zondag 2 april 2023

De cirkel is rond!

De “Mysterie Ziekte” van Wuhan is de basisleugen van Covid

april 2, 2023   20  0  

De wereld is de afgelopen drie jaar behoorlijk snel gegaan, zodanig veranderd dat hij bijna onherkenbaar is, en als je wilt begrijpen hoe het allemaal begon, moet je terugreizen in de tijd. Helemaal terug naar Wuhan, China, december 2019.

Onlangs, tijdens het onderzoek naar onze bijgewerkte editie van 40 Facts, kwam ik dit artikel uit Time magazine tegen, een artikel dat ik blijkbaar had gemist toen het voor het eerst werd gepubliceerd en dat op de een of andere manier aan mijn aandacht was ontsnapt in de daaropvolgende drie Covid-centrische jaren, schrijft Kit Knightly.

Het artikel laat zien hoe het narratief van de covid vanaf het begin een psy-op constructie was, die nooit enige interne zin had.

Het richt zich op het werk van de Chinese viroloog Dr. Zhang Yongzhen, en hoe hij en zijn team (naar verluidt) het Sars-Cov-2 virus hebben geïsoleerd en het genoom ervan hebben gesequenced. Het artikel schetst Zhang als een held wiens “moed” de wereld waarschuwde voor een enge nieuwe bedreiging.

Het is natuurlijk maar een verhaal – een stuk narratieve fictie in plaats van journalistiek – maar het onthult wel een belangrijk facet van de psy-op van de pandemie.

De fundamentele leugen, de erfzonde: De “mysterieuze” oorsprong van Covid.

Elke psychologische operatie heeft een onderliggende zwakte – een ongelijke naad waar de gefabriceerde leugen met geweld wordt verbonden met de onontkoombare werkelijkheid.

Voor 9/11 is dit eenvoudige natuurkunde – asymmetrische schade kan geen symmetrische instorting veroorzaken. Voor JFK is dat het vermeende aantal kogels dat een bekend aantal wonden veroorzaakt, samen met het hoofd van de president dat naar achteren en naar links gaat.

Vaak is de belangrijkste strekking van begeleidende propaganda het afleiden van deze onverenigbare ideeën. Plaats een selectieve vertekenende lens over bepaalde hard gecodeerde fysieke realiteiten die mensen dwingt dingen in twijfel te trekken die ze normaal nooit in twijfel zouden trekken.

 

Dat waren niet echt explosies – het klonk alleen zo.

Zijn hoofd ging niet echt achteruit – het leek er alleen op.

…je krijgt het idee.

Voor “covid” is deze gebroken verbinding heel specifiek te lokaliseren naar Wuhan in december 2019.

De vermeende tijdlijn van de “ontdekking” van Covid is vrij bekend, maar hier is een snelle herhaling:

·         Midden december 2019 werden 4 mensen opgenomen in het ziekenhuis van Wuhan met een longontsteking. Tegen het einde van de maand was dat aantal gegroeid tot 27.

·         Een niet nader genoemde arts besluit dat deze longontsteking “mysterieus” is, en stuurt één monster van één patiënt naar Dr. Zhang van het Shanghai Public Health Clinical Center voor analyse.

·         Dr. Zhang test dit ene monster, van slechts één van de 27 vermeende patiënten met longontsteking, vindt onmiddellijk een “nieuw coronavirus”, en besluit meteen dat dit de oorzaak moet zijn van dit “mysterie”.

Er zijn talloze problemen met dit verhaal, en ook met de tijdlijn van gebeurtenissen die snel volgden – van de sequentiebepaling tot de modellering en de ontwikkeling van testmethoden.

Maar het vreemdst van alles is de vraag die het officiële narratief zelfs nooit probeert te beantwoorden:

waarom keken ze überhaupt?

Dat is de breuk met de werkelijkheid.

Waarom besloot die arts in dat ziekenhuis plotseling dat er een mysterie was dat om een verklaring vroeg?

