dinsdag 23 april 2024

Tragische waarschuwing: Vrouw zorgt voor vaccinverwonde vader die haar samenzweringstheoreticus noemde omdat ze de prik weigerde

'Ik ben elke dag dankbaar dat hij nog leeft. Hij heeft Pfizer verslagen. En nu  ga ik ervoor zorgen dat andere mensen overleven,' zegt de vrouw.

april 23, 2024   6

     Foto Credit: Infowars.com / x screenshot @illuminatibot

De boodschap van een Canadese vrouw gaat viraal online nadat ze een video plaatste van haar vaccinverwonde vader, samen met een ijzingwekkende waarschuwing voor 

anderen.

“Wil je weten wat er gebeurt wanneer mensen je vertellen dat je een aluminiumfoliehoedje en zo hebt? Dit gebeurt er,” zegt ze terwijl ze de camera op haar vader richt die in een rolstoel zit, bericht Infowars.

“Deze man vertelde me dat ik een aluminiumfoliehoed had. Wat denk je? Ik zorg nu voor zijn kont. Ik ben elke dag dankbaar dat hij nog leeft. Hij heeft Pfizer verslagen. En nu ga ik ervoor zorgen dat andere mensen Pfizer overleven en ik ga deze Canadese regering verantwoordelijk houden…”

Ze voegt eraan toe: “De woedende ouders komen eraan, de woedende mensen komen eraan en de WHO komt Canada op geen enkele manier binnen. Let op mijn woorden, de mensen zullen in opstand komen. Ik ben klaar met deze onzin, jij ook?”

“De dodelijke injecties werden in het geheim getest op laboratoriumratten. Big Pharma wist dat de injecties massale ziekte en dood zouden veroorzaken. In oktober 2020 gaf de FDA een lijst vrij met vermoedelijke bijwerkingen die alle hel voorspelden die volgde,” schrijft Alex Jones in reactie op de virale video.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/tragische-waarschuwing-vrouw-zorgt-voor-vaccinverwonde-vader-die-haar-samenzweringstheoreticus-noemde-omdat-ze-de-prik-weigerde/ 


Vaccinverwonde verpleegster tegen de ongevaccineerden: “Jullie verdienen alle lof, ik heb veel respect voor jullie”

Michelle heeft, net als vele andere zorgverleners, een vaccinletsel opgelopen. Zij nam het vaccin van Pfizer en werd vervolgens gediagnosticeerd met CIDP, een zeldzame aandoening die de isolerende mantels van zenuwen in de armen en benen beschadigd. “Het heeft mijn leven volledig veranderd,” zegt Michelle in een TikTok video die in korte tijd al enkele … Meer lezen overVaccinverwonde verpleegster tegen de ongevaccineerden: “Jullie verdienen alle lof, ik heb veel respect voor jullie”

https://www.frontnieuws.com/vaccinverwonde-verpleegster-tegen-de-ongevaccineerden-jullie-verdienen-alle-lof-ik-heb-veel-respect-voor-jullie/

 


Nederland heeft in EU nog steeds de allerhoogste oversterfte, dit zijn de cijfers


In februari waren er in de Europese Unie grote verschillen in sterfte. In meer dan de helft van de EU-lidstaten was geen sprake van oversterfte.

In de 12 lidstaten die wel kampten met oversterfte, spande Nederland de kroon, blijkt uit cijfers van Eurostat. Bij ons was de oversterfte 12,5 procent, gevolgd door Ierland (9,4 procent) en Slovenië (7,9 procent).

Ook in januari voerde Nederland de lijst aan, met een oversterfte van 14,8 procent. Sinds het begin van de coronapandemie is de oversterfte in de EU slechts één keer omgeslagen in ondersterfte. Dat gebeurde in februari vorig jaar.

no
Beeld: Eurostat

In de eerste week van februari registreerde Duitsland de meeste extra sterfgevallen (1288), gevolgd door Nederland (705) en Frankrijk (523).

In de tweede week ging Duitsland nog steeds aan kop met 1709 extra overlijdens, gevolgd door Nederland (493) en Frankrijk (269).

no
Beeld: Eurostat

Ook in de derde week stonden Duitsland, Nederland en Frankrijk in de top 3. In de vierde week registreerde Ierland de meeste extra sterfgevallen.

