maandag 24 oktober 2022

Brussel vreest oproer in Europa wegens aardgascrisis

Uitgelekt: Brussel vreest oproer in Europa wegens aardgascrisis

mei 14, 2022

De Spaanse krant El Pais heeft een vertrouwelijk document van de Europese Unie gepubliceerd. Daaruit blijkt dat de elites in Brussel erg bang zijn voor de rellen die verwacht worden als gevolg van de zelfdestructieve gasboycotten. Dergelijke rellen zijn reeds aan de gang in andere landen, met honderden doden (zie Sri Lanka). Er wordt hevig gediscussieerd over de vraag of de particuliere huishoudens dan wel de industrie het eerst moeten worden gerantsoeneerd, bericht Willi Huber. 

De ineenstorting nadert met reuzenstappen. Alles is zelfveroorzaakt, niets is echt nodig. Inflatie, aanbodtekorten, energietekorten en binnenkort voedseltekorten zijn allemaal logische gevolgen van de doelbewuste acties van de globalistische politieke elites die bijna alle landen in de EU controleren.

Ook landen met een goede economiebeheersing worden gedwongen tot solidariteit en beperkingen

De EU zal een soort gedwongen solidariteit opleggen op basis van de voorzieningszekerheidsverordening 2017 en de solidariteitsclausule. De leden van de EU die verstandig hebben gehandeld en hun bevolking grotendeels hebben veiliggesteld, zullen hun middelen dus moeten delen met andere landen. Als een land zijn eigen behoeften niet kan dekken, kunnen de buurlanden gedwongen worden om over de grenzen heen in hun gasbehoefte te voorzien. Toegegeven, dit zou de EU nog meer op de proef kunnen stellen.

Als Rusland de gastoevoer volledig zou stopzetten, zouden in alle EU-landen inperkingsmaatregelen moeten worden genomen, aldus het EU-document. Het maakt niet uit of de landen direct of indirect getroffen worden. Op dit punt moet worden opgemerkt dat het niet Rusland was dat de gasleveranties beperkte. In feite heeft ex-komiek Volodymyr Zelensky willekeurig de gastoevoer aan banden gelegd omdat de pijpleiding door Oekraïne loopt. Alleen de verovering van het hele traject van de gaspijpleiding door Rusland zou deze situatie kunnen verhelpen – het is niet te verwachten dat het Westen de “grote held” Zelensky tot de orde zal roepen. De enige werkelijke leveringsstops naar de EU waren in Polen en Bulgarije, omdat deze landen de leveringen niet in roebels wilden betalen.

De vraag naar gas moet voor ten hoogste twee derde worden gedekt

De eerste noodbeperking die aan de landen wordt opgelegd is een beperking van het verbruik. Deze maatregel moet in alle landen van kracht worden om concurrentie om reserves te voorkomen. Brussel geeft toe dat het op korte termijn volstrekt onmogelijk is om de gasbehoeften van de EU in het lopende jaar te dekken uit andere bronnen dan Rusland. Een maximum van twee derde zou haalbaar zijn.

In het geval van rantsoenering door particuliere huishoudens vreest men rellen. Daarom willen zij voorrang geven aan de energieproductie voor particuliere huishoudens en de economie eerst beperken. In het document van de EU wordt niet vermeld dat dit tot nog meer problemen in de toeleveringsketens zou kunnen leiden, vooral in de levensmiddelensector.

Bron: https://www.frontnieuws.com/uitgelekt-brussel-vreest-oproer-in-europa-wegens-aardgascrisis/


Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd

 oktober 24, 2022

 

Een Israëlisch bedrijf genaamd Redefine Meat heeft aangekondigd samen te werken met een importeur die zijn in laboratoria gekweekt vlees zal leveren aan West-Europa, alwaar door het World Economic Forum gedomineerde regeringen veehouders en boeren dwingen hun kuddes runderen, kippen en varkens te ruimen, bericht Rhoda Wilson.

Redefine Meat brengt zijn product op de markt onder de merknaam “New Meat” en gebruikt 3D-printers om stukken vlees te maken die lijken op biefstukken, ossenhaasjes en andere hoogwaardige stukken, aldus het bedrijf in een persbericht op 13 oktober.

Zij gebruiken genetisch gemodificeerde cellen om dit “vlees” in een laboratorium te kweken.

