woensdag 10 januari 2024

Alles wat je over klimaatverandering hebt gehoord is fout


Global warming is een niet-bestaand probleem, zei de Maleisische astrofysicus Willie Soon in gesprek met Tucker Carlson.

Hij is er 90 procent zeker van dat niet koolstofdioxide, maar de zon klimaatverandering veroorzaakt en zegt dat de klimaattsaren het publiek misleiden. “We hebben veel bewijs waaruit blijkt dat het waarschijnlijk de zon is.”

Ze spelen voor God

Het klimaat is niet als een thermostaat die je hoger of lager kunt zetten, zei de astrofysicus. Ze hebben zelf geen idee op hoeveel graden die thermostaat dan moet staan. “Al Gore en John Kerry kunnen ons dat niet vertellen.”

“Wie zijn zij om mij te vertellen wat de correcte temperatuur is? Ze spelen voor God.”

Fossiele brandstoffen in de ruimte

Global warming is geen probleem, wat betekent dat we er niets aan hoeven te doen. Leef je leven en pas je aan, benadrukte Soon.

Het meeste wat je over energie hebt gehoord, is fout, zei hij verder. Als fossiele brandstoffen uit fossielen zijn gevormd, waarom hebben wetenschappers ze dan gevonden op één van de manen van Saturnus?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Opwarming van de aarde! Het is momenteel te koud voor elektrische bussen in Zweden

 januari 7, 2024

    Holger.Ellgaard / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Zweden wacht nog steeds op de opwarming van de aarde volgens de onafhankelijke journalist Peter Imanuelsen.

De vrijheidslievende journalist, ook bekend als PeterSweden, zegt dat bussen worden geannuleerd nu Zweden het koudste weer van deze eeuw meemaakt! schrijft Niamh Harris.

Hij schrijft: In 2006 waarschuwden de media ons dat de mensen in 2026 vergeten zouden zijn hoe ze moesten skiën vanwege het gebrek aan sneeuw…

Nu wordt gemeld dat iemand die in Arjeplog woont een ijzingwekkend koude -49,7C (dat is -57,5 Fahrenheit) op zijn thermometer noteerde voordat deze stopte met werken toen het -50C werd.

Dit is bijna de koudste temperatuur ooit gemeten in Zweden. Het record staat op -52,6C helemaal terug in 1966.

Dit koude weer veroorzaakt problemen voor het openbaar vervoer. De stad Skellefteå, waar het vanochtend “slechts” -34C was, heeft namelijk geïnvesteerd in elektrische bussen, om het klimaat te redden natuurlijk! Hun doel is om zo snel mogelijk alle dieselbussen te vervangen door elektrische.

Maar…
Het blijkt dat ze vandaag bijna alle bussen moeten ANNULEREN vanwege het koude weer – De bussen moeten binnen worden geparkeerd om op te warmen.

Ze zeggen dat de elektrische bussen moeite hebben om warm te blijven in het koude weer.

“De elektrische bussen zullen vanmiddag waarschijnlijk uit het verkeer worden gehaald omdat ze het erg moeilijk hebben om warm te blijven tijdens het rijden…Het is duidelijk dat de elektrische bussen het meest te lijden hebben onder deze extreme kou”, zegt Marie Larsson, CEO van Skellefteå buss.

Op de vraag of dieselbussen dit soort temperaturen aankunnen, antwoordde ze “Ja. Ik bedoel, geen enkele bus kan dit soort temperaturen lang aan…als het meerdere dagen zo is, hebben alle bussen er last van.”

Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk

 

Het is dus te koud voor de nieuwe elektrische bussen. Ze investeren al die tijd en geld in iets dat niet werkt vanwege het weer.

Elektrische bussen in de Noorse hoofdstad Oslo zijn dit jaar ook uitgevallen door het koude winterweer.

Het lijkt erop dat sommige plaatsen behoefte hebben aan opwarming van de aarde zodat hun elektrische bussen goed kunnen werken.

