donderdag 9 december 2021

Zijn experimentele coronavaccins gevaarlijk voor kinderen?

  5 maanden ago

Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie

Deel deze informatie

Een schoolarts uit de deelstaat trekt aan de bel. Ze zegt tegen het blad ‘eXpress’ dat ze nog nooit zoveel patiënten heeft gehad als nu.

Wat de schoolarts vooral tegen de borst stuit, is het feit dat er geen open debat wordt gevoerd over dit onderwerp. Wel wordt er veel druk uitgeoefend op kritische artsen. 

Onlangs wezen meer dan 400 moedige Oostenrijkse artsen tijdens een persconferentie op de gevaren van de experimentele coronavaccins voor kinderen.


Mehr als 400 Mut-Ärzte stemmen sich gegen Kinder-Corona-Impfungen

Volgens een Amerikaanse klokkenluider zijn 45.000 mensen binnen drie dagen na het coronavaccin gestorven. De onthullingen hebben geleid tot een rechtszaak.

Advocaat Thomas Renz sleept de Amerikaanse overheid voor de rechter wegens het wegmoffelen van sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Renz staat in contact met een klokkenluider die werkt met het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Tijdens een bijeenkomst van Awake America zei Renz dat de vrouw beschikt over data waaruit blijkt dat er 45.000 mensen zijn gestorven door de coronaprik. 

Volgens de klokkenluider zijn er in totaal 11 systemen die bijwerkingen verzamelen en heeft één van die systemen 45.000 sterfgevallen geregistreerd. De vrouw heeft een beëdigde verklaring afgelegd.

Renz vermoedt dat het werkelijke aantal nog vele malen hoger ligt en pleit voor een onderzoek naar het VAERS-systeem. 

Hoeveel mensen zijn er werkelijk gestorven, hoeveel mensen krijgen ernstige bijwerkingen en waarom vegen ze dit onder het tapijt?

Bronnen:

Schulärztin schlägt Alarm: Mehrere Kinder nach Impfung herzkrank | Exxpress

Mehr als 400 Mut-Ärzte stemmen sich gegen Kinder-Corona-Impfungen

Schulärztin schlägt Alarm: Mehrere Kinder nach Impfung herzkrank | Exxpress

Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie

Wereldgezondheidsorganisatie: geef experimentele coronavaccins niet aan kinderen

Homepage – Time to Free America – Time to Free America

Vooraanstaande medici: jongeren mogen niet gevaccineerd worden! – Bewuste Burgers

Wie is verantwoordelijk voor overlijden 13-jarige Jacob en 51-jarige Stephanie aan bijwerking corona vaccin? – Bewuste Burgers

Lobbywerk Big Pharma en geheimhouding giftige bijwerking vaccins. – Bewuste Burgers

Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers


Advocaat haalt snoeihard uit naar Nieuw-Zeelandse premier: ‘Die mensen lijden echt aan waanbeelden’

nieuw-zeeland

Foto: Jacinda Ardern (US Embassy CC0)

Zolang er mensen zijn die in aanmerking komen voor een prik, maar zich nog niet hebben laten vaccineren, is er werk aan de winkel, zei de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern. 

(NVDR.: Zij is, en dat verwonderd ons natuurlijk niet, net zoals veel van haar collega's premiers in de wereld, lid van de YGL young global leaders, het privé WEF clubje  van Schwab-Rothschild, net zoals vriendjes E. Macron en Alexander De Croo enz....)

Ze zei ook dat dit vaccinatieprogramma ‘geen eindpunt’ heeft. “We rollen nu boosters uit. Er is nu dus een groep mensen die we opnieuw moeten beschermen. Degenen die zes maanden geleden zijn gevaccineerd, moeten nu terugkomen of wij moeten naar hen toe gaan.”

Je bent pas ‘volledig gevaccineerd’ als je de rest van je leven een Pfizer-prik haalt. Hier komt nooit een einde aan, schrijft Paul Joseph Watson voor Summit News.

Psychische stoornis

Advocaat Bart Maes haalt op social media snoeihard uit naar de Nieuw-Zeelandse premier. “Jacinda Ardern, New Zealand Labour Party. Zeg maar de lokale D66/PvdA/GroenLinks-types. Ik meen oprecht dat het tijd is om dat soort van linksheid/linksdeugen als psychische stoornis op te nemen in DSM-5,” schrijft Maes, verwijzend naar de psychiatriebijbel.

“En dat meen ik heel serieus,” benadrukt de advocaat. “Die mensen lijden echt aan waanbeelden.”


Bijsluiter Pfizer waarin duidelijk staat dat het vaccin niet is goedgekeurd

 22 JUNI 2021

INFORMATIEBLAD VOOR ONTVANGERS EN VERZORGERS

TOELATING VOOR NOODGEBRUIK (EUA) VAN) HET PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCIN TER VOORKOMING VAN CORONAVIRUS ZIEKTE 2019 (COVID-19) IN INDIVIDUEN VAN 12 JAAR EN OUDER

U krijgt het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin aangeboden om de door SARS-CoV-2 veroorzaakte coronavirusziekte 2019 (COVID-19) te voorkomen. Deze factsheet bevat informatie om u te helpen de risico’s en voordelen te begrijpen van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin, dat u mogelijk ontvangt omdat er momenteel een pandemie van COVID-19 is.
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin is een vaccin en kan voorkomen dat u COVID-19 krijgt. Er is geen door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd vaccin om COVID-19 te voorkomen.
Lees deze factsheet voor informatie over het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.
Neem bij vragen contact op met de vaccinatieaanbieder. Het is uw keuze om het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin te ontvangen.
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin wordt toegediend als een reeks van 2 doses, met een tussenpoos van 3 weken, in de spier.
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin beschermt mogelijk niet iedereen.
Deze factsheet is mogelijk bijgewerkt. Voor de meest recente Factsheet, zie http://www.cvdvaccine.com.

