dinsdag 16 januari 2024

En dit zou geen nepnieuws zijn?

 dinsdag, 16 januari 2024 19:01 Hits: 1276

  nu.nl nepnieuws Wanneer duizenden mensen sterven kort na een ‘coronavaccin’, dan houden de MSM de kaken stijf op elkaar.

Als echter de WHO een propagandabericht de wereld instuurt, dan is dat groot nieuws.


Het enige dat nog niet duidelijk is aan de experimentele gentherapie die werd verkocht als ‘coronavaccin’ is het uiteindelijk aantal slachtoffers.

Niet alleen wordt er oversterfte geconstateerd na een 'vaccinatieronde' in alle landen waar men heeft ‘gevaccineerd’, deze oversterfte wordt ook vakkundig in de doofpot gehouden.

Nu wordt er zelfs geclaimd dat de Russische roulette prikken meer dan een miljoen mensenlevens gered zouden hebben.
Er is uiteraard geen enkele onderbouwing van de ‘redding van 1,4 miljoen mensen’.

Wel is er een gedegen cijfermatige onderbouwing van al die (veel te jonge) mensen die regelmatig neervallen met serieuze hartproblemen.

Dit is de rol van de MSM in onze huidige maatschappij. Het uitspuwen van propaganda en men doet zelfs geen enkele moeite om ook maar iets te onderbouwen.

De WHO zegt het, dus brengen wij dat zonder onderbouwing als een vaststaand feit.

Ook interessant zijn de reacties onder aan het bewuste artikel.

De redactie van nu.nl heeft de volgende reactie bestempeld als ‘uitgelicht’.

Niet alleen hebben de vaccins levens gered, ze hebben ook maatregelen als lockdowns verkort en hebben daarmee miljarden economische schade voorkomen.Vaccins zijn de goedkoopste en meest effectieve middelen geweest in de coronaperiode.

Niet uitgelicht zijn kritische reacties zoals de volgende:

Dat is nogal een statement dat zoveel mensen gered zijn. Het is wetenschappelijk gewoon niet meetbaar. Dat iedereen zijn eigen keuzes heeft gemaakt en daar ‘vrijheid’ (afhankelijk van hoe je dat persoonlijk hebt ervaren) in heeft gehad zou voldoende moeten zijn. Dit artikel neigt weer naar eenduidige berichtgeving, een steun in de rug voor iedereen die koos voor vaccineren. Maar de meesten vergeten dat overal in de wereld officiële verzoeken om eventuele (ja eventuele) vaccinatie schade te onderzoeken systematisch wordt geweigerd, óók in Nederland. Jammer. Ter info, ik heb in de jaren in de zorg gewerkt en ik heb menig arts gesproken die spijt heeft van deze vaccinatie.

Diep triest dat er nog altijd mensen zijn die dure abonnementen nemen op MSM kanalen terwijl het echte nieuws gelukkig nog steeds gratis is.

Petitie roept Rutte op om weg te gaan uit Davos: ‘We moeten geen slippendragers zijn van Schwab!’


Het World Economic Forum is een bedreiging voor ons privé-eigendom en onze vrijheid. Daar moet Nederland ver weg van blijven, stelt Cultuur onder Vuur.

Volgens de organisatie heeft Nederland niets te zoeken in Davos, waar elk jaar het World Economic Forum plaatsvindt. “De ideeën van Klaus Schwab en zijn handlangers staan recht tegenover de westerse christelijke waarden.”

Klaus Schwab wil een wereld waarin we alles delen en niets hebben. Dit is niet een wereld waarin Nederlanders willen leven, aldus Cultuur onder Vuur.

Trek Nederland terug uit het WEF

Premier Rutte moet Nederland uit het WEF terugtrekken, vindt Cultuur onder Vuur, dat een petitie in het leven heeft geroepen. Die kan hier worden ondertekend. “We moeten geen slippendragers zijn van Klaus Schwab. Roep Rutte op: ga weg uit Davos. Trek Nederland terug uit het World Economic Forum.”

Onder meer oud-Kamerlid Wybren van Haga vindt het tijd dat Nederland de banden verbreekt met deze ongekozen club.

Het WEF is ondemocratisch

Fractievoorzitter van FVD in Zeeland Martin Bos wijst erop dat deze week meerdere ministers naar het WEF te Davos gaan. “Daarmee is het Nederlandse belang niet gediend. Integendeel! Nederland moet uit het WEF en het WEF moet uit Nederland,” vindt Bos.

