vrijdag 29 september 2023

1 beeld zegt meer dan ......

 



Explosie van bedwantsen in Parijs, en ze zitten echt overal: overheid gaat actie ondernemen

 

Na meldingen van de aanwezigheid van bedwantsen in cinemazalen, treinwagons en op de internationale luchthaven Charles de Gaulle, bindt Frankrijk de strijd aan tegen de vervelende insecten.

 wver tg nd

Bron: BFMTV, Le Parisien, Le Figaro, Belga

Vandaag om 17:27

Bedwantsen komen af op je lichaamswarmte, steken hun snuit in je huid, spuiten er wat antistollingsstof in en zuigen zich vol met je bloed. De kleine insecten dragen geen ziektes over op mensen, maar zorgen voor jeukende bultjes en uitslag op de huid. Vaak zitten ze in warme, donkere plaatsen zoals de naden van een matras.

De voorbije weken blijkt Parijs te kampen met een explosie van bedwantsen, volgens Franse media niet alleen in schimmige hotelkamers, maar ook in ziekenhuizen, bioscopen en zelfs op de trein. De diertjes zouden hun eitjes onder meer leggen in de voering van de stoelen, meldt Le Figaro.

TGV

Intussen gaan er op sociale media beelden rond van het ongedierte in treinen, bijvoorbeeld op de TGV tussen Marseille en Parijs. Ook een machinist van lijn 8 van de Parijse metro maakte melding van bedwantsen. Volgens Le Parisien heeft de RATP, de vervoerder van de Parijse metro, het betreffende toestel apart gezet voor een schoonmaakbeurt. Bij een grondig onderzoek werden er echter geen bedwantsen aangetroffen, meldt de website van de krant 20 Minutes.

LEES OOK Bedwantsen zorgen voor plaag in Parijse metro

De Franse vakbonden hebben opgeroepen om trein- en metrotoestellen goed te controleren en zo nodig te reinigen. Het stadsbestuur van Parijs heeft deze week de hulp ingeroepen van de Franse regering om de plaag in de hoofdstad aan te pakken.

Operatiekamer

Daar lijkt de regering nu gehoor aan te geven. De Franse minister van Transport Clément Beaune liet vrijdag weten via X, het vroegere Twitter, dat hij volgende week zal samenzitten met de openbaarvervoermaatschappijen om “meer actie te ondernemen” tegen bedwantsen en reizigers te “beschermen”.

Eerder werden er meldingen gedaan van bedwantsen in een bioscoop in Bercy en zelfs in operatiekamers van ziekenhuizen Boulogne-sur-Mer en Lyon. Er komen ook regelmatig meldingen vanuit kinderdagverblijven, scholen en kantoren.

We reizen steeds meer, waardoor de diertjes zich vlotter kunnen verspreiden. En omdat onze huizen beter geïsoleerd zijn en de temperatuur binnen nog zelden onder de 15 graden zakt, kunnen ze makkelijker overleven.

Bron:  https://www.gva.be/cnt/dmf20230929_95570476    

 

 

Bedwantsen zorgen voor plaag in Parijse metro

Dat steden te kampen hebben met ongedierte is geen verrassing, maar nu heeft Parijs te maken met een explosie van bedwantsen. En niet alleen in schimmige hotelkamers, maar ook in ziekenhuizen, bioscopen en zelfs de trein en metro, zo melden Franse media.

nd

29/09/2023 om 08:25

 

LEES OOK. Zalen blijven gesloten en bezoekers zeggen hun abonnement op: kopzorgen na invasie van bedwantsen in Franse bioscopen

Zo maakte een machinist van lijn 8 van de Parijse metro melding van bedwantsen. Volgens Le Parisien heeft de RATP, de vervoerder van de Parijse metro, de melding ontvangen maar zij wil nog niet zeggen of het echt om bedwantsen gaat. Het betreffende toestel is apart gezet voor een schoonmaakbeurt. De gemeente Parijs heeft intussen de hulp gevraagd van de Franse regering om de plaag in de stad aan te pakken.

