maandag 4 oktober 2021

De Standaard 4/10/2021 - Molnupiravir (nvdr.: versus 25 goed werkende alternatieven)

 Het eerste (?)  medicijn tegen Covid-19 Molnupiravir,.  — © abaca

Pil tegen corona komt eraan, maar is ze betaalbaar?

“Geen alternatief voor wie vaccin weigert”

Molnupiravir halveert het risico om na een positieve coronatest in het ziekenhuis te belanden. 

Is zo’n behandeling honderden euro’s waard? 

“De studie is zeer hoopgevend”, zegt viroloog Johan Neyts.

Al is het geen alternatief voor wie zich niet laat vaccineren.

Maxie Eckert  Bron: De Standaard

4/10/2021 om 11:30

 

NVDR.:  Enkele Opmerkingen ……

Weer een nieuw pilletje van Big Farma op de markt, maar zoals het artikel in 

De Standaard vermeld:

1) Onbetaalbaar

2) Het is een studie, al dan niet hoopgevend want het geldt maar voor 50% v/d  gevaccineerde bevolking? 

3) Maar  “Geen alternatief voor wie een vaccin weigert?”

4) Te verkrijgen na een positieve PCR test (een test die het verschil niet kan maken tussen een griepje en sars-Cov-2 !!! met veel te hoge cycli en waarvan de uitvinder zegt dat deze test hier niet voor geschikt is!).

Dus, eerst enkele 2, 3 of misschien wel 4 …  gevaarlijke mRna-jabs krijgen en (omdat ze toch eerst nog veel geld moeten opbrengen?) en dan nog eens een (duur) pilletje?  En dit alles voor een griep waar er een 99,98% overlevings kans voor is!  Tenminste als je natuurlijk immuunsysteem nog overeind blijft na al deze vaccinaties (die blijkbaar toch niet zo goed werken).

5) Het eerste pilletje tegen Covid-sars-2 ??  Echt, het eerste?? (zie hieronder)

6) Overbodig, jawel net zoals de vaccinaties trouwens, maar dat wist u ondertussen al, nietwaar?

=> Er bestaan meer dan 20 (twintig, TWINTIG, TWINTIG !!!) (genees)middelen, nutriceuticals en farmaceuticals die NU reeds goed werken tegen de Covid-griep.

Ik zal, in den treure, hieronder het lijstje nog eens hernemen,  alleen is het de vraag of dit nog wel nuttig is voor de Vlaamse 80% dubbel gevaccineerden 😒:

 

 Er bestaan (bij mijn weten) een goede 20-tal werkende middelen (ook niet farmaceutische, natuurlijke dus) tegen deze Coronagriep, die deze gevaarlijke vaccinaties overbodig maken

Hier gaan we dan maar weer:

 

1)  CDS (al dan niet intraveneus) (formule CLO2) door NASA al in 1987 ‘The Universal Anti-dote’ genoemd

Andreas Kalcker biofysicus en professioneel uitdrager van chloordioxide (Chlorine dioxide in het Engels) (of ook CDS (CLO2) genoemd, en neen dit is GEEN bleekmiddel zoals sommigen ons willen doen geloven!) heeft in de Spaanstalige wereld (Zuid- en Midden Amerika.) vele grote successen geboekt tegen Covid-19.  

“Deze behandeling werd voor het eerst gebruikt voor COVID-19 door het leger, de politie en de politici in Bolivia, die allemaal binnen vier dagen herstelden (2020). Er werd toen een wet aangenomen waardoor het een landelijke behandeling werd. Als gevolg hiervan daalde het aantal 100 sterfgevallen per dag tot vrijwel nul.

Een klinische proef bevestigde vervolgens de werkzaamheid van deze behandeling tegen COVID-19.”

Zijn oplossing verlaagde het sterftecijfer in verschillende Latijns-Amerikaanse landen en wordt gebruikt door 5.000 artsen in 25 landen. Een klinische proef bevestigde de doeltreffendheid ervan. https://andreaskalcker.com/en/ 

Mondspoelingen met het middel chloordioxide (CLO2 in een glas water) zijn ook aanbevolen door Prof Sucharit Bhakdi om Covid-19 infectie te voorkomen. 

 Goede hoop om de COVID-19-pandemie te beëindigen.

De klinische studie toonde aan dat chloordioxide effectief is bij patiënten die worden behandeld met orale ClO2 en dat zijn gebruik ervan in de COVID-19-pandemie zich  positioneert als een grote hoop om het onder controle te krijgen, op basis van de wetenschappelijke grondslagen die in eerdere onderzoeken zijn onthuld. 

 


Chloordioxide bleek gunstig te zijn bij de behandeling van COVID-19, waardoor een negatieve RT-PCR na 7 dagen werd gemaakt bij honderd procent van de patiënten die het tijdens de klinische studie gebruikten, waardoor hun symptomen die verband hielden met deze ziekte snel werden verminderd en de laboratoriumparameters terug op normaal komen in een tijdsbestek van 14 tot 21 dagen.                                                  

Bovendien merkten de onderzoekers op dat patiënten die chloordioxide gebruikten als behandeling voor COVID-19, ook de symptomen na de ziekte aanzienlijk verminderden, vergeleken met patiënten die niet werden behandeld met ClO2.                

