maandag 5 juli 2021

Er zijn WEL behandelingen tegen COVID-19 en die nog werken ook!

 Er zijn WEL behandelingen tegen COVID-19 

en die nog werken ook!



De longproblemen bij covid-patiënten worden steevast behandeld door beademingstoestellen in te schakelen.  Daardoor probeert men de longen te ondersteunen bij een infectie.  Zoals elders uitgelegd vist men hiermee echter achter het net.  Erger nog: volgens sommigen leidt deze beademing tot een verhoogde neiging tot ontstekingsreacties elders in het lichaam wat de toestand  compliceert.  De kans is groot dat veel patiënten stierven, niet ondanks maar omwille van de beademing.  Waar patiënten extern, op de gewone manier, zuurstof krijgen toegediend, verbetert hun toestand wel.

In tegenstelling tot wat wetenschappers steevast beweren bestaan er wel degelijk een aantal behandelingsopties die goede resultaten opleveren bij de behandeling van een Covid-19 infectie.

    * Vitamine C

In China ondervond men dat een oude, beproefde behandeling met intraveneuze toediening van hoge doses vitamine C goede resultaten gaf.  Van 50 middelmatig zwaar getroffen patiënten in Shangai overleed niemand na toediening van vitamine C. De behandeling heeft geen nevenwerkingen en is efficiënt. Een publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift JAMA toonde aan dat het sterftecijfer bij patiënten op intensieve zorgen met 20% daalde na deze behandeling.  Het vitamine helpt het immuunsysteem onder stress om op een juiste en efficiënte manier te reageren.  Vitamine C helpt de cytokine storm(externe link) bij covid-patiënten onder controle te krijgen.

    * Hydroxychloroquine

Een tweede efficiënte behandeling is de toediening van hydroxychloroquine, een bekend medicijn tegen malaria.  Tegen die ziekte mocht het middel worden ingezet, maar nu een wereldwijde vaccinatie tegen Covid-19 in het gedrang komt wegens een efficiënte behandeling is er van officiële zijde plots niets dan kritiek op deze behandeling.  Ze zou zelfs de toestand van de patiënt verslechteren in plaats van te verbeteren, zo luidt het ineens.  Een positieve werking zou niet aangetoond zijn.  Dit is onjuist.  De media zwijgen over het feit dat de behandeling op de kaart gezet is door een wereldwijd gerenommeerde Franse professor, Didier Raoult.  Een studie in The Lancet beweerde dat het  medicijn onwerkzaam was of zelfs een averecht effect had.  Hierop baseerde de hele medische wereld zich om de behandeling af te voeren.  Helaas voor hen bleek de studie aan alle kanten te rammelen, en werd ze kort na publicatie terug ingetrokken.  

Hydroxychloroquine is veel werkzamer wanneer het samen met zink wordt toegediend.  Ook dit werd in een aantal controlestudies verwaarloosd.

De redenen waarom dit goedkope en welbekende medicijn werkzaam is zijn eveneens bekend.  

1° Hydroxychloroquine(externe link) maakt het bloed meer alkalisch, waardoor het virus zich minder makkelijk vermenigvuldigt.  

2° het maakt zuurstof vrij van het hemoglobine waardoor de zuurstofnood vermindert; 

3° het tempert de cytokine storm die het immuunsysteem onderuit haalt.  

4° Het belet het coronavirus om zich te binden aan hemoglobine, de molecule die zuurstof transporteert in ons lichaam.  

5° Het belet ook dat het ijzer, aanwezig in hemoglobine, zich losmaakt van de molecule en zich afzet in de long en daardoor schade aanricht. 

6° Op de koop toe werkt hydrochoroquine anti-bloedstollend(externe link) in patiënten(externe link) met Lupus(externe link) , verbetert het de pijn in spieren en gewrichten, voorkomt het huiduitslag (rash) en ontsteking van het hartzakje (pericarditis), vochtuitstoring in de borstholte (pleuritis), vermoeidheid en koorts.  Lees hier(externe link)  meer over de voordelen van dit medicijn.

