dinsdag 26 juli 2022

3 artsen van dezelfde ziekenhuisgroep sterven vlak na elkaar na vierde prik

 Photo of Robin de Boer Robin de Boer25 juli 2022 06:00

Afgelopen week zijn drie artsen van Trillium Health Partners, een ziekenhuisgroep in Mississauga in de Canadese provincie Ontario, overleden. De doodsoorzaak is onbekend. De drie artsen stierven vlak nadat de ziekenhuizen waren begonnen met het toedienen van een vierde coronaprik aan het personeel. Onlangs overleed ook een bekende Canadese spoedarts tijdens het hardlopen.

Op 17 juli stierf KNO-arts Lorne Segall. Hij laat een vrouw en drie kinderen na. Segall werkte in het Credit Valley Hospital, één van de drie ziekenhuizen die deel uitmaken van Trillium Health Partners.

artsen

Een dag later, op 18 juli, overleed dr. Stephen McKenzie. Hij werkte sinds 1983 als neuroloog voor Trillium Health Partners en was verbonden aan het Mississauga Hospital.

artsen

Op 21 juli stuurde Trillium Health Partners opnieuw een memo rond over een sterfgeval: dr. Jakub Sawicki werkte sinds 2014 voor Trilllium Health Partners en deed onderzoek naar pijn.

artsen

Techondernemer Steve Kirsch wijst erop dat de drie artsen slechts enkele dagen na elkaar zijn overleden, een paar dagen na de vierde coronaprik. “Je kunt zien dat het allemaal jonge artsen waren. Alle drie waren ze werkzaam voor Trillium Health in Mississauga. Geen woord over de vaccinatiedatum of doodsoorzaak.”

Grootste schandaal uit de medische geschiedenis

“Pech? Of gerelateerd aan het vaccin? Wat denk jij?” vraagt Kirsch.

Hij vraagt zich af of artsen zich ooit zullen uitspreken of dat ze hun schouders blijven ophalen en weigeren naar de data te kijken, waaruit blijkt dat deze vaccins ‘het grootste schandaal uit de medische geschiedenis zijn’.


Uitvaartverzorgers kampen met nieuw fenomeen: ‘Het gaat maar door’

 

Vorige maand zijn ongeveer 1150 mensen meer overleden dan verwacht. Daarmee was in elk van de vijf weken in die maand sprake van oversterfte. Er stierven vooral meer 65-plussers en mensen in zorginstellingen dan verwacht, meldt het CBS.

In mei was er in drie van de vier weken sprake van oversterfte. Die maand overleden wekelijks gemiddeld 200 mensen meer dan verwacht. Het CBS weet nog niet wat de doodsoorzaak is.

Bizar!

“Het gaat maar door,” reageert uitvaartverzorger Anja de Roos. “Een nieuw fenomeen waar we mee moeten leren leven. Oorzaak onbekend. Wat me de afgelopen maanden is opgevallen, is dat het lichaam na overlijden moeilijk ‘goed’ te houden is. Een snelle verkleuring en geurvorming. Nog nooit eerder meegemaakt.

Ze laat weten dat binnen een half jaar tijd vier voormalig collega-rijinstructeurs in de leeftijd tussen 52 en 72 jaar zijn gestorven. “Bizar! Bam! Plotseling game over,” schrijft De Roos.

Bakken vol kritiek

De uitvaartverzorger krijgt naar eigen zeggen ‘bakken vol kritiek’ omdat ze haar ervaringen deelt. “Je moet meelopen in de pas. Binnen de lijntjes kleuren. Want zo hoort het nu eenmaal. Toch? Ook al zeggen duizend onderbuikstemmen dat hetgeen je ziet en ervaart anders is dan voorgaande jaren. Nee, je moet geloof hebben in cijfers en statistieken. En vooral in ons kabinet.”

“Ik ben niet iemand die in een keurslijf past. Ook niet een schaap dat achter de kudde aanloopt,” benadrukt De Roos.

 

Oxfam Novib en Save the Children slaan in een nieuw rapport alarm over de honger in Afrika. Miljoenen mensen lijden honger, stellen de organisaties. Het aantal mensen dat in Ethiopië, Kenia en Somalië wordt bedreigd door extreme hongersnood neemt snel toe, van 10 miljoen vorig jaar tot 23 miljoen nu.

Volgens Oxfam Novib en Save the Children is er minstens 46 miljard dollar nodig om de nood te lenigen. “Elke dag sterven er minstens 10.000 kinderen van de honger. Bill Gates zou hen met slechts een fractie van zijn fortuin kunnen redden,” merkt de Belgische arts Anne Fierlafijn op.

Experimenteel product

Ze haalt vernietigend uit naar de miljardair: “Maar nee, hij laat liever gezonde kinderen vaccineren met een experimenteel product. Saving the world, my ass!”