WAT U MOET WETEN VOORDAT U DIT VACCIN KRIJGT

WAT IS COVID-19?
De ziekte COVID-19 wordt veroorzaakt door een coronavirus genaamd SARS-CoV-2. Dit type coronavirus is nog niet eerder gezien. U kunt COVID-19 krijgen door contact met een andere persoon die het virus heeft. Het is voornamelijk een luchtwegaandoening die andere organen kan aantasten. Mensen met COVID-19 hebben een breed scala aan symptomen gemeld, variërend van milde symptomen tot ernstige ziekte. Symptomen kunnen 2 tot 14 dagen na blootstelling aan het virus optreden. Symptomen kunnen zijn: koorts of koude rillingen; hoesten; kortademigheid; vermoeidheid; spier- of lichaamspijnen; hoofdpijn; nieuw verlies van smaak of geur; keelpijn; congestie of loopneus; misselijkheid of braken; diarree.

WAT IS HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN?
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin is een niet-goedgekeurd vaccin dat mogelijk COVID-19 voorkomt. Er is geen door de FDA goedgekeurd vaccin om COVID-19 te voorkomen.
De FDA heeft het gebruik in noodgevallen van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin goedgekeurd om COVID-19 te voorkomen bij personen van 12 jaar en ouder onder een noodtoestemming (EUA).
Voor meer informatie over EUA, zie de “Wat is een Emergency Use Authorization (EUA)?” aan het einde van deze factsheet.

 

WAT MOET U VERMELDEN BIJ UW VACCINATIEVERSTREKKER VOORDAT U HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN KRIJGT?
Vertel de vaccinatieprovider over al uw medische aandoeningen, ook als u:
• allergieën heeft
• koorts hebben
• een bloedingsstoornis heeft of een bloedverdunner gebruikt
• immuungecompromitteerd bent of een geneesmiddel gebruikt dat uw immuunsysteem beïnvloedt
• zwanger bent of van plan bent zwanger te worden
• ik geef borstvoeding
• een ander COVID-19-vaccin hebben gekregen
• ooit flauwgevallen zijn in verband met een injectie

WIE MOET HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN KRIJGEN?
De FDA heeft toestemming gegeven voor het gebruik in noodgevallen van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin bij personen van 12 jaar en ouder.

WIE MOET HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN NIET KRIJGEN?
U mag het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin niet krijgen als u:
• een ernstige allergische reactie heeft gehad na een eerdere dosis van dit vaccin
• een ernstige allergische reactie heeft gehad op een van de bestanddelen van dit vaccin.

WAT ZIJN DE INGREDIENTEN IN HET PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCIN?
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin bevat de volgende ingrediënten: mRNA, lipiden ((4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat), 2 [(polyethyleenglycol)-2000] -N,N-ditetradecylaccetamide, 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine en cholesterol), kaliumchloride, monobasisch kaliumfosfaat, natriumchloride, dibasisch natriumfosfaatdihydraat en sucrose. (geen verzwakt virus)

 

HOE WORDT HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN TOEGEKEND?
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin wordt aan u toegediend als een injectie in de spier.
De vaccinatieserie van Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccin bestaat uit 2 doses die met een tussenpoos van 3 weken worden gegeven.
Als u één dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin krijgt, moet u 3 weken later een tweede dosis van hetzelfde vaccin krijgen om de vaccinatiereeks te voltooien.

 

IS HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN VOORAF GEBRUIKT?
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin is een niet-goedgekeurd vaccin. In klinische onderzoeken hebben ongeveer 23.000 personen van 12 jaar en ouder ten minste 1 dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin gekregen.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN?
In een lopend klinisch onderzoek is aangetoond dat het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin COVID-19 voorkomt na 2 doses met een tussenpoos van 3 weken. De duur van de bescherming tegen COVID-19 is momenteel niet bekend.

WAT ZIJN DE RISICO’S VAN HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN?
Er is een kleine kans dat het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin een ernstige allergische reactie kan veroorzaken. Een ernstige allergische reactie treedt meestal op binnen enkele minuten tot een uur na het krijgen van een dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin. Om deze reden kan uw vaccinatieaanbieder u vragen om na vaccinatie te blijven op de plaats waar u uw vaccin heeft gekregen voor controle. Tekenen van een ernstige allergische reactie kunnen zijn:
• Moeite met ademhalen
• Zwelling van uw gezicht en keel
• Een snelle hartslag
• Een slechte uitslag over je hele lichaam
• Duizeligheid en zwakte

Bijwerkingen die zijn gemeld met het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin zijn onder meer:
• ernstige allergische reacties
• niet-ernstige allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk, netelroos of zwelling van het gezicht
• pijn op de injectieplaats
• vermoeidheid
• hoofdpijn
• spierpijn
• rillingen
• gewrichtspijn
• koorts
• zwelling op de injectieplaats
• roodheid op de injectieplaats
• misselijkheid
• zich onwel voelen
• gezwollen lymfeklieren (lymfadenopathie)
• diarree
• braken
• armpijn


Dit zijn mogelijk niet alle mogelijke bijwerkingen van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin. Er kunnen ernstige en onverwachte bijwerkingen optreden. Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin wordt nog steeds bestudeerd in klinische onderzoeken.

 

WAT MOET IK DOEN AAN BIJWERKINGEN?
Als u een ernstige allergische reactie ervaart, bel dan 9-1-1 of ga naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.
Bel de vaccinatieaanbieder of uw zorgverlener als u bijwerkingen heeft die u hinderen of niet weggaan.


Meld bijwerkingen van vaccins aan FDA/CDC Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Het gratis nummer van VAERS is 1-800-822-7967 of rapporteer online via https://vaers.hhs.gov/reportevent.html. Vermeld a.u.b. “Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine EUA” in de eerste regel van vak #18 van het meldingsformulier.
Daarnaast kunt u bijwerkingen melden aan Pfizer Inc. via de onderstaande contactgegevens.
Website Faxnummer Telefoonnummer http://www.pfizersafetyreporting.com 1-866-635-8337 1-800-438-1985
U kunt ook een optie krijgen om u in te schrijven voor v-safe. V-safe is een nieuwe vrijwillige smartphone-gebaseerde tool die sms-berichten en webenquêtes gebruikt om in te checken bij mensen die zijn gevaccineerd om mogelijke bijwerkingen na COVID-19-vaccinatie te identificeren. V-safe stelt vragen die CDC helpen de veiligheid van COVID-19-vaccins te bewaken. V-safe biedt indien nodig ook herinneringen voor de tweede dosis en live telefonische follow-up door CDC als deelnemers een significante gezondheidsimpact melden na COVID-19-vaccinatie. Ga voor meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden naar: http://www.cdc.gov/vsafe.

