zondag 14 april 2024

Nu begrijp je Ursula von der Leyen ook beter

zondag, 14 april 2024 11:36   Hits: 5845

 ursula von der leyen, verplichte vaccinaties   Toen bekend werd dat ongeveer driekwart van de Europese bevolking zich had laten ‘vaccineren’ tegen corona vond Ursula von der Leyen dat niet goed genoeg.
Zij wilde toen een discussie starten over verplichte vaccinaties, iets dat nu heel goed te begrijpen is.
Als je bereid bent om te geloven dat ‘coronavaccinaties’ niets met gezondheid te maken hebben, dan ben je al een eind op weg.


Als je nog steeds vastzit in de programmering dat deze gentherapie goed is voor je omdat het je beschermt tegen een vreselijke ziekte, dan ben je een geschikte kandidaat voor de geplande slavernij maatschappij.

Als de ‘coronavaccinaties’ echt voor het welzijn van de bevolking bedoeld waren, dan had men onmiddellijk gereageerd op iedere bijwerking die zich zou voordoen. Dan zou men heel alert geweest zijn voor ieder signaal, omdat de tijd dat er getest kon worden minder dan een tiende was van de tijd die daar normaal voor staat.

(“Normaal duurt de ontwikkeling van een vaccin zo’n tien tot vijftien jaar, nu moet het binnen een jaar”, vertelt Miriam Sturkenboom, hoogleraar Observational Data Analysis en werkzaam in het UMC Utrecht).

Dan was er kritisch gekeken naar ieder sterfgeval dat zich voordeed kort na een ‘vaccinatie’ en hadden we nooit te maken gehad met de enorme oversterftecijfers zoals nu het geval is.

Als de ‘vaccinaties’ voor het welzijn van de bevolking bedoeld waren, dan was men na een x aantal gevallen van serieuze bijwerkingen en verdachte sterfgevallen gestopt met het verder toedienen van deze prikken totdat alles tot op de bodem zou zijn uitgezocht.

Als het echt zou gaan om de gezondheid van mensen, dan zouden die artsen die met goedkope beschikbare medicijnen fantastische resultaten wisten te boeken, bejubeld zijn als helden en niet voor de rechtbank gesleept omdat ze zich niet hielden aan voorschriften.

Dan zouden er überhaupt nooit ‘coronavaccins’ zijn geweest, want deze werden alleen toegelaten onder een noodprocedure omdat er geen medicijnen beschikbaar zouden zijn, hetgeen een enorme leugen bleek gezien de resultaten die door ‘eigenwijze’ artsen werden behaald.

Als het dan niet om gezondheid gaat met die ‘vaccinaties’, dan moet het om iets anders gaan.

Het begint nu stap voor stap duidelijk te worden dat de ‘vaccinaties’ niets anders zijn dan een manier om mensen te koppelen aan het internet en deze via magnetische velden te besturen en aan te sturen.

Het leek een sciencefictionverhaal, maar nu de partner van Pfizer in geuren en kleuren vertelt wat ze allemaal wel niet kunnen doen met geïnjecteerde nanobots wordt het een heel ander verhaal.

Dan begrijp je ook dat de corona neppandemie een test was.

Dan begrijp je ook waarom ze nu dat WHO verdrag erdoor willen jagen en politici namens ons land tekenen voor de komst van de digitale identiteit terwijl het parlement tegen is.

Nu begrijp je ook waarom Ursula maar blijft drammen over verplichte vaccinaties.

Nog nooit zijn we zo dicht bij totale slavernij geweest.

Blijf ons daarom steunen zodat je op tijd weet wat we kunnen verwachten.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Dr. Coleman: Ze willen je vermoorden – Dit is hoe ze het zullen doen (Nederlands transcript)

april 14, 2024   31

Dit is de engste video die je ooit zult zien. Dit zul je waarschijnlijk nergens anders zien of lezen. En zoals gewoonlijk is het allemaal waar. Ik ga je vertellen hoe ze je gaan overhalen om zelfmoord te plegen. En als ze er niet in slagen om je zelfmoord te laten plegen, dan ga ik je vertellen hoe ze je gaan vermoorden. Dit is eng. Het heeft me weken gekost om dit in elkaar te zetten en ik vind het nog steeds verontrustend.

    Het is april 2024 en welkom bij video 335, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In mijn vorige video zei ik dat ik een pauze nam en dat meende ik. Er is echter iets anders gebeurd waar ik jullie voor moet waarschuwen.

Euthanasie. Zelfmoord door een arts.

Euthanasie wordt gepromoot als een vorm van waardigheid en controle.

Maar in een groeiend aantal landen over de hele wereld worden dezelfde leugens verteld.

