donderdag 11 april 2024

De Grote Onteigening

 april 11, 2024

 

   markus-s / Pixabay

Klaus Schwab vertelt ons dat in de Grote Reset die het World Economic Forum voor ons voorbereidt “je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn”. Wel, we bezitten al niets. Onze bankdeposito’s en aandelen en obligaties, in het geval dat de bewaarinstelling in de problemen komt, behoren toe aan de schuldeisers van de bewaarinstelling, niet aan ons. Alle activa worden samengevoegd en dienen als onderpand, of ze nu wel of niet als “gescheiden” worden bestempeld.

Je herinnert je misschien dat we tijdens de laatste financiële crisis te horen kregen dat er geen bail-outs meer zouden komen, dat er in de toekomst bail-ins zouden komen. Een bail-out is wanneer geldschepping door centrale banken de bevoorrechte financiële instellingen in moeilijkheden redt. Een bail-in is wanneer de activa van de spaarders worden gebruikt voor de reddingen, schrijft Paul Graig Roberts.

David Rogers Webb, een ervaren deelnemer aan de financiële markten, legt het uit in The Great Taking in 72 leesbare pagina’s plus een proloog van 25 pagina’s waarin wordt uitgelegd wie hij is en een antwoord van 20 pagina’s van de New York Fed op de vragen van de Legal Certainty Group van de Europese Commissie. The Great Taking is verkrijgbaar bij Lulu voor $10 en is gratis online te lezen.

Het verlies van eigendomsrechten op financiële activa is het geval in de hele Westerse wereld. Het herschrijven van financiële eigendomsrechten lijkt het werk te zijn van regelgevende instanties, niet van wetgevende instanties die zich er niet van bewust lijken te zijn.

Nee, het is geen samenzweringstheorie. Regelgevende instanties hebben wettelijke veranderingen doorgevoerd waarvan deelnemers aan de financiële markt zich niet bewust zijn. Het doel van Webb is om mensen hiervan bewust te maken en daarom heeft hij zijn boek gratis beschikbaar gesteld.

 

Als gevolg van deze veranderingen, die lijken te zijn gemaakt door financiële regelgevende instanties in plaats van door gekozen wetgevers, hebben individuen niet langer eigendomsrechten in “hun” effecten. “Eigenaren” hebben nu “rechten van eigendom”, wat betekent dat ze pro rata rechten hebben op de effecten die overblijven in de bewaarinstelling nadat de vorderingen van gedekte crediteuren zijn voldaan. In feite worden “uw” effecten en uw bankdeposito’s niet langer wettelijk erkend als uw persoonlijke eigendom als de bewaarinstelling – de bank of bijvoorbeeld Merrill Lynch – in financiële problemen komt. Uw “eigendom” is bezwaard als onderpand voor gedekte crediteuren die in feite de eigenaren zijn. Blijkbaar werd dit gedaan door regelgevende instanties als basis voor het derivatencomplex, dat vele malen groter is dan het BNP van de wereld, of misschien diende de blootstelling aan derivaten als excuus voor het opzetten van de Grote Reset waarin “je niets zult bezitten”. Individuele banken onder de grootste ter wereld hebben inderdaad een derivaten exposure ter grootte van het wereldwijde BNP.

Je kunt je afvragen waarom regelgevende instanties zoiets gevaarlijks en onverantwoords toestonden.

Om het op een andere manier te zeggen: “jouw” effecten dienen als onderpand voor de schuldeisers van depository institutions. Je recht op “jouw” eigendom eindigt op het moment dat de depository instelling in financiële problemen komt.

Communicaties tussen de New York Federal Reserve Bank en de Legal Certainty Group van de Europese Commissie en de rechtszaak als gevolg van het faillissement van Lehman Brothers hebben de rechtszekerheid gecreëerd dat zekergestelde schuldeisers bevoegd zijn om onmiddellijk activa van klanten in beslag te nemen in het geval van een faillissement van de bewaarder.

 

Er zijn nu nationale centrale bewaarplaatsen voor effecten (alle effecten zijn nu samengevoegd, geen enkel effect wordt op naam van de “eigenaar” bewaard of is gescheiden) en deze zijn gekoppeld aan de internationale bewaarplaats zodat effecten onmiddellijk wereldwijd kunnen worden geleverd om vorderingen van zekergestelde schuldeisers te voldoen. In wezen zijn de megabanken “bevoorrechte schuldeisers”.

Je zou kunnen denken dat je geld en je aandelen en obligaties veilig zijn als je een van de “banken die te groot zijn om failliet te gaan” als depositaris gebruikt. Dan vergis je je. De Federal Reserve staat de grote banken toe dochterondernemingen op te richten die deposito’s aanhouden, en de Federal Reserve staat de grote banken toe hun derivaten naar diezelfde dochterondernemingen over te brengen. Op deze manier blijft de bank zelf drijven. Alleen de dochtermaatschappijen die jouw geld en waardepapieren aanhouden worden weggevaagd in het geval van een crash.

Met het risico te veel te beloven, want zelfs voor iemand met mijn opleiding en ervaring is het een uitdaging om de enorme omvang van wat er is ingevoerd te doorgronden. Ik hoop dat dit artikel, dat u zojuist hebt gelezen, deel 1 zal zijn van een driedelige serie, waarbij het tweede deel een overzicht zal zijn van de veranderingen in de regelgeving die onze financiële eigendomsrechten hebben gestolen, en het derde deel de implicaties van de renteverhoging door de Federal Reserve na 15 jaar bijna nul rente, waardoor de waarde van financiële activa in portefeuilles wordt vernietigd. We staan voor het vooruitzicht dat de ergste financiële crisis in de geschiedenis wordt “opgelost” met de introductie van digitaal geld dat de totale controle in handen legt van de politieke macht en haar meesters.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-grote-onteigening/

 

‘Als je een eetlepel tomatenpuree mengt door een soort behangerslijm, krijg je een liter ‘tomatensoep’’

 

    ‘Ook in brood, ham en pasta zit rotzooi.’Beeld Valentina Vos/ Getty

Journalist, activist en ondernemer Teun van de Keuken heeft de bazooka bovengehaald. In De mens is een plofkip, een vlammend pamflet van 160 bladzijden, neemt hij de voedingsindustrie onder vuur. ‘Nutriscores staan alleen op ongezonde producten. Een wortel heeft geen nutriscore.’