WAT ALS IK BESLUIT HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN NIET TE KRIJGEN?
Het is uw keuze om het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin wel of niet te ontvangen.
Als u besluit het niet te ontvangen, verandert dit niets aan uw standaard medische zorg.

ZIJN NAAST PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN ANDERE KEUZES BESCHIKBAAR VOOR HET VOORKOMEN VAN COVID-19?
Momenteel is er geen goedgekeurd alternatief vaccin beschikbaar voor de preventie van COVID-19.
Andere vaccins om COVID-19 te voorkomen zijn mogelijk beschikbaar onder Emergency Use Authorization.

KAN IK HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN MET ANDERE VACCINS ONTVANGEN?
Er is geen informatie over het gebruik van het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin met andere vaccins.

WAT ALS IK ZWANGER BEN OF BORSTVOEDING BEN?
Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, bespreek dan uw opties met uw zorgverlener.

GEEFT HET PFIZER-BIONTECH COVID-19-VACCIN ME COVID-19?
Nee. Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin bevat geen SARS-CoV-2 en kan u geen COVID-19 geven.

BEWAAR UW VACCINATIEKAART
Wanneer u uw eerste dosis krijgt, krijgt u een vaccinatiekaart om u te laten zien wanneer u moet terugkeren voor uw tweede dosis Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin. Vergeet niet uw kaart mee te nemen als u terugkomt.

EXTRA INFORMATIE
Voor vragen kunt u terecht op de website of via onderstaand telefoonnummer.
Scan de onderstaande QR-code om toegang te krijgen tot de meest recente factsheets.
Wereldwijde website Telefoonnummer http://www.cvdvaccin.com
1-877-829-2619 (1-877-VAX-CO19)

 

HOE KAN IK MEER LEREN?
• Vraag het de vaccinatieaanbieder.
• Bezoek CDC op https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html.
• Bezoek FDA op https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/mcmlegal-regulatory-and-policy-framework/emergency-use-authorization.
• Neem contact op met uw plaatselijke of nationale volksgezondheidsafdeling.

 

WAAR WORDEN MIJN VACCINATIE-INFORMATIE OPGESLAGEN?
De vaccinatieaanbieder kan uw vaccinatie-informatie opnemen in het Immunization Information System (IIS) van uw staat/plaatselijk rechtsgebied of een ander aangewezen systeem. Dit zorgt ervoor dat u hetzelfde vaccin krijgt wanneer u terugkeert voor de tweede dosis. Voor meer informatie over IIS’s bezoek: https://www.cdc.gov/vaccines/programs/iis/about.html.

 

KAN IK ADMINISTRATIEKOSTEN IN BETALING WORDEN GEBRACHT VOOR ONTVANGST VAN HET COVID-19-VACCIN?
Nee. Op dit moment kan de aanbieder u geen vaccindosis in rekening brengen en er kunnen geen contante kosten voor vaccinadministratie of andere kosten in rekening worden gebracht als u alleen een COVID-19-vaccinatie ontvangt. Vaccinatieaanbieders kunnen echter passende vergoeding vragen van een programma of plan dat de administratiekosten van het COVID-19-vaccin voor de ontvanger van het vaccin dekt (particuliere verzekering, Medicare, Medicaid, Health Resources & Services Administration [HRSA] COVID-19 niet-verzekerd programma voor niet-verzekerde ontvangers).

WAAR KAN IK GEVALLEN VAN VERMOEDEN FRAUDE MELDEN?
Personen die zich bewust worden van mogelijke schendingen van de vereisten van het CDC COVID-19-vaccinatieprogramma, worden aangemoedigd om deze te melden aan het kantoor van de inspecteur-generaal, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, op 1-800-HHS-TIPS of ttps:// TIPS.HHS.GOV.

WAT IS HET TEGENMAATREGELEN Blessurecompensatieprogramma?
Het Countermeasures Injury Compensation Program (CICP) is een federaal programma dat kan helpen bij het betalen van de kosten van medische zorg en andere specifieke uitgaven van bepaalde mensen die ernstig gewond zijn geraakt door bepaalde medicijnen of vaccins, waaronder dit vaccin. Over het algemeen moet een claim worden ingediend bij de CICP binnen één (1) jaar vanaf de datum van ontvangst van het vaccin. Ga voor meer informatie over dit programma naar http://www.hrsa.gov/cicp/ of bel 1-855-266-2427.

 

WAT IS EEN VERGUNNING VOOR GEBRUIK IN NOODGEVALLEN (EUA)?
De FDA in de Verenigde Staten heeft het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin beschikbaar gesteld onder een noodtoegangsmechanisme dat een EUA wordt genoemd. De EUA wordt ondersteund door een verklaring van de minister van Volksgezondheid en Human Services (HHS) dat er omstandigheden zijn om het noodgebruik van medicijnen en biologische producten tijdens de COVID-19 te rechtvaardigen pandemie.
Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin heeft niet hetzelfde type beoordeling ondergaan als een door de FDA goedgekeurd of goedgekeurd product. FDA kan een EUA afgeven wanneer aan bepaalde criteria wordt voldaan, waaronder dat er geen adequate, goedgekeurde, beschikbare alternatieven zijn. Bovendien is de FDA-beslissing gebaseerd op de totaliteit van het beschikbare wetenschappelijke bewijs waaruit blijkt dat het product effectief kan zijn om COVID-19 te voorkomen tijdens de COVID-19-pandemie en dat de bekende en potentiële voordelen van het product opwegen tegen de bekende en potentiële risico’s van het product. Aan al deze criteria moet worden voldaan om het product te kunnen gebruiken bij de behandeling van patiënten tijdens de COVID-19-pandemie.
De EUA voor het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin is van kracht voor de duur van de COVID-19 EUA-verklaring die noodgebruik van deze producten rechtvaardigt, tenzij deze wordt beëindigd of ingetrokken (waarna de producten niet langer mogen worden gebruikt).