     Video Link: https://youtu.be/nQXc_C0m9Gg


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/opwarming-van-de-aarde-het-is-momenteel-te-koud-voor-elektrische-bussen-in-zweden/

 

Dr. Colemnan: Meest voorkomende leugens verteld door klimaatveranderingspsychopaten

De wilde en roekeloze opwarmingsfascisten die beweren dat de wereld warmer (of mogelijk kouder) wordt als gevolg van de activiteiten van de mens, vertellen een groot aantal leugens. Diezelfde leugens worden vervolgens herhaald door politici, journalisten, halfgare alarmisten, campagnevoerders, mensen die demonstreren en kinderen die waarschijnlijk moeite hebben met hun tafel van twee maar zichzelf … Meer lezen overDr. Colemnan: Meest voorkomende leugens verteld door klimaatveranderingspsychopaten

https://www.frontnieuws.com/dr-colemnan-meest-voorkomende-leugens-verteld-door-klimaatveranderingspsychopaten/

 

De waarheid achter “Turbokanker” (Video’s)

januari 10, 2024

     Иоанна ЧерноваWikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Artsen zien iets dat zo vreemd is dat ze het een gloednieuwe naam hebben gegeven: “Turbokanker”. Hoe verschrikkelijk is dat? De naam is precies hoe het klinkt: kanker die zo extreem en agressief is dat je er vaak binnen een paar maanden dood aan bent.

Niets wat artsen ooit eerder in hun carrière hebben gezien, schrijft Noah.

Goh, ik vraag me af wat dat veroorzaakt kan hebben?

Zijn we onlangs begonnen met een grootschalig verkennend nieuw serum of inenting zonder voorafgaande veiligheidstests?

Schiet je zoiets te binnen?

Misdaden tegen de mensheid.

Kijk hier maar eens naar als je het kunt verdragen:

Het treft jonge sporters in de bloei van hun carrière:

En artsen en verpleegkundigen in een extreem tempo als gevolg van hun verplichte COVID-vaccins:

Zo triest!

Bekijk deze korte clip om meer te begrijpen:

Oncoloog: “Ik heb kanker zich nog nooit zo zien gedragen”

Jonge mensen van 20, 30 en 40 jaar ontwikkelen agressieve en snelgroeiende “turbokankers”.

“Het jongste geval dat ik heb gerapporteerd was een twaalfjarige jongen die één Moderna-vaccin had gehad. Vier maanden later ontwikkelde hij stadium 4 hersenkanker. En zes maanden later stierf hij”, rapporteerde Dr. William Makis.

“Ik heb in mijn carrière waarschijnlijk 20.000 kankerpatiënten gediagnosticeerd. Ik heb nog nooit kanker gezien die zich zo gedroeg.”

TURBOKANKER

De volledige video kun je hier vinden:

Zat er een kankerverwekkende sequentie in de C19 VAX?

Dit is zo tragisch om te lezen, en het wordt alleen maar erger:

NIEUW ARTIKEL: TURBOKANKER in Dokters – Jonge COVID-19 Gevaccineerde Dokters ontwikkelen agressieve Turbo Kanker – 54 dokters en hun tragische verhalen

Ik ontdekte COVID-19 mRNA vaccin geïnduceerde Turbokanker door het monitoren van plotselinge sterfgevallen van volledig gevaccineerde Canadese artsen sinds november 2021.

Van de 180 volledig gevaccineerde Canadese artsen die onverwacht zijn overleden sinds de COVID-19 vaccins in Canada zijn uitgerold, hadden er 42 kanker.

4 van hen werkten in hetzelfde ziekenhuis (Trillium Health in Mississauga) en stierven binnen 3 weken na elkaar:

19 juli 2022 – Dr.Jakub Sawicki, 36 jaar, stadium 4 maagkanker x 1 jaar (dubbel gevaccineerd).

18 juli 2022 – Dr.Stephen McKenzie, 68 jaar, kanker onbekend

17 juli 2022 – Dr.Lorne Segall, 49 jaar, stadium 4 longkanker x 1 jaar (dubbel gevaccineerd)

26 juni 2022 – Dr.Maselle Virey, 68 jaar, kanker onbekend.

Neem even de tijd om dit te laten bezinken. 4 Canadese artsen die in hetzelfde ziekenhuis werkten stierven binnen 3 weken na elkaar. Alle 4 hadden ze kanker.