Alles wat je denkt te weten over euthanasie is bijna zeker verkeerd.

Euthanasie gaat over het besparen van geld, het verzamelen van organen voor de superrijken, het doden van gehandicapte kinderen, het doden van geesteszieken en het verminderen van het geld dat wordt uitgegeven aan de zorg voor armen, gehandicapten en patiënten met pijn. Euthanasie is niet pijnloos en het draait allemaal om geld besparen en organen oogsten voor de rijken.

Denk je dat ik overdrijf?

Nou, ze hebben één man gedood omdat hij doof was. Ze hebben al mensen vermoord die arm waren. En ze hebben mensen vermoord die probeerden van gedachten te veranderen. Slachtoffers van euthanasie zijn schreeuwend gestorven – worstelend om te leven. Ze zullen kinderen doden die zeggen dat ze dood willen – zonder toestemming van hun ouders.

Slachtoffers van euthanasie worden in de officiële statistieken vermeld op basis van de ziekte die ze het laatst hadden. Dus iemand met diabetes die geëuthanaseerd wordt, zal gestorven zijn aan diabetes en niet aan euthanasie. Dit is dezelfde truc die ze gebruikten om te doen alsof covid miljoenen mensen doodde. Weet je nog dat ik er begin 2020 op wees dat de regels en de PCR-test de autoriteiten in staat stelden om patiënten als dood door covid te bestempelen terwijl ze in werkelijkheid waren overreden door een bus of gedood door een bijl zwaaiende gek.

Ik mag dit niet vertellen op YouTube, Facebook, Twitter of waar dan ook, behalve hier op mijn Bitchute-kanaal en op mijn website www.vernoncoleman.com.

Ik ben verbannen uit elke andere vorm van media die er is. Het Witte Huis van Joe Biden heeft zelfs geprobeerd om een van mijn boeken te laten verbieden. Niemand mocht dat melden.

Vandaag de dag is euthanasie al legaal in België, Canada, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Colombia en delen van Australië, evenals in Zwitserland en sommige staten in Amerika.

Een gehandicapte vrouw in Canada kreeg een plaats aangeboden in het euthanasieprogramma van haar land omdat het makkelijker was dan haar huis aan te passen aan haar behoeften. Een Canadese man die uit zijn sociale woning dreigde te worden gezet, werd toegelaten tot het euthanasieprogramma van het land. Een moeder werd beschuldigd van egoïsme toen ze niet wilde toestaan dat haar gehandicapte maar levenslustige dochter werd gedood.

Bijna 60 jaar lang heb ik het bedrog van de medische professie en de geneesmiddelenindustrie beschreven.

In februari en maart 2020 waarschuwde ik dat er geen pandemie was, alleen griep met een beter dan gemiddelde marketing. Ik waarschuwde dat oude mensen het doelwit zouden zijn – wat ook zo was. Ik waarschuwde toen ook voor het vaccin dat eraan zat te komen en dat zo verplicht zou zijn als maar mogelijk was. Dat was vele maanden voordat er een covid-vaccin was – wat natuurlijk, zoals voorspeld, gewoon weer een onderdeel was van een doorlopend programma van corruptie, bedrog en moord. Ik was de eerste ter wereld die de bijwerkingen van het covid-vaccin onthulde.

Nu zijn ze klaar voor de volgende fase: dood door de dokter.

Dit is waar de samenzweerders al tientallen jaren naartoe werken.

Ze bereiden zich voor om de wereld in één grote Jonestown te veranderen.

Euthanasie of dood door de dokter is de meest kwaadaardige, koelbloedige massamoord sinds Genghis Khan genocide in de mode bracht.

Ze zijn van plan om kinderen te vermoorden zonder het hun ouders te vertellen. Ze zijn van plan om iedereen te doden die niet voor zichzelf kan zorgen. Ze zijn van plan om iedereen te vermoorden die als gehandicapt wordt geclassificeerd. En voor het geval je het nog niet gemerkt had, ze zijn druk bezig geweest met het uitbreiden van de lijst van mensen die nu officieel geclassificeerd zijn als gehandicapt. Ze zijn van plan om hospices af te schaffen en palliatieve zorg af te schaffen omdat het veel sneller en goedkoper is om mensen te doden dan om voor ze te zorgen.

Vergeet de mythe dat euthanasie pijnloos en waardig is.

Er zijn geen gestandaardiseerde methoden voor euthanasie en als gevolg daarvan zijn er vaak gevallen van langdurige en pijnlijke sterfgevallen. Patiënten die geëuthanaseerd worden braken, ontwaken uit een coma en het kan wel zeven dagen duren voordat ze sterven. Niemand weet wat te doen als een eerste poging tot euthanasie mislukt. Wat moet er gebeuren als een patiënt half bewusteloos is? Moet er nog een poging worden gedaan om hem te doden?

