woensdag 16 maart 2022

Heb je je hiv-booster al genomen?

Bill & Melinda Gates Foundation Sponsors mRNA HIV-vaccin

Igor ChudovIgor Chudov

16/03/2022

U heeft ongetwijfeld uw HIV-mRNA-vaccinboosterdosis nog niet ingenomen, omdat de eerste onderzoeken met het mRNA-hiv-vaccin nog maar net beginnen. Maar op een dag moet u dat misschien wel doen!

Het laatste nieuws is dat de Bill & Melinda Gates Foundation een mRNA HIV-vaccin sponsort . Dit is een vaccin dat moet worden gegeven aan mensen die nog nooit HIV hebben gehad

Mijn artikel zal beschrijven en uitleggen dat  het HIV-mRNA-vaccin waarschijnlijk zal mislukken net zoals de Covid-vaccins.


Wat is het? Het is een mRNA-injectie die is ontworpen om te worden geïnjecteerd in naïeve HIV-individuen, die bepaalde HIV-antigenen zouden creëren om het menselijke immuunsysteem te "trainen" om HIV-neutraliserende antilichamen aan te maken.

De mensen die hieraan werkten, deden wat onderzoek dat volgens ons een belletje doet rinkelen. Zo deed de hoofdonderzoeker William Schief  veel werk op HIV glycoproteïne gp120.



Dat is dezelfde beruchte gp120 die, zoals we weten, op de een of andere manier Sars-Cov-2 bereikte en ook werd genoemd in een octrooi door Dr. Fauci

Maakt niet uit, het is gewoon toeval. Niets te zien hier.

De klinische proef laat ook enkele zware hints vallen over de toekomstige complicaties van het "mRNA HIV-vaccin" :

·  De studie sluit mensen uit met een voorgeschiedenis van myocarditis. Waarom? Ik dacht dat mRNA-injecties veilig en effectief zijn? Waarom de noodzaak om je te concentreren op myocarditis?

·  Bloedingsstoornis gediagnosticeerd door een arts (bijv. Factordeficiëntie, coagulopathie of bloedplaatjesstoornis die speciale voorzorgsmaatregelen vereist).
Gaat er een belletje rinkelen? Waarom zou u zich zorgen hoeven te maken over de geschiedenis van bloedingenstoornissen van bloedstols en van bloedplaatjeschade?

Hoe de werkzaamheid te testen?

We zijn al getuige geweest van hoe de "effectiviteit" van mRNA Covid-vaccins overdreven was. Desalniettemin is het met een pandemie van een zeer besmettelijk, wijdverbreid respiratoir virus in de lucht zoals Covid-19 op zijn minst mogelijk om snel een behoorlijk aantal infecties te zien en het aantal geïnfecteerde mensen in de studiegroep versus controlegroep te vergelijken.

Met HIV is het bijna onmogelijk.

Ten eerste is het duidelijk onethisch om proefpersonen uit te dagen door intraveneuze injecties met hiv om te zien of het vaccin werkt.

Ten tweede worden de meeste mensen die niet worden blootgesteld aan deze door bloed overgedragen ziekteverwekker via geïnjecteerd drugsgebruik of onbeschermde anale seks, of ander risicogedrag, bijna nooit besmet met HIV. Als ze in een studie worden opgenomen, zou dat tijd en geld verspilling zijn.

Mensen bestuderen die drugs inspuiten via naalden, is natuurlijk onmogelijk, omdat ze niet verantwoordelijk zouden zijn om te voldoen aan de studievereisten.

Hierdoor blijven er slechts een paar risicogroepen over, die al op de hoogte zijn van hiv en hun voorzorgsmaatregelen nemen, waardoor ze ook niet zo snel besmet raken. In de VS, geraken slechts 0,01% van alle mensen, per jaar besmet zijn met hiv. Met andere woorden, slechts één op de 10.000 personen wordt jaarlijks besmet.

Zo ja, hoe kunnen we een onderzoek opzetten dat de werkzaamheid van het "HIV-vaccin" echt met voldoende statistische significantie kan vaststellen? Er zouden in de loop van de jaren honderdduizenden proefpersonen bij betrokken moeten zijn.

Als alternatief kunnen dergelijke onderzoeken worden uitgevoerd op plaatsen waar de prevalentie van hiv hoog is - zoals Oeganda - en waar proeven gemakkelijker kunnen worden gedaan als gevolg van corruptie van ambtenaren, en mogelijk niet zou vertalen naar inwoners van andere continenten met verschillende genetica, diëten en levensstijlen.

