dinsdag 5 maart 2024

Nieuwe onthullingen: vergeet alles wat je tot nu toe hebt gehoord over de aanslag op de Nord Stream-pijpleidingen


Vorige maand stopte zowel Zweden als Denemarken met het onderzoek naar de explosies in de Nord Stream-gaspijpleidingen eind september 2022 op de bodem van de Oostzee.

Het onderzoek in Zweden heeft uitgewezen dat de Zweedse justitie ‘niet bevoegd is’ de zaak te behandelen. Denemarken concludeert dat er opzettelijke sabotage was van de pijpleidingen, maar dat er in het land geen betrokken partijen zijn die hier vervolgd voor kunnen worden.

Een onafhankelijke data-analist en onderzoeker die bekendstaat als ‘Mortymer’ heeft een onderzoek afgerond waaruit volgens hem betrokkenheid van elementen binnen de Britse overheid blijkt, schrijft The Nordic Times.

Bezoek

Mortymer gebruikt webcrawlers om informatie van internet te halen die betrekking heeft op de aanslag. De data-analist presenteert een grote hoeveelheid data die het officiële narratief onderuit halen.

Hij wijst erop dat minister Alec Shelbrooke begin oktober 2022 een bezoek bracht aan marinebasis HMNB Clyde in Schotland. Hij zei daar over de oorlog in Oekraïne: “Dit is onze oorlog.” Waar hebben we dat eerder gehoord?

Shelbrooke inspecteerde op de basis de onderzeeër HMS Ambush (S120), die een week na de aanslag was teruggekeerd, en ontmoette de bemanning en kapitein.

Mortymer onthult dat Shelbrooke aan het hoofd stond van het DTXG-team van de Britse marine, een eenheid van de Special Boat Service van het Britse leger. DTXG staat voor Diving & Threat Exploitation Group.

Ontslagen

Kort na het bezoek volgden de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. De minister werd ontslagen en premier Liz Truss stapte op. Opmerkelijk: de havenmeester werd ook ontslagen. In dezelfde periode beschuldigde Rusland ‘Britse marinespecialisten’ van de aanslag.

Het Britse parlement lanceerde een onderzoek naar DTXG, maar dat werd tegengehouden, en wel door Ben Wallace, toenmalig minister van Defensie.

Volgens Mortymer trokken de Verenigde Staten zich terug uit de Oostzee en werden de EU, VS en NAVO op 22 september geïnformeerd.

Ondergedoken

Op 21 september, vijf dagen voor de aanslag, zei Truss op de Algemene Vergadering van de VN: “We sluiten de […] pijpleidingen van autoritaire regimes af en versterken onze veerkracht op het gebied van energie.”

De dag erna had Truss een ontmoeting met de regering-Biden, waarna ze onderdook, om drie dagen na de explosies in de pijpleidingen weer op te duiken.

Op dezelfde dag werd Groot-Brittannië volgens Mortymer voor het eerst in 44 jaar netto-exporteur van energie.

Deep State

Vorige maand deed Truss op de Conservative Political Action Conference (Cpac) een opmerkelijk boekje open. Ze beweerde daar dat ze eruit is gewerkt door de Deep State.

“Ik kwam tot de ontdekking dat [de premier] niet degene is die de teugels vasthoudt. De teugels worden vastgehouden door de Bank of England, het Office of Budget Responsibility, maar niet door de minister-president. Dat is een enorm probleem,” zei ze in gesprek met Steve Bannon.

Ze zei verder dat de conservatieven een ‘grotere bazooka’ nodig hebben om de Deep State te lijf te gaan.

Vorig jaar zei de oud-premier tijdens een speech in Tokio dat autoritaire regimes een nieuwe wereldorde proberen te creëren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Juridisch adviseur waarschuwt president Biden in brief: ‘Hiermee vormt Rutte gevaar voor wereldvrede’


Juridisch adviseur Karim Aachboun heeft zijn brief aan president Joe Biden gepubliceerd over zijn standpunt tegen de kandidaatstelling van Mark Rutte bij de NAVO. Een kopie van zijn brief heeft hij aan andere leiders gestuurd.

