maandag 7 maart 2022

VACCINATIE AFREKENING: Meer dan 66% van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijdt nu aan bijwerkingen

Vrijdag 4 maart 2022 door: Ethan Huff

Tags : bijwerkingenslechte gezondheidbadmedicinebiowarbiowapensboosterCOVIDgenocidelevensduurPlandemischbijwerkingenpiekeiwitVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

30KWEERGAVEN

 

(Natural News) Er gebeurt weer een holocaust met het Joodse volk, dit keer door toedoen van Tony Fauci, Donald Trump, Joe Biden, Albert Bourla van Pfizer en elke andere vaccin-pushende globalist die Wuhan coronavirus (Covid-19) 'vaccins' opdrong en de rest van de wereld.

Volgens nieuwe rapporten, de overgrote meerderheid van de "volledig gevaccineerde" Israëli's lijdt nu aan bijwerkingen, velen van hen ernstig, vanwege de injecties. Met andere woorden, de problemen stapelen zich op.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid publiceerde gegevens van een recent onderzoek waaruit bleek dat meer dan 66 procent van de mensen in Israël die volledig werden geïnjecteerd en vervolgens een 'boost' kreeg, een reactie kreeg op de vaccinaties die het normale leven veel moeilijker hebben gemaakt.

Ongeveer 2.049 burgers werden drie tot vier weken gevraagd nadat ze een derde 'dosis' van een covid-griep hadden gekregen, hoe ze zich nu voelen. De meesten van hen onthulden dat ze zich vreselijk voelen, en ongeveer de helft van hen zegt dat het uitvoeren van normale, dagelijkse activiteiten nu uitzonderlijk moeilijk is.

De enquête werd in september en oktober 2021 telefonisch uitgevoerd. Alleen mensen van 18 jaar en ouder die onlangs met een derde covid naald waren geplaveid binnen een periode van 21 tot 30 dagen na het krijgen van de eerste twee naalden, werden in de resultaten opgenomen.

De bijwerkingen die van deze demografie werden gemeld, varieerden van mild tot ernstig. Veel van de vrouwen zeiden bijvoorbeeld dat ze nu menstruatie-onregelmatigheden hebben, terwijl sommigen zelfs in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. De meest gewonde respondenten waren vrouwen en jongeren.

"De meest voorkomende bijwerkingen bij vrouwen waren menstruatie-onregelmatigheden", meldde LifeSiteNews.

“De meest gemelde symptomen waren vertragingen in de menstruatie (37,8%), toename van menstruatiebloedingen (31,1%), voortijdige menstruatie (28,9%), langere bloedingsduur (26,7%) en ernstige menstruatiepijn (20%)."

Covid 'vaccins' doodden 260 keer meer jongeren dan er zouden zijn gestorven als iedereen niet was gevaccineerd

Israël, zoals we rapporteerden vorig jaar een van de meest agressieve vaccin-mandaten ter wereld opgelegd. Het land heeft ook een "groene pas" uitgegeven om het bewijs van injectie te verifiëren als voorwaarde voor toegang tot theaters, restaurants en andere openbare locaties.

Israëli's hebben te horen gekregen dat ze nu voor altijd 'versterkt' moeten worden om 'beschermd' te blijven tegen de Wuhan-infectie. En nu komen de gevolgen van dit beleid als een zweepslag terug.

“Israël was een van de eerste landen ter wereld die een nationale boostervaccinatiecampagne lanceerde; het begon in augustus vorig jaar ”voegde LifeSiteNews toe.

"Desalniettemin bleven zogenaamde" doorbraakinfecties "voorkomen bij degenen die de herhalingsprikken kregen."

Binnen de eerste week van de Israëlische boostercampagne meldde de regering daar dat 14 mensen die zich haastten om te gehoorzamen als onderdeel van de eerste 'golf' van naleving, onmiddellijk 'positief' testten voor covid achteraf. Sinds die tijd zijn de ernstige verwondingen en sterfgevallen onder de versterkte Israëli's enorm gestegen.

Een ander recente studie ontdekte dat het sterftecijfer onder ouderen die met de Pfizer mRNA-opname werden geprikt, 40 keer hoger is dan wat het zou zijn geweest als iedereen niet was gevaccineerd.

Uit dezelfde dataset bleek dat het sterftecijfer onder jongeren nog hoger is en 260 keer hoger is dan wanneer alle jongeren hun immuunsysteem met rust hadden gelaten.

"75 jaar later ... De waarheid is vreemder dan fictie", schreef iemand in reactie op een artikel over deze laatste studie, verwijzend naar de Holocaust van de Tweede Wereldoorlog

"Van alle naties op aarde had ik nooit kunnen vermoeden dat Israël zijn burgers zou dwingen om genetische manipulatie te nemen - eufemistisch aangeduid als het‘ vaccin ’, of behandeld te worden als melaatsen. Breng de veewagens aan!"