TOM PARDOEN 6 april 2024, 03:00

https://www.demorgen.be/beter-leven/als-je-een-eetlepel-tomatenpuree-mengt-door-een-soort-behangerslijm-krijg-je-een-liter-tomatensoep~b3926a0e/

4 Natural solutions that can help address CANCER

 04/10/2024 // Olivia Cook // 3,2K Views

Tags: allspicealternative medicineanticancerBlack walnutbloodrootcancer solutionscancer tumorsCuresgoodcancergoodhealthgoodmedicinehealingnatural curesnatural medicineParsleyprevent cancer


Cancer is often addressed using strong medications that can cause more harm than the disease it purports to fight. Fortunately, there are natural cancer-fighting solutions that you can use against the Big C.

Allspice

Allspice (Pimenta dioica) is made from the unripe berries of the P. dioica tree that are dried and ground. It is called by many names including Jamaican pepper, kurundu, myrtle pepper, pimenta and new spice. The P. dioica tree is cultivated in many warm areas throughout the world, with its essential oil also commercially available.

According to research, allspice possesses antimicrobial and antioxidant properties thanks to its abundance of bioactive agents that contribute to health promotion. It can address inflammation, pain and fever thanks to these same plant compounds.

Allspice is also known to possess cancer- and tumor-fighting properties due to three compounds in particular. The plant compounds eugenol, ericifolin and quercetin present in allspice are the ones responsible for its anticancer effects.

Black walnut

Black walnut (Juglans nigra) contains the plant compounds quercetin 3-beta-D-glucoside and penta-O-galloyl-beta-D-glucose. These two chemicals part of the 16 compounds present in J. nigra kernel were the center of a paper published October 2020 in Molecules.

The study authors pointed out that the two compounds prevented two kinds of cancer cells from multiplying. However, they suggested that the antioxidant activity is likely driven not only by these two phenolic compounds, but also by a combination of its other compounds. These compounds exerted antioxidant activities that were significantly higher compared to the vitamin E analog Trolox that was used as a control for the study.

Bloodroot

Despite its reputation as a poisonous plant, bloodroot (Sanguinaria canadensis) possesses cancer-fighting properties. One study published in October 2020 in the International Journal of Dermatology focused on the cancer-fighting ability of sanguinarine, a plant compound found in the roots of S. canadensis.

The October 2020 study found that sanguinarine, in a dose-dependent manner, is effective on certain kinds of skin cancer. The plant compound blocks proliferation of cancer cells and induced apoptosis (cell death) a number of different transformed and malignant cell types.

Meanwhile, The Truth About Cancer disclosed that sanguinarine can trigger apoptosis via three mechanisms, citing a study published May 2016 in Free Radical Biology and Medicine. According to the study, sanguinarine activates caspase (an enzyme that helps to break down proteins and other molecules), prompts DNA fragmentation and down-regulates anti-apoptotic proteins in laboratory leukemia cells.

Parsley

Parsley (Petroselinum crispum) is often dismissed as a mere garnish in the kitchen. However, this mere garnish possesses powerful anti-cancer compounds such as apigenin, which prevents the formation of blood vessels that carry nutrients to cancerous tumors. It also contains 8-methoxypsoralen, a plant compound shown to inhibit the development of carcinogen-induced lung cancer in laboratory mice.

A major Italian population study involving more than 2,500 women with breast cancer found that the risk of breast cancer was reduced by increasing their parsley intake. The reason for this lowered breast cancer risk was the plant compounds present in P. crispum. (Related: The unassuming parsley has many healing properties, including the ability to fight cancer.)

To know more about cures for cancer and other related stories visit CancerSolutions.news.

Watch this video about an Amish farmer sentenced to six years in prison for making a cancer cure.

This video is from the Vigilent Citizen channel on Brighteon.com.


Video Link: https://www.brighteon.com/7d28f59e-5c15-4a1d-a897-14614361bcf0 

More related stories:

Newly discovered herbs revealed for healing cancer and other diseases.

Two rainforest herbs that destroy cancer and alleviate side effects from chemotherapy.

Chinese herbs kill cancer cells: study.

Three medicinal herbs native to Saudi Arabia discovered to hold powerful anti-cancer properties.

These 8 potent nutrients KILL cancer cells with no side effects.

Sources include:

Academic.OUP.com

Healthline.com

MDPI.com

OnlineLibrary.Wiley.com

TheTruthAboutCancer.com

FoodForBreastCancer.com

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2024-04-10-4-natural-solutions-to-help-address-cancer.html

Wat zijn de gevolgen als de WHO erin slaagt haar IGR-amendementen aan ons op te leggen?

 april 11, 2024   11

    © UN Geneva / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Om te begrijpen welke gevolgen de door de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) voorgestelde amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (“IHR”) zullen hebben voor iedereen op aarde, moeten we begrijpen wat totalitaire heerschappij is – want als de door de WHO voorgestelde amendementen volgende maand worden aangenomen, zal de bevolking van de wereld worden onderworpen aan onvervalst totalitarisme.