Volgens een verslag van Thomson Reuters exploiteert het Israëlische startende bedrijf, dat dit jaar 170 miljoen dollar aan financiering ophaalde, grootschalige vleesprinters in zijn hoofdkantoor ten zuiden van Tel Aviv, en een nieuwe fabriek in Nederland, waar het zijn producten wil ontwikkelen als alternatief voor echt vlees dat door veeboeren op akkers en landerijen wordt geteeld.

[In een persbericht in november 2021 zei het Israëlische bedrijf dat het van plan was om “tegen het einde van het jaar met de productie te beginnen.” Het voegde zich bij verschillende andere internationale voedselinnovatiebedrijven in Nederland, waaronder Meatless Farm en Bill Gates’ Beyond Meat].

Nederland? Is het nu niet interessant dat het nep-vleesbedrijf Redefine daar een fabriek zou openen?

De regering van Nederland wordt geleid door Mark Rutte, een presentator en auteur van het World Economic Forum. En Rutte is toevallig de meest agressieve promotor van groene energieprogramma’s in Europa. Zijn anti-landbouw, anti-particulier eigendom beleid is zo agressief dat hij een opstand heeft ontketend onder de Nederlandse boeren, die gefrustreerd zijn door de nieuwe wetten die hen verbieden adequate stikstofmeststoffen en fossiele brandstoffen te gebruiken die essentieel zijn voor het houden van vee.

Zonder vee heb je geen vlees. En zonder vlees ontstaat er een markt voor in laboratoria gekweekt nepvlees, dat plotseling een essentiële eiwitbron voor menselijke consumptie wordt.

Interessant is dat de corporate mediagigant Thomson Reuters ook een trots lid is van het globalistische World Economic Forum (zie HIER en HIER), dat de basis vormt voor de wereldwijde anti-vee, anti-vlees agenda. Houd dat in gedachten als u het verhaal van Reuters leest over het Israëlische bedrijf dat probeert “vlees opnieuw te definiëren.”

Het WEF bracht in 2018 een video uit waarin stond dat vlees, het echte spul, een “occasionele traktatie” zou zijn in The Great Reset. Bekijk hieronder.

                          Video Link: https://youtu.be/4zUjsEaKbkM

 Het is dus niet verwonderlijk dat Thomson Reuters een artikel als dit uitbrengt, waarin het ons op oneerlijke wijze probeert te overtuigen van de voordelen van nepvlees. Dit artikel, en vele andere zoals dit, zal worden opgepikt door de abonnees van Thomson Reuters, waaronder duizenden kranten, websites en andere nieuwsbronnen.


Bron: https://www.frontnieuws.com/nieuwe-fabriek-in-nederland-gaat-3d-geprint-nepvlees-produceren-ter-vervanging-van-echt-vlees-dat-door-boeren-wordt-geproduceerd/

 

UN Agenda 21-2030 - WEF Goals: You will own nothing and be happy

 




Een prik = geen afspraakje? De “gevaccineerden” als de nieuwe leprozen

oktober 24, 2022


    © gpointstudio / Freepik

De meeste mensen zagen dit niet aankomen: waar de “ongevaccineerden” ooit werden behandeld als melaatsen, waarbij velen suggereerden dat Covid-beperkingen moesten worden gebruikt om hen te verhinderen volledig deel te nemen aan de samenleving en het bedrijfsleven, zou de worm nu wel eens kunnen draaien, schrijft Selwyn Duke.

Volgens auteur en TEDx-spreker Laura J. Wellington zijn gevaccineerden in toenemende mate persona non grata bij vrouwen (en mannen) als het gaat om dating.

In een vrijdag gepubliceerd artikel stelt Wellington dat dit een toch al moeilijk datingklimaat voor sommige ongevaccineerde vrouwen nog problematischer heeft gemaakt. Een deel van de bezorgdheid betreft zaken die bij intieme relaties horen, zoals de uitwisseling van speeksel. Dit is natuurlijk ook een overweging voor degenen die dergelijke relaties nog steeds voorbehouden aan het huwelijk.

Wellington schrijft dat “de grootste zorg is dat de schadelijke effecten van dit vaccin uiteindelijk bij deze vrouwen kunnen binnendringen” tijdens intiem contact.

