zondag 4 juli 2021

Waarom ik het vaccin niet neem

 april 27, 2021

12
14781

EEen paar vrienden hebben gevraagd hoe ik denk over de Covid-vaccinatie, dus ik vond dat het tijd werd om een artikel over het onderwerp te schrijven, schrijft Christian Elliot op Mercola.com.

1. Vaccinproducenten zijn immuun voor aansprakelijkheid

De enige industrie ter wereld die niet aansprakelijk is voor verwondingen of sterfgevallen als gevolg van haar producten, zijn de vaccinproducenten. Dit is voor het eerst vastgesteld in 1986 met de National Childhood Vaccine Injury Act,1 en versterkt door de PREP Act,2 dat vaccinproducenten niet kunnen worden aangeklaagd, zelfs niet als wordt aangetoond dat zij nalatig zijn geweest.

De makers van COVID-vaccins mogen een one-size-fits-all maken, zonder tests op deelpopulaties (d.w.z. mensen met specifieke gezondheidsproblemen), en toch zijn ze niet bereid enige verantwoordelijkheid te aanvaarden voor eventuele ongewenste voorvallen of sterfgevallen die hun producten veroorzaken.

Als een bedrijf niet bereid is om achter zijn product te staan dat het veilig is, vooral als het een product op de markt brengt dat het inderhaast op de markt heeft gebracht en dierproeven heeft overgeslagen, dan ben ik niet bereid om een kans te wagen met hun product. Geen aansprakelijkheid. Geen vertrouwen. Hier is waarom:

2. Het beladen verleden van de vaccinbedrijven

De vier grote bedrijven die deze Covid-19 vaccins maken zijn/hebben ofwel:

  1. Nog nooit een vaccin op de markt gebracht vóór COVID (Moderna en Johnson & Johnson).
  2. Zijn serie misdadigers (Pfizer en AstraZeneca).
  3. Zijn beide (Johnson & Johnson).

Moderna probeerde al jaren “ons RNA te modificeren”3 (vandaar de bedrijfsnaam) maar had nog nooit met succes een product op de markt gebracht – hoe leuk voor hen om een grote geldinjectie,4 te krijgen van de overheid om het te blijven proberen.

In feite hebben alle grote vaccinproducenten (behalve Moderna) tientallen miljarden dollars aan schadevergoedingen betaald voor andere producten die zij op de markt brachten terwijl zij wisten dat deze producten kwetsuren en doden zouden veroorzaken – zie Vioxx,5 Bextra,6 Celebrex,7 Thalidomide,8 en opioïden,9 als een paar voorbeelden.

Als farmaceutische bedrijven er moedwillig voor kiezen om schadelijke producten op de markt te brengen, terwijl ze aangeklaagd kunnen worden, waarom zouden we dan een product vertrouwen waarvoor ze GEEN aansprakelijkheid hebben? Voor het geval het nog niet is doorgedrongen, herhaal ik het nog maar eens: drie van de vier makers van Covid-vaccins zijn aangeklaagd voor producten die zij op de markt brachten, ook al wisten zij dat er gewonden en doden zouden vallen.

  • Johnson & Johnson heeft grote rechtszaken verloren in 1995, 1996, 2001, 2010, 2011, 2016 en 2019.10 (Voor wat het waard is, J&J’s vaccin bevat ook weefsel van geaborteerde foetale cellen,11 misschien een onderwerp voor een andere discussie)
  • Pfizer heeft de onderscheiding van de grootste strafrechtelijke uitbetaling in de geschiedenis. Ze hebben zoveel rechtszaken verloren dat het moeilijk te tellen is. Misschien is dat de reden waarom ze eisen dat landen waar ze geen aansprakelijkheidsbescherming,13 hebben, een borgstelling,14 storten om rechtszaken over vaccinletsel te dekken.
  • AstraZeneca heeft op dezelfde manier zoveel rechtszaken verloren dat het moeilijk te tellen is. Hier is er een.15 Hier is er nog een,16 – u begrijpt wat ik bedoel. En voor het geval u het gemist hebt, het bedrijf heeft hun Covid-vaccin in tenminste 18 landen,17 laten opschorten vanwege zorgen over bloedstolsels, en ze hebben hun ontmoeting met de FDA,18 volledig verknoeid met cijfers van hun studie die niet overeenkwamen.
  • Oh – en blijkbaar hadden J&J (wiens vaccin is goedgekeurd voor “gebruik in noodgevallen “19 in de V.S.) en AstraZeneca (wiens vaccin niet is goedgekeurd voor “gebruik in noodgevallen” in de V.S.) een kleine verwisseling in hun ingrediënten,20 – in 15 miljoen doses. Oeps.

Laat me dit punt nog eens herhalen: gezien de vrijstelling van aansprakelijkheid en het twijfelachtige verleden van deze bedrijven, waarom zouden we dan aannemen dat al hun vaccins veilig zijn en volledig volgens de regels zijn gemaakt? Waar anders in het leven zouden we iemand met zo’n reputatie vertrouwen?

Voor mij is dat net zo logisch als verwachten dat een meedogenloze, misbruikende, minnaar een ander mens wordt omdat een rechter heeft gezegd dat hij diep van binnen een goed mens is. Nee. Ik vertrouw ze niet. Geen aansprakelijkheid. Geen vertrouwen. Hier is nog een reden waarom ik ze niet vertrouw:

3. De lelijke geschiedenis van pogingen om coronavirus-vaccins te maken

Er zijn in het verleden veel pogingen geweest om virale vaccins te maken die op een volslagen mislukking zijn uitgelopen. In de jaren zestig probeerden wetenschappers een RSV-vaccin (respiratoir syncytieel virus) te maken voor zuigelingen. In dat onderzoek,21 sloegen ze dierproeven over omdat die toen nog niet nodig waren.

Uiteindelijk werden de gevaccineerde zuigelingen veel zieker dan de niet-gevaccineerde wanneer ze in de natuur aan het virus werden blootgesteld; 80% van de gevaccineerde zuigelingen moest in het ziekenhuis worden opgenomen, en twee van hen stierven.22

Na 2000 hebben wetenschappers vele pogingen ondernomen om Coronavirus-vaccins te maken. In de afgelopen 20 jaar eindigden ze allemaal op een mislukking omdat de dieren in de klinische proeven erg ziek werden en velen stierven, net als de kinderen in de jaren 1960. Een samenvatting van deze geschiedenis/wetenschap kunt u hier lezen.23 Of, als u de afzonderlijke studies wilt lezen, kunt u deze links bekijken:

  • In 2004 veroorzaakte een poging tot vaccinatie hepatitis bij fretten.24
  • In 2005 werden muizen,25 en civetkatten,26 ziek en vatbaarder voor Corona-virussen nadat ze gevaccineerd waren.
  • In 2012 werden de fretten,27 ziek en stierven. En in deze studie,28 ontwikkelden muizen en fretten longaandoeningen.
  • In 2016 veroorzaakte deze studie,29 ook longziekte bij muizen.