De weg van de WHO naar totalitarisme

Door Bert Oliver

Verschillende artikelen over de voorgestelde amendementen op de internationale gezondheidsregels van de WHO zijn hier op Brownstone verschenen, zoals deze uitstekende inleiding. Het is dus niet nodig om deze informatie in een soortgelijke vorm te herhalen. In plaats daarvan wil ik ingaan op de vraag wat de gevolgen zouden zijn voor mensen wereldwijd als deze organisatie erin slaagt de vertegenwoordigers van de aangesloten landen zover te krijgen dat ze de voorgestelde wijzigingen accepteren. Meer specifiek, wat zijn de waarschijnlijke gevolgen in termen van het concept en de praktijk van totalitarisme?

Om dit te begrijpen, moet men zich natuurlijk verdiepen in de wijze van regeren die totalitaire regering wordt genoemd, maar ik betwijfel of de meeste mensen een adequaat begrip hebben van een volwaardige totalitaire heerschappij, ondanks het feit dat we die onlangs in zekere mate hebben ervaren onder ‘pandemie’ omstandigheden. Als de door de WHO voorgestelde amendementen in mei worden aangenomen, worden de burgers van de wereld echter onderworpen aan onvervalst totalitarisme, dus het is de moeite waard om hier de volledige implicaties van deze ‘anonieme’ manier van regeren te onderzoeken.

Dit wordt gedaan in de hoop dat, als volksvertegenwoordigers – en dat is wat ze geacht worden te zijn – in wetgevende lichamen over de hele wereld dit artikel zouden lezen, evenals andere artikelen die betrekking hebben op hetzelfde onderwerp, ze wel twee keer zouden nadenken voordat ze een motie of wetsvoorstel steunen dat de WHO in feite het recht zou geven om zich de soevereiniteit van de aangesloten naties toe te eigenen. De recente ontwikkelingen in de staat Louisiana in de VS, die neerkomen op het verwerpen van het gezag van de WHO, zouden een inspiratie moeten zijn voor andere staten en landen om hun voorbeeld te volgen. Dit is de manier om het leugenachtige ‘pandemieverdrag’ van de WHO te verslaan.

Op haar website, Freedom Research genaamd, heeft Dr. Meryl Nass het WHO-idee van ‘paraatheid voor pandemieën’ beschreven als een ‘zwendel/boondoggle/Trojaans paard’, dat (onder andere) tot doel heeft miljarden belastinggeld over te maken naar de WHO en andere industrieën, om censuur te rechtvaardigen in naam van ‘volksgezondheid’, en misschien wel het belangrijkste, om de soevereiniteit over de besluitvorming voor ‘volksgezondheid’ wereldwijd over te dragen aan de directeur-generaal van de WHO (wat betekent dat de lidstaten juridisch gezien hun soevereiniteit zouden verliezen).

Daarnaast benadrukt ze het feit dat de WHO het idee van ‘One Health’ wil gebruiken om alle levende wezens, ecosystemen en klimaatverandering onder haar eigen ‘gezag’ te brengen; Verder om meer ziekteverwekkers te verwerven voor wijde verspreiding, op deze manier de mogelijkheid van pandemieën te verergeren terwijl de oorsprong ervan wordt verdoezeld, en in het geval dat zulke pandemieën zich voordoen, de ontwikkeling van meer (verplichte) ‘vaccins’ en het verplicht stellen van vaccinpaspoorten (en van lockdowns) wereldwijd te rechtvaardigen, waardoor de controle (de sleutelterm hier) over bevolkingen wordt vergroot. Als deze poging om wereldwijd de macht te grijpen slaagt, dan zou de WHO de autoriteit hebben om elk ‘medisch’ programma op te leggen dat zij nodig acht voor de ‘wereldgezondheid’, ongeacht de effectiviteit en bijwerkingen (inclusief overlijden).

In de vorige paragraaf heb ik het woord ‘controle’ cursief weergegeven als een sleutelterm. Wat eraan toegevoegd moet worden is de term ’totaal’ – dat wil zeggen, ’totale controle.’ Dit is de essentie van totalitaire heerschappij en het zou daarom gemakkelijk moeten zijn om in te zien dat wat de WHO (samen met het WEF en de VN) nastreeft, totale of volledige controle over het leven van alle mensen is.

Niemand heeft het totalitarisme vanuit dit perspectief grondiger geanalyseerd en uitgewerkt dan de in Duitsland geboren Amerikaanse filosofe Hannah Arendt en haar monumentale studie over dit fenomeen – The Origins of Totalitarianism (1951 en in uitgebreidere vorm, 1958) is nog steeds de gezaghebbende bron voor het begrijpen van de historische manifestaties ervan. De laatste, waar Arendt zich op richt, zijn het 20e-eeuwse nazisme en stalinisme, maar het is niet moeilijk om de lijnen ervan waar te nemen in wat we sinds 2020 meemaken – hoewel er een sterk argument kan worden gemaakt dat 2001 het identificeerbare begin markeerde, toen (in de nasleep van 9/11) de Patriot Act werd aangenomen, waarmee aantoonbaar de autoritaire basis werd gelegd voor totalitaire heerschappij zoals duidelijk waargenomen door Henry Giroux.

 

Arendt (p. 274 van de Harvest, Harcourt editie van The Origins of Totalitarianism, 1976) noemt ’totale terreur’ als de essentie van een totalitaire regering, en werkt het als volgt uit:

Door mensen tegen elkaar op te drukken, vernietigt totale terreur de ruimte tussen hen; vergeleken met de toestand binnen haar ijzeren band lijkt zelfs de woestijn van tirannie [die zij onderscheidt van totalitarisme; B.O.], voor zover het nog een soort ruimte is, lijkt een garantie voor vrijheid. Totalitaire regeringen beperken niet alleen vrijheden of schaffen essentiële vrijheden af; ze slagen er ook niet in, althans voor zover wij weten, om de liefde voor vrijheid uit het hart van de mens uit te roeien. Het vernietigt de ene essentiële voorwaarde van alle vrijheid die eenvoudigweg het vermogen tot beweging is die niet kan bestaan zonder ruimte.