Dezelfde medicijnen die worden gebruikt om gevangenen in de dodencel te doden, worden soms ook gebruikt om patiënten te doden die hebben ingestemd met euthanasie. Maar als verlammende medicijnen worden gebruikt, lijkt de patiënt kalm, vredig en rustig – maar dat vertelt ons niet wat de patiënt ervaart.

Anders dan bij gevangenen, worden er geen monitors gebruikt wanneer een patiënt wordt gedood. Dit betekent dat er geen bewijs is over wat er gebeurt.

Experts vrezen dat patiënten die gedood worden ondraaglijke, ondraaglijke fysieke of psychologische pijn kunnen lijden.

De familieleden van een vrouw van in de 30 hoorden geschreeuw toen ze zogenaamd geëuthanaseerd werd. De vrouw werd verstikt met een kussen nadat medicijnen er niet in slaagden haar te doden.

Een oudere, demente vrouw in België werd geëuthanaseerd nadat haar familie had besloten dat ze gedood moest worden. De dokter vermengde haar koffie met haar kalmeringsmiddelen – terwijl ze met haar familie praatte. De dokter gaf nog een kalmerend middel via een injectie. De vrouw stond toen op. Familieleden hielden haar vast terwijl de arts haar injecteerde en doodde. Rechters verklaarden dat ‘de arts haar wens voor euthanasie niet hoefde te verifiëren.’

In zijn nieuwe boek rapporteert Jack King dat complicaties die zijn geregistreerd tijdens euthanasie zijn: braken, tachycardie, zweten, hijgen. Eén patiënt raakte 25 minuten na het slikken van dodelijke medicatie bewusteloos, maar werd 65 uur later wakker en kwam weer bij bewustzijn.

Dodelijke injecties veroorzaken ernstige pijn, een gevoel van verdrinking en stille, onuitgesproken terreur in de overgrote meerderheid van de gevallen.

Een vrouw had een rolstoelhelling nodig in haar huis. Haar maatschappelijk werker bood haar in plaats daarvan een medisch begeleide dood aan.

  De waarheid over holistische geneeskunde

 

Een studente ging naar het ziekenhuis voor hulp bij haar slopende gevoelens van depressie en hopeloosheid. De medewerker die ze zag, vertelde haar dat er een tekort was aan psychiaters. “Heeft u euthanasie overwogen?” werd haar gevraagd. Een woordvoerder van het ziekenhuis zei dat het ziekenhuis de protocollen had gevolgd.

Een 61-jarige vrouw leed aan depressie na een hersenschudding bij een auto-ongeluk. De arts bood haar de dood aan als alternatief voor behandeling, en accepteerde dit.

Een 61-jarige Canadees werd in 2019 gedood door een dodelijke injectie. Zijn gezondheidsprobleem was gehoorverlies. Geen medisch personeel nam contact op met zijn familieleden ‘uit respect voor de vertrouwelijkheid van de patiënt.’

Een man met een degeneratieve hersenaandoening kreeg zo vaak euthanasie aangeboden dat hij ziekenhuispersoneel begon op te nemen. In één opname vertelde een ziekenhuisethicus hem dat zijn zorg het ziekenhuis ‘meer dan $1.500 per dag’ kostte en vroeg of hij ‘interesse had in geassisteerd sterven.’

Een vrouw bracht haar dochter naar de eerste hulp van een ziekenhuis. Ongevraagd vertelde de dokter de vrouw dat haar 25-jarige dochter, die cerebrale parese en spinale bifida heeft, een goede kandidaat was voor euthanasie. Toen ze nee zei, noemde de dokter de moeder egoïstisch.

Euthanasie wordt aangeboden aan geesteszieken. Aangezien er nu een grote wereldwijde epidemie van geestesziekten en algemene ellende is, is dit een perfecte achtergrond om euthanasie te verkopen.

En ze vermoorden kinderen.

Natuurlijk zullen de autoriteiten, zoals de wereld er tegenwoordig uitziet, de ouders van die kinderen niet vertellen wat er gepland wordt. De ouders zullen het pas achteraf weten. Ze krijgen een e-mail. Het is u misschien opgevallen dat uw 12-jarige zoon vandaag niet is thuisgekomen van school. Dit komt omdat hij zich heeft ingeschreven voor ons Suïcide voor Studenten programma en we hem vanmiddag hebben geholpen om zelfmoord te plegen.’

Hoeveel kinderen (en vooral tieners) wensen niet soms dat ze dood waren?

Mijn vriend heeft het uitgemaakt. Ik wou dat ik dood was.

