zondag 17 oktober 2021

Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto


elektrische auto
Foto: Jakob Härter CC BY-SA 2.0

Het smerige geheim achter je ‘groene’ elektrische auto

Afgelopen maand kreeg Teslabaas Elon Musk post van een aantal inheemse gemeenschappen uit Rusland. “Koop alstublieft GEEN nikkel, koper en andere producten van mijnbouwreus Nornikel,” schreven ze aan de pionier in elektrische auto’s. De gemeenschappen stelden in hun brief dat de nikkelproducent één van de grootste vervuilers ter wereld is.

Ze reageerden met de brief op een oproep die Musk weken daarvoor had gedaan aan mijnbouwbedrijven. “Waar je ter wereld ook bent, haal alsjeblieft meer nikkel uit de grond,” zei hij. De miljardair heeft het metaal nodig om accu’s te maken voor elektrische auto’s.

Jaarlijks wordt er zo’n 150.000 ton nikkel gebruikt voor deze accu’s. Experts verwachten dat de vraag rond 2030 zal zijn gestegen naar 650.000 ton per jaar, schrijft de Britse krant The Times.

Heel erg schadelijk

Nornikel veroorzaakte in juni dit jaar een groot diesellek in het noorden van Rusland, waarna twee rivieren rood kleurden. Experts spraken van een ecologische ramp. Het herstel van de omgeving kan tientallen jaren duren. Nornikel was in 2016 al verantwoordelijk voor een ander lek van giftige stoffen in een rivier, die toen ook rood kleurde.

Een andere grote nikkelproducent, het Ramu-project in Papoea-Nieuw-Guinea, haalde vorig jaar het nieuws vanwege een lekkende pijplijn. Ramu maakt gebruik van een controversiële techniek die meer afval dan erts oplevert. Dat afval wordt bovendien gedumpt in de diepzee.

“Deze techniek is heel erg schadelijk,” zei Benjamin Hitchcock Auciello van milieugroep Earthworks.

[The Times]

https://www.ninefornews.nl/het-smerige-geheim-achter-je-groene-elektrische-auto/ 


Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

 



Foto: Coronaprotest in Zagreb, Kroatië (Branko Radovanović CC BY-SA 4.0)

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

in Buitenland 16 oktober 2021 06:00 78 Reacties

In allerlei landen gaan mensen massaal de straat op om te protesteren tegen de coronapas en vaccinatieplicht, zo laat presentatrice Kim Iversen zien in onderstaand filmpje. In heel Italië, waar de pas sinds vrijdag verplicht is voor werkenden, zijn al wekenlang enorme protesten.

Het is één van de strengste coronamaatregelen in Europa. Werknemers die zonder pas op het werk verschijnen, worden geschorst en riskeren dat ze geen loon meer ontvangen.

     LINK: https://youtu.be/tHpZ2vqJbMA

 

Drie prikken

In Zwitserland wordt al zes weken achtereen gedemonstreerd tegen de coronapas, die sinds 13 september verplicht is in horeca, sportgelegenheden en musea. De politie zette waterkanonnen en rubberen kogels in tegen de betogers.

Iversen gaat ook in op protesten in Nederland tegen de maatregelen. Daarnaast gaan mensen in Israël de straat op tegen de zogeheten groene pas. Israëliërs moeten drie prikken halen om ‘volledig gevaccineerd’ te zijn en in aanmerking te komen voor een pas.

Media geven er nauwelijks ruchtbaarheid aan

In Frankrijk wordt al maandenlang gedemonstreerd tegen de vaccinatiepaspoorten. En ook in Luxemburg, Griekenland, Roemenië, Slovenië en Australië zijn grote protesten geweest tegen de coronapas.

Iversen wijst erop dat de media nauwelijks ruchtbaarheid geven aan de enorme protesten. “In sommige landen gaan honderdduizenden mensen de straat op.”

 https://www.ninefornews.nl/massale-protesten-laten-zien-wereld-heeft-buik-vol-van-coronapas-en-vaccinatieplicht/ 

 Never Before Seen: Blood Doctor Reveals HORRIFIC Findings After Examining Vials

Stew Peters Show Published October 4, 2021 342,909 Views

 

LINK:  https://rumble.com/vnbgal-never-before-seen-blood-doctor-reveals-horrific-findings-after-examining-vi.html



Rumble — EXCLUSIVE! Dr. Zandre Botha was shocked after studying the blood of "vaccinated" patients that were coming to her with serious illness after being injected with the shots being called "Covid vaccines".

After being presented with vials of the substance, she examined the contents and was horrified.

Dr. Botha came forward, today, on "The Stew Peters Show".







 

De vaccinatie carrousel moet blijven draaien, ...Eén op drie van personeel in zorgsector wil geen griepprik

De vaccinatie carrousel moet blijven draaien,

Big Farma (en hun  promotors) moeten blijven grof geld verdienen,

De virologen moeten blijven een reden van bestaan hebben, op basis van ‘de cijfers’ en ‘niet werkende PCR testen’ die zelfs het verschil tussen griep of corona niet kunnen detecteren,

De politiek moet de bevolking in twee kampen verdelen en blijvend in angst houden,

Onze miljoen jaren oude immuniteit moet blijvend ontkend worden en vervangen door niet werkende vaccinaties,

Regeringen blijven de rechtsregels en de democratie ontkennen en gaan in tegen de Grondwet, de universele rechten van de mens, de Nuremberg code enz... 