Op dit moment lijkt het erop dat COVID-19 gevaccineerde artsen zich gewoon NIET bewust zijn van het zeer reële risico op het ontwikkelen van Turbokanker.

Artikel Link in foto om schaduwban te vermijden, typ de URL over in je browser.

Dr. Harvey Risch zegt dat het waarschijnlijk nog erger wordt.

Van Vigilant News:

“We weten dat de COVID-vaccins in verschillende mate schade hebben toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen,” verklaarde Dr. Harvey Risch in een recent interview met The Epoch Times.

“En die schade kan variëren van het vaker krijgen van COVID, het krijgen van andere infectieziekten, en misschien ook kanker op de langere termijn,” waarschuwde hij.

Dr. Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de universiteit van Yale met een professionele achtergrond in kanker. En hij is niet de enige die zich zorgen maakt. Artsen zoals de bekende patholoog Ryan Cole hebben alarm geslagen over een nieuw fenomeen dat bekend staat als “turbokanker”. Turbokanker is een jargon voor de recente opkomst van agressieve kankers die zeer snel groeien.

“Vanwege de ontregeling van de immuunreacties en de onderdrukking van het immuunsysteem door deze op genetica gebaseerde injecties… groeien deze kankers, die normaal gesproken door het lichaam onder controle worden gehouden, onverwacht heel snel,” zei dr. Ryan Cole in een eerder interview met Children’s Health Defense.

Maar het ergste moet misschien nog komen.

“Het idee dat een nieuw product zoals de [COVID] vaccins kanker zou kunnen veroorzaken is niet iets dat van de ene op de andere dag waarneembaar is,” legt Dr. Risch uit.

“Kanker heeft als ziekte een lange tijd nodig om zich te manifesteren vanaf het moment dat het begint, vanaf de eerste cellen die op hol slaan totdat ze groot genoeg zijn om gediagnosticeerd te worden of om symptomatisch te zijn. Dit kan twee of drie jaar duren voor bloedkankers, zoals leukemieën en lymfomen, tot vijf jaar voor longkanker, tot 20 jaar voor blaaskanker, of 30, 35 jaar voor darmkanker, enzovoort.”

“Dus dit zijn langetermijngebeurtenissen,” zei Dr. Risch, “en als je plotseling een nieuw product introduceert zoals de vaccins, zou je als eerste de bloedkankers verwachten die ik noemde, maar niet de andere soorten kanker.”

Voor de visuele leerlingen:

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-waarheid-achter-turbokanker-videos/ 

Het probleem is zo klaar als een klontje

 woensdag, 10 januari 2024 10:14   Hits: 3685

 kruipen voor Israël   Misschien zouden onze politici zich eens bezig moeten houden met zaken waar het echt om draait.

Maar, helaas dat durven ze dat niet en een voormalig Amerikaanse president legt uit waardoor dat komt.


Wij schrijven al heel lang over het lot van de Palestijnen en hoe ze systematisch worden uitgeroeid en verdreven van het land waar ze woonden.

Zo schreven wij in januari 2017:

En om helemaal duidelijk te maken dat de Palestijnen binnenkort niet meer zullen zijn dan een vage herinnering heeft Donald Trump laten weten een vertegenwoordiging van illegale Israëlische kolonisten uit te nodigen voor zijn inhuldiging op 20 januari.

De Palestijnen worden systematisch van de kaart geveegd, van hun land verdreven en waar mogelijk uitgeroeid zoals je dat zou doen met ongedierte.

 geroofd land van Palestijnen

Sinds het moment dat wij dat scchreven is het allemaal nog veel erger geworden, met daarbij nu de recente nog steeds voortdurende genocide.

Israël is erin geslaagd om in de afgelopen paar maanden meer dan 10.000 kinderen te vermoorden.
Dit heeft niets met oorlog te maken of met zelfverdediging. Hier zijn gewetenloze monsters aan het werk. De wereld kijkt toe, de politici kijken toe en niemand doet iets.