Manufactured by
Pfizer Inc., New York, NY 10017
Manufactured for
BioNTech Manufacturing GmbH
An der Goldgrube 12
55131 Mainz, Germany
LAB-1451-5.0
Revised: 10 May 2021

https://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=14472&format=pdf&fbclid=IwAR2s-f1tjZvpOsrANrff-IG5495e4Zeoprh0TSluPvaOXOVSfsq52pOXrGs

 

 

DIT DELEN:

 

Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen.


Christian Perronne, gevaccineerde mensen riskeren ernstige ziekte


Vaccinatiedeskundige: 

De Europese adviesgroep van deskundigen in immunisatie van de WHO, voormalig vice-president professor Christian Perronne, zei gisteren dat alle gevaccineerde mensen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten, anders riskeren ze een ernstige ziekte.

Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Gespecialiseerd Comité voor Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid.

De deskundige op het gebied van infectieziekten bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het VK en verklaarde: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en moeten worden geïsoleerd van de samenleving.”

Hij vervolgde: “Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het is nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder gevaccineerde mensen, en ook in het VK heb je het grotere vaccinatieprogramma en ook zijn er problemen .”

De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News : “95% van de ernstig zieke patiënten is gevaccineerd. Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames. We openen steeds meer COVID-vestigingen. De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.”

https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/?fbclid=IwAR0ndeAgp_4hVF6BkAiOt9Na6pFJfCokfhYHGINkE7xGA4LHt57qw_WPHwQ

Biografie Christian Perronne:
https://www.emedevents.com/speaker-profile/christian-perronne

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

6 april  2021


Een Amish-gemeente in Pennsylvania is de eerste in de VS die kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. Toen de leden afgelopen voorjaar de erediensten hervatten, was naar verluidt 90 procent van hun gemeente geïnfecteerd met het virus. 

Een Amish-gemeenschap in Pennsylvania is de eerste subpopulatie in de V.S. die naar verluidt kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. De beheerder van het medisch centrum in het hart van de Amish gemeenschap in New Holland Borough schat, zo meldt de Daily Mail, dat tot 90 procent van de families daar sindsdien tenminste één geïnfecteerd familielid heeft gehad, en dat deze religieuze enclave iets heeft bereikt wat geen enkele andere gemeenschap in de V.S. heeft bereikt: kudde-immuniteit.

Allen Hoover, een Amish man en beheerder van Parochial Medical Center – een kliniek die voornamelijk omliggende Amish gemeenschappen bedient – zei, zonder specifieke aantallen te noemen:

“Je zou denken dat als Covid zo besmettelijk is als ze zeggen, het ons zou treffen als een tsunami; en dat deed het ook”.

Volksgezondheidswerkers en epidemiologen bevestigden de uitbraak in Corona die Hoover vorig jaar beschreef. Zij toonden zich echter bezorgd dat nu een verkeerd beeld ontstaat van de kudde-immuniteit bij een bevolking die 8% van Lancaster County uitmaakt, “maatregelen ter bestrijding van de Coronapandemie” in gevaar kunnen komen.

Hoover merkt verder op dat het geloof in kudde-immuniteit ertoe heeft geleid dat leden van de Amish belangrijke maatregelen om de ziekte in te dammen, zoals verplichte mondkapjes en “sociale distantie”, hebben laten schieten. De Amish, die al terughoudend waren met vaccineren, zien nu des te meer reden om het niet te doen.

Onder de covidtirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt

 

Kudde-immuniteit treedt op wanneer een voldoende aantal mensen immuun is voor een ziekte om te voorkomen dat een virus nieuwe gastheren vindt, en aldus de bevolking als geheel beschermt.

De Amish-gemeenschap in Lancaster County, die zowel Amish als Mennonieten omvat, is niet onaanzienlijk. Volgens schattingen van het Young Center for Anabaptist and Pietist Studies van Elizabethtown College maken zij samen bijna 8 procent uit van de bevolking van het graafschap op een totaal van iets meer dan 545.000 inwoners.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Cahill voorspelt dat iedereen overlijdt aan het mRNA-vaccin

 5 APRIL 2021

Dit is professor Dolores Cahill, van University College Dublin. Ze behaalde een diploma in Moleculaire Genetica van Trinity College in Dublin (1989) en haar doctoraat in Immunologie aan de Universiteit van Dublin in 1994.

De hele chronologie van waar we zijn, is gebaseerd op leugens.
• dat het coronavirus extreem dodelijk zou zijn,
• dat er geen preventie en behandeling zou zijn,
• dat het een noodgeval is waarvoor sociale afstand en maskers nodig zijn, wat niet is
• dat de oplossing een mRNA-vaccin is, dat veilig en effectief is, wat het niet is

En we weten ook dat enorme schade door deze mRNA-vaccins zal ontstaan in de komende jaren.
Wat ik zeg is dat iedereen die ouder is dan 70, die een van deze mRNA-vaccins krijgt, waarschijnlijk binnen ongeveer twee of drie jaar zal sterven.
En ik zou zeggen dat iedereen die de mRNA-injectie krijgt, ongeacht de leeftijd, je levensverwachting zal worden teruggebracht. Misschien sterf je binnen vijf tot tien jaar, ook als je nu 30 bent.
En je hebt waarschijnlijk allergie, neuro-cognitieve problemen en ontstekingen en natuurlijk onvruchtbaarheid is een belangrijke bijwerking.

