hele publieke domein.

Onder deze omstandigheden was het niet moeilijk om enkele dagen na het begin van de Russische speciale militaire operatie in Oekraïne op 24 februari 2022 Russische media uit de EU te weren. De weinige stemmen die uit protest tegen deze massale en ongekende censuur werden gehoord, werden gemakkelijk tot zwijgen gebracht en onderdrukt. Het is misschien geen toeval dat de EU-censuur werd afgekondigd door een Duitser, namelijk de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. Duitsland is het Europese land met de langstdurende censuur en strenge controle op de media: sinds Hitler in 1933 een einde maakte aan de persvrijheid, leven de Duitsers met gecontroleerde media en beknotting van de meningsuiting. Het vrije woord is nu al bijna een eeuw lang verboden in Duitsland. Vandaag de dag is het beleid dat voor het eerst door de nazi’s werd toegepast de norm en de standaard geworden in de hele EU.

Een essentieel instrument om het publieke debat te beheersen is het belachelijk maken en framen van de oppositie. Zo wordt iedereen die niet in de officiële narratieven gelooft, bestempeld als “hater”, “ontkenner” of “samenzweringstheoreticus”. Alleen al op grond daarvan wordt gesuggereerd dat deze mensen ongeschikt zijn om deel te nemen aan het publieke debat. Doen ze dat toch, dan worden er scherpere wapens ingezet. In dat geval wordt gesteld dat de dader “gevaarlijke ideeën” heeft of dat hij een “potentiële terrorist” is. Als zodanig moet hij worden aangepakt, bijvoorbeeld in de gevangenis gegooid of een psychiatrische behandeling ondergaan. Talloze EU-journalisten en anderen die onwelgevallige waarheden verkondigen, zijn aangeklaagd, in de gevangenis gegooid of geïnterneerd in een psychiatrische afdeling. Als iemand bijzonder moeilijk te hanteren blijkt, wordt hij geëlimineerd door middel van een auto-ongeluk, een “lone wolf” of zelfmoord.

Gelukkig hoeven deze gewelddadige methoden zelden te worden toegepast. Staatscensuur met behulp van de politie en kangoeroe-rechtbanken zorgt voor de meeste gevallen. En nog eerder wordt door de handhaving van “communautaire normen” op social media als Facebook, Apple (I-phone), Google, YouTube, Instagram, Amazon (tot voor kort ook Twitter) en andere platforms het overgrote deel van de “denkmisdaad” weggefilterd.

Voor de machthebbers in de EU zou het echter een slechte zaak zijn als alle burgers mee zouden gaan in de ganzenpasmars naar de fascistische hemel. Zonder een gematigd, maar gecontroleerd en gestuurd niveau van denkmisdaad zouden al die zwarte soldaten, wier rangen dagelijks aangroeien door hele bootladingen “asielzoekers” die op heimelijke bevelen van de EU worden binnengebracht, weinig zin hebben. Het eerbiedwaardige adagium van verdeel en heers is afgestoft en vormt de leidraad voor het beleid van de meeste EU-regeringen en de Europese Commissie.

In werkelijkheid gebruiken de EU-regeringen gewiekste tactieken om de sociale onrust en angst te vergroten en zo hun agenda voor totale controle over de bevolking te bevorderen. Deze methode is gebaseerd op het criminaliseren van “haatzaaien” en het heimelijk faciliteren van allerlei soorten criminaliteit door de “zwarte” soldaten van overzee. In Amsterdam wordt 80% van de criminaliteit gepleegd door Marokkaanse jongeren. Als de daders worden gearresteerd, worden ze meestal snel zonder aanklacht vrijgelaten. Als er al aangifte wordt gedaan en veroordelingen volgen, zijn deze meestal belachelijk licht in vergelijking met de gepleegde misdaad. De media houden zich plichtsgetrouw aan de instructies om in hun berichtgeving nooit de herkomst of nationaliteit van de daders te vermelden. Zo worden ze beschreven als “jongeren” in plaats van “jonge Marokkanen”. Als de media het dus over “jongeren” hebben, weet het publiek dat het om Marokkanen gaat. Maar wie in het openbaar de dingen bij hun naam durft te noemen, wordt onmiddellijk beschuldigd van een “haatmisdrijf”. Er bestaat geen betere manier om maatschappelijke verdeeldheid te zaaien.