Ik word zo vaak gepest op Facebook. Ik wou dat ik dood was.

Geen probleem, hier bij het Justin Trudeau Let’s Kill the Children centrum kunnen we dat voor je oplossen. Net als meneer Trudeau zelf, zal het gewoon een klein prikje zijn. Zet je tas en je lolly neer, ga liggen en je problemen zijn voorgoed voorbij. We bellen je vader en moeder later om te zeggen dat je niet naar huis komt. Ze kunnen je lichaam ophalen in het Justin Trudeau lijkenhuis.

Het aantal door de staat gesanctioneerde zelfmoorden stijgt enorm – hoewel ze, zoals ik heb uitgelegd, met de cijfers knoeien.

Miljoenen jongeren zijn aangemoedigd om elk moment van tijdelijk ongelukkig zijn of teleurstelling te beschouwen als een teken van een ernstige geestelijke stoornis. Artsen in het Verenigd Koninkrijk schrijven nu bijna 500.000 recepten uit voor krachtige, grotendeels ongeschikte antidepressiva die aan kinderen worden gegeven.

Dit is een perfecte achtergrond voor het verkopen van euthanasie.

De media hebben angst en verdriet gecreëerd en een gevoel van machteloosheid en waardeloosheid. Ze hebben het concept gecreëerd van een leven dat het niet waard is om geleefd te worden.

Is het echt toeval dat het onderwerp euthanasie zwaar wordt gepromoot door de media en door politici op hetzelfde moment dat het angstniveau het hoogst is sinds lange tijd?

En lichamelijke handicaps rechtvaardigen nu ook euthanasie.

In 2010 veranderde de Britse regering stilletjes de wettelijke definitie van invaliditeit. Veel mensen vonden dit aardig van ze.

Je wordt nu automatisch geclassificeerd als gehandicapt (en dus waarschijnlijk een geschikte kandidaat voor euthanasie) als je, naast vele andere dingen:

·         Een visuele beperking

·         Een lichamelijke of geestelijke beperking

·         Moeilijkheden om met andere mensen te communiceren

·         Moeite met het invullen van formulieren

·         Moeite hebt met het bereiden en eten van voedsel

·         Moeite met zitten of opstaan

·         Moeite met het gebruik van een computer

·         Moeite met wassen en aankleden

·         Moeite met het volgen van instructies

·         Long covid – ook al bestaat het niet

·         Menopauze

·         ADHD, autisme, dyslexie

 

Miljoenen mensen verwelkomden de verandering. Gehandicapten kunnen permanent werkloos zijn en een uitkering krijgen. Maar gehandicapten zijn kandidaten voor euthanasie, of ze nu wel of niet gedood willen worden.

Campagnevoerders die spreken namens gehandicapten hebben decennialang gewaarschuwd dat de legalisering van hulp bij zelfdoding ertoe zou leiden dat de maatschappij het leven van gehandicapten of ouderen zou devalueren. De meestal onuitgesproken angst was dat patiënten zich schuldig zouden voelen als ze zichzelf niet zouden doden (of laten doden).

Het gebeurt.

De dood wordt gezien als een haalbaar alternatief voor dure en onvermijdelijk nutteloze medische behandelingen.

Een Canadese studie concludeerde dat medisch geassisteerde dood de jaarlijkse uitgaven voor gezondheidszorg drastisch zou kunnen verminderen.

Kwetsbare mensen zullen worden gedood (of er zal van ze worden verwacht dat ze een Captain Oates doen om geld en middelen te besparen).

Een derde van de deelnemers aan het euthanasieprogramma in Canada zag zichzelf als een last voor hun familie, vrienden en verzorgers. Velen maakten zich zorgen over de hoeveelheid geld die werd uitgegeven om voor hen te zorgen.

Het is dan ook geen verrassing dat euthanasie snel een van Canada’s snelst groeiende doodsoorzaken aan het worden is.

Een vrouw die leefde van een invaliditeitsuitkering en er niet in slaagde om een betaalbare woning te krijgen, maakte een einde aan haar leven onder de Canadese wetten voor hulp bij zelfdoding. De regering ziet me als vervangbaar afval,” zei ze.

Het Hooggerechtshof van Canada oordeelde dat de vorige wet, die mensen met een handicap uitsloot van de dood door dokter regeling, ongrondwettelijk was.

Verbazingwekkend genoeg vindt 27% van de Canadezen dat euthanasie uitgebreid moet worden naar mensen die niet ziek maar wel arm zijn. En 28% van de Canadezen zou ‘dood door arts’ aanbieden aan daklozen.