Meer Covid Flu-shotnieuws is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

NEW VAERS DATA (V.S.) 25/2/2022

 


Arno Wellens: ”Europees Digitaal Paspoort is verkapte staatsgreep”

 21 FEBRUARI 2022

HOOFDREDACTEUR


LINK: https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep

Duurtijd: 1:04:24

“Bouwen aan een Europese superstaat, met een gemankeerd Brussels parlement, leidt tot een autocratie”, opent financieel journalist Arno Wellens de - misschien wel - meest urgente uitzending van dit moment. Op zijn eigen platform wijdde hij er onlangs een onthutsende publicatie aan en dat was de aanleiding voor een diepgaand interview met programmamaker Flavio Pasquino.

“Er wordt wel eens gezegd dat er veel complottheorieën rondgaan deze dagen. Maar als je mensen achterdochtig wilt maken, dan moet je dit doen. Dan moet je iets dat je toch al wilde doen, nu doordrukken en de schuld geven aan corona”. 

“Ze waren het al van plan”

Wellens doelt hier op de Corona Toegangsbewijzen (CTB) die in de horeca en in de media werden geïntroduceerd als een reactie op de corona-crisis maar volgens de financieel journalist zit dat anders. “In 2019 waren er al vergevorderde plannen voor een proef in de horeca om met QR-codes te experimenteren maar dat had nooit grootschalig gekund zonder grote urgentie. Corona was dus een welkome gast om te kunnen doen wat ze al wilden doen”, aldus Wellens.

Europees Digitaal Paspoort

“Als een andere instelling jouw paspoort gaat uitgeven. Een instelling die je niet daartoe hebt geautoriseerd, waar je geen controle over hebt en die je niet vertrouwt, dan is dat een soort staatsgreep”.

Wellens heeft het hier over de uitrol van het Europese digitale paspoort dat nooit aan de Nederlandse burger is voorgelegd ter goedkeuring. Intussen zijn de persen al op stoom en lijkt de uitrol onontkoombaar, als er geen grote weerstand vanuit de oppositie volgt. 

eIDAS norm

En daarmee komen we bij het hoofdthema van deze uitzending. Het Europese digitale paspoort dat gestoeld is op de eIDAS norm, die tevens de basis is voor de Nederlandse VID (virtuele identiteit, uitgegeven door het RVIG), het internationale 'Digital ID' van Thales en het Corona Toegangsbewijs (CTB). Zo zijn er tal van gelijksoortige initiatieven die het voor de meeste burgers ondoorgrondelijk maakt. En toch is er een gemene deler. Allen maken namelijk gebruik van de eIDAS norm die “attributen” (delen van je digitale identiteit) per situatie oproept en 'veilig' beheert in je digitale wallet door de SSI-normering. SSI staat voor 'Self Sovereign Identity' en impliceert dat je geheel zelf over je digitale identiteit beschikt, zonder dat Big Tech of andere partijen bij de gevoelige en persoonlijke informatie kunnen. En daar komt weer een complex vraagstuk om de hoek en wel de definitie van veilig. Volgens Wellens gaat het Blockchain-bases systeem criminelen uitnodigen de systemen te hacken en dat zou tot identiteitsfraude kunnen leiden van ongekende omvang. Pasquino wijst Wellens op een zorg die wel eens groter zou kunnen zijn, namelijk de macht die burgers aan overheden geven. Wellens is duidelijk; “dat is waar en maakt het dus nog erger. Het is niet of/of. Het is en/en. En beide gevaren moeten we serieus nemen”.

 

World Economic Forum

”Het regeringsbeleid rondom het digitale paspoort is gebouwd door het World Economic Forum”, toont Wellens aan met een brief aan de kamer 'visiebeleid digitale identiteit' van 11 februari 2021 van Staatsecretaris Raymond Knops. Hele strofes zijn letterlijk overgenomen uit WEF-documenten en daarmee is de invloed van het geesteskind van Professor Dr. Klaus Schwab niet meer te ontkennen. Iets wat Kamerleden als Gert-Jan Segers onlangs nog afdeden door het WEF te omschrijven als een onbeduidende praatclub die geen politieke invloed zou hebben.

Wat vast staat is, dat de QR-code en de introductie van digitale paspoorten voorlopig niet van de baan zijn. Minister Ernst Kuipers verklaarde onlangs nog bij RTL op de site dat dit jaar nog zeker 29 miljoen zal worden geïnvesteerd in de ontwikkeling van de Nederlandse Corona App. Daarmee is de afschaffing niet bepaald in zicht.

 

Bronvermelding bij dit artikel: 

Website Arno Wellens  https://arnowellens.eu

Publicatie Arno Wellens over QR code en Europees digitaal paspoort

https://arnowellens.eu/article/57655/qr-code-voor-de-horeca-is-niet-medisch-maar-proef-bedacht-in-2019

Website RVIG inzake het VID https://magazines.rvig.nl/idee/2019/10/vid-het-id-van-de-toekomst

Digital ID van Thales  https://www.thalesgroup.com/en/markets/digital-identity-and-security/government/identity/digital-identity-services/digital-id-wallet

Meer over SSI https://medium.com/coinmonks/we-need-to-talk-about-self-sovereign-identity-2f741eda2591

Visiebrief Digitale Identiteit aan de kamer van Staatsecretaris Raymond Knops https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/02/11/kamerbrief-over-visie-digitale-identiteit