Als dit fantasievol lijkt, merk dan op dat de voorzitter van Bayer’s Pharmaceuticals Division, Stefan Oelrich, tijdens een globalistische gezondheidsconferentie [in oktober 2021] aan “internationale ‘deskundigen’ toegaf dat de mRNA COVID-19 injecties inderdaad ‘cel- en gentherapie’ zijn die als ‘vaccins’ op de markt worden gebracht om voor het publiek smakelijk te zijn,” meldde LifeSite vorig jaar.

Daarom is het voor veel Amerikanen logisch dat de “gevaccineerde” (genetisch gemanipuleerde?) nu niet aantrekkelijk is. Voor hen is het absoluut niet zo fantasievol als zeggen dat de “ongevaccineerden” niet in de samenleving zouden mogen rondlopen omdat ze geen preventief medicijn hebben genomen dat de overdracht van een gevreesde ziekte niet echt voorkomt.

Wat betreft deze vrouwen die “er met een reden voor kozen om ongevaccineerd te blijven, is het beperken van elk risico door kandidaten te elimineren op basis van de vaccinatiestatus hun nieuwe norm geworden,” schrijft Wellington. Dit heeft echter ook nadelen: mannen die gedwongen werden de gentherapiemiddelen (GTA’s) te nemen en op grond daarvan in een romance worden afgewezen, nemen dit niet erg goed op, aldus Wellington.

“Ik ben uitgescholden omdat ik zei dat het vaccin voor mij een spelbreker is”, citeert de schrijfster ene Anika Janis.

“Voor deze vrouwen is er gewoon niet genoeg informatie over het vaccin of de effecten ervan om het te overwegen,” legt Wellington uit. “Niemand kent de gevolgen of wat er te wachten staat voor degenen die het vaccin hebben genomen.”

Dit is volkomen realistisch. Ons medisch establishment heeft het publiek de GTA’s onder valse voorwendselen verkocht, met boude beweringen over de doeltreffendheid ervan die niet klopten; in feite hebben diezelfde pseudo-elites de Covid-situatie in alle opzichten verkeerd aangepakt en vervolgens telkens gelogen.

Wellington vermeldt dit door te stellen dat voor de vrouwen in kwestie “de wetenschap die ‘spreekt over de werkzaamheid van de Covid-19 vaccins’ weinig afdoet aan de angst die gepaard gaat met wat zij overal om zich heen waarnemen, simpelweg omdat ‘niemand meer weet wie te vertrouwen’.”

Ze zijn ook verre van alleen. Wellington stelt dat veel GTA-vrije ouders hun kinderen waarschuwen voor afspraakjes met GTA’s, en dat sommige vrijgezelle mannen ook terughoudend zijn. En verschillende GTA-vrije getrouwde vrouwen “hebben mij laten weten dat ‘scheiden een optie is geworden’ als hun man zou zwichten voor de druk om zich te laten vaccineren,” aldus Wellington.

Bovendien zijn sommige mensen bezorgd over “gevaccineerd bloed”. Zoals Moa Refm, een andere vrouw die door Wellington wordt geciteerd, zij zegt: “Helaas is de bloedvoorziening ook besmet, dus geen bloedtransfusies.”

Wellington geeft toe dat de standpunten van sommige van deze mensen mettertijd kunnen verzachten. “Maar velen zeggen ‘Nee’,” vertelt ze, “met het argument dat de verschillende vaccinatiestatussen en de ‘algemene perspectieven tussen gevaccineerden en ongevaccineerden’ gewoon te groot zijn.” En eigenlijk zijn het deze sociale zorgen, meer dan de gezondheidsoverwegingen, die het meest relevant zijn.

Zoals Kathy McPherson het verwoordde, in verband met Wellington: “Het (het vaccin) zegt veel over wie deze mannen in de kern zijn, inclusief hun niveau van bewustzijn en definitie van het leven.”

Dat doet het zeker, over het algemeen – net zoals het dragen van een masker als je alleen buiten bent of in je auto zit, boekdelen spreekt.

Wellingtons beweringen werden onderschreven door commentatoren onder haar artikel. “Dorothy Todd” zei dat zij ook een bloedtransfusie zou weigeren uit bezorgdheid over GTA. “Curt” woog mee over de karakterkwestie en schreef: “Het beschadigde bloed is één ding, leven met een lafaard is iets heel anders.” “Neil Timmerman” was dezelfde mening toegedaan. “U kunt mij toevoegen aan de lijst van mensen die liever niet uitgaan met de “vaxxed”,” schreef hij. “Ze hebben bewezen een slecht beoordelingsvermogen te hebben.”