Als je deze suggestieve typering van totalitarisme in termen van ’totale terreur’ leest, besef je opnieuw hoe geniepig de daders van de zogenaamde ‘pandemie’-noodsituatie waren – die natuurlijk geen echte pandemie was, zoals de Duitse regering onlangs toegaf. Het was als het ware het dunne randje van de wig om ’totale terreur’ in ons leven binnen te dringen door onze toegang tot vrij verkeer in de ruimte te beperken. Lockdowns’ zijn het instrument bij uitstek om de bewegingsvrijheid in de ruimte te beperken.

Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet hetzelfde als, of vergelijkbaar met, het opsluiten van gevangenen in de concentratiekampen onder het nazi-bewind, maar de psychologische effecten van lockdowns benaderen aantoonbaar die van de gevangenen in deze beruchte kampen in de jaren 1940. Immers, als je je huis niet mag verlaten, behalve om naar de winkel te gaan om eten en andere benodigdheden te kopen voordat je je naar huis haast – waar je plichtsgetrouw alle spullen die je hebt gekocht ontsmet (een concrete herinnering dat de publieke ruimte ‘potentieel dodelijk’ is) – dan is het gebod hetzelfde: ‘Je mag deze omheining niet verlaten, behalve onder gespecificeerde voorwaarden.’ Het is begrijpelijk dat het opleggen van zulke strikte ruimtelijke grenzen een alomtegenwoordig gevoel van angst opwekt, dat uiteindelijk overgaat in terreur.

Geen wonder dat de pseudo-autoriteiten het ’thuiswerken (en studeren)’ bevorderden – om niet te zeggen ‘opdroegen’ – en miljoenen mensen thuis voor hun computerscherm lieten zitten (Plato’s grotmuur). En het verbieden van bijeenkomsten in het openbaar, op een paar concessies na wat betreft het aantal deelnemers aan bepaalde bijeenkomsten, was net zo effectief wat betreft de intensivering van terreur. De meeste mensen zouden deze ruimtelijke beperkingen niet durven overschrijden, gezien de doeltreffendheid van de campagne om de bevolking bang te maken voor het vermeende dodelijke ‘nieuwe coronavirus’, waardoor de ’totale terreur’ werd versterkt. De beelden van patiënten in ziekenhuizen aan beademingsapparatuur en soms aandoenlijk wanhopig kijkend naar de camera, versterkten dit gevoel van angst alleen maar.

Met de komst van de veel gehypete Covid pseudo-vaccins, manifesteerde een ander aspect van het genereren van terreur onder de bevolking zich in de gedaante van een meedogenloze censuur van alle afwijkende meningen en standpunten over de ‘werkzaamheid en veiligheid’ van deze vaccins en over de vergelijkbare effectiviteit van vroegtijdige behandeling van Covid door middel van beproefde remedies zoals Hydroxychloroquine en Ivermectine. Het duidelijke doel hiervan was het in diskrediet brengen van tegenstanders die twijfels uitten over de officiële valorisatie van deze vermeende miraculeuze genezingen van de ziekte en hen te isoleren van de mainstream als ‘samenzweringstheoretici.’

Arendt’s inzicht in de onmisbare functie van ruimte voor menselijke beweging werpt ook een verontrustend nieuw licht op de plannen van het WEF om wereldwijd ’15-minutensteden’ te creëren. Deze zijn beschreven als ‘open lucht-concentratiekampen,’ die uiteindelijk werkelijkheid zouden worden door beweging buiten deze afgebakende gebieden te verbieden, na een eerste periode waarin het idee werd verkocht als een manier om klimaatverandering tegen te gaan door te lopen en te fietsen in plaats van auto’s te gebruiken die koolstof uitstoten. De ‘bezorgdheid’ van het WEF en de WHO over klimaatverandering als een vermeende bedreiging voor de wereldgezondheid biedt een verdere rechtvaardiging voor deze geplande variaties op gevangenissen voor de nauwelijks verholen opsluiting van miljoenen mensen.

 

De relevantie van Arendt’s denken over totalitarisme voor het heden houdt hier echter niet op. Net zo relevant als de manier waarop het terreur cultiveert, is haar identificatie van eenzaamheid en isolatie als voorwaarden voor totale overheersing. Ze beschrijft isolatie – in de politieke sfeer – als ‘pre-totalitair’. Het is typerend voor de tirannieke regeringen van dictators (die pre-totalitair zijn), waar het functioneert om te voorkomen dat burgers enige macht uitoefenen door gezamenlijk op te treden.

Eenzaamheid is de tegenhanger van isolatie in de sociale sfeer; de twee zijn niet identiek en het een kan het geval zijn zonder het ander. Men kan geïsoleerd zijn of afgezonderd van anderen zonder eenzaam te zijn; dat laatste gebeurt pas als men zich in de steek gelaten voelt door alle andere mensen. Terreur, merkt Arendt wijselijk op, kan alleen “absoluut heersen” over mensen die “tegen elkaar geïsoleerd zijn” (Arendt 1975, pp. 289-290). Het ligt daarom voor de hand dat, om de triomf van de totalitaire heerschappij te bereiken, degenen die de oprichting ervan bevorderen omstandigheden creëren waarin individuen zich steeds meer geïsoleerd en eenzaam voelen.

Het is overbodig om iemand te herinneren aan het systematisch opwekken van beide condities in de loop van de ‘pandemie’ door middel van wat hierboven is besproken, met name lockdowns, de beperking van sociale contacten op alle niveaus, en door middel van censuur, die – zoals hierboven is opgemerkt – duidelijk bedoeld was om andersdenkenden te isoleren. En degenen die op deze manier werden geïsoleerd, werden vaak – zo niet meestal – in de steek gelaten door hun familie en vrienden, met als gevolg dat eenzaamheid kon volgen en soms ook volgde. Met andere woorden, het tirannieke opleggen van Covid regels diende het (waarschijnlijk bedoelde) doel om de weg te bereiden voor een totalitaire heerschappij door de voorwaarden te scheppen voor isolatie en eenzaamheid.

