woensdag 9 november 2022

De uitvaartbranche floreert (en niet vanwege corona)


Het aantal sterfgevallen stijgt zo hard dat uitvaartondernemers zich zorgen beginnen te maken, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

Service Corporation International, één van de grootste spelers uit de branche, noteerde in 2022 tot nu toe bijna 500 miljoen dollar winst en het aandeel staat 15 procent in de plus.

15 procent meer telefoontjes

Vorige week woensdag zei directeur Thomas L. Ryan tegen investeerders dat het aantal sterfgevallen in de jaren voor corona met hooguit één of twee procent daalde of steeg. Hij liet weten dat Service Corporation in het derde kwartaal van dit jaar maar liefst 15 procent meer telefoontjes kreeg dan in het derde kwartaal van 2019. Dat had niemand verwacht, aangezien de sterfte aan corona erg laag is, zei Ryan.

Corona is weg, maar toch sterven er heel veel mensen. Waarom? Ryan verwees niet naar de mRNA-vaccins. En waarom zou hij? Dat zou hem en zijn bedrijf alleen maar hoofdpijn opleveren. Wel zei hij dat er meer kankerdoden te betreuren zijn en dat de gezondheid in het algemeen achteruit gaat.

Trend zich doorzet

Berenson merkt op dat ook in andere landen onverklaarbare sterftepieken worden geregistreerd, waaronder Duitsland, Australië en Taiwan. Ryan verwacht dat deze trend zich doorzet en dat de sterfte ook de komende jaren nog sterk verhoogd zal zijn.


[Zero Hedge]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...