Het typische patroon in de hierboven genoemde studies is dat de kinderen en de dieren extreme antilichaamreacties produceerden nadat ze waren gevaccineerd. De fabrikanten dachten dat ze de jackpot hadden gewonnen. Het probleem ontstond toen de kinderen en dieren werden blootgesteld aan de wilde versie van het virus.

Toentertijd deed zich een onverklaarbaar verschijnsel,30 voor dat antilichaamafhankelijke versterking (ADE) werd genoemd, ook bekend als vaccine enhanced disease,31 (VED), waarbij het immuunsysteem een “cytokinestorm”,32 produceerde (d.w.z. een overweldigende aanval op het lichaam), en de kinderen/dieren stierven. Dit is het aanslepende probleem.

De makers van de vaccins hebben geen gegevens waaruit blijkt dat hun overhaaste vaccins dat probleem hebben overwonnen. Met andere woorden, nooit eerder is een poging om een Coronavirus-vaccin te maken succesvol geweest, noch is de gentherapie-technologie die mRNA-“vaccins” veilig op de markt gebracht, maar ach, aangezien ze miljarden dollars,33 aan overheidsfinanciering hadden, zullen ze dat vast wel hebben uitgevonden. Behalve dat ze niet weten of dat wel zo is.

4. De ‘gegevensgaten’ die door de vaccinmakers bij de FDA zijn ingediend

Toen de vaccinmakers hun papieren bij de FDA indienden voor de vergunning voor noodgebruik,34 (N.B.: een EUA is niet hetzelfde als een volledige goedkeuring van de FDA), was een van de vele “gegevensgaten” die zij meldden, dat zij niets in hun proeven hadden dat erop wees dat zij dat vervelende probleem van de door het vaccin versterkte ziekte hadden overwonnen.

Ze weten het gewoon niet – d.w.z. ze hebben geen idee of de vaccins die ze hebben gemaakt ook dezelfde cytokinestorm (en sterfgevallen) zullen veroorzaken als eerdere pogingen tot dergelijke producten. Zoals Dr. Joseph Mercola opmerkt:

“Eerdere pogingen,35 om een op mRNA gebaseerd geneesmiddel te ontwikkelen met behulp van lipide nanodeeltjes mislukten en moesten worden gestaakt omdat bij een te lage dosis het geneesmiddel geen effect had, en bij een te hoge dosis het geneesmiddel te giftig werd. Een voor de hand liggende vraag is: wat is er veranderd waardoor deze technologie nu veilig genoeg is voor massaal gebruik?”

Als dat nog niet alarmerend genoeg is, zijn er nog andere hiaten in de gegevens – d.w.z. dat er geen gegevens zijn die wijzen op veiligheid of werkzaamheid met betrekking tot:

  • Iedereen jonger dan 18 of ouder dan 55 jaar
  • Zwangere moeders of moeders die borstvoeding geven.
  • Auto-immuunziekten.
  • Personen met verminderde immuniteit.
  • Geen gegevens over de overdracht van Covid.
  • Geen gegevens over het voorkomen van sterfte door Covid.
  • Geen gegevens over de duur van de bescherming tegen Covid.

Moeilijk te geloven, toch? Voor het geval dat u denkt dat ik dit verzin, of dat u de werkelijke documenten wilt zien die Pfizer en Moderna naar de FDA hebben gestuurd voor hun toestemming voor noodgebruik, kunt u respectievelijk deze,36 of deze,37 bekijken. De hiaten in de gegevens kunnen worden gevonden vanaf respectievelijk pagina 46 en 48.

Laten we onze blik nu richten op de ruwe gegevens die de vaccinmakers hebben gebruikt om een vergunning voor noodgebruik te krijgen.

5. Geen toegang tot de ruwe gegevens van de proeven

Wilt u de onbewerkte gegevens zien die hebben geleid tot de “90% en 95% effectieve” beweringen die in het nieuws worden aangeprezen? Ik ook. Maar ze laten ons die gegevens niet zien. Zoals vermeld in de BMJ,38 ruikt er iets vreemds aan de beweringen van Pfizer en Moderna over de werkzaamheid.

Er waren “in totaal 3.410 gevallen van vermoedelijk, maar onbevestigd Covid-19 in de totale onderzoekspopulatie, 1.594 kwamen voor in de vaccingroep versus 1.816 in de placebogroep”.

Wacht, wat? Hebben zij gefaald in hun wetenschappelijke studie door een belangrijke variabele niet te verifiëren? Konden ze die “vermoedelijke maar onbevestigde” gevallen niet testen om uit te vinden of ze Covid hadden? Blijkbaar niet. Waarom niet alle 3.410 deelnemers testen omwille van de nauwkeurigheid? Kunnen we alleen maar raden dat ze niet getest hebben omdat het hun “90-95% effectief” claims in de war zou sturen? Waar is de FDA?

Zou het niet verstandig zijn als de FDA zou verwachten (eisen) dat de makers van de vaccins mensen testen die “Covid-achtige symptomen” hebben en hun ruwe gegevens vrijgeven, zodat externe, derde partijen kunnen onderzoeken hoe de fabrikanten de cijfers hebben gerechtvaardigd? Ik bedoel, we proberen alleen maar alle burgers van de wereld zover te krijgen dat ze deze experimentele producten nemen.

Waarom heeft de FDA dat niet geëist? Is dat niet het hele doel van de FDA? Goede vraag. Vossen die het kippenhok bewaken? Daar lijkt het wel op. Geen aansprakelijkheid. Geen vertrouwen.

6. Geen lange termijn veiligheidstesten

Het is duidelijk dat we voor producten die nog maar een paar maanden op de markt zijn, geen gegevens hebben over de veiligheid op lange termijn. Met andere woorden, we hebben geen idee wat dit product zal doen in het lichaam over enkele maanden of jaren – voor GEEN ENKELE populatie. Zou het, gezien alle bovengenoemde risico’s (risico’s die ALLE farmaceutische producten hebben), niet verstandig zijn te wachten om te zien of de ergste scenario’s inderdaad zijn vermeden?