Euthanasie zou alleen aangeboden worden aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Maar wie weet wat ongeneeslijk is en wat niet? Een remedie kan om de hoek liggen. Het probleem van de patiënt kan verdwijnen zonder behandeling. De diagnose kan verkeerd zijn. De arts weet misschien niet dat er een geneesmiddel beschikbaar is. Een beschikbare behandeling kan te duur zijn. Ik heb patiënten gekend bij wie de diagnose was gesteld dat ze nog weken te leven hadden en die tien jaar later nog in leven waren.

Bij psychische problemen zijn de zorgen nog groter. Maar er zal geen kans zijn op een betere dag. De gevoelige en kwetsbare mensen zullen dood zijn.

Ouderen worden natuurlijk als eerste gedood en krijgen een schuldgevoel als ze zich niet onderwerpen aan euthanasie. Conditionering, propaganda en voorspellende programmering worden allemaal gebruikt om het idee te promoten dat oudere burgers de plicht hebben om te sterven als ze 70 jaar worden.

Enthousiastelingen beweren graag dat hulp van een arts bij zelfdoding noodzakelijk is omdat mensen steeds langer leven en als gevolg daarvan de wereldbevolking van ouderen buiten proportie groeit. Het enige verstandige dat we kunnen doen, zo luidt het argument, is het teveel aan oude mensen uitroeien om ruimte en middelen vrij te houden voor de jongeren.

 

Zoals ik in de jaren 1970 voor het eerst heb uitgelegd, is dat een mythe.

Verbeterde sanitaire voorzieningen en betere drinkwatervoorzieningen zorgden ervoor dat het aantal baby’s dat stierf – en het aantal vrouwen dat stierf in het kraambed – dramatisch daalde aan het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw. Dat heeft geleid tot een grotere bevolking en meer oude mensen.

De levensverwachting voor volwassenen is de afgelopen eeuw niet noemenswaardig gestegen. Kijk naar mijn boek ‘Hoe leef ik langer’ voor het bewijs.

Waarom legaliseren zoveel landen dan de dood door een arts?

Eén reden is dat een groep samenzweerders beweert dat het nodig is om de wereldbevolking in te krimpen. Ze willen de wereldbevolking terugbrengen tot 500 miljoen. Er is genoeg voedsel om miljarden meer te voeden. Maar veel van het voedsel is op de verkeerde plaats op het verkeerde moment.

De samenzweerders hebben twee fundamentele beleidslijnen: ‘Beëindig de armoede in de wereld door alle armen te doden’ en ‘Beëindig ziekten door alle zieken te doden.’

Je moet het geld volgen als je de waarheid wilt vinden.

Gehandicapten en ouderen worden nu algemeen beschouwd als mensen die weinig of geen financiële waarde hebben.

En dan zijn er natuurlijk nog de pensioenen.

Veel mensen die een staatspensioen ontvangen, geloven (geheel ten onrechte) dat het geld dat ze aan belastingen hebben betaald, opzij is gezet om hun pensioen te betalen. Maar pensioenprogramma’s zijn gewoon enorme Ponzi-constructies. Staatspensioenen worden betaald uit de belastingen van vandaag. Over twintig jaar worden de pensioenen betaald uit de belastingen die de werknemers over twintig jaar betalen. Als de omvang van de bejaarde bevolking kan worden teruggebracht, zal de jaarlijkse besparing in miljarden dollars worden gemeten.

Nadat tijdens de lockdowns duizenden bejaarden werden vermoord in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen – vergeet niet dat ik het toen moord noemde – pochten politici dat de financiële besparingen, in onbetaalde pensioenen, enorm zouden zijn. Hoe meer mensen ze vermoorden, hoe meer geld ze besparen.

Het pro-euthanasieprogramma heeft niets te maken met het verminderen van pijn of leed: het draait allemaal om geld besparen.

Het is veel goedkoper om mensen te doden dan om palliatieve zorg te verlenen.

Kijk naar wat er in Nederland gebeurt.

De voorstanders van het doden door artsen in Nederland gebruiken natuurlijk niet graag het woord ‘doden’. Ze geven de voorkeur aan slappe uitdrukkingen als ‘hulp bij zelfdoding’ of ‘stervenshulp’. Je kunt het ‘medisch begeleide zelfmoord’ of ‘sterven met waardigheid’ noemen. Maar noem het geen moord of doodslag. Ze hebben de kunst van het door de staat goedgekeurde slachten onder de knie.

Artsen zullen mensen van elke leeftijd doden en ze zullen mensen doden die dement of depressief zijn of die langdurige, chronische aandoeningen hebben. Een 18-jarige met psychiatrische problemen werd gedood door artsen.

