maandag 27 december 2021

1 %

 


Zijn de Covid-vaccins veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap?

Zijn de Covid-vaccins veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap? – De 920 vrouwen die er hun baby door verloren hebben, denken wellicht van niet

30 mei 2021


In het Verenigd Koninkrijk heeft het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JVCI) geadviseerd dat alle zwangere vrouwen het Covid-19-vaccin aangeboden moeten krijgen. In de VS stelt de CDC dat alle zwangere vrouwen een Covid-19-vaccin kunnen krijgen, als zij dat willen. Maar hoe zijn deze gezondheidsautoriteiten er precies in geslaagd te concluderen dat de Covid-vaccins veilig zijn voor gebruik tijdens de zwangerschap?, schrijft dailyexpose.co.uk.

Het JVCI zegt tot de conclusie te zijn gekomen dat zwangere vrouwen de Covid-vaccins aangeboden moeten krijgen omdat “in de VS ongeveer 90.000 zwangere vrouwen zijn gevaccineerd, hoofdzakelijk met vaccins van Pfizer en Moderna, en er geen veiligheidsproblemen zijn geconstateerd”. Maar is deze bewering waar?

Uit de meest recente gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) in de VS blijkt dat 395 vrouwen melding hebben gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind als gevolg van de Covid-vaccins. Op een totaal van 90.000 klinkt dit misschien niet als veel, maar het is belangrijk om te onthouden dat slechts 1% – 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk aan het VAERS-systeem wordt gemeld, en er is een ernstige achterstand als gevolg van het enorme aantal bijwerkingen dat is gemeld voor de Covid-vaccins. De gegevens die in het VAERS-systeem worden gepresenteerd, omvatten dus niet alle meldingen die tot 21 mei zijn ingediend, en meldingen die al in januari zijn gedaan, worden nog maar net aan het systeem toegevoegd.

Hoe kan men weten dat slechts 1% van de bijwerkingen wordt gemeld? Omdat een rapport uit 2011 in opdracht van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid dat zegt.

“Bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd. Hoewel 25% van de ambulante patiënten te maken krijgt met een ongewenst voorval, wordt minder dan 0,3% van alle ongewenste voorvallen en 1-13% van de ernstige voorvallen gemeld aan de Food and Drug Administration (FDA). Evenzo wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld”.

Dat betekent dus dat het werkelijke aantal vrouwen dat hun ongeboren kind heeft verloren, van de naar verluidt 90.000 die een van de Covid-vaccins in de VS hebben gekregen, ergens tussen de 3.950 en 39.500 zou kunnen liggen.

Dat is zonder rekening te houden met de 11 (in werkelijkheid 110 – 1100) meldingen van doodgeboorte en 40 (in werkelijkheid 400 – 4.000) meldingen van foetale sterfte.

Vaccinatiecampagne in Israël: "Catastrofale resultaten op alle niveaus"

 

Dus om er geen doekjes om te winden, wanneer het JCVI zegt dat “er geen veiligheidsrisico’s zijn vastgesteld” in de VS, liegen zij. Zou het JCVI adviseren dat alle zwangere vrouwen het vaccin moeten aangeboden krijgen omdat klinisch onderzoek zegt dat het veilig is om dat te doen? Tenslotte blijven de gezondheidsautoriteiten ons eraan herinneren dat de Covid-vaccins “alle klinische proeven en veiligheidscontroles hebben ondergaan die alle andere geneesmiddelen met een vergunning ondergaan”. Welnu, om het nog maar eens ronduit te zeggen, dat is weer een grove leugen.

Geen van de Covid-vaccins heeft een vergunning, in plaats daarvan hebben zij een vergunning voor gebruik in noodsituaties gekregen, die alleen geldig is wanneer de noodtoestand is afgekondigd, d.w.z. lockdown-beperkingen. Waarom hebben ze alleen toestemming gekregen voor noodgevallen? Omdat de klinische proeven van fase drie voor alle Covid-vaccins pas in 2023 zullen zijn afgerond.

Dat betekent dat er geen studies zijn om te bevestigen dat de Covid-vaccins veilig zijn voor gebruik bij zwangere vrouwen, zoals bevestigd door de Britse regering toen de Pfizer mRNA-prik in december 2020 toestemming voor noodgebruik kreeg. Dit is precies wat de Britse regering zei in haar advies destijds:

Zwangerschap
Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2. Reproductietoxiciteitsstudies bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.
Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap vóór vaccinatie te worden uitgesloten. Bovendien, vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet worden geadviseerd om zwangerschap gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis te vermijden.

Borstvoeding
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 in de moedermelk wordt uitgescheiden. Een risico voor pasgeborenen / zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 mag niet worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding.
Vruchtbaarheid
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.

Dit betekent dat u de proef/studie bent als u kiest voor een experimenteel Covid-vaccin, en dat vrouwen in de VS onbewust deelnemen aan de fase-3-proeven door in te gaan op een uitnodiging tot deelname door de CDC, vermomd als het “V-Safe Pregnancy Registry”.

De CDC omschrijft V-safe als een op een smartphone gebaseerd instrument dat gebruik maakt van sms-berichten en web-enquêtes om gepersonaliseerde gezondheidscontroles na vaccinatie te bieden. Zij verklaren ook dat deelname vrijwillig is en dat deelnemers zich op elk moment kunnen afmelden. Waarom voegen zij dit voorbehoud toe? Omdat zij daartoe wettelijk verplicht zijn wanneer zij een experiment uitvoeren. De zwangere vrouwen die het vaccin in de VS nemen zijn het experiment, en dit is precies waarom het JCVI in het VK zijn advies over het aanbieden van het vaccin aan zwangere vrouwen heeft kunnen wijzigen. Helaas komt dit advies neer op moord.