Autochtone Europeanen voelen zich verraden, onzeker en boos, maar mogen hun gevoelens niet uiten. Een beheersbaar spanningsniveau kan zo eindeloos worden gehandhaafd, want tegelijkertijd wordt het publiek gekoeioneerd door middel van dagelijkse doses angstporno: over nucleaire oorlog, gaten in de ozonlaag, zure regen, klimaatverandering, het stijgende niveau van de oceanen, smeltende ijskappen, koolstof- en stikstofemissies en dodelijke pandemieën. De media laten eindeloze rijen “deskundigen” paraderen om de gruwelijke details van elke dreiging uit te leggen en te illustreren, terwijl ze een oproep doen om “de wetenschap te volgen.” Deskundigen met tegengestelde meningen worden nooit uitgenodigd om te reflecteren over de op de loer liggende gevaren. Deze laatste deskundigen worden stelselmatig gebrandmerkt als “ontkenners”. In dit proces helpen de regeringen en de media in feite om de laatste overblijfselen van academische integriteit te vernietigen.

Er is altijd maar één uitweg, één oplossing voor het probleem in kwestie. Dat is de overheid gehoorzamen en precies doen wat je gezegd wordt. Dus, bijna een jaar na het begin van de Russische SMO in de Oekraïne, nu de EU bezig is om Europa’s energietoevoer af te snijden en Europa’s industriële basis te vernietigen, krijgen de burgers te horen dat ze hun gebruik van water en energie moeten beperken. Zet de verwarming lager, krijgen ze te horen, rijd minder, douche minder, trek een extra trui aan, koop minder, eet minder vlees en schakel over op insecten!

Ondertussen wordt het werkelijk dreigende gevaar van een financiële ineenstorting nauwelijks vermeld in de media die het systeem in stand houden.

Met EU-regeringen die een rigide censuur op grote schaal uitoefenen, hun burgers terroriseren met SS-achtige ploegen oproerpolitie en overzeese immigranten (vaak illegale vreemdelingen) met criminele neigingen, dissidenten in de gevangenis gooien en liquideren als dat nodig is, terwijl ze tegelijkertijd een regime in de Oekraïne steunen dat openlijk de nazi-ideologie verheerlijkt, moet je je afvragen hoe het zit met het eindeloze en alomtegenwoordige geklaag over hoe slecht die nazi’s eigenlijk waren. Dit gejammer maakt deel uit van de horrorverhalen over de Tweede Wereldoorlog, Latijns-Amerikaanse militaire dictators, de verschrikkingen van communistische regimes en alle andere vijanden ver weg en lang geleden, en is een hoeksteen van de PC-ideologie.

Een ander epitheton dat de EU-regeringen en hun meest fanatieke aanhangers, zoals de Groenen, Liberalen en Sociaal-democraten, graag gooien naar iedereen die het niet met hen eens is, is “fascist”. Dit is eigenlijk een beetje een fossiel, een oud overblijfsel van een eeuw geleden, toen links nog werd aangevallen door geüniformeerde straatbendes, zoals de SA in Duitsland en de Fasci di combattimento in Italië. Men kan dergelijke mensen inderdaad nazi’s of fascisten noemen, al was het maar omdat ze zichzelf zo noemden. Maar in meer objectieve zin, wat zijn de onderscheidende kenmerken van het fascisme als politiek systeem? Deze omvatten meedogenloze onderdrukking van de oppositie, censuur en controle over elk aspect van het leven van de burgers. De EU voldoet prima aan die beschrijving. Maar het belangrijkste kenmerk is dat onder het fascisme zowel de staat als de samenleving onderworpen zijn aan het dictaat van het monopoliekapitalisme, met andere woorden, van grote bedrijven, waaronder banken. Dit is toevallig ook het geval in de EU. Terwijl deze bedrijven in nazi-Duitsland en fascistisch Italië Krupp, IG Farben, FIAT, Ansaldo enz. heetten, heten ze tegenwoordig Blackrock, Vanguard, Amazon en Microsoft.

Sinds vele jaren wordt EU-wetgeving, die voorrang heeft op wetten van de nationale parlementen, geschreven en voorbereid door een waar leger van lobbyisten die worden betaald door de monopoliekapitalisten. Deze ingehuurde krachten overtreffen de ambtenaren in de hoofdstad van de EU, Brussel. In plaats van zich te verzetten, concentreren de eurocraten en de leden van het Europees Parlement en de Europese Commissie zich op het zichzelf geven van de ene loonsverhoging na de andere, waarmee ze een voorbeeld stellen voor hun collega’s in de EU-lidstaten. Men zou dus kunnen concluderen dat de EU en haar lidstaten niet alleen door fascisten worden geregeerd, maar door corrupte fascisten. Ondanks al hun kwaden en tekortkomingen hadden nazi-Duitsland en fascistisch Italië tenminste aanzienlijk minder corruptie.