In Europa als geheel moet Nederland alleen Liechtenstein voor zich dulden. Daar bedroeg de oversterfte in februari 50 procent. In januari was er nog sprake van forse ondersterfte in de dwergstaat.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zijn mensen geïnjecteerd met NANOBOTS? Dit zegt het Moderna-patent erover


In het 248 pagina’s tellende patent voor de Moderna-technologie die gevaccineerde mensen toegediend hebben gekregen, wordt gesproken over ‘nanobodies’ of nanolichamen en ‘embodiments’ of uitvoeringen.

Het is niet bekend wie welke uitvoering heeft gekregen, maar we weten wel dat er verschillende batchnummers zijn ingezet. En sommige bleken veel dodelijker dan andere.

Het Moderna-patent spreekt ook over zelf-geassembleerde nanodeeltjes, die kunnen worden gebruikt voor afgifte van een bepaalde stof in het lichaam. Deze lipide nanodeeltjes zijn ingekapseld in hydrogel die polyvinylen bevat. Dit is bevestigd door het onderzoek van Ana Mihalcea en Clifford Carnicom.

Bekijk de video:

Met één druk op de knop

In 2013 zei dr. Ido Bachelet tijdens een Ted-lezing dat deze nanorobots al succesvol zijn ingezet in Israël. En dat ze kunnen worden geïnjecteerd in het lichaam met behulp van een naald. Tijdens zijn lezing toonde hij iets wat erg lijkt op de structuren die La Quinta Columna aantrof in vaccinmonsters.

Het team van dr. Bachelet ontwikkelde nanorobots met antennes, bestaande uit nanodeeltjes. De antenne stelt de nanobots in staat om te reageren op externe elektromagnetische velden. Ze kunnen worden geactiveerd met één druk op de knop, zei hij.

In een video uit 2015 van het Wyss Institute legt Bachelet uit hoe de nanorobots zijn gemaakt en hoe ze werken.

Synthetische ziekteverwekkers

Het team van advocaat Todd Callender is tot de conclusie gekomen dat de prikken diverse synthetische ziekteverwekkers bevatten die kunnen worden geactiveerd met 5G-frequenties.

Het Moderna-patent beschrijft deze ‘mimics’ of imitators, die ziekteverwekkers imiteren. In het patent worden er meer dan 100 genoemd.

Volgens het team van Callender hebben deze synthetische ziekteverwekkers elk hun eigen IP-adres, zijn ze gecatalogiseerd door het Amerikaanse ministerie van Energie en gebruiken ze cesium-137 als bouwsteen.

Kill switch

Callender en zijn collega’s zeggen verder dat deze technologie het menselijk lichaam in een antenne verandert die energie produceert. Mensen als batterijen voor de digitale AI-gevangenis die om ons heen wordt gebouwd. Deze technologie beschikt zelfs over een ‘kill switch’, stellen ze.

Dankzij de vele onafhankelijke onderzoekers en wetenschappers ontrafelen we hun agenda, reageert Greg Reese. “Ondertussen lopen ze nog altijd vrij rond.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Waarom stelt niemand deze vraag?

 dinsdag, 23 april 2024 10:44

 financiële goeroe Grote verontwaardiging overal want DNB wil mensen verplichten om geld uit te geven voor de isolatie van de eigen woning.

Wat echter opvalt is dat niemand een heel belangrijke vraag stelt.

We hebben een bank en die bank heet De Nederlandsche Bank oftewel DNB. Die bank is een zogenaamde centrale bank.

Formeel wordt een dergelijke bank als volgt omschreven:

Een Centrale Bank wordt ook wel de bank der banken genoemd en is een openbare instelling die de munteenheid, de geldhoeveelheid en de rente beheert in een bepaald staat of unie.

Hiermee wordt de indruk gewekt dat het een overheidsinstelling is, maar niets is minder waar.

Het is een normale onderneming. Een NV in het geval van de DNB. Een NV met een directie en aandeelhouders.

Voor wie wil weten hoe deze constructie in elkaar steekt raden wij aan dit eerdere artikel te lezen.

Deze DNB komt nu met de volgende verklaring:

Het overgrote deel van de huiseigenaren kan een serieuze verduurzaming van de eigen woning financieren met spaargeld of een lening. Het gaat dan om een woningisolatie tot energielabel B en een warmtepomp. Huiseigenaren verduurzamen hun woning meer de laatste jaren, maar toch blijft het verduurzamen van woningen achter op de doelstelling.

En verder weet deze bank te vermelden dat wanneer de burger dit niet vrijwillig gaat doen ze dan maar door de overheid moeten worden gedwongen.

Als een soort godheid zit de DNB op een troon en vaardigt vanuit die positie orders uit voor de overheid.