WEF whitepaper Digital ID waarop de visie van de kamer is gebaseerd  https://www.weforum.org/whitepapers/reimagining-digital-identity-a-strategic-imperative

Meer info over de eIDAS norm https://www.digitaleoverheid.nl/overzicht-van-alle-onderwerpen/identiteit/eidas/

Kuipers over de 29 miljoen voor de Corona App in 2022

Steun Arno Wellens met een kleine bijdrage via Backme  https://arnowellens.backme.org

 

 

Bron: https://www.blckbx.tv/tech-media/arno-wellens-europees-digitaal-paspoort-is-verkapte-staatsgreep

 

Hoe digitale paspoorten uw financiën en leven zullen beïnvloeden en waarom we ons ertegen moeten verzetten


 Wereldwijd ontstaat er een verenigd front om systemen, waaronder de steeds groter wordende plannen voor digitale valuta, vaccinpaspoorten en digitale ID's, te introduceren voor controle zoals de mogelijkheid om alles wat je doet te volgen - en te belasten. 

Als u de 'verkeerde' producten of voedingsmiddelen koopt, kunt u bijvoorbeeld worden gestraft door zwaar te worden belast en is er geen limiet aan om hoe hoog de belasting zou kunnen gaan of welke producten of activiteiten zouden kunnen worden beïnvloed.

"Het is een totaal slavernij-systeem", legde voormalig BlackRock-portefeuillemanager Edward Dowd uit. 'En dan kunnen ze je digitale valuta afsnijden als je je slecht gedraagt, zoals in China ... digitale valuta en sociaal krediet zullen worden gebonden. Als je een 'slechte burger' bent, zetten ze het uit en verdwijn je."

Zie de reportage/interview op de site van blckbx.tv over: “The Great Reset!? ‘Kijk naar China’, zegt Prof. Bob de Wit.”  https://society4th.org/ 

Ook in de documentaire "Cash or Card - Will COVID-19 Kill Cash?"17 produceerde Kersten Schüssler ook enkele belangrijke vragen, zoals wat er op het spel staat? Het antwoord is zowel uw privacy als uw vrijheid.

Het World Economic Forum (WEF) (Klaus Schwab: “Je bezit niets meer, maar je zult gelukkig zijn”) heeft bijvoorbeeld al jaren gesproken over zijn agenda om van contant geld en naar een digitale valuta te gaan, ook in de Verenigde Staten. Maar de pandemie leidde tot een drastische versnelling. In Duitsland, waar mensen terughoudend waren om te betalen met een kaart (via een app), is het een aantal mensen dat met een kaart betaalt sinds het begin van de pandemie met 26% gestegen.

Maar houdt er rekening mee dat de digitale voetafdrukken of financiële data die u achterlaat elke keer dat u met een kaart of mobiele app betaalt, nauwlettend in de gaten worden gehouden. Informatie zoals hoeveel alcohol u drinkt of hoeveel u op vakantie uitgeeft, kan allemaal worden gevolgd en 'verkocht aan de hoogste bieder."We bevinden ons op een punt waar jonge start-ups zijn veranderd in immense informatie-rijken, die onze informatie onder controle hebben en onze privacy in hun handen legt.

De COVID-19-pandemie heeft duidelijk gemaakt hoe waardevol digitale technologieën zijn om als vangnet te fungeren, zodat veel activiteiten kunnen worden voortgezet, maar omdat regeringen geen fundamentele kwesties hebben behandeld om privacy en digitale rechten te beschermen, deze informatie-imperiums blijven het internet en de wereldwijde communicatiemiddelen bezitten en exploiteren.

Deze monopolies leiden tot ongecontroleerde macht die er op zijn beurt toe leidt dat mensen hun vrijheid nog meer wordt beperkt waar ze leven in een samenleving die steeds meer gebaseerd is op toezicht, met digitale betalingen en verder toezicht als een noodzakelijk onderdeel van dit plan. Uiteindelijk kan uw hele financiële leven ook worden gekoppeld aan uw digitale identiteitsbewijs of paspoort. In een figuur die digitale identiteitssystemen in ons dagelijks leven beschrijft, stelt WEF voor dat digitale ID's, (d.w.z., vaccinpaspoorten), het volgende omvat:

Gezondheidszorg - om toegang te krijgen tot verzekeringen, gezondheidsapparatuur en wearables te bewaken en kwalificaties te bewijzen (voor aanbieders)

Slimme steden - om apparaten te monitoren die gegevens verzenden over energieverbruik, luchtkwaliteit en verkeersopstoppingen

Telecommunicatie - voor individuen om apparaten en serviceproviders te gebruiken om ze te controleren

E-overheid - voor individuen om belastingen in te dienen, te stemmen en voordelen te innen

Sociale platforms - voor sociale interacties

E-commerce - winkelen, zakelijke transacties uitvoeren en betalingen veiligstellen

Financiële diensten - om bankrekeningen te openen en financiële transacties online uit te voeren

Voedsel en duurzaamheid - om de oorsprong van producten te verifiëren en de traceerbaarheid in toeleveringsketens te verbeteren

Reizen en mobiliteit - om reizen te plannen en grenscontrole tussen landen of regio's te doorlopen

Humanitaire reactie - toegang tot diensten en kwalificaties aantonen om in het buitenland te werken

22 manieren om vaccinpaspoorten te stoppen

Het vermijden van vaccinpaspoorten en digitale ID's van welke aard dan ook is een belangrijke stap om de vooruitgang van de wereldwijde totalitaire controle te stoppen. Hoe kunnen ze worden gestopt? Journalist Lynn heeft 22 stappen gemarkeerd die u kunt gebruiken om u af te melden voor de waanzin en uw privacy en vrijheid te beschermen :

1.     Niet voldoen, of je nu wel of niet gedwongen, omgekocht, schuldig, geïntimideerd of gemanipuleerd bent om te voldoen. 'Civiele ongehoorzaamheid is noodzakelijk."