Er is inmiddels een portaal opgezet waar mensen bewijs van de genocide in Gaza kunnen indienen bij het ICC. Iedereen kan bewiijs uploaden, inclusief video's en afbeeldingen.

Waarom dat zo is, is al heel lang bekend en wordt in de volgende video heel duidelijk gemaakt door de voormalige Amerikaanse president Jimmy Carter. Deze opname dateert uit 2007.

Tekst loopt door na de video.


Voor hen die niet helemaal begrijpen wat er eigenlijk allemaal gebeurt met betrekking tot de Palestijnen kan de volgende video verhelderend werken.

Vroeger kwamen de Romeinen tot in Engeland en wat zou er gebeuren als Italianen nu de huizen van Britten komen opeisen vanwege ‘historische rechten’?

   
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Ernst Kuipers kiest het hazenpad (= Minister Volksgezondheid Nederland)

  Ernst Kuipers vlucht naar buitenland  De man die verantwoordelijk is voor een enorme vaccinatieschade onder de Nederlandse bevolking verdwijnt naar ‘functie elders’ in het buitenland.

Met de enorme oversterfte lijkt het op een vlucht, maar volgens de man zelf, gaat hij weg met ‘een zeer bezwaard gemoed’.


Wij hebben een Minister van Volksgezondheid die het tijd vindt om op te stappen.

De ‘coronavaccinatie’ campagne zit erop en Minister Ernst Kuipers blijft echt niet afwachten om te zien wat de gevolgen daarvan zullen zijn.


De oversterfte in ons land lijkt dan ook weer te exploderen met kort voor de kerst een extra dodental van 1.143 mensen in één week.

Zijn toekomstplannen blijven vooralsnog vaag.

Welke baan Kuipers gaat vervullen wordt pas eind deze maand of begin volgende maand bekend, meldt een woordvoerder van het ministerie. Kuipers spreekt van ’een zeer bezwaard gemoed’ waarmee hij zijn ontslag indient.

Zou Kuipers ‘een zeer bezwaard gemoed’ hebben vanwege de enorme oversterfte na zijn ‘coronavaccinatie’ campagne?

Of zijn dat gewoon mooie praatjes en zal Kuipers via hen die niet genoemd mogen worden een mooie beloning krijgen?
Degenen die niet langer naar functie elders kunnen zijn de slachtoffers.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

“Smoking Gun bewijs” toont aan dat Covid-prikken “ontworpen om te doden” zijn

januari 10, 2024

    Ministerio de Defensa del Perú / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Een vooraanstaande Amerikaanse advocaat heeft “smoking gun bewijs” gepresenteerd waaruit blijkt dat Covid mRNA injecties “ontworpen zijn om zoveel mogelijk mensen te doden.”

Advocaat Thomas Renz legde een explosief bewijs bloot dat lijkt te bewijzen dat de injecties werden ontwikkeld als een ontvolkings “wapen…

Renz bekeek de ‘Guidance for Industry’ documenten van de Amerikaanse Food and Drug Administration (“FDA”) en ontdekte wat volgens hem “smoking gun bewijs” is van moord met voorbedachten rade, schrijft Hunter Fielding.

“Er is geen andere conclusie die ik kan trekken… Dit is het bewijs dat aantoont dat ze wisten dat de gentherapieproducten die ze vermomden als ‘vaccins’ het vermogen hadden om af te shedden, kanker te veroorzaken en te doden,” zei hij.

Tom Renz werd al vroeg in het Covid-tijdperk bekend door het leiden van federale rechtszaken in zes Amerikaanse staten die de lockdown, de maskermandaten en de veiligheid van vaccins aanvochten. Hij werkt via het advocatenkantoor ‘Renz Law’ en publiceert regelmatig artikelen op zijn Substack-pagina getiteld ‘Tom Renz’s Newsletter’.

In een artikel van eergisteren begon Renz met uit te leggen dat de covid-vaccins geen vaccins zijn. “Het is essentieel dat mensen begrijpen dat de covid-19 injecties gentherapie zijn,” schreef hij.

Vervolgens leidde hij zijn lezers door het bewijs dat de Amerikaanse autoriteiten wisten dat ontvangers van covid-injecties zouden kunnen shedden naar anderen, inclusief degenen die geen toestemming hadden gegeven om gevaccineerd te worden.