Waarom ik de COVID-19 prik niet neem - En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderen

Omdat in het Verenigd Koninkrijk vanaf de zeventiende wekelijkse update over bijwerkingen van de Covid-vaccins die zijn gemeld bij de MHRA Yellow Card-regeling, een totaal aantal van 79 vrouwen het verlies van hun ongeboren / pasgeboren kind hebben gemeld als gevolg van het krijgen van het Pfizer mRNA-vaccin, op 20 mei 2021. Dit omvat 72 miskramen, 1 voortijdige babysterfte, 4 foetale sterfgevallen, en 2 doodgeborenen.

Maar nogmaals, de MHRA schat dat slechts 1% – 10% van de bijwerkingen daadwerkelijk wordt gemeld bij het Yellow Card programma. Dus het aantal vrouwen dat daadwerkelijk hun baby heeft verloren na het krijgen van de Pfizer-vaccinatie zou tussen de 790 en 7.900 kunnen liggen.

(Meer statistiekgegevens op dailyexpose.co.uk)

Nog eens 66 (in werkelijkheid 660 – 6.600) vrouwen hebben ook melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren / pasgeboren kind na het AstraZeneca vector vaccin. Hiertoe behoren 63 miskramen en 3 doodgeborenen.

De Moderna mRNA-prik, die pas onlangs in het VK is goedgekeurd, heeft ook bij 2 (in werkelijkheid 20 – 200) vrouwen het verlies van hun ongeboren / pasgeboren kind veroorzaakt, maar naarmate de uitrol van deze experimentele prik toeneemt, kunnen we soortgelijke aantallen verwachten als die waarvan melding is gemaakt als gevolg van de Pfizer-prik, omdat het in beide gevallen om een vergelijkbare experimentele gentherapie gaat.

Vrouwen in EU-landen melden ook het verlies van hun ongeboren kinderen als gevolg van de Covid-vaccins. Op 29 mei blijkt uit het Eudravigilance-systeem dat 188 vrouwen melding hebben gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na de Pfizer-vaccinatie.

66 vrouwen hebben melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na de AstraZeneca vaccinatie.

70 vrouwen hebben melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na de injectie met Moderna.

En 4 vrouwen hebben melding gemaakt van het verlies van hun ongeboren kind na het gebruik van het virale vector vaccin van Johnson and Johnson.

Media beweren nu dat "dubbel geprikte" Britten die een zware verkoudheid hebben eigenlijk aan COVID lijden

 

Zoals u kunt zien aan de gegevens die we zojuist hebben gepresenteerd, blijkt geen van de Covid-vaccins veilig te zijn voor gebruik bij zwangere vrouwen. Maar de andere slepende vraag die moet worden beantwoord is “waarom zou een aanstaande moeder het risico willen lopen om een van de experimentele Covid-vaccins te nemen”?

Hier volgen enkele van de dingen die je volgens de autoriteiten moet vermijden als je zwanger bent – gerookte vis, zachte kaas, natte verf, koffie, kruidenthee, vitaminesupplementen, verwerkt junkfood… de lijst is eindeloos. Toch melden zich vrouwen aan om een van de experimentele injecties te nemen.

Het antwoord ligt waarschijnlijk in het feit dat deze vrouwen niet goed zijn voorgelicht. Als de autoriteiten hen vertellen dat het veilig is, dan moet het wel waar zijn, toch? Nou, ze hebben het mis, want de autoriteiten vertellen hun in feite het tegenovergestelde. Althans schriftelijk, of deze vrouwen deze informatie ook werkelijk krijgen is een ander verhaal, wij betwijfelen dat.

Het Royal College of Midwives etiketteert het risico van Covid vaccinaties voor zwangere vrouwen in een informatieblad dat zij in januari hebben gemaakt. Zij stellen het volgende –

·         De Covid vaccins zijn niet getest bij zwangere vrouwen.

·         Er is onvoldoende bewijs beschikbaar voor zwangere vrouwen.
We weten niet of het vaccin even goed werkt tijdens de zwangerschap (Commentaar van Daily Expose – ze weten het niet omdat het experimenteel is)

·         We weten niet of er unieke nadelen zijn bij zwangerschap.

Als deze vrouwen bewust worden gemaakt van de bovengenoemde risico’s dan is dit evenzeer hun verantwoordelijkheid als die van het JCVI voor het wijzigen van haar advies. Wat deze vrouwen zich moeten realiseren is dat zij de proefkonijnen zijn, en dat zij door het Covid-vaccin te nemen deelnemen aan een experiment, een uiterst gevaarlijk en schandalig experiment bovendien.

Het is belangrijk dat zwangere vrouwen dit artikel kunnen lezen om hen bewust te maken van de feiten en hen in staat te stellen een weloverwogen keuze te maken, dus deel het alstublieft.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  

Veel kritiek op Nederlands langetermijnplan voor corona: ‘Dit is echt heel ziek’

plan

Foto: Unsplash

In Den Haag wordt op dit moment gewerkt aan een langetermijnplan voor corona dat eind januari af moet zijn. De boodschap: iedereen moet zijn of haar leven aanpassen aan corona.