2.     Neem contact op met uw beleggingsadviseur of vermogensbeheerder. Geef ze een lijst met bedrijven die betrokken zijn bij vaccinpaspoorten en die de agenda pushen, en vertel hen dat je ze niet langer wilt steunen.

3.     Vermijd alle digitale identiteiten en vaccin-ID-paspoorten die worden aangeboden door banken, rijbewijsfaciliteiten en andere industrieën als middel om de "toegang" of het "gemak" te vergroten."

4.     Vertel je vrienden, familie en kennissen over het echte doel van digitale identiteiten, namelijk om 'je op de Blockchain te zetten om al je bewegingen te controleren en te controleren."

5.     Voor de V.S.: Neem contact op met uw plaatselijke sheriff. Er zijn 3.081 sheriffs in de Verenigde Staten, die telefonisch, per e-mail en per post moeten worden gecontacteerd. Ze hebben de macht om geen onlogische of illegale eisen af te dwingen.

6.     Deel waarheidsberichten rond uw gemeenschap. U kunt het woord verspreiden met flyers, ansichtkaarten, stickers of 'swaggen met een bericht'."

7.     Ondersteun geen instellingen die een bewijs van een vaccinatie of een negatieve test nodig hebben. Als je dat doet, geef ze dan een kaart met de tekst: 'Ik zal geen menselijk experiment zijn van een gentherapie-prik voor een virus met een overlevingspercentage van 99,98%."

8.     E-mail uw volksvertegenwoordiger om vaccinpaspoorten en digitale ID's te blokkeren. Steun en overweeg om te doneren aan degenen die actie ondernemen tegen injectieopdrachten en paspoorten.

9.     Verplaats uw geld van grote banken naar kleine, familiebedrijven en kleine kredietverenigingen. “Als 10% van de mensen dit zou doen, zou dat een enorme verschuiving veroorzaken."

10.      Bouw energie- en voedselsystemen voor gezinnen of gemeenschappen, aangezien "veerkrachtige energie- en voedselvoorraden een grote bijdrage zullen leveren aan hun digitale financiële chantagesystemen."

11.      Boycot Amazon en grote Megawinkels die 'de infrastructuur bouwen om de mensheid tot slaaf te maken."

12.      Gebruik zoveel mogelijk contant geld, omdat u kunt voorkomen dat u wordt gevolgd via uw bankrekening en voorkomt dat uw uitgavengedrag wordt geanalyseerd en gebruikt om industrieën, toeleveringsketens en markten te manipuleren.

13.      Laat uw mobiele telefoon thuis en vermijd alle apps voor het bijhouden van gegevens.

14.      Beperk de persoonlijke gegevens die u online, op papier en waar dan ook deelt.

15.      Bel uw volksvertegenwoordigers en eis dat zij zich verzetten tegen de oprichting van Federale Vaccinatie Databases, die de ontwikkeling van een federaal vaccinatieregister mogelijk zou maken.

16.      Koop geen "slimme" producten van welke aard dan ook, zoals slimme televisies en Alexa-apparaten. “Deze producten worden allemaal gebruikt voor bewakingsdoeleinden via audio, sommige visuele en gegevensaggregatie, om nog maar te zwijgen van mogelijke geïntegreerde “mind control” technologieën."

17.      Zorg voor financiële zekerheid buiten het systeem, zoals door handelsvaardigheden te leren of te onderwijzen en netwerk- en teamwerkmogelijkheden te creëren voor mensen om samen te bouwen en samen te werken binnen hun lokale gemeenschap.

18.      Maak zoveel mogelijk schulden vrij, zodat u niemand verplicht bent. “Investeer in mensen, leer handelsvaardigheden, familie en gemeenschap, harde middelen, goed onderwijs voor uw kinderen - wat een lokaal homeschoolnetwerk kan betekenen - lokale boeren, alle benodigde benodigdheden of apparatuur die u nodig heeft, uw gezondheid en gemoedsrust."

19.      Handhaaf middelen - medisch, legaal en anderszins - om de COVID-19-tirannie te bestrijden en op de hoogte blijven van juridische stappen en wetgeving tegen COVID-19-mandaten.

20.      Houd er rekening mee dat het niet legaal is om van een persoon te eisen dat hij wordt geïnjecteerd terwijl het zgn. vaccin enkel een vergunning voor noodgebruik heeft.