    * Chloordioxide CDS (CLO2)

Een derde uiterst positieve ervaring werd gemaakt met intraveneuze toediening van chloordioxide.  In Ecuador werd deze behandeling door Andreas Kalcker ingezet bij ruim 100 besmette covidpatiënten, en men stelde in 100% van de gevallen een genezing vast binnen de 4 dagen!  Ook deze aanpak is “alternatief” en komt dus in klassieke kringen niet in aanmerking.  Men laat nog liever de patiënten sterven dan deze kans aan te grijpen.  Nochtans heeft chloordioxide twee gigantische troeven voor de behandeling: ten eerste brengt het grote hoeveelheden zuurstof ter beschikking van de bloedcellen en herstelt het het vermogen van hemoglobine om dit zuurstof te transporteren, en ten tweede het vernietigt het virus.

Lees meer hier(externe link).

Ook in de USA bestudeert men het potentieel van deze behandeling, zij het dan via orale (via de mond) toediening van het product in plaats van intraveneus (via een ader).  De Genesis Foundation voert het onderzoek uit op 20 patiënten, onder toezicht van de US National Library of Medicine.  De titel van het onderzoek luidt ‘Determination of the Effectiveness of Oral Chlorine Dioxide in the Treatment of COVID 19(externe link)


Andreas Kalcker-Corona Why CDS-ClO2 works against covid 19 a scientific aproach 

https://lbry.tv/@HiddenHealth:f/Andreas-Kalcker-Corona-Why-CDS-ClO2-works-against-covid-19-a-scientific-aproach:3


Mondspoelingen met het ontsmettingsmiddel chlorietdioxide (CLO2 in een glas water) zijn ook aanbevolen door Prof Sucharit Bhakdi om Covid-19 infectie te voorkomen.

Andreas Kalcker bio-fysicus en professioneel uitdrager van chlorietdioxide (of ook CDS (CLO2) genoemd) heeft in de Spaanstalige wereld (Zuid- en Midden Amerika ...) vele grote successen geboekt tegen Covid-19.  Zie meer info over CDS op :


 www.AndreasKalcker.com


 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Why-ClO2-works-against-covid-19:2


 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Coronavirus-sub-esp-1:b


 https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/How_to_make_CDS/a21c324ba9f86723a8ec272b3ab0c542c2396a43/0a21fb


 https://www.bitchute.com/video/om6SzZ6AWt0s/


 https://www.bitchute.com/video/9uiiwWpgO3fO/


 https://lbry.tv/@Kalcker:7


 www.COMUSAV.com


 www.forbiddenhealth.com


 https://ugetube.com/watch/the-universal-antidote-documentary-chlorine-dioxide-or-mms_5tsqNrp6ltRuUBh.html


 www.dioxilife.com/en/  (CDS bestellen)



    * Aspirine

De échte oorzaak van de covid-overlijdens, een uitgebreide intravasculaire coagulatie (klontering) kan eenvoudig, goedkoop en efficiënt behandeld worden door de toediening van aspirine.  Net zoals bij hartpatiënten geneest en voorkomt dit simpele medicijn de klontering van bloed in de aders.  Nadat in Italië deze therapie werd ingevoerd begonnen patiënten zeer snel te herstellen: op één dag konden 14.000 patiënten uit het ziekenhuis worden ontslagen!  Ook in Duitsland en in India werden dezelfde resultaten geboekt dank zij de nieuwe inzichten.

    * Azitromycine

Dr. Jaideep Dogra in India ontdekte nog een stukje van de puzzel.  De trombose in de longen blijkt in de hand gewerkt te worden door de aanwezigheid van een andere ziektekiem, de chlamydia pneumoniae(externe link).  Deze kiem blijkt bij nogal wat hartpatiënten aanwezig te zijn, en zelfs ‘slapend’ bij 10% van de hele bevolking.  Onder invloed van het coronavirus wordt chlamydia volgens hem geactiveerd en werkt de trombose in de hand.  Azitromycine is een antibioticum dat efficiënt een chlamydia-infectie kan bestrijden en dus zeker kan bijdragen tot het voorkomen van bloedklonters en ademnood.