Regeringen, artsen en farmaceutische bedrijven en hun aanhang inclusief de virologen blijven steeds hetzelfde achterhaald, ziekmakend en destructief covid narratief herhalen zonder rekening te willen houden met goed werkende en levensreddende alternatieven...

De Media (televisie, kranten en internet) blijven andere opinies en alternatieven met een nog nooit geziene ijver censureren...

Blijkbaar om reden van steeds hetzelfde blijvend adagium: “follow the money”.

Onze democratie is niet meer ... deze maatschappij is de mijne niet meer!

  


                             © Shutterstock / Syda Productions

Eén op drie van personeel in zorgsector wil geen griepprik: “Gebrek aan kennis ligt aan basis”

Volgens de meest recente cijfers van het Agentschap Zorg & Gezondheid beschikt laat 35 procent van het zorgpersoneel in de woonzorgcentra en de ziekenhuizen geen griepprik zetten. Dat schrijft De Zondag.

LH 17-10-21, 10:23 Laatste update: 11:11  HLN.be


“Enkele jaren geleden was de vaccinatiegraad voor griep bij zorgpersoneel nog rond de 50 procent, er is dus al een stijging”, reageert vaccinoloog Pierre Van Damme (Universiteit Antwerpen). “We stellen vast dat er vaak een gebrek aan kennis is, ook bij mensen van wie je zou verwachten dat ze de toegevoegde waarde van een vaccin kennen.” 

“Vanuit de sector is er ook een vraag naar een derde coronaprik voor zorgmedewerkers. De Hoge Gezondheidsraad en de Taskforce Vaccinatie zullen daar halfweg november een beslissing rond nemen. Die derde prik tegen corona en de griepprik sluiten elkaar niet uit. Beide campagnes kunnen elkaar zelfs versterken. De twee vaccins kunnen perfect op dezelfde dag toegediend worden”, zegt Van Damme nog.

ENKELE REACTIES

·         Schuurmans Daniel

Lekker laten prikken, ik ook trouwens. Een volgende keer zal ik passen want ze blijven zagen en mensen bang maken met de media voorop ... die volgen als schapen... pffff

·         Albert Sung

Gebrek aan kennis? Ik denk juist het tegenovergestelde.

·         Kitty Durinck

Combinatie van coronavaccin en griepprik lijkt me toch beetje veel. Kunt toch niet blijven prikken ??

·         Rita Muylle

Griepvaccinatie is echter wel een vrije keuze en ik laat me NIET vaccineren. Niet uit angst of onwetendheid of domheid. Ik wil het niet punt. Wat gaan ze doen ? Nog een pas bijmaken ? Begin dan ook met een luizenpas, een boerkapas, een zweetgeurpas...

·         jan janssen

5 uur geleden

Laat het héél duidelijk zijn dat er veel teveel mensen zijn. Men wil naar een wereldbevolking van tussen een half miljard tot 1 miljard. Zij die zich laten vaccineren zijn mensen die gewoon blindelings het verhaal volgen, m.a.w. nooit echt iets zullen betekenen. Alle belangrijke veranderingen, uitvindingen, zijn uitgevonden door verstandige mensen die “out of the box” durven denken, geen schapen dus. En dan een laatste punt: wie kweekt het meeste? De verstandigen of de werklozen? Prik er op los!

·         Marga Printemps

Een 2 uur durend gesprek met Geert Vanden Bossche en Robert Malone.

·         Carin Desmet

Heb 1 x eens griep vaccin verplicht werk. Had nog nooit griep gehad. Dat jaar met vaccin heb ik de zware griep gekregen 3 weken dood ziek.. Dus zwijg over jullie griepvaccin. Je eigen immuniteit en handen wassen is de beste vaccin.. Allemaal deze brol om de farmaceutische industrie te verrijken.

·         ghislain lefever

Gebrek aan kennis of juist wél kennis?

·         Daniel De Busser

Dat krijg je als je de bevolking voorliegt en een experiment door de strot duwt waarin niemand de verantwoordelijkheid neemt voor eventuele gevolgen. Weldenkende mensen verliezen dan volledig het vertrouwen en kiezen eieren voor hun geld...

·         Harald Vankerm

Vaccins hebben geen toegevoegde waarde. Het lichaam heeft een natuurlijk immuunsysteem om zich daartegen te verzetten.

·         jan janssen

Hoog tijd voor grote kuis aan de top! Natuurlijke immuniteit mag niet meer bestaan of wat is de echte bedoeling hier eigenlijk.

·         Frank Kaczorowski

Griepprik bestaat al 70 jaar. Het griepvirus moet er nog steeds om lachen. Ze trekt zich er niets van aan;-)

·         Andy Van de Velde

Ik heb nog nooit een griepprik laten zetten en heb nagenoeg bijna nooit griep gehad!