Ondertussen gaan er op sociale media beelden rond van het ongedierte in treinen, waaronder in de TGV tussen Marseille en Parijs. De Franse vakbonden hebben de vervoerders opgeroepen om alle toestellen goed te controleren en zo nodig te reinigen. De diertjes zouden hun eitjes leggen in de voering van de stoelen, zo meldt Le Figaro.

Eerder werden er meldingen gedaan van bedwantsen in een bioscoop in Bercy en zelfs in de operatiekamers van ziekenhuizen in onder andere Boulogne-sur-Mer en Lyon. Tevens komen er regelmatig meldingen vanuit kinderdagverblijven, scholen en kantoren. Volgens een recent onderzoek heeft 1 op de 10 huishoudens in Frankrijk last van bedwantsen. Daarbij lijkt inkomen, woonplaats en sociale klasse geen enkele rol te spelen. Waar mensen zijn, zijn bedwantsen zo lijkt het.

Bedwantsen zijn kleine insecten (1 mm tot 6 mm) die voeden zich met het bloed van mens en dier. Ze zouden geen ziektes kunnen veroorzaken bij mensen, maar wel zorgen voor jeukende bultjes en uitslag op de huid, aldus het RIVM. Meestal zitten de bedwantsen in warme, donkere plaatsen zoals de naden van het matras. De aanpak van bedwantsen kan erg lastig zijn, aldus de GGD.

Bron: https://www.gva.be/cnt/dmf20230929_94530429

 

Emeritus hoogleraar: ‘De hoogste tijd dat Klaus Schwab uit Nederland geweerd wordt’


Woensdag was Klaus Schwab van het World Economic Forum in Den Haag. Hij sprak met demissionair premier Rutte over kunstmatige intelligentie.

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) wil er meer over weten en heeft Kamervragen gesteld aan Rutte.

Gaat het wel goed met hem en zijn WEF?

Veel mensen reageerden verbaasd. “Ongelofelijk dit,” twittert bouwkundige Arash Mashadi.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons zegt: “Westerse regeringen lopen aan de leiband van de ongekozen wereldleider Klaus Schwab.”

“Wat mij opvalt, is dat deze man niet met een legertje bodyguards reist, maar ook dat hij geen eigen auto met chauffeur heeft. Hij stapt gewoon in een Haagse taxi? Gaat het wel goed met hem en zijn WEF? Of is hij ‘zo gewoon gebleven’?” vraagt lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren zich af.

Staatsgevaarlijk

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn vraagt daarnaast: “Huh, het idee dat Nederland de globalistische proeftuin is voor agenda 2030 was een bizarre complottheorie toch?”

Volgens emeritus hoogleraar Kees de Lange wordt het de hoogste tijd dat Schwab als staatsgevaarlijk wordt gekwalificeerd en uit Nederland geweerd wordt.

Waarop iemand zegt: “Samen met Rutte c.s.” De Lange: “Daar komen Nederlandse tribunalen voor.”

Slecht nieuws voor gevaccineerden in nieuwe studie

 Onderzoek vindt tekenen van hartletsel bij gevaccineerde mensen zonder pijn op de borst. De onderzoeksresultaten "suggereren dat milde asymptomatische hartspierontsteking vaker voorkomt dan we ooit hadden verwacht", aldus een arts.

september 29, 2023

Mensen die een COVID-19 vaccin kregen, hadden volgens een nieuwe studie hogere niveaus van een glucose-analoog dan ongevaccineerde mensen, wat wijst op een ontsteking van het hart.

Onderzoekers in Japan vergeleken 700 gevaccineerde mensen met 303 ongevaccineerde mensen. Geen van hen had last van hartsymptomen, schrijft Zachary Stieber.

Onderzoekers analyseerden de resultaten van positron emissie tomografie en computergestuurde tomografie (PET/CT) scans die de opname van fluorodeoxyglucose F18 (FDG), een glucose-analoog en indicator van ontsteking, in het lichaam analyseerden.

Onderzoekers ontdekten dat mensen die gevaccineerd waren met een vaccin van Moderna of Pfizer hogere FDG-niveaus in het hart, de lever en de milt hadden dan ongevaccineerde mensen.