Wat onderscheidde die paar patiënten van de andere 450 miljoen mensen die elk jaar een longontsteking krijgen?

Het Time-artikel beweert vaag dat deze longontsteking “eigenaardig” was, andere hedendaagse publicaties noemden het “mystery pneumonia“. De aard van dit “mysterie” wordt nooit echt uitgelegd.

 

De WHO noemde het longontsteking van “onbekende etiologie”, terwijl de CDC zei dat het een “atypische longontsteking-achtige ziekte was die niet goed reageert op standaardbehandelingen”. Maar “de standaardbehandeling” voor longontsteking is antibiotica als je denkt dat het bacterieel is, of bedrust en vocht als je denkt dat het viraal is. In de overgrote meerderheid van de gevallen gaat het binnen een paar weken vanzelf beter… net als bij “Covid”.

Sommige artikelen merkten op dat de “mysterieuze longontsteking” symptomatisch uniek was, zonder ooit in details te treden. Maar we weten nu dat dat niet waar is. “Covid” is nooit symptomatisch anders geweest dan de meeste gewone luchtwegaandoeningen.

De WHO zei zelfs in hun eerste persbericht, op 8 januari 2020:

De symptomen die onder de patiënten zijn gerapporteerd, komen voor bij verschillende luchtwegaandoeningen, en longontsteking komt vaak voor in het winterseizoen;

Die zin is helemaal waar… de zogenaamde “covid pneumonie” is gewoon – longontsteking.

Dus waarom hebben de artsen in China het ooit een tweede keer bekeken?

Waarom dacht iemand dat deze volkomen normale longontsteking een abnormale oorzaak moest hebben?

Dit slaat allemaal nergens op. Niets is ooit logisch geweest.

U kunt blijven zoeken naar het antwoord, blijven vragen “waarom dachten ze dat deze longontsteking anders was?”, en niets vinden dan een wirwar van vage beweringen die geen enkele analyse kunnen doorstaan.

Er was geen enkele reden voor die arts om te denken dat die patiënten aan iets anders leden dan aan een normale, seizoensgebonden luchtweginfectie.

Zijn vermeende acties zijn niet die van een rationeel persoon uit het echte leven, ze zijn het gescripte gedrag van een acteur die een bepaalde functie moet uitvoeren om slechts één reden – zodat de rest van de film kan plaatsvinden.

We zijn terug bij die ene grote leugen, de uitnodiging om het ongeloof op te schorten en een contradictio in terminis te aanvaarden, net als bij 9/11 en JFK.

 

Voor het “pandemische” narratief is het dit: “Covid ziet er misschien uit en voelt en gedraagt zich als griep – maar het is eigenlijk speciaal en anders.”

Dat is altijd het breukvlak als je gewoon een nieuwe ziekte verzint.

Bovendien wisten ze duidelijk altijd al dat dit de zwakke plek in hun verhaal zou zijn, dus haastten ze zich. Ze moesten hun “nieuwe ziekte” snel laten ontstaan, zodat ze die konden ontdekken, benoemen, sequencen, publiceren en erop testen… en dat alles in minder dan drie weken.

Het was snel, “heel, heel snel” erkent Zhang in Time. Te snel, eigenlijk. Ze bedierven het einde, onthulden de moordenaar nog voor de moord was gepleegd.

De wereld is de afgelopen drie jaar behoorlijk snel gegaan, zodanig veranderd dat hij bijna onherkenbaar is, en als je wilt begrijpen hoe het allemaal begon, moet je terugreizen in de tijd. Voorbij vaccins en beademingsapparatuur. Voorbij paspoorten en PCRS. Voorbij Pfizer en Fauci en afgevlakte curven… terug naar het allereerste begin.

Helemaal terug naar Wuhan, China, december 2019. Waar, zo wordt ons verteld, een arts vier gevallen van stereotype longontsteking zag en het “mysterieus” noemde, en een viroloog op zoek ging naar iets waarvan hij geen reden had om te denken dat het bestond, en het toevallig vond.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/84820-2/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...