De Russische SMO in Oekraïne heeft de zaken heel duidelijk gemaakt. Het werkelijk fascistische karakter van de EU en het “Westen” in het algemeen (in feite het Amerikaanse imperium) wordt steeds duidelijker. Dat komt omdat onderliggende waarheden meestal aan het licht komen tijdens crises en oorlogen.

Een van die waarheden is dat de EU tot op het bot fascistisch is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/fascisme-in-de-eu/  


In Haarlemmermeer moeten particulieren hun eigendom mogelijk afstaan aan asielzoekers


In Haarlemmermeer is een speciaal team op zoek naar panden die geschikt zijn voor het huisvesten van asielzoekers. Het gaat daarbij niet alleen om eigendom van de gemeente, maar ook van ondernemers en particulieren.

Die speurtocht is strikt geheim. Het Haarlems Dagblad citeert de fractievoorzitter en een fractiemedewerker van Forza: “Eigenaren worden pas ingelicht over de aard van de bedoelingen als het oog van het projectteam definitief op hun pand is gevallen. Dit alles om ‘geen onnodige onrust’ te veroorzaken bij de eigenaren of omwonenden. Om dezelfde reden wordt ook de gemeenteraad onwetend gehouden. Als eigenaren niet mee zouden willen werken, zou hun bezit zomaar onteigend kunnen worden.”

Spreidingswet

Haarlemmermeer moet dit jaar verplicht 607 asielzoekers opvangen en 191 statushouders huisvesten. Ook geldt er een extra inspanningsverplichting voor opvang van Oekraïners, zeggen de politici van Forza.

De zogeheten spreidingswet verplicht gemeenten permanente huisvesting te bieden aan asielzoekers en vluchtelingen. Gemeenten die niet meewerken, kunnen door de overheid gedwongen worden om mee te werken aan de komst van een AZC op een door de overheid aangewezen locatie.

Meer dan 2000 mensen

Begin vorige maand schreef de gemeente Haarlem dat de negen gemeenten in de regio Kennemerland zoeken naar mogelijke opvanglocaties voor asielzoekers. In de regio moeten meer dan 2000 mensen opgevangen worden.

Op dit moment onderzoeken alle negen gemeenten welke locaties binnen hun gemeentegrenzen in aanmerking komen voor de opvang van asielzoekers.

Bill Gates arrestatiebevel uitgevaardigd in Filipijnen voor “moord met voorbedachte rade” in verband met uitrol vaccin

 maart 3, 2023  2735   16  

 

Een Filipijnse rechtbank heeft een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Bill Gates, als onderdeel van een onderzoek naar de uitrol van Covid-19 vaccinaties in het gebied, bericht Newspunch.

In de nasleep van de vaccinatiecampagne in de Filipijnen is het aantal sterfgevallen sterk gestegen. Volgens aanklagers zijn honderdduizenden burgers onnodig gestorven en zijn er nog veel meer gewonden en invaliden.

De rechter zei dat Gates, als oprichter van de Bill en Melinda Gates Foundation, “gezocht wordt in verband met honderdduizenden sterfgevallen, een aantal dat op dit moment niet kan worden geschat en zeker exponentieel zal toenemen in de tijd.”

De Filipijnen hadden Gates in 2016 al de toegang tot het land ontzegd, en hebben Interpol gevraagd het arrestatiebevel als een “red notice” door te geven aan andere politiediensten in de wereld, een verzoek dat tot nu toe niet is ingewilligd.

De rechtbank voor zware misdrijven in Manilla vaardigde het bevel uit voor de arrestatie van Gates op grond van artikel 248 van het herziene wetboek van strafrecht (RPC), waarop een minimum gevangenisstraf van 20 jaar en één dag staat.

Het nieuws werd onmiddellijk gevolgd door een rechterlijk bevel van de Gates Foundation, waardoor de media in de betrokken rechtsgebieden niet kunnen berichten over het arrestatiebevel of het bestaan van het gerechtelijk bevel totdat de zaak is opgelost.

De Filipijnen hebben een geschiedenis van rechtszaken tegen internationale organisaties die vaccins op hun grondgebied promoten.

In 1995 beschuldigden de Filipijnen het VN-agentschap UNICEF ervan een geheime sterilisatiecampagne te voeren in het gebied. De staat won een gerechtelijk bevel om een tetanusprogramma van UNICEF te stoppen, waarbij tetanusvaccin werd gebruikt dat in het geheim was vermengd met een abortusmiddel. In ten minste vier andere landen zijn ook vaccins met anti-hCG-varianten gevonden.