Maar, afgezien van de verontwaardiging vraagt niemand zich af hoe het kan dat een bank in een dergelijke positie verkeert dat ze dit kunnen doen en waarom ze dat doen.

En al helemaal niet wie het dan zijn de ultieme controle hebben over deze bank, want de DNB zegt zelf dat ze volledig onafhankelijk zijn van de overheid.

Klik op plaatje voor grotere afbeelding.



Als je de sporen volgt via dit artikel en dan vervolgens via dit artikel, dan kom je weer terecht bij de bekende sekte.

De werkelijke macht op deze wereld zetelt in de Zwitserse stad Bazel, waar het kantoor is gevestigd van de centrale bank der centrale banken, de Bank for International Settlements, ook wel de BIS genoemd.

Via de website Forbidden Knowledge is er meer duidelijheid gekomen. De eigenaar van die website, Alexandra Bruce, kent een man, William Calder, die goed thuis is in deze materie en heeft haar een aantal interessante dingen verteld over de BIS.

Deze Calder vertelde haar dat er boven de directie een Comité staat en dat hij, Calder, een aantal mensen daarvan persoonlijk had ontmoet. Echter, alle leden van dit machtigste Comité ter wereld hebben zonder één enkele uitzondering iets gemeen en dat is dat ze allemaal Sabbateans zijn. De leden van dit Comité mogen ook niet zomaar met iemand trouwen, dit mag alleen met toestemming van het complete Comité. De schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner, is bijvoorbeeld direct gerelateerd aan een van de topleden.

De sekte die de wereldbevolking sterk wil uitdunnen totdat er een ‘beheersbaar’ aantal mensen op deze planeet ontstaat en die mensen zullen dan leven in een soort Hunger Games maatschappij als slaven van leden van de sekte.

Het heeft allemaal niets met klimaat te maken of met ‘zorgen voor de bevolking’, het heeft alles te maken met onze geplande slavernij.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

WHO Cancer Agency voorspelt 77% stijging van kanker tegen 2050

Analyse door    Dr. Joseph Mercola   17 april 2024

 

Video Link: https://rumble.com/v3jxx2d-is-the-covid-vaccine-causing-turbo-cancers.html

HET VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

·    Het International Agency for Research on Cancer van de Wereldgezondheidsorganisatie schat in 2050 meer dan 35 miljoen nieuwe kankergevallen

·    Dit betekent een stijging van 77% ten opzichte van de geschatte 20 miljoen kankergevallen die zich in 2022 hebben voorgedaan

·    De WHO gaf de schuld aan de stijgende kankercijfers van een vergrijzende bevolking, samen met tabak, alcohol, obesitas en blootstelling aan luchtverontreiniging

·    WHO negeerde de opkomst van snelgroeiende “ turbo-kankers ” bij mensen die een of meer COVID-19 vaccins hebben ontvangen

·    Veel van deze kankers verschijnen bij jongeren, velen onder de 30 jaar, zonder familiegeschiedenis van kanker; er zijn behandelprotocollen beschikbaar om te helpen herstellen van verwondingen na de prik

 

Het International Agency for Research on Cancer (IARC) van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft een ontmoedigende voorspelling van de wereldwijde kankerlast vrijgegeven. Het schat meer dan 35 miljoen nieuwe kankergevallen in 2050 — een stijging van 77% ten opzichte van de geschatte 20 miljoen kankergevallen die zich in 2022 hebben voorgedaan.1

Terwijl de WHO een vergrijzende bevolking noemde als een belangrijke motor achter de toenemende kankerbelasting, samen met tabak, alcohol, obesitas en blootstelling aan luchtverontreiniging, negeren ze de zorgwekkende trend van turbokankers die kort na COVID-19 vaccinsoptreden.

Kankergevallen zullen tegen 2050 aanzienlijk toenemen

De IARC-schattingen van de kankerbelasting zijn gebaseerd op de “ beste gegevensbronnen die beschikbaar zijn in [185] landen in 2022. ”2 Dat jaar waren er naar schatting 20 miljoen nieuwe kankergevallen en 9,7 miljoen sterfgevallen, met WHO-rapportage, “ Ongeveer 1 op de 5 mensen ontwikkelt kanker tijdens hun leven, ongeveer 1 op de 9 mannen en 1 op de 12 vrouwen sterft aan de ziekte. ”3

Ongeveer tweederde van de nieuwe kankergevallen en sterfgevallen werd veroorzaakt door 10 soorten kanker. Longkanker kwam het meest voor, gevolgd door vrouwelijke borstkanker, colorectale kanker, prostaatkanker en maagkanker. Bij uitsplitsing naar geslacht was borstkanker de meest gediagnosticeerde — en de belangrijkste doodsoorzaak bij kanker — bij vrouwen. Voor mannen was het longkanker.