We worden geconfronteerd met een oplossing die een einde kan maken aan de pandemie, nu wetenschappelijk bewezen.                                                                  

Een nieuwe studie bewijst dat chloordioxide (CLO2 of nog MMS) SARS-CoV-2 spike-eiwitten blokkeert om te binden met menselijke receptoren.  Link: http://www.remedypublications.com/open-access/inhibition-of-the-binding-of-variants-of-sars-cov-2-coronavirus-spike-7364.pdf

CDS redt levens! U hebt nu de mogelijkheid om de eerste meervoudige klinische studie te lezen die in verschillende Latijns-Amerikaanse landen is uitgevoerd en die duidelijk aantoont dat chloordioxide een volledig effectieve behandeling is tegen COVID-19

 Clinical Study: https://andreaskalcker.com/en/coronavirus/clinical-study-with-chlorine-dioxide.html   

Zie meer informatie over CDS op:

 www.AndreasKalcker.com/en/

 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Why-ClO2-works-against-covid-19:2

 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Coronavirus-sub-esp-1:b

 https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/How_to_make_CDS/a21c324ba9f86723a8ec272b3ab0c542c2396a43/0a21fb

 https://www.bitchute.com/video/om6SzZ6AWt0s/

 https://www.bitchute.com/video/9uiiwWpgO3fO/

https://lbry.tv/@Kalcker:7

 www.COMUSAV.com

 www.forbiddenhealth.com

 https://ugetube.com/watch/the-universal-antidote-documentary-chlorine-dioxide-or-mms_5tsqNrp6ltRuUBh.html

https://zelfzorgcovid19.nl/wateroplossing-van-chloordioxide-om-covid-19-te-behandelen-of-te-voorkomen/ 

 www.dioxilife.com/en/ (hier kan je CDS bestellen, maar je kan het ook zelf maken zie op https://andreaskalcker.com/en )

 

LINK: https://www.stopworldcontrol.com/cds/ 

2)  Hydrochloroquine & zink;

In Nederland genas Dr. Rob Elens (https://zelfzorgcovid19.nl) elke coronapatiënt in vier dagen, met HCQ en zink. De overheid dreigde zijn medische licentie in te trekken, als hij niet onmiddellijk zou stoppen. Hij kreeg in feite opdracht de mensen te laten sterven. Dr. Rob Elens heeft toen een aantal video's gemaakt om mensen te informeren over effectieve behandelingen voor COVID-19, welke stante pede van het internet verwijdert werden.

Professor Didier Raoult (Frankrijk)  wordt beschouwd als de werelddeskundige op het gebied van infectieziekten. Hij heeft zijn eigen 'leger' van wetenschappelijke onderzoekers en heeft honderd medische scripties en universitaire doctoraten geleid.

Zijn mening heeft vele wereldleiders beïnvloed en zijn stem draagt een grote internationale autoriteit.

Aan het begin van de pandemie behandelde professor Raoult covid patiënten met een medicijn dat al meer dan zestig jaar bestaat en beroemd is om zijn veiligheid en efficiëntie bij het verslaan van coronavirussen: hydroxychloroquine, dit is een bekend medicijn tegen malaria.  Tegen die ziekte mocht het middel worden ingezet, maar nu een wereldwijde vaccinatie tegen Covid-19 in het gedrang komt wegens een efficiënte behandeling is er van officiële zijde plots niets dan kritiek op deze behandeling.  Ze zou zelfs de toestand van de patiënt verslechteren in plaats van te verbeteren, zo luidt het ineens.  Een positieve werking zou niet aangetoond zijn.  Dit is onjuist.  De media zwijgen over het feit dat de behandeling op de kaart gezet is door een wereldwijd gerenommeerde Franse professor, Didier Raoult.  Een studie in The Lancet beweerde dat het medicijn onwerkzaam was of zelfs een averecht effect had.  Hierop baseerde de hele medische wereld zich om de behandeling af te voeren.  Helaas voor hen bleek de studie aan alle kanten te rammelen, en werd ze kort na publicatie terug ingetrokken.  



Hydroxychloroquine is veel werkzamer wanneer het samen met zink wordt toegediend.  Ook dit werd in een aantal controlestudies verwaarloosd.

De redenen waarom dit goedkope en welbekende medicijn werkzaam is zijn eveneens bekend.  

1° Hydrochloroquine maakt het bloed meer alkalisch, waardoor het virus zich minder makkelijk vermenigvuldigt.  

2° het maakt zuurstof vrij van het hemoglobine waardoor de zuurstofnood vermindert; 

3° het tempert de cytokine storm die het immuunsysteem onderuit haalt.  

4° Het belet het coronavirus om zich te binden aan hemoglobine, de molecule die zuurstof transporteert in ons lichaam.  

5° Het belet ook dat het ijzer, aanwezig in hemoglobine, zich losmaakt van de molecule en zich afzet in de long en daardoor schade aanricht. 

6° Op de koop toe werkt hydrochoroquine anti-bloedstollend in  patiënten met Lupus , verbetert het de pijn in spieren en gewrichten, voorkomt het huiduitslag (rash) en ontsteking van het hartzakje (pericarditis), vochtuitstorting in de borstholte (pleuritis), vermoeidheid en koorts. 

In landen waar hydroxychloroquine op grote schaal wordt gebruikt, zoals bijvoorbeeld veel Afrikaanse landen, is er vrijwel geen COVID-19!

‘Dit is het einde van de pandemie!' zei professor Raoult

3)  hydroxychloroquine + zink + azitromycine.

In New York behandelde de huisarts Dr. Vladimir Zelenko meer dan 500 covid patiënten met hydroxychloroquine + zink + azitromycine. (3)  Hij had ook een 100% herstelpercentage, met nauwelijks bijwerkingen, en geen ziekenhuisopnames.

Naarmate de tijd verstreek, hielp Dr. Zelenko ruim duizend covid patiënten te herstellen, meestal binnen enkele dagen. 

Hij ontwikkelde een protocol voor de behandeling van COVID-19 dat wereldberoemd werd en het leven van tienduizenden mensen over de hele wereld redt. Het heet The Zelenko Protocol en bestaat uit het toedienen van hydroxychloroquine, gecombineerd met zink en azitromycine. 

 


4)  Een zeer goed alternatief voor HCQ is een natuurlijk supplement genaamd QUERCETINEdat hetzelfde doet als HCQ: het helpt zink door de celwand te breken en doet het levensreddende werk.

Quercetine heeft geen heftige bijwerkingen en is voor iedereen als supplement te koop in gezondheidswinkels of je kunt het online kopen. terwijl de meeste andere zink-ionoforen, zoals CQ, HCQ en Kinine, alleen op doktersrecept verkrijgbaar zijn (deze zijn dan vaak wel krachtiger maar geven wat meer kans op bijwerkingen).  