Ook huisarts Els van Veen wil dat de banden tussen het WEF, en de regering en het koningshuis verbroken worden. “Het WEF is ondemocratisch; verbreek dan ook alle banden en geef totale transparantie,” schrijft ze.

“Regeringsleiders die tegelijk lid zijn van het World Economic Forum kunnen niet vertrouwd worden omdat niemand twee heren kan dienen. Ze dienen of het Nederlandse volk of belangen van niet-democratische entiteiten,” aldus Van Veen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Duidelijker kan niet ..... Stem hem weg deze WEF infiltrant !!!

 

    Alexander De Croo en Bill Gates achter de toog in Davos © LTG

Premier Alexander De Croo drinkt pinten met Bill Gates in Davos

Lachende gezichten bij de opening van het Belgian House op het Wereld Economisch Forum in Davos. Premier Alexander De Croo (WEF Young Global Leader) tapte er pinten van Stella Artois met niemand minder dan Microsoft-oprichter Bill Gates.

Redactie 16-01-24, 20:10 Laatste update: 20:19

Proost, WEFers van Davos!

  17

World Economic Forum headquarters in Geneva, Switzerland. Alexey M. / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

De nabobs en panjandrums van het World Economic Forum (WEF) komen de komende dagen samen in Davos, Zwitserland, om plannen te maken voor hun nieuwste aanval op de mensheid. Het thema van dit jaar is “Herstel van vertrouwen”. Heb je net je koffie door je neus geblazen? De groep die de wereldwijde Covid-19 reactie heeft gecoördineerd (en die misschien wel het concept van Covid-19 zelf heeft voortgebracht), en vooral mRNA vaccins heeft opgedrongen aan het goedgelovige wereldwijde publiek – deze bende van superrijke, superverbonden, superbelangrijke celebrity punks, poohbahs, eikels en roofdieren wil een knuffel, schrijft James Howard Kunstler.

 

Dit Davos-volk – dat ronddoolt op de openingssoiree tussen kwijlwaardige dienbladen met krabsoesjes, aspergegougères, kreeftencrostini, wayguhapjes, prosciutto-varkenshapjes, panisse van kikkererwten, gevulde castelvetrano-olijven, dolmas van wild zwijn en quinoa, toastjes van puree van favabonen, duivenerwtenbeignets en Nürnberger rostbratwurst varkens-in-een-blanket, allemaal weggespoeld met bodemloze flutes Roederer Cristal Millésime Brut – konden niet stoppen met kletsen over het debuut van de nieuwste virale confectie, “Ziekte X”, die naar verluidt twintig keer dodelijker is dan Covid-19.

Stel je de kansen voor die dit zal bieden voor de prom date van het WEF in Davos, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). En net op tijd om genoeg hysterie te creëren voor de stemming in mei over het nieuwe WHO-verdrag dat de regeringen van de wereld bindt aan haar pandemiedictaat. In die nieuwe situatie geldt: alles wat Tedros Adhanom Ghebreyesus zegt, geldt! Lockdowns. Quarantaine kampen. Verplichte (verbeterde) veilige en effectieve vaccins. Laat maar zitten wat de echte burgers van landen A, B of C anders zelf zouden kunnen beslissen onder het verouderde systeem van nationale soevereiniteit. Volg de wetenschap, nutteloze eters van de wereld! (En stop alsjeblieft met erover te zeuren!)

 

Elke gelijkenis van “Ziekte X” met het overgebleven wereldwijde platform voor vrije meningsuiting (Elon Musk’s X, voorheen Twitter), is gewoon weer een vervelende samenzweringstheorie. Natuurlijk impliceren theorieën de ontdekking van bewijzen, en het toeval wil dat de ongekozen Europese Commissie, onder haar Digital Services Act (aangenomen in november 2022), Mr. Musk’s X al heeft gedreigd om zogenaamde haatzaaiende taal, illegale inhoud en desinformatie te verwijderen of een boete van 6 procent van zijn jaarlijkse wereldwijde omzet tegemoet te zien. Haatzaaien en desinformatie zijn alles wat de EU zegt dat het is, inclusief informatie die waar is maar niet strookt met de agenda van alle supranationale organisaties zoals de EU, het WEF en de WHO. Dit doet ons denken aan iets wat Pete Hogwallop ooit zei tegen Ulysses E, McGill:

 

  De vorige keer bleken die mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna supereffectief in één ding: het ontregelen van alle cellen en organen in het menselijk lichaam om een ernstige auto-immuunreactie te veroorzaken met de dood en invaliditeit tot gevolg. De kunstmatige spike-eiwit replicatie die wordt opgewekt door de vaxxen heeft een speciale voorkeur voor hartweefsel, de binnenbekleding van bloedvaten en de voortplantingsorganen – vandaar al die voetballers van wereldklasse die midden in de wedstrijd dood neervallen, al die enorme stolsels zo groot als scheepswormen die door de begrafenisondernemers werden ontdekt en al die spontaan geaborteerde baby’s van de afgelopen drie jaar.

Trouwens, na dit alles gezien te hebben, is de CDC-directeur, Mandy Cohen, nog steeds bezig met het promoten van “updated” mRNA-injecties, tot aan baby’s van zes maanden oud. Nee, ik verzin dit niet. Lees de nieuwste aanbevelingen van het CDC, die vijf dagen geleden zijn uitgebracht:

 


Het toeval wil dat de Nederlandse viroloog Geert Vanden Bossche een maand geleden waarschuwde dat – volgens zijn eerdere waarschuwingen over de gevaren van vaccineren in de tanden van een pandemie – de wereld binnenkort een crisis kan verwachten van 30 tot 40% sterfte in sterk gevaccineerde landen door de opkomst van een nieuwe Covid-variant die niet kan worden tegengehouden door door vaxx beschadigde immuunsystemen. Laat dat tot je doordringen. Het betekent niet alleen een ijzingwekkende, ongekende megagolf van sterfgevallen, maar waarschijnlijk ook het disfunctioneren van elk complex systeem waar geavanceerde naties afhankelijk van zijn om normaal te functioneren als de mensen die weten hoe ze moeten werken bezwijken. Dat wil zeggen, vaarwel aan het normale moderne leven zoals we dat gekend hebben. Geert zegt het maar.

Het is zelfs mogelijk dat het WEF, de WHO, de EU en het CDC enkele van de dingen zijn die ophouden te bestaan, gezien hun vermoedelijk multi-vaxxed en geboosterde leden. Geniet van de heerlijke hapjes zolang het nog kan, dames en heren van Davos. We zien elkaar weer, ik weet niet waar, ik weet niet wanneer.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/proost-wefers-van-davos/

“Als Trump wordt gekozen, zal dat waarschijnlijk de doodsteek zijn voor wat er overblijft van de Globalistische Orde.” – WEF-adviseur Yuval Noah Harari

 januari 16, 2024   75

    Foto credit: Expose

Yuval Noah, een van Barack Obama’s favoriete auteurs en een frequente spreker op Davos, heeft een aantal schokkende uitspraken gedaan in een interview met Steven Bartlett, een Britse YouTuber die het kanaal The Diary of a CEO runt.

Harari poneert vaak het idee dat mensen “hackbare” wezens zijn zonder echte vrije wil. In een eerder interview stelde hij “de grote politieke en economische vraag van de 21e eeuw”: “Waar hebben we mensen voor nodig? Of tenminste, waar hebben we zoveel mensen voor nodig?” Bron

ZEI HIJ DIT NU ECHT? VRAAGT VIGILANT FOX,

Harari lijkt nu echter te erkennen dat globalistische standpunten, inclusief die van hemzelf, steeds impopulairder worden. Op de vraag: “Bent u bezorgd dat Trump binnenkort opnieuw wordt gekozen?”, antwoordde Harari:  “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is.”

Wat Harari vervolgens zei deed nog meer wenkbrauwen fronsen: “… en als het gebeurt [Trump wordt gekozen], zal het waarschijnlijk de soort doodsteek zijn voor wat er overblijft van de globalistische orde.”

 

“En hij [Trump] zegt het openlijk,” voegde Harari eraan toe. Hij stelde dat figuren als Trump en andere politici een “valse dichotomie” presenteren tussen nationalisme en globalisme, en impliceren dat beide tegelijkertijd naast elkaar kunnen bestaan:

“Het zou duidelijk moeten zijn dat veel van deze politici – ze presenteren een valse dichotomie, een valse binaire visie op de wereld alsof je moet kiezen tussen patriottisme en globalisme, tussen loyaal zijn aan je natie en loyaal zijn aan een soort wereldregering of wat dan ook.”