Denk bijvoorbeeld aan voetbalcompetities, met veel familie samenkomen en carnaval in de zomer en de lange vakantie in de winter. Ambtenaren houden brainstormsessies over wat in de zomer wel kan en in de winter niet.

Volgens het langetermijnplan blijven basisregels zoals het dragen van mondkapjes, handen wassen en geen handen geven de komende jaren het hele jaar gelden. Verder moeten we ons gedrag in de winter aanpassen en als het niet goed gaat, wordt er een lockdown ingesteld.

We komen hier nooit meer vanaf

Er is veel kritiek op het plan. Columnist en historicus Zihni Özdil zegt: “Mijn hemel.” Columniste Marianne Zwagerman voegt toe: “We komen hier nooit meer vanaf.”

“Ik heb steeds gezegd: dit stopt pas als wij met z’n allen zeggen: terug naar het oude normaal!” reageert FVD-voorman Thierry Baudet. “Anders wordt het alleen maar erger en erger. Wie verwacht dat de witte jassen of kartel-politici je de vrijheid gaan teruggeven, die heeft er niets van begrepen.”

Burgerlijke ongehoorzaamheid

“Ik voel mij steeds meer gedwongen tot (geweldloze) burgerlijke ongehoorzaamheid,” schrijft politiek verslaggever Paso Dagori. “Het drastisch veranderen van mijn leven middels verplichte vaccinatie, een digitale surveillancestaat en jaarlijkse lockdowns is niet een leven waar ik geruisloos mee akkoord ga.”

“Dit is echt heel ziek. Is er nou nooit een keer iemand die op gaat staan? Politici? Hallo?” vraagt hij.



3-jarig meisje overlijdt dag na coronavaccin aan hartstilstand, onderzoek gestart (Argentinië)

meisje

Foto: Navy Medicine CC0

3-jarig meisje overlijdt dag na coronavaccin aan hartstilstand, onderzoek gestart

Het ministerie van Volksgezondheid van de Argentijnse provincie Tucaman heeft laten weten dat er een onderzoek is ingesteld naar de dood van een 3-jarig meisje op 16 december.

Het meisje, dat een hartstilstand had gekregen, werd om 12.00 uur lokale tijd binnengebracht in het ziekenhuis. Artsen probeerden haar tevergeefs te reanimeren.

De 3-jarige Ambar Suarez had de dag ervoor, op 15 december, het Chinese coronavaccin Sinopharm gekregen. Politie en justitie onderzoeken de zaak. Er wordt onder meer een autopsie uitgevoerd.

Geen toegang tot kleuterschool

Miriam Suarez, de moeder van het kind, is ervan overtuigd dat het vaccin haar dochter heeft gedood. Zonder vaccin kreeg Ambar geen toegang tot de kleuterschool.

De moeder zei tegen Argentijnse media dat het meisje geen klachten had na de prik, maar de volgende ochtend flauwviel toen ze met buurtkinderen aan het spelen was.

“Ik ben er zeker van dat mijn dochter is gedood door het vaccin. Ze was gezond, zat vol levenslust en had geen gezondheidsproblemen,” zei de geëmotioneerde moeder.

[The Gateway Pundit]

De echte reden waarom ze kinderen COVID-prikken willen geven


Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   26 december 2021

 


Tijdelijke LINK: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/12/26/comirnaty-emergency-use-authorization.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art4HL&cid=20211227Z2&mid=DM1069823&rid=1361811391 Volgende

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·    De reden waarom onze kinderen het doelwit zijn van COVID-mandaten, is omdat vaccinmakers de injecties op het vaccinatieschema voor kinderen willen krijgen

·    Zodra een vaccin aan het kinderprogramma is toegevoegd, is de vaccinmaker beschermd tegen financiële aansprakelijkheid voor verwondingen, tenzij de fabrikant op de hoogte is van veiligheidsproblemen met vaccins en die informatie achterhoudt

·    Producten moeten aan vier criteria voldoen om toestemming te krijgen voor gebruik in noodgevallen: Er moet een noodgeval zijn; een vaccin moet minimaal 30% tot 50% effectief zijn; de bekende en potentiële voordelen van het product moeten opwegen tegen de bekende en potentiële risico's van het product; en er kunnen geen adequate, goedgekeurde en beschikbare alternatieve behandelingen (medicijnen of vaccins) zijn. Tenzij aan alle vier de criteria is voldaan, kan EUA niet worden toegekend of gehandhaafd

·    Volgens een beslissing van de Amerikaanse federale rechtbank zijn het Pfizer-schot en BioNTech's Comirnaty niet uitwisselbaar

·    Comirnaty is niet volledig goedgekeurd en gelicentieerd. Het is alleen "klaar voor goedkeuring". Comirnaty heeft een licentie om te worden vervaardigd, geïntroduceerd in de staatshandel en op de markt gebracht, maar het heeft geen licentie om aan iemand te worden gegeven, en het is nog niet beschikbaar in de Verenigde Staten. Ze wachten tot het wordt toegevoegd aan het vaccinatieschema voor kinderen, om het aansprakelijkheidsschild te krijgen                                     

 

In dit interview legt Alix Mayer uit waarom onze kinderen zo agressief het doelwit zijn van de COVID-19-injectie, ook al lopen ze geen risico op een ernstige SARS-CoV-2-infectie, en verduidelijkt hij de status van Comirnaty.