De hogere FDG-niveaus in het hart bleven bestaan toen de patiënten werden gestratificeerd op basis van verschillende factoren, zoals leeftijd, behalve bij mensen die meer dan 180 dagen na de vaccinatie werden getest.

De hogere FDG-niveaus duiden op een ontsteking van het hart, schreven Dr. Takehiro Nakahara van de afdeling Radiologie van de Keio University School of Medicine en co-auteurs. De niveaus zouden slechts op een kleine ontsteking kunnen wijzen, zeiden ze, wijzend op een hart-MRI-onderzoek dat aantoonde dat de hartproblemen na de vaccinatie minder ernstig waren dan die na COVID-19.

“Hoewel gevaccineerde patiënten in deze studie tot 180 dagen na vaccinatie een verhoogde myocardiale FDG-opname op PET/CT vertoonden, zou dit het gevolg kunnen zijn van relatief kleine ontstekingen en mogelijk geen ernstige myocardiale afwijkingen vertegenwoordigen,” zeiden ze.

Het onderzoek werd gepubliceerd door de Radiological Society of North America. Sommige auteurs onthulden subsidies van farmaceutische bedrijven, waaronder Nihon Medi-Physics. De auteurs zeiden dat ze geen financiering ontvingen voor de retrospectieve studie.
Moderna en Pfizer reageerden niet op verzoeken om commentaar.

Video Link: https://www.ganjingworld.com/en-US/video/1fskfchi7rs6em00iTlm786b81kp1c

Redactioneel

In een redactioneel artikel dat ook door Radiology werd gepubliceerd, zei Dr. David Bluemke dat de resultaten van het onderzoek overtuigend waren. Hij merkte op dat de onderzoekers een aantal potentiële verwarrende factoren hadden onderzocht en dat de resultaten overeind bleven. De onderzoekers hadden echter geen hartfunctie getest.
“Helaas was er geen analyse van myocardiale enzymen beschikbaar en was de hartfunctie niet beschikbaar. Bovendien onderzochten de auteurs de oncologische voorgeschiedenis en behandelingen van hun patiëntengroepen niet,” schreef Dr. Bluemke, professor radiologie aan de University of Wisconsin School of Medicine and Public Health en emeritus redacteur van het tijdschrift.

Hij merkte ook op dat retrospectieve studies vatbaarder zijn voor vertekening, met onbekende factoren, zoals waarom sommige patiënten een vaccin krijgen en andere niet.

“De resultaten zijn intrigerend, maar helaas onvolledig,” zei Dr. Bluemke.

Hartontsteking is een bekende bijwerking van de vaccins van Pfizer en Moderna. Het kan dodelijk zijn. Het meest voorkomende symptoom is pijn op de borst.

Geen van de patiënten die in het onderzoek werden geanalyseerd, meldde pijn op de borst, hoewel sommigen niet-hartsymptomen meldden zoals koorts en een pijnlijke arm.

De studieresultaten “suggereren dat milde asymptomatische myocardontsteking vaker zou kunnen voorkomen dan we ooit hadden verwacht,” aldus Dr. Bluemke. Hij zei dat vaccinfabrikanten misschien hun vaccins of toedieningssystemen zullen aanpassen om de ontsteking te verminderen.

Anderen wegen mee

Dr. Sanjay Verma, een Amerikaanse cardioloog die niet bij het onderzoek betrokken was, vertelde The Epoch Times in een e-mail dat de verhoogde FDG bij gevaccineerde patiënten die voor en na het ontvangen van een vaccin werden getest, “suggereert dat vaccinatie en niet de onderliggende ontsteking alleen een oorzakelijke rol speelt in de verhoogde FDG-opname na vaccinatie”.

 

Hij zei dat de studie bijdraagt aan ander onderzoek en zijn eigen ervaring met patiënten, waaruit blijkt dat artsen moeten begrijpen dat hartproblemen na COVID-19 vaccinatie kunnen leiden tot andere symptomen dan pijn op de borst, waaronder vermoeidheid en kortademigheid.

“Het is noodzakelijk dat medische professionals de symptomen die ze identificeren als mogelijk verband houdend met hartschade na COVID-19 vaccinatie uitbreiden,” zei Dr. Verma.