·         Quercetine gaat ontstekingen tegen.

·         Quercetine is een zink-ionofoor en verbetert                                                        de zink-absorptie.

·         Vitamine C stimuleert de opname van Quercetine. 



5)  Zink in combinatie met  Quercitine en/of  groene thee extract EGCG (epigallocatechin gallate) of nog clioquinol;

Zink is zeer belangrijk voor het immuunsysteem (0).

Een chronisch of acuut zink-tekort kan ontstaan vanwege meerdere redenen:

o    Het zink-absorptievermogen van mensen neemt af naarmate men ouder wordt.

o    Zink-tekort kan ook ontstaan wanneer men een chronische aandoening heeft waardoor er meer zink wordt verbruikt.

o    Een slordige life style kan oorzaak zijn van een zink-tekort (bijvoorbeeld alcoholisme kan leiden tot een zink-tekort).

o    Er is een hoger verbruik van zink tijdens een infectie wat kan leiden tot een acuut zink-tekort.

 

Bij een chronisch zink-tekort is een aanvulling middels zink-supplementen op het dagelijks dieet noodzakelijk.

Over de positieve effecten van het innemen van zink-supplementen op:

o    long ontsteking bij kinderen.

o    long ontsteking bij ouderen.

o    COVID-19 “Wij stellen dat het menselijke immuunsysteem perfect is uitgerust om het SARS-CoV-2-virus aan te pakken en dat het COVID-19-geassocieerde sterftecijfer (C.F.R.) grotendeels kan worden verminderd door de zink dieet inname te verbeteren en de zinkvormige absorptie (via Zn2+-ionoforen voor ouderen – chloroquine, eventueel kinine of clioquinol) te verbeteren”.

o    “Kan zink-correctie in SARS-CoV-2 patiënten de resultaten van de behandeling verbeteren?”.

o    COVID-19 “Behandeling niet-IC patiënten met zink vs zonder zink is 2x zo effectief” 

Een zink-correctie kan plaatsvinden middels supplementen echter naast een zinksupplement is er een zogenaamde zink-ionofoor nodig om zink in de cel te krijgen.

Voorbeelden van zink-ionoforen zijn: Chloroquine (CQ), HydroxyChloroQuine (HCQ), Kinine, Quercetine (QCT). 

6)  Vernevelde waterstofperoxide (Dr. David Brownstein genas intussen honderden covid-patiënten met vernevelde waterstofperoxide. Zelfs stervende mensen herstelden in een paar dagen. De overheid verbood Dr. Brownstein te schrijven over zijn succesvolle behandeling, en zijn medische blog werd van het internet verwijderd).   

     



7)  ivermectine (kost minder dan één €/dag& zink;  

     Ivermectine, een medicijn dat wordt gebruikt om parasitaire infecties bij mensen te behandelen en dat vaker bij dieren wordt gebruikt, is nu populair en explodeert in Azië. Dit geldt ook in India. 

     In Indonesië melden apotheken in heel Azië een hausse in de verkoop van het medicijn, en het is uitverkocht op e-commercesites zoals Bukalapak en Shopee. "Mensen stroomden toe om het te kopen", zei een apotheker van de Penang Island Pharmacy in de stad Medan in Noord-Sumatra, die niet bij naam wilde worden genoemd. Aziaten staan ​​niet op het punt te sterven om Bill Gates te laten opscheppen: "Ik zei het je toch."

-Ivermectine is een antiparasitair geneesmiddel dat mogelijk nog nuttiger is tegen COVID-19 dan hydroxychloroquine (HCQ). Echter, net als HCQ, is het gebruik van ivermectine wereldwijd onderdrukt, ontmoedigd en zelfs gewaarschuwd, ondanks decennia van veilig gebruik voor andere aandoeningen 

· In de VS roept de Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) op tot wijdverbreide toepassing van ivermectine, zowel als profylactisch middel als voor de behandeling van alle fasen van COVID-19

-Wat ivermectine bijzonder nuttig maakt bij COVID-19, is het feit dat het zowel werkt in de initiële virale fase van de ziekte, wanneer antivirale middelen nodig zijn, als in de ontstekingsfase, wanneer de virale belasting afneemt en ontstekingsremmers worden vereist

-Een door de WHO gefinancierd wetenschappelijk onderzoek wees uit dat ivermectine het aantal sterfgevallen door COVID-19 met 75% verminderde. Het verhoogde ook de virale klaring (viral clearence). Een meta-analyse van een groter aantal onderzoeken vond een afname van 68% in sterfgevallen

Ondanks robuuste wetenschappelijke ondersteuning voor ivermectine weigeren de WHO, de Amerikaanse FDA en NIH allemaal om het medicijn aan te bevelen op grond van onvoldoende bewijs

 MATH+, I-MASK+ en I-RECOVER  Protocols; De FLCCC heeft drie

  verschillende COVID-19 protocollen gepubliceerd, die allemaal het 

  gebruik van ivermectine omvatten:

I-MASK+ 24 — een protocol voor preventie en vroege thuisbehandeling

I-MATH+ 25 — een behandelprotocol in het ziekenhuis. De klinische en wetenschappelijke grondgedachte voor dit protocol is door vakgenoten beoordeeld en is medio december 2020 gepubliceerd in het Journal of Intensive Care Medicine 26.

I-RECOVER 27 — een langetermijn behandelingsprotocol voor het lange-afstandssyndroom 



8)  Vitamine C (ook intraveneus zoals in China gebruikt tegen Covid-19);

In China ondervond men dat een oude, beproefde behandeling met intraveneuze toediening van hoge doses vitamine C goede resultaten gaf.  Van 50 middelmatig zwaar getroffen patiënten in Sjanghai overleed niemand na toediening van vitamine C. De behandeling heeft geen nevenwerkingen en is efficiënt. Een publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift JAMA toonde aan dat het sterftecijfer bij patiënten op intensieve zorgen met 20% daalde na deze behandeling.  Het vitamine helpt het immuunsysteem onder stress om op een juiste en efficiënte manier te reageren.  Vitamine C helpt de cytokine storm bij covid-patiënten onder controle te krijgen.