LINK: https://systeembug.wordpress.com/2021/04/05/professor-cahill-voorspelt-dat-iedereen-overlijdt-aan-het-mrna-vaccin/?wref=tp

Biografie van Dolores Cahill, professor, University College Dublin:

• Prof. Cahill behaalde haar diploma in moleculaire genetica aan het Trinity College Dublin (1989) en haar doctoraat in immunologie aan de Dublin City University in 1994.
• Ze was groepsleider van de Protein Technology Group in het Max-Planck-Institute of Molecular Genetics, Berlijn, Duitsland (1996-2003.)
• Ze was medeoprichter van een biotechnologiebedrijf, Protagen AG (www.protagen.de) in Dortmund om deze technologie te commercialiseren.
•Sinds 2005 is ze hoogleraar Translationele Wetenschappen aan de UCD School of Medicine and Medical Sciences.
• Haar onderzoek, publicatie en patentrecord betreft eiwit / antilichaam-arrays met een hoog gehalte en hun biomedische toepassingen. Toepassing omvat de karakterisering van de specificiteit van antilichamen (inclusief therapeutische antilichamen), validatie van biomarkerontdekking, diagnostiek, ontwikkeling van assays, eiwitinteractiestudies, proteomics, grootschalig / systeembiologisch onderzoek.
• Ze is lid van een aantal redactionele en wetenschappelijke advies- en beoordelingsraden.
• De afgelopen 10 jaar is ze betrokken geweest bij beleidsontwikkeling op het gebied van wetenschap, technologie en innovatie, onder meer in de EU Gezondheid, Innovatie en Infrastructuur.
• Sinds 2003 is ze lid van de Advisory Science Council (ASC) van de Ierse regering (www.sciencecouncil.ie), benoemd door de minister van Industrie, Handel en Werkgelegenheid.
• De afgelopen tien jaar maakt ze deel uit van een aantal wetenschappelijke advies- en beoordelingsraden, onder meer voor BMBF / DLR in Duitsland; BBSRC in het VK; Vinnova in Zweden.
• Ze ontving prijzen voor haar onderzoek, waaronder de prestigieuze BMBF ‘BioFuture’-prijs van de Duitse minister van Wetenschap.
• Ze ontving de prijs van de Federation of European Biochemical Societies (FEBS) 2009 voor haar onderzoek en de betekenis ervan.

https://selectbiosciences.com/conferences/biographies.aspx?conf=admept2013&speaker=313126&fbclid=IwAR3OcrA7IC3QR-go-l4rGw1BjWHPejFwoVtyOQqxbkz8Ab90a86iXxC6jAI


DIT DELEN:

 

Het verbod op verplichte vaccinatie is aangenomen door het Europese Hof

13 JULI 2021



Het Europese Hof heeft uitspraak gedaan over het verbod op verplichte vaccinatie.

Elke vaccinatieplicht is standaard illegaal. De Raad van Europa, (niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten behoren, behalve Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan dat de peetvader is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, besloot op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021, onder meer, dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

De 47 lidstaten wordt verzocht vóór vaccinatie te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico’s of indien een persoon niet wenst te worden gevaccineerd. Fabrikanten van vaccins zijn verplicht alle informatie over de veiligheid van vaccins te publiceren.

Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie van Europa nu normen en verplichtingen opgesteld en richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moeten worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkvloer of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, zijn daarom wettelijk uitgesloten.

In elke juridische procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder, elke verantwoordelijke persoon.


De Franse versie: https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Sinds 27 januari 2021 heeft geen enkele politicus er over gesproken, … en met goede reden
Ze willen dat mensen vergeten dat het niet verplicht is en zelf het vaccin gaan halen.

 

7.3 met betrekking tot het waarborgen van een hoge vaccinopname:
7.3.1 ervoor zorgen dat burgers worden geïnformeerd dat vaccinatie niet verplicht is en dat niemand onder politieke, sociale of andere druk staat om zich te laten vaccineren als ze dat niet willen;
7.3.2 ervoor zorgen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij niet is ingeënt, vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of zich niet wil laten vaccineren;
7.3.3 vroegtijdige effectieve maatregelen nemen om verkeerde informatie, desinformatie en aarzeling met betrekking tot Covid-19-vaccins tegen te gaan;
7.3.4 transparante informatie verspreiden over de veiligheid en mogelijke bijwerkingen van vaccins, samenwerken met en reguleren van sociale mediaplatforms om de verspreiding van verkeerde informatie te voorkomen;
7.3.5 de inhoud van contracten met vaccinproducenten transparant communiceren en deze openbaar maken voor parlementaire en openbare controle;
7.3.6 samenwerken met niet-gouvernementele organisaties en/of andere lokale initiatieven om gemarginaliseerde groepen te bereiken;
7.3.7 samenwerken met lokale gemeenschappen bij het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte strategieën om de opname van vaccins te ondersteunen;

7.4 met betrekking tot Covid-19 vaccinatie voor kinderen:
7.4.1 zorgen voor een evenwicht tussen de snelle ontwikkeling van vaccinatie voor kinderen en het naar behoren aanpakken van veiligheids- en werkzaamheidsproblemen en het waarborgen van de volledige veiligheid en werkzaamheid van alle vaccins die ter beschikking worden gesteld aan kinderen, met de nadruk op het belang van het kind, in overeenstemming met het Verdrag van de Verenigde Naties inzake de rechten van het kind;
7.4.2 te zorgen voor onderzoeken van hoge kwaliteit, met de nodige zorg voor relevante waarborgen, in overeenstemming met internationale wettelijke normen en richtlijnen, inclusief een eerlijke verdeling van de voordelen en risico’s voor de kinderen die worden bestudeerd;
7.4.3 ervoor zorgen dat er naar behoren rekening wordt gehouden met de wensen van kinderen, in overeenstemming met hun leeftijd en rijpheid; wanneer de toestemming van een kind niet kan worden gegeven, ervoor zorgen dat de overeenkomst in andere vormen wordt verstrekt en dat deze is gebaseerd op betrouwbare en leeftijdsgebonden informatie;
7.4.4 het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) ondersteunen bij zijn inspanningen om vaccins van fabrikanten die overeenkomsten hebben met de COVAX-faciliteit te leveren aan degenen die ze het meest nodig hebben;

7.5 met betrekking tot het bewaken van de langetermijneffecten van Covid-19-vaccins en hun veiligheid:
7.5.1 zorgen voor internationale samenwerking voor tijdige detectie en opheldering van eventuele veiligheidssignalen door middel van realtime wereldwijde gegevensuitwisseling over bijwerkingen na immunisatie (AEFI’s);
7.5.2 vaccinatiecertificaten alleen gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn bestemd om de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke bijwerkingen en bijwerkingen te controleren;
7.5.3 eventuele hiaten in de communicatie tussen lokale, regionale en internationale volksgezondheidsautoriteiten die AEFI-gegevens verwerken wegwerken en zwakke punten in bestaande gezondheidsgegevensnetwerken verhelpen;
7.5.4 geneesmiddelenbewaking dichter bij zorgstelsels brengen;
7.5.5 ondersteunt het opkomende gebied van “adversomics”-onderzoek, dat interindividuele variaties in vaccinreacties bestudeert op basis van verschillen in aangeboren immuniteit, microbiomen en immunogenetica.