21.      Wees er voor degenen die de injectie hebben ontvangen en bijwerkingen hebben of ervoor kiezen om geen boosters te krijgen. 'Help ze er doorheen en zoek medische professionals die weten wat er gebeurt en die hen zullen helpen."

22.      “Besef en werk voor een betere toekomst voor iedereen, waar deze corrupte individuen worden tegengehouden."

   23. Stem bij de verkiezingen niet meer op politici die deel     uitmaken van het schimmige privé groepje van de Young Global leaders.  Geleid door Klaus Schwab en zijn globalistische kapitalisten van het WEF.  

Door Moderna gepatenteerde sleutel v/h COVID Spike Protein Sequence in 2016

 Analyse door Dr. Joseph Mercola    Feit gecontroleerd   7 maart 2022

 

LINK: https://www.youtube.com/watch?t=446&v=YcgE-5a1Ztc&feature=emb_imp_woyt

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Een studie gepubliceerd op 21 februari 2022 in Frontiers in Virology beweert te hebben ontdekt dat een reeks van het piekeiwit van het virus 100% overeenkomt met een gemodificeerde messenger-RNA (mmRNA) -sequentie die Moderna in 2016 patenteerde

·    De door Moderna gepatenteerde genetische sequentie maakt deel uit van een menselijk DNA-herstelgen genaamd MSH3. Deze gepatenteerde sequentie wordt gevonden in de furinesplitsingplaats van SARS-CoV-2 in het spike-eiwit - het deel dat het virus zo gemakkelijk toegang geeft tot menselijke cellen

·    Volgens de octrooiaanvraag van Moderna werd de gensequentie gemodificeerd 'voor de productie van oncologiegerelateerde eiwitten en peptiden', ogenschijnlijk voor gebruik in kankeronderzoek

·    Volgens de onderzoekers is de kans dat SARS-CoV-2 deze furin-splitsingsite willekeurig zou hebben verworven door natuurlijke evolutie 1 op 3 biljoen

·    In een interview op 24 februari 2022 stelde Moderna CEO Stéphane Bancel voor dat de COVID-19-pandemie mogelijk het gevolg was van een laboratoriumlek

 

De feiten rond de oorsprong van SARS-CoV-2 worden steeds vreemder en verontrustender naarmate de tijd verstrijkt. Vanaf het begin leek het meeste bewijs erop te wijzen dat het virus een laboratoriumcreatie was die op de een of andere manier aan de grenzen van het laboratorium ontsnapte. We hebben echt niet veel anders te suggereren.

Nu een studie1,2 gepubliceerd op 21 februari 2022, in Frontiers in Virology, waren de hele tijd van het evenement van het piekeiwit van het virus 100% over een titel van RNA-sequentiebepaling van gemodificerende boodschap. (mmRNA)3 door Moderna - in 2016.

Sommigen geloven dat dit een "smoking gun" is, wat bewijst dat "gain of function"-onderzoek de kern vormt van dit mysterie. Er is natuurlijk meer onderzoek nodig om de bevindingen te verifiëren, maar als het juist is, kan het nogal belastend zijn.

Wat deed het Moderna Patent?

De genetische sequentie gepatenteerd4 door Moderna - en nu onderdeel van de furinesplitsingplaats van de SARS-CoV-2 in het spike-eiwit dat het virus tot een "cel lining" - van een 19-nucleotidesequentie van een  MSH3, met een DNA-herstelgen .5

Nucleotidencode voor specifieke aminozuren. Het MSH3-gen werkt met het deel van uw immuunsysteem dat verantwoordelijk is voor de bestrijding van kanker door beschadigde cellen te herstellen. Deze route is geïdentificeerd als een potentieel doelwit voor nieuwe kankerbehandelingen.

Hoe groot is de kans dat een natuurlijk voorkomend virus een zelden voorkomende furinesplitsingplaats heeft die genetisch identiek is aan een ontworpen en gepatenteerde site?

Zoals opgemerkt in de octrooiaanvraag, is de gensequentie gemodificeerd "voor de productie van oncologie gerelateerde eiwitten en peptiden", ogenschijnlijk voor gebruik in kankeronderzoek. De eerste naam op het octrooi is Stéphane Bancel, een Fransman die sinds 2011 de CEO van Moderna is.

Wat hier zo nieuwsgierig is, is dat de wetenschappers van de Frontiers in Virology-papier alle virale en bacteriële databases hebben doorzocht op zoek naar overeenkomsten met de furin-splitsingsite die door Moderna is gepatenteerd, en SARS-CoV-2 is de enige ziekteverwekker die deze reeks heeft. Het is een absolute match - 100% identiek.


Hoe groot is de kans dat een natuurlijk voorkomend virus een zelden voorkomende furine-splitsingplaats heeft die genetisch identiek is aan een ontworpen en gepatenteerde site? Zoals opgemerkt door de auteurs :6

"De afwezigheid van CTCCTCGGCGGCGCGCGTAG van elk eukaryotisch of viraal genoom in de BLAST-database maakt recombinatie in een tussenliggende gastheer een onwaarschijnlijke verklaring voor zijn aanwezigheid in SARS-CoV-2."