Fierlafijn plaatste ook een afbeelding die laat zien hoe de lijntjes lopen van Bill Gates naar allerlei organisaties die nauw betrokken zijn bij de corona-aanpak. Denk daarbij aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Universiteit van Oxford, het CDC, het instituut van Fauci, de Johns Hopkins-universiteit en Gavi, the Vaccine Alliance.

Zichzelf

Deze maand werd bekend dat de Microsoft-oprichter maar liefst 20 miljard dollar schenkt aan een goed doel. Zichzelf. Daarmee kan zijn Bill & Melinda Gates Foundation zijn jaarlijkse uitgaven opvoeren naar 9 miljard dollar in 2026.

Het vermogen van Gates wordt geschat op zo’n 113,7 miljard dollar. Zijn stichting heeft als doel ‘de strijd tegen armoede, ziekte en ongelijkheid over de hele wereld’.

Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern: ‘Tenzij u het van ons hoort, is het niet de waarheid’

 

Op social media circuleren beelden die in maart 2020 zijn gemaakt van de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern. Ze ontkende toen geruchten over een op handen zijnde lockdown om het coronavirus te bestrijden. Die lockdown kwam er toch.

“We delen elke dag de meest actuele informatie met u. U kunt ons vertrouwen als informatiebron,” zei Ardern in Rotorua tegen journalisten. “Voelt u zich vrij om covid19.govt.nz te bezoeken, negeer al het andere. Wij zijn uw enige bron van waarheid.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Korrel zout

“Neem al het andere wat u ziet met een korrel zout,” aldus de premier. Ze zei ook dat misinformatie ‘de paniek aanwakkert’.

“Als u dat soort berichten ziet, onthoud dan dat het niet de waarheid is, tenzij u het van ons hoort,” zei Ardern. “Nieuw-Zeelanders moeten zich voorbereiden, maar raak niet in paniek.”

Dictator

Enkele dagen nadat ze de pers te woord had gestaan, kondigde ze aan dat het land op slot zou gaan. Die eerste lockdown, van 26 maart tot 3 april, was overigens onwettig, oordeelde het hooggerechtshof van Nieuw-Zeeland.

“Jacinda Ardern is een dictator,” schrijft Avi Yemini van Rebel News. Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons spreekt van censuur: “Alleen wat de overheid u vertelt, is de waarheid. Alles wat je van een ander hoort, is niet de waarheid.”



Frankrijk maakt vanaf 1 augustus een einde aan de coronapas en andere coronamaatregelen

 De Franse Senaat heeft ingestemd met een wetsontwerp dat vanaf 1 augustus een einde maakt aan de coronapas en andere coronamaatregelen. Een coronatest om Frankrijk binnen te mogen behoort in bepaalde omstandigheden wel nog altijd tot de mogelijkheden.

    © AFP

Als de Franse regering de coronapas of andere maatregelen opnieuw wil invoeren, heeft ze daarvoor de toestemming van het parlement nodig. De overheid kan in heel precies omschreven gevallen nog wel een negatieve coronatest opleggen voor wie het land binnen wil. Het gaat dan bijvoorbeeld om reizigers uit landen waar een gevaarlijke variant van het virus actief is. 

Om naar Frankrijk te reizen is tot 1 augustus nog een Covid-certificaat nodig. De sanitaire pas was al een tijdje niet meer nodig in de horeca of voor vrijetijdsactiviteiten, maar wordt wel nog gevraagd in gezondheidsinstellingen en zorgcentra.

KVDS  Laatste update: 19:10 Bron: Belga via HlN.be

 

Cardioloog over coronaprik: ‘Dit is erger dan een oorlog’

 
De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough verwees in gesprek met de Britse columnist en politicus Maajid Nawaz naar een rapport dat op 11 juni is gepubliceerd door de World Council for Health.

Uit het rapport – dat gebaseerd is op gegevens van onder meer het VAERS van het CDC, EudraVigilance van het EMA en VigiAccess van de WHO – blijkt dat er al meer dan 40.000 bevestigde sterfgevallen door het coronavaccin zijn. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk nog veel hoger, aldus McCullough.

187.000 vaccindoden

Daarnaast hebben vele miljoenen mensen vaccinatieschade opgelopen, zei de cardioloog. In sommige gevallen werden vaccins al na een handvol overlijdens van de markt gehaald. Toch blijven we driftig doorprikken.

McCullough verwees ook naar een paper van Spiro Pantazatos van de Columbia-universiteit en Herve Seligmann, die schatten dat er tussen februari en augustus 2021 alleen al in de Verenigde Staten tot wel 187.000 mensen zijn gestorven door het vaccin.

Erger dan oorlog

Ter vergelijking: de Vietnamoorlog heeft aan circa 58.000 Amerikaanse soldaten het leven gekost. “Dit is erger dan een oorlog,” benadrukte de cardioloog.



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...