zaterdag 2 oktober 2021

 TEGENWIND Deel 4

“Dit is een fatale combinatie” vertelt Opiniepeiler & Statisticus Maurice de Hond...

2 october


LINK:

“Dit is een fatale combinatie” vertelt Opiniepeiler & Statisticus Maurice de Hond...

Aflevering vier van de ophefmakende documentaireserie Tegenwind is gewijd aan sociaal geograaf/statisticus Maurice de Hond, die in Nederland geen aankondiging behoeft, maar die in België minder bekend is. Toch paste de Belgische overheid in een eerder stadium de aanbevelingen van Drs. De Hond omtrent ventilatie hier en daar toe, terwijl de Nederlandse overheid en het OMT doof en blind bleven voor het ‘ventilatie Delta-plan’ van Maurice de Hond uit juni 2020. Al vrij vroeg in de crisis kwam De Hond er door zijn uitgebreide en internationale data-analyses achter dat het coronavirus zich verspreidt via aerosolen - en niet zozeer via menselijk en oppervlakte contact - en dat de beste bestrijdingswijze bestaat uit het grondig ventileren van binnenruimtes.

Buiten is er volgens De Hond dermate weinig kans op besmetting dat alle buitenevenementen gewoon plaats hadden kunnen vinden waardoor de culturele sector en de economie in haar geheel nooit zulke harde klappen had opgelopen. De 73-jarige Maurice de Hond maakt er geen geheim van dat hij zich in het voorjaar van 2021 heeft laten vaccineren na een - noblesse oblige - nauwkeurige analyse van de risico’s en de baten op basis van de toenmalige beschikbare data voor zijn eigen gezondheid. Maar zijn antwoord op de vraag of hij dat nu opnieuw zou doen is op zijn minst verrassend…  

‘Informed consent

Maurice de Hond is één van zes gerenommeerde en gerespecteerde wetenschappers die zich in de documentairereeks Tegenwind ongecensureerd uitspreken over het coronabeleid.

In het prachtige Andalusische landschap - cinematografisch beeldschoon en spectaculair in beeld gebracht door regisseur/cameraman Mark Sanders - wordt wordt Maurice de Hond door journalist Jakobien Huisman geïnterviewd. Voor deze gesprekken trok het Tegenwind-team naar de beeldschone omgeving van het olijvendorpje Periana in de provincie Málaga. De locaties zijn telkens zo gekozen dat een kleine link naar het leven en werk van de protagonist is. Huisman: “Op het voetbalveld van ons dorpje ontspon er zich tussen mij en mijn interviewde een best heftig gesprek over vaccinatie van kinderen en met name over het begrip ‘informed consent’. De Hond en ik waren het op dat vlak niet met elkaar eens. Maar het doet er uiteindelijk niet toe of ik - of wie dan ook - het met De Hond eens is, waar het om gaat is dat er een degelijk, eerlijk en open debat over dit gevoelige onderwerp plaatsvindt en dat mensen, ouders, hierover gaan nadenken. Hopelijk slagen wij met aflevering 4 van Tegenwind in die missie.”

Lastercampagne

De Hond, als statisticus en opiniepeiler een coryfee en ijkpunt in de Nederlandse politieke landschap ondervond - net als de andere geportretteerden in deze reeks - veel tegenwind omwille van zijn theorieën. Voor de reguliere tv-programma’s waar hij vroeger vaste prik en een geliefde gast was werd hij niet meer uitgenodigden werden er lastercampagnes gestart. Hier op blckbx kreeg hij uiteraard wél een forum en de video’s met De Hond behoren steevast tot de best bekeken programma’s.  Een terecht zeer prominente plaats dus voor deze integere wetenschapper in de nu al opzienbarende reeks Tegenwind die lovende recensies krijgt. De Hond zegt zelf over zijn verblijf in het zuiden van Spanje: “Aan de ene kant was het een groot genoegen om te werken met vaklui, die zowel inhoudelijk als visueel, in een prachtige omgeving een eindproduct opgeleverd hebben, die -naar ik hoop- voor de kijkers zowel inhoudelijk als visueel, boeiend is om naar te kijken.