 

De Parlementaire Vergadering (PACE, Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa) is de grootste en oudste Europese internationale parlementaire instelling na 1945:

Op 5 mei 1949 ondertekenden de vijf regeringsleden van het Verdrag van Brussel (België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk) en de regeringen van Denemarken, Ierland, Italië, Noorwegen en Zweden in Londen het statuut van dit nieuwe orgaan, de Raad van Europa. De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa (PACE), die haar eerste zitting hield op 10 augustus 1949, kan worden beschouwd als de oudste internationale parlementaire vergadering met een pluralistische samenstelling van democratisch gekozen parlementsleden, opgericht op basis van een intergouvernementeel verdrag. De Vergadering is een van de twee statutaire organen van de Raad van Europa, die is samengesteld uit een Comité van Ministers (de Ministers van Buitenlandse Zaken, gewoonlijk bijeen op het niveau van hun plaatsvervangers) en een Vergadering die de politieke krachten in de lidstaten vertegenwoordigt .

Europees Hof voor de Rechten van de Mens, meer informatie:


https://nl.wikipedia.org/wiki/Europees_Hof_voor_de_Rechten_van_de_Mens

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (afgekort: EHRM, Frans: Cour européenne des droits de l’homme, Engels: European Court of Human Rights) is een Europees gerechtshof waar individuen, groepen, organisaties en landen een klacht kunnen indienen tegen elk van de 47 lidstaten van de Raad van Europa. Het betreft klachten over schending van het Europees Verdrag voor de rechten van de mensen en de fundamentele vrijheden (EVRM). Het hof is gevestigd in Straatsburg.

Juridische basis
De uitspraken van het hof zijn bindend en definitief: noch de klagende partij noch de aangeklaagde partij kan in beroep gaan, behalve bij de Grote Kamer van het hof zelf. Indien verder een lidstaat in het ongelijk wordt gesteld, is die lidstaat verplicht er alles aan te doen om te voorkomen dat de geconstateerde schending in de toekomst nog eens voorkomt.
Zelfs “bindend” blijkt echter geen afgebakend juridisch begrip. Het Duitse Grondwettelijke Hof te Karlsruhe vonniste op 19 oktober 2004 dat Duitse rechters de uitspraken van het Europees Hof niet mogen negeren. De Duitse grondwet gaat echter boven het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM).

 ---------------  




https://intersentia.com/en/procederen-voor-het-europees-hof-voor-de-rechten-van-de-mens-2de-editie.html 

De wereld is gek geworden: Het COVID Vaccin Krankzinnigheid Syndroom

december 8, 2021

 

Afgelopen vrijdag is de regering van het Verenigd Koninkrijk begonnen met het toedienen van een vierde Covid-prik aan haar burgers. Dat maakt het vier Covid-injecties in nauwelijks 11 maanden, schrijft Vasko Kohlmayer.

Als gevolg daarvan kun je nu de viervoudig geprikten tegenkomen als je in Engeland rondloopt. De vierde prik is echter niet de laatste. Er komen er blijkbaar nog veel meer.

De Britse regering beveelt nu aan dat 18-jarigen en ouder elke drie maanden een prik nemen. Dit is geen grap. Kijk hoe de Britse minister van Volksgezondheid dit nieuws plechtig overbrengt aan het parlement.

Je zou denken dat de Britse regering dit doet omdat deze injecties werken, maar het tegendeel is in feite het geval.

Groot-Brittannië, een uiterst gevaccineerd land met een inentingsgraad van 70 procent, heeft te kampen met een toename van het aantal Covid-gevallen.

Erger nog, de gevaccineerden worden ernstig ziek en sterven in hogere mate dan de ongevaccineerden. Tachtig procent van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen in Groot-Brittannië waren de laatste tijd onder de dubbel- en driedubbel gevaccineerden.

Het is overduidelijk dat de meervoudige doses Covid-vaccins de Britse bevolking niet tegen Covid 19 hebben beschermd. En toch is de Britse regering van plan meer van hetzelfde te doen.

Waarom zou iemand de vierde injectie nemen van dezelfde mensen die je al drie injecties hebben toegediend die hun werk niet hebben gedaan?

Weet u nog dat ons werd verteld dat de injecties voor 95 procent effectief waren? Ons werd verteld dat als we ze zouden nemen, we veilig zouden zijn en ons leven terug zouden krijgen.

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

 

Nou, hoe heeft dit voor ons uitgepakt?

Iemand definieerde krankzinnigheid als steeds weer hetzelfde doen en dan andere resultaten verwachten.

Volgens deze definitie is de Britse regering krankzinnig geworden.

Ongelooflijk genoeg wordt deze regering geleid door zogenaamde conservatieven, die geacht worden redelijk te zijn, in tegenstelling tot, je weet wel, die gekke linkse woke  mensen.

Van hun kant doen deze “conservatieven” alsof ze koel over de hele zaak koel en weloverwogen zijn. Vorige week beweerde Oliver Dowden, medevoorzitter van de conservatieve partij, dat de regering vaccins niet wil verplichten. Hij voegde eraan toe dat er geen vaccinmandaten zullen zijn als mensen vrijwillig hun boosters nemen.