9)  Vitamine D (levels over 40 ng/ml),

Ook Vitamine D is een belangrijke speler voor het immuunsysteem.  

                  Bron: https://www.grassrootshealth.net/ 

Uit een drietal studies blijkt de belangrijke rol die een vitamine-D-tekort speelt in het verloop van COVID-19 :

· “Vitamine D-tekort verhoogt de incidentie van luchtweginfecties. Meer dan 1 miljard mensen wereldwijd hebben een tekort aan vitamine D. Als een vitamine D-deficiëntie wordt geassocieerd met incidentie of ernst van de SARS-CoV-2-infectie, zou een wereldwijde oproep kunnen worden gedaan voor vitamine D-supplementatie om de pandemie te beperken.” Conclusie uit een Belgisch onderzoek onder 186 COVID-19 patiënten is dat met name bij mannen een vitamine-D-tekort sterk samenhangt met de incidentie en het stadium van de ziekte zoals zichtbaar op een CT-scan.

· Conclusie uit een Fillipijns onderzoek onder 212 COVID-19 patiënten is dat een negatief verloop sterk samenhangt met het vitamine-D-tekort.

· Conclusie uit een Indonesisch onderzoek onder 780 COVID-19 patiënten is dat mortaliteit en vitamine-D-tekort sterk samenhangen ook wanneer gecontroleerd wordt voor leeftijd, geslacht en comorbiditeit.

· Conclusie uit een Israëlisch onderzoek onder 7807 personen is dat 782 COVID-19 positief testen juist met een hoog vitamine-D-tekort. 

Vitamine D-tekort, zo blijkt, verhoogt het risico om te overlijden aan COVID-19 aanzienlijk, en de meeste Amerikanen hebben een vitamine D-tekort, triest om te zeggen.

Het vitamine D-prohormoon helpt het type hyperontsteking te voorkomen dat ontstaat door een door COVID geïnduceerde cytokinestorm, blijkt uit de laatste gegevens. Vitamine D helpt ook om te beschermen tegen de noodzaak van een beademingsapparaat, een risicovolle interventie in de westerse geneeskunde waarvan bekend is dat het patiënten doodt die in het ziekenhuis worden opgenomen nadat ze positief waren getest op het nieuwe virus.

"Ik denk dat dat waarschijnlijk een van de slimste dingen is die een persoon op dit moment zou kunnen doen, met een onvoorspelbare rol van een relatief onbekende ziekte", zegt Dr. Peter Osborne van Origins Nutrition Center in Sugar Land, Tex., over vitamine D-suppletie.

"Wat we op dit moment weten over vitaminetherapie, met name over vitamine D, is een nieuwe studie verschenen en er is een nieuwe analyse naar buiten gekomen over wat we weten over vitamine D en COVID."

 

10)   Broomhexine – OTC-medicijn

Broomhexine is een goedkoop en bovendien zonder recept vrij verkrijgbaar medicijn een zogenaamd Over-The-Counter-(OTC)-medicijn. Uit recent onderzoek blijkt dat Broomhexine de celtoegang voor een virus blokkeert. In combinatie met HCQ werkt het nog beter. Ook HCQ kent een virusblokkerende werking maar is in Nederland door het NHG nog niet positief geadviseerd. Zie: https://zelfzorgcovid19.nl

Deze onderzoeken zijn zogenaamde Randomised Control Trial (RCT) en maken gebruik van laag gedoseerd HCQ wat nodig is om als zink-ionofoor te dienen. Omdat HCQ in Nederland door het NHG negatief wordt geadviseerd bij COVID-19 kan een vervangende zink-ionofoor gebruikt worden in de vorm van Quercetine (zie hierboven). 

Voor een advies over supplement en OTC-medicijn doseringen afhankelijk van uw situatie lees verder op de pagina over zelfzorg op https://zelfzorgcovid19.nl

Behalve via supplementen kunnen bovenstaande mineralen, vitamines en nutriënten ook via voedingsmiddelen ingenomen worden. Een uitgebreidere beschrijving van deze voedingsmiddelen vindt u op de pagina over voeding.

Zie verdere informatie op: https://zelfzorgcovid19.nl 

11) Vernevelde Budesonide:

Dr. Richard Bartlett werd door de Texaanse overheid gevraagd om deel uit te maken van het team dat zorgt voor kwalitatieve gezondheidszorg in heel Texas.

Dr. Bartlett werd jaar na jaar opnieuw gevraagd, gedurende zeven jaar, om deel uit te maken van dit team.
Deze behandeling wordt ook gebruikt in Taiwan, Japan en IJsland, waar zeer weinig mensen zijn gestorven aan Covid-19, in populaties van tientallen miljoenen mensen!

Budesonide getuigenis   https://youtu.be/myPA3u8kPQY

Gedetailleerde informatie over Budesonide is te vinden op https://budesonideworks.com/  

 

12) Fenofibrite: 

Een goedgekeurd medicijn dat normaal gesproken wordt gebruikt om abnormale niveaus van vetstoffen in het bloed te behandelen, zou de infectie veroorzaakt door het SARS-CoV-2-virus tot 70 procent kunnen verminderen, onthult een onderzoek in het laboratorium door een internationale samenwerking van onderzoekers. Het onderzoeksteam, geleid door de Universiteit van Birmingham en Keele University in het VK en het San Raffaele Scientific Institute in Italië, heeft aangetoond dat fenofibraat en zijn actieve vorm (fenofibrinezuur) de SARS-COV-2-infectie in menselijke cellen in het laboratorium. Belangrijk is dat vermindering van infectie werd verkregen met gebruikmaking van concentraties van het geneesmiddel die veilig en haalbaar zijn met de standaard klinische dosis fenofibraat. Fenofibraat, dat is goedgekeurd voor gebruik door de meeste landen ter wereld, waaronder de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en het Britse National Institute for Health and Care Excellence (NICE), is een oraal medicijn dat momenteel wordt gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals hoge niveaus cholesterol en lipiden (vetstoffen) in het bloed.