Mayer, bestuursvoorzitter van Children's Health Defense - California Chapter, is zelf geblesseerd geraakt door een vaccin; niet van de COVID-prik, maar van een reeks vaccins die ze 20 jaar geleden kreeg. (Overigens groeide Mayer op in de familie Oscar Mayer in de 5e generatie die afstamt van de oorspronkelijke Oscar Mayer, een Duitse immigrant die begon als slagersjongen. Ondanks Mayer's vaccinletsel deelt haar familie haar mening over veiligheidskwesties met vaccins niet.)

Mayer is afgestudeerd aan de Duke University met een BA en aan de Northwestern University met een MBA in financiën en managementstrategie. Ze werkte midden jaren negentig voor Apple. Toen ze 29 was, promoveerde Apple haar tot waarnemend manager van wereldwijd klantenonderzoek.

Ter voorbereiding op een familie-uitstapje naar Bali raadde haar arts aan om zes vaccins te halen: hepatitis A-vaccin, hepatitis B-vaccin, difterie, tetanus, polio en orale tyfus, wat ze deed. Uiteindelijk, 13 jaar later, realiseerde ze zich eindelijk dat het deze injecties waren die haar gezondheidsproblemen veroorzaakten.

"Ze bezorgden me hersenbeschadiging en totale invaliditeit" , zegt ze . “Ik was toen ik begin dertig was drie jaar voor 80% aan huis gebonden, en ik wist echt niet of ik ooit beter zou worden.

Ik heb een hele reeks diagnoses doorstaan: lupus, chronisch vermoeidheidssyndroom, de ziekte van Lyme. Uiteindelijk klopte geen van die dingen en maakte geen van de behandelingen me beter, totdat we de stukjes bij elkaar legden en erachter kwamen dat ik eigenlijk een vaccingewonde was.

Het is letterlijk slechts een oorzaak en gevolg. Als je terugkijkt naar mijn geschiedenis en mijn vaccinatieschema opstelt, kun je zien dat mijn gezondheid twee weken nadat ik de vaccins kreeg achteruitging.

Ik had encefalitis en encefalopathie... spijsverteringsproblemen, hypersomnie - 16 uur per dag slapen - griepachtige symptomen, 24/7 migraine, gewrichtspijn. Ik had echt helemaal geen leven toen ik begin 30 was totdat ik op een glutenvrij dieet ging. Dat begon mijn herstel van de gezondheid.

Ik werd toen een bekroonde medische journalist met een heleboel verschillende blogs, en daarna een gezondheidsconsulent. In 2018 ben ik met dat alles gestopt en ben ik bij Children's Health Defense gaan werken.”

De COVID Jab-tragedie

Hoewel veel vaccins een twijfelachtig veiligheidsprofiel hebben, vooral wanneer ze worden gecombineerd, suggereren gegevens van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) dat er nog nooit een vaccin is geweest dat zo gevaarlijk is als de experimentele mRNA-genoverdrachtinjecties voor COVID.

Wat meer is, hoewel gebrek aan transparantie en verantwoording een chronisch probleem is binnen de vaccinindustrie, worden de voor de hand liggende gevaren van vaccins echt benadrukt door de COVID-prikken.

Velen kennen nu iemand die gewond is geraakt door de COVID-prik, en de meesten raakten zo kort na het schot gewond dat het moeilijk is om een ​​verband te ontkennen. Het duizelingwekkende aantal gemelde verwondingen bij volwassenen die op hun beurt de COVID-injectie hebben gekregen, benadrukt de waanzin om het uit te rollen voor jonge kinderen.

Volgens Mayer is de reden dat ze proberen de COVID-injectie voor kinderen verplicht te stellen, om aansprakelijkheid voor verwondingen te ontwijken, want zodra een vaccin op het vaccinatieschema voor kinderen staat, hebben vaccinmakers immuniteit tegen rechtszaken voor verwondingen.

Vaccinmakers willen geen aansprakelijkheid

De COVID-shots hebben momenteel wettelijke immuniteit tegen aansprakelijkheid omdat ze nog steeds onder de machtiging voor noodgebruik (EUA) vallen. Als u denkt dat BioNTech's Comirnaty een volledige licentie heeft, heeft u het mis. Mayer legt uit:

“Ik heb een slide-deck gemaakt over Emergency Use Authorization (die je kunt zien in het video-interview hierboven) omdat er zoveel verwarring over is en wat er echt aan de hand is. Als je eenmaal het ontstaan ​​van EUA begrijpt en de normen waaraan ze moeten voldoen om deze producten op de markt te houden, dan begrijp je het gedrag [dat zien we nu].

Ze vallen over zichzelf heen om de EUA's voor deze producten te beschermen en introduceren ook andere zeer verwarrende soorten goedkeuring om met dingen weg te komen. Dus laat ik het nu meteen beginnen te verduidelijken.

Deze presentatie gaat helemaal over deze drie wurggrepen die de vaccinmakers en onze regering nooit zullen loslaten... Dit zijn de dingen die ze bewaken met hun leven.

Ten eerste moeten ze de noodsituatie bewaken ... zodat ze geen vroege behandelingen kunnen ondergaan. Die kunnen niet bestaan. Ze gaan ook voor volledige aansprakelijkheidsbescherming en kinderen zullen als pionnen worden gebruikt om hen volledige aansprakelijkheidsbescherming te geven.

Vaccinmakers zijn dol op EUA-producten omdat ze dit enorme aansprakelijkheidsschild hebben. Als je gewond bent geraakt door een EUA-vaccin, kun je de fabrikant niet aanklagen, je kunt de persoon die het je heeft gegeven niet aanklagen, je kunt de instelling niet aanklagen waar je de injectie hebt gekregen.