Longkanker en colorectale kanker waren goed voor de op één na en op twee na meest gediagnosticeerde typen en de oorzaak van de meeste sterfgevallen onder vrouwen. Voor mannen waren prostaat- en colorectale kankers echter de tweede en derde meest voorkomende, terwijl lever- en colorectale kanker de op één na en op twee na meeste sterfgevallen door kanker veroorzaakten.4

Er werden ook verschillen onthuld op basis van de menselijke ontwikkelingsindex (HDI), een statistisch hulpmiddel dat drie dimensies van menselijke ontwikkeling beoordeelt: een lang en gezond leven, toegang tot kennis (onderwijs) en een behoorlijke levensstandaard. Volgens WHO:5

“ Wat de absolute last betreft, wordt verwacht dat hoge HDI-landen de grootste absolute toename van de incidentie zullen ervaren, met nog eens 4,8 miljoen nieuwe gevallen voorspeld in 2050 in vergelijking met schattingen van 2022. Toch is de proportionele toename van de incidentie het meest opvallend in lage HDI-landen (142% toename) en in middelgrote HDI-landen (99%). Evenzo zal de kankersterfte in deze landen in 2050 naar verwachting bijna verdubbelen. ”

Wat verhoogt de kankercijfers?

De WHO gaf de schuld aan de verwachte toename van de kankerbelasting aan een combinatie van leeftijd en omgevingsfactoren, onder vermelding van:6

“ De snel groeiende wereldwijde kankerlast weerspiegelt zowel de vergrijzing en groei van de bevolking als veranderingen in de blootstelling van mensen aan risicofactoren, waarvan er verschillende verband houden met de sociaal-economische ontwikkeling. Tabak, alcohol en obesitas zijn sleutelfactoren achter de toenemende incidentie van kanker, waarbij luchtverontreiniging nog steeds een belangrijke motor is voor risicofactoren voor het milieu. ”

Maar het vermeldde niet de opkomst van snelgroeiende kankers van de borst, dikke darm, slokdarm, nier, lever, alvleesklier, galwegen, hersenen, longen en bloed —, waaronder buitengewoon zeldzame soorten kanker. Zoals opgemerkt door de Canadese oncoloog en kankeronderzoeker Dr. William Makis in het Highwire-interview hierboven,7 deze kankers verschijnen bij jongeren, velen onder de 30 jaar, zonder familiegeschiedenis van kanker.

Ze verschijnen bij zwangere vrouwen en jonge kinderen. Even vreemd is het feit dat de meeste fase 3 of 4 zijn tegen de tijd dat ze worden gediagnosticeerd, met symptomen die slechts dagen of weken ervoor optreden. De kankers groeien en verspreiden zich zo snel dat veel van deze patiënten sterven voordat de behandeling zelfs maar kan beginnen. De meeste zijn ook resistent tegen conventionele behandeling.

Het fenomeen is zo vaak voorgekomen dat de term “ turbo-kankers ” werd bedacht om deze snelgroeiende kankers te beschrijven bij mensen die een of meer COVID-prikken hebben gekregen.

Bewaar dit artikel voor later - Download nu de PDF

https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2024/April/PDF/rising-cancer-rates-pdf.pdf   

Gevallen van turbokanker gemeld na COVID-19-opnamen

In een casusrapport beschreven door board-gecertificeerde internist en cardioloog Dr. Peter McCullough en collega's, basaloïde carcinoom, een vorm van agressieve kanker, ontwikkelden zich bij een 56-jarige man kort nadat hij een mRNA COVID-19 naccinkreeg.

Vroege symptomen, die slechts vier dagen na de prik begonnen, waren vergelijkbaar met die veroorzaakt door Bell's verlamming en hadden betrekking op hoofdpijn —, maar al snel ontwikkelde zich een tumor op zijn oor en gezicht. Volgens de studie:8

“ We plaatsen dit in de context van meerdere immuunstoornissen die mogelijk verband houden met de mRNA-injecties die naar verwachting een agressievere presentatie en progressie van kanker zouden versterken. Het type maligniteit dat we beschrijven suggereert een populatierisico voor het optreden van een grote verscheidenheid aan relatief veel voorkomende basaloïde fenotype-kankercellen, die mogelijk de kans hebben op uitgezaaide ziekten.

