maandag 29 mei 2023

Hier de 49 mensen die hebben gefaald in hun taak om onze rechten te beschermen: ‘Een schande’ (in Nederland)


     Vos-Rosenmoller

Afgelopen week stemde de Eerste Kamer in met de nieuwe pandemiewet. Daarmee is de opvolger van de tijdelijke coronawet een feit.

Een ruime meerderheid (49 Eerste Kamerleden) van VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks, PvdA en SP stemde voor de wet. Nadat het voorstel was aangenomen, klonk er rumoer vanaf de publieke tribune. Mensen riepen ‘landverraders’ en ‘schaam je rot’.

Met de pandemiewet is er een permanente grondslag gekomen voor beperkende maatregelen bij pandemieën.

Ze horen niet thuis in ons parlement

Karel Beckman, hoofdredacteur van De Andere Krant, heeft de namen van de Eerste Kamerleden die voor de wet hebben gestemd onder elkaar gezet.

“Hier de 49 mensen die hebben gefaald in hun taak om onze rechten te beschermen – een schande – ze horen niet thuis in ons parlement,” aldus Beckman.

“Wat gebeurt er met iemand die zijn volk verraadt? Die zijn taak, zijn plicht, als beschermer van mensenrechten verzaakt? Die zijn medemensen uitlevert aan dictatuur?” vraagt hij.

“Zo iemand kan naar buiten toe een façade ophouden, een pak aantrekken, of een mantelpakje, en zichzelf senator noemen, of, godbetert, volksvertegenwoordiger, maar hij of zij weet dat hij dat niet is. Hij weet, van binnen, dat hij heeft gefaald. En moet daar mee leven,” voegt hij toe.

Dit zijn de 49 mensen die de keuze hadden om op te staan, maar wegdoken:

Namens de VVD: Arbouw, Van Ballekom, Van den Berg, De Blécourt-Wouterse, Bruijn, De Bruijn-Wezeman, Geerdink, Jorritsma-Lebbink, Keunen, Klip-Martin, Meijer en Vos.

Namens het CDA: Atsma, Essers, Van Kesteren, Knapen, Oomen-Ruijten, Prins, Rietkerk en Rombouts.

Namens GroenLinks: De Boer, Ganzevoort, Van Gurp, Karimi, Kluit, Krijnen, Rosenmöller en Veldhoen.

Namens D66: Backer, Bredenoord, Dittrich, Moonen, Pijlman, Stienen en Van der Voort.

Namens PvdA: Crone, Fiers, Karakus, Koole, Recourt en Vos.

Namens SP: Van Apeldoorn, Gerkens, Janssen en Kox.

En namens de ChristenUnie: Huizinga-Heringa, Kennedy-Doornbos, Talsma en Verkerk.

Beckman: “Ik zou niet graag in hun schoenen staan.”

Het smerige spel van de NPO is begonnen: NineForNews is doelwit

In een eerder artikel vandaag meldden we dat de Mainstream Media (MSM) de aanval hebben geopend op het alternatieve nieuws. Nu is gebleken dat NineForNews bijzonder interessant (en gevaarlijk) is geworden voor de reguliere media.

Vanuit de KRO/NCRV kregen we het verzoek om mee te doen aan een documentaire over de ongelooflijke groei van het alternatieve nieuws de afgelopen drie jaar.

Twee journalisten wilden de mensen achter NineForNews spreken, volgens zeggen om ‘het gat te dichten tussen mensen die de MSM volgen en de mensen die het alternatief nieuws volgen’. Ook wilden ze weten wat onze motivatie is om deze website te runnen en hoe het kan dat NineForNews zo groot is geworden met miljoenen paginahits per maand.

We hebben ze te woord gestaan en diverse gesprekken gevoerd, maar de twijfel of we hier goed aan deden bleef knagen.

Het voelde niet goed om samen te werken met de uiterst onbetrouwbare, tot op het bot corrupte, reguliere media. De journalisten zelf leken eerlijk en kwamen ook oprecht geïnteresseerd over. Je weet echter nooit hoe dingen die je zegt uit zijn verband gerukt kunnen worden of hoe je geframed kunt worden in een eindmontage.

Wetende dat de NPO de financier is van de documentaire, gaf voor ons de doorslag om onze medewerking in te trekken. Immers, wie betaalt bepaalt.