Zonder bang…

Aan de andere kant was het een verademing om buiten de opnametijd in de gesprekken met de andere hoofdpersonen en de makers, te merken hoe -vanuit verschillende invalshoeken- we allemaal op dezelfde manier erin staan: gebaseerd op  ervaring, nieuwsgierigheid en vakmanschap, onze kennis en visie te delen. Zonder bang te zijn voor de gevolgen. Omdat het noodzakelijk is dat het publiek in deze moeilijke tijden ook kennis ervan neemt.”

Indrukwekkende cast

De serie kent een indrukwekkende cast met Nederlandse en Belgische wetenschappers die allen minstens Drs. en de meesten Prof. Dr. voor hun naam hebben staan. Ze kregen  allemaal een eigen aflevering van om en nabij een uur. Dit zijn de namen:

1) Lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken

2) Klinisch psycholoog Prof. dr. Mattias Desmet

3) Vaccinoloog Prof. dr. Theo Schetters

4) Sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler Drs. Maurice de Hond

5) Privacyspecialist Prof. dr. Paul De Hert

6) Gezondheids- en welzijnseconoom Prof. dr. Lieven Annemans

7) Rondetafelgesprek

Wie is Jakobien Huisman en wat motiveerde haar?

Daags voor de release van deel 1 met Sam Brokken zond BLCKBX een programma uit waarbij programmamaker Flavio Pasquino de avontuurlijke Jakobien Huisman in de studio interviewde. Zij was in het gezelschap van Maurice de Hond die de 4de episode zal kleuren. Bekijk hier die uitzending om meer te weten te komen over de maker(s) en de drijfveren

Release

De release van de documentaire-reeks vond plaats op 3 september 2021 met als aftrap de episode van Sam Brokken. Daarna volgt iedere week een nieuwe episode. BLCKBX mag deze serie exclusief distribueren en daar zijn we trots op. “Meer en meer talentvolle documentairemakers weten de weg naar ons te vinden en kiezen ons platform als distributie- en promotiepartner omdat we kennelijk een goede reputatie hebben ontwikkeld. Dat is een opsteker waar we trots op zijn,” vertelt Flavio Pasquino. 

Tegenwind.TV

Om de serie te realiseren hebben Jakobien Huisman, Alain Grootaers en regisseur Mark Sanders een website opgezet “Tegenwind.TV”, waar alle informatie rondom het project is te vinden. Zo ook mogelijkheden om te doneren voor een vervolgreeks met internationale namen die al gepland staat. Wil je een bijdrage leveren aan hun bijzondere productie, klik dan HIER.

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   - https://t.me/blckbxtv

Facebook   - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

 BDE (BIJNA-DOODERVARING) Dood = dood?


Tientallen miljoenen mensen hebben deze bijzondere
ervaring meegemaakt. Essentie:
Ons bewustzijn blijft
verder bestaan
ook al ligt ons lichaam tijdelijk stil of is
er geen enkele hersenactiviteit meer.
Ernstige wetenschappers als Pim van Lommel en Eben
Alexander hebben op grond van degelijk onderzoek én
ervaring van velen aangetoond dat dit geen inbeelding is.


Wat leert ons dit fenomeen? Dat de dood een
overgang/terugkeer is naar het werkelijke leven. Dat we
spirituele wezens zijn en ons brein een soort
zender/ontvanger is.
Dood # dood!
Alle spirituele geschriften en leraren bevestigen dat we
naast een grofstoffelijk lichaam ook meer fijnstoffelijke
jasjes hebben: een etherisch, astraal, mentaal en
goddelijk lichaam! De Kirlian-fotografie legt overigens
het bestaan ervan onomstotelijk vast.
Tot kort na WO II werd dit alles nog aan artsen geleerd …



Aan al wie in koor met de H. Wetenschap het
materialistisch wereldbeeld verdedigt leg ik graag
volgende vaststellingen ter kritische overweging voor.
Binnen alles wat bestaat, vertegenwoordigt het stoffelijke
slechts 4%. Dat is niet veel! De rest is duister:
zwarte
materie en zwarte energie
. Zwart omdat we er
nagenoeg niets van weten.


Beiden moèten er evenwel zijn om de wetenschappelijke
hypotheses overeind te houden.