Vroege detectie betekent eerdere behandeling, wat kan leiden tot sneller herstel, aldus de arts.

Zowel Dr. Verma als Dr. Andrew Bostom, een Amerikaanse hartdeskundige die het artikel ook heeft beoordeeld, zeiden dat de bevindingen voorlopig waren omdat er geen aanwijzingen waren dat de FDG-niveaus tot gezondheidsproblemen leidden.

“Als de onderzoekers kunnen aantonen dat de PET-bevindingen ziekenhuisopnames voor hartfalen of hartritmestoornissen of plotselinge hartdood voorspellen, zou dat bij prospectieve follow-up veel interessanter zijn,” vertelde Dr. Bostom via e-mail aan The Epoch Times.

Retrospectieve studies onderzoeken medische dossiers, terwijl prospectieve studies patiënten gedurende een bepaalde periode volgen.

De studie bekeek scans die tussen november 2020 en maart 2022 bij volwassen patiënten werden uitgevoerd. De populatie vóór uitsluitingen was ongeveer 9.400. Onderzoekers sloten veel patiënten uit, waaronder patiënten die meer dan twee doses van een vaccin hadden gekregen, patiënten met een voorgeschiedenis van COVID-19 en patiënten die een hartoperatie hadden ondergaan.

Dr. Nakahara reageerde niet op een verzoek om commentaar.

De onderzoekers zeiden dat één beperking van het onderzoek was dat het retrospectief was.

“Er zou een prospectief onderzoek nodig zijn om de bevindingen van dit onderzoek te valideren, inclusief vergelijkingen met hartenzym, hartfuncties en niet-mRNA-vaccinatie,” schreven ze.

 

De vaccins van Pfizer en Moderna maken gebruik van mRNA-technologie.

Een prospectief onderzoek met 54 deelnemers, eerder dit jaar gepubliceerd in Radiology, vond een verhoogde FDG-opname bij twee COVID-gevaccineerden die acute myocarditis hadden, maar normale waarden bij gevaccineerden die dit niet hadden. De studie duurde slechts twee maanden.

FDG-tests

De FDG-test wordt al jaren gebruikt om cardiale sarcoïdose, een inflammatoire hartziekte, op te sporen. Het wordt steeds vaker gebruikt om myocarditis en een verwante aandoening, pericarditis, op te sporen in plaats van of in combinatie met MRI’s van het hart.

Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat F-FDG testen resultaten opleveren die vergelijkbaar zijn met MRI’s, hoewel andere papers hebben geconcludeerd dat de testen inferieur zijn.

De test bestaat uit het injecteren van een tracer, of een medicijn, en beeldvorming met de PET-scan om de niveaus van fluorodeoxyglucose te meten. Soms worden CT-scans gemaakt als aanvulling op de PET-scans.

De test kan problemen opsporen die op andere scans over het hoofd worden gezien of onduidelijk zijn. Het is “veel gevoeliger dan andere beeldvormingsmodaliteiten zoals echocardiogrammen en hart-MRI bij het identificeren van myocardiale ischemie of letsel”, aldus Dr. Verma.

De tests zijn in het verleden gebruikt om hartontstekingen op te sporen bij mensen die COVID-19 hadden gehad, naast de gevaccineerde mensen.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/slecht-nieuws-voor-gevaccineerden-in-nieuwe-studie/

Vlees van dieren die mRNA-vaccins hebben gekregen mogelijk spoedig in de schappen



Een Israëlisch bedrijf wil garnalen mRNA-vaccins geven. 
ViAqua, een biotechbedrijf, heeft een ‘vaccin’ ontwikkeld dat RNAi (RNA-interferentie) gebruikt om de genexpressie van garnalen te manipuleren.

Het vaccin wordt toegevoegd aan een voedingssupplement dat garnalen moet beschermen tegen een specifiek virus.

Uit onderzoek is gebleken dat het nanovaccin ongeveer 80 procent effectief was. Waar hebben we dat eerder gehoord?

Over de risico’s is niets bekend

Het is niet bekend wat de effecten van het consumeren van gevaccineerde garnalen op de mens zijn. Over de risico’s is niets bekend.