Met andere woorden, de sequentie is een natuurlijke zoönose en is uiterst onwaarschijnlijk. Volgens de onderzoekers is de kans dat SARS-CoV-2 deze furin-splitsingsite willekeurig zou hebben verworven door natuurlijke evolutie 1 op 3 biljoen.7 Ze merkten ook op dat “Recombinatie in een tussenliggende gastheer een onwaarschijnlijke verklaring is."  Bovendien is bekend dat het plaatsen van een furine-splitsingplaats op het piekeiwit van een virus het besmettelijker zal maken.

Moderna CEO stelt Lab Leak voor, verantwoordelijk voor COVID-19

Een hypothese die in het artikel naar voren komt, is dat de overeenkomende code mogelijk in het SARS-CoV-2-genoom is geïntroduceerd via geïnfecteerde menselijke cellen die het MSH3-gen tot expressie brengen. De vraag is dan hoe en wanneer dat is gebeurd?

Interessant is dat Fox Business-presentator Maria Bartiromo in een interview op 24 februari 2022 Bancel ondervroeg over de bevinding. Hij antwoordde dat hun wetenschappers de claim onderzoeken en voegde toe:

'Dat het van een lab kwam, is mogelijk. Mensen maken fouten. Het is mogelijk dat het Wuhan-lab in China werkte aan virusverbetering of genmodificatie en toen was er een ongeval waarbij iemand besmet was in het laboratorium, dat familie en vrienden trof. Het is mogelijk. Op basis van de claim die u zojuist noemde, zullen wetenschappers kijken of het echt is of niet."

Waarom deze code?

Als SARS-CoV-2 door de mens is gemaakt, waarom zouden ze dan deze specifieke code gebruiken?? Zoals opgemerkt in het document Frontiers of Virology, is aangetoond dat de MSH3-sequentie in kwestie een verkeerde combinatie van DNA veroorzaakt en dat een gebrekkige reparatie van genetische schade kan leiden tot een aantal ziekten, waaronder kanker. Maar overexpressie van MSH3 speelt ook een rol in de virologie :

“Het is bekend dat overexpressie van MSH3 de reparatie van verkeerde combinaties verstoort ... wat virologisch belang heeft. Inductie van DNA-reparatiedeficiëntie leidt tot toegeeflijkheid van influenza A-virus (IAV) -infectie van menselijke luchtwegen en verhoogde pathogeniteit. Mismatch-reparatietekort kan het afstoten van SARS-CoV-2 verlengen ...

Een voor mensen geoptimaliseerd mRNA dat codeert voor een eiwit dat 100% homoloog is aan menselijke MSH3, kan tijdens viraal onderzoek onbedoeld of opzettelijk een verkeerde combinatie van herstel in een menselijke cellijn veroorzaken, wat de gevoeligheid voor SARS-achtige virale infectie zou vergroten."

Het is interessant op te merken dat Moderna niet één succesvol mRNA-product op de markt had gebracht voordat de COVID-19-pandemie hen in staat stelde de normale wettelijke vereisten te omzeilen.

Nu moeten we ineens geloven dat ze erin geslaagd zijn een veilige en effectieve mRNA-injectie tegen SARS-CoV-2 samen te brengen, een virus dat toevallig een van zijn eigen gepatenteerde componenten bevat. Wat zijn de kansen?

Dr. Anthony Fauci, een toonaangevende promotor van mRNA-technologie als vervanging voor traditionele vaccins, heeft dit alles te maken met het plotselinge 'succes' van Moderna? Zo ziet het er zeker uit. De National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), een arm van de National Institutes of Health (NIH), financierden en ontwikkelden Moderna's COVID-19-prik.

Zoals uitgelegd door de NIH ,8 de injectie "combineert Moderna's mRNA-afgifteplatform met het gestabiliseerde SARS-CoV-2-spike-immunogeen (S-2P)9 ontwikkeld door NIAID-wetenschappers.”Halverwege november 2021 verleende Moderna mede-eigendom van haar COVID-19 mRNA" vaccin "octrooi aan de NIH om een geschil op te lossen waarbij de uitvinders werden genoemd.10

Kan de COVID vaccinatie kanker activeren?

Overigens hebben sommige artsen sinds de afgifte van de mRNA COVID-prik hun bezorgdheid geuit over de mogelijkheid dat de injecties kanker veroorzaken, grotendeels vanwege de nadelige invloed op uw immuunfunctie.

Voor de duidelijkheid heeft dit mogelijk niets specifiek te maken met de gepatenteerde MSH3-sequentie van Moderna, omdat de RNA-code in de prik niet identiek is aan de RNA-code van het eigenlijke virus. Het RNA in de prik is opnieuw genetisch veranderd om afbraak te weerstaan en de creatie van overvloedige kopieën van het piekeiwit te verzekeren.11

Tot dusver lijkt het verband met kanker na de prik verband te houden met de neerwaartse regulatie van tolachtige receptor 4 (TLR4), die betrokken is bij zowel infecties als kanker. In een artikel uit oktober 2021 heeft Dr. Nicole Delépine, een Franse kinderoncoloog12 besproken meldingen van exploderende kankergevallen na de bevalling :13

“Enkele maanden geleden hebben we ten minste“ theoretische bedenkingen ”uitgedrukt over het vaccineren van kankerpatiënten of voormalige genezen patiënten, vanwege het onderliggende mechanisme van de geninjectie op immuniteit.