De man heeft dat echt gezegd, en hij maakte geen grapje. Dit zijn zijn woorden: “Het is niet iets [mandaten] dat we willen of van plan zijn te doen in het Verenigd Koninkrijk … zolang mensen, wanneer ze de oproep krijgen, de booster nemen.”

De Britten die de vaccins op dit moment niet willen nemen, kunnen gerustgesteld zijn: hun regering zal hen niet dwingen om de injecties te nemen zolang ze ermee instemmen om ze uit eigen beweging te nemen.

Tot nu toe waren de meeste mensen op hun 16e zo goed als klaar met hun vaccinaties. Nu worden ze geacht zich vier keer per jaar te laten vaccineren.

De waanzin om gezonde volwassenen om de drie maanden in te enten zou voor iedereen duidelijk moeten zijn. Nog verbazingwekkender is dat deze frequente en kennelijk eeuwigdurende vaccinatie tegen één en dezelfde ziekte is gericht.

Deze ziekte heeft bovendien een overlevingskans van meer dan 99,6 procent bij mensen jonger dan 70 jaar. De overlevingskansen van gezonde actieve personen op productieve leeftijd zijn nog groter.


Zelfverspreidende vaccins zijn in ontwikkeling

 

Wat dit ook is, het is geen verstandig vaccinatieprogramma. Dit is pure waanzin in een wereld waar de dingen op zijn kop staan.

Het is zelfs nog gekker om kinderen tegen deze ziekte in te enten, aangezien deze voor hen vrijwel geen bedreiging vormt. De kans dat een gezond kind aan Covid-19 bezwijkt, is bijna drie keer kleiner dan dat het door de bliksem wordt getroffen. En dit is een voorzichtige schatting.

Volgens een recente studie uit Duitsland is in de eerste 15 maanden van de pandemie geen enkel gezond Duits kind van 5 tot 18 jaar gestorven aan Covid. Dit is hoe gevaarlijk Covid is geweest voor kinderen.

En toch is de Britse regering vastbesloten om kinderen net als iedereen te vaccineren.

Maar het is niet alleen de Britse regering die gek is geworden. Veel andere regeringen zijn hetzelfde gaan doen en dwingen mensen injecties te nemen die duidelijk hebben gefaald.

In Oostenrijk – een land met een vaccinatiegraad van 65% dat een recordaantal Covid-gevallen heeft – hebben ze de ongevaccineerden in lockdown gezet en zijn ze van plan om vanaf februari volgend jaar Covid-injecties verplicht te stellen.

De voorgestelde straf voor niet-naleving is een boete van 3.600 euro of een maand gevangenisstraf.

Dit is de straf voor degenen die de ondoeltreffende en gevaarlijke injectie niet nemen.

In Europa, maar ook op andere plaatsen in de wereld, zijn “succesvolle” vaccinatiecampagnes – waarbij het grootste deel van de bevolking een injectie krijgt – vaak gevolgd door wijdverbreide Covid uitbraken.

Maar in plaats van het logische te doen, doen de regeringen precies het tegenovergestelde: zij verdubbelen de mislukte aanpak en gaan in de richting van vaccinatieverplichtingen.

BPOC2020: Nederlandse organisatie start vaccinatieschade rapportagecentrum, aantal sterfgevallen 3 keer hoger dan de overheid meldt

 

Wij stellen voor om dit fenomeen het COVID Vaccin Krankzinnigheid Syndroom (CVKS) te noemen.

Het CVKS is een kwaal die de leidinggevenden treft die hun medeburgers de Covid-vaccins opdringen, ondanks het duidelijke bewijs dat ze niet werken.

Nog maar een jaar geleden zou men denken dat het CVKS alleen kon bestaan in een of andere dystopische roman.

Vandaag is het de realiteit van ons leven.

Maar misschien is dat niet zo verwonderlijk in een tijdperk waarin biologische mannen “vrouwen” worden genoemd, waarin destructieve rellen “overwegend vreedzame protesten” worden genoemd, en waarin de waarheid “verkeerde informatie” wordt genoemd.

Onze wereld is waarlijk de Twilight Zone geworden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER


https://www.frontnieuws.com/de-4e-covid-prik-kan-het-falen-van-een-vaccin-nog-duidelijker-zijn/   

“De Centers for Disease Control and Prevention zei dinsdag in bijgewerkte richtlijnen dat sommige immuungecompromitteerde mensen die ofwel Pfizer ofwel Moderna’s COVID-19 injecties hebben gekregen een vierde injectie zullen kunnen krijgen,” lazen we in een recent Axios rapport. Dit stukje informatie is alles wat men nodig heeft om te zien wat een complete mislukking en … Meer lezen over

 

 

Volg nieuws op Telegram

 


Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

MEER VAN DEZE AUTEUR

 

12 REACTIES

1.    Strijdlustig december 8, 2021 at 23:13

Pure genocide dit, en het gekke is…ze kunnen er gewoon mee doorgaan niemand die ze tegenhoudt.

Reageer

2.    Gertru december 8, 2021 at 23:48

Altijd weer zo jammer zo’n opmerking aan het eind. Waar biologische mannen vrouwen worden genoemd. Ander onderwerp. Verzwak.je niet door verdeeldheid te creeeren. Christian Bale bedankt Satan tijdens awarduitreiking. Clonen bij bedrijf Clonaid. Het kopen van een sleeve van elke gender in elke huidskleur Ye liep al blank rond. Cohesie zakt onder nul. Zag net filmpje van Mustang hengst die met zijn familie herenigd werd. Instant cohesie. Ik zie wat ik mis, waar ik naar verlang.

Reageer

3.    Duchesne december 9, 2021 at 00:34

in de eerste golfoorlog kregen Amerikaanse soldaten een aantal “veilige” en bekende vaccins toegediend tegen verschillende ziekten en andere ongemakken. Doordat er zoveel verschillende stoffen ineens in het lichaam kwamen kon het afweersysteem niet alles te baas en dat resulteerde in het ontwikkelen van ziekten die juist vermeden moesten worden.
De mens kan niet constant verschillende spuiten krijgen want het lichaam kan dat niet verwerken.
Booster prikken geven aan dat iets niet werkt, en alsiets niet werkt stop je normaal gezien met het doen van wat niet werkt.
In dit gevalis het een politieke en economische kwestie dus al sterft de hele bevolking dan nog word er doorgegan op de ingeslagen weg. Zelf zullen deze leiders en hun gevolg wel een andere weg bewandelen, want hoewel immoreel zijn ze niet compleet achterlijk.
Verschil moet er zijn….

