woensdag 28 december 2022

Kijk eens met wie president Zelenski de handen ineenslaat


De Oekraïense president Zelenski heeft aangekondigd dat hij een overeenkomst heeft gesloten met niemand minder dan BlackRock-directeur Larry Fink. Ze gaan afspraken maken over de financiering van de wederopbouw van Oekraïne. What could possibly go wrong?

BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, adviseert de Oekraïense overheid hier al enkele maanden over, valt te lezen op de website van Zelenski.

Zelenski en Fink gaan de wederopbouw van het land op korte termijn coördineren. Ze richten zich daarbij vooral op de meest relevante en impactvolle sectoren van de Oekraïense economie.

den
Foto: Zelenski in gesprek met Fink (www.president.gov.ua CC BY-NC-ND 4.0)
Dit is jullie geld

Het is de bedoeling dat een aantal hoge bazen van BlackRock in het nieuwe jaar een bezoek brengen aan Oekraïne.

Voormalig hoofdstrateeg in het Witte Huis Steve Bannon wees erop dat de miljarden dollars die Oekraïne samen met BlackRock gaat beheren, afkomstig zijn van de Amerikaanse belastingbetaler. En dus ook van de Nederlandse belastingbetaler. “Dit is jullie geld. Jullie geld,” schreef Bannon op Gettr.

Great Reset

De Wereldbank, Europese Commissie en Oekraïense overheid hebben eerder dit jaar een rapport opgesteld waarin ze schrijven dat de wederopbouw van Oekraïne tot wel 349 miljard dollar kan gaan kosten.

Volgende maand neemt de Oekraïense regering deel aan het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. BlackRock, een partner van het WEF, speelt een belangrijke rol bij de Great Reset.

Kwesties voor het komende jaar

december 28, 2022   2965   18 

Op kerstavond vocht de politie in Parijs tegen gewelddadige demonstranten van de Parijse Koerdische gemeenschap. Dit soort botsingen is in heel Europa gemeengoed geworden. Ze zijn het product van “diversiteit” en “multiculturalisme”, schrijft Paul Craig Roberts.

De landen die het Westen vormen zijn niet langer naties. Het zijn conglomeraten van bevolkingsgroepen die niets gemeen hebben. Er zijn geen gemeenschappelijke zeden, geen gemeenschappelijke waarden, geen gemeenschappelijke godsdienst. Er zijn geen verenigende krachten.

In de Verenigde Staten is het net zo. Zwarte Amerikanen is geleerd zichzelf te zien als een apart slachtoffervolk. De federale regering laat de grenzen onverdedigd, waar jaarlijks miljoenen immigranten overheen stromen. Washington voegt aan deze toestroom grote aantallen vluchtelingen toe uit haar oorlogen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en nu ook Oekraïne.

De westerse regeringen willen de etnische nationaliteit van de blanke landen blijven afzwakken, ondanks het feit dat de culturele, sociale en politieke structuur van de landen van Europese afkomst radicaal wordt gewijzigd. Democratie, vrije meningsuiting en verantwoordelijk bestuur worden vervangen door tirannie.

Tirannie is de enige mogelijke uitkomst. Een verdeeld volk – een toren van Babel – kan de regering niet ter verantwoording roepen.

Zijn de architecten en voorstanders van het multiculturalisme zich bewust van de gevolgen van hun project? Zo ja, waarom haten zij dan eenheid, die een basis is voor vrijheid? Het is al tientallen jaren geleden dat de VS zijn gestopt met acculturatie van immigranten. Het proces dat van Italiaanse, Poolse en Scandinavische volkeren Amerikanen maakte, werd bestempeld als “racistische blanke hegemonie” wanneer het werd toegepast op de instroom van donkerder gekleurde volkeren. Het loslaten van acculturatie maakte van immigratie een vervanging in de breedste zin van het woord, niet alleen van de etniciteit van de bevolking, maar van de cultuur en de regeringsvorm. Zonder de eenheid die nodig is voor een regering door instemming, berust de regering op macht.

Tegenstanders van open grenzen voeren vaak een welvaartsargument aan. De miljoenen arme en ongeschoolde mensen die het land binnenkomen worden een welzijnslast voor burgers die het toch al moeilijk hebben. Maar de echte vraag is niet of de immigranten-invallers bijdragen aan de samenleving, wat sommigen duidelijk doen, maar de transformatie van een natie in een toren van babel. Een toren van babel heeft geen nationaal bewustzijn.

Een toren van babel is een vruchtbare bodem voor de identiteitspolitiek van de Democratische Partij. De Democraten steunen open grenzen omdat zij in de stemmen van de instroom van volkeren uit de derde wereld een eenpartijstelsel zien. De blanke Democraten misrekenen zich. Zodra hun aantal voldoende is, zullen de immigranten de blanke Democraten niet meer nodig hebben. Zij zullen de macht overnemen en middelen toewijzen om hun belangen te dienen. Democraten kunnen hun toekomst leren kennen door Camp of the Saints te lezen.