Indien bovenstaande therapieën tijdig waren aanvaard en toegepast in onze ziekenhuizen dan had men zonder enige twijfel de meeste opnames op intensieve zorgen en, belangrijker nog, de meeste overlijdens kunnen voorkomen.  Helaas heeft de geneeskunde vast gehouden aan haar eigen kortzichtige methoden, met alle gevolgen van dien.

     * Ivermectine

· Ivermectin is an antiparasitic drug that may be even more useful against COVID-19 than hydroxychloroquine (HCQ). However, like HCQ, use of ivermectin has been globally suppressed, discouraged and even warned against, despite decades of safe use for other ailments 

· In the U.S., the Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) has been calling for widespread adoption of Ivermectin, both as a prophylactic and for the treatment of all phases of COVID-19

· What makes ivermectin particularly useful in COVID-19 is the fact that it works both in the initial viral phase of the illness, when antivirals are required, as well as in the inflammatory stage, when the viral load drops off and anti-inflammatories become necessary

· A scientific review funded by the WHO found ivermectin reduced COVID-19                    deaths by 75%. It also increased viral clearance. A meta-analysis of a greater                       number of studies found a 68% reduction in deaths

· Despite robust scientific support for ivermectin, the WHO, the U.S. FDA and NIH             all refuse to recommend the drug on grounds of insufficient evidence

       

     * Cystus 052  (“Cystus pandalis”) 

Er is onder meer een cistuspreparaat, “Cystus 052” genaamd, dat sinds vorig jaar        door het Fraunhofer-Instituut in Leipzig op zijn doeltreffendheid tegen het Covid-19    virus wordt getest. De resultaten, die nu beschikbaar zijn, zijn sensationeel!

Het extract “Cystus 052” van de “Graubehaarten Zistrose” [“Cistus Crispus“/?, red.] handelsnaam “Cystus pandalis”, die inheems is in het gehele Middellandse-Zeegebied met uitzondering van het Iberisch schiereiland, vertoont een fenomenale werking tegen bacteriën en virussen in het algemeen en is nu ook getest op zijn doeltreffendheid tegen SARS-CoV-2.                                                                                

Doeltreffendheid bekend sinds 2005

Uit de studie is gebleken dat het preparaat een 100-maal sterker effect heeft dan de zogenaamde neuraminidaseremmers, zoals Tamiflu, die de vermenigvuldiging van het virus afremmen, zoals prof. Stephan Ludwig van de universiteit van Münster heeft vastgesteld. De polyfenolen en flavonoïden die het bevat, zijn de reden voor de doeltreffendheid tegen virale infecties. Reeds in 2005 konden virologen van de universiteiten van Tübingen en Münster en van het Helmholtz-centrum in München deze doeltreffendheid tegen virussen bevestigen, meldt het Haller Kreisblatt. Cistus groeit bijna overal in het Middellandse-Zeegebied.

 100 procent effectief

In 2011 heeft een gezamenlijke studie van de Universiteit van Münster, het Friedrich-Löffler-Instituut in Tübingen en de Charité in Berlijn aangetoond dat “Cystus 052” een “efficiënt antiviraal potentieel” heeft en doeltreffend is tegen adeno-, rhino- en ook Coronavirussen. Sinds vorig jaar is ook de effectiviteit tegen SARS-CoV-2 onderzocht en is een remming van de virale replicatie aangetoond – zonder bijwerkingen. Met de juiste dosering van de werkzame stof zou deze vermenigvuldiging voor 100% kunnen worden gestopt, aldus het rapport. “Tot nu toe is het onduidelijk op welk mechanisme dit effect precies gebaseerd is”, zegt Prof. Jens-Martin Träder van het Universitair Ziekenhuis Schleswig-Holstein, ervan uitgaande “dat het extract het vermogen van het virus om zich aan cellen te hechten remt”.