Rutte heeft te véél slachtoffers in Nederland gemaakt, stelt Aachboun. Deze slachtoffers van onder andere de Toeslagenaffaire lijden nog steeds dagelijks. En Rutte toont ook geen enkel mededogen met het lot van de Palestijnse burgers, zegt hij.

Ronduit schaamtevol

“Rutte vormt wat mij betreft daarmee een gevaar voor de vrede in de wereld. Het is ronduit schaamtevol dat Rutte, die de mond altijd vol heeft van het belang van de internationale rechtsorde, ons land een koers laat varen waarin diezelfde rechtsorde met voeten wordt getreden.”

Volgens Aachboun voldoet Rutte ook niet aan de integriteitstest. “Integriteit staat in onze westerse samenleving hoog in het vaandel. Iedereen maakt fouten, maar daarover liegen en telkens weer roepen dat je daaraan géén actieve herinneringen meer hebt, maakt dat Rutte als kandidaat voor de functie secretaris-generaal niet geschikt is.”

Veroordeeld

Last but not least: Aachboun herinnert eraan dat Rutte in 2007 door de rechtbank is veroordeeld voor het aanzetten tot rassendiscriminatie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De Main Stream Media denken dat de bevolking achterlijk is

 dinsdag, 05 maart 2024 09:53   Hits: 3705

 de bevolking wordt steeds dommer We weten dat er een proces gaande is waarbij de maatschappij bewust steeds dommer wordt gemaakt.

Maar, de MSM maken het nu wel heel bont door te doen alsof iedereen op dit moment al niet meer tot tien kan tellen.



Zoals we enkele dagen geleden schreven is er geen ontkennen meer aan en laten cijfers zien dat er een keihard verband is tussen oversterfte en 'vaccineren' tegen corona.

Ook dat er nieuw wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat 'gevaccineerde' mensen wel degelijk een afwijking laten zien voor wat betreft het hart.

De mainstream wereld wil het niet weten en kijkt bewust de andere kant op. Ze willen van alles horen, behalve dat het 'vaccin' helemaal niet veilig en effectief was en voor een scala aan problemen zorgt.

Zo staat er nu een verhaal bij Tubantia waarin ervan uitgegaan wordt dat het publiek die dit artikel leest het IQ van een banaan heeft.

Het is het verhaal van Kim uit Almelo, een alleenstaande moeder die lijdt aan wat men long-covid noemt. Feit, is echter dat long-covid als ziekte niet bestaat zoals wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond.

Maar, volgens de medische industrie en Tubantia heeft Kim echt long-covid en dan staat er het volgende:

Na het nemen van het vaccin tegen corona ging het bergafwaarts. Kim liep in een jaar tijd twee keer een longembolie op in de korte periode na de prik. Kim: „Het begon met een longontsteking. Mijn onderbuikgevoel gaf me aan: dit komt niet goed.” Nog geen maand later lag ze in het ziekenhuis.

Voor eenieder is duidelijk dat hier sprake is van vaccinatieschade. 

Maar, dan komt er de volgende twist in het artikel bij Tubantia.

Tijdens haar herstel werd duidelijk dat het oplopen van de longembolie een specifieke oorzaak heeft. Door de vaccinatieschade die de Almelose opliep ontwikkelde ze ook long covid. Daarvoor krijgt ze gelukkig nu erkenning. „Eindelijk is er bewijs dat long covid bestaat. In elk geval één last is van mijn schouders.”

Kim is blij dat er eindelijk bewijs is dat long-covid bestaat? En dit allemaal dankzij de vaccinatieschade?

Op welke planeet zouden ze leven bij Tubantia?

Long-covid is vaccinatieschade.

Het artikel bij Tubantia toont aan dat men ervan uit gaat dat de 'dumbing down' van de maatschappij al volledig is gelukt.