Er was ook spot – van de “andere kant”. “Larry Svestka” schreef dat “ongevaccineerd zijn nu hetzelfde is als behoren tot een religie”. Dit is ironisch, omdat de gouverneur van New York, Kathy Hochul, vorig jaar namens vele Branch COVIDianen verkondigde dat de GTA’s “van God” zijn en dat we allemaal haar “apostelen” zouden moeten zijn en de GTA’s zouden moeten laten injecteren.

 “Wel, jongens, zoek een leuk katholiek meisje zonder tatoeages (en zonder paars haar of piercings in wenkbrauwen),” vervolgde Svestka, “en eentje die dat demonische gif niet in haar aderen heeft gestopt.”

Behalve dat het (onbedoeld) een geweldig advies is, weerspiegelt deze opmerking een tweedeling die Wellington aanpakt. “Wie had ooit gedacht dat ‘vaccinstatus’ voor een groot deel van onze natie zo centraal zou komen te staan bij het cultiveren van nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties?”, schrijft ze. “De verdeeldheid is hier om te blijven omdat de schade die het heeft veroorzaakt al is aangericht. Niets kan die geest terug in de fles stoppen.”

 BRON: BRON: https://www.frontnieuws.com/een-prik-geen-afspraakje-de-gevaccineerden-als-de-nieuwe-leprozen/

 

A Shot=No Date? The “Vaccinated” as the New Lepers

 by Selwyn Duke October 23, 2022

 Facebook  Twitter  Linkedin  Email  Print  PDF

     NBedov/iStock/Getty Images Plus

 

Most people didn’t see this coming: Where the “unvaccinated” were once treated like lepers, with many suggesting that Covid restrictions be used to prevent them from fully participating in society and commerce, the worm may now be turning.

In fact, the vaccinated are increasingly persona non grata with women (and men) now when it comes to dating, according to author and TEDx speaker Laura J. Wellington.

In a piece published Friday, Wellington states that this has made an already tough dating climate all the more problematic for some unvaccinated women. Part of the concern, with our society’s acceptance of fornication, involves things attending intimate relations, such as salivary exchanges. Of course, this is also a consideration for those who still reserve such relations to marriage.

Perhaps stating the obvious, Wellington writes that the “overriding concern [is] that the harmful effects of this vaccine may, ultimately, enter these women” during intimate contact.

If this seems fanciful, note that the president of Bayer’s Pharmaceuticals Division, Stefan Oelrich, admitted to “international ‘experts’ during a globalist health conference [in October 2021] that the mRNA COVID-19 shots are indeed ‘cell and gene therapy’ marketed as ‘vaccines’ to be palatable to the public,” reported LifeSite last year.

Given this, that what’s not palatable now is closeness with the “vaccinated” (genetically altered?) makes sense to many Americans. To them, it’s not at all as fanciful as saying that the “unvaccinated” shouldn’t be allowed to circulate in society because they haven’t taken a preventative drug that doesn’t actually prevent a feared disease’s transmission.

As for these women who “chose to remain unvaccinated for a reason, mitigating any risk by eliminating candidates based upon vaccine-status has become their new norm,” Wellington writes. This does come with downsides, though; for one thing, men who were compelled to take the gene therapy agents (GTAs) and are rejected in romance on that basis don’t take it very well, avers Wellington.

“I have been called names for stating that the vaccine is a dealbreaker for me,” the writer quotes one Anika Janis as saying.

“For these women, there is simply not enough information about the vaccine or its effects to warrant consideration,” explains Wellington. “No one knows the ramifications or what is to come for those who took the vaccine.”

This is entirely realistic. Our medical establishment sold the public the GTAs under false pretenses, making bold claims about their efficacy that fell flat; in fact, these same pseudo-elites mishandled the Covid situation in every way and then lied at every turn.

Wellington mentions this, stating that for the women in question, “science ‘speaking to the efficacy of the Covid-19 vaccines’ does little to remove the fear associated with what they are observing all around them simply because ‘no one knows who to trust anymore.’”

They’re far from alone, too. Wellington states that many GTA-free parents are cautioning their children about dating the GTA-saddled, and some single men are also balking. And several GTA-free married women “have noted to me that ‘divorce has been become an option’ if their husbands buckled to the pressure of being vaccinated,” Wellington further informs.