Ze zullen inderdaad zo ongeveer iedereen vermoorden. Ze zullen je zelfs vermoorden als je gewoon ‘levensmoe’ bent. Een petitie, ondertekend door een aantal prominente Nederlanders, heeft voorgesteld dat euthanasie beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen boven de 70 die zich een beetje versleten voelt.

Er werden plannen aangekondigd voor een wet die ‘hulp bij zelfdoding’ mogelijk zou maken als een patiënt ‘vindt dat hij zijn leven heeft voltooid’ (wat dat ook moge betekenen). Er werd gezegd dat aan de behoeften van oudere mensen tegemoet moet worden gekomen als ze worstelen met mobiliteitsproblemen, verlies van onafhankelijkheid, vermoeidheid of eenzaamheid. Het voorzien in hun behoeften zou niet moeten bestaan uit wandelstokken, rolstoelen, dieethulp of gezelschap, maar uit dood door de dokter.

In de jaren 90 voelde een 50-jarige maatschappelijk werkster zich zo ellendig dat ze zei dat ze dood wilde. Dus gaf haar dokter haar een glas vergif te drinken. En ze stierf.

Tegenwoordig vermoorden ze je als je dement bent of een existentieel probleem hebt waar je niet mee om kunt gaan. Ze vermoorden je als je eenzaam of depressief bent of niet veel nut hebt.

Oudere patiënten wordt voedsel, water, diagnose of medicatie onthouden. En dan, als ze zich verdomd ongemakkelijk en ellendig voelen, krijgen ze een doodspil aangeboden.

Je hebt een lang leven gehad, waarom hou je nog vol als je tijd om is? Je verbruikt waardevolle bronnen.

En ze doden kinderen vanaf 12 jaar.

De liefhebbers van de ‘dood door de dokter’ in Nederland hebben nu zelfs een ‘Euthanasieweek’ waar ze propaganda voor euthanasie kunnen delen.

Individuen kunnen een ‘Levenstestament’ of ‘Advance Directive’ opstellen waarin ze aangeven dat ze in de toekomst euthanasie willen. Probeer niet van gedachten te veranderen, want levenstestamenten zijn juridische documenten die niet gemakkelijk kunnen worden herroepen.

Een patiënt vocht terug terwijl de artsen haar een dodelijk injectie gaven. De familieleden hielden de patiënt vast terwijl de naald erin ging. De patiënte schreeuwde en vocht. Rechtbanken spraken de artsen (en vermoedelijk ook de familie) later vrij van elke misdaad.

En kijk nog eens naar wat er over de hele wereld gebeurt met hospices en palliatieve zorg. Financiering voor beide verdwijnt. Er is genoeg geld voor geslachtsverplaatsingsklinieken, maar niet voor hospices of palliatieve zorg.

Hospices moeten driekwart van hun financiering zelf vinden. Stel je de verontwaardiging eens voor als bijvoorbeeld onvruchtbaarheidsdiensten of cosmetische chirurgie afhankelijk zouden zijn van rommelmarkten, kofferbakverkopen, emmerinzamelingen en liefdadigheidswinkels om te overleven?

Het doel is duidelijk om palliatieve zorg te verminderen, net zoals de beschikbaarheid van euthanasie wordt vergroot. Hetzelfde gebeurt over de hele wereld.

Wat de wereld natuurlijk hard nodig heeft, zijn meer mobiele palliatieve zorgdiensten met artsen en verpleegkundigen die op bezoek gaan bij stervende patiënten in hun eigen huis.

Maar het tegenovergestelde gebeurt.

Nog maar een paar decennia geleden bezochten artsen in Groot-Brittannië hun patiënten overdag, ’s avonds, in het weekend en op feestdagen thuis. Nergens ter wereld was er een betere 24-uurs huisartsenservice dan in Groot-Brittannië. Tegenwoordig verdient de gemiddelde huisarts meer dan £100.000 per jaar met een vaccinatiebonus van £50.000 en werkt hij slechts 25 uur per week. Accountants en bibliothecarissen werken langer dan huisartsen.

De gezondheidszorg in Groot-Brittannië is hierdoor verwoest. Er is meer onbehandelde ziekte en meer mensen lijden aan chronische ziekten en lijden onnodig. Patiënten hebben weinig alternatieven dan een ambulance te bellen of naar de dichtstbijzijnde afdeling van het ziekenhuis te gaan. Veel van deze patiënten hebben problemen die door een huisarts in vijf minuten behandeld zouden kunnen worden, maar de enorm toegenomen druk betekent dat de gemiddelde wachttijd voor een ambulance in veel gebieden van minuten naar uren is gegaan en dat patiënten op afdelingen voor spoedeisende hulp dagen moeten wachten om gezien te worden. Het is nu zeker niet uitzonderlijk dat patiënten sterven terwijl ze wachten op behandeling. Vorig jaar hebben meer dan 100.000 mensen boven de 70 meer dan 24 uur gewacht op de eerste hulp.