Voor een deel is dat ook wel zo, anders kan je nooit met een dergelijk artikel wegkomen.

Bij NRC doen ze precies hetzelfde.

Het is overduidelijk dat mensen na een 'coronavaccin' te maken krijgen met long-covid, maar de oorzaak is niet duidelijk volgens het NRC.

 long-covid na vaccinatie

Stop met die prikken en long-covid verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Als het niet zo triest was zou het hilarisch zijn. Mensen betalen dure abonnementen voor nepnieuws, terwijl de waarheid gratis is.

Zoals de ex Wall Street analist Edward Dowd zegt over de schrikbarende stijging van mensen die arbeidsongeschikt zijn in Amerika sinds men begon met 'vaccineren'.

Iets veranderde er in 2021, maar wat zou het zijn? Ik vermoed dat ze verbaasd zijn, verbijsterd en radeloos.

DATA: De gevaccineerde bevolking van Engeland had bijna een miljoen sterfgevallen in 23 maanden; de ongevaccineerde bevolking had minder dan 61.000 sterfgevallen in dezelfde periode

Er is een duidelijke anomalie gezien het feit dat 18,9 miljoen of 30% van de bevolking nooit is gevaccineerd voor Covid-19. Maak de rekensom.

maart 5, 2024   19

Eindelijk komt de waarheid aan het licht. Covid is een hoax, de vaccins doden mensen! Donald Trung Quoc Don (Chữ Hán: 徵國單) / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Schokkende gegevens die zijn vrijgegeven door de regering van het Verenigd Koninkrijk laten zien dat de gevaccineerde bevolking in Engeland de afgelopen twee jaar een ongehoord aantal sterfgevallen heeft gehad in vergelijking met de ongevaccineerde bevolking, ook al heeft ongeveer 30 procent van de bevolking niet eens één dosis van het COVID-19 vaccin gehad, schrijft Ava Grace.

Volgens het U.K. Health Security Agency (UKHSA) hadden in juli 2022 18,9 miljoen mensen de eerste dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, 21,5 miljoen mensen hadden de tweede dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 2,6 miljoen mensen die de eerste dosis hadden gekregen maar de tweede hadden geweigerd, en 30,4 miljoen mensen hadden de derde dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 8,9 miljoen mensen die de tweede dosis hadden gekregen maar de derde hadden geweigerd.

Volgens de cijfers van de UKHSA kwamen op dat moment 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie. Daarom was in juli 2022 30 procent van de bevolking van Engeland nog volledig ongevaccineerd; 34 procent was niet dubbel gevaccineerd; en 50 procent was niet drievoudig gevaccineerd. De gevaccineerde bevolking als geheel was echter goed voor 95 procent van alle COVID-19 sterfgevallen tussen januari en mei 2023, terwijl de ongevaccineerde bevolking slechts goed was voor vijf procent.

Maar het feit dat deze sterfgevallen zich bijna niet voordeden onder de bevolking die met één of twee doses was gevaccineerd, is echt afschuwelijk. De overgrote meerderheid valt onder degenen die vier keer gevaccineerd zijn, waarbij deze populatie goed is voor 80 procent van alle COVID-19 sterfgevallen en 83 procent van alle COVID-19 sterfgevallen onder de gevaccineerden.

  Uit het laatste verslag van Public Health England blijkt dat de Covid-19 vaccins niet werken: De volledig gevaccineerden zijn goed voor 21% van de Covid-19 infecties, doch 58% van alle sterfgevallen

 

De harde feiten

De volgende cijfers gepubliceerd door het Office for National Statistics (ONS) in hun “Deaths by Vaccination Status” dataset zijn te vinden op de ONS website:

Tussen juli en september 2021 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 70- tot 79-jarigen in augustus met 676 sterfgevallen. Het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken vond plaats onder 80- tot 89-jarigen in september 2021 met een schokkende 13.294 sterfgevallen.