Dit is zo duidelijk dat de promotors van "mRNA HIV Vaxx" zich daar ongetwijfeld ook van bewust zijn. Ik vermoed dat ze van plan zijn om de werkzaamheid in de echte wereld helemaal niet te bestuderen, maar in plaats daarvan nep-immunogeniciteitsonderzoeken te produceren. Ze zouden onder de meest gunstige omstandigheden "antilichaamniveaus" (antibody levels) meten en de "HIV-vaxx" op basis daarvan effectief verklaren en niet op basis van echte infecties.

Zo wordt er een vaccin op mensen losgelaten, zonder zelfs maar goed getest te zijn.

We weten ook uit onze Covid-ervaring dat mRNA-vaccinaties snel afnemen als gevolg van beperkingen van mRNA-technologie. Dus als resultaat zouden wij

·  herhaaldelijk mRNA HIV-opnamen moeten maken

·  die niet eens goed zijn getest

·  elke 6 maanden ,

·  om een ziekte te voorkomen die op zijn best een op de 10.000 mensen per jaar infecteert

 

Klinkt dat als een goed idee?


Geschiedenis van HIV-vaccins vol met mislukkingen

Sars-Cov-2 en HIV hebben één ding gemeen (naast dat beiden immuuncellen vernietigen en het delen van gp120-genen): er is nooit een effectief coronavirusvaccin geweest, en er is nooit een succesvol hiv-vaccin geweest.

Tientallen jaren werden besteed aan het maken van hiv-vaccins Niemand werkte uiteindelijk, en niet vanwege het gebrek aan proberen.


Wat is er gebeurd?

In feite ontwikkelen de met HIV geïnfecteerde personen HIV-antilichamen. Deze antilichamen zijn wat wordt gedetecteerd in de meeste HIV-tests. Deze antilichamen bestaan overvloedig in het serum van met HIV geïnfecteerde personen. Desondanks stoppen deze antilichamen niet de aanhoudende HIV-infecties en kunnen ze geen HIV-virionen vernietigen, wat leidt tot een voortschrijdende ziekte. Waarom?

Om dit te weten, moet je je herinneren hoe HIV werkt. Bij de eerste infectie (zeg maar een prik van een met bloed geïnfecteerde naald) begint het virus te repliceren, als een gewoon virus van welke andere soort dan ook. Ons immuunsysteem krijgt ook een immuunrespons, net als bij elk ander virus. Deze eerste infectie en immuunrespons is MILD en voelt aan als verkoudheid of griep.

Er gebeurt echter iets sinister: de RNA-code van HIV kan zichzelf omkeren (transcribe) in menselijk DNA, dat zich in de celkernen bevindt, en zichzelf in ons DNA integreren om deel uit te maken van een van onze 23 chromosomen. Daarna worden aangetaste cellen fabrieken die HIV-virion produceren. Gedurende de eerste paar weken bereikt ons immuunsysteem een 'overwinning', ruimt het de resterende virions op en ontwikkelt het HIV-antilichamen - maar het probleem is dat de virale code van de vijand verborgen blijft in onze chromosomen.

Een paar eerste jaren na de eerste infectie, de met HIV geïnfecteerde persoon blijft HIV-antilichamen dragen en zo detecteren "HIV-tests" de aanwezigheid van HIV. Alles lijkt precies als voorheen, maar het virus dat veranderde cellen produceert, stopt nooit met het produceren van meer kopieën van virale HIV-deeltjes, de antilichamen kunnen het niet volledig stoppen, en de ziekte wordt uiteindelijk erger.

Deze 'integratie' in ons genoom maakt HIV tot een onmogelijk doelwit voor ons immuunsysteem, vaccins en alle antilichamen. Antilichamen kunnen onmogelijk celkernen bereiken. Zonder antiretrovirale behandelingen worden nieuwe HIV-virionen eindeloos geproduceerd door menselijke cellen met veranderd DNA, en antilichamen kunnen hun proliferatie en nadelige effecten niet stoppen.

Als natuurlijk ontwikkelde, gevarieerde en multi-antigeenantilichamen het virus niet kunnen stoppen, is er dan een goede reden dat van vaccin afgeleide antilichamen het zouden stoppen voordat het de transcribatie in DNA omkeert en een permanente huurder in onze cellen wordt? Ik kan zo'n reden niet zien. Onthoud dat zelfs als vaccin-antilichamen 99% van de HIV-virionen stoppen met het infecteren van onze cellen, de resterende 1% nog steeds een infectie zal veroorzaken - het kan de geïnfecteerde persoon slechts een jaar of twee langer kosten om hetzelfde resultaat te bereiken, vergeleken met een vergelijkbare persoon die was niet gevaccineerd.

