zondag 8 mei 2022

‘Waar zijn we in godsnaam mee bezig in Nederland? Dit moet nu ophouden’

 


Pfizer concludeerde op basis van een gebrekkig onderzoek bij muizen dat haar coronavaccin veilig en effectief is voor zwangere vrouwen, onthulde journalist Naomi Wolf. Dat terwijl gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie aantonen dat zwangere militairen massaal last krijgen van ernstige bijwerkingen.

Daarnaast werden zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, uitgesloten van de klinische onderzoeken van Pfizer. Ze mochten niet deelnemen, zei Wolf.

Gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie laten zien dat er echt ongelooflijk veel schade is aan foetussen – afwijkingen bij vrouwen, vrouwelijke militairen die zich hebben onderworpen aan de verplichte vaccinatie – en dat het echt heel heftig is, licht schrijver, spreker en coach Henriette Ankone toe in een video die rondgaat op social media.

Ik had geen idee hoe heftig het zou zijn

“Zien we dat in de Nederlandse pers? Nee, in het geheel niet. Totaal niet. Dat verbaast me natuurlijk helemaal niet, maar we moeten de vraag blijven stellen, want het hoort er natuurlijk wel thuis,” aldus Ankone.

Ook in Nederland krijgen zwangere vrouwen het advies om dit vaccin te gebruiken. Ankone heeft bij een aantal partijen tevergeefs geprobeerd voet aan de grond te krijgen. Ze ontdekte dat in de Braziliaanse bijsluiter van Pfizer uitgebreid werd gewaarschuwd voor de consequenties bij zwangerschappen. In de Nederlandse bijsluiter was het echter niet terug te vinden.

“Twee jaar geleden voorvoelde ik al dat deze vaccinatie dramatisch uit zou kunnen pakken voor vrouwen, maar ik had geen idee hoe heftig het zou zijn,” zegt Ankone. “En nu liggen de bewijzen er.”

We kunnen het moreel niet maken

Uit de Pfizer-documenten blijkt dat het vaccin alleen getest is op 44 zwangere muizen. Bij de helft is de zwangerschap afgerond en daarna is het onderzoek gestopt. Op basis van dit onderzoek is geconcludeerd dat het vaccin veilig is voor zwangere vrouwen.

Ankone heeft navraag gedaan in de farmaceutische industrie. “Het blijkt dat het niet meer dan normaal is dat op deze manier getest wordt,” zegt ze. “Ik bedoel daarmee dat er dus niet getest wordt. Er wordt dan gezegd: we kunnen het moreel niet maken om te testen op deze vrouwen en daarom testen we op muizen.”

Dit moet gewoon ophouden

Zwangere vrouwen krijgen op basis van deze zeer beperkte test wel het advies om zich te laten vaccineren tegen corona. “Dat is dan wel moreel aanvaardbaar? Waar zijn we in godsnaam mee bezig in Nederland? Het leed dat deze vrouwen is aangedaan en zoveel vrouwen nog aangedaan wordt die misschien op dit moment zwanger zijn, is ongekend.”

“Er moeten nu maatregelen genomen worden dat dit niet meer voorgeschreven en geadviseerd wordt aan zwangere vrouwen,” stelt Ankone. “Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Dit moet gewoon ophouden. Dit moet nu ophouden.”



Australische senator laaiend: ‘Hoe denken jullie hier in vredesnaam mee weg te komen?’

 


De Australische toezichthouder voor medicijnen TGA slaagt er maar niet in autopsies uit te voeren bij de 800 Australiërs die volgens hun eigen artsen zijn gestorven door de coronavaccins. Wat heeft de TGA in vredesnaam te verbergen? Die vraag stelde een laaiende Australische senator Malcolm Roberts onlangs in het parlement.

Hij wees erop dat klokkenluiders in het medische tijdschrift The BMJ gewag maken van geknoei met de vaccinonderzoeken van Pfizer. Herhaald vaccineren doet meer kwaad dan goed, onderstreepte de senator.

(Video verwijderd? Klik hier...)

We komen achter jullie aan

Het Australische volk is op ongekende wijze bedrogen, zei Roberts. Hij richtte zich vervolgens tot de premier, de gezondheidsminister, het ministerie van Volksgezondheid en alle anderen die betrokken zijn bij deze misdaad: “Hoe denken jullie hier in vredesnaam mee weg te komen?”

“We laten jullie hier niet mee wegkomen,” waarschuwde hij. “We hebben genoeg uithoudingsvermogen om jullie op te jagen en dat zullen we ook zeker doen. We komen achter jullie aan.”