Om ons toch over te halen kregen we zelfs het aanbod om de afspraken in een contract vast te leggen, waarin gesteld zou worden dat we feitelijke onjuistheden, etc., mochten corrigeren als we de eindproductie te zien zouden krijgen. We weten echter uit ervaring van anderen dat dergelijke contracten en beloften niets waard zijn, omdat het merendeel van de rechters in Nederland meegaat in het overheidsnarratief. En framing, door hoe feitelijkheden gemonteerd worden, zoals nu is gedaan bij Blckbx, kun je je niet tegen wapenen.

Wat is er gaande?

Blijkbaar is er grote paniek vanuit de AIVD, de overheid, en dus wordt de MSM misbruikt om te trachten de alternatieve media te schaden en uiteindelijk uit te schakelen. En dus kregen we vanuit het niets ineens een dikke rekening gepresenteerd met een zogenaamde copyrightclaim. Een typisch gevalletje copyright-trolling.

Dit soort claims zijn soms goed bedoeld, om een rechtmatige copyrighthouder te compenseren, maar het is ook een crimineel verdienmodel, en voor de mensen die NineForNews willen schaden een interessante mogelijkheid om ons financieel lam te leggen.

Uiteraard gaan we niet in op deze onterechte claim. Dit betekent echter wel dat we ons juridisch moeten wapenen tegen deze boeven. Anders weet een corrupte rechter daar wel raad mee: beslagleggingen en meer van dat soort praktijken.

Ze kunnen ook lezen

Bij de reguliere omroep en overheid kunnen ze ook lezen. Ze weten dat NineForNews leunt op de financiële hulp van de lezers.

Dus het sterke vermoeden bestaat dat er binnenkort valse berichten gaan verschijnen in de reguliere media (TV, docu’s, kranten etc.) om te proberen een zeer negatief beeld te schetsen over de eigenaren van alternatief nieuwsplatforms. Dit kunnen ze bijvoorbeeld doen door zogenaamd te “bewijzen” dat ze er een luxe leventje op na houden met donatiegelden, of er criminele activiteiten mee financieren.

Ook zullen zij trachten om de verspreiding van alternatief nieuws te criminaliseren door een nieuwe wet in te dienen waarin alternatief nieuws verboden wordt.

Het is precies zoals het in China al jarenlang aan de gang is. Wanneer je daar iets zegt of publiceert dat tegen de “gevestigde orde” ingaat, ben je een crimineel, pakken ze je alles af en sluiten ze je op. Die kant lijkt het in Nederland ook op te gaan.

Paniek!

De paniek is enorm. AIVD-rapporten, MSM-smeercampagnes, copyright-trolling, valse, achterbakse documentaires, leugenachtige nieuwsitems verspreiden, cyber-attacks, DDOS-aanvallen, en meer.

Hun doel: alternatief nieuwsplatforms, met NineForNews als grootste en oudste website, een kopje kleiner maken!

Er is echter één ding waar ze niet tegen kunnen. En dat is wanneer NineForNews stoïcijns, op een ongrijpbare manier, artikelen blijft publiceren.

Maar je voelt hem al… deze oorlog tegen de overheid en MSM kost veel geld. En ze doelen erop om dat stukje financiële hulp stuk te maken door mensen een rad voor ogen te draaien.

Verzet is geen optie meer, het is pure overlevingsnoodzaak!

Juist nú, hebben we jullie hulp hard nodig

We doen een beroep op jou, onze zeer gewaardeerde lezer, om ons te steunen in deze oorlog tegen de criminele overheid en de MSM. Door ons financieel te steunen, help je actief mee in het sterk groeiende verzet tegen het oprukkende fascisme.

Jouw financiële bijdrage, hoe groot of klein ook, helpt ons om alternatief nieuws in leven te houden.

Jouw steun stelt ons in staat om stoïcijns door te kunnen gaan met het publiceren van artikelen, waar de overheden en geheime diensten zo bang voor zijn.

Doneren kun je hieronder of via deze pagina. Alvast bedankt!

Doneer in euro…

Kies je ervoor om in euro te doneren, klik dan op de knop hieronder. In de pop-up kun je jouw donatiebedrag invullen. Doneer je liever met crypto? Lees dan verder.
Klik hier om EURO te doneren

…of doneer in crypto

Kies uit 4 cryptocurrency’s, waaronder de super privacyvriendelijke Pirate Chain en Monero. Volg de instructies om te doneren.