Zou het niet logisch zijn om die vervelende “gegevensgaten” te willen vullen voordat we proberen dit aan iedere man, vrouw en kind op deze planeet te geven? Wel, dat zou logisch zijn, maar om over die gegevens te beschikken, moeten ze die testen op mensen, en dat brengt me bij mijn volgende punt.

7. Geen geïnformeerde toestemming

Wat de meeste mensen die het vaccin nemen niet weten is dat, omdat deze producten nog steeds in klinische proeven zijn, iedereen die de injectie krijgt nu deel uitmaakt van de klinische proef. Zij maken deel uit van het experiment. Degenen (zoals ik) die het niet nemen, maken deel uit van de controlegroep.

De tijd zal leren hoe dit experiment uitpakt. Maar, zult u zich afvragen, als de vaccins schadelijk zijn, zouden we dat dan niet overal in het nieuws zien? Dan zou de FDA toch wel ingrijpen en de distributie stopzetten? Nou, als het meldsysteem voor ongewenste voorvallen,39 zou werken, zou het misschien anders zijn.

8. Onderrapportage van bijwerkingen en sterfgevallen

Volgens een studie van Harvard,40 (in opdracht van de Amerikaanse regering) wordt minder dan 1% van alle bijwerkingen van vaccins daadwerkelijk gemeld bij het nationale Vaccine Adverse Events Reports System (VAERS) – lees blz. 6 van de Harvard-studie.41

Hoewel de problemen met VAERS niet zijn opgelost (zoals u kunt lezen in deze brief aan de CDC,42), meldt VAERS op het moment van dit schrijven,43 meer dan 2.200 Amerikaanse sterfgevallen als gevolg van de huidige Covid-vaccins, alsmede bijna 60.000 bijwerkingen.

“VAERS-gegevens die vandaag zijn vrijgegeven, toonden 50.861 meldingen van bijwerkingen na Covid-vaccins, waaronder 2.249 sterfgevallen en 7.726 ernstige verwondingen tussen 14 dec. 2020 en 26 maart 2021”.

En die aantallen zijn exclusief (wat nu is) 578 gevallen van Bell’s Palsy,44 (gezichtsverlammingen). Als die aantallen nog steeds maar 1% zijn van het totaal aan bijwerkingen (of 0,8 tot 2% van wat deze onlangs in JAMA gepubliceerde studie,45 heeft gevonden), kunt u het zelf uitrekenen, maar dat komt neer op ergens rond de 110.000 tot 220.000 sterfgevallen als gevolg van de vaccins tot nu toe, en een belachelijk groot aantal bijwerkingen.

Wedden dat u dat niet op het nieuws hebt gezien. Dat aantal sterfgevallen zou op dit moment nog steeds lager zijn dan de 424.000 sterfgevallen als gevolg van medische fouten die elk jaar plaatsvinden (waar u waarschijnlijk ook niets over hoort), maar we zijn nog niet eens zes maanden bezig met de uitrol van deze vaccins.

Als u dieper wilt ingaan op de problemen met het VAERS-rapportagesysteem, kunt u dit bekijken,46 of dit.47 Maar dan is er mijn volgende punt, waarvan men zou kunnen stellen dat het deze Covid-vaccins zinloos doet lijken.

9. De vaccins stoppen de overdracht of infectie niet

Wacht, wat? Zijn deze vaccins niet datgene waar we op hebben gewacht om “weer normaal” te worden? Nope. Waarom denkt u dat we al deze tegenstrijdige berichten,48 krijgen over de noodzaak om sociale afstand te bewaren en mondkapjes te dragen NADAT we een vaccin hebben gekregen?

De reden is dat deze vaccins nooit ontworpen zijn om overdracht OF infectie te stoppen. Als u me niet gelooft, verwijs ik u nogmaals naar de aan de FDA voorgelegde documenten waarnaar ik hierboven heb verwezen. Het primaire eindpunt (wat de vaccins moeten bereiken) is het verminderen van uw symptomen.

Klinkt als zo ongeveer elk ander medicijn op de markt, toch? Dat is het – het verminderen van uw symptomen is de grote beloning waar we op hebben gewacht. Lijkt dat compleet zinloos voor nog iemand anders dan ik?

  1. Het kan ons niet stoppen met het verspreiden van het virus.
  2. Het kan niet voorkomen dat het virus ons infecteert als we het eenmaal hebben.
  3. Het vaccin krijgen is alle risico’s accepteren van deze experimentele producten,49 en het beste wat het kan doen is de symptomen verminderen?

Verdorie, er zijn genoeg andere dingen die ik kan doen om mijn symptomen te verminderen zonder dat ik een product moet nemen dat echt riskant lijkt. Nu de volgende logische vraag: als we ons zorgen maken over asymptomatische verspreiders, zou het vaccin het dan niet waarschijnlijker maken dat we asymptomatische verspreiding creëren?

Als het inderdaad de symptomen vermindert, weet iedereen die het krijgt misschien niet eens dat hij ziek is en is de kans dus groter dat hij het virus verspreidt, toch? Voor wat het waard is, ik heb veel mensen horen zeggen dat de bijwerkingen van het vaccin (vooral de tweede dosis) erger zijn dan het oplopen van Covid. Ik kan daar ook geen wijs uit worden.

Neem het risico. Krijg geen immunisatie. Lijd door de bijwerkingen van het vaccin. Blijf je mondkapje dragen en sociale distantie houden. En blijf in staat om het virus te verspreiden. Wat? Het wordt nog erger.

10. Mensen krijgen Covid nadat ze volledig gevaccineerd zijn

Over een teleurstelling gesproken. Je bent gevaccineerd en toch krijg je Covid.

  • Het gebeurt in de staat Washington,50.
  • Het gebeurt in New York,51.
  • Het gebeurt in Michigan,52.
  • Het gebeurt in Hawaï,53.
  • Het gebeurt ook in verschillende andere staten,54.
  • Het overkwam 80% van de 35 nonnen die het vaccin kregen in Kentucky.55 Twee van hen stierven, tussen haakjes.

In werkelijkheid doet dit verschijnsel zich waarschijnlijk overal voor, maar dit zijn degenen die nu het nieuws halen. Gezien de redenen hierboven (en wat hieronder staat), verbaast dit u misschien niet, maar het is balen als u dacht dat het vaccin een schild was om u veilig te houden. Dat is het niet.