Het resultaat is dat miljoenen mensen op eindeloze wachtlijsten staan.

En velen komen er nooit. Als je bij een ziekenhuis aankomt, in een ambulance en verdoofd, bieden ze je een onmiddellijke dood in plaats van uren wachten en pijn.

Dezelfde verslechtering heeft zich over de hele wereld voorgedaan en heeft geleid tot een dramatische toename van het aantal mensen dat akkoord gaat met het plaatsen van een ‘niet reanimeren’-vermelding in hun medisch dossier en dat euthanasie accepteert als de enige haalbare optie.

 

En er is nog een reden waarom de gevestigde orde zo enthousiast is over euthanasie: er zullen veel organen vrijkomen die gebruikt kunnen worden. Als mensen op natuurlijke wijze sterven, zullen hun organen achteruitgaan en beginnen te rotten, maar als ze op het juiste moment worden gedood, kunnen hun organen in goede staat worden geoogst – wanneer ze nodig zijn.

Orgaandonatie begon als facultatief en vrijwillig, maar is de standaardpositie geworden waarbij burgers ervoor moeten kiezen om hun organen niet af te staan – mogelijk terwijl ze die nog wel zouden willen gebruiken.

Er schuilt weinig ironie in het feit dat patiënten die worden aangemoedigd om te sterven, zelf gered zouden kunnen worden als ze belangrijk genoeg werden geacht om te worden behandeld als ontvangers van organen in plaats van als orgaandonoren.

Artsen is verteld om orgaandonatie voor te stellen als een soort ’troost’ voor het verlies van het leven van de persoon zelf.

Aangezien orgaantransplantatie extreem duur is en de gezondheidszorg op de kosten bezuinigt, is het onvermijdelijk dat de organen van patiënten die door de staat zijn vermoord, worden gereserveerd voor politici en miljardairs.

Euthanasie is nu wereldwijd. In Amerika wordt de dood door de dokter gepusht door politici, lobbyisten en advocaten. De dood door de arts wordt verkocht als vrijheid, als een keuze, als een mensenrecht.

Het recht om te sterven is de plicht om te sterven geworden. In Oregon en Washington noemde meer dan de helft van de verzoeken om hulp bij zelfdoding ‘het gevoel een last te zijn’ als belangrijke reden voor hun verzoek.

Hoe enthousiast zou iemand zijn als artsen hun patiënten gewoon door het hoofd schoten in plaats van hen te injecteren? Artsen zijn het erover eens dat de snelste, eenvoudigste, pijnloosste, waardigste en goedkoopste manier om mensen te doden is om ze door het hoofd te schieten.

Of misschien kunnen gaskamers worden ingevoerd. Ze zijn goedkoop en effectief en kunnen gebruikt worden om een aantal mensen tegelijk te doden.

Zelfmoord door een arts is nog niet legaal in Groot-Brittannië, maar de Britten hebben een uitstekend alternatief. In de jaren negentig werd het Liverpool Care Pathway geïntroduceerd. Hierdoor konden artsen en verpleegkundigen iedereen boven de 70 die ze niet mochten doden, doden door ze simpelweg geen voedsel of water te geven.

Jaren geleden werd het Liverpool Care Pathway als onethisch, pijnlijk, schrijnend en slecht bestempeld. Maar artsen en verpleegkundigen gebruiken het nog steeds. En versnellen het met een dodelijke dosis morfine en midazolam. Dit was erg populair tijdens de covid-fraude en werd gebruikt om hele ziekenhuisafdelingen vrij te maken zodat verpleegkundigen en artsen verder konden gaan met het oefenen van hun TikTok-danspasjes.

En dan waren er nog de ‘Niet reanimeren’-mededelingen waar ik jullie in de loop der jaren al vaak voor gewaarschuwd heb. Er zijn NR-verklaringen op de aantekeningen van patiënten gezet zonder hun toestemming en zelfs tegen hun wil.

Euthanasie, gesteund door de media, wordt binnenkort gelegaliseerd in het Verenigd Koninkrijk.

Wie zal beslissen wie kan of mag sterven? Worden het de patiënten zelf, familieleden, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers of gewoon een druk buurmeisje? Zelfmoord is van illegaal naar optioneel gegaan. Hoe snel zal euthanasie verplicht worden en voor wie?

Als euthanasie wereldwijd legaal wordt, zal de doos van Pandora opengaan. En niemand zal ooit in staat zijn om het deksel te sluiten. De wetten worden altijd uitgebreid naar mensen die doof of diabeet zijn of 16 en genoeg hebben van de wereld.