… Aangezien verlamming / pijn in het gezicht een van de meest voorkomende bijwerkingen is na mRNA-injectie, moet een zorgvuldige inspectie van cutaan / zacht weefsel worden uitgevoerd om maligniteit uit te sluiten. ”

Dit is slechts één voorbeeld. Een ander casusrapport, gepubliceerd in Frontiers in Medicine,9 vond ook een “ snelle progressie ” van angioimmunoblastisch T-cellymfoom (AITL) — een zeldzaam type niet-Hodgkin-lymfoom (NHL) — na een mRNA COVID-boosterschot. AITL is een kanker die het lymfesysteem aantast, voornamelijk met T-cellen, een type witte bloedcel die een cruciale rol speelt in het immuunsysteem.

“ Aangezien nucleoside-gemodificeerde mRNA-vaccins T-folliculaire helpercellen sterk activeren, is het belangrijk om de mogelijke impact van goedgekeurde SARS-CoV-2 mRNA-vaccins op neoplasmata te onderzoeken die dit celtype beïnvloeden, ” de onderzoeksnotities.10

De kanker kwam voor bij een 66-jarige man, slechts enkele dagen nadat hij zijn derde Pfizer-injectie had gekregen. Ironisch genoeg kreeg hij de kans om hem te beschermen tijdens chemotherapie, en binnen acht dagen explodeerde de kanker gewoon en verspreidde zich als een lopend vuurtje.

Volgens Makis zou dat soort progressie normaal gesproken een paar jaar of minstens een paar maanden duren. “ Een dergelijke snelle evolutie zou zeer onverwacht zijn in het natuurlijke beloop van de ziekte, ” volgens de studie.11

Hoe kan COVID-19 kanker veroorzaken?

In mei 2021 heb ik interviewde Stephanie Seneff, Ph.D., een senior onderzoekswetenschapper bij MIT gedurende meer dan vijf decennia, over de waarschijnlijke gevaren van het vervangen van de uracil in het RNA dat wordt gebruikt in de COVID-opnamen door synthetisch methylpseudouridine.12 Uracil is een van de vier nucleobasen in het nucleïnezuur van RNA die worden weergegeven door de letters A, G, C en U.

Dit proces van het vervangen van letters in de genetische code staat bekend als codonoptimalisatie, waarvan bekend is dat het problematisch is.

Destijds voorspelde Seneff dat de opnamen een toename zouden veroorzaken van prionziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten op jongere leeftijd, bloedaandoeningen en hartfalen, en een van de belangrijkste redenen hiervoor is omdat ze het RNA genetisch manipuleerden in de opnamen met synthetische methylpseudouridine, dat de RNA-stabiliteit verbetert door de afbraak ervan te remmen.

Maar wanneer delen van de code op deze manier worden vervangen, kan het resulterende eiwit gemakkelijk verkeerd worden gevouwen, en dit is in verband gebracht met een verscheidenheid aan chronische ziekten,13 inclusief de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en hartfalen.14 Zoals Makis uitlegt, kan de pseudouridine-insertie ook uw aangeboren immuunbewaking onderdrukken door de activiteit van tolachtige receptoren te dempen, en een downstream-effect daarvan is verminderde kankerbewaking.

“ Hoe meer mRNA-opnamen u maakt, hoe groter de schade aan het immuunsysteem, hoe groter uw risico op verminderde kankerbewaking en dus hoe groter uw risico op turbokanker, ” zegt Makis.

DNA-besmetting ontdekt in COVID-opnamen

In een preprintstudie, microbioloog Kevin McKernan — een voormalig onderzoeker en teamleider voor het MIT Human Genome-project15 — en collega's beoordeelden de nucleïnezuursamenstelling van vier verlopen injectieflacons van de Moderna en Pfizer mRNA-opnamen. “ DNA-besmetting die de 330ng / mg-vereiste van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) overschrijdt en de FDA's 10ng / dosisvereisten ” werden gevonden.16

Dus, naast het piekeiwit en mRNA in COVID-19-opnamen, ontdekte het team van McKernan simian virus 40 (SV40) -promotors waarvan al decennia wordt vermoed dat ze kanker bij mensen veroorzaken, waaronder mesotheliomen, lymfomen en hersenkanker en bot.17

Florida Surgeon General Dr. Joseph Ladapo riep op tot beëindiging van het gebruik van COVID-19 mRNA-opnamen, daarbij verwijzend naar bezorgdheid over DNA-fragmenten in de producten.18 In een brief van 6 december 2023 aan de Verenigde Staten. Food and Drug Administration en Centers for Disease Control and Prevention, Ladapo schetste bevindingen die de aanwezigheid van lipide nanodeeltjescomplexen en het SV40-promotor / versterker-DNA aantonen.