Dat was nooit het punt. Als 66% van de gezondheidswerkers in L.A.56 het vaccin gaat uitstellen of overslaan, zijn ze misschien ook niet onder de indruk van de haastige wetenschap. Misschien kijken ze naar de schimmige manier waarop sterfgevallen en gevallen worden gerapporteerd.

11. Het totale sterftecijfer door Covid

Volgens de eigen cijfers van het CDC heeft Covid een overlevingspercentage van 99,74%.57 Waarom zou ik een risico nemen op een product, dat infectie of overdracht niet stopt, om mij te helpen een verkoudheid te overwinnen die een kans van 0,26% heeft om mij te doden – eigenlijk heeft het in mijn leeftijdsgroep ongeveer 0,1% kans om mij te doden (en 0,01% kans om mijn kinderen te doden), maar laten we hier geen haarkloverij voeren.

Met een lat (sterftecijfer) zo laag, zullen we elk jaar in lockdown zijn, dat wil zeggen, voor altijd. Maar wacht, hoe zit het met de 500.000 plus sterfgevallen – dat is alarmerend, toch? Ik ben blij dat u het vraagt.

12. De opgeblazen Covid-sterftecijfers

Hier zit een vreemde luchtje aan. Nooit eerder in de geschiedenis van overlijdensakten heeft de Amerikaanse regering de manier waarop overlijdens worden gerapporteerd veranderd. Waarom rapporteren we nu iedereen die sterft met Covid in zijn lichaam, als zijnde gestorven aan Covid, in plaats van de comorbiditeiten die hun daadwerkelijk het leven kostten?

Tot Covid werden alle Coronavirussen (verkoudheden) nooit vermeld als primaire doodsoorzaak wanneer iemand stierf aan hartaandoeningen, kanker, diabetes, auto-immuunziekten, of een andere belangrijke comorbiditeit. De ziekte werd vermeld als doodsoorzaak, en een verwarrende factor zoals griep of longontsteking werd op een aparte regel vermeld.

Om het aantal nog groter te maken, hebben zowel de WHO als de CDC hun richtlijnen zodanig gewijzigd dat degenen die verdacht of vermoedelijk,58 (maar nooit bevestigd) aan Covid zijn overleden, ook in de sterftecijfers zijn opgenomen. Serieus?

Als we dat gaan doen, moeten we dan niet teruggaan en de cijfers van alle voorbije verkoudheids- en griepseizoenen veranderen, zodat we appels met appels kunnen vergelijken als het op sterftecijfers aankomt? Volgens de cijfers van de CDC zelf,59 (scroll naar beneden naar het gedeelte “Comorbiditeiten en andere aandoeningen”) is slechts 6% van de sterfgevallen die worden toegeschreven aan Covid-gevallen waarin Covid het enige probleem lijkt te zijn.

Met andere woorden, verminder het aantal sterfgevallen dat je op het nieuws ziet met 94% en je hebt wat waarschijnlijk het werkelijke aantal sterfgevallen is door alleen Covid. Zelfs als de voormalige CDC-directeur,60 gelijk heeft en Covid-19 een in het laboratorium versterkt virus,61 was (zie reden nr. 14 hieronder), is een sterftecijfer van 0,26% nog steeds in overeenstemming met het sterftecijfer door virussen dat elk jaar over de planeet cirkelt.

En dan is er nog die Fauci,62 (Amerikaanse staatsepidemieloog). Ik zou hem heel graag willen vertrouwen, maar afgezien van het feit dat hij geen enkele Covid-patiënt heeft behandeld, moet je dit waarschijnlijk wel weten:

13. Fauci en 6 anderen bij NIAID bezitten patenten op Moderna’s vaccin

Dankzij de Bayh-Dole Act,63 mogen overheidsmedewerkers patenten aanvragen op elk onderzoek dat ze doen met geld van de belastingbetaler. Tony Fauci bezit meer dan 1000 patenten (zie deze video voor meer details,64), waaronder patenten die worden gebruikt op het vaccin Moderna, waarvoor hij overheidsfinanciering goedkeurde.

In feite claimt de NIH (waar NIAID deel van uitmaakt) mede-eigendom,65 van het vaccin van Moderna. Is er nog iemand die dit ziet als een GROOT belangenconflict, of zelfs crimineel? Ik zeg misdadig omdat er ook dit vervelende probleem is dat mij nog wantrouwiger maakt tegenover Fauci, NIAD en de NIH in het algemeen.

14. Fauci’s op de hete stoel voor onwettig “Gain-of-Function” onderzoek

Wat is “Gain-of-Function”66 onderzoek? Dat is onderzoek waarbij wetenschappers proberen virussen meer functies te geven – d.w.z. ze meer overdraagbaar en dodelijker te maken. Klinkt op zijn minst een beetje onethisch, toch? Hoe kan dat nou nuttig zijn? De Amerikaanse regering was het daarmee eens en verbood de praktijk.67

Dus wat deed het door Fauci geleide NIAID? Ze maakten een rondje om en besteedden het “gain-of-function” onderzoek,68 (in Coronavirussen nota bene) uit aan China – voor een bedrag van 600.000 dollar subsidie. U kunt meer details zien, inclusief de belangrijke tijdlijn van deze gebeurtenissen in deze fantastisch goed onderzochte documentaire.69

Dr. Fauci, u hebt wat uit te leggen, en ik hoop dat de camera’s opnamen maken als u uw daden moet verdedigen. Voor nu, laten we onze aandacht weer op het virus richten.

15. Het virus blijft muteren

Niet alleen blijft het virus (zoals alle virussen) muteren, maar volgens de wereldberoemde vaccinontwikkelaar Dr. Geert Vanden Bossche,70 (die u hieronder zult ontmoeten als u hem niet kent) muteert het ongeveer elke 10 uur. Hoe kunnen we in hemelsnaam vaccins blijven maken om dat niveau van mutatie bij te houden?

Dat doen we niet. Zou dat ook kunnen verklaren waarom volledig gevaccineerde mensen Covid blijven oplopen?71 Waarom, gezien het feit dat natuurlijke immuniteit de mensheid uiteindelijk nooit in de steek heeft gelaten, hebben we er plotseling geen vertrouwen meer in?

Waarom, als ik vragen stel zoals hierboven, of links plaats zoals hierboven, worden mijn gedachten verwijderd,72 van alle grote social media platforms? Dat brengt me bij het volgende verontrustende probleem dat ik met deze vaccins heb.

