virus nieuwe pandemieDe dag waarop er een nieuwe pandemie zal worden aangekondigd komt steeds dichterbij.

De bevolking wordt door de hoogste instanties voorbereid en dit keer zal het menens worden, zo wordt gezegd. 



Als je terugkijkt dan zie je dat de nep coronapandemie zoals wij die hebben meegemaakt, niets anders was dan een voortzetting van Event 201.

Een oefening en een simulatie van een pandemie eind 2019, net voordat het ‘echte virus’ verscheen.

Grote man bij die oefening was Bill Gates, door sommigen de antichrist genoemd.

Begin 2020 kreeg de wereld te maken met de nep coronapandemie en als je nu zo terugkijkt, dan zie je dat het eigenlijk een voortzetting was van Event 201, maar nu met echte mensen.

Een voorbereiding op de grote nep pandemie die nog moet komen.

In oktober 2020 waarschuwt Bill voor een tweede virus en dat de mensen daar dit keer wel serieus aandacht aan zullen besteden. Het smerige lachje van zowel Bill als Melinda belooft niet veel goeds.

We schrijven in dit artikel over een virus, maar in werkelijkheid bestaat een virus niet; voor meer achtergrond over hoe het kan dat wij nu met virussen te maken hebben verwijzen naar dit eerdere artikel.

Videolink

Jeremy James Farrar is een Britse wetenschapper en sinds 2023 Hoofd Wetenschapper bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Deze zegt nu:

"De grote zorg is natuurlijk dat door dit te doen en de besmettingen van eenden en kippen, maar nu ook steeds meer zoogdieren, dat dat virus (H5N1) nu evolueert en het vermogen ontwikkelt om mensen te besmetten en het kritieke, het vermogen om van mens op mens over te gaan.

Ik denk dat er tot nu toe 400 of 500 gevallen zijn geweest van besmettingen van mensen. Het sterftecijfer onder besmette mensen is buitengewoon hoog. Dus voor mij is dit een grote zorg ...

Ik weet dat er zelfs deze week een bijeenkomst was over de ontwikkeling van vaccins voor H5N1, voor therapeutica en voor influenza. We zijn nog niet waar we moeten zijn ...

We moeten ervoor zorgen dat als H5N1 zou overgaan op mensen met overdracht van mens op mens, dat we in een positie zijn om onmiddellijk te reageren met onmiddellijk toegang tot vaccins, therapeutica en diagnostica."
De meest waarschijnlijke startdatum voor de nieuwe nep pandemie is voor ons op dit moment nog steeds eind 2025.

En dan is er natuurlijk ook altijd nog de mogelijkheid dat de krachten in de achtergrond de plannen op het laatste moment veranderen en besluiten dat hun doel beter is gediend met een (wereld) oorlog of iets anders.