Het team roept nu op tot klinische proeven om het medicijn te testen bij gehospitaliseerde COVID-19-patiënten, die moeten worden uitgevoerd naast twee klinische proeven die momenteel ook lopen bij dergelijke patiënten in onderzoek dat wordt geleid door het ziekenhuis van de Universiteit van Pennsylvania in de VS en Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem in Israël. 

13) Azitromycine

 

Dr. Jaideep Dogra in India ontdekte nog een stukje van de puzzel.  De trombose in de longen blijkt in de hand gewerkt te worden door de aanwezigheid van een andere ziektekiem, de chlamidia pneumonia  Deze kiem blijkt bij nogal wat hartpatiënten aanwezig te zijn, en zelfs ‘slapend’ bij 10% van de hele bevolking.  Onder invloed van het coronavirus wordt chlamydia volgens hem geactiveerd en werkt de trombose in de hand.  Azitromycine is een antibioticum dat efficiënt een chlamydia-infectie kan bestrijden en dus zeker kan bijdragen tot het voorkomen van bloedklonters en ademnood.

Indien bovenstaande therapieën tijdig waren aanvaard en toegepast in onze ziekenhuizen dan had men zonder enige twijfel de meeste opnames op intensieve zorgen en, belangrijker nog, de meeste overlijdens kunnen voorkomen.  Helaas heeft de geneeskunde vast gehouden aan haar eigen kortzichtige methoden, met alle gevolgen van dien.

14) Artemisia Annua (Artemisinin)

      Een team van wetenschappers uit Duitsland en de Verenigde Staten (VS) heeft onlangs de    effectiviteit onderzocht van traditionele plantaardige medicijnen bij de behandeling van een infectie met het ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2). 

     Uit hun bevindingen blijkt dat verschillende extracten van twee medicinale planten, namelijk Artemisia annua en Artemisia afra, mogelijk de replicatie van SARS-CoV-2 in vitro kunnen remmen zonder enige cytotoxiciteit te veroorzaken.

     Het onderzoek is momenteel beschikbaar op de bioRxiv* preprint-server. Verschillende synthetische derivaten (artesunate) van artemisinine, een biologisch actieve natuurlijke verbinding die wordt aangetroffen in Artemisia annua-planten, worden doorgaans gebruikt als geneesmiddelen tegen malaria. De antimicrobiële eigenschappen van deze bioactieve verbindingen zijn klinisch erkend. Verschillende extracten van Artemisia annua die een grote hoeveelheid artemisinine bevatten, ondergaan momenteel klinische fase 2-onderzoeken om COVID-19-patiënten te behandelen.

      Studies o.a.: 

University of Kentucky, USA & Max Planck Institute, Germany

“Researchers at the College of Medicine have launched a clinical trial to test the plant’s efficacy against COVID-19. A 2005 Chinese study showed that Artemisia annua had strong antiviral activity against SARS-CoV, the coronavirus responsible for the SARS epidemic in 2003. Laboratory studies this year indicated that the leaves of the plant also have strong antiviral activity against SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19. Although laboratory results are promising, it is still too early to know whether Artemisia annua can help treat people with COVID-19. »

https://ukhealthcare.uky.edu/sites/default/files/uk-markey-cancer-center-annual-report-2020-web.pdf (2020 Markey Cancer Center Annual Report)

     Institut Max Planck Freie Universität Berlin (Germany) & 

University of  Copenhagen (Denmark)

« Effective and affordable treatments for COVID-19 patients are needed. We report on the in vitro efficacy of Artemisia annua extracts as well as artemisinin, artesunate and artemether against SARS-CoV-2. The last two are approved active pharmaceutical ingredients of anti-malarial drugs. (…) Clinical studies are needed to further evaluate the usefulness of these compounds as COVID-19 treatment”.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.10.05.326637v1 (pre-publication, 5 October 2020)

enz....






Artemisia zelf kweken:

L’Artemisia annua, bienfaits, culture et utilisations !

132.612 weergaven   10 nov. 2020

https://youtu.be/o1LRlJYFlJs

https://youtu.be/vOf5k5eRVbY

Kokopelli, semeur de Vie

24,7K abonnees

En cinq étapes, découvrez dans cette vidéo les semis et repiquages, les récoltes des feuilles et des graines, et, les utilisations et posologies de l’Artémisia, une plante employée — de par sa foultitude de vertus thérapeutiques — depuis la nuit des temps comme médicinale ! 

De culture aisée, elle pourra prendre sa place dans tous les jardins ! Ainsi, face à la demande très importante, nous avons pris la décision de mettre en place une promotion sur les semences d’Artemisia, et ce, jusqu’à écoulement des stocks ! 

Cultivons-la, partageons-la et utilisons-la, en toute dissidence fertile ! 

Les semences : https://kokopelli-semences.fr/fr/p/F1... 

Les plants : https://kokopelli-semences.fr/fr/p/F1... 

Bon visionnage ! ** www.kokopelli-semences.fr 

Chapitres : 

 0.00 Législations et vertus de la plante 

 0.47 Faire ses semis d'Artémisia 

 2.17 Repiquez l'Artémisia 

 4.29 Faire ses tisanes d'Artémisia 

 5.46 Récoltez vos semences d'Artémisia

14 bis) Een  Kruidensiroop en thee op basis van Artemisia Annua is in Madagaskar ontwikkeld, en blijkt ook zeer doeltreffend tegen Corona en voorkomen zij het uitbreken of verlichten en verkorten zij het verloop van de ziekte. https://www.wochenblick.at/corona-kraeutersirup-diffamiert-afrika-aufstand-gegen-who/ en https://youtu.be/Qp7KB-rY1A (deze laatste video natuurlijk gecensureerd door Youtube met zijn alle heil voor het vaxxen!)