Hoewel er grenzen zijn aan hoeveel DNA in een vaccin kan zitten vanwege bezorgdheid over DNA-integratie, houden de richtlijnen geen rekening met lipide nanodeeltjes en andere factoren in COVID-19 vaccinsdie kunnen verbeteren hoeveel DNA een cel kan binnendringen.

“ Lipide nanodeeltjes zijn een efficiënt voertuig voor het toedienen van het mRNA in de COVID-19-vaccins in menselijke cellen en kunnen daarom een even efficiënt voertuig zijn voor het leveren van contaminant-DNA in menselijke cellen.

De aanwezigheid van SV40-promotor / Enhancer-DNA kan ook een uniek en verhoogd risico op DNA-integratie in menselijke cellen opleveren, ” volgens een persbericht van het Florida Department of Health (DOH).19 Verder stelt de FDA's eigen leidraad voor 2007 volgens de DOH in Florida:20

·         “ DNA-integratie kan theoretisch van invloed zijn op de oncogenen van een mens – de genen die een gezonde cel in een kankercel kunnen veranderen.

·         DNA-integratie kan leiden tot chromosomale instabiliteit.

·         De leidraad voor de industrie bespreekt de biologische distributie van DNA-vaccins en hoe een dergelijke integratie onbedoelde delen van het lichaam kan beïnvloeden, waaronder bloed, hart, hersenen, lever, nier, beenmerg, eierstokken / testes, long, drainerende lymfeklieren, milt, toedieningsplaats en subcutis op injectieplaats. ”

Hoe te herstellen van post-Jab-blessure

Als je een COVID-19 vaccin hebt gehad, zijn er stappen die je kunt nemen om te herstellen van de aanval op je systeem. Onthoud dat hoe meer mRNA-opnamen u maakt, hoe groter de schade aan het immuunsysteem. De eerste stap is dus om te voorkomen dat je meer COVID-prikken krijgt. Als u vervolgens ongebruikelijke symptomen heeft ontwikkeld, zoek dan hulp van een expert.

De Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) heeft ook een behandelprotocol voor verwondingen na de prik. Het heet I-RECOVER en kan worden gedownload van covid19criticalcare.com.21

Dr. Pierre Kory, medeoprichter van de FLCCC, is overgestapt op de behandeling van het vaccin min of meer uitsluitend gewond. Bezoek voor meer informatie DrPierreKory.com. . McCullough onderzoekt ook post-jab behandelingen, die u kunt vinden op PeterMcCulloughMD.com.

De Wereldgezondheidsraad heeft ook lijsten gepubliceerd met remedies die kunnen helpen bij het remmen, neutraliseren en elimineren van piekeiwit, waarvan de meeste experts het erover eens zijn dat het een primaire boosdoener is. Ik behandelde deze in mijn artikel uit 2021, "World Council for Health onthult Spike Protein Detox. ."

 

 Bronnen en referenties

·                   1, 2, 3, 4, 5, 6 Wereldgezondheidsorganisatie 1 februari 2024

·                   7 Rumble, The HighWire met Del Bigtree, Veroorzaakt het COVID-vaccin turbokankers? 22 september 2023

·                   8 EXCLI Journal 2023; 22: 992-1011

·                   9, 10 Frontiers in Medicine 25 november 2021; 8: 798095

·                   11 Frontiers in Medicine 25 november 2021; 8: 798095, discussie

·                   12 International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research 10 mei 2021; 2 (1): 402-444

·                   13 Nature Medicine 6 december 2011; 17: 1536-1538

·                   14 Autofagie augustus 2008; 4 (6): 821-823

·                   15 The Healthcare Channel 2 april 2024

·                   16 OSF Preprints 10 april 2023

·                   17 Expert Rev Respir Med oktober 2011; 5 (5): 683-697

·                   18, 19, 20 Florida Health 3 januari 2024

·                   21 Covid19criticalcare.com

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/04/17/rising-cancer-rates.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art6HL&cid=20240422Z2&foDate=false&mid=DM1557273&rid=1766760


  

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...