zondag 16 januari 2022

Coronabetoging in Brugge: al zeker 1.000 mensen stappen van ’t Zand naar de Markt

 Coronabetoging in Brugge: al zeker 1.000 mensen stappen van ’t Zand naar de Markt


    Coronabetoging Brugge © Benny Proot

In Brugge is zondag een coronabetoging op gang getrokken. Al zeker duizend mensen stappen mee.

Bart Huysentruyt 16-01-22, 14:21 Laatste update: 16:08

 

Er wordt opnieuw geprotesteerd tegen de coronamaatregelen. De betogers zijn het niet eens met de regering en vragen vrijheid. Ze geloven niet in de werking van de vaccins en ook de coronapas staat ter discussie. Het is niet de eerste keer dat duizenden mensen in Brugge opstappen tegen de coronamaatregelen. De actievoerders proberen dat zowat om de maand te doen. 

De betogers verzamelden op ’t Zand, waar speeches werden gegeven. Daarna trok de stoet naar de Markt. Volgens de eerste berichten verloopt alles op een serene manier.

     Coronabetoging Brugge © Benny Proot

    Coronabetoging Brugge © Benny Proot


     Coronabetoging Brugge © Benny Proot

    Coronabetoging Brugge © Benny Proot

https://www.hln.be/brugge/coronabetoging-in-brugge-al-zeker-1-000-mensen-stappen-van-t-zand-naar-de-markt~a1fca45f/

Nederland: Anti-COVID restrix demo in Amsterdam sees thousands protesting

 Nederland: Anti-COVID restrix demo in Amsterdam sees thousands protesting

#COVID19 #coronavirus #Amsterdam

 

6.095 weergaven

16 jan. 2022

 

LINK: https://youtu.be/kVv5rzJZ1SQ


 







Ruptly

2,11 mln. Abonnees

 Follow us on Telegram: https://t.me/s/ruptlynews

Subscribe to our channel!  rupt.ly/subscribe  

Thousands of protesters joined a demonstration against government measures put in place to try to curb the COVID-19 pandemic, in Amsterdam on Sunday.

Protesters congregated in The Olympic Stadium area, Oosterpark and Westerpark and then marched to Museumplein. These areas have been designated as ‘risk locations’ by police, allowing them to stop and search those entering.

On December 19, a national lockdown was implemented, with all non-essential businesses ordered to close in an attempt to slow the spread of COVID-19 and its variants. The lockdown measures were softened on January 14, with all non-essential shops and contact businesses like hairdressers being allowed to reopen again within a limited timeframe. While bars and restaurants will remain shut.

The protest was permitted by the Amsterdam mayor and police and is expected to have an attendance of between 25,000 and 50,000 people.

The demo was organised by group Nederland in Verzet literally 'The Netherlands in Resistance'.

#COVID19 #coronavirus #Amsterdam #Netherlands

Video ID: 20220116-036

Video on Demand: https://ruptly.tv/videos/20220116-036 Contact: cd@ruptly.tv

Twitter: http://twitter.com/Ruptly

Facebook: http://www.facebook.com/Ruptly

 

Onbegrip over dreigend ontslag voor 50.000 Belgische zorgmedewerkers: ‘De wereld is knettergek geworden’

belgi

Foto: Caroline van der Plas (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Onbegrip over dreigend ontslag voor 50.000 Belgische zorgmedewerkers: ‘De wereld is knettergek geworden’

Voor zo’n 50.000 Belgische zorgmedewerkers dreigt ontslag of schorsing als ze zich niet voor 1 april laten inenten. In BelgiĂ« worden momenteel ‘de laatste wettelijke stappen gezet voor de verplichte vaccinatie van zorgmedewerkers’.

Van de 540.000 Belgische gezondheidsmedewerkers zijn ongeveer 490.000 volledig gevaccineerd. Dat betekent dat zo’n 50.000, bijna 10 procent van het totaal, nog geen prik hebben gehaald.

Dit heeft niets met volksgezondheid te maken

“Ongevaccineerd zorgpersoneel moest worden ontslagen, maar besmet zorgpersoneel moet worden ingezet. Dit heeft niets met volksgezondheid te maken,” schrijft het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove (Vlaams Belang). Deze week werd bekend dat woonzorgcentra besmet personeel kunnen inzetten.

“In Ă©Ă©n maand tijd kan u zowel de epidemiologische noodsituatie afkondigen als dreigen met het ontslag van tienduizenden zorgverstrekkers,” zei federaal parlementslid Dominiek Sneppe (Vlaams Belang) tegen de regering.

De waanzin nabij

“U zou toch denken dat in een epidemiologische noodsituatie elke hand aan het ziekenhuisbed telt,” vervolgde ze. “Maar blijkbaar niet in uw logica. Door het ontslag van niet-gevaccineerde zorgverstrekkers zullen er nog mĂ©Ă©r handen aan het bed tekort zijn.”