Reageer

o    Lambertus december 9, 2021 at 06:52

‘Leiders’?
Degenen, die leiders nodig hebben zijn niet eens in staat deze uit te kiezen.
Ik heb een varkenshouder zelf nog nooit varkensvoer zien eten.

Reageer

En dan wordt het meteen duidelijk waarom al die ongevaccineerden zo gevaarlijk zijn: zo ondergraven het narratief. Op dit moment misschien in kleine getale, maar al snel zal duidelijk worden dat de pure bloods niet en masse sterven. Hoe brei je als overheid je verhaal straks rond als blijkt dat het niks met uitgestelde zorg of het post pandemisch stress syndroom te maken heeft maar alleen de mensen met gentherapie dood neervallen?
De paniek in de ogen van de Jonge en criminele consorten is logisch, er zijn te veel ongevaccineerden en het zal binnen nu en zes jaar gaan echt gaan opvallen. Reactie: verplichte vaccinaties. Schrijf maar op.

Reageer

5.    F@CKYOU ALL december 9, 2021 at 04:56

Ja klopt allemaal…maar toch komt het volk in opstand ook in Nederland heeft men geen zin meer in die vaccins… 2G word nog niet doorgevoerd en stuit op aardig verzet.. en er worden nu al nood ziekenhuizen opgezet om de druk op de IC’s te verminderen en de cijfers van de besmetten gaan omlaag.
In Oostenrijk wonen ex-nazi’s en ook in Duitsland,vandaar dat starre gedrag >> maar ook daar komt verandering in want er zijn geen gevangenissen en handhavers genoeg,en wat nu als familie van je weigert te vaccineren > ga je die dan in de gevang zetten??In USA zijn zelfs rechters die de plicht niet zien zitten en dus afkeuren

Reageer

Er is verzet zeker wel maar veel mensen doen niks
Nu is er een dominee die folders heeft laten maken
Met daarin de tekst. Gevaccineerden gaan naar de hel
Nou geloof ik daar niet in
Maar dit is wel verzet
Vandaag worden die folders al verspreid als het goed is
Ik aplaudiseer voor deze man
Hij doet het toch maar
En neemt daarbij veel risico
Het stond in het algemeen dagblad

Reageer

7.    Verontruste burger december 9, 2021 at 08:23

Vroeger werd je met de trein afgevoerd om opgeruimd te worden, nu doen ze dit gewoon thuis. Scheelt weer in de co2 uitstoot.

De wereld van vandaag doet mij denken aan de medische wereld die Radium promote als geneesmiddel. Wanneer je zieker werd moest je meer Radium innemen. Dezelfde medische wereld die vrouwen adviseerden om sigaretten te roken tijdens de zwangerschap, want dat kalmeerde de zenuwen.

Herinneren Julie nog: softenol? Dalkonschildje? De medische wetenschap is keer op keer ‘nu is het anders’ nu zijn we modern.

Reageer

8.    koddebeier december 9, 2021 at 09:43

En het schapenvolk slaapt verder in plaats van de oplichters en bedriegers over de kling te jagen !
Overgiet ze met pek en veren en jaag ze het land uit !!

Reageer

Haat en geweld is er al genoeg. Tweedeling, racisme, propaganda, genocide, landverraad, leugens, massamoord.. een écht tegengeluid is jezelf blijven, vriendelijkheid, een glimlach, positiviteit en vooral liefde! Mijn persoonlijke ervaring is dat ik mensen volledig afstoot door ze te confronteren met het kwaad dat ik zie, terwijl een glimlach of gewoon goeiemorgen zeggen tegen iemand, terwijl ik zonder muilkorf in de supermarkt loop, vaak een leuke reactie krijgt! Ook ik wil de zelfbenoemde krankzinnige elite uitroeien, maar da’s niet de weg vrees ik.. Het maakt mij tot net zo’n monster als waar ik tegen vecht, ik verlies mezelf in woede en onmacht en haat en zit te shaken van adrenaline als ik bedenk hoe ik ze afmaak.. Dat ben ik niet en wil ik ook niet zijn! Ja ik zal vechten voor het leven van anderen en van mezelf, absoluut! Maar wel vanuit liefde en niet vol met haat en agressie, ik wil mezelf blijven! Herkent iemand deze gedachte?
Groeten N

Reageer

Vertel een gek eens dat hij gek is ..
Gek genoeg gaat dat niet lukken.

Ik wil niets roepen maar Hitler is ook niet uit eigen beweging weggegaan.

Reageer

Het klopt dat in verloop van tijd de antilichamen verminderen en zelfs verdwijnen uit het bloed, omdat die niet meer nodig zijn, daar de ziekteverwekkende agens (hetzij virus, hetzij bacterie, ed.) tgv eliminatie door de antilichamen, verdwenen zijn. Het lichaam heeft tijdens de ziekte geleerd om de juiste antilichamen te produceren (op onbewust niveau) om de eliminatie tot stand te brengen (weerstandsapparaat onze immuniteit is maximaal alert en en kan zodra dat weer nodig is deze antilichamen direct produceren en de aanvaller direct buitenwerking stellen, in de kiem elimineren. Het wil dus niet zeggen dat de afwezigheid van antilichamen een gevaarlijke situatie is, maar biologisch normaal. Boosters zijn niet nodig om de productie van antilichamen aan te zetten, maar werken dan juist verwarrend voor ons immuniteitssysteem waardoor deze vermindert ipv verbetert. Als het lichaam de antilichamen 1-maal geleerd heeft te maken dan blijft dat levenslang geprogrammeerd, een levenslange immuniteit! Dan niet meer aankomen geen repetitie van vaccinaties en boosters! Dat werkt vaak averechts tgv verstoring van de bestaande geleerde/getrainde brain programming.

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...