Voor preventief gebruik raadt hij aan het actieve bestanddeel van de plant in te nemen in de vorm van zuigtabletten – driemaal twee tabletten per dag.

Ziekte duur wordt enorm verkort

In een praktijkonderzoek met 125 deelnemers werd geen enkele deelnemer ziek, en dit ondanks het feit dat sommige van de proefpersonen in hetzelfde huishouden woonden met Covid-19 patiënten. “De effectiviteit van het extract “Cystus 052 is vergelijkbaar sterk voor virale en bacteriële pathogenen.

Terwijl een virale infectie van de bovenste luchtwegen meestal na tien dagen vanzelf overgaat, gebeurt dit bij het extract “Cystus 052″ al vanaf de derde dag en is het na vijf tot zes dagen al volledig verdwenen”, meldt Prof. Ludwig op naturheilbund.de.

         * Al veel inentingsalternatieven bekend

Het kruidengeneesmiddel Cystos-052 voegt zich aldus bij een lange lijst van alternatieven voor de vaccinatie tegen Corona.

Zoals Wochenblick meldt (Duitstalige links & Info),

-                 *   een astmaspray,  https://youtu.be/6cFjwbM_WDM

            *  de neusspray Halodine,  https://www.wochenblick.at/asthma-nikotin-und-nasenspray-sollen-corona-ansteckung-vorbeugen/

          *     een kruidensiroop op basis van Artemisia annua die in Madagaskar is ontwikkeld, ook zeer doeltreffend tegen Corona en voorkomen zij het uitbreken of verlichten en verkorten zij het verloop van de ziekte.  https://www.wochenblick.at/corona-kraeutersirup-diffamiert-afrika-aufstand-gegen-who/  en https://youtu.be/Qp7KB-rY1A

*      evenals een combinatie van de werkzame bestanddelen kurkuma en artemisinin. 

*    En Last but NOT least ...... de invloed van nutraceuticals  

     op virusinfecties


Uit diverse studies komt naar voren dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties een samenhang lijkt te vertonen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiele nutrienten.

Daarnaast zijn er studies die concluderen dat het nemen van supplementen om deze tekorten op te heffen leidt tot een milder verloop danwel dat het helpt om te voorkomen dat een virusinfectie zich voordoet.

Bijwerkingen van deze supplementen (ook wel nutraceuticals genoemd) zijn er vaak niet in tegenstelling tot pharmaceuticals.

De 4 meest voorkomende tekorten worden hieronder behandeld en hangen samen met het feit dat veel voedingspatronen eenzijdig zijn en bovendien vaak geprocessed voedsel bevatten. Verder is er ook een verband tussen tekorten en leeftijd, chronische ziekten en life style.

Soms is het nodig om met behulp van medicijnen de toegang tot een cel voor een virus te blokkeren, gelukkig bestaan er goedkope en vrij (zonder doktersrecept) verkrijgbare middelen.

 

Zink

Zink is zeer belangrijk voor het immuunsysteem (0).

Een chronisch of acuut zink-tekort kan ontstaan vanwege meerdere redenen:

o    Het zink-absorptievermogen van mensen neemt af naarmate men ouder wordt (1).

o    Zink-tekort kan ook ontstaan wanneer men een chronische aandoening heeft waardoor er meer zink wordt verbruikt (2).

o    Een slordige life style kan oorzaak zijn van een zink-tekort (bijvoorbeeld alcoholisme kan leiden tot een zink-tekort) (3).

o    Er is een hoger verbruik van zink tijdens een infectie wat kan leiden tot een acuut zink-tekort (4).

Bij een chronisch zink-tekort is een aanvulling middels zink-supplementen op het dagelijks dieet noodzakelijk.