Je moet door iets gaan dat de CICP heet, het Countermeasures Injury Compensation Program, waar ze alleen onbetaalde medische kosten dekken, en waarschijnlijk alleen voor medicijnen en verloren lonen.

Nu, als u door een vaccin bent beschadigd, laat me u nu vertellen dat u geen geneesmiddelen gaat gebruiken omdat ze niet werken bij vaccinbeschadiging. Ze zullen je zieker maken. Voor je het weet heb je twee dozijn medicijnen en daar word je ziek van. Zij werken niet. Het enige dat je beter zal maken als je door een vaccin bent geblesseerd, zijn natuurlijke behandelingen...

Dat is het soort behandeling dat je nodig hebt, en dat is niet eens gedekt, zelfs als je een vergoeding zou krijgen. Iedereen die ik ken met een chronische ziekte, of het nu een kind of een volwassene is met het chronisch vermoeidheidssyndroom, vaccinatieschade, de ziekte van Lyme, ze betalen $50.000 uit eigen zak per jaar.

Als je niet kunt werken en je behandeling uit eigen zak moet betalen, weet ik niet hoe je ooit rondkomt. Mensen lijden als gekken, ze verliezen huizen, ze gaan failliet.”

Sinds de oprichting heeft het Vaccin Injury Compensation Program (VICP), dat vergoedt voor verwondingen veroorzaakt door vaccins op het vaccinatieschema voor kinderen, ongeveer een derde van de claims uitbetaald. Het is een lang, moeizaam proces dat vaak jaren duurt en uiteindelijk zelden een adequate vergoeding oplevert.

"Als je uiteindelijk een schadevergoeding krijgt ... ze betalen het niet in één keer uit, ze betalen het jaar na jaar uit, en ze hopen zo goed als dat degene die gewond is, daadwerkelijk aan zijn verwondingen zal overlijden voordat ze vergoed krijgen.

Dat is me al een paar keer gezegd door mensen die dit vreselijke proces hebben meegemaakt. Nu heeft de CICP slechts 3% van de claims vergoed. En tot nu toe zijn er geen goedkeuringen voor [compensatie] voor COVID-schotverwondingen, " zegt Mayer. [Noot van de redactie: de eerste COVID-zaak werd onlangs "in aanmerking komend" voor compensatie, maar de zaak is nog niet berecht. 1 ]

Stadia van aansprakelijkheid: EUA

In haar diavoorstelling bespreekt Mayer elk van de stadia van productaansprakelijkheid en of de mRNA-shots kunnen worden opgelegd. Zoals vermeld, zijn vaccinmakers niet aansprakelijk zolang hun product onder EUA valt, aangezien het product in onderzoek is.

"Investigational is een synoniem voor experimenteel", zegt Mayer. “En het woord experimenteel verbindt het rechtstreeks met de code van Neurenberg, die zegt dat er niet op geëxperimenteerd kan worden [zonder toestemming]. Wij hebben altijd het recht om een ​​medische behandeling te accepteren of te weigeren.

[De Code van Neurenberg] is geen wet, maar het is een code waaronder de hele wereld geacht wordt te werken. En het is in feite ook vastgelegd in een aantal lokale en federale wetten... Dus, wat iedereen moet weten, is dat dwang en dwang worden beschouwd als de facto mandaten en illegaal zijn. De facto betekent dat het in principe hetzelfde is als een regelrecht mandaat.

Het is illegale medische segregatie, medische apartheid [want dat is een vorm van dwang of dwang.] Dus, als je naar een restaurant gaat en ze eisen je vaccinpaspoort, laat je dan alleen buiten eten, en misschien laten ze je niet naar het toilet gaan, dat is medische segregatie.

Dat is illegaal en ik steun geen bedrijven die dat doen en dat zou jij ook niet moeten doen. Alle toegangsprivileges die verschillen tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden zijn illegaal, en elke visuele indicatie van de vaccinstatus zoals een sticker of een armband ... dat is ook illegaal omdat dat leidt tot segregatie en medische apartheid, [aangezien het allemaal vormen van dwang of dwang.]"

Belangrijk is dat massale overtreding van de wet iets niet legaal maakt.

“Als we allemaal 100 mijl per uur zouden rijden op de Interstate 80, zouden we dan zien dat de snelheidsborden plotseling veranderen in 100 mijl per uur? Nee, het gaat niet gebeuren. Massale overtreding van de wet heeft nog nooit iets legaal gemaakt. En alleen omdat scholen en bedrijven en onze regering deze schoten verplicht stellen, is het nog niet legaal. Het is allemaal illegaal...

Nu weten ze heel goed dat het illegaal is om deze [COVID-shots] verplicht te stellen. President Biden weet dat het illegaal is. Maar waar ze op rekenen is dat de rechtszaken die hun onwettige mandaten ongedaan maken enige tijd zullen duren, en in die tussentijd zullen mensen bang genoeg zijn om de schoten te krijgen. En helaas is het gelukt.”

Stadia van aansprakelijkheid: volledige licentiestatus en jeugdplanning

De volgende fase is de volledige licentiestatus (FDA-goedkeuring). Zodra een product volledig is gelicentieerd, wordt het bedrijf aansprakelijk voor verwondingen. Op dat moment kan het product wettelijk verplicht worden gesteld. Natuurlijk, wetende hoe gevaarlijk de COVID-schoten zijn, wil geen enkele fabrikant financieel aansprakelijk zijn voor verwondingen. Ze zouden failliet worden verklaard.