16. Censuur – en de totale afwezigheid van wetenschappelijk debat

Ik kan het niet helpen, maar ik word hier wat stekelig. Wat vond u van al die nationale en wereldwijde, stevige debatten die door volksgezondheidsfunctionarissen werden gevoerd en gelijktijdig op alle grote nieuwszenders werden uitgezonden?

Was het niet geweldig om de knapste koppen uit de geneeskunde, virologie, epidemiologie, economie en vaccinologie van over de hele wereld te horen debatteren over zaken als:

  • Lockdowns.
  • Mondkapjes dragen.
  • Sociale ontwrichting.
  • Vaccin werkzaamheid,73 en veiligheidsproeven.
  • Hoe screenen op vatbaarheid voor vaccinatieschade.
  • Therapeutica, (d.w.z. niet-vaccin behandelingsopties).

Was het niet geweldig om te zien hoe volksgezondheidsfunctionarissen (die nooit iemand met Covid hebben behandeld) hun “wetenschap” in twijfel trokken? Was het niet geweldig om te zien hoe het FDA panel in prime time de vaccinmakers publiekelijk op de rooster legde terwijl zij op de hete stoel zaten met lastige vragen over producten waar zij geen aansprakelijkheid voor hebben? Oh, wacht, heeft u die debatten niet gezien?

Nee, dat heeft u niet – omdat ze nooit hebben plaatsgevonden. Wat er in plaats daarvan gebeurde, was hardhandige censuur van alle verhalen, op één na. Ironisch genoeg mag Mark Zuckerberg de veiligheid van vaccins in twijfel trekken,74 maar ik niet? Hypocriet? Sinds wanneer is het Eerste Amendement een suggestie?

Het is het eerste amendement,75 Mark – het amendement dat onze stichters het belangrijkst vonden. Als er zoveel op het spel staat, waarom krijgen we dan maar één verhaal te horen – moeten er niet vele perspectieven worden gehoord en professioneel worden bediscussieerd?

Wat is er met de wetenschap gebeurd? Wat is er gebeurd met de wetenschappelijke methode om altijd onze veronderstellingen in twijfel te trekken? Wat is er gebeurd met het levendige debat in dit land, of in ieder geval in de westerse samenleving? Waarom wordt iedereen die het niet eens is met de WHO of de CDC zo zwaar gecensureerd? Is de wetenschap van de volksgezondheid nu een religie, of wordt wetenschap verondersteld over debat te gaan?

Als iemand zegt “de wetenschap heeft het vastgesteld”, dan weet ik dat ik te maken heb met iemand die gesloten van geest is. Wetenschap (vooral biologische wetenschap) is per definitie nooit vaststaand. Als dat zo was, zou het een dogma zijn, geen wetenschap. OK, voordat ik me al te druk maak, laat me dit zeggen:

Ik wil een goede burger zijn. Dat wil ik echt. Als lockdowns werken, wil ik mijn deel doen en thuisblijven. Als mondkapjes werken, wil ik ze dragen. Als sociale distantie effectief is, wil ik me daaraan houden. Maar als er bewijs is dat het niet werkt (mondkapjes bijvoorbeeld,76), dan wil ik dat bewijs ook horen.

Als hooggewaardeerde wetenschappers een andere mening hebben, wil ik weten wat zij denken. Ik wil de kans krijgen om hun argumenten te horen en mijn eigen mening te vormen. Ik denk niet dat ik de slimste persoon ter wereld ben, maar ik denk dat ik kan denken. Misschien ben ik raar, maar als iemand gecensureerd wordt, dan wil ik ECHT horen wat hij denkt.

U niet dan? Aan al mijn vrienden die geen probleem hebben met censuur, zullen jullie dezelfde mening hebben als wat jullie denken gecensureerd wordt? Is censuur niet de techniek van dictators, tirannen en hebzuchtige, machtsbeluste mensen? Is het niet een teken dat zij die censureren weten dat het de enige manier is waarop ze kunnen winnen?

Wat als een man die zijn hele leven heeft gewijd aan het ontwikkelen van vaccins, bereid zou zijn om zijn hele reputatie op het spel te zetten en alle wereldleiders op te roepen om onmiddellijk te stoppen met de Covid-vaccins vanwege problemen met de wetenschap?

Wat als hij zou pleiten voor een open wetenschappelijk debat op een wereldwijd podium? Zou u willen horen wat hij te zeggen heeft? Zou u het debat willen zien waar hij om vraagt?

17. ’s Werelds meest vooraanstaande vaccinoloog slaat alarm

Dit is misschien wel de grootste reden waarom ik dit Covid-vaccin niet begrijp. Wanneer iemand die zeer pro-vaccin is, en die zijn hele professionele carrière toezicht heeft gehouden op de ontwikkeling van vaccins, van de bergtoppen schreeuwt dat we een groot probleem hebben, vind ik dat de man gehoord moet worden.

Voor het geval u het gemist heeft, en voor het geval u het wilt bekijken, hier is Dr. Geert Vanden Bossche,77 die uitlegt:

  1. Waarom het Covid-vaccin misschien zoveel druk op het virus uitoefent dat we zijn vermogen om te muteren en dodelijker te worden, versnellen.
  2. Waarom de COVID-vaccins vaccineresistente virussen kunnen creëren (vergelijkbaar met antibioticaresistente bacteriën).
  3. Waarom we, vanwege eerdere problemen met antilichaam-afhankelijke versterking, in de komende maanden/jaren te maken kunnen krijgen met een massa slachtoffers.

Als u een tweede, en langer, interview met Vanden Bossche wilt zien/lezen, waarin hem een aantal pittige vragen werden gesteld, kunt u dit bekijken.78 Als de helft van wat hij zegt uitkomt, zouden deze vaccins de slechtste uitvinding aller tijden kunnen zijn. Als u niet van zijn wetenschap houdt, moet u het met hem opnemen. Ik ben slechts de boodschapper. Maar ik kan ook persoonlijk met Covid spreken.

18. Ik heb al Covid gehad

Ik heb er niet van genoten. Het was een vervelende verkoudheid voor twee dagen:

  • Onophoudelijke Rillen/lage rugpijn.
  • Zeer weinig energie.
  • Lage koorts.