Waarin verschilt een totalitaire regering van tirannie en autoritarisme, waar men respectievelijk nog steeds de figuren van de despoot en de heerschappij van een abstract ideaal kan onderscheiden? Arendt schrijft dat (p. 271-272):

Als wettigheid de essentie is van een niet-tirannieke regering en wetteloosheid de essentie van tirannie, dan is terreur de essentie van totalitaire overheersing.

Terreur is de verwezenlijking van de wet van beweging; het belangrijkste doel ervan is om het mogelijk te maken dat de kracht van de natuur of van de geschiedenis vrij door de mensheid raast, ongehinderd door enige spontane menselijke actie. Als zodanig probeert terreur de mens te ‘stabiliseren’ om de krachten van de natuur of de geschiedenis te bevrijden. Het is deze beweging die de vijanden van de mensheid aanwijst tegen wie de terreur wordt losgelaten, en geen enkele vrije actie van oppositie of sympathie kan worden toegestaan om de eliminatie van de ‘objectieve vijand’ van de geschiedenis of de natuur, van de klasse of het ras te belemmeren. Schuld en onschuld worden zinloze begrippen; ‘schuldig’ is hij die in de weg staat van het natuurlijke of historische proces dat een oordeel heeft geveld over ‘inferieure rassen’, over individuen die ‘ongeschikt zijn om te leven’, over ‘stervende klassen en decadente volkeren’. Terreur voert deze vonnissen uit en voor haar rechtbank zijn alle betrokkenen subjectief onschuldig: de vermoorden omdat ze niets tegen het systeem deden en de moordenaars omdat ze niet echt moorden maar een doodvonnis uitvoeren dat door een hoger gerechtshof is uitgesproken. De heersers zelf beweren niet rechtvaardig of wijs te zijn, maar alleen historische of natuurlijke wetten uit te voeren; ze passen geen [positieve] wetten toe, maar voeren een beweging uit in overeenstemming met haar inherente wet. Terreur is wetmatigheid, als wet de wet is van de beweging van een of andere bovenmenselijke kracht, de Natuur of de Geschiedenis.

De verwijzing naar de natuur en de geschiedenis als bovenmenselijke krachten heeft te maken met wat Arendt (p. 269) beweert als het onderliggende geloof van respectievelijk het nationaalsocialisme en het communisme in de wetten van de natuur en van de geschiedenis als onafhankelijke, bijna primordiale krachten op zichzelf. Vandaar dat het gerechtvaardigd is om terreur toe te passen op diegenen die in de weg lijken te staan van de ontplooiing van deze onpersoonlijke krachten. Bij aandachtige lezing schetst het bovenstaande fragment een beeld van totalitaire heerschappij als iets dat gebaseerd is op de neutralisatie van mensen, als menselijke wezens, in de samenleving als potentiële agenten of deelnemers aan haar organisatie of de richting waarin zij zich ontwikkelt. De ‘heersers’ zijn geen heersers in de traditionele zin van het woord; ze zijn er slechts om ervoor te zorgen dat de bovenmenselijke kracht in kwestie zich ongehinderd kan ontplooien zoals het ‘hoort.’

 

Er is geen genie voor nodig om in Arendt’s scherpzinnige karakterisering van totalitaire overheersing – die ze relateert aan het nazisme en stalinisme als de historische belichamingen ervan – een soort sjabloon te zien dat van toepassing is op het opkomende totalitaire karakter van wat zich in 2020 voor het eerst manifesteerde als iatrocratie, onder het mom van een wereldwijde noodsituatie op het gebied van gezondheid – iets dat we vandaag allemaal wel kennen. Sindsdien zijn er andere kenmerken van deze totalitaire beweging naar voren gekomen, die allemaal samenkomen in wat, in ideologische termen, kan worden omschreven als ‘transhumanisme.’

Ook dit past in Arendt’s beschrijving van totalitarisme – niet het transhumanistische karakter als zodanig van deze laatste incarnatie van de poging om de mensheid als geheel in dienst te stellen van een bovenmenselijke macht, maar de ideologische status ervan. Net zoals het nazi-regime zijn operaties rechtvaardigde door een beroep te doen op de natuur (onder het mom van de geroemde superioriteit van het ‘Arische ras’, bijvoorbeeld), zo beroept de groep technocratische globalisten die de (niet zo) ‘Grote Reset’ aanstuurt zich op het idee om ‘voorbij de mensheid’ te gaan naar een veronderstelde superieure (niet-natuurlijke) ‘soort’ die een fusie tussen mensen en machines bewerkstelligt – ook geanticipeerd, zo lijkt het, door de ‘singulariteit’ kunstenaar genaamd Stelarc. Ik heb ‘idee’ benadrukt omdat, zoals Arendt opmerkt (p. 279-280),

Een ideologie is letterlijk wat haar naam aangeeft: ze is de logica van een idee. Haar onderwerp is de geschiedenis, waarop het ‘idee’ wordt toegepast; het resultaat van deze toepassing is niet een verzameling uitspraken over iets dat is, maar de ontvouwing van een proces dat voortdurend verandert. De ideologie behandelt de loop van de gebeurtenissen alsof die dezelfde ‘wet’ volgt als de logische uiteenzetting van haar ‘idee.’