Dit is de heilige graal als je nu een fabrikant van een COVID-vaccin bent. U wilt dat het een volledige licentie heeft, maar niet op de markt wordt gebracht totdat u het op het kinderprogramma krijgt. ~ Alix Mayer

Om weer immuniteit tegen aansprakelijkheid te krijgen, moeten de vaccinfabrikanten hun product op het vaccinatieschema voor kinderen krijgen. Dit zal de regering ook in staat stellen de schoten te verplichten. Zoals opgemerkt door Mayer:

“Dit is de heilige graal als je nu een vaccinfabrikant bent van een COVID-vaccin. Je wilt dat het een volledige licentie heeft, maar brengt het niet op de markt totdat je het op het kinderprogramma hebt gekregen.”

DOJ herdefinieert medische 'consequentie'

In Doe v. Rumsfeld 2 oordeelde de rechtbank dat servicemedewerkers een EUA-product konden weigeren zonder bestraffende gevolgen zoals oneervol ontslag of andere straffen. Daarom waren er geen gevolgen aan het weigeren van een EUA-product, behalve het natuurlijke gevolg van het mogelijk krijgen van de ziekte.

In juli 2021 heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie echter geprobeerd de term "gevolgen" alleen voor de COVID-injectie opnieuw te definiëren, om te suggereren dat bestraffende gevolgen, zoals baanverlies of gescheiden zijn van uw werk- of leerlocatie, legaal zijn wanneer een persoon weigert een EUA-vaccin.

"Maar dit soort gevolg, een strafgevolg, is nooit uitgesproken", zegt Mayer . “Dat staat in geen enkele wet. Dit is slechts een mening van de DOJ. En het betekent absoluut niets, behalve dat het van onze DOJ kwam, dus mensen geven het veel autoriteit.

Ze hebben ook twee keer verklaard - en dit is zo moeilijk te begrijpen omdat het gewoon niet meer te begrijpen is - dat het recht om een ​​EUA-product te accepteren of te weigeren 'puur informatief' is.

Letterlijk kun je lezen dat je zou kunnen overlijden door het te nemen, maar het is puur informatief. Je kunt er niet naar handelen. Dat zegt de DOJ. Nogmaals, het is niet beoordeeld, dus het betekent niets. Het is een mening. Het heeft helemaal geen juridisch gewicht. Dus, zoals we al eerder zeiden, beginnen deze mandaten te worden teruggedraaid.”

Vier normen voor EUA

Er zijn vier normen waaraan moet worden voldaan voor een EUA. Als aan een van deze criteria niet wordt voldaan, kan geen EUA worden toegekend of gehandhaafd. Ten eerste moet de minister van Volksgezondheid en Human Services de noodtoestand afkondigen en handhaven. Als de noodsituatie zou verdwijnen, zouden alle EUA-producten van de markt moeten komen. En dat betekent niet alleen vaccins. Het omvat ook de PCR-tests en zelfs chirurgische maskers.

De tweede norm is het bewijs van effectiviteit. Historisch gezien moesten vaccins een effectiviteit van 70% of meer vertonen, gemeten aan een viervoudige toename van antilichaamniveaus, om in aanmerking te komen. Voor een EUA-vaccin is de werkzaamheidsdrempel slechts 30% tot 50%. In een andere afwijking van eerdere vaccingoedkeuringen, vertrouwden de klinische proeven met het COVID-vaccin op de RT-PCR-test, niet op antilichamen, om de effectiviteit aan te tonen in de kleine "uitdagingsfase" van de proeven.

Nu heb je waarschijnlijk gehoord dat de Pfizer-injectie 95% effectief was toen deze voor het eerst werd uitgerold, maar dat was relatieve risicovermindering, geen absolute risicovermindering. Het verwarren van deze twee parameters is een veelgebruikte strategie om een ​​product veel beter te laten klinken dan het in werkelijkheid is. De absolute risicoreductie voor het schot van Pfizer was slechts 0,84%. 3

Als een onderzoek bijvoorbeeld mensen in twee groepen van 1.000 zou verdelen en twee mensen in de groep die geen fictief vaccin hadden gekregen besmet raakten, terwijl slechts één in de gevaccineerde groep besmet raakte, zou de relatieve risicovermindering worden gerapporteerd als 100% . In termen van absolute risicovermindering verhinderde het fictieve vaccin slechts dat 1 op de 1.000 de infectie kreeg - een zeer slechte absolute risicovermindering.

De boodschap hier is dat hoewel de minimale drempel voor effectiviteit belachelijk laag is, in termen van absolute risicovermindering, deze shots nog steeds niet voldoen. Binnen zes maanden bereikt zelfs de relatieve risicovermindering een dieptepunt op nul. Bovendien zijn er aanwijzingen dat de klinische onderzoeken ook werden gemanipuleerd.

“Ik herinner me een analyse heel vroeg in lockdowns [die aantoonde] dat als je alle waarschijnlijke gevallen van COVID weer toevoegt aan de klinische proef [gegevens], de effectiviteit ging van 90% naar tussen de 19% en 29%”, zegt 4 Mayer.

De derde norm is dat de bekende en potentiële voordelen van het product opwegen tegen de bekende en potentiële risico's van het product. In het geval van COVID-shots is er overweldigend bewijs dat aantoont dat ze meer kwaad dan goed doen.