PirateChain (ARRR)
PirateChain

Steun NineForNews

Steun NineForNews in onze missie voor vrij en onafhankelijk nieuws.

Scan de QR-code vanuit je wallet (of kopieer en plak het ontvangst-adres) voor een donatie! Onze dank is groot!

Tag/Notitie: NineForNews Donaties
 

Rusland: Bewijs verzameld van vogelgriepverwekkers met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen in VS-biolabs in Oekraïne

 mei 29, 2023   3855   16  

 

Nog niet zo lang geleden bedreigde Mitt Romney voormalig parlementslid Tulsi Gabbard omdat zij suggereerde dat de VS biolabs in Oekraïne financierde.

In maart 2022 beschuldigde RINO (Republican in Name Only) senator Mitt Romney de voormalige Democratische afgevaardigde Tulsi Gabbard van het verspreiden van “verraderlijke leugens” omdat zij het enkel en alleen over de door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne had, schrijft Jim Hoft.

“Er zijn 25+ door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne die, als ze worden opengebroken, dodelijke ziekteverwekkers zouden vrijlaten en verspreiden in de VS/wereld.” zei Gabbard toen. “We moeten nu actie ondernemen om een ramp te voorkomen. De VS/Rusland/Oekraïne/NAVO/VN/EU moeten nu een staakt-het-vuren rond deze laboratoria invoeren totdat ze beveiligd zijn en de ziekteverwekkers vernietigd zijn,” voegde ze eraan toe.

         Video Link: https://twitter.com/i/status/1502960938147729413

Tulsi Gabbard legde haar verklaring af op basis van een getuigenis van de staatssecretaris voor politieke zaken in Eurazië, Victoria Nuland.

Victoria Nuland gaf tijdens een getuigenis voor een commissie van de Amerikaanse Senaat het bestaan toe van biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne.

Nog geen 24 uur later zei de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, dat berichten over biolabs in Oekraïne nepnieuws waren dat door Rusland werd verspreid.

Het Democratische nepnieuws-media complex viel vervolgens iedereen aan die de biolabs in Oekraïne ter sprake bracht.

 

Mitt Romney haalde uit naar Tulsi Gabbard en zei: “Tulsi Gabbard papegaait valse Russische propaganda na. Haar verraderlijke leugens kunnen levens kosten”.

Toen gebeurde het volgende: Rusland gaf buitgemaakte documenten uit Oekraïne vrij, waarin bewijs wordt geleverd van Amerikaanse militaire biolabs in Oekraïne.

Rusland uitte de beschuldigingen voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Het Pentagon gaf in juni 2022 eindelijk in een openbare verklaring toe dat er 46 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn.

Dit na maanden van leugens en ontkenningen door de Democraten, het Biden-regime en hun nepnieuws mainstream media!

Het Pentagon heeft EINDELIJK schoon schip gemaakt.

Nu beschuldigt Rusland de VS van experimenten met vogelgriepverwekkers in een Amerikaans biolab in Oekraïne met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen.

“⚡️ @mod_russia
: Documenten in beslag genomen in het veterinaire laboratorium van het Biosfeerreservaat in Askania Nova, regio Kherson, bevestigen de betrokkenheid van het Charkov Instituut voor Diergeneeskunde bij de werkzaamheden van  UP-8 & P-444 Projecten en de voorbereidingen voor het Flu-Fly-Way project.”


“Lees de volledige briefing door
@mod_russia
over militair-biologische activiteiten van de VS.

▪ Bewijs van onderzoek naar gevaarlijke pathogenen in Oekraïne.
▪ Ontwikkeling van biologische wapens door de VS
▪ Vestiging van BSL-4 biolabs in het buitenland door de VS”


Russische functionarissen maakten hun bevindingen vrijdag bekend.

 

Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie blijft de militaire en biologische activiteiten van de VS en hun bondgenoten in Oekraïne en elders in de wereld analyseren.

Wij hebben eerder al opgemerkt dat tijdens de speciale militaire operatie schriftelijk bewijs is verkregen dat werknemers van het biosfeerreservaat in Askania Nova, regio Kherson, de trekroutes van trekvogels bestudeerden en biologisch materiaal selecteerden en naar het buitenland overbrachten.