Gezien de aard van een ideologie, zoals hierboven uiteengezet, zou het duidelijk moeten zijn hoe dit van toepassing is op de transhumanistische ideologie van de neofascistische cabal: het idee dat aan het historische proces ten grondslag ligt is zogenaamd altijd een soort transhumanistische teleologie geweest – naar verluidt is de (voorheen verborgen) telos of het doel van de hele geschiedenis voortdurend geweest het bereiken van een staat waarin Homo en Gyna sapiens sapiens (de dubbel wijze menselijke man en vrouw) worden overtroffen en waarin het ’transhumanistische’ wordt geactualiseerd. Is het dan verbazingwekkend dat ze beweren goddelijke krachten te hebben verworven?

Dit verklaart verder de gewetenloosheid waarmee de transhumanistische globalisten het functioneren en de slopende effecten van de ’totale terreur’ zoals die door Arendt is geïdentificeerd, kunnen toelaten. ‘Totale terreur’ betekent hier de alomtegenwoordige of totaliserende effecten van, bijvoorbeeld, het installeren van allesomvattende systemen van onpersoonlijke, grotendeels door AI gecontroleerde bewaking en het aan mensen – in ieder geval in eerste instantie – communiceren dat het voor hun eigen veiligheid en beveiliging is. De psychologische gevolgen komen echter neer op een subliminaal besef van de afsluiting van de ‘vrije ruimte’, die wordt vervangen door een gevoel van ruimtelijke opsluiting en dat er ‘geen uitweg’ is.

Tegen deze achtergrond geeft het nadenken over de dreigende mogelijkheid dat de WHO erin slaagt om volgzame landen zover te krijgen dat ze de voorgestelde amendementen op hun gezondheidsvoorschriften accepteren, meer inzicht in de concrete effecten die dit zou hebben. En die zijn op zijn zachtst gezegd niet fraai. In een notendop komt het erop neer dat deze ongekozen organisatie de bevoegdheid krijgt om ‘lockdowns’ en ‘medische (of gezondheids-) noodsituaties’ af te kondigen, evenals verplichte ‘vaccinaties’ naar goeddunken van de directeur-generaal van de WHO, waardoor de vrijheid om vrij door de publieke ruimte te reizen in één klap wordt teruggebracht tot een ijzersterke ruimtelijke opsluiting. Dit is wat ’totale terreur’ zou betekenen. Het is mijn vurige hoop dat er nog iets gedaan kan worden om deze dreigende nachtmerrie af te wenden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wat-zijn-de-gevolgen-als-de-who-erin-slaagt-haar-igr-amendementen-aan-ons-op-te-leggen/

 

33 ‘Elites’ waarvan je niet wist dat ze de wereldwijde ontvolkingsagenda pushen

33


Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços (CC BY-SA 2.0)

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat de mondiale elite oorlog voert tegen de mensheid en letterlijk werkt aan een radicale ontvolking van de wereldbevolking door miljarden mensen heimelijk te steriliseren en langzaam te vermoorden.

Het menselijk ras is een invasieve soort die de aarde teistert en die dringend moet worden geruimd, volgens de anti-mensheid doctrine van de mondiale elite, schrijft Baxter Dmitry.

De volgende 33 citaten over bevolkingsbeperking onthullen dat de elite echt gelooft dat het menselijk ras een plaag op aarde is en dat een grote ruiming noodzakelijk is:

1. Britse televisiepresentator Sir David Attenborough: “Wij zijn een plaag op aarde. In de komende 50 jaar of zo zal het op ons terugslaan. Het is niet alleen de klimaatverandering, maar ook de ruimte, de plaatsen om voedsel te verbouwen voor deze enorme horde. Of we beperken onze bevolkingsgroei of de natuur zal het voor ons doen, en de natuur doet het op dit moment voor ons”.

2. Paul Ehrlich, voormalig wetenschappelijk adviseur van president George W. Bush en schrijver van “The Population Bomb“: “In onze ogen is de fundamentele remedie, het verkleinen van de schaal van de menselijke activiteit (inclusief de omvang van de bevolking) om de totale consumptie ervan binnen de draagkracht van de aarde te houden duidelijk, maar te veel verwaarloosd of ontkend.”

3. Paul Ehrlich opnieuw, deze keer over de grootte van gezinnen: “Niemand heeft volgens mij het recht om 12 kinderen te krijgen of zelfs maar drie, tenzij de tweede zwangerschap een tweeling is.”

4. Dave Foreman, de medeoprichter van Earth First: “Wij mensen zijn een ziekte geworden, de Humanpox.”

5. CNN-oprichter Ted Turner: “Een totale wereldbevolking van 250-300 miljoen mensen, een daling van 95% ten opzichte van het huidige niveau, zou ideaal zijn.”

Hij werd geciteerd toen hij zei: “We zijn met te veel mensen; daarom hebben we opwarming van de aarde.”

Helaas voor hem en andere fervente depopulationisten zijn zowel de mythe van de overbevolking als het door de mens veroorzaakte bedrog over de opwarming van de aarde herhaaldelijk ontkracht.

6. De Japanse vice-premier Taro Aso over medische patiënten met ernstige ziekten: “Je kunt niet goed slapen als je denkt dat het allemaal betaald wordt door de overheid. Dit wordt niet opgelost tenzij je ze laat haasten en sterven.”

7. David Rockefeller: “De negatieve impact van bevolkingsgroei op al onze planetaire ecosystemen wordt ontstellend duidelijk.”

David Rockefeller pochte dat hij miljoenen dollars uitgaf om de zaak te promoten.

8. Milieuactivist Roger Martin: “Op een eindige planeet is de optimale bevolking die de beste levenskwaliteit voor iedereen biedt, duidelijk veel kleiner dan het maximum, dat naakte overleving mogelijk maakt. Hoe meer we zijn, hoe minder voor elk; minder mensen betekent een beter leven.”

9. HBO-persoonlijkheid Bill Maher: “Ik ben pro-keuze, ik ben voor hulp bij zelfdoding, ik ben voor gewone zelfdoding, ik ben voor alles wat de freeway in beweging krijgt – daar ben ik voor. Het is te druk, de planeet is te druk en we moeten de dood bevorderen.”