Quercetin heeft krachtige antivirale respons ................

Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   7 mei 2022


PDF Link: https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2022/May/PDF/quercetin-health-benefits-pdf.pdf  

 


HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·       Quercetin heeft een krachtige antivirale respons, die verschillende stammen van influenza, hepatitis B en C en andere virussen remt

·       Het bestrijdt ook ontstekingen en het is aangetoond dat het de bloeddruk verlaagt bij mensen met een hoge bloeddruk in stadium 1 en kan tumoren helpen onderdrukken

·       Quercetin vermindert uw risico op verkoudheid of griep en verhoogt de mentale prestaties na extreme fysieke stress, die anders uw immuunfunctie zouden kunnen ondermijnen en u vatbaarder zouden maken voor infecties

·       Quercetin stabiliseert mastcellen, heeft cytoprotectieve activiteit in het maagdarmkanaal en heeft een direct regulerend effect op de fundamentele functionele eigenschappen van immuuncellen

·       In supplementvorm is quercetine gebruikt om obesitas, diabetes type 2, disfunctie van de bloedsomloop, chronische ontsteking, hooikoorts en stemmingsstoornissen te verbeteren

 

Dit artikel is eerder gepubliceerd op 9 september 2019 en is bijgewerkt met nieuwe informatie.

Uw immuunsysteem is uw eerstelijns verdediging tegen bacteriële en virale infecties, dus de meest effectieve manier om infectieziekten te voorkomen, is het behouden van een robuuste immuunfunctie. Uw dieet en andere levensstijlfactoren zijn hiervoor fundamenteel, maar bepaalde supplementen kunnen ook nuttig zijn.

Een van die supplementen is quercetine, 1 een antioxidant flavonol die van nature voorkomt in appels, pruimen, rode druiven, groene thee, elderflower en uien, om er maar een paar te noemen.2

Quercetin is een van die verbindingen met een breed scala aan voordelen, waardoor het nuttig is voor verschillende omstandigheden. Dat gezegd hebbende, is het misschien het meest bekend om zijn sterke antioxidant3 en antiviraal4 activiteit. Elderflower-extract, dat rijk is aan quercetine, is ook een traditioneel tonicum dat wordt gebruikt om de immuniteit te vergroten.

In supplementvorm is quercetine gebruikt om obesitas te verbeteren, diabetes type 25 disfunctie van de bloedsomloop, chronische ontsteking, hooikoorts en stemmingsstoornissen.6 Verschillende onderzoeken hebben ook gewezen op het vermogen van quercetine om verkoudheid en griep te voorkomen en te behandelen.7

In feite lijkt de antivirale capaciteit de primaire focus te zijn van veel onderzoeken naar de voordelen van quercetine. Maar er zijn ook andere, minder bekende toepassingen voor dit supplement, waaronder bloeddrukcontrole en tumorregressie.

Quercetin kan de bloeddruk verlagen

Er zijn bijvoorbeeld aanwijzingen dat quercetine het hart ten goede komt en de bloeddruk kan helpen verlagen bij patiënten met een hoge bloeddruk van fase 1. Zoals opgemerkt in één studie uit 2007 :8

"Epidemiologische studies melden dat quercetine ... geassocieerd is met een verminderd risico op coronaire hartziekte en beroerte ... Mannen en vrouwen met prehypertensie en hypertensie stadium 1 waren ingeschreven in een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebogecontroleerde crossover-studie om de werkzaamheid te testen van 730 mg quercetine / d voor 28 d [agen] vs. placebo.

De bloeddruk bij inschrijving was... 148 +/- 2/96 +/- 1 in hypertensieve proefpersonen van fase 1 ... [R]educties in systolisch (-7 +/- 2 mm Hg) diastolisch (-5 +/- 2 mm Hg) en gemiddelde arteriële druk (-5 +/- 2 mm Hg) werden waargenomen bij hypertensieve patiënten in stadium 1 na behandeling met quercetine ... Deze gegevens zijn de eerste die ons aantonen dat suppletie met quercetine de bloeddruk bij hypertensieve proefpersonen verlaagt."

Quercetin kan tumoren doen regresseren

Een andere studie ,9 gepubliceerd in Wetenschappelijke rapporten in 2016, ontdekte dat quercetine de mogelijkheid heeft om tumorregressie te veroorzaken door interactie met uw DNA en het activeren van de mitochondriale route van apoptose, de geprogrammeerde celdood van beschadigde cellen. Zoals opgemerkt in de samenvatting van deze studie :

"... quercetine veroorzaakte cytotoxiciteit in leukemische cellen op een dosisafhankelijke manier ... Naast leukemische cellen veroorzaakte quercetine ook cytotoxiciteit in borstkankercellen, maar het effect op normale cellen was beperkt of onbestaand.