De taskforce van het Russische ministerie van Defensie heeft samen met functionarissen van de Federale Veiligheidsdienst en Rosselkhoznadzor de verzameling en certificering bevestigd van vogelgriepvirusstammen met een hoog potentieel voor epidemische verspreiding en het vermogen om de soortgrens te overschrijden, met name de H5N8-stam, waarvan de dodelijkheid bij overdracht op de mens kan oplopen tot 40%. Vergeet niet dat 1% van de nieuwe coronavirusinfecties tot de dood leidt.

Ondanks de inspanningen van het personeel van het reservaat om het biomateriaal te vernietigen door de stroom naar de koelinstallaties af te sluiten en het cryo-reservoir te vernietigen met vloeibare stikstof, vonden specialisten van het 48e Centraal Onderzoeksinstituut van het Russische Ministerie van Defensie zelfs in de monsters die ontleed waren sporen van genetisch materiaal van hoogpathogene vogelgriep, het virus van de ziekte van Newcastle en avulovirussen.

Volgens de werknemers die in het reservaat achterbleven, werd hun van Oekraïense zijde een grote geldelijke beloning uitgeloofd voor het verwijderen of vernietigen van de onderzoeksresultaten.

Documenten die in het veterinaire laboratorium van het reservaat in beslag werden genomen, bevestigen de betrokkenheid van het Instituut voor diergeneeskunde van Charkov bij de werkzaamheden van de Amerikaanse UP-8 en P-444 projecten en de voorbereidingen voor het Flu-Fly-Way project.

 

Hun doel was het evalueren van de omstandigheden waarin de overdracht van ziekten die verband houden met economisch belangrijke infecties onbeheersbaar kan worden, tot economische schade kan leiden en een bedreiging kan vormen voor de voedselzekerheid.

Het is noodzakelijk om nogmaals te benadrukken dat het Amerikaanse ministerie van Defensie, een organisatie die niets te maken heeft met het onderzoek naar vogeltrekroutes, opdracht gaf voor de projecten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/rusland-bewijs-verzameld-van-vogelgriepverwekkers-met-een-dodelijkheidsgraad-tot-40-bij-mensen-in-vs-biolabs-in-oekraine/

 

VS was van plan trekvogels te gebruiken om Rusland met ziektes te infecteren

“Het doel van het UP-4 project was het bestuderen van de verspreiding van bijzonder gevaarlijke infecties via trekvogels, waaronder de hoogpathogene H5N1 griep, waarvan de sterfte bij mensen 50 procent bereikt, en de ziekte van Newcastle.” “Met grote waarschijnlijkheid kan gezegd worden dat een van de taken van de Verenigde Staten en hun bondgenoten is … Meer lezen overVS was van plan trekvogels te gebruiken om Rusland met ziektes te infecteren

 

Oud-VVD’er (Nl) doet boekje open over Rutte: ‘Het hoort bij het spel jullie in de maling te nemen’


Een groep VVD’ers vindt dat partijleider Rutte zijn belofte moet nakomen om de asielinstroom te beperken. De premier beloofde vorig jaar op het VVD-congres om zich daar persoonlijk voor in te gaan zetten.

“Zijn glasheldere beloftes verdienen nu concrete opvolging. Niet vooruitschuiven, maar nu doorpakken om te doen wat echt nodig is,” schrijven ze in een brief aan het hoofdbestuur.

De belofte was voor VVD-leden reden om toch akkoord te gaan met de spreidingswet. Via de wet worden gemeenten verplicht (extra) asielzoekers op te nemen, als ze dat niet vrijwillig doen. De VVD heeft grote moeite met het dwangelement in de wet. Tegenstanders noemen het ook wel de dwangwet.

Geen VVD-foutje

Voormalig VVD’er Jos Arkes onthult op social media dat Rutte niet voor de VVD werkt, maar voor zijn Brusselse partij Renew Europe. Dat is de club van Guy Verhofstadt en D66.

“Het asielgetreuzel is geen VVD-foutje,” benadrukt Arkes. “Het hoort bij het spel jullie in de maling te nemen. Het asielgetreuzel is ten faveure van het Renew Europe-beleid. Het heeft dus ook niks te maken met een verondersteld compromis met Kaag, of met Europese regels.”