“Daardoor zal men besmette gevaccineerden inschakelen. Opvorderen zelfs. Ook op niet-Covid-afdelingen. Deze regering is echt de waanzin nabij. Jullie hebben dus liever een besmette gevaccineerde aan het bed dan een niet-besmette niet-gevaccineerde.”


In Nederland wordt de situatie in BelgiĂ« met argusogen gevolgd. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas zegt: “De wereld is knettergek geworden. Knetter.”

Geert Vanden Bossche legt in 2 minuten uit waarom het vaccineren van kinderen ‘crimineel’ is

vanden bossche

Foto: Geert Vanden Bossche (Videostill YouTube/Geert Vanden Bossche)

Geert Vanden Bossche legt in 2 minuten uit waarom het vaccineren van kinderen ‘crimineel’ is

Het coronavaccin kan bij kinderen auto-immuunreacties opwekken, waarschuwt de Belgische viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche. “Daarom zeg ik: gebruik een vaccin dat de overdracht niet stopt nooit als je op het slagveld staat.”

“Als je een vaccin hebt dat de overdracht niet kan stoppen, kun je deze pandemie niet beheersen,” benadrukt hij. “Het virus gaat ontsnappen. Je kunt dit niet winnen. Het is onmogelijk.”

Grote zorgen en grote risico’s

“Met deze massavaccinatie bereik je precies het tegenovergestelde: je creĂ«ert een voedingsbodem voor nog besmettelijkere varianten,” zegt Vanden Bossche. “Wetenschappelijk gezien is er geen enkele rationele [reden] om kinderen te vaccineren. Dit is niet te rechtvaardigen. Het heeft geen toegevoegde waarde.”

Wel zijn er volgens hem ‘grote zorgen en grote risico’s’. “Dit is crimineel. Ik heb er geen ander woord voor. Als wetenschapper gebruik ik dit woord niet lichtzinnig,” zegt de vaccinoloog, die voorheen voor de Bill & Melinda Gates Foundation werkte.

In geen geval

Als je je laat vaccineren is er geen enkele kans dat je kunt bijdragen aan groepsimmuniteit. Zijn dringende advies: “Laat je kind in geen geval vaccineren.”

Uit gegevens van de Britse overheid blijkt dat de verspreiding van COVID-19 vooral plaatsvindt onder gevaccineerde burgers

 Uit gegevens van de Britse overheid blijkt dat de verspreiding van COVID-19 vooral plaatsvindt onder gevaccineerde burgers

Vrijdag 14 januari 2022 door: JD Heyes


Tags: leeftijdsgroepen , bedrog , dubbele prik , volledig gevaccineerd , ziekenhuisopnames , leugens , drievoudige prik , VK , Verenigd Koninkrijk , vaccinmandaat , vaccins , virus

7,930KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Het Verenigd Koninkrijk heeft strikte COVID-19 pandemische mandaten en vereisten, hetzelfde als veel andere westerse ‘democratieĂ«n’, ​​om regels op te nemen die voorkomen dat burgers volledig deelnemen aan hun eigen samenleving, tenzij ze ‘volledig zijn gevaccineerd’.

Dat komt omdat, zo wordt aan Britse burgers verteld, het een kwestie is van "volksgezondheid en veiligheid"; de enige manier om een  einde te maken aan de pandemie is dat landen zich een uitweg uit de pandemie vaccineren.

Alleen, dat werkt niet zo goed, en de eigen gegevens van de Britse regering bevestigen dit, wat betekent dat vaccinatie-eisen over de hele wereld niets doen om het vaccin te beëindigen, alleen burgerlijke vrijheden.

Volgens het meest recente Vaccine Surveillance Report van de regering zijn het aantal gevallen waarbij de omicron-variant betrokken was dramatisch gestegen, zelfs "terwijl de niet-aangepaste effectiviteit van het vaccin tegen infectie (berekend op basis van de onbewerkte gegevens) in alle leeftijdsgroepen in de maand eindigend op 2 januari 2022 keldert" , Dat meldt Daily Skeptic .

Het rapport voegde toe:

De (werkzaamheid) opleving in sommige leeftijdsgroepen vanaf de derde dosis is nu bijna volledig teniet gedaan, aangezien alle leeftijdsgroepen boven de 18 jaar weer negatief worden. Degenen van in de veertig bereikten een nieuw dieptepunt van minus -151% (negatieve vaccineffectiviteit betekent dat de gevaccineerden meer kans hebben om geĂ¯nfecteerd te raken dan de niet-gevaccineerden; een vaccineffectiviteit van minus-100% betekent dat de gevaccineerden twee keer zoveel kans hebben om geĂ¯nfecteerd te raken als de niet-gevaccineerden). niet gevaccineerd).