Verder veroorzaakte quercetine S-fase-stilstand tijdens de progressie van de celcyclus in geteste kankercellen ... Belangrijk is dat toediening van quercetine leidt tot een ~ 5-voudige toename van de levensduur bij tumordragende muizen in vergelijking met die van onbehandelde controles.

Verder ontdekten we dat quercetine rechtstreeks met DNA in wisselwerking staat en een van de mechanismen kan zijn om apoptose in te leiden in zowel kankercellijnen als tumorweefsels door de intrinsieke route te activeren. Onze gegevens suggereren dus dat quercetine verder kan worden onderzocht op zijn potentieel om te worden gebruikt bij kankertherapeutica en combinatietherapie."

Hoe Quercetin ontstekingen bestrijdt en immuniteit bevordert

Zoals gezegd staat quercetine vooral bekend om het vergroten van de immuniteit en het bestrijden van ontstekingen. Zoals opgemerkt in een studie uit 201610 in het tijdschrift Nutrients omvatten werkingsmechanismen (maar niet geschikt) de remming van :11

•Door lipopolysaccharide (LPS) geïnduceerde tumornecrosefactor α (TNF-α) -productie in macrofagen (TNF-α is een cytokine dat betrokken is bij systemische ontsteking, uitgescheiden door geactiveerde macrofagen, een type van immuuncel dat vreemde stoffen, microben en andere schadelijke of beschadigde componenten verteert)

•LPS-geïnduceerde mRNA-spiegels van TNF-α en interleukine (IL) -1α in ‘glial’-cellen, wat resulteert in "verminderde apoptotische neuronale celdood"

•De productie van ontstekingsproducerende enzymen

•Calciuminstroom in de cel, wat op zijn beurt :

◦Pro-inflammatoire cytokine-afgifte

◦Histamine en serotonine komen vrij uit darmmastcellen12

Volgens dit artikel, quercetine stabiliseert ook mast cellen, heeft cytoprotectieve activiteit in het maagdarmkanaal, en "een direct regulerend effect op de functionele basiseigenschappen van immuuncellen,"waardoor het een enorm arsenaal aan moleculaire doelen in het micromolaire concentratiebereik kan remmen, hetzij door veel ontstekingsroutes en -functies te down-reguleren of te onderdrukken."13

De volgende figuur uit het tijdschrift Nutrients14 toont de vele mogelijke routes waardoor quercetine ontstekingen remt en de immuunfunctie versterkt. Tabel 1 in deze studie vat ook de primaire effecten van quercetine op ontstekingen en immuun functie, afhankelik van de soort cel-lijn die bij het onderzoek is gebruikt.


Aantoonbare gezondheidsvoordelen van Quercetin

In diermodellen is aangetoond dat quercetine :15

·         Verbetering van de ontstekingsreactie veroorzaakt door carrageenan,16 een hielstam komend levensmiddelenadditief

·         Verminder de productie van TNF-α in visceraal vetweefsel (intra-abdominaal vet dat uw risico op gezondheidscomplicaties zoals diabetes type 2 en hartaandoeningen verhoogt)

·         Verminder klinische symptomen van artritis

·         Verbeteren van herstel van motorische functie na dwarslaesie (volgens dit artikel, "Intraperitoneale doses van 5-100 micromol quercetine / kg lichaamsgewicht resulteerden in de helft of meer van de dieren die liepen ... Dit vermogen om herstel van dwarslaesie te bevorderen, lijkt sterk afhankelijk te zijn van de dosis en de doseringsfrequentie"

In menselijke studies is aangetoond dat quercetine :17

·         Verminder de totale ziektedagen en de ernst van de symptomen die verband houden met infectie van de bovenste luchtwegen (URTI) bij lichamelijk fitte personen ouder dan 40 jaar (dosering: 500 of 1000 mg / dag gedurende 12 weken)

·         Verminder het risico op ziekte, ontsteking en oxidatieve stress aanzienlijk na intensieve training

·         Augment aangeboren immuun functie bij sportgestreste atleten

·         Verminder virale ziekte en verbeter de mentale prestaties na extreme fysieke stress die anders uw immuun functie zou kunnen ondermijnen (in één onderzoek18 45% in de placebogroep werd ziek met verkoudheid van grijp na een zware drydaagse trainingsroutine, vergeleken met slechts 5% in de behandelingsgroep, sterven 1.000 milligram quercetine kreeg in combinatie met vitamine C en niacine om de absorptie te