Decennialang hebben blanke liberalen een krachtig propagandamiddel gecreëerd voor de immigranten-invallers. Het oude Marxistische klassenconflict is vervangen door het rassenconflict, waarin blanken de onderdrukkers zijn en donkere mensen hun slachtoffers. Dit plaatst de blanken in de fout, creëert een schuldgevoel en ondermijnt het vertrouwen. Een verdediging van blanken wordt afgedaan als racistisch.

Volkeren uit de derde wereld ervaren de overheid als een wapen om tegen oppositie te gebruiken. Zij zijn niet opgevoed in een kader van burgerlijke vrijheid, evenmin als de jongere generaties van Amerika zelf. De stemmen uit de voorgeschiedenis die ons verbinden met onze identiteit zijn verzwakt. Als de stemmen verzwakken, lost de natie op. Daarvoor in de plaats komt een toren van babel, geregeerd door ruwe macht.

2023 is te laat om ons af te vragen of dit is wat we echt willen. We kunnen zeker niet langer wachten om de gevolgen van onze huidige koers onder ogen te zien.

Een aantal andere onopgeloste bedreigende kwesties, die ons stuk voor stuk kunnen vernietigen, zullen de komende dagen onder de loep worden genomen.

De geneugten van het multiculturalisme

Het is rechtvaardige restitutie voor blanke onderdrukking


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kwesties-voor-het-komende-jaar/

De Davos Man in de verdediging: World Economic Forum haalt uit naar “desinformatiecampagnes” tegen zijn tirannieke ideeën

 december 28, 2022   4611   12

 


De extremistische agenda van het WEF, waaronder The Great Reset, Build Back Better, & You’ll Own Nothing & Be Happy, stuit op hevig verzet. Nu het WEF de hitte voelt, voert het een defensieve PR-campagne tegen de tegenstanders van zijn technotirannie.

In een wereld die steeds gekker wordt, is het de moeite waard om enkele optimistische trends te ontdekken die we zien voor 2023. Sommige van de meest invloedrijke netwerken en organisaties ter wereld – die ooit als onaantastbaar werden beschouwd – voelen nu de hitte. Vooral Davos Man speelt nu in de verdediging, schrijft Jordan Schachtel.

Het World Economic Forum (WEF) en zijn weldoeners ondervinden aanzienlijke tegenwind. Wat ooit een schimmige ideeënwinkel van de heersende klasse was, staat nu in de schijnwerpers, waardoor het machtige netwerk ongewenste aandacht krijgt van de gewone man. De extremistische agenda van het WEF, dat wereldwijde narratieven als “The Great Reset” en “Build Back Better,” en “You’ll Own Nothing And You’ll Be Happy,” heeft gepropageerd, stuit op steeds feller verzet. In de Verenigde Staten en in het buitenland komen zowel gouvernementele als particuliere actoren in actie tegen de agendapunten van de Davos Man,

ESG wars: the BlackRock/Davos class meets an unexpected grassroots resistance

Het WEF voelt de hitte en voert voor het eerst in de geschiedenis een gecoördineerde, defensieve pr-campagne tegen de krachten die zich verzetten tegen zijn pleidooi voor technocratische tirannie.

Slechts enkele weken voor de jaarlijkse, alleen op uitnodiging, bijeenkomst in Davos, heeft het World Economic Forum een artikel gepubliceerd waarin het beweert het slachtoffer te zijn van “desinformatiecampagnes“.

Maar geen zorgen, “het stereotype van de zogenaamde ‘Davos Man’ is tegenwoordig minder relevant nu kwesties van sociale integratie en milieuvriendelijkheid de overhand hebben gekregen”, voegt de auteur van het artikel eraan toe.

De website van het World Economic Forum verwijst naar een stuk dat in augustus van dit jaar werd gepubliceerd in The Globe and Mail.

Maar het WEF stuurt de lezer in een echokamer, want dat artikel is geschreven door Adrian Monck, die nu het hoofd communicatie is van het WEF.

In het gelinkte artikel verklaart een losgeslagen Monck dat “een Russische propagandacampagne” verantwoordelijk is voor het negatieve beeld dat mensen van het WEF hebben.

“De bedoeling was blijkbaar om desinformatie te verspreiden in een poging om extreem-rechtse verontwaardiging over COVID-19 aan te wakkeren en binnenlands extremisme te bestendigen”, aldus de communicatiechef van het WEF. “Het middel was vaak via bots die extreem-rechtse samenzweringstheorieën doorgaven aan gemeenschappen op boards zoals 4chan.”