ViAqua is van plan om in 2024 in India te beginnen met de productie van het vaccin.

In 2018 introduceerde Merck Sequivity, een ‘revolutionair’ vaccinplatform voor varkens, waarbij RNA-deeltjes worden gebruikt om de dieren te ‘beschermen’ tegen diverse ziektes.

Vrijwel geen onderzoek beschikbaar over de effecten

Volgens Merck kan er in slechts acht tot 12 weken een ‘veilig en flexibel’ vaccin worden ontwikkeld. Het duurt jaren om traditionele vaccins te ontwikkelen.

Hoewel beweerd wordt dat vaccins die gebruikmaken van RNA-technologie veilig en effectief zijn, is er vrijwel geen onderzoek beschikbaar over de effecten van het eten van vlees van gevaccineerde varkens op het menselijk lichaam.

Onderzoekers van de Iowa State University zijn daarnaast van plan om een mRNA-vaccin te testen op koeien. In diverse staten zit al wetgeving in de pijplijn die ervoor moet zorgen dat dit soort producten worden voorzien van een waarschuwingslabel.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

FVD bindt de strijd aan met World Economic Forum: ‘Invoering van referenda kan dit corrigeren’


Donderdag besprak de Tweede Kamer het initiatiefwetsvoorstel van FVD voor een raadgevend referendum naar Zwitsers voorbeeld.

Is Nederland wel een democratie? We hebben verkiezingen en een parlement, maar in de praktijk blijft er weinig over van de wil van de bevolking, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

Dat komt volgens hem door het sluiten van compromissen, overdracht van bevoegdheden aan internationale organisaties als de EU en de VN, en de invloed van organen als het World Economic Forum en de Bilderbergconferentie. De invoering van referenda kan dit corrigeren, benadrukte Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Helemaal niets meer te zeggen

“Het systeem doet zich namelijk wel voor als een democratie, maar de basiselementen van daadwerkelijke democratische deelname, transparantie en verantwoording, ontbreken of zijn sterk beperkt,” zei het Kamerlid.

Er zijn wel formele democratische structuren en processen, maar de daadwerkelijke machtsuitoefening vindt op een ondemocratische of zelfs antidemocratische manier plaats, aldus Van Meijeren.

“Over steeds meer beleidsterreinen hebben Nederlanders helemaal niets meer te zeggen, omdat opeenvolgende kabinetten onze soevereiniteit daarover hebben overgedragen aan de Europese Unie of aan andere supranationale organisaties – de World Health Organization, de Verenigde Naties – met als resultaat dat voorstellen van Forum voor Democratie regelmatig worden verworpen met het uitgesproken argument: daar gaan wij niet meer over.”

Liegen

Daarnaast zien we dat leden van de regering, onder wie ook de Koning, de vloer platlopen bij andere internationale clubs, zoals het World Economic Forum en de Bilderbergconferentie. Die zijn weliswaar juridisch gezien niet bevoegd om besluiten te nemen waar Nederland aan gebonden is, maar daar ondernemen een globalistische lobby afkomstig uit onder andere de politiek, big pharma, big tech, big finance, de media, het militair-industrieel complex, grote multinationals en steenrijke families achter gesloten deuren pogingen om invloed uit te oefenen op het Nederlandse beleid en daar slagen zij ook aantoonbaar in, zei Van Meijeren.

“Dat heeft het resultaat dat leden van het kabinet bedankbriefjes ontvangen van figuren als Klaus Schwab voor hun uitstekende bijdrage aan de totstandkoming van zijn plannen voor een great reset, waar diezelfde leden van de regering in Nederland totaal niet transparant over zijn of zelfs aantoonbaar over liegen,” benadrukte hij.

Terwijl iedereen was afgeleid door het voorval in Rotterdam ondertekende Kuipers het Global Health Pact


Minister Kuipers van Volksgezondheid (Nederland), de Directeur-Generaal Internationale Samenwerking van het ministerie van Buitenlandse Zaken en meer dan 20 partijen hebben het zogeheten Global Health Pact ondertekend.