Tussen oktober en december 2021 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december met 776 sterfgevallen. Daarentegen vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december 2021 met een schokkende 16.171 sterfgevallen.

Tussen januari en maart 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 70- tot 79-jarigen in januari met 776 sterfgevallen. Ter vergelijking: het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken deed zich voor bij 80- tot 89-jarigen in januari 2022 met een schokkende 15.948 sterfgevallen.

Tussen april en juni 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in april met 500 sterfgevallen. Tegelijkertijd vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in april 2022 met een schokkende 14.902 sterfgevallen.

Tussen juli en september 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in juli met 493 sterfgevallen. Ter vergelijking: het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken deed zich voor bij 80- tot 89-jarigen in juli 2022 met een schokkende 14.286 sterfgevallen.

  Wereldkampioen vaccineren voert wereldrecord dagelijkse COVID-gevallen, vereist nu eindeloos aantal Booster prikken voor verlenging van gezondheidspas voor 6 maanden

 

Tussen oktober en december 2022 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december met 604 sterfgevallen. Daarentegen vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in december 2022 met een schokkende 19.914 sterfgevallen.

Tussen januari en maart 2023 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in januari 2023 met 551 sterfgevallen. Het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken deed zich voor onder de 80- tot 89-jarigen in januari 2023 met een schokkende 18.297 sterfgevallen.

Tussen april en mei 2023 vond het hoogste aantal ongevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 70- tot 79-jarigen in mei met 405 sterfgevallen. Tegelijkertijd vond het hoogste aantal gevaccineerde sterfgevallen door alle oorzaken plaats onder 80- tot 89-jarigen in april met een schokkende 13.713 sterfgevallen.

Wat extreem verontrustend is aan deze officiële cijfers, is dat de gevaccineerden de ongevaccineerden ver overtreffen als het gaat om sterfgevallen in elke leeftijdsgroep sinds juli 2021, ook al heeft 30 procent van de bevolking niet eens een COVID-19-injectie gehad.

Zo veel zelfs, dat er 965.609 sterfgevallen waren onder de gevaccineerden vergeleken met slechts 60.903 sterfgevallen onder de ongevaccineerden tussen juli 2021 en mei 2023. Dit betekent dat er in deze periode in totaal 1.026.512 sterfgevallen waren in Engeland en dat de gevaccineerden 94 procent daarvan voor hun rekening namen, terwijl de niet-gevaccineerden slechts zes procent voor hun rekening namen.

Dit suggereert dat de COVID-19 injecties dodelijk zijn en bewijst dat ze mensen doden.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: "Mogelijk moeten we onze definitie van 'volledig gevaccineerd' aanpassen"

 

Kijk hoe een begrafenisondernemer vertelt over vroegtijdige sterfgevallen na de uitrol van het vaccin.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/data-de-gevaccineerde-bevolking-van-engeland-had-bijna-een-miljoen-sterfgevallen-in-23-maanden-de-ongevaccineerde-bevolking-had-minder-dan-61-000-sterfgevallen-in-dezelfde-periode/

 

De grote vaccinramp – Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?

Gevaccineerden hebben tot ZES maal het infectiepercentage van ongevaccineerden, blijkt uit gegevens van de Nieuw-Zeelandse regering, zo luidt een recente kop van The Daily Sceptic. Er blijven verontrustende gegevens komen uit landen over de hele wereld: degenen die tegen Covid-19 gevaccineerd zijn, lopen Covid op in aanzienlijk hogere percentages dan degenen die niet gevaccineerd zijn. … Meer lezen overDe grote vaccinramp – Hoe komt het dat deze leugenaars nooit verantwoordelijk gesteld worden voor hun leugens en slechte werken?

https://www.frontnieuws.com/de-grote-vaccinramp-hoe-komt-het-dat-deze-leugenaars-nooit-verantwoordelijk-gesteld-worden-voor-hun-leugens-en-slechte-werken/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...