Het volledige interview met Yuval Noah Harari is te bekijken via onderstaande video:

Via Expose.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/als-trump-wordt-gekozen-zal-dat-waarschijnlijk-de-doodsteek-zijn-voor-wat-er-overblijft-van-de-globalistische-orde-wef-adviseur-yuval-noah-harari/

Waarom hebben het WEF en alle anderen het opeens over “Ziekte X”?

 januari 16, 2024

 

    Pixabay

Moeten we ons zorgen maken over al dit gepraat over “Ziekte X”? Volgens de WHO is “Ziekte X” een “onbekende” hypothetische ziekte die miljoenen en miljoenen mensen zou kunnen doden. Het wordt verondersteld een puur theoretische ziekte te zijn, maar door het een naam te geven nodigen ze mensen uit om er allerlei theorieën over te bedenken. En dat is vooral waar nu experts hebben gespeculeerd dat het 20 keer meer doden kan veroorzaken dan COVID deed, schrijft Michal Snyder.

Gezondheidsleiders komen woensdag bijeen op het World Economic Forum (WEF) in Davos om manieren te bespreken om zich voor te bereiden op ‘Ziekte X’ – een term die in 2018 door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is bedacht om de onbekende, hypothetische ziekteverwekker te beschrijven die de volgende pandemie zou kunnen veroorzaken.

Volgens sommige deskundigen zou Ziekte X kunnen leiden tot 20 keer meer dodelijke slachtoffers dan de pandemie met het coronavirus.

De ziekte staat op de lijst van prioritaire ziekten van de WHO, naast virussen als SARS, Ebola en Zika.

Het WEF draagt zeker bij aan de hype rond deze hypothetische ziekte. Op woensdag is er een hele sessie op de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF met de titel “Voorbereiding op Ziekte X”, en de beschrijving van die sessie verklaart onheilspellend dat “Ziekte X” zou kunnen leiden tot 20 keer meer doden dan de coronavirus pandemie”

Het programma voor 2024 is er een voor de eeuwigheid. Deelnemers zullen Pfizer’s Albert Bourla en Open AI’s Sam Altman zien praten over kunstmatige intelligentie (AI). Ze zullen de voorstander van ontvolking Bill “Bugman” Gates de klimaathoax zien promoten. John Kerry zal op vier verschillende podia verschijnen om de “energietransitie” te bespreken. We zullen ook Klaus Schwab zien zitten voor een 1 op 1 gesprek met de op één na hoogste Chinese regeringsfunctionaris.

Maar één panel in het bijzonder springt eruit: Preparing for Disease X. Het onderwerp is zowel ongelooflijk vaag als ongelooflijk verontrustend.

De beschrijving van de discussie luidt: “Met nieuwe waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie dat een onbekende ‘Ziekte X’ zou kunnen leiden tot 20 keer meer dodelijke slachtoffers dan de coronavirus pandemie, welke nieuwe inspanningen zijn nodig om gezondheidszorgsystemen voor te bereiden op de vele uitdagingen die voor ons liggen?”


Waarom zo’n specifiek getal noemen?

Dat lijkt me helemaal niet nuttig.

Proberen ze paniek te zaaien?

De lijst van sprekers die gepland staan voor deze sessie bevat de directeur-generaal van de WHO

·         Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal WHO

·         Shyam Bishen, hoofd, centrum voor gezondheid en gezondheidszorg; WEF Genève

·         Roy Jakobs, President en Chief Executive Officer, Koninklijke Philips

·         Preetha Reddy, uitvoerend vicevoorzitter, Apollo Hospitals Enterprise Ltd

·         Nisia Trindade Lima, minister van Volksgezondheid, Ministerie van Volksgezondheid van Brazilië

·         Michel Demaré, voorzitter van de raad van bestuur, AstraZeneca Plc

Het lijdt geen twijfel dat er meer wereldwijde pandemieën op komst zijn.

Dit is iets waar ik mijn lezers voortdurend voor heb gewaarschuwd.

Maar het geven van een specifieke naam aan een “onbekende” ziekte en het noemen van aantallen potentiële sterfgevallen zal alleen maar ongezonde speculaties aanwakkeren.

Natuurlijk zijn het niet alleen de WHO en het WEF die dit doen.

In juni vorig jaar werd in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een wetsvoorstel ingediend dat bekend staat als de Disease X Act van 2023.