Er is ook voor het eerst een scherpe daling voor onder de 18 jaar, waarbij de niet-gecorrigeerde effectiviteit van het vaccin meer dan gehalveerd is in twee weken, van 79% naar 38% (er was vorige week geen melding vanwege de kerstvakantie).

De dramatisch dalende werkzaamheidspercentages van vaccins laten opnieuw zien hoe zinloos vaccinmandaten, paspoorten en andere vereisten zijn als het doel is om 'de verspreiding van het virus te voorkomen'. Het is duidelijk dat, volgens de eigen surveillancegegevens van de Britse regering, het verdrievoudigen en verviervoudigen van eerdere vaccinvereisten het niet vermindert, en toch, net als de meeste andere westerse bureaucraten, blijven die in het VK hetzelfde beleid voeren.

Volgens een andere grafiek die door de Daily Sceptic is gepubliceerd, is het aandeel infecties onder degenen die zijn gevaccineerd en niet-gevaccineerd gedurende het bovengenoemde tijdsbestek ("gevaccineerd" inclusief degenen die ten minste Ă©Ă©n dosis hebben gekregen; "gevaccineerd" in andere grafieken betekent ten minste 14 dagen na een tweede dosis): uit de grafiek blijkt dat bijna driekwart (72 procent) van de infecties tijdens de rapportageperiode van vier weken werd gevaccineerd (en daarvan was 65 procent dubbel- of drievoudig gevaccineerd), terwijl slechts 22 procent, of minder dan een kwart, behoorden tot de niet-gevaccineerde categorie. Dat betekent dat de bewering dat de voortdurende verspreiding van COVID-19 te wijten is aan de "niet-gevaccineerde" een regelrechte leugen is. In feite lijkt het duidelijk dat de voortdurende verspreiding van het virus, althans in het VK, een 'epidemie van gevaccineerden' is.

De omicron-variant, hoewel naar verluidt zeer gemakkelijk te verspreiden, is veel minder krachtig en veroorzaakt lang niet dezelfde dodelijkheid of ziekenhuisopnames als eerdere varianten. Dat gezegd hebbende, heeft de variant "ook een impact gehad op de niet-aangepaste vaccineffectiviteit tegen ziekenhuisopname, met scherpe dalingen die vooral plaatsvonden in de jongere leeftijdsgroepen met een lagere boosterdekking", meldde de Daily Skeptic.

De gegevens tonen met name aan dat een daling onder 18-29-jarigen zeer uitgesproken is, tot slechts 50 procent, wat betekent dat dubbele prikken het risico op ziekenhuisopname slechts met de helft verminderen "(houd er echter rekening mee dat dit een niet-gecorrigeerde vaccineffectiviteit is gebaseerd op onbewerkte gegevens, zonder rekening te houden met mogelijke confounders in beide richtingen), "vervolgde de outlet.

Dit alles komt nadat de Britse regering afgelopen herfst de definitie van "volledig gevaccineerd" heeft gewijzigd in een boosterprik.

"Het is heel duidelijk dat het krijgen van drie prikken, het krijgen van je booster, een belangrijk feit zal worden en het je leven op allerlei manieren gemakkelijker zal maken", merkte premier Boris Johnson medio november op tijdens een persconferentie. "We zullen ons concept van wat een volledige vaccinatie is om daarmee rekening te houden moeten aanpassen, en ik denk dat dat steeds duidelijker wordt."

Nee, wat "steeds duidelijker" wordt, is dat de vaccins  niet effectief zijn in het voorkomen van de verspreiding van COVID-19, zoals ons werd verteld dat ze zouden zijn.

Bronnen zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 

Vier redenen waarom kleinschalige voedselproductie de planeet zal redden

 

Vier redenen waarom kleinschalige voedselproductie de planeet zal redden

donderdag 26 maart 2015 door: Derek Henry
Tags: voedselproductie , kleinschalig tuinieren , milieu

 


(NaturalNews) Er is verkondigd dat we ons op het hoogtepunt van de voedselproductie bevinden, en met industrialisatie, chemicaliën en genetisch gemodificeerd voedsel dat de nutritionele werkzaamheid van de voedselvoorziening verstikt, is het tijd om terug te gaan naar een beter model.


Iets eenvoudigs als een achtertuin, of zelfs een tuin met terrascontainers, kan ons niet alleen helpen een voedzame voedselvoorraad terug te krijgen, maar ook om vaardigheden en interacties terug te krijgen die ontbreken in onze huidige levensstijl.


Verser, schoner en voedzamer eten

De introductie van grootschalige landbouw gericht op wereldproductie op de schouders van een relatief klein aantal producenten, was een recept voor een verslechterde en veelgebruikte voedselvoorziening. Deze beweging garandeerde vrijwel zeker dat de voedselkwaliteit in het