What’s more, some people are concerned about “vaccinated blood” (even if they aren’t Count Dracula). As Moa Refm, another woman quoted by Wellington, put it, “Unfortunately the blood supply is contaminated too, so no blood transfusions.”

Wellington concedes that some of these people’s positions may soften with time. “But many say ‘No,’ she relates, “citing differing vaccination statuses and ‘overall perspectives between vaccinated and unvaccinated’ being just too great.” And, really, it’s these social concerns more than the health ones (which some consider a stretch) that are most relevant.

As a Kathy McPherson put it, relates Wellington, “It (the vaccine) says a lot about who these men are at the core, including their level of awareness and definition of life.”

It certainly does, generally speaking — just as wearing a mask while alone outside or in your car speaks volumes.

Wellington’s claims were seconded by commenters under her article. “Dorothy Todd” said that she would also refuse a blood transfusion over GTA concerns. “Curt” weighed in on the character issue, writing, “The damaged blood is one thing, living with a coward is another thing altogether.” “Neil Timmerman” opined likewise. You can “add me to your tally of people who prefer not [to] date the “vaxxed,” he wrote. “They have proven to have bad judgement.”

There was mockery, too — from the “other side.” “Larry Svestka” wrote that being “unvaccinated is now like belonging to a religion.” This is ironic since, speaking for many Branch COVIDians, New York Governor Kathy Hochul proclaimed last year that the GTAs are “from God” and that we should all be her “apostles” and push the shots.

“Now, sonny, find yerself a nice Catholic girl with no tattoos (and no purple hair or pierced eyebrow),” Svestka continued, “and one who hasn’t put that demonic poison in her veins.”

Aside from being (inadvertent) great advice, this comment reflects a divide Wellington addresses. “Who would have ever thought that ‘vaccine status’ would become so central to cultivating new friendships and love relationships for much of our nation?” she writes. “The divide is here to stay because the damage that caused it has already been done. Nothing can put that genie back in its bottle.”

Well, God can. But this would require that people once again start putting Him before needles, government health gurus, and Big Pharma fantasies.

 Source: https://thenewamerican.com/a-shotno-date-the-vaccinated-as-the-new-lepers/ 

 


October 21, 2022

Unvaccinated Single Women Say 'No' To Vaccinated Single Men

By Laura J. Wellington

Ask any single woman about the ease of dating in today’s world and they will most certainly roll their eyes and groan. As a single woman myself, I can vouch for how tough the dating climate is for every one of us. But unvaccinated, single women now have it that much harder. The reason? The decision as to whether or not they will date vaccinated men is now on the table. And I can tell you first-hand, which has nothing to do with the viability of the candidates, themselves, as rich and interesting prospects, but rather “sex” to put it bluntly.  

The overriding concern that the harmful effects of this vaccine may, ultimately, enter these women once the raincoat comes off.

As these women chose to remain unvaccinated for a reason, mitigating any risk by eliminating candidates based upon vaccine-status has become their new norm. Doing so isn’t without its issues, admittedly. Qualifying single men by such a standard makes the pool in which to select from additionally small, especially if one is living in a blue state. On top of that, plenty of single men don’t shine to the notion that they aren’t being considered simply because they decided to get vaccinated. Among the most disgruntled, hostile men tend to be those who succumbed to the vaccine by force. Feeling penalized twice over for a vaccine they never wanted to begin with, many of these men don’t handle these women’s rejection well.  

Guilt, annoyance, diminishment, and just plain rudeness are known to occur in relation to these women’s decision to stay committed to their particular stance. “I have been called names for stating that the vaccine is a dealbreaker for me,” said Anika Janis.

For these women, there is simply not enough information about the vaccine or its effects to warrant consideration. No one knows the ramifications or what is to come for those who took the vaccine.

 

Where men might take being vetoed personally, women don’t see it that way. Women see it as an act of self-preservation and safety in the face of reality, given the nature of a large portion of men presently. Most will not want to keep that raincoat on for longer than absolutely necessary. With this in mind, until much, much more is uncovered about how this vaccine impacts lives, the decision ‘not to date’ vaccinated men remains steadfast for numerous unvaccinated women. 