De vierde en laatste norm waaraan moet worden voldaan, is dat er geen adequate, goedgekeurde en beschikbare alternatieve behandelingen (medicijnen of vaccins) kunnen zijn. "Dit is de reden waarom hydroxychloroquine en ivermectine werden vernietigd", zegt Mayer. Dit is ook een andere reden waarom Comirnaty in de VS niet wordt behandeld als een volledig goedgekeurd product, want als dat wel het geval zou zijn, zouden alle andere COVID-injecties die onder de EUA vallen van de markt moeten worden verwijderd.

"Dit is een kruk met vier poten", zegt Mayer . “Als een van deze pootjes wegvalt, moet je je EUA-producten van de markt halen... bij wet. Ik heb [noodtoestand en [behandeling]alternatieven in het rood gezet, want dat zijn twee van de dingen waar ze een wurggreep op hebben; dat zijn dingen die ze als een gek bewaken.

Dit betekent dat ze bij elke variant die eruit komt, het super eng moeten laten klinken om de noodsituatie gaande te houden. De varianten hebben dus een doel. Over deze varianten moet je nadenken in de context van deze misdaad, waar ze de nood gaande moeten houden om hun producten op de markt te houden.

Je zou denken dat deze noodsituatie zou stoppen als we de immuniteit van de kudde bereiken, misschien als we 90% vaccinatie krijgen, misschien gaat COVID gewoon verdwijnen, zoals pokken deden in het begin van de 20e eeuw [hoewel] slechts 5% van de mensen gevaccineerd. [Maar het zal niet] verdwijnen [totdat] de schoten volledige goedkeuring krijgen en de fabrikanten een volledig aansprakelijkheidsschild krijgen.

Quasi-goedkeuring van de Comirnaty

Met betrekking tot Comirnaty, is het wel of niet volledig goedgekeurd en gelicentieerd? Het antwoord is complexer dan een simpel ja of nee. Mayer legt uit:

“De quasi-goedkeuring van Comirnaty is alleen voor BioNTech. Het heeft niets met Pfizer te maken, en daarom doe ik deze presentatie omdat ik ga uitleggen wat daarmee aan de hand is.

Dit is de race om aansprakelijkheidsbescherming te krijgen. Bedenk dat dat de andere wurggreep is die ze willen. Ze willen echt deze aansprakelijkheidsbescherming krijgen. Zodra de COVID-shots volledig zijn goedgekeurd, is de fabrikant volledig aansprakelijk.

Er is al die verwarring over Comirnaty. Is het volledig goedgekeurd? Staat het op de markt? Is het uitwisselbaar met de Pfizer-opname? En maakt het het COVID-shotmandaat legaal? Het is allemaal hetzelfde antwoord. Nee nee nee nee.

De FDA heeft een opzettelijk verwarrende goedkeuring van de biologische vergunningaanvraag afgegeven voor Comirnaty. Het was een ongekende goedkeuring om zowel de Comirnaty-opname in licentie te geven, omdat ze zeiden dat deze 'uitwisselbaar' is met de Pfizer-opname. Maar ze zeiden ook dat het 'juridisch verschillend' is.

In diezelfde goedkeuring behouden ze het aansprakelijkheidsschild van het vaccin door het ook EUA aan te wijzen. Ze willen dat het volledig wordt goedgekeurd, maar ze willen de aansprakelijkheidsbescherming, dus deden ze deze dubbele BS-goedkeuring.

Dus [Comirnaty] heeft een licentie om te worden vervaardigd, in de staatshandel geïntroduceerd en op de markt gebracht, maar het is niet in licentie gegeven om aan iemand te worden gegeven, en het is niet beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is beschikbaar in het VK, Nieuw-Zeeland en andere plaatsen, maar het is niet beschikbaar in de Verenigde Staten omdat ze echt bang zijn voor aansprakelijkheid.

Ben je nu klaar voor deze? De BLA stelt eigenlijk dat Comirnaty pas 'klaar is voor goedkeuring'. 5 Er staat nergens in het document dat het is goedgekeurd. En ze begroeven deze taal in een kinderafdeling om de mensen nog meer in verwarring te brengen.

Dit is wat ze zeiden; 'We stellen de indiening van uw pediatrische onderzoeken uit voor kinderen jonger dan 16 jaar. Voor deze toepassing, omdat dit product klaar is voor goedkeuring voor gebruik bij personen van 16 jaar en ouder, aangezien pediatrische onderzoeken voor jongere leeftijden niet zijn voltooid.'

Waarom deden ze dit? Zestien is een heel belangrijk getal. Je zou denken dat de leeftijdsonderbreking 18 zou zijn. Dat is een heel typische leeftijdsonderbreking voor al het andere dat we in dit land doen. Waarom 16?

De reden dat ze er 16 deden, is omdat 16- en 17-jarigen nog steeds op het vaccinatieschema van de kinderen zitten. En dan krijgt de fabrikant volledige aansprakelijkheidsbescherming. Daarom is dit klaar om te worden goedgekeurd voor 16 jaar en ouder, niet voor 18 jaar en ouder.

Comirnaty is niet volledig gelicentieerd

Deze verwarring is duidelijk opzettelijk. Aan de ene kant beweert de FDA dat Comirnaty uitwisselbaar is met de Pfizer-injectie, maar het is ook juridisch gescheiden. Rechtbanken moesten zich over de zaak buigen en een federale rechter verwierp onlangs de bewering van het DoD dat de twee schoten uitwisselbaar zijn. Ze zijn niet uitwisselbaar. Dat betekent dat het Comirnaty-vaccin nog steeds EUA is. Het heeft geen volledige goedkeuring en het is niet op de markt.