15) CYSTUS Incarnus (CYSTUS-052):

Er is onder meer een cistuspreparaat, “Cystus 052” genaamd, dat sinds vorig jaar    door het Fraunhofer-Instituut in Leipzig op zijn doeltreffendheid tegen het Covid-19  virus wordt getest. De resultaten, die nu beschikbaar zijn, zijn sensationeel!

Het extract “Cystus 052” van de “Graubehaarten Zistrose” [“Cistus Crispus “/?, red.] handelsnaam “Cystus pandalis”, die inheems is in het gehele Middellandse-Zeegebied met uitzondering van het Iberisch schiereiland, vertoont een fenomenale werking tegen bacteriën en virussen in het algemeen en is nu ook getest op zijn doeltreffendheid tegen SARS-CoV-2.      


Doeltreffendheid bekend sinds 2005

Uit de studie is gebleken dat het preparaat een een 100 maal sterker effect heeft dan de zogenaamde neurominidaseremmers, zoals Tamiflu, die de vermenigvuldiging van het virus afremmen, zoals prof. Stephan Ludwig van de universiteit van Münster heeft vastgesteld. De polyfenolen en flavonoïden die het bevat, zijn de reden voor de doeltreffendheid tegen virale infecties. Reeds in 2005 konden virologen van de universiteiten van Tübingen en Münster en van het Helmholtz-centrum in München deze doeltreffendheid tegen virussen bevestigen, meldt het Haller Kreisblatt.  Cistus groeit bijna overal in het Middellandse-Zeegebied.


 
100 procent effectief

In 2011 heeft een  gezamelijke studie van de Universiteit van Münster, het Friedrich-Löffler-Instituut in Tübingen en de Charité in Berlijn aangetoond dat “Cystus 052” een “efficiënt antiviraal potentieel” heeft en doeltreffend is tegen adeno-, rhino- en ook Coronavirussen. Sinds vorig jaar is ook de effectiviteit tegen SARS-CoV-2 onderzocht en is een remming van de virale replicatie aangetoond – zonder bijwerkingen. Met de juiste dosering van de werkzame stof zou deze vermenigvuldiging voor 100% kunnen worden gestopt, aldus het rapport. “Tot nu toe is het onduidelijk op welk mechanisme dit effect precies gebaseerd is”, zegt Prof. Jens-Martin Träder van het Universitair Ziekenhuis Schleswig-Holstein, ervan uitgaande “dat het extract het vermogen van het virus om zich aan cellen te hechten remt”.

Voor preventief gebruik raadt hij aan het actieve bestanddeel van de plant in te nemen in de vorm van zuigtabletten – driemaal twee tabletten per dag.

Ziekte duur wordt enorm verkort

In een praktijkonderzoek met 125 deelnemers werd geen enkele deelnemer ziek, en dit ondanks het feit dat sommige van de proefpersonen in hetzelfde huishouden woonden met Covid-19 patiënten. “De effectiviteit van het extract “Cystus 052 is vergelijkbaar sterk voor virale en bacteriële pathogenen.

Terwijl een virale infectie van de bovenste luchtwegen meestal na tien dagen vanzelf overgaat, gebeurt dit bij het extract “Cystus 052″ al vanaf de derde dag en is het na vijf tot zes dagen al volledig verdwenen”, meldt Prof. Ludwig op naturheilbund.de.



Te bestellen bij o.a. farmaline.be 

16) L-LYSINE

 L-Lysine is een essentieel aminozuur dat je lichaam niet zelf kan aanmaken. Wat je   ervan nodig hebt zul je met je dagelijkse voeding moeten binnenkrijgen. Je lichaam   gebruikt het voor de aanmaak van enzymen, hormonen en antilichamen én voor de   aanmaak van bot en collageen. De meest opvallende eigenschap van lysine is de   werking tegen virale infecties in algemene zin. We hebben het dan over   herpesinfecties zoals een koortslip of gordelroos en over virale pesterijen zoals wratten.   Aangezien lysine antivirale activiteit bezit tegen het herpes simplex virus, wordt het   aminozuur vaak gesuppleerd voor de preventie en behandeling van een koortslip   (herpes  labialis);
 Stress verhoogt de lysinebehoefte door toename van het lysineverbruik; verlaging van     de lysinestatus kan (stressgeïnduceerde) angst veroorzaken en verstoort mogelijk de   serotonine-activiteit. Uit humaan onderzoek is gebleken dat de combinatie van lysine en  arginine kan helpen tegen angst en stress, vermoedelijk mede door (gedeeltelijke)   remming van 5-HT4 receptoren (serotonine receptor-4) in de hersenen. 

17) Propolis 

Propolis zou de penetratie van het virus kunnen dwarsbomen

Gezien de zeer veelzijdige aard van dit natuurlijke antivirale middel en zijn brede werkingsspectrum, vroegen specialisten zich al snel af wat het beschermende potentieel ervan is tegen Covid-19, door de werking van het virus en de bekende werkingsmechanismen van dit bijenkorfproduct te vergelijken.

De Sars-Cov-2-epidemie is met name gebaseerd op het vermogen van het virus om de gastheercellen binnen te dringen, een mechanisme waarbij drie belangrijke spelers betrokken zijn: de cellulaire receptor, het angiotensine 2-converterende enzym (ACE2), het transmembraan serine 2. protease (TMPRSS2) dat het binnendringen in de cel vergemakkelijkt, en het kinase PAK1, een ander enzym, dat door de infectie overgeactiveerd is en dat de ontsteking van de bronchiën, de fibrose en de immunosuppressie zou versnellen, kenmerkend voor verergerde gevallen van Covid-19.

Bepaalde actieve ingrediënten van propolis (waaronder de fenethylester van cafeïnezuur, kaempferol, quercetine, enz.) hadden echter al in vitro en in vivo een remmende werking op deze drie spelers (ACE2, TMPRSS2 en PAK1) vertoond, wat hoop gaf op een significante vermindering van het besmettelijke potentieel van het virus. 