Over de positieve effecten van het innemen van zink-supplementen op:

o    long ontsteking bij kinderen (5).

o    long ontsteking bij ouderen (6).

o    COVID-19 “Wij stellen dat het menselijke immuunsysteem perfect is uitgerust om het SARS-CoV-2-virus aan te pakken en dat het COVID-19-geassocieerde sterftecijfer (C.F.R.) grotendeels kan worden verminderd door de zink dieet inname te verbeteren en de zinkvormige absorptie (via Zn2+-ionoforen voor ouderen – chloroquine, eventueel kinine of clioquinol) te verbeteren” (7).

o    “Kan zink-correctie in SARS-CoV-2 patiënten de resultaten van de behandeling verbeteren?” (8)

o    COVID-19 “Behandeling niet-IC patiënten met zink vs zonder zink is 2x zo effectief”(9

Een zink-correctie kan plaatsvinden middels supplementen echter naast een zink-supplement is er een zogenaamde zink-ionofoor nodig om zink in de cel te krijgen.

Voorbeelden van zink-ionoforen zijn: Chloroquine (CQ), HydroxyChloroQuine (HCQ), Kinine, Quercetine (QCT).

 

Quercetine

Quercetine heeft geen heftige bijwerkingen en is voor iedereen als supplement te koop terwijl de meeste andere zink-ionoforen, zoals CQ, HCQ en Kinine, alleen op doktersrecept verkrijgbaar zijn (deze zijn dan vaak wel krachtiger maar geven wat meer kans op bijwerkingen).  

·         Quercetine gaat ontstekingen tegen (10).

·         Quercetine is een zink-ionofoor en verbetert de zink-absorptie (11).

·         Vitamine C stimuleert de opname van Quercetine (12).

 

Vitamine C

Bij infecties zijn supplementen van Vitamine C nuttig voor het optimaal functioneren van het immuunsysteem (13).

Samen met Zink speelt Vitamine C een belangrijke rol in het immuunsysteem (14).

 

Vitamine D

Ook Vitamine D is een belangrijke speler voor het immuunsysteem (15).  

Uit een drietal studies blijkt de belangrijke rol die een vitamine-D-tekort speelt in het verloop van COVID-19 :

·         “Vitamine D-tekort verhoogt de incidentie van luchtweginfecties. Meer dan 1 miljard mensen wereldwijd hebben een tekort aan vitamine D. Als een vitamine D-deficiëntie wordt geassocieerd met incidentie of ernst van de SARS-CoV-2-infectie, zou een wereldwijde oproep kunnen worden gedaan voor vitamine D-supplementatie om de pandemie te beperken.” Conclusie uit een Belgisch onderzoek onder 186 COVID-19 patiënten is dat met name bij mannen een vitamine-D-tekort sterk samenhangt met de incidentie en het stadium van de ziekte zoals zichtbaar op een CT-scan (16).

·         Conclusie uit een Fillipijns onderzoek onder 212 COVID-19 patiënten is dat een negatief verloop sterk samenhangt met het vitamine-D-tekort (17).

·         Conclusie uit een Indonesisch onderzoek onder 780 COVID-19 patiënten is dat mortaliteit en vitamine-D-tekort sterk samenhangen ook wanneer gecontroleerd wordt voor leeftijd, geslacht en co-morbiditeit (18).

·         Conclusie uit een Israelisch onderzoek onder 7807 personen is dat 782 COVID-19 positief testen juist met een hoog vitamine-D-tekort (18a).

 

 

Broomhexine – OTC-medicijn

 

Broomhexine is een goedkoop en bovendien zonder recept vrij verkrijgbaar medicijn een zogenaamd Over-The-Counter-(OTC)-medicijn. Uit recent onderzoek blijkt dat Broomhexine de celtoegang voor een virus blokkeert (19). In combinatie met HCQ werkt het nog beter (20). Ook HCQ kent een virusblokkerende werking maar is in Nederland door het NHG nog niet positief geadviseerd, zie ook ons nieuwsblog hierover.