Net als de mysterieuze zwaartekracht, die alles op
onze draaiende aardbol gekleefd houdt en alle
bewegingen in het universum coördineert, maar waarvan
geen enkele geleerde kan uitleggen wat het werkelijk is
en hoe we het kunnen meten. Hmmm…



Wat registreren we met onze ogen en andere zintuigen?
Slechts een minuscuul deel van wat er werkelijk is.
Wat leert ons de kwantumfysica? Op het diepste niveau
is alles voortdurend met alles in verbinding en ieder
atoom is ‘ogen’-schijnlijk voor 99,99% ‘leeg’, maar wel
barstensvol gevuld met energie. E = mc².
Het is met andere woorden louter dankzij de snelheid =
energie waarmee die kleinste deeltjes zich bewegen dat
de illusie gecreëerd wordt van vastheid.


Tesla zei het zo: “
Als je het universum wil begrijpen,
denk dan in termen van energie, vibratie, trilling.



Er blijkt heel veel meer tussen hemel en aarde dan de
dogmatische wetenschap kan bevroeden! Zowel de oude
spirituele geschriften en tradities als ontdekkingen van
de kwantumfysica bevestigen:
het universum = één levend bewustzijn.
Ook jij dus!

Uit:  Peter-in-wonderland-A5-editie-13-november-2019-met-KAFT.pdf



 







The Universal Antidote – The Science & Story of Chlorine Dioxide (Part 1). 


The Universal Antidote – The Science & Story of Chlorine Dioxide  (Aka MMS, CDS)

220 views
channel image
The Willow
Published 2 months ago | 


Cystus pandalis, natuurlijke geneesmiddelen voor Covid-19

Eerste publikatie  op zondag 4 juli 2021

Het einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen Corona

 12 mei 2021 - Cystus pandalisnatuurlijke geneesmiddelen voor Covid-19

 


Het hoeft niet altijd de vaccinatie te zijn! Dit wordt vaak voorgesteld als het enige alternatief, maar zoals het Oostenrijkse nieuwsportaal wochenblick.at meldt, is dit niet waar. Er is onder meer een cistuspreparaat, “Cystus 052” genaamd, dat sinds vorig jaar door het Fraunhofer-Instituut in Leipzig op zijn doeltreffendheid tegen het Covid-19 virus wordt getest. De resultaten, die nu beschikbaar zijn, zijn sensationeel!

Het extract “Cystus 052” van de “Graubehaarten Zistrose” [“Cistus Crispus“/?, red.] handelsnaam “Cystus pandalis”, die inheems is in het gehele Middellandse-Zeegebied met uitzondering van het Iberisch schiereiland, vertoont een fenomenale werking tegen bacteriën en virussen in het algemeen en is nu ook getest op zijn doeltreffendheid tegen SARS-CoV-2.

Doeltreffendheid bekend sinds 2005

Uit de studie is gebleken dat het preparaat een 100-maal sterker effect heeft dan de zogenaamde neuraminidaseremmers, zoals Tamiflu, die de vermenigvuldiging van het virus afremmen, zoals prof. Stephan Ludwig van de universiteit van Münster heeft vastgesteld. De polyfenolen en flavonoïden die het bevat, zijn de reden voor de doeltreffendheid tegen virale infecties. Reeds in 2005 konden virologen van de universiteiten van Tübingen en Münster en van het Helmholtz-centrum in München deze doeltreffendheid tegen virussen bevestigen, meldt het Haller Kreisblatt. Cistus groeit bijna overal in het Middellandse-Zeegebied.

 100 procent effectief

In 2011 heeft een gezamenlijke studie van de Universiteit van Münster, het Friedrich-Löffler-Instituut in Tübingen en de Charité in Berlijn aangetoond dat “Cystus 052” een “efficiënt antiviraal potentieel” heeft en doeltreffend is tegen adeno-, rhino- en ook Coronavirussen. Sinds vorig jaar is ook de effectiviteit tegen SARS-CoV-2 onderzocht en is een remming van de virale replicatie aangetoond – zonder bijwerkingen. Met de juiste dosering van de werkzame stof zou deze vermenigvuldiging voor 100% kunnen worden gestopt, aldus het rapport. “Tot nu toe is het onduidelijk op welk mechanisme dit effect precies gebaseerd is”, zegt Prof. Jens-Martin Träder van het Universitair Ziekenhuis Schleswig-Holstein, ervan uitgaande “dat het extract het vermogen van het virus om zich aan cellen te hechten remt”.

Voor preventief gebruik raadt hij aan het actieve bestanddeel van de plant in te nemen in de vorm van zuigtabletten – driemaal twee tabletten per dag.