Het belangrijkste doel van de studie was om te bepalen of het nemen van een propolis-extract (capsules van een gepatenteerd gestandaardiseerd extract genaamd EPP-AF en met 60% groene propolis en 40% bruine propolis), samen met 'medische zorg en bij het begin van ziekenhuisopname, de duur van deze verkort. De weddenschap werd aangegaan voor dit bijenkorfproduct dat bijna 300 natuurlijke moleculen en actieve ingrediënten bevat: inderdaad, als de mediane duur van ziekenhuisopname voor de controlegroep 12 dagen was, was het 7 dagen voor de groep die adjuvante behandeling had gekregen 400 mg propolis per dag , en 6 dagen voor de groep die 800 mg per dag slikt, dwz een opnameduur gedeeld door twee!

Ps.: Propolis (groene en bruine) te verkrijgen via Internet. (bvb. Supersmart.com)    

 

18)  TCM (Traditionele Chinese Medicatie):   



Tijdens de SARS-epidemie van 2003 heeft de National Health Commission van de Volksrepubliek China honderden geneeskrachtige kruiden en hun belangrijkste bestanddelen bestudeerd. Deze traditionele medicijnen werden ook gebruikt in de covid-19 behandelrichtlijnen voor de behandeling van gehospitaliseerde patiënten.

Op 17 februari meldden Chinese gezondheidsfunctionarissen dat alle 60.107 gevallen van covid-19 met succes werden behandeld met TCM. Het land gebruikte in die tijd uitsluitend TCM om de overgrote meerderheid van de covid-gevallen te behandelen. Traditionele Chinese geneeskunde maakt gebruik van duizenden gesynthetiseerde moleculaire verbindingen die worden gewonnen uit verschillende kruiden, wortels, schors, zaden, bessen, bloemen en andere plantaardige componenten. Veel van deze fytochemicaliën hebben een ontstekingsremmend effect op menselijke cellen, waardoor het aangeboren immuunsysteem ziekteverwekkers nauwkeurig in de gaten kan houden en effectief op die ziekteverwekkers kan reageren.

19) In Thailand is green chiretta herb (Andrographis paniculate) officieel goedgekeurd   tegen covid-19.  The Corrections Department reportedly administered green chiretta to   11,800 inmates throughout the country who demonstrated “mild” symptoms. A   whopping 99,02%  percent of them fully recovered after taking it.

      https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/thailand-turns-to-traditional-herb-to-ease-covid-19-pressure-on-healthcare-system 

20)  Middel tegen het spike proteïne “shikimic acid“ 

mRNA-vaccins transformeren de eigen cellen van het menselijk lichaam in spike-eiwitfabrieken,    waarbij dodelijke spike-eiwitdeeltjes in de bloedbaan terechtkomen. Een groeiend aantal  onderzoekers ontdekt ook dat deze spike-eiwitten lijken te "afscheiden" of over te dragen van de       gevaccineerde naar de niet-gevaccineerde, wat bijwerkingen veroorzaakt bij mensen die zelf nooit    zijn gevaccineerd, maar die tijd hebben doorgebracht in de buurt van andere mensen die dat wel waren.

Front line doctors and medical experts have come forward recently and revealed that transmission between the Covid vaxxed and unvaxxed is causing Adverse Reactions in people who did not take the Covid injection. 

Transmission is happening at a rapid rate without skin to skin contact. The expert’s consensus is that the Covid shots are not vaccines but experimental bioweapons. 

The spike protein can damage organs directly by promoting 

- cardiovascular complications, 

- damaging blood vessels in the lungs

- and breaking through the blood brain barrier (BBB), important for protecting the         brain.  The spike protein can incorporate into human DNA through a process called      transfection.

 De cellen van de vaxxed produceren nu een synthetisch spike-eiwit van de ziekteverwekker waarmee ze zijn geïnjecteerd. 

 Ook werd door de experts bepaald dat de vaxxed in quarantaine moeten omdat de overdracht via de lucht plaatsvindt.

Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten dat Suramin wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden!

 Suramin heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en        tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. 

 Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.

By injecting the synthetically made SARS-CoV-2 spike protein into the entire population through these genetic-modification injections, the risk of longterm side effects and risk of developing an autoimmune illness will remain for an unknown period of time. 

However, with B-cell priming and irreversible genetic manipulation, the risk for developing chronic illness or sudden death could last forever.

Pine needle tea is one of the most potent anti-oxidants there is and it’s known to treat cancer, inflammation, stress and depression, pain and respiratory infections. Pine needle tea also kills parasites.

* Shikimic Acid/Suramin  is o.a. te vinden in dennenaalden (pine needles)  en je kan er thee van trekken) 


* Shikimic acid can also be rapidly separated (ca. 5 min) from Chinese star anise (ster anijs) with hot water extraction at temperatures of 120 °C or higher to obtain recoveries of 100%.

Extraction recoveries of shikimic acid close to 97% can be obtained with water at 70 °C using slightly longer extraction times (ca. 10 min) than those at 120 °C

UPDATE: 

(NaturalNews.comJapanse onderzoekers hebben bevestigd dat chloordioxide, ook wel bekend als CDS (zie hoger in dit artikel) en MMS (Miracle Mineral Solution), een veilig en effectief middel is tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19).



 A paper published in the journal Annals of Pharmacology and Pharmaceutics explains how MMS blocks the spike proteins associated with SARS-CoV-2 that are said to bind with human receptors such as Angiotensin-Converting Enzyme 2 (ACE2), allowing disease to form.

“Chlorine Dioxide (ClO2) is a powerful disinfectant that is known to inactivate both viruses and bacteria,” the study’s abstract reveals.

The stated purpose of the study was to see if chlorine dioxide directly inhibits the binding of the Chinese Virus Spike protein (S protein) to ACE2 receptors. The team conducted in vitro experiments with the British and South African “variants” of the Fauci Flu.

“Spike protein coated onto a microtiter plate was treated with chlorine dioxide aqueous solution or chlorine dioxide spray solution,” the study explains.