10. MIT professor Penny Chisholm: “De echte truc is, om te proberen ergens lager dan die 9 miljard te nivelleren, om de geboortecijfers in de ontwikkelingslanden zo snel mogelijk te laten dalen. En dat zal het niveau bepalen waarop de mensheid op aarde zal nivelleren.”

11. Julia Whitty, columnist voor Mother Jones: “De enige bekende oplossing voor ecologische overschrijding is om onze bevolkingsgroei sneller te vertragen dan nu het geval is en uiteindelijk om te keren – tegelijkertijd vertragen en keren we uiteindelijk het tempo waarin we de hulpbronnen van de planeet verbruiken.

“Succes in deze dubbele inspanning zal onze meest dringende wereldwijde problemen oplossen: klimaatverandering, voedselschaarste, watervoorziening, immigratie, gezondheidszorg, verlies van biodiversiteit, zelfs oorlog. Op één front hebben we al ongekende vooruitgang geboekt door de wereldwijde vruchtbaarheid terug te brengen van gemiddeld 4,92 kinderen per vrouw in 1950 tot 2,56 vandaag – een prestatie van vallen en opstaan en soms brutaal dwingende fouten, maar ook het resultaat van één vrouw per keer die haar individuele keuzes maakt. De snelheid van deze revolutie in het krijgen van kinderen, tegen de biologische programmering in, is misschien wel onze grootste collectieve prestatie tot nu toe.”

12. Professor Philip Cafaro van de Colorado State University in een paper getiteld “Klimaatethiek en bevolkingsbeleid”: “Het stoppen van de bevolkingsgroei is bijna zeker een noodzakelijke (maar niet voldoende) voorwaarde om een catastrofale wereldwijde klimaatverandering te voorkomen. Sterker nog, een aanzienlijke vermindering van het huidige aantal mensen kan noodzakelijk zijn om dit te doen.”

13. Eric R. Pianka, professor biologie aan de Universiteit van Texas in Austin: “Ik heb geen kwade bedoelingen met mensen. Maar ik ben ervan overtuigd dat de wereld, inclusief de hele mensheid, duidelijk veel beter af zou zijn zonder zoveel van ons.”

14. Detroit News Columnist Nolan Finley: “Aangezien de nationale aandacht uitgaat naar geboortebeperking, is dit mijn idee: als we armoede willen bestrijden, gewelddadige criminaliteit willen terugdringen en ons beschamende percentage vroegtijdige schoolverlaters willen verlagen, zouden we voorbehoedsmiddelen moeten inruilen voor fluoride in het drinkwater van Michigan.

We hebben een babyprobleem in Michigan. Te veel baby’s worden geboren bij onvolwassen ouders die niet de vaardigheden hebben om ze op te voeden, te veel baby’s worden ter wereld gebracht door arme vrouwen die het zich niet kunnen veroorloven en te veel baby’s worden verwekt door zielige nietsnutten die hun zaad verspreiden als paardenbloemen en dan weglopen voor de gevolgen.”

15. John Guillebaud, professor gezinsplanning aan het University College in Londen: “Het effect op de planeet van één kind minder is een orde van grootte groter dan al die andere dingen die we zouden kunnen doen, zoals het licht uitdoen. Een extra kind is het equivalent van een heleboel vliegreizen over de planeet.”

16. Democraten strateeg Steven Rattner: “WE hebben death panels nodig. Nou ja, misschien niet precies death panels, maar tenzij we beginnen met het verstandiger toewijzen van middelen in de gezondheidszorg – rantsoenering, zoals het eigenlijk heet – zullen de exploderende kosten van Medicare het federale budget overspoelen.”

17. Matthew Yglesias, een zakelijke en economische correspondent voor Slate, in een artikel getiteld “The Case for Death Panels, in One Chart”:

“Maar niet alleen zijn deze uitgaven voor gezondheidszorg aan ouderen het belangrijkste onderwerp in het federale budget, onze onevenredige toewijzing van gezondheidszorgdollars aan oude mensen is zeker de oorzaak van het opmerkelijke gebrek aan schijnbare kosteneffectiviteit van het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem. Wanneer de patiënt al over de 80 is, is het een feit dat geen enkele behandeling wonderen zal verrichten op het gebied van levensverwachting of levenskwaliteit.”

18. Margaret Sanger, oprichtster van Planned Parenthood: “Al onze problemen zijn het resultaat van overmatig fokken onder de arbeidersklasse”.

19. Ruth Bader Ginsburg, rechter bij het Amerikaanse Hooggerechtshof: “Eerlijk gezegd had ik gedacht dat op het moment dat Roe werd besloten, er bezorgdheid was over bevolkingsgroei en in het bijzonder groei in bevolkingsgroepen waarvan we er niet te veel willen hebben.”

20. Margaret Sanger,, oprichtster van Planned Parenthood: “Het meest barmhartige dat een grote familie doet met een van haar zuigelingen is het doden ervan.”

Liberaal icoon Margaret Sanger was oorspronkelijk een racistische eugeniste die herhaaldelijk zwoer het zwarte ras uit te roeien. De depopulist Margaret Sanger richtte zich daarna op de kinderen van de arbeidersklasse

21. Salon-columniste Mary Elizabeth Williams in een artikel getiteld “So What If Abortion Ends Life?”: “Al het leven is niet gelijk. Dat is een moeilijk punt voor liberalen zoals ik om over te praten, omdat we anders overkomen als doodswens-liefhebbende, dood-je-grootmoeder-en-je-lieve-baby stormtroopers. Toch kan een foetus een menselijk leven zijn zonder dezelfde rechten te hebben als de vrouw in wiens lichaam het zich bevindt.”