·         Bescherm tegen het spectrum van ziekteverwekkers in het buitenland, waaronder rhinovirussen, adenovirussen en coronavirussen

Quercetin is een krachtige antivirale remedie

Verschillende onderzoeken hebben inderdaad de effectiviteit van quercetine tegen een reeks virale infecties bevestigd. Hieronder noem ik er een paar. Samenvattend kunnen de krachtige antivirale effecten van quercetine worden toegeschreven aan drie hoofdmechanismen:

1.      Remmen van het vermogen van het virus om cellen te infecteren

2.      Replicatie van reeds geïnfecteerde cellen remmen

3.      Vermindering van de resistentie van geïnfecteerde cellen tegen behandeling met antivirale medicatie

Een onderzoek uit 1985 wees uit dat quercetine de infectiviteit en replicatie van herpes simplex-virus type 1, poliovirus type 1, parainfluenza-virus type 3 en respiratoir syncytieel virus remt.19

Een dierstudie uit 201020 bevonden quercetine remt influenza A- en B-virussen. Er zijn nog twee andere belangrijke ontdekkingen gedaan :

1.      De virussen konden geen resistentie tegen quercetine ontwikkelen

2.      Bij gelijktijdig gebruik met antivirale middelen (amantadine of oseltamivir) werd het effect aanzienlijk versterkt - en het verhinderde de resistentie tegen geneesmiddelen

Een dierstudie uit 2004 naar het effect van quercetine op influenza gebruikte een stam van het H3N2-virus. Volgens de auteurs :21

"Bij de muizen resulteerde intranasaal invulling van het influenzavirus A / Udorn / 317/72 (H3N2) in een significante verlaging van de longconcentraties van catalase, verminderde glutathion en superoxide dismutase ... Deze effecten werden waargenomen op de 5e dag na virale instillatie.

Orale suppletie met quercetine gelijktijdig met virale instillatie veroorzaakte een significante toename van de longconcentraties van catalase, verminderde glutathion en superoxide dismutase ..

Er wordt geconcludeerd dat er tijdens infectie met het influenzavirus 'oxidatieve stress' is.'Omdat quercetine de concentraties van veel antioxidanten heeft hersteld, wordt voorgesteld dat het nuttig kan zijn als medicijn om de long te beschermen tegen de schadelijke effecten van zuurstofafgeleide vrije radicalen die vrijkomen tijdens infectie met het influenzavirus."

In 2014 merkten onderzoekers op dat quercetine "een veelbelovende behandeling voor verkoudheid" lijkt te zijn, veroorzaakt door het rhinovirus, en voegde eraan toe dat "er is aangetoond dat quercetine de virale internalisering en replicatie in vitro vermindert, en virale lading, longontsteking en hyperreactiviteit in de luchtwegen in vivo."22

By attenuating oxidative damage, it also lowers your risk of secondary bacterial infections, which is actually the primary cause of influenza-related deaths. Importantly, quercetin increases mitochondrial biogenesis in skeletal muscle, which suggests part of its antiviral effects are due to enhanced mitochondrial antiviral signaling. According to the authors:

"… [I]n vitro studies have demonstrated that quercetin acts as a potent antiviral agent by inhibiting viral replication of several respiratory viruses, including influenza virus, parainfluenza virus, respiratory syncytial virus, adenovirus and rhinovirus. Although the quercetin's antiviral mechanisms are not well understood, a number of possibilities have been proposed and is summarized in Figure 1."


Bron: Journal of Infectious Diseases and Preventive Medicine 24 mei 2014; 2: 111

Onderzoek23 gepubliceerd in 2015 op de quercetine de replicatie van het hepatitis B-virus in menselijke levercellen remde, cellen tegen infectie beschermde en de verstorende van infectie in riet geïnfecteerde monsters beperkte. Bovendien was het antivirale effect sterk versterkt in combinatie met antivirale middenelen (lamivudine, entecavir van adefovir).

Volgens de auteurs "geven de resultaten aan dat quercetine de HBV-antigeensecretie [hepatitis B-virus] en genoomreplicatie in menselijke hepatoma-cellijnen remde, wat suggereert dat quercetine een potentieel effectief anti-HBV-middel kan zijn.'Andere studies24,25 ananten dat quercetine ook de hepatitis C-infectie kan remmen.