Een woordvoerder van de Gates Foundation weigerde donderdag commentaar te geven op het arrestatiebevel: “Dit is een misverstand dat we gaan oplossen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-arrestatiebevel-uitgevaardigd-in-filipijnen-voor-moord-met-voorbedachten-rade-in-verband-met-uitrol-vaccin/

--------

 


Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”

Een Italiaans parlementslid heeft haar platform in het parlement gebruikt om Bill Gates aan de kaak te stellen als een “vaccinatiecrimineel” en globalistisch werktuig. De aanhoudende Coronapandemie heeft de belangstelling voor Gates en voor de activiteiten van zijn stichtingen verder vergroot. Zijn zoektocht naar een vaccin tegen het Covid-19 virus en een recentelijk toegekend Microsoft … Meer lezen overItaliaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”

Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/italiaans-parlementslid-roept-op-tot-arrestatie-van-bill-gates-wegens-misdaden-tegen-de-menselijkheid/

 

COLLUSION: Merck, Big Pharma trying to kill off all generic ivermectin production because it’s cutting into profits

 Thursday, March 02, 2023 by: Ethan Huff

Tags: alternative medicineantiviralbadhealthBig PharmaconspiracycorruptionCOVIDcovid-19drugsgenerichealth freedominsanityivermectinMedical TyrannyMerckpandemicpharmaceutical fraudremediessupply chainSuppressed

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

7,150VIEWS


(Natural News) There are growing concerns that Merck and potentially other pharmaceutical giants are working behind the scenes to shut down all generic production of ivermectin, particularly in India where more than 50 different companies currently manufacture it for the global market.

Dr. Kazuhiro Nagao, chairman of the medical company Yuwakai and director of the Nagao Amagasaki Clinic in Japan’s Hyogo prefecture, issued a warning – you can watch an English translation below – claiming that Merck is buying up the Indian companies that produce ivermectin in order to shut down their operations.

Nagao says that India’s dozens of ivermectin producers are in the crosshairs of Big Pharma, which does not like this tried-and-true remedy for the Wuhan coronavirus (Covid-19) and other health conditions because its widespread availability and affordability are cutting into their profit streams for other drugs.

“Generic plants are making it, and Merck is getting more and more of them,” Nagao says in the video. “The biggest one, Fanfan, Merck is buying them. Ivermectin production is coming out. It’s being discontinued now. And now these giant pharmaceutical companies are coming out of India.”

(Related: Pfizer also wants to ban ivermectin just like Merck does in order to make way for its new “Pfizermectin” ivermectin rip-off drug.)

Big Pharma wants all your money before it kills you with its latest “blockbuster” drugs

Right now, those in the know can freely obtain ivermectin from the Indian market for pennies on the dollar. A simple covid remedy course of ivermectin costs just a few dollars and it works, which is not the case for the so-called “vaccines” that are killing thousands and giving millions more vaccine-induced AIDS.

Merck and the rest know that we know the truth, so their last-ditch effort to stop medical freedom is to buy up the competition and shut it all down so people are forced to take their latest “blockbuster” drugs.

“They don’t want to give us the generics,” Nagao warns. “We need to run more because there’s a lot of pressure from the world for everything, including generic ivermectin. It’s amazing.”

Video Address: https://twitter.com/i/status/1627548660799004673


Nagao, who is also a visiting professor at Kansai University of International Studies, is making waves online with these claims, which remain speculative until further evidence emerges to prove that Big Pharma is making these moves against the ivermectin industry.

“I cannot find anywhere evidence that supports the claims of Dr. Nagao that Merck is buying generics manufacturers and shutting down production of ivermectin,” noted the Twitter account that tweeted the video of Nagao revealing this information.

“I have reached out to Dr. Nagao and I am trying to confirm his sources of information. Will keep you posted.”

In response to this tweet series, someone joked that perhaps the time has come for people to start producing their own ivermectin.

“There are micro ‘breweries’ springing up – it’s called your local compounder Rx,” this person wrote.

Another wrote that compounding pharmacies will still have the ability to make ivermectin since there is no patent remaining.

“Surely there is a market for it so pharmacies can continue profiting,” this one added. “Merck isn’t able to be the ONLY maker of it, ever.”

Others added to this skepticism by asking for Nagao to release the names of the companies that Merck is allegedly taking over and shutting down in a bid to deprive the world of ivermectin.

The latest news about the corrupt pharmaceutical industry can be found at BigPharmaNews.com.

Sources for this article include:

Twitter.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-02-big-pharma-kill-ivermectin-cutting-profits.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...