Verschillende genetici hadden ook hun bezorgdheid geuit over de mogelijke interferentie tussen actieve of slapende kankercellen en de activiteit van gentherapie op met name lymfocyten. Maanden zijn verstreken en de waanzin van het vaccin is versterkt ... [C] er lijken duidelijk drie situaties te zijn :

Het verschijnen van kanker snel na de injectie (twee weken tot enkele maanden) en zeer progressief, bij een persoon die voorheen vrij was van bekende carcinologische pathologieën.

De hervatting van kanker bij een patiënt die al enkele maanden of jaren in volledige remissie is.

De snelle, zelfs explosieve evolutie van een kanker die nog niet onder controle is.

Afgezien van de getuigenissen die binnenstromen van familieleden en vrienden en op sociale netwerken, heeft een Zwitserse krant het onderwerp eindelijk op een bredere manier behandeld. Hier zijn enkele fragmenten uit hun artikel en hun referenties :

‘Kunnen COVID-vaccins kanker veroorzaken? In sommige gevallen lijkt het antwoord ja te zijn ... [Het] is aangetoond dat COVID-vaccins bij maximaal 50% van de gevaccineerden tijdelijke immunosuppressie of immuundysregulatie (lymfocytopenie) kunnen veroorzaken die ongeveer een week of mogelijk langer kunnen aanhouden.

Bovendien hebben COVID-mRNA-vaccins aangetoond dat ze  adaptieve en aangeboren immuunreacties ‘herprogrammeren’...en, in het bijzonder, om de zogenaamde TLR4-route te downreguleren, waarvan bekend is dat deze een belangrijke rol speelt in de immuunrespons op infecties en kankercellen.

Dus als er ergens al een tumor is - bekend of onbekend - of als er een aanleg is voor een bepaald type kanker, kan een dergelijke toestand van door het vaccin veroorzaakte immuunsuppressie of immuunderegulatie mogelijk binnen enkele weken na vaccinatie een plotselinge tumorgroei en kanker veroorzaken. ...''

Dr. Ryan Cole meldde in augustus 2021 ook14,15 sinds het begin van de campagne voor massa-injectie een anzienlijke toename van bepaalde soorten kanker zien, met name endometrium- en baarmoederkanker. Cole runt een groot pathologisch arbeidsanatorium in Idaho.


Andere belangrijke componenten van SARS-CoV-2 zijn ook gepatenteerd

De tijd zal leren waar dit allemaal toe leidt, maar het lijkt duidelijk dat SARS-CoV-2 niet het resultaat lijkt te zijn van natuurlijke evolutie. Het bewijs dat het door de mens is gemaakt, is gewoon te overweldigend. Tot dusver zijn maar weinigen in de reguliere media, om voor de hand liggende redenen, die bereid zijn dit verhaal bekend te maken.

Het vinden van een belangrijke gen-sequentie van het virus in een octrooi van een van de primaire vaccinproducenten is op zijn zachtst gezegd lastig - en dit komt bovenop alle andere patenten met betrekking tot het virus.

Zoals eerder gedetailleerd16 door David Martin, Ph.D., SARS-CoV-2 lijkt te zijn ontworpen in de jaren negentig, geperfectioneerd in 1999 en gepatenteerd in 2002. 

Er zijn ook aan wijzingen dat in 2015 plannen voor verplichte vaccinaties zijn uitgebroed. Dat jaar, tijdens een Academies of Science-bijeenkomst, verklaarde Dr. Peter Daszak, president van EcoHealth Alliance:

"... totdat een besmettelijke ziektecrisis zeer reëel is, aanwezig is en bij een nooddrempel vaak grotendeels wordt genegeerd. Om de financieringsbasis na de crisis te behouden, moeten we het publieke begrip vergroten van de behoefte aan MCM's [medische tegenmaatregelen] zoals pan-influenza- of pan-coronavirusvaccins.

Een belangrijke drijfveer zijn de media en de economie die de hype volgen. We moeten die hype in ons voordeel gebruiken om tot de echte problemen te komen. Beleggers zullen reageren als ze aan het einde van [het] proces winst zien."

Martin: 'Dat is de bekentenis van een misdrijf en de misdaad is binnenlands terrorisme.” In een Red Pill Expo-toespraak van november 202117 beoordeelde Martin de stervgevallen van de COVID-19-prik, in 1990 begon Pfizer met het eerste coronavirus-vaccinoctrooi voor honden (honden).

Dat vaccin was een S-1 spike-eiwitvaccin - net als de huidige Pfizer COVID-opname, en volgens Martin is dat S-1 spike-eiwit een biowapen, geen ziekteverwekker. Negen jaar later, in 1999, gaf Fauci, als directeur van de NIAID, de University of North Carolina Chapel Hill de opdracht om "een besmettelijk replicatie-defect coronavirus" te creëren dat specifiek gericht was op het menselijk longepitheel.