Uit een dieronderzoek uit 2016 bleek dat quercetine het hepatitisvirus van de muis en het denguevirus remde.26

Een ander onderzoek uit 2016 wees uit dat quercetine bescherming bood tegen influenza A-virus H1N1 door de eiwitexpressie te moduleren. Meer specifiek was de regulering van hitteschokeiwitten, fibronectine 1 en bananine van cruciaal belang voor het verminderen van virale replicatie.27

Een derde in 2016 gepubliceerde studie wees uit dat quercetine een breed spectrum aan influenzastammen remde, waaronder H1N1, H3N2 en H5N1. Volgens de auteurs "geeft deze studie aan dat quercetine dat remmende activiteit vertoont in het vroege stadium van influenza-infectie een toekomstige therapeutische optie biedt om effectieve, veilige en betaalbare natuurlijke producten te ontwikkelen voor de behandeling en profylaxe van [influenza A-virussen] -infecties."28

Quercetin is een veel veiliger alternatief voor antivirale middelen

Gezien de krachtige antivirale effecten van quercetine, zou het verstandig zijn om er eerst gebruik van te maken, voordat u zijn toevlucht neemt tot antivirale middelen zoals Tamiflu. Tamiflu heeft niet alleen aangetoond dat het de duur van griepsymptomen met minder dan 17 uur verkort29,30 het ongedierte ook de virale transmissie niet en verlaagt uw risico op complicaties als gewg van griep, zoals longontsteking, niet.31,32

Wetenschappers hebben ook gewaarschuwd dat de risico's van Tamiflu veel groter zijn dan de voordelen.33 Deze omatten stuiptrekking van risico, herseninfecties, psychose en andere neuropsychiatrische problemen34 inclusief stammingswisselingen, suïcidale gezoelens, auditieve hallucinaties, verslechtering van het geheugen en slapeloossheid.35

Het medicijn is bijzonder riskant voor kinderen en meer dan de helft van alle kinderen die Tamiflu gebruiken, heeft bijwerkingen van het medicijn.36,37 Gezien de risico's en de beperkte effectiviteit ervan, lijkt quercetine een sluier sluiger en effectiever alternatief. Studies hebben herhaalelk aanetond dat quercetine niet-toxisch is, zonder nadelige bijwerken.

 

 

Bronnen en referenties

·         1, 3, 6 Fitoterapia 2015 oktober; 106: 256-71

·         2 Superfoodly, 100 Quercetin Foods

·         4, 7, 28 Virussen 2016 jan; 8 (1): 6

·         5 Medicinenet.com 30 augustus 2013

·         8 Journal of Nutrition 2007 Nov; 137 (11): 2405-11

·         9 Wetenschappelijke rapporten 12 april 2016; 6 Artikelnummer: 24049

·         10, 15 Nutriënten 2016 mrt; 8 (3): 167, 5.2.1 Diermodellen

·         11, 13 Nutriënten 2016 maart; 8 (3): 167, 5.1.2 Actiemechanisme

·         12 Nutriënten 2016 mrt; 8 (3): 167, tabel 1: Mastcel

·         14 Nutriënten 2016 mrt; 8 (3): 167, figuur 2

·         16 ChrisKresser.com Carrageenan

·         17 Nutriënten 2016 mrt; 8 (3): 167, 5.2.3 Klinische studies

·         18 Journal of Medical Virology. 1985 jan; 15 (1): 71-9

·         19 Journal of Medical Virology Januari 1985 DOI: 10.1002 / jmv.1890150110

·         20 Antiviraal onderzoek 2010 nov; 88 (2): 227-35

·         21 Experimental Lung Research 2005; 31 (5)

·         22 Journal of Infectious Diseases and Preventive Medicine 24 mei 2014; 2: 111

·         23 Virologica Sinica augustus 2015; 30 (4): 261-268

·         24 Hepatologie 2009 dec; 50 (6): 1756-64

·         25 UCLA Newsroom 6 januari 2010

·         26 Asian Pacific Journal of Tropical Medicine januari 2016; 9 (1): 1-7

·         27 Journal of Agricultural and Food Chemistry 2016; 64 (21): 4416-4425

·         29, 31 BMJ 2014; 348: g2545

·         30 Forbes 10 april 2014

·         32 The Guardian 10 april 2014

·         33 Cochrane Database of Systematic Reviews 2014, nummer 4. Kunst. Nee.: CD008965

·         34 Newsweek 15 januari 2018

·         35 Clin Psychopharmacol Neurosci. 2015 aug; 13 (2): 209–211

·         36 The Guardian 31 juli 2009

·         37 Eurosurveillance juli 2009; 14 (30)

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/05/07/quercetin-health-benefits.aspx   

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...