Laat je niet langer foppen

“Laat het nou eens bezinken: de VVD en D66 zijn in Brussel al één partij,” voegt hij toe. Met verschillende verkiezingsbeloften harkt deze club zetels binnen in Nederland om het beleid van Renew Europe – D66 – door te drukken, aldus Arkes.

Hij roept alle VVD’ers op: “Laat je niet langer foppen door de rasoplichter en pathologisch leugenaar Rutte. Stuur hem weg, verlaat Renew Europe.”

Weerbericht RTL Nieuws wekt woede: ‘Jullie zijn eigenlijk criminelen’


Al weken gaat het in de media over de droogte in Zuid-Europa. Op 11 mei werd in het weerbericht op RTL 4 een foto getoond die was gemaakt in de Portugese stad Portimao.

“Daar kunnen ze wel wat meer water gebruiken,” beweerde meteoroloog en weerman Maurice Middendorp in de uitzending.

Terwijl hij naar de foto wees, zei hij: “In deze monding van de rivier staat nog wel wat water. Als je goed kijkt, zie je de oevers van de rivier – daar is toch echt wel sprake van droogte door te weinig regen de afgelopen maanden, want ook de winter was er behoorlijk droog.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Achterlijke gekken zijn jullie

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger haalt op Twitter snoeihard uit. “Vuile, vieze, smerige imbecielen van RTL Nieuws. Jullie lullen maar wat. Ik rijd hier elke dag. Precies op deze plek. Dit is een eb- en vloed-ding. Jullie zijn eigenlijk criminelen die mensen random iets wijsmaken,” briest hij.

“En senielen van RTL Nieuws, dit is zout water en geen rivierwater. Achterlijke gekken zijn jullie,” voegt De Vlieger toe.

Leugens in het kwadraat

Hij stuurde het fragment naar zijn Portugese werknemers met vertaling. “Ze lachen zich een slag in de rondte. Was Pieter Klein nog maar hoofdredacteur. Totale gekte daar. Leugens in het kwadraat.”

“Totale imbecielen. Op dit moment gaan mijn Portugese vrienden helemaal los. Ze lachen zich suf,” zegt hij nog.

Iemand stuurt een vakantiefoto en RTL verzint er klimaatcontext bij. De Vlieger vindt dat dit strafrechtelijk aangepakt moet worden. “Wat een schandaal dit.”

Amerikaanse senator doet schokkende uitspraak: ‘Walgelijk, en de Nederlandse regering steunt dit alles van harte’

De Amerikaanse senator Lindsey Graham deed afgelopen week tijdens zijn ontmoeting met de Oekraïense president Zelenski in Kiev een opmerkelijke uitspraak. “De Russen sterven, het is onze beste investering ooit,” zei oorlogshavik Graham met een grijns.

Hij riep de regering-Biden op om Zelenski nog meer hulp te sturen. De Oekraïense president bedankte de Verenigde Staten voor het steunen van een internationale coalitie die straaljagers voor het land wil regelen.

De Republikeinse senator deed de schokkende uitspraak tijdens zijn derde bezoek aan Oekraïne sinds het begin van de oorlog begin vorig jaar. Amerika heeft inmiddels meer dan 70 miljard dollar aan hulp gestuurd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Walgelijk

Kort na zijn bezoek waarschuwde de Russische ambassadeur in Londen dat de niet-aflatende steun van het Westen zal resulteren in escalatie.

“Walgelijk. En de Nederlandse regering steunt dit alles van harte. Want, aldus onze premier, ‘het is onze oorlog’,” reageert Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Zoveel mogelijk afslachten

Journalist Eric van de Beek citeert Harry Truman, die in 1941 had gezegd: “Als we merken dat de Duitsers winnen, moeten we de Russen helpen, en als we merken dat de Russen winnen, moeten we de Duitsers helpen, en wel zo dat ze elkaar zoveel mogelijk afslachten.”

In 2014 luidden corrupte Amerikaanse functionarissen en marionetten van Soros, zoals wijlen John McCain en Lindsey Graham, een staatsgreep in Oekraïne in om een regering te installeren waar ze geld aan konden verdienen. In maart vorig jaar pleitte Graham ervoor om Poetin ‘uit te schakelen’.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...