Ziekte duur wordt enorm verkort

In een praktijkonderzoek met 125 deelnemers werd geen enkele deelnemer ziek, en dit ondanks het feit dat sommige van de proefpersonen in hetzelfde huishouden woonden met Covid-19 patiënten. “De effectiviteit van het extract “Cystus 052 is vergelijkbaar sterk voor virale en bacteriële pathogenen.

Terwijl een virale infectie van de bovenste luchtwegen meestal na tien dagen vanzelf overgaat, gebeurt dit bij het extract “Cystus 052″ al vanaf de derde dag en is het na vijf tot zes dagen al volledig verdwenen”, meldt Prof. Ludwig op naturheilbund.de.

Al veel inentingsalternatieven bekend

Het kruidengeneesmiddel voegt zich aldus bij een lange lijst van alternatieven voor de vaccinatie tegen Corona.

Zoals Wochenblick meldt,

-        zijn een neusspray op basis van rode algen, 

-        een astmaspraymondspoelingen,

de neusspray Halodine,

een kruidensiroop op basis van Artemisia annua die in Madagaskar is ontwikkeld, ook zeer doeltreffend tegen Corona en voorkomen zij het uitbreken of verlichten en verkorten zij het verloop van de ziekte.

Het geneesmiddel hydroxychloroquine, dat de toenmalige Amerikaanse president Donald Trump als alternatief voorstelde, is ook doeltreffend gebleken in studies, alsook in de praktijk.

Evenzo is ivermectine, dat door ‘factcheckers’ is bestreden, effectief tegen Covid-19,

evenals een combinatie van de werkzame bestanddelen kurkuma en artemisinin.

Mondspoelingen met het ontsmettingsmiddel chlorietdioxide (CLO2) zijn ook aanbevolen door Prof Sucharit Bhakdi om Covid-19 infectie te voorkomen.

(zie ook) Andreas Kalcker bio-fysicus en professioneel uitdrager van chlorietdioxide (of ook CDS (CLO2) genoemd) heeft in de Spaanstalige wereld (Zuid- en Midden Amerika en Spanje) vele grote successen geboekt tegen Covid-19.

Zie meer info  van CDS op :

www.AndreasKalcker.com

 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Why-ClO2-works-against-covid-19:2

 https://lbry.tv/@Kalcker:7/Coronavirus-sub-esp-1:b

 https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/How_to_make_CDS/a21c324ba9f86723a8ec272b3ab0c542c2396a43/0a21fb

 https://www.bitchute.com/video/om6SzZ6AWt0s/

 https://www.bitchute.com/video/9uiiwWpgO3fO/

 https://lbry.tv/@Kalcker:7

 www.COMUSAV.com

 www.forbiddenhealth.com

 https://ugetube.com/watch/the-universal-antidote-documentary-chlorine-dioxide-or-mms_5tsqNrp6ltRuUBh.html

 www.dioxilife.com/en/  (CDS bestellen)

 Andreas Kalcker-Corona Why CDS-ClO2 works against covid 19 a scientific aproach

 https://lbry.tv/@HiddenHealth:f/Andreas-Kalcker-Corona-Why-CDS-ClO2-works-against-covid-19-a-scientific-aproach:3

 

Dat de mantra “vaccineren, vaccineren, vaccineren” dus niet het laatste woord heeft, is al vele malen bevestigd, ook al probeert de vaccinatie-industrie deze feiten te ontkennen. In de onderstaande video wordt het werkingsmechanisme van “Cystus 052” (“Cystus pandalis”) in detail uitgelegd.

Ziekte duur wordt enorm verkort

In een praktijkonderzoek met 125 deelnemers werd geen enkele deelnemer ziek, en dit ondanks het feit dat sommige van de proefpersonen in hetzelfde huishouden woonden met Covid-19 patiënten. “De effectiviteit van het extract “Cystus 052 is vergelijkbaar sterk voor virale en bacteriële pathogenen. Terwijl een virale infectie van de bovenste luchtwegen meestal na tien dagen vanzelf overgaat, gebeurt dit bij het extract “Cystus 052″ al vanaf de derde dag en is het na vijf tot zes dagen al volledig verdwenen”, meldt Prof. Ludwig op naturheilbund.de.



https://youtu.be/ILoN7VgvAC0


Bevriende websites


België:

Nederland

 Frankrijk

Duitsland

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten van Amerika

 Australië

------------------------

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...