“Militaire leden die betrokken zijn bij rechtszaken dagen het COVID-vaccinmandaat van het leger uit. Ze dienden een gewijzigde klacht in voor een nieuw verbod nadat de rechter vorige maand de bewering verwierp dat het Pfizer COVID-schot en BioNTech's Comirnaty uitwisselbaar zijn. We hameren hier dus nog steeds juridisch op, maar een rechtbank heeft geoordeeld dat ze niet uitwisselbaar zijn.

[Noot van de redactie: deze informatie was correct op het moment van het interview, maar er zijn juridische uitdagingen aan de gang en rechtbanken kunnen nieuwe uitspraken doen. 22 december 2021, het Amerikaanse Hooggerechtshof aangekondigd 6 het is gepland 7 januari 2022, om argumenten waarmee Biden's vaccin en het testen van mandaten te horen.]

Dus, hoe weten we dat Comirnaty niet als volledig goedgekeurd wordt behandeld? Ten eerste staat in de goedkeuring dat je het recht hebt om het product te accepteren of te weigeren. Dat betekent dat het een EUA is. Ten tweede is het niet beschikbaar in de VS omdat Comirnaty geen aansprakelijkheidsbescherming heeft. Ten derde, als het beschikbaar zou zijn, is het een alternatieve [behandeling] en zouden alle andere EUA-shots van de markt moeten komen.

Nr. 4, zou de CDC-adviescommissie voor immunisatiepraktijken (ACIP) het moeten aanbevelen voor kinderen van 16 tot 18 jaar en de CDC zou het hebben toegevoegd aan het aanbevolen schema van de kinderen. Zo weten we dat het niet volledig is goedgekeurd en op de markt is.

Hier is het label voor Comirnaty. Er staat dat het autorisatie voor noodgevallen is. Er staat niet dat het volledig is goedgekeurd, want dat is het niet. Maar kijk eens naar de veiligheidsinformatie die ze herkennen: myocarditis en pericarditis zijn opgetreden bij sommige mensen die het vaccin hebben gekregen, vaker bij mannen onder de 40 jaar dan bij vrouwen en oudere mannen.

Dit zegt dus dat jonge mannen een hartontsteking krijgen. En wat we weten uit alle anekdotische rapporten is dat 300 atleten zijn gestorven of ingestort op het veld, en kinderen op scholen zijn gestorven aan hartaanvallen. Dat is wat hier aan de hand is.

En de reden dat ze dit moeten aangeven is omdat ze het weten. Ze weten dat het gebeurt. En de enige manier waarop ze kunnen worden aangeklaagd, is als ze weten dat er een probleem is met hun vaccin en ze het niet aangeven. Dus, ze verklaren het hier, in zeer milde taal alsof het niet zo'n groot probleem is, maar het is een heel groot probleem. Jonge mensen sterven [van de schoten] die een kans van 99,9973% hebben om te herstellen van COVID ...

De heilige graal is om het schot te krijgen op het door de CDC aanbevolen schema voor kinderen, omdat het dan volledige aansprakelijkheidsbescherming krijgt volgens de wet van 1986. Dit is waarom ze achter onze kinderen aan gaan als ze een herstelpercentage van 99,9973% hebben...

Elke medische ingreep is een risico-voordeelvergelijking en wordt helemaal niet berekend voor kinderen. Ze mogen nooit COVID-injecties krijgen. De schoten verhinderen de overdracht niet. Ze voorkomen geen gevallen. Ze voorkomen geen ziekenhuisopname of overlijden.”

Hoe je kan helpen

Children's Health Defense heeft de FDA aangeklaagd wegens de goedkeuring van Comirnaty en beweerde dat dit een "lokaas" is om mensen ervan te overtuigen dat ze een goedgekeurd vaccin krijgen, terwijl ze in feite een EUA-vaccin krijgen dat niet wettelijk verplicht kan worden gesteld. Helaas kunnen dit soort rechtszaken lang duren en worden kinderen onnodig geschaad terwijl we wachten op juridische opheldering.

Ze hebben ook een paar dozijn andere rechtszaken lopen. Als je wilt helpen, meld je dan aan om lid te worden op childrenshealthdefense.org . Het is slechts $ 10 voor een levenslang lidmaatschap.

"Dat helpt ons echt bij het staan ​​in onze rechtszaken, want hoe meer mensen we vertegenwoordigen, hoe sterker onze zaken zijn", zegt Mayer. Als je in Californië bent, kun je lid worden van de lokale afdeling op ca.childrenshealthdefense.org . U kunt ook helpen door het boek " The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health " van Robert F. Kennedy Jr. aan te schaffen .

Dit boek is een absolute must-read en je weet dat mensen ervan genieten, aangezien het de afgelopen maand nummer 1 was op Amazon, wat zeer ongebruikelijk is voor een boek. Het zal waarschijnlijk een van de best verkochte bestsellers van het hele jaar zijn. Dus zorg dat je een exemplaar hebt voordat senator Elizabeth Warren Amazon overtuigt om het te verbieden!

 

- Sources and References

·         1 Reuters October 19, 2021

·         2 Biotech Law December 22, 2003

·         3 Maryannedemasi.com November 11, 2021

·         4 The BMJ Opinion

·         5 FDA BioNTech BLA Approval

·         6 USA Today December 22, 2021

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...