Dat pact moet de mondiale gezondheid versterken. Donderdag is daartoe de Global Health Hub Nederland gelanceerd. Het is de bedoeling dat deze Hub een voorloper wordt in de organisatie van wereldwijde gezondheidszorg.

De partners van de Global Health Hub Nederland dragen onder meer bij aan: het versterken van de mondiale gezondheidsarchitectuur en nationale gezondheidssystemen, en het adresseren van de impact van ‘klimaatverandering’ op volksgezondheid en vice versa.

Naast de Food Hubs krijgen we dus ook een Health Hub.

Begrijpt u wat voor consequenties dat kan hebben?

“We hebben de expertise nodig van kennisinstituten en niet-gouvernementele organisaties en hebben zowel publieke als private partners nodig. Alleen zo komen we verder om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden,” beweerde Kuipers.

De Global Health Hub Nederland is onderdeel van de mondiale gezondheidsstrategie van het kabinet.

Terwijl iedereen is afgeleid door het voorval in Rotterdam, wat vreselijk is, hebben de demissionaire ministeries van VWS en Buitenlandse Zaken gisteren de Global Health Hub ondertekend, schrijft Remco van Velzen op X. “Begrijpt u wat voor consequenties dat kan hebben?”

Absolute macht

Op deze manier krijgen grote internationale spelers als de Wereldgezondheidsorganisatie steeds meer macht. De Zwitserse advocaat Philipp Kruse waarschuwde eerder al in het Europees Parlement dat de WHO absolute macht over ons allemaal kan verwerven op basis van een stemming over haar interne regelgeving.

De directeur-generaal kan met een druk op de knop een gezondheidscrisis uitroepen. Alles wat de WHO aanbeveelt zal uiteindelijk verplicht worden. Er is geen effectieve bescherming van grondrechten op landsniveau.

De WHO zal de enige zijn die beslist wat ‘waarheid’ is ten aanzien van gezondheid. Er is geen mechanisme van correctie of controle meer. Als mensen dit wisten, zouden ze het verschrikt massaal afkeuren, stelde Kruse.

L. Fletcher Prouty: Aardolie is geen fossiele brandstof; het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde

 september 29, 2023

Tijdens een interview in 1994 sprak L. Fletcher Prouty over wat aardolie is. Het is niet wat wij denken dat het is. Het is geen fossiele brandstof. En het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde, zei hij.

L. Fletcher Prouty was hoofd Speciale Operaties voor de Joint Chiefs of Staff onder de Amerikaanse president John F. Kennedy. Als voormalig kolonel in de Amerikaanse luchtmacht ging hij met pensioen om bankdirecteur te worden en werd vervolgens een criticus van het Amerikaanse buitenlands beleid, met name de geheime activiteiten van de CIA waarover hij veel voorkennis had. Hij stierf in 2001 op 84-jarige leeftijd, schrijft Rhoda Wilson.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende kolonel Pouty als tankcommandant in het leger. Later ging hij bij de United States Air Force (“USAAF”) en in 1943 werd hij de persoonlijke piloot van generaal Omar Bradley. Later dat jaar vloog hij Chiang Kai-shek naar de Conferentie in Teheran.

Prouty raakte ook betrokken bij werk voor het Office of Strategic Services (“OSS”). In 1945 diende hij op Okinawa en was betrokken bij het vervoer van de lijfwacht van generaal Douglas MacArthur naar Tokio. In 1946 werd Prouty door het Amerikaanse leger toegewezen aan de universiteit van Yale. In 1950 richtte hij Air Defence Command op en tijdens de Koreaanse oorlog was hij gestationeerd in Japan waar hij militair manager was voor Tokyo International Airport.

In 1955 werd Prouty aangesteld om operaties tussen de USAAF en de Central Intelligence Agency (“CIA”) te coördineren. De volgende negen jaar werkte hij voor het Pentagon. Hij was Briefing Officer voor de Secretary of Defence (1960-61), Chairman of the Joint Chiefs of Staff en Chief of Special Operations (1962-63).