Het was vreemd om een paar dagen niets te kunnen ruiken. Een week later smaakte de koffie nog steeds een beetje “vreemd”. Maar ik heb het overleefd. Nu blijkt (zoals altijd) dat ik een mooie, natuurlijke, levenslange immuniteit heb,79 – niet iets dat waarschijnlijk in een paar maanden uitgewerkt is als ik het vaccin krijg.

In mijn lichaam en mijn huishouden is Covid voorbij. In feite zijn er, nu ik het heb gehad, aanwijzingen dat het Covid-vaccin in feite gevaarlijker,80 voor mij zou kunnen zijn. Dat is geen risico dat ik bereid ben te nemen.

Samengevat

Het bovenstaande zijn slechts mijn redenen om het vaccin niet te willen. Misschien zijn mijn redenen zinvol voor u, misschien ook niet. Wat er ook logisch is voor u, hopelijk kunnen we nog steeds vrienden zijn. Ik denk dat er veel meer is dat we gemeen hebben dan dat ons scheidt.

  • We willen allemaal in een wereld van vrijheid leven.
  • We willen allemaal ons deel doen om anderen te helpen en goed te leven.
  • We willen allemaal het recht hebben om onze mening te uiten zonder bang te hoeven zijn dat we gecensureerd of aangevallen worden.
  • We verdienen allemaal toegang tot de feiten, zodat we weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Mee eens of oneens met mij, ik zal u niet anders behandelen. U bent een mens, net zo waardig voor liefde en respect als ieder ander. Daarvoor groet ik u, en ik wens u echt het allerbeste. Ik hoop dat u dit nuttig vond. Zo ja, voel je vrij om te delen. Zo niet, voel u vrij om me (vriendelijk) te laten weten wat er niet logisch voor u was en ik zou blij zijn om ook uw gedachten te horen. Blijf nieuwsgierig en blijf beleefd.

Bronnen en referenties hier.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

--------------------------------

Levensverzekering en COVID-19: er klopt iets niet

3
5807

Je zou denken dat tijdens de ergste pandemie sinds de Spaanse griep van 1918, levensverzekeringsmaatschappijen hun risico’s zouden afdekken om grote verliezen door COVID-19 te voorkomen. Ik heb al een aantal jaren geen levensverzekering meer, dus ik vroeg me af wat er aan de hand was. Ik belde een van de makelaars met wie ik omga en die met honderden grote levensverzekeraars werkt, om enig inzicht te krijgen in de wijze waarop de Covid-crisis hun zaken heeft veranderd, schrijft Jeff Harris ronpaulinstitute.org.

Stel je mijn verbazing voor toen ze zei dat het zo’n beetje business as usual was! Vorig jaar, toen de hysterie nog maar net begonnen was, zei zij dat de maatschappijen tijdelijk de kleine lettertjes verscherpten en de dekkingsbedragen die ze aanboden hadden verminderd. Maar naarmate de tijd verstreek en de harde gegevens binnenkwamen, gingen diezelfde bedrijven weer over tot de orde van de dag.

Ik vroeg haar specifiek of levensverzekeraars een Covid-test wilden als onderdeel van het acceptatieproces, en zij zei dat er, voor zover zij wist, geen waren. Hmm, dat is interessant, is het niet? De meest dodelijke pandemie in decennia daalt neer op de wereld met dodelijke mutaties die miljoenen onschuldige levens eisen en de levensverzekeraars trekken zich er niets van aan.

Ik vroeg ook of de kosten per duizend van de dekking waren gestegen als gevolg van Covid en weer zei ze nee. De tarieven waren vrijwel gelijk aan die van voor de Covid Pandemie die de aarde teisterde.

Levensverzekeringsmaatschappijen zijn erg risicomijdend. Ze verliezen niet graag geld aan onnodige claims. Het feit dat ze Covid behandelen als een niet-gebeurtenis zou een indicatie moeten zijn dat er iets heel erg mis is met het hele verhaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.



Great Barrington Declaration: veel gestelde vragen

Enkele veel gestelde vragen over immuniteit, lock-downs, collaterale schade en de Great Barrington verklaringworden hier beantwoord.

Certificaat, Contract, Document, Bewijs

Hebben lockdowns een succesvolle geschiedenis tegen besmettelijke ziektes? 

Epidemiologische studies geven aan dat lockdowns het totale aantal gevallen op de lange termijn niet verminderen en nooit in de geschiedenis hebben geleid tot de uitroeiing van een ziekte.        In het beste geval vertragen lockdowns de toename van gevallen voor een eindige periode en tegen hoge kosten.  

Wat zijn de fysieke gezondheidseffecten van lockdowns? 

Er zijn veel lichamelijke gezondheidskwalen het gevolg van lockdowns. Medische zorgbezoeken worden uitgesteld, waardoor mensen de benodigde medische zorg niet of te laat kregen. ​ Minder kankerscreening, overgeslagen kankerbehandelingen,​ minder preventieve bezoeken voor hart- en vaatziekten, om er een paar te noemen. Veel van de gevolgen van deze gemiste bezoeken zullen niet in de sterftecijfers voor dit jaar vermeld worden, maar het is iets dat op de langere termijn wel zichtbare gevolgen heeft.

Wat zijn de gevolgen voor de geestelijke gezondheid van lockdowns? 

Mensen hebben een behoefte aan gemeenschap en normale sociale interacties met elkaar. De geestelijke gezondheid is verslechterd door lockdowns en de angst die veroorzaakt werd door dagelijkse negatieve berichten over de volksgezondheid. In Massachusetts hebben spoedafdelingen ongeveer vier keer meer kinderen en tieners opgevangen dan normaal. Eén op vier jongvolwassenen in de VS heeft serieus overwogen om zelfmoord te plegen in het afgelopen jaar. Door de lockdown voor onbepaalde tijd te verlengen, wordt deze schade vermenigvuldigd. 

Wat zijn de nadelen van het sluiten van scholen? 

Alle kinderen hebben recht op onderwijs van hoge kwaliteit. Volwassenen hebben de morele plicht hiervoor te zorgen en het is moreel verkeerd om kinderen te vragen zulke lasten te dragen. 

Online leren is geen goede vervanging voor persoonlijk lesgeven. Voor een normale ontwikkeling hebben kinderen een sterke behoefte om met andere kinderen om te gaan, vrienden te maken en met elkaar te spelen. Scholen zijn ook het belangrijkste contactpunt met zorgstelsels en bieden een toevluchtsoord voor kansarme kinderen. Bovendien is het risico van overlijden door besmetting met COVID-19 voor kinderen erg laag – lager dan het risico om te overlijden aan de seizoen griep. 

