rsz uitroeien bevolking vaccinsDat er veel geld wordt verdiend door de farmaceutische industrie, is iets dat men over het algemeen wel weet.

Wat men niet weet is dat via de coronaprikken van diezelfde farmaceutische industrie de mensheid gedoemd lijkt om uit te sterven.


Zoals bij alles gaat het vooral om de intenties en motivatie waarmee iets wordt gedaan.

Wordt er met de beste bedoelingen ter wereld een medicijn op de markt gebracht wat als bijwerking de dood heeft, dan is dan vreselijk, maar toch een ongeluk.

Een ongeluk of niet voldoende getest. Dat laatste is ook het geval met de ‘coronavaccinaties’, maar daarnaast wordt steeds meer duidelijk dat de intentie achter die ‘coronavaccinatie’ ook niet pluis is.

Dat die ‘vaccinatie’ is ontworpen met een bepaald doel en dat dit doel niet het welzijn van de mens inhoudt.

Het tegenovergestelde lijkt waar, waardoor het doel wordt om een groot deel van de mensheid uit te roeien. Dit voor zowel huidige als toekomstige generaties.

Iets anders kan je er niet van maken als je het onderstaande verhaal hoort van Naomi Wolf. Een verhaal dat voor veel mensen moeilijk te geloven zal zijn.

Zij zegt onder andere het volgende:

“Het is helaas de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis.

En hoewel de Pfizer-papers specifiek zijn gericht op het vernietigen van de voortplanting, wilde ik toch lange tijd geloven dat het geen ontvolkingsagenda was, maar helaas overtuigde het bewijs in de Pfizer-documenten me ervan dat dat precies is wat het is.

Ze wisten dat ze de eierstokken van vrouwen blokkeerden met lipide nanodeeltjes, ze wisten dat de lipide nanodeeltjes de placenta doorkruisten.

Ze stelden vast dat de dood van foetussen het gevolg was van blootstelling van de moeder aan het “vaccin”.

Ze wisten dat gevaccineerde vrouwen die hun baby's borstvoeding gaven, de baby's ziek maakten.

Hun grafieken, dit is waarom ik Mengele wetenschap zeg, zijn gewoon grafieken die laten zien dat vele duizenden baby's overgeven, dat vele duizenden baby's oedeem hebben, wat gezwollen vlees is, dat vele duizenden baby's stuiptrekkingen hebben.

Er is één baby overleden aan het falen van meerdere orgaansystemen door het geven van borstvoeding aan gevaccineerde moeders. En tot op de dag van vandaag weet ik zeker dat in Nederland, in heel Europa, in de hele wereld niemand gevaccineerde moeders vertelt dat ze het leven van hun baby's kunnen riskeren door ze borstvoeding te geven, maar Pfizer wist het.

Pfizer wist het, in een deel van de Pfizer-documenten staat een percentage spontane abortussen of miskramen van meer dan 80%.

Pfizer weet dat er iets in het sperma van gevaccineerde mannen zit dat mogelijk gevaarlijk is voor vrouwen of foetussen, omdat ze gevaccineerde mannen waarschuwen om geen gemeenschap te hebben met vrouwen in de vruchtbare leeftijd en als ze dat toch doen om 2 betrouwbare vormen van anticonceptie te gebruiken.

Ze wisten dat de injectie niet op de injectieplaats blijft, maar binnen 48 uur door het hele lichaam wordt verspreid, zich ophoopt in de bijnieren, de milt, het lymfestelsel, de lever, de bloed-hersenbarrière passeert waardoor veel reacties op hersenbeschadiging ontstaan en zich ophoopt in de eierstokken.

Ze wisten dat het de harten van minderjarigen beschadigde en onze advocaten hebben FOIA's (WOB verzoeken) van het Witte Huis opgevraagd waaruit blijkt dat er in april 2021 een stormloop was om dit in de doofpot te stoppen, maar ze gingen die zomer en het jaar daarop gewoon door met het propaganderen van ouders om te vaccineren...”.


Als hetgeen Naomi Wolf zegt klopt dan hebben we inderdaad te maken met de grootste massamoord uit de menselijke geschiedenis.

Waarbij de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt door anderen te dwingen de spuit te nemen worden beloond voor hun diensten.

Zo diep is onze wereld inmiddels gezonken.