Although some may see these women’s extreme caution as being foolish, others point to the “intense criticism experienced, extreme pressure imposed by vaccine mandates, and the physical anomalies shared by outspoken vaccinated -- people no longer the picture of health after receiving the vaccine” to validate their decision. For these women, science ‘speaking to the efficacy of the 

Covid-19 vaccines’ does little to remove the fear associated with what they are observing all around them simply because “no one knows who to trust anymore” in their opinion. That, in itself, is the only consistent truth these women feel that they can count on.  

And if you think they are alone in this assertion, think again. Plenty of unvaccinated parents agree and are cautioning their teenage and adult children to adopt that same form of thinking when it comes to dating. Single, unvaccinated men are also following suit and running into the same issues as their single, unvaccinated, female counterparts. Calling themselves “Purebloods,” they too are only looking for unvaccinated partners to date. And even unvaccinated, married women have taken a stand with regards to their husbands’ decisions to take the vaccine or not. Several have noted to me that “divorce has been become an option” if their husbands buckled to the pressure of being vaccinated. All in all, the dilemma is resonating strongly across the unvaccinated board, beginning with single women. 

As each person’s health is truly their own responsibility, the stance so many unvaccinated, single women are taking when contemplating future partners holds implications that span everything from ‘lost opportunity’ to ‘potentially moving to red states boasting larger pickings’ to the possibility of ‘remaining alone’ forever. That said, there is also the factor of time that may soften their positions. As more information comes out and more is understood, some of them may change their minds. But many say “No,” citing differing vaccination statuses and ‘overall perspectives between vaccinated and unvaccinated’ being just too great. The same holds true for blood transfusions, which they are also avoiding like the plague due to concerns over “vaccinated” blood being given to them. 

“The Decision to Live. Unfortunately the blood supply is contaminated too, so no blood transfusions,” said Moa Refm.

“It (the vaccine) says a lot about who these men are at the core, including their level of awareness and definition of life,” said Kathy McPherson.

Fear over the exchange of bodily fluids (including saliva) combined with worries about the ramifications of shedding adds a further layer and deterrent beyond mere ejaculation. It isn’t one element alone that screams, “Stop,” rather many woven together -- all of which make complete sense in their particular view.

For now, dating for single, unvaccinated women has just become even more insufferable than before. Who would have ever thought that “vaccine status” would become so central to cultivating new friendships and love relationships for much of our nation? The divide is here to stay because the damage that caused it has already been done. Nothing can put that genie back in its bottle.  

Laura J. Wellington is the founder of THREAD MB, author, award-winning children’s television creator, TEDx Speaker, and the founder of the ZNEEX app

Image: Pexels

Source: https://www.americanthinker.com/articles/2022/10/unvaccinated_single_women_say_no_to_vaccinated_single_men.html 




Herinnering: Een “vreedzame ontvolking” is aan de gang

 oktober 23, 2022


De Club van Rome werd in 1968 opgericht om doelbewust de agenda van het wereldwijde klimaatterrorisme door te drukken om de uiteindelijke Grote Reset van de planeet in te luiden. Vandaag de dag zijn het WEF en de VN en hun verschillende activa de publieke gezichten van deze PSYOP-KLIMAATVERANDERING zwendel, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

 

Een van de oprichters en thought leaders van de Club van Rome was sociopathisch genoeg om in te stemmen met een interview waarin hij hun eugenetica-agenda in het volle zicht toegeeft:

             Video Link:   https://twitter.com/i/status/1516082366372098048

Een “speciale” en “vreedzame” manier om te ontvolken, inderdaad; met andere woorden, door langzame dodelijke biowapeninjecties, door voedsel en milieu geïnduceerde ziekte, stress, energie-uitputting, hyperinflatie, verhongering, selectieve radioactieve uitroeiing, enz.

Dennis Meadows is het verlengstuk van de Fabian Society-cultus. Hij is een neo-marxistische en neo-malthusiaanse technocraat. Zijn huidige partners in de misdaad zijn de CFR, VN, WEF, WHO, IMF, BIS, Rockefeller en Gates stichtingen, de inlichtingendiensten en de onwettige en criminele regeringen die hun agenda’s uitvoeren op degenen die zij pretenderen te vertegenwoordigen.

Als de geschiedenis ons één les leert, dan is het dat het kwaad uiteindelijk altijd verliest. Vrijheid, moraal en verlichte onderlinge afhankelijkheid zegevieren altijd; dat wil zeggen, totdat de volgende golf van kwaad zich weer verzamelt.