Hoe kunnen lockdowns de ontwikkelingslanden schaden ? 

De lockdowns veroorzaken wereldwijd verwoestende schade aan zowel de mentale als de fysieke gezondheid. Een VN-rapport schat dat een extra 80 tot 130 miljoen arme mensen last zal hebben van hongersnood. Hiervan wordt geschat dat lockdown-beperkingen hebben geleid tot de dood van 10.000 kinderen elke maand. Bovendien, een extra 400.000 mensen zou sterven aan inadequate tuberculosebehandeling als gevolg van de COVID-19 maatregelen.​

Hoe gevaarlijk is het SARS-CoV-2-virus en de COVID-19-ziekte? 

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen het risico op infectie en het risico op overlijden. Iedereen kan besmet raken, maar er is meer dan een  duizendvoudig verschil  in het risico op overlijden tussen de oudsten en de jongsten. Voor ouderen is COVID-19 gevaarlijker dan de jaarlijkse griep. Voor kinderen is de sterftekans van COVID-19  kleiner dan voor de  jaarlijkse griep . 

Hoe kun je met gesloten scholen zeggen dat het sterfterisico voor kinderen laag is? 

Om die vraag wetenschappelijk te beantwoorden, moeten we kijken naar het enige grote westerse land dat tijdens het hoogtepunt van de pandemie geen scholen sloot. Dat is Zweden, dat kinderdagverblijven en scholen open hield voor kinderen van 1 tot 15 jaar. Onder de 1,8 miljoen kinderen in deze leeftijdscategorie waren er in deze periode  precies nul sterfgevallen als gevolg van COVID-19  en slechts een handvol ziekenhuisopnames. Gedurende deze tijd kregen symptomatische kinderen te horen dat ze thuis moesten blijven, of naar huis gestuurd moesten worden als ze naar school kwamen, maar er werden geen maskers gebruikt of fysieke afstand genomen op school.  

Waarom zijn zoveel mensen bang voor COVID-19? 

Helaas hebben de volksgezondheidsboodschappen over COVID-19 over de hele wereld veel misvattingen gecreëerd die angst hebben verspreid. Terwijl ouderen hun risico op COVID-19-sterfte onderschatten, overschatten jongeren hun sterfterisico aanzienlijk. Een betere berichtgeving over de volksgezondheid die geen ongegronde angsten verspreidt op basis van anekdotes, zou deze situatie helpen corrigeren. 

Beschermen de huidige lockdown-strategieën de ouderen op de juiste manier? 

Nee, integendeel. Er zijn veel onnodige doden gevallen, vooral bij de arbeidersklasse in de  steden. Het huidige lockdown-beleid heeft de kwetsbaren niet beschermd. Concrete voorbeelden van deze mislukkingen zijn:  

  • Eisen van oudere “essentiële” arbeiders en leden van de arbeidersklasse die het zich niet kunnen veroorloven om niet te werken, om in werksituaties geplaatst te worden waar ze kunnen worden blootgesteld aan het virus.
  • Bewoners  van verpleeghuizen niet beschermen tegen blootstelling aan het virus door personeelsleden, bezoekers en andere bewoners.  
  • Er is geen voorziening voor bescherming van ouderen die in huizen met meerdere generaties wonen als een familielid wordt blootgesteld aan het virus.   

Hoe beschermen we ouderen in verpleeghuizen en andere zorgomgevingen ? 

Een gerichte beschermingsstrategie omvat onder meer het regelmatig testen van personeelsleden van verpleeghuizen die niet al immuun zijn, het testen van bezoekers en het verminderen van personeelsrotatie, zodat bewoners slechts met een beperkt aantal personeelsleden in contact komen. Met COVID-19 geïnfecteerde personen mogen niet naar verpleeghuizen worden gestuurd en alle nieuwe bewoners moeten worden getest. Sekwestreren van bewoners van verzorgingshuizen die COVID-19 hebben, is ook belangrijk. Oorspronkelijk specificeerde de verklaring “PCR-testen”, maar we hebben dat gewijzigd in “testen”, aangezien er andere tests beschikbaar zijn.

Hoe beschermen we oudere mensen die nog werken? 

Mensen van in de zestig lopen een enigszins hoog risico, en velen werken nog steeds. Degenen die vanuit huis kunnen werken, moeten dit kunnen doen. Leraren van in de zestig zouden bijvoorbeeld online cursussen kunnen geven of mededocenten kunnen helpen met het beoordelen van examens, essays en huiswerk. Degenen die niet vanuit huis kunnen werken, moeten worden gefinancierd om een ​​sabbatical van 3 tot 6 maanden te nemen. Bovendien zouden de wetten werkgevers moeten verplichten om redelijke aanpassingen te doen om werknemers met een hoog COVID19-risico te beschermen zonder hun baan te verliezen. 

Hoe zit het met jongere mensen met risico factoren? 

Mensen met comorbiditeitsrisicofactoren dienen dezelfde voorzorgsmaatregelen te nemen als wat oudere mensen zonder die risicofactoren.  

Hoelang moeten personen met een hoog risico voorzichtig zijn en / of zichzelf isoleren? 

Wanneer de immuniteit van de kudde is bereikt, kunnen ze weer normaal leven met minimale risico’s. Hoe lang dat duurt, hangt af van de gebruikte strategie. Als lockdown-maatregelen worden gebruikt om te proberen de ziekte te onderdrukken, kan het een jaar of twee of drie duren, waardoor het erg moeilijk wordt voor oudere mensen om zichzelf zo lang te beschermen. Als gerichte bescherming wordt gebruikt, duurt dit waarschijnlijk slechts 3 tot 6 maanden.

Hoe kunnen oudere mensen weten wanneer ze extra voorzichtig moeten zijn?

Het is essentieel voor volksgezondheidsafdelingen om de overdracht van ziekten op lokaal niveau te volgen en dit continu aan het publiek te communiceren. Personen met een hoog risico kunnen beslissingen nemen en dienovereenkomstig voorzorgsmaatregelen nemen. Ook informatie over ziekenhuisopnames en mortaliteit moet worden bijgehouden. 

Deze informatie moet op een genuanceerde manier aan de bevolking worden overgebracht die geen paniek veroorzaakt, maar in plaats daarvan de basis vormt voor een nauwkeurige inschatting van het risico van elke persoon op basis van hun leeftijd en co-morbide aandoeningen. Het doel moet zijn dat kwetsbare mensen hun risico op COVID-19-infectie niet onderschatten en minder kwetsbare mensen hun risico niet overschatten. De informatie moet vergezeld gaan van concrete aanbevelingen ondersteund door gedegen wetenschap – die verschillende mensen zouden kunnen nemen om hun infectierisico te verminderen.