Renz liet vervolgens zien hoe ze in 2006 wisten dat deze injecties kanker zouden veroorzaken, wat bevestigd werd door een onderzoek uit 2023 naar mensen met zogenaamde “long covid”.

Alsof hun criminaliteit nog niet genoeg was, belichtte Renz een wetenschappelijk artikel waaruit bleek dat hun voorgestelde oplossing voor het probleem dat ze hadden gecreëerd – de kanker die wordt veroorzaakt door covid-injecties – een ander gentherapieproduct is waarvan de ontvangers ook het potentieel hebben om door middel van shedding ziektes bij anderen te veroorzaken.

Het wordt krap voor vaccinatie: Commissie (NL) dient bewijs in bij Internationaal Strafhof, artsen en verpleegkundigen (DL) pakken uit, brandweermannen + spoedartsen (VS) rijden voortdurend vaccinatieslachtoffers naar ziekenhuizen

 

“Dit toont samenzwering,” concludeerde Renz.

Renz waarschuwt het publiek al enige tijd dat de zogenaamde “vaccins” eigenlijk gentherapieproducten zijn.

Big Pharma en wereldwijde overheden wisten dat deze gentherapieproducten kanker konden veroorzaken, zelfs jaren na de injectie, schreef Renz.

Een document dat opnieuw werd gepubliceerd door de FDA, HHS en CBER in 2006 toonde aan dat gentherapieproducten het risico in zich dragen van nadelige effecten op de normale celfunctie, die maanden of jaren kunnen worden vertraagd, en de integratie van genetisch materiaal in het genoom van de ontvangers:

Onderzoekssubjecten die worden blootgesteld aan gentransfertechnologie kunnen het risico lopen op vertraagde ongewenste voorvallen … persistente biologische activiteit kan nadelige effecten hebben op de normale celfunctie, waardoor proefpersonen het risico lopen op de ontwikkeling van ongewenste bijwerkingen, waarvan sommige maanden of jaren vertraagd kunnen zijn.

Factoren die het risico op vertraagde ongewenste bijwerkingen na blootstelling aan genoverdrachttechnologie waarschijnlijk verhogen, zijn persistentie van de virale vector, integratie van genetisch materiaal in het genoom van de gastheer, verlengde expressie van het transgen en veranderde expressie van de genen van de gastheer … Integratie van genetisch materiaal van een virale vector in het genomisch DNA van de gastheercel verhoogt het risico op kwaadaardige transformatie.

Langdurige expressie van het transgen kan ook geassocieerd worden met risico’s op lange termijn als gevolg van ongereguleerde celgroei en kwaadaardige transformatie, auto-immuunachtige reacties op zelfantigenen en onvoorspelbare ongewenste voorvallen. Een veranderde expressie van de gastheergenen kan ook resulteren in onvoorspelbare en ongewenste biologische gebeurtenissen. [Nadruk toegevoegd].

Guidance for Industry: Gene Therapy Clinical Trials – Observing Subjects for Delayed Adverse Events, november 2006, blz. 2 en 3.

Nieuwe studie brengt mainstream media in paniek: Ongevaccineerden hebben nauwelijks ernstig covid ziekteverloop

 

Kwaadaardige transformatie” is het proces waarbij cellen de eigenschappen van kanker krijgen. Met andere woorden, wanneer cellen worden omgezet in kankercellen.

De factcheckers zullen je vertellen dat de injecties je DNA niet beïnvloeden of veranderen, schreef Renz. “Dat is duidelijk niet waar.”

In aanvulling op het bovenstaande, wees Renz op een studie uit 2023 waarin het cellulaire DNA van mensen die lijden aan “long covid” werd geanalyseerd.