 

Kolonel Prouty ging in 1964 met pensioen bij de USAAF en kreeg de Commendation Medal van de Joint Chiefs of Staff. Later werkte hij voor de General Aircraft Corporation (1964-65) en First National Bank (1965-68). Hij was ook senior directeur van een marketingorganisatie voor de overheid en het leger.

Lees meer over kolonel Prouty op L. Fletcher Prouty (Spartacus Educational) en L. Fletcher Prouty (Wikipedia).

Tijdens een interview in 1994 vroeg Bruce Kanier aan kolonel Prouty wat hij bedoelde toen hij in een toespraak zei dat aardolie geen fossiele brandstof was en dat het een mineraal was. Kolonel Prouty antwoordde:

“Toen olie van een smeermiddel in een brandstof veranderde werd het waardevol. Rockefeller was op dat moment toevallig de slimste man in de business, maar hij verdiende het grootste deel van zijn geld, of een groot deel ervan, aan het transport van de aardolie en aan de verkoop ervan.

Een prijskaartje hangen aan olie is als een prijskaartje hangen aan een emmer water, geen initiële kosten die in de grond zitten. En in die tijd was er wat van, bijna wat je oppervlaktemijnbouw zou noemen, ze gingen niet diep. Dus om de prijs op te drijven, kwamen ze op het idee dat ze het schaars moesten laten lijken.

Toevallig was er in 1892 in Genève een bijeenkomst van wetenschappers om te bepalen wat organische stoffen zijn. Welnu, de definitie van organisch is een stof met waterstof, zuurstof en koolstof. Het is meestal een levende substantie … Op deze conventie in Genève maakte Rockefeller er gebruik van om enkele wetenschappers te sturen die zeiden: “Olie, petroleum is waterstof, zuurstof en koolstof, daarom moet het afgeleid zijn van het rotten van voorheen levende materie”.

 

Toen de wetenschappelijke conventie voorbij was, definieerden ze olie als het residu van voorheen levende materie. Wel, dat maakt het een fossiele brandstof.

Er is nog nooit een fossiel, een echt fossiel, gevonden onder de zestienduizend feet [circa  4900 meter] … We boren naar olie op dertigduizend, drieëndertigduizend, achtentwintigduizend, elke dag van de week. We kunnen dus meteen uitsluiten dat het geen fossiele brandstof is. Het wordt fossiele brandstof genoemd om het publiek het gevoel te geven dat het een goed is dat opraakt en uitgeput raakt.

Als u de olievoorraad in de wereld kent, weet u dat die nog een hele lange tijd niet op zal raken. Het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde.

Jarenlang, legde kolonel Prouty uit, predikten ze de propaganda op de hoogste kantoren in de VS dat olie een fossiele brandstof was die op zou raken. “Het doel ervan was, zoals Kissinger in zijn eigen bewoordingen zei toen hij aan het woord was, om een wereldprijs voor olie te creëren. Met andere woorden, niet 30 cent per gallon hier en 90 cent per gallon daar, maar laten we een wereldprijs krijgen. Dat is hun doel. En dat proberen ze te doen met tarwe en al het andere,” zei hij.

We hebben de video hieronder ingesloten om te beginnen met het gedeelte van 8 minuten waarin kolonel Prouty over olie praat.

                Video Link: https://youtu.be/AkJqraXqKLU

Bruce Kanier interviewt kolonel Fletcher Prouty, 12 oktober 1994 (Disc 1 van 2) (2 uur)

 

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u HIER een fragment ervan op Bitchute bekijken.

Voor degenen die meer willen lezen van kolonel Prouty over dit onderwerp: Volgens de website The Col. L Fletcher Prouty Reference Site, beantwoordde kolonel Prouty “e-mails van deze site toen hij nog leefde” en die antwoorden en commentaren zijn op de website geplaatst. Er staat een “Commentaar” op met de titel “Commentaar voor juni – Olie” en onder het gedeelte van de website met de titel “Brieven van de maand” staat een e-mailwisseling tussen verschillende mensen en kolonel Prouty over de “Oorsprong van olie”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/l-fletcher-prouty-aardolie-is-geen-fossiele-brandstof-het-is-de-op-een-na-meest-voorkomende-vloeistof-op-aarde/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...