Het is dus geen verrassing dat eerdere vaccins zijn mislukt. Het huidige mRNA-vaccin is in sommige opzichten nieuw, maar het enige dat het doet, is verschillende antigeeneiwitten produceren, "HIV-trimers" genaamd, die op de envelop van het HIV-virus voorkomen en een immuunreactie veroorzaken. De hoop van promotors van deze benadering is dat antilichamen tegen deze trimers de HIV-infectie zullen stoppen. Ik denk niet dat dit zal lukken.

Ik zou dat ook een speculatieve mening willen uiten dergelijke op epitopen gebaseerde vaccinatie kan gevaarlijk zijn, net als het Covid-vaccin. Het Covid-vaccin brengt 'piekeiwit' (Spike-protein) tot expressie, dat verre van onschadelijk blijkt te zijn, maar ongelooflijk biologisch actief blijkt te zijn, en veroorzaakt allerlei schade bij zowel Covid- als bij vaccinatie slachtoffers.

Evenzo zijn HIV-trimers actieve middelen die binnen het virus bestaan met als doel - zich te binden aan immuuncellen en anderszins het virus bij infectie te helpen. Het loslaten op ontvangers van vaccins kan dus verschillende vormen van ontregeling veroorzaken, aangezien deze trimers kunnen doen wat ze moeten doen, zich aan cellulaire receptoren binden en ze verprutsen, enz.


Dezelfde Covid Vaxx-spelers hebben nu HIV Vaxx

Laat me een paar spelers in dit verhaal noemen, die dezelfde oude spelers zijn die we kennen van het Covid-19-debacle :

·  NIAID en Dr. Fauci financiert "HIV Vaxx". Ze betaalden Moderna ook om coronavirusvaccins te ontwikkelen, voorafgaand aan het "onverwachte" verschijnen van Sars-Cov-2

·  Scripps Research, de thuisbasis van een hondsdolle Covid-vaccinpromotor Eric Topol , die miljoenen betaald werd door Fauci en NIAID

·  Bill and Melinda Gates Foundation. We weten hoeveel Bill Gates van kinderen houdt. Hij houdt meer van ze dan van geld. Waar Bill direct na kinderen en geld van houdt, zijn allerlei soorten vaccins, omdat ze helpen 'overbevolking te voorkomen'. (kijk dit. video om 2:30)

link:https://www.youtube.com/watch?v=LmzeYYWntxw

·  Moderna, een gesloten schaduwontwikkelaar van het Covid-vaccin , mRNA naar DNA-bewerkingstools, en nu "HIV Vaccine"

·  Wie anders?

 

Er lijkt een toename te zijn van vermeldingen van HIV in de media. Ik weet niet zeker of dit biologisch is of een betaalde bewustmakingscampagne.

Ik weet zeker dat uw kleine kinderen zeker meerdere vaccinaties nodig hebben van het toekomstige veilige en effectieve HIV-vaccin. Uw kinderen 'moeten bescherming hebben'. Ik wed dat je dat niet besefte!  (nvdr.: satirisch bedoeld) 








 

Sage HanaSalie Hana

Writes Schrijft Sage’s Newsletter Sage's nieuwsbrief ·7 hr ago7 uur geledenLiked by Igor ChudovGeliket door Igor Chudov

Ik heb me altijd vragen gesteld bij deze Dr. Evil- types zoals Gates.

Hij heeft geen geld nodig. Hij zou nooit het geld kunnen uitgeven dat hij al heeft.

Met welk doel? Waarom doet hij dit allemaal?? Gebruikt het op dit punt gewoon een vergrootglas op mieren? Gewoon het zieke plezier van het verplaatsen van schaakstukken?

2626ReplyAntwoord

18 replies18 antwoorden


 

BanditBandiet

7 hr ago7 uur geledenLiked by Igor ChudovGeliket door Igor Chudov

First thing I thought when I read the 1st paragraph was, "This is to fix the HIV from the c-19 jabs." --- Did anyone else think something like that?

Het eerste wat ik dacht toen ik de eerste alinea las, was: 'Dit is om de hiv uit de c-19-prikken te halen.'--- Heeft iemand anders zoiets ook gedacht?

1515ReplyAntwoord

4 replies by Igor Chudov and others4 antwoorden van Igor Chudov en anderen

70 more comments…Nog 70 reacties ...

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...