Monck roept op tot massale censuur en bewaking en vervolgt:

“De gevolgen van onverminderde desinformatie zijn gevaarlijk. Verkeerde informatie over COVID-19 en vaccins heeft tijdens de pandemie levens gekost. De onthullingen rond de Capitol Hill-rellen van 6 januari 2021 laten zien hoe valse informatie over verkiezingen de fundamenten van de democratie kan bedreigen.”

In de afgelopen maanden heeft het WEF alle kritiek op haar belangenbehartiging – en accurate weergaven van haar agenda – bestempeld als desinformatie, en haar website overspoeld met defensieve berichten over de in Genève gevestigde entiteit.


Deze week heeft The Dossier een groot deel van de sprekers- en evenementenlijst van Davos 2023 verkregen en gepubliceerd. Tot en met 2023 zullen wij een licht blijven schijnen op de campagnes van het World Economic Forum.

The Dossier

Exclusive: Davos 2023 will feature BlackRock & TikTok CEOs, with WEF demanding more censorship and tyranny

The World Economic Forum (WEF) will host its annual meeting in Davos next month, and for the second year in a row, The Dossier is the first publication to publish a list of speakers attending the invite-only, ruling class gathering in Switzerland… Read more


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-davos-man-in-de-verdediging-world-economic-forum-haalt-uit-naar-desinformatiecampagnes-tegen-zijn-tirannieke-ideeen/

 

Exclusive: Davos 2023 will feature BlackRock & TikTok CEOs, with WEF demanding more censorship and tyranny

Partial speakers and events list obtained by The Dossier

Jordan Schachtel  Dec 19  2022

 The World Economic Forum (WEF) will host its annual meeting in Davos next month, and for the second year in a row, The Dossier is the first publication to publish a list of speakers attending the invite-only, ruling class gathering in Switzerland.

The World Economic Forum is a fanatical political organization masquerading as a neutral entity, with specific policy goals that involve centralizing power into the hands of hand-picked global elites as the only means to save the earth from a claimed climate emergency. The annual Davos conference acts as an ultra exclusive in-person narrative and ideas exchange for this hand-picked ruling class. The WEF is led by frontman and president Klaus Schwab, who advocates for a “green transition” through his misleadingly named “stakeholder capitalism” agenda, which amounts to technocratic tyranny.

Movements such as The Great Reset, Build Back Better, and the ESG agenda were pieced together by WEF “stakeholders” at previous Davos confabs.

The Dossier has obtained an early, partial list of both events and confirmed speakers for Davos 2023.

The programme for Davos 2023 includes events such as:

“Why We Need Battery Passports”

“Leading The Charge Through Earth’s New Normal” (Featuring Al Gore)

“A Living Wage For All”

“Enabling An Equitable Transition”

“Beyond The Rainbow: Advancing LGBTQ+ Rights”

“Advancing Racial and Ethnic Equity” (Moderated by CNN)

“Decarbonizing Supply Chains” (Moderated by Chinese state television)

Finding The Right Balance For Crypto”

Tackling Harm In The Digital Era”


Speakers for Davos 2023 include: 

WHO Director Tedros Adhanom

Laurence D. Fink, Chairman and Chief Executive Officer, BlackRock Inc.

Jens Stoltenberg, Secretary-General of NATO

Shou Zi Chew, Chief Executive Officer, TikTok

Shamina Singh, President, Mastercard Center for Inclusive Growth, Mastercard

Former Vice President Al Gore

Hilde Schwab, Klaus Schwab’s wife

Tian Wei, Host, China Global Television Network

Elena Cherney, Chief News Editor of The Wall Street Journal

Ina Fried, ChiefTechnology Correspondent, Axios

Brad Smith, President and Vice-Chair, Microsoft Corp.

Hadley Gamble, Anchor, CNBC

Mark Rutte, Prime Minister of the Netherlands

Stacy-Marie Ishmael, Managing Editor, Crypto, Bloomberg News

Larry Madowo, Correspondent, CNN

Jeremy Allaire, CEO of Circle

Brad Garlinghouse, CEO of Ripple

In recent months, the WEF agenda has received fierce blowback in the United States from both the civilian population and leaders of free states in America.

It is not yet clear what the American contingent at Davos will look like for the 2023 meeting. In 2022, it included 25 politicians and top Biden Administration officials. U.S. Secretary of Commerce Gina Raimondo joined “Climate Czar” John Kerry as the White House representatives there. They were joined by 12 democrat and 10 republican politicians, including 7 senators and two state governors.

WEF wil Kerstmis annuleren om klimaatverandering te bestrijden

december 24, 2022   12829   75 

Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat christenen in opstand zal brengen.

Het World Economic Forum roept nu op om de kersttradities in de komende jaren te schrappen als onderdeel van een poging om het milieu te redden, schrijft Baxter Dmitry.