22. Alberto Giubilini van de Monash Universiteit in Melbourne, Australië en Francesca Minerva van de Universiteit van Melbourne in een paper gepubliceerd in het Journal of Medical Ethics:

“Wanneer zich na de geboorte omstandigheden voordoen die abortus zouden hebben gerechtvaardigd, zou wat wij abortus na de geboorte noemen, geoorloofd moeten zijn. … Wij stellen voor om deze praktijk ‘abortus na de geboorte’ te noemen, in plaats van ‘kindermoord’, om te benadrukken dat de morele status van het individu dat gedood wordt vergelijkbaar is met die van een foetus … in plaats van met die van een kind.

Daarom stellen wij dat het doden van een pasgeborene ethisch toelaatbaar zou kunnen zijn in alle omstandigheden waarin abortus dat zou zijn. Dergelijke omstandigheden omvatten gevallen waarin de pasgeborene het potentieel heeft om een (ten minste) aanvaardbaar leven te hebben, maar het welzijn van het gezin in gevaar is.”

23. Nina Fedoroff, een belangrijke adviseur van Hillary Clinton: “We moeten het groeitempo van de wereldbevolking blijven verlagen; de planeet kan niet veel meer mensen onderhouden.”

24. De belangrijkste wetenschapsadviseur van Barack Obama, John P. Holdren: “Een programma om vrouwen te steriliseren na hun tweede of derde kind, ondanks de relatief grotere moeilijkheidsgraad van de operatie dan vasectomie, is misschien gemakkelijker te implementeren dan te proberen mannen te steriliseren.

De ontwikkeling van een sterilisatiecapsule voor de lange termijn die onder de huid geïmplanteerd kan worden en verwijderd kan worden wanneer een zwangerschap gewenst is, opent extra mogelijkheden voor gedwongen vruchtbaarheidscontrole. De capsule zou geïmplanteerd kunnen worden in de puberteit en zou, met officiële toestemming, verwijderd kunnen worden voor een beperkt aantal geboortes.”

25. David Brower, de eerste uitvoerend directeur van de Sierra Club: “Het baren van kinderen zou een strafbare misdaad tegen de samenleving moeten zijn, tenzij de ouders in het bezit zijn van een vergunning van de overheid … Alle potentiële ouders zouden verplicht moeten worden om anticonceptieve chemicaliën te gebruiken, de overheid die tegengif uitgeeft aan burgers die gekozen zijn voor het baren van kinderen.”

26. Thomas Ferguson, voormalig ambtenaar bij het Amerikaanse State Department Office of Population Affairs: “Er is één thema achter al ons werk – we moeten het bevolkingsniveau terugdringen. Of regeringen doen het op onze manier, met mooie, schone methoden, of ze krijgen het soort rotzooi dat we hebben in El Salvador, of in Iran of in Beiroet. Bevolking is een politiek probleem. Als de bevolking eenmaal niet meer onder controle is, is er een autoritaire regering nodig, zelfs fascisme, om het terug te dringen…”

27. Michail Gorbatsjov: “We moeten duidelijker spreken over seksualiteit, anticonceptie, abortus, over waarden die de bevolking onder controle houden, want de ecologische crisis, kortom, is de bevolkingscrisis. Verminder de bevolking met 90% en er blijven niet genoeg mensen over om veel ecologische schade aan te richten.”

28. Jacques Costeau: “Om de wereldbevolking te stabiliseren, moeten we 350.000 mensen per dag elimineren. Het is verschrikkelijk om dat te zeggen, maar het is net zo slecht om het niet te zeggen.”

29. De Finse milieuactivist Pentti Linkola: “Als ik op een knop kon drukken, zou ik mezelf zonder aarzelen opofferen als dat zou betekenen dat miljoenen mensen zouden sterven.”

30. Prins Phillip, echtgenoot van koningin Elizabeth II en medeoprichter van het Wereld Natuur Fonds: “In het geval dat ik gereïncarneerd word, zou ik graag terugkeren als een dodelijk virus, om iets bij te dragen aan het oplossen van overbevolking.”

De echtgenoot van koningin Elizabeth, prins Philip, heeft tijdens zijn leven een aantal opmerkingen gemaakt waarin hij aangeeft te willen reïncarneren als een “dodelijk virus” om verwoestingen aan te richten in de wereld en de wereldbevolking te verminderen.

31. Henry Kissinger, een toparchitect van de Nieuwe Wereldorde, wordt door velen beschouwd als een van de grootste oorlogsmisdadigers ter wereld. Hij heeft hard gewerkt om zijn ontvolkingsplannen uit te voeren.

Hij werd ook geciteerd toen hij zei:

“Ontvolking zou de hoogste prioriteit van het buitenlands beleid ten opzichte van de derde wereld moeten zijn, omdat de economie van de VS grote en toenemende hoeveelheden mineralen uit het buitenland nodig zal hebben, vooral uit minder ontwikkelde landen”.

32. De Engelse primatologe Jane Goodall, die bijdraagt aan de agenda van het WEF, vertelde haar mede-globalisten dat ze “de planeet konden redden” van de “opwarming van de aarde” als de wereldbevolking 90 procent kleiner zou zijn dan nu.

33. Bill Gates is misschien wel de gevaarlijkste en meest geobsedeerde depopulationist ter wereld. De vader van de Microsoft-oprichter was hoofd van Planned Parenthood en heeft zijn opvattingen over bevolkingsbeperking van jongs af aan beïnvloed.

In een TEDx-lezing legt hij uit dat een manier om het CO2-niveau te verlagen (wat overigens helemaal geen probleem is, aangezien het totale CO2-niveau) is door de menselijke bevolking te verminderen:

“De wereld heeft op dit moment 6,8 miljard mensen. Dat worden er ongeveer negen miljard. Als we nu echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidszorg, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verminderen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...