En er wordt gemeld dat een faciliteit die net is gebouwd in het Verenigd Koninkrijk daadwerkelijk “vaccinonderzoek” zal uitvoeren voor Ziekte X…

Er is een nieuwe faciliteit gebouwd in het Verenigd Koninkrijk waar vaccinonderzoek zal worden gedaan naar een onbekende ziekteverwekker die door het World Economic Forum (WHO) “Ziekte X” wordt genoemd.

De nieuwe faciliteit bevindt zich op de geheimzinnige Porten Down wetenschaps- en technologiecampus in Wiltshire, Engeland, die vooral bekend staat om onderzoek naar chemische en biologische oorlogsvoering.

Experts in deze faciliteit “bereiden zich voor” op de opkomst van een nieuw “Ziekte X” virus, meldde de BBC in augustus.

Ik heb geen idee hoe ze “onderzoek” kunnen doen naar een volledig “onbekende” ziekte, maar blijkbaar is dat wat ze van plan zijn.

In plaats van op spoken te jagen, kunnen onze leiders zich misschien beter richten op het repareren van wat al kapot is.

Volgens een recent onderzoek wordt bijna één op de vijf sterfgevallen in ziekenhuizen in de Verenigde Staten veroorzaakt door fouten van artsen…

Uit onderzoek blijkt dat bijna één op de vijf sterfgevallen in Amerikaanse ziekenhuizen wordt veroorzaakt door verkeerde diagnoses.

Een onderzoek dat vorige maand werd gepubliceerd in het tijdschrift JAMA onderzocht medische dossiers uit 2019 van bijna 2500 patiënten in 29 verschillende Amerikaanse ziekenhuizen.

Alle patiënten werden vervoerd naar de intensive care unit (ICU), stierven tijdens hun opname in het ziekenhuis, of beide.

Ik zal je nog een voorbeeld geven. De makers van Ozempic worden aangeklaagd door tientallen mensen, waaronder een vrouw “die de rest van haar leven diarree zal hebben“…

Een vrouw die de rest van haar leven diarree zal hebben na het gebruik van Ozempic is een van de tientallen patiënten die de maker van het kassucces-afslankmiddel aanklagen omdat het hen verlamde aan hun maag, zo blijkt uit een onderzoek van DailyMail.com.

Novo Nordisk, de maker van Ozempic en Wegovy, wordt geconfronteerd met rechtszaken van patiënten uit heel Amerika die zeggen dat ze extreme bijwerkingen hebben ervaren waar ze naar verluidt niet voor gewaarschuwd waren.

Een andere vrouw moest letterlijk overgeven tot haar tanden eruit vielen.

We hebben zeer reële problemen waar gezondheidsfunctionarissen zich op zouden kunnen richten.

En we hebben zeer reële ziekten die zich de afgelopen maanden over het hele land hebben verspreid.

 

Maar in plaats van onze dringende behoeften aan te pakken, willen veel gezondheidsfunctionarissen dat we uitkijken naar een “Ziekte X” die zich al dan niet zal voordoen.

Waarom?

Nogmaals, ik geloof zeker dat we in een tijd leven waarin grote plagen heel gewoon zullen zijn.

Maar ik denk dat het verstandig zou zijn om te wachten met het geven van namen totdat ze zich daadwerkelijk voordoen en het soort speculatie waar de WHO en het WEF zich mee bezighouden is helemaal niet nuttig.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-hebben-het-wef-en-alle-anderen-het-opeens-over-ziekte-x/

 

Endocrinoloog zegt dat het ergste nog moet komen voor de COVID-19 gevaccineerden

Dr. Flavio Cadegiani, een Braziliaanse endocrinoloog, vermoedt dat het ergste nog moet komen voor door spike-eiwitten veroorzaakte ziekten in het endocriene systeem. Het endocriene systeem, beter bekend als het hormoonstelsel, is van cruciaal belang voor onze gezondheid. Het regelt groei en ontwikkeling, stemming, stofwisseling, voortplanting, immuniteit en functies van andere organen door de afscheiding van hormonen, … Meer lezen overEndocrinoloog zegt dat het ergste nog moet komen voor de COVID-19 gevaccineerden

 https://www.frontnieuws.com/endocrinoloog-zegt-dat-het-ergste-nog-moet-komen-voor-de-covid-19-gevaccineerden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...