Wat is kudde-immuniteit? 

Kudde-immuniteit treedt op wanneer voldoende mensen immuniteit hebben, zodat de meeste geïnfecteerde mensen geen nieuwe, niet-geïnfecteerde mensen kunnen vinden om te infecteren, wat leidt tot het einde van de epidemie / pandemie. Dit betekent dat de epidemie / pandemie zal eindigen voordat iedereen besmet is, hoewel het in endemische vorm zal doorgaan met lage besmettingspercentages.  

Kudde-immuniteit is een wetenschappelijk bewezen fenomeen. Een epidemioloog vragen of hij in kudde-immuniteit gelooft, is als een natuurkundige vragen of hij in zwaartekracht gelooft. Degenen die de immuniteit van de kudde ontkennen, willen misschien ook lid worden van de platte samenleving.  

Wat zegt de ‘Grote Barrington Verklaring?

De verklaring pleit voor een strategie die de mortaliteit tot een minimum beperkt totdat de immuniteit van de kudde is bereikt. Dat wordt gedaan door het aantal oudere hoog risico personen in de groep die geïnfecteerd raken te minimaliseren, terwijl ze worden gemaximaliseerd onder degenen die nog niet zijn geïnfecteerd wanneer de immuniteit van de kudde arriveert.  

Is de Great Barrington Declaration voorstander om “het virus de vrije loop laten”? 

Nee, dat is een verkeerde karakterisering, aangezien het het tegenovergestelde bepleit. Het centrale principe van de verklaring is  Focused Protection, waarbij ouderen en andere risicogroepen beter worden beschermd dan voorheen, om ervoor te zorgen dat ze niet aan het virus worden blootgesteld. Evenmin moedigt het aan om opzettelijk iemand aan het virus bloot te stellen. Kinderen en jongvolwassenen hun leven laten leiden zonder lockdown-beperkingen, betekent niet dat we ze aan het virus laten sterven, net zoals we politici er niet van beschuldigen mensen te laten omkomen bij auto-ongelukken wanneer er een nieuwe weg wordt aangelegd. Integendeel, de GBD vermindert de aanzienlijke bijkomende schade voor minder kwetsbare mensen die meer gevaar lopen door lockdown dan door COVID-19-infectie.  

Welk percentage van de bevolking moet immuun zijn om kudde-immuniteit te hebben voor COVID-19? 

Dat is op dit moment onmogelijk te weten. Geen enkele respectabele epidemioloog zal een specifiek percentage noemen dat nodig is. Het verschilt ook geografisch gesproken, met een hoger percentage dat nodig is in stedelijke dan in landelijke gebieden. Het hangt ook af van de gebruikte strategie. Als mensen met meer contacten immuun zijn, zoals handelsreizigers, taxichauffeurs, politici of feestgangers, dan is het percentage lager.  

Moeten mensen opzettelijk besmet raken om immuniteit voor de kudde te genereren ? 

Nee.  

Antilichamen vervagen na COVID-19-infectie. Betekent dit dat de natuurlijke immuniteit vervaagt? Hoe sterk zal de door het vaccin veroorzaakte immuniteit zijn?

Dat de antilichaamrespons na verloop van tijd vervaagt na COVID-infecties was al bekend uit een grote hoeveelheid literatuur. 

Het is echter ook waar dat antilichaamreactie niet de enige reactie is die ons immuunsysteem heeft als reactie op infectie en deze andere immuunreacties (bijvoorbeeld de productie van specifieke T-cellen) lijken vrij lang aan te houden. Je kunt dit zien aan het feit dat we, ondanks naar schatting 750 miljoen wereldwijd tot nu toe, na 10 maanden met het virus te hebben geleefd, slechts een handvol herinfecties hebben gezien. Als het virus net als andere coronavirussen in zijn immuunrespons is, zal herstel van infectie blijvende bescherming bieden tegen herinfectie, hetzij volledige immuniteit, hetzij bescherming die een ernstige herinfectie minder waarschijnlijk maakt.

De immuunrespons van het vaccin is meestal minder sterk dan de natuurlijke immuunrespons, maar er zijn uitzonderingen op die regel. Zelfs nadat een vaccin is goedgekeurd voor gebruik, zullen we lang moeten wachten (waarschijnlijk minstens tien maanden en langer) om te zien hoe lang en volledig de immuniteit die door de COVID-19-vaccins wordt geboden, zal zijn. Gerichte bescherming is de juiste manier om de epidemie te beheersen terwijl we wachten op het vaccin en daarna.

Is gerichte bescherming niet een te riskant experiment? 

Nee.  Gerichte bescherming  is gebaseerd op de risicogebaseerde strategieën die zijn uiteengezet in de vele  voorbereidingsplannen voor pandemieën  die verschillende landen de afgelopen decennia hebben ontwikkeld. Verrassend genoeg, behalve Zweden, gooiden alle landen hun pandemieplannen uit het raam toen deze pandemie begon.  

Hoe werd omgegaan met eerdere pandemieën? 

De gerichte beschermingsstrategie die door de verklaring van Great Barrington wordt voorgesteld, is inderdaad de standaardmanier waarop samenlevingen met eerdere epidemieën zijn omgegaan. Het is intuïtief logisch om mensen die weinig risico lopen op een virale infectie (maar die zouden lijden onder de lockdowns) een normaal leven te laten leiden terwijl ze voorzorgsmaatregelen nemen wanneer ze omgaan met kwetsbaardere mensen – ze worden geschaad door de lockdowns en het opheffen van de beperkingen helpt hen. Tegelijkertijd is een beter gerichte bescherming van de kwetsbaren een morele noodzaak. Na verloop van tijd zal de immuniteit van de bevolking toenemen onder de niet-kwetsbaren totdat de kwetsbaren niet langer een hoog risico lopen op COVID-19 bij het uitvoeren van normale activiteiten. 

Is het opsporen, testen en isoleren van contacten succesvol geweest tegen infectieziekten? 

Contactopsporing is van cruciaal belang voor veel infectieziekten. Ze werken niet voor wijdverspreide ziekten zoals jaarlijkse griep, mazelen, COVID-19, of, per definitie, tegen een pandemie. 

Bron

LEES OOK

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.) 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...