Deze onderzoeken zijn zogenaamde Randomised Control Trial (RCT) en maken gebruik van laag gedoseerd HCQ wat nodig is om als zink-ionofoor te dienen. Omdat HCQ in Nederland door het NHG negatief wordt geadviseerd bij COVID-19 kan een vervangende zink-ionofoor gebruikt worden in de vorm van Quercetine (zie hierboven).

 

Voor een advies over supplement en OTC-medicijn doseringen afhankelijk van uw situatie lees verder op de pagina over Zelfzorg

Behalve via supplementen kunnen bovenstaande mineralen, vitamines en nutrienten ook via voedingsmiddelen ingenomen worden. Een uitgebreidere beschrijving van deze voedingsmiddelen vindt u op de pagina over Voeding.


Zie verdere info op:  https://zelfzorgcovid19.nl/


-----


Dat de mantra “vaccineren, vaccineren, vaccineren” dus niet het laatste woord heeftis al vele malen bevestigd, ook al probeert de vaccinatie-industrie deze feiten te ontkennen. 


-------------------------


Door een toegenomen leeftijd, chronische aandoening of slordige life style ontstaan vaak chronische tekorten en daardoor verzwakt het immuunsysteem

Chronische tekorten kunt u aanvullen door het innemen van de volgende specifieke set van supplementen:


Quercetine • 1000mg per dag

Tablet 500mg
2 tabletten, 1 keer per dag.

Innemen i.c.m. vitamine C, zink en vet (bijvoorbeeld pindakaas, kaas, worst).


Elementair Zink • 15 mg per dag (=150% ADH of RI)

 

Zink verbinding

tablet

elementair mg

# per dag
Orotaat40 (6,4 mg)2
Picolonaat22 (22 mg)1
Methionine15 (15 mg)1
Gluconaat25 (25 mg)1
Glycinaat22,5 (22,5mg)1
Citraat15 (15 mg)1

NB Mag geen zink-oxide zijn vanwege slechte opname. 


Vitamine C • 1000mg - 2000mg per dag

Tablet 500mg
2 tabletten, 1 of 2 keer per dag.


Vitamine D • 100µg per dag 4000 IU

Tablet 25µg
4 tablette



Een milde infectie leidt vaak al tot acute tekorten waardoor het immuunsysteem extra hulp goed kan gebruiken. Bovendien kunt u een OTC-medicijn gebruiken om het virus te weren uit uw cellen.


Quercetine • 4000mg per dag

Tablet 500mg
4 tabletten, 2 keer per dag.

Innemen i.c.m. vitamine C, zink en vet (bijvoorbeeld pindakaas, kaas, worst).


Elementair Zink • 50 mg per dag (=500% ADH of RI)

 

Zink verbinding

tablet

elementair mg

# per dag
Orotaat40 (6,4 mg)7
Picolonaat22 (22 mg)2
Methionine15 (15 mg)3
Gluconaat25 (25 mg)2
Glycinaat22,5 (22,5mg)2
Citraat15 (15 mg)3

NB Mag geen zink-oxide zijn vanwege slechte opname.


Vitamine C • 8000 mg per dag

Tablet 500mg
2 tabletten 8 keer per dag (elke 2 uur overdag).


Vitamine D • 150µg per dag 6000 IU

Tablet 25µg
3 tabletten, 2 keer per dag.


OTC-medicijn Broomhexine • 24-48 mg per dag

8 mg tablet, 1 tablet 3 keer per dag of 1 doses 8 mg/5ml drank, 3 keer per dag.

voor ouderen, chronisch zieken, slordige life style en obese / grote mensen:

8 mg tablet, 2 tabletten 3 keer per dag of 1 doses 16 mg/10ml drank, 3 keer per dag.

n, 1 keer per dag.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...