De auteurs vonden genen die uniek zijn voor het Pfizer covid BNT162b2 “vaccin” in de bloedcellen van de deelnemers. “Hun bevindingen bewijzen dat mRNA covid-vaccins permanent integreren in het DNA van sommige covid-gevaccineerde mensen,” zei hij. Hij vervolgde:

“Simpel gezegd wisten de regelgevende instanties dat deze producten konden integreren in het genoom van de gastheer, kanker (kwaadaardige transformatie), auto-immuunziekten en bijwerkingen konden veroorzaken jaren na het feit. Bedenk ook dat zelfs als deze producten niet integreren in het genoom, de voortdurende blootstelling als gevolg van shedding (zoals hierboven besproken) het risico op kanker kan verhogen.”

De Covid-injecties zijn ontworpen om te doden

Deze injecties zijn ontworpen als moordmachines en werden gedistribueerd in de wetenschap dat ze sheddng zouden veroorzaken en mensen zouden doden, schreef Renz.

“Ze creëerden een gentherapieproduct, brachten het op de markt als een ‘vaccin’ en bedachten, dwongen, kochten om en logen om het in zoveel mogelijk armen te krijgen.

Ze wisten dat het kanker kon veroorzaken – jaren na de injectie – en nu er een epidemie van kanker is, hebben ze verbazingwekkend genoeg een ‘oplossing’ klaarliggen,” voegde hij eraan toe.

En “hun oplossing is een ander gentherapieproduct dat shedding veroorzaakt!”.

Als bewijs haalde hij een artikel aan dat in 2015 werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature Cancer Gene Therapy waarin stond:

Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

 

Het snel veranderende gebied van gentherapie belooft een aantal innovatieve behandelingen voor kankerpatiënten. Vooruitgang op het gebied van genetische modificatie van kankercellen en immuuncellen en het gebruik van oncolytische virussen en bacteriën hebben geleid tot talloze klinische proeven voor kankertherapie, waarvan er verschillende zijn doorgegaan naar een vergevorderd stadium van productontwikkeling.

Dit artikel bespreekt de verschillende soorten CGT [Cancer gene therapy] kankerproducten die OCTGT [Office of Cellular, Tissue and Gene Therapies] reguleert …

CGT-producten brengen de mogelijkheid van shedding van virussen of bacteriën met zich mee, d.w.z. uitscheiding/afscheiding van virale deeltjes of bacteriën die op andere personen overgedragen kunnen worden. Hoewel virussen en bacteriën op basis van producten mogelijk niet zo besmettelijk of virulent zijn als de oorspronkelijke stam van een virus of bacterie, geeft de mogelijkheid van overdracht aanleiding tot bezorgdheid over de veiligheid. Een analyse van gegevens van patiënten in klinische gentherapietests toonde aan dat shedding van virale vectoren in de praktijk voorkomt en voornamelijk wordt bepaald door het type vector en de toedieningsroute van de vector. Een kwalitatief model dat in de studie wordt gepresenteerd kan helpen bij het bepalen van het risico op uitscheiding via de verschillende uitscheidingsroutes.

Husain, S., Han, J., Au, P. et al. Gene therapy for cancer: regulatory considerations for approval. Cancer Gene Ther 22, 554–563 (2015). https://doi.org/10.1038/cgt.2015.58

Dit gaat verder dan een gebrek aan geïnformeerde toestemming, schreef Renz.

“Dit toont een samenzwering.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/smoking-gun-bewijs-toont-aan-dat-covid-prikken-ontworpen-om-te-doden-zijn/

 

 

“Alarmerend en hartverscheurend” letsel door shedding bij ongevaccineerde patiënten weerspiegelt die van de COVID-vaccinininjecties zelf, aldus Dr. Pierre Kory

Volgens een bekende leider in de vroege medische behandelingen van COVID-19 is er “afdoend bewijs” geleverd dat “klinisch significante vervelling” van de mRNA-vaccins van de gevaccinnerde naar de ongevaccineerde inderdaad een realiteit is, schrijft Patrick Delaney. Dr. Pierre Kory, die het gebruik van het “wonderbaarlijke” ivermectine voor de behandeling van COVID-19 hielp pionieren en hardnekkig … Meer lezen over“Alarmerend en hartverscheurend” letsel door shedding bij ongevaccineerde patiënten weerspiegelt die van de COVID-vaccinininjecties zelf, aldus Dr. Pierre Kory


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...