In the end, what they found is that MMS does, in fact, inactivate the binding of covid variant spike proteins to the human ACE2 receptor protein, “indicating that this strategy may be useful in blocking the transmission of variant SARS-CoV-2 viruses.”


21)  Covid-19: goedkoop medicijn dexamethasone doet kans op overlijden dalen

Een goedkoop en massaal beschikbaar medicijn op basis van steroïden vermindert de sterftegraad bij de ergste gevallen van Covid-19-patiënten. Het zou het eerste levensreddende geneesmiddel zijn om de ziekte te behandelen die wereldwijd al bijna een half miljoen levens geëist heeft.

Dexamethason of dexamethasone vermindert het aantal doden met een derde bij patiënten die aan een beademingsapparaat hangen, en met een vijfde bij patiënten die extra zuurstof krijgen. Dat zijn de bevindingen van een Oxford-experiment genaamd Recovery Trial. Bij patiënten met mildere symptomen was er echter geen helend effect te merken.

‘Dit is geen toeval, dit is een statistisch overtuigend resultaat’, zegt Martin Landray, hoogleraar geneeskunde en epidemiologie aan de Universiteit van Oxford en adjunct-hoofdonderzoeker van het Recovery-experiment. ‘Het werkt voor de ziekste patiënten, en dat is precies waar men op hoopte.’

De bevindingen zijn volgens de Oxford-professor van ‘cruciaal mondiaal belang’, aangezien het medicijn goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar is in de meeste landen, het kost ongeveer 7,5 euro in de EU en 2 euro in landen zoals India. 

22)  Colchicine tegen Covid-19?  Colchicine (Opocalcium®)

        


Colchicine, een bekend ontstekingsremmend medicijn tegen jicht, werkt goed bij de behandeling van Covid-19. Dat blijkt uit een Canadese studie. Het zou de kans op ernstige ziekte of overlijden fors doen verminderen.

De aankondiging van het Canadese Institut de Cardiologie de Montréal (ICM) wekte afgelopen weekend wereldwijd optimisme op. Colchicine wordt aangeprezen als ‘het enige effectieve orale medicijn om patiënten buiten het ziekenhuis te behandelen.’

Uit onderzoek bij circa 4.500 patiënten in Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Europa en Zuid-Afrika, blijkt dat het medicijn het risico op overlijden of ziekte met 21 procent verminderde in vergelijking met een placebo.

Wat de behandeling vooral aantrekkelijk maakt, is dat de pillen gewoon thuis ingenomen kunnen worden en ziekenhuisopnames zo vermeden worden. ‘We bieden een gedeeltelijke oplossing om ziekenhuisopnames te verminderen en mogelijk congestie in het ziekenhuissysteem te verminderen’, zegt projectleider Jean-Claude Tardif aan persbureau AFP.

Colchine is alleen maar op voorschrift verkrijgbaar bij de apotheker.

23) Melatoninetherapie een veelbelovende coronavirusbehandeling (studie) 10 december 2020 door: Virgilio Marin 

Melatonine is een hormoon dat voornamelijk wordt geproduceerd door de pijnappelklier. Algemeen bekend als een natuurlijke slaapregulator, speelt het ook een rol bij genexpressie en kankerpreventie en heeft het het zeldzame vermogen om de mitochondriën binnen te gaan. Als krachtige antioxidant helpt het mitochondriale schade en energiestoringen veroorzaakt door oxidatie te voorkomen.

Recente onderzoeken tonen ook aan dat melatonine kan helpen bij het bestrijden van infectie met SARS-CoV-2, het coronavirus achter de COVID-19-pandemie. In een studie gepubliceerd in het tijdschrift PLOS Biology, identificeerde een team onder leiding van Cleveland Clinic-onderzoekers melatonine als een veelbelovende kandidaat voor het voorkomen van coronavirusinfectie.

24) Fluvoxamine, Proxalutamide, and Ivermectin: 100% success

Mar 14, 2021

I'm very bullish on two drug combos since it is rare for a single drug to be 100% successful.

For example all of these combos should have near 100% success against hospitalization, death, and long-haul COVID symptoms:

1.     Proxalutamide and fluvoxamine

2.     Proxalutamide and ivermectin

3.     Fluvoxamine and ivermectin

 

Proxalutamide on its own has had 100% success in both inpatients and outpatients (100% for men, 90% for women).

Fluvoxamine has been 100% successful in two randomized trials. That 100% success rate was replicated in the real-world prescribing experience of Syed Haider who has been prescribing IVM+FLV for over 100 patients now. So 100% three times in a row, all by independent researchers.

Ivermectin alone has also had its share of 100% successes, e.g., in Argentina in the Carvallo study. There was a recent study in JAMA claiming ivermectin doesn't work, but see https://osf.io/u7ewz/ and https://www.youtube.com/watch?v=VwqCuqCE4aU.


25) The latest threat to the Wuhan coronavirus (Covid-19) is betadinean iodine-based nasal spray that is helping people to stay safe and protected against the Chinese Infection.

Much like Ivermectine betadine is being called “dangerous” by the powers that be because it protects and heals without the need for hand sanitizer, face masks, “vaccines,” and lockdowns – and because a bottle of betadine costs just a few bucks.

It turns out that early treatment with betadine both as a nasal spray and an oral irrigation is one of the best preventative remedies for the corona Flu, helping to massively decrease viral load.

The Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCC) recommends the following methods for using betadine to fight Chinese Germs:

Antiviral mouthwash: Gargle 3 x daily (do not swallow; must contain chlorhexidine, povidone-iodine, or cetylpyridinium chloride)

Iodine nasal spray / drops: Use 1% povidone-iodine commercial product as per Instructions 2-3 x daily. If 1%-product not available, must first dilute the more widely available 10%-solution and apply 4-5 drops to each nostril every 4 hours. (No more than 5 days in pregnancy.)

 

26) ........... enz.. 

Voor de rest zie elders in mijn blog of doe zelf onafhankelijke opzoekingen (en kijk a.u.b. verder dan de officiële "corona-goed-nieuws-show" in de media!

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...