Het WEF heeft de media opgedragen om het anti-kerst barratief te verspreiden en wil een internationaal beleid invoeren dat regeringen verplicht om kersttradities in hun landen geleidelijk af te schaffen ten gunste van “koolstofneutrale” vieringen.

CNN, dat altijd voorop loopt in de globalistische agenda, heeft haar publiek vorig jaar opgedragen Kerstmis te schrappen vanwege Covid.

Dit jaar willen de liberale sadisten van CNN dat hun publiek kerstplannen annuleert vanwege de klimaatverandering. The Guardian, een andere mondiale spreekbuis die stevig onder controle staat van het WEF, heeft haar lezers verteld dat het geven van cadeaus en het genieten van traditionele kerstmaaltijden “vulgair” is en moet stoppen.

In plaats van kalkoen met alles erop en eraan wil de Guardian dat u uw traditionele kerstmaaltijd annuleert en vervangt door insecten, torren, krekels en het synthetische nepvlees van Bill Gates.

Aankomend lid van het Democratisch Huis Katherine Clark staat stevig onder controle van het WEF en zij heeft het op zich genomen om de Congresaanval te leiden om Kerstmis te annuleren, verklarend dat ze het voor haar kinderen wil doen.

Het lijkt erop dat Klaus Schwab niet overdreef toen hij zei dat het WEF overal ter wereld is doorgedrongen tot linkse regeringen.

Maar waarom is het WEF zo vastbesloten om Kerstmis te schrappen?

Eerst moet u een belangrijk feit onder ogen zien: het WEF wil opnieuw definiëren wat het betekent om mens op aarde te zijn. Zij vinden dat wij te veel vrijheden hebben en te veel hulpbronnen verbruiken.


Het WEF probeert niet alleen regeringen binnen te infiltreren en economieën te controleren, het wil de betekenis van het leven op aarde herdefiniëren. Niets minder dan dat.

Dit is een artikel op de eigenlijke website van het WEF. Ze zijn gek geworden.


Volgens een WEF-insider gaat veel van het WEF-beleid over het verpletteren van de menselijke ziel.

Hoe kun je de menselijke ziel beter verpletteren dan door te ontkennen dat ze bestaat?

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heeft u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

Het WEF staat steeds vijandiger tegenover het christendom en de tradities die met Kerstmis verbonden zijn. Het is duidelijk dat Klaus Schwab bewust probeert Jezus Christus te verdringen.

Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging.”

Daar houdt de godslastering niet op.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica. Er is eenvoudigweg geen plaats voor kersttradities in deze nieuwe religie.

Harari schreef ook over de dood van God in zijn New York Times bestseller “Homo Deus: A Brief History of Tomorrow.”


De giftige mRNA-vaccins: Medische fouten of "langzame genocide"?

 

“Meer dan een eeuw nadat Nietzsche Hem dood verklaarde, lijkt God een comeback te maken,” schreef hij. “Maar dit is een fata morgana. God is dood – het duurt alleen even om het lichaam kwijt te raken.”

Let op de woorden die hij koos om te gebruiken. “Het lichaam kwijtraken.” Harari heeft met die uitspraak het spel van het WEF weggegeven. Zoals moordenaars zich ontdoen van een lijk, proberen Schwab en zijn kliek actief elk spoor van God, Jezus en het christendom van de aardbodem te verwijderen.

De grote christelijke auteur G.K. Chesterston zei het het beste. “Kan het kind niet overgaan van de natuurlijke fantasie van een kind naar het normale geloof van een man in de Heilige Nicolaas van de Kinderen, zonder die bittere breuk en abrupte teleurstelling te ondergaan die nu de overgang van het kind markeert van een land van maak-geloof naar een wereld zonder geloof?”

En dat is de kern van dit alles. We hebben te maken met mensen die vastbesloten zijn onze ziel te verpletteren en ons niets te laten geloven. We hebben ontzag nodig. We hebben verwondering nodig. Vooral in deze tijd van het jaar met Kerstmis.

Wij hebben onze tradities nodig en Klaus Schwab en zijn technocraten in de zalen van Davos mogen ons die niet ontnemen onder het mom van de strijd tegen klimaatverandering.

Wijzen op het kwaad van het WEF lijkt nooit een deuk te maken of enige invloed op hen te hebben. Waarom? Omdat ze zich niet schamen … ze schamen zich niet omdat ze geen moreel kompas hebben, ze hebben geen moreel kompas omdat ze leven volgens de regel “het doel heiligt de middelen”. Dit voorschrift tast elke vezel van hun ideologie aan, van vervalste verkiezingen tot open grenzen, klimaatverandering, ontvolking, noem maar op.


Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang planden

 

De mensheid heeft nog nooit zo’n geduchte tegenstander gehad.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-wil-kerstmis-annuleren-om-klimaatverandering-te-bestrijden/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...