Dark Winter zal nooit eindigen

Het technocommunisme zal mislukken.

De Grote Reset zal mislukken.

De CBDC’s zullen mislukken.

De verschillende Psyops zullen mislukken, en de door de massa veroorzaakte angst zal niet langer werken op bevolkingen die steeds meer ontwaken.

Er komt geen 4e Industriële Revolutie; daar zorgt de 4e Omwenteling wel voor.

Maar het leven zal slechter worden voordat het beter wordt.

PS: toen Klaus Schwab en zijn interne jargon-generatoren kwamen met hun “je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn” citaat, waren ze gewoon Brave New World en zijn perma-high on soma technocommunistische Fabian Society futurisme aan het rippen:

Maar Henry’s toon was bijna, voor een moment, melancholisch. “Weet je wat die wissel was?” zei hij. “Het was een mens die eindelijk en definitief verdween. Opgegaan in een straal heet gas. Het zou vreemd zijn te weten wie het was – een man of een vrouw, een Alfa of een Epsilon. …” Hij zuchtte. Dan, met een resoluut vrolijke stem, “Hoe dan ook,” concludeerde hij, “er is één ding waar we zeker van kunnen zijn: wie het ook was, het was een gelukkig mens toen hij nog leefde. Iedereen is nu gelukkig.”

Geef NIET toe.


BRON: https://www.frontnieuws.com/herinnering-een-vreedzame-ontvolking-is-aan-de-gang/


Beveiliger vaccinatiecentrum doet boekje open: ‘Er vielen zoveel mensen flauw dat er matten werden neergelegd’


Een beveiliger die werkzaam was in een vaccinatiecentrum in de Canadese provincie Alberta zag ‘honderden’ mensen die na het vaccin last kregen van bijwerkingen. Tientallen van hen vielen flauw en moesten op matten worden gelegd.

“Ze begonnen buiten alle kamers matten neer te leggen omdat er zoveel mensen flauwvielen,” zei Bob Burke tegen de Western Standard. Hij vond dit nogal verontrustend.

In december 2020 werd Burke ingehuurd om in het centrum te gaan werken. Hij zag hoe elke groep reageerde op de coronavaccins.

Ze zakten pardoes in elkaar

Toen de 50-minners aan de beurt waren, zag Burke ‘tientallen’ mensen flauwvallen. “Ze zakten pardoes in elkaar.”

Er vielen zoveel mensen flauw dat verpleegkundigen matten begonnen neer te leggen buiten de prikruimtes. Vervolgens deden ze de deur dicht zodat niemand iets kon zien, aldus de beveiliger.

Op een dag zag Burke een jongeman die na zijn prik meteen een aanval kreeg. “Hij liet zijn telefoon vallen en ik liep naar hem toe om hem op te rapen. Toen ik naar hem keek, bonkte hij met zijn hoofd tegen de muur omdat hij stuiptrekkingen kreeg.”

Ik heb helaas een aantal dode lichamen gezien

De meeste mensen in de rij zagen dat de man een aanval had en niemand liep weg. “Ik dacht: jullie nemen me in de maling. Hebben jullie niet gezien dat deze man een aanval kreeg?”

Burke zei dat de kinderen van 12 tot 18 jaar de meeste bijwerkingen kregen. “Ik heb helaas een aantal dode lichamen gezien. En ik zag een klein meisje dat voorover gebogen zat met een ijszak in haar nek. Haar gezicht had dezelfde groengrijze kleur als een lijk.”

Op een dag barstte de receptioniste van het centrum in tranen uit. Ze zei tegen Burke dat ze niet wist hoelang ze het nog kon volhouden.

Niemand wilde naar hem luisteren

Vlak daarvoor begon een 15-jarige jongen het uit te schreeuwen op het moment dat hij het vaccin kreeg toegediend. Hij lag vervolgens 2,5 uur op een mat buiten de prikruimte.

In de lente van 2022 had Burke er genoeg van. Hij besloot in de openbaarheid te treden en zocht contact met de media. Niemand wilde naar hem luisteren.

Burke en zijn vrouw lieten zich niet vaccineren tegen corona. Een vriend van hem had een 56-jarige dochter die de prik wel nam. Zij overleed korte tijd daarna.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...