Wie wordt er opgeleid om te helpen bij euthanasie?

Het probleem is natuurlijk dat goede, zorgzame artsen en verpleegkundigen getraind zijn om mensen in leven te houden en weigeren om hun patiënten te doden. De meeste hospices weigeren iets te maken te hebben met euthanasie.

Hierdoor worden patiënten overgelaten aan mensen die geen expert zijn op het gebied van levenseindezorg of pijnbestrijding.

Ofwel zal euthanasie worden uitgevoerd door een kleine groep rondtrekkende artsen die door het hele land zullen reizen om patiënten te doden die ze niet kennen – het moderne equivalent van de professionele beulen die vroeger rondreisden met een voorraad touw.

Of euthanasie zal worden uitgevoerd door technici die slechts zes uur online training hebben gehad. Ik vermoed dat veel van de mensen die zullen worden aangetrokken om te werken als huurmoordenaars psychopaten, moordenaars en moordenaars zullen zijn die er plezier in hebben om mensen te doden.

Vergeet niet dat de overgrote meerderheid van de mensen die, om wat voor reden dan ook, zelfmoord proberen te plegen en falen, later dankbaar zijn dat ze gefaald hebben. Met ‘dood door arts’ gaat die mogelijkheid verloren.

Kunnen artsen het onderwerp van geassisteerde dood ter sprake brengen zonder hun patiënten te beïnvloeden? Of hen onnodig bang te maken? Is het echt de taak van een arts om aan te bieden hun patiënt te doden?

Als je meer wilt weten over hoe ze ons gaan vermoorden, lees dan een nieuw boek genaamd `They want to kill us’ en het is geschreven door Dr. Jack King. Het is het enige echt eerlijke verslag van hun kwade plan dat ik ooit heb gelezen en ik heb exemplaren gekocht om weg te geven. Doe alstublieft hetzelfde. Er staat een link naar het boek in het vak hieronder. En deel deze video alsjeblieft zo veel mogelijk.

Het bespreken van euthanasie zou een geweldig tv- of radiodebat zijn.

Maar de autoriteiten zullen nooit een echt debat toestaan – net zoals ze nooit een debat over vaccinatie of de covid-fraude zullen toestaan.

Tenzij je deze video deelt of exemplaren van Dr. King’s boek verspreidt, heb ik mijn tijd verspild, is de mensheid verloren en is het afgelopen met ons allemaal. Zo simpel is het. Deze video is niet te gelde gemaakt en mijn website ook niet.

Onthoud alsjeblieft dat je niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker. En als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.

En bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel. Ik ben oud, mijn ogen gaan achteruit, ik heb moeite om een computer te gebruiken en ik maak me zorgen. Hoe oud je ook bent, je zou je ook zorgen moeten maken.

Klik hier om Jack King’s schokkende nieuwe boek “They want to kill us” te kopen. Koop alsjeblieft exemplaren om uit te delen aan familie en vrienden zodat we de belangrijke waarheid samen kunnen delen.

Video Link: https://seed171.bitchute.com/oIqNJgc4Q7Ry/hJJqK6ohv9uf.mp4


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-ze-willen-je-vermoorden-dit-is-hoe-ze-het-zullen-doen-nederlands-transcript/


Wereldwijd neemt het verzet tegen de globalistische machtsovername razendsnel toe


Zaterdag gingen Japanners de straat op om te protesteren tegen het nakende WHO-pandemieverdrag. Dat ging niet onopgemerkt voorbij. Zelfs de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. vroeg er aandacht voor.

“Wij zijn Japanners die de WHO veroordelen,” zei één van de sprekers in Tokio. Hij voegde toe dat de WHO dit jaar twee ‘verwoestende dingen’ wil doordrukken: het pandemieverdrag en amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling.

“Die maken verplichte giftige vaccinatie legaal en schenden de Japanse soevereiniteit. Wij zijn er fel op tegen!”

Historische demonstratie

Tijdens een mars door de stad riep een vrouw dat de WHO de volksgezondheid gijzelt en dat de overheid geen schadelijke genetische vaccins zou moeten uitrollen. “Stop de depopulatie-vaccins!”

De Britse arts Tess Lawrie spreekt op sociale media van een ‘historische demonstratie’.

“De wereld wordt wakker,” reageert het Australische oud-parlementslid Craig Kelly.

Verzet neemt razendsnel toe

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen constateert: “Tot in Japan protesteren burgers tegen de wijziging door de WHO van de International Health Regulations.”

“Wereldwijd neemt het verzet tegen de globalistische machtsovername razendsnel toe,” voegt Van Houwelingen toe. “Ook in Japan scanderen ze ‘Weg met het pandemieverdrag’.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...