Het octrooi voor dat replicatie-defecte coronavirus dat menselijke longcellen aanvalt, ingediend op 19 april 2002 (octrooi nr. 7279327), beschrijft de gen-sequentiebepaling van het resulterende virus en hoe de ACE-receptor, het ACE2-bindende domein en het S-1-piekeiwit werden ontwikkeld en synthetisch konden worden gewijzigd in het laboratorium met behulp van direct beschikbare gen-sequencing-technologieën.

In feite wordt computercode omgezet in een door de mens gemaakte ziekteverwekker of een tussenliggende ziekteverwekker. Deze technologie werd aanvankelijk gefinancierd om het coronavirus te gebruiken als een vector voor een hiv-vaccin, maar daar hield het duidelijk niet op.

CDC houdt patenten op SARS Coronavirus

De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding (CDC) en -preventie hebben ook belangrijke patenten, waaronder een illegaal verkregen patent voor de volledige gen-sequentie voor het SARS-coronavirus (patentnr. 7220852), waarvan Martin zegt dat het 99% identiek is aan de reeks die nu is geïdentificeerd als SARS-CoV-2.

Dat CDC-octrooi had ook verschillende afgeleide patenten, waaronder het Amerikaanse octrooi 46592703P en het Amerikaanse octrooi 7776521, dat de gensequentie van SARS-coronavirus bestrijkt en de middelen om het te detecteren met behulp van RT PCR-tests. Met deze twee patenten heeft de CDC volledige wetenschappelijke controle, omdat hij de herkomst bezit van zowel het virus als de detectie ervan.

Volgens Martin zijn er ook aanwijzingen voor een criminele samenzwering waarbij de CDC en Sequoia Pharmaceuticals betrokken zijn. 28 april 2003 - drie dagen nadat de CDC haar octrooi had aangevraagd voor het SARS-coronavirus - heeft Sequoia Pharmaceuticals een octrooi aangevraagd op een antiviraal middel voor de behandeling en bestrijding van besmettelijk coronavirus (patentnr. 7151163).

Dus de CDC heeft een octrooi aangevraagd op SARS coronavirus en drie dagen later is er een behandeling? Dit suggereert sterk dat er achter de schermen een werkrelatie was. Sequoia Pharmaceuticals, opgericht in 2002, ontwikkelt antivirale therapeutica met speciale aandacht voor resistente virussen.18 De belangrijkste investeerders zijn de Wellcome Trust.

Maar er is nog een ander probleem met Sequoia's aanvraag voor een antiviraal middel uit 2003. Het werd daadwerkelijk uitgegeven en gepubliceerd voordat het CDC-octrooi op SARS-coronavirus was verleend, wat pas in 2007 gebeurde, en de CDC had betaald om de aanvraag privé te houden.

Er is dus geen mogelijkheid voor iedereen behalve een insider om die informatie te hebben. Dit is een duidelijk bewijs van criminele samenzwering, afpersing en heimelijke verstandhouding, merkt Martin op. 

U kunt geen behandeling ontwikkelen voor iets waarvan u niet weet dat het bestaat.

Sanofi bezit ook een reeks patenten waarin wordt beschreven wat ons is verteld, zijn nieuwe kenmerken van SARS-CoV-2, namelijk de polybasische splitsingsplaats, het spike-eiwit en het ACE2-receptorbindende domein. De eerste van die patenten, Amerikaans octrooi nr. 9193780, werd uitgegeven op 24 november 2015.

Tussen 2008 en 2017 werd ook een reeks patenten ingediend door een lange lijst van spelers, waaronder Crucell, Rubeus Therapeutics, Children's Medical Corporation, Ludwig-Maximilians-Universität in München, Protein Science Corporation, Dana-Farber Cancer Institute, University of Iowa , Universiteit van Hong Kong en het Chinese National Human Genome Center in Shanghai.

Volgens Martin zijn er 73 patenten, uitgegeven tussen 2008 en 2019, die de elementen beschrijven die uniek zouden zijn voor SARS-CoV-2. Het is onduidelijk of Moderna's octrooiaanvraag voor 2016 deel uitmaakt van die lijst.

 

Bronnen en referenties

·         1, 6 Grenzen in Virologie 21 februari 2022 DOI: 10.3389 / fviro.2022.834808

·         2 The Vault Project 25 februari 2022

·         3, 4 Amerikaans octrooi 9.587.003 B2 7 maart 2017

·         5 Briefings over bio-informatica 28 april 2016; 18 (3): 413-425

·         7 Daily Mail 23 februari 2022

·         8 NIH 16 november 2020

·         9 NIAID 19 februari 2020

·         10 CBS News 15 november 2021

·         11 IJVTPR 10 mei 2021; 2 (1): 38-79

·         12 AHRP Nicole Delepine Bio

·         13 Peckford42 25 oktober 2021

·         14 Rumble Dr. Ryan Cole over de toename van ongebruikelijke kankers in zijn praktijk

·         15 Rumble Dr. Ryan Cole COVID-vaccin / kankerverbinding

·         16 , 17 Before It’s News 11 november 2021

·         18 Crunchbase Sequoia Pharmaceuticals

 

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/03/07/moderna-patented-spike-protein.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20220307Z2&mid=DM1123658&rid=1426443774

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...