·         Karel Vandenabeele

Je mag er van op aan dat dmv covidpass nu ook alle andere vaccins gekoppeld worden. Je zal je jaren laten inspuiten door een gemanipuleerde angst.

·         Tim Deckers

Binnekort gaan ze nog een spuit uitvinden zodat je geen verkoudheid krijgt of diarree

·         Maarten Huylebroeck

De niet gevaccineerde hebben het steeds over dit kan niet gezond zijn,maar leven wel in de stad met een hoop fijnstof of roken,of drinken te veel alcohol, hebben stressvolle leven,wat is een goede gezonde samenleving?

·         Ronny Biesen

Gaan we nu ook een grieppas invoeren? En die mensen uit de horeca weren? Of griep of covid, iedereen doet met zijn lijf wat hij wil. Dat is een recht. En geen regering die je kan verplichten wat voor rommel ook in te spuiten.

·         terry henninckx

Ik neem geen enkele prik meer, heb vroeger ook geen griepprik gehad en heb nooit de griep gekregen.

·         Emmanuel Veraart

Pierre Van Damme wil waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als ' de man die zijn volk leerde prikken '.

·         Dirk De Buyst

Ach mevrouw Haubourdyne, als je eens wist wat voor rotzooi er in je voedsel zit, dan at je niet meer.

·         johan van cauwenberg

Eerst liggen ze te applaudisseren voor onze helden die zelfs ziek in de vuurlinie moeten gaan werken . Nu worden wakkere helden die hun verstand gebruiken en durven opkomen voor hun rechten met de vinger gewezen . Respect is een woord maar met een betekenis beste mensen . Deze mensen die deze spuit niet willen weten waarom ze dit niet willen en zien en luisteren wat er in de wereld echt gebeurt . Mijn diepste respect voor deze echte helden .

·         Cris Verwilligen

Mr Boeckx, iedereen heeft een reden. Maar u hebt niet het recht om anderen uit te maken voor egoist. Denk eens even na en zoek op wat ze u willen inspuiten. Als u dan nog wilt, uw keuze.

·         Pascale Vereecken

Dat s helemaal geen gebrek aan kennis. Die mensen gebruiken gewoon hun gezond verstand !

·         yannick De wilde

Denk dat het ver wellekes is met de mensen vol te spuiten

·         adam naaktgeboren

Er werd vroeger zorgpersoneel voorgehouden dat je zelf maar niet ziek zou worden anders zijn ze je enkele dagen kwijt, nu om de patiënt te beschermen. Alsof het een gunst is om in zorg te mogen werken. Is het toeval dat een niet gevaccineerde niet ziek wordt gedurende een jaar en dat een gevaccineerde toch na de vaccinatie enkele dagen moet thuis blijven omwille van nevenwerkingen. Wat is het voordeel of nadeel voor de werkgever…mijn eigen immuniteit opbouwen is nog altijd efficiënter.

·         Norbert Corten

Gewoon misdadig, oudere en kwetsbare mensen zijn dus van geen tel . Leg mij eens uit dat verpleegkundigen of verzorgers niet op de hoogte zijn van een vaccin.

·         Steven Pauwels

Misschien kunnen jullie eens en deftige reportage maken over de wereldwijde protesten tegen de maatregelen.

·         Jan Janssens

...en in 1 adem wordt de 3e coronaprik al als een evidentie beschouwd. Wees gerust, iedereen krijgt straks zijn uitnodiging voor een derde corona prik, en wie niet komt zijn pasje zal vervallen.

En dit met dank aan alle naïevelingen die zich lieten prikken “om er vanaf” te zijn. Zij hebben de basis gelegd voor heel het discriminerende systeem van coronapasjes.

·         Gerda Haubourdyn

Is dat allemaal wel gezond.

·         Marion Van Saan

Misschien net meer kennis.

·         Ines Vermeiren

Dus 65% doet het wel! Vind ik al gigantisch veel.

·         Karel Peeters

Gaan de mensen hun ogen eindelijk open ?

·         Karel Rutjens

"Op dezelfde dag" een griep en covid spuit...zotter wordt het niet meer

·         Marc Jacobs

Ik dacht dat die mensen wel iets slimmer waren.

·         Bart Maris

Er is tot op vandaag nog geen enkel medisch bewijs dat een griepprik enig (positief)effect heeft op gezonde mensen. En corona hoort sinds mensenheugenis bij de ongeveer 100 virussen die men bij de 'griep' rekent. Op ieder moment is ongeveer 10% van een bevolking besmet met die virus(-sen), daarbij wordt ongeveer in 7-15% van de gevallen ook coronavirus gemeten. Bij zieke mensen ligt die besmettingsgraad natuurlijk veel hoger. Niks nieuws onder de zon, ook niet wat oversterfte betreft.

·         Michel Hofkens

Nee, door hun kennis weten ze waarom ze het niet willen.

·         Charity Swinnen

Werkzaamheid griepvaccin is ook bedroevend laag. Indien coronavaccins even goed waren had Niemand ze laten zetten.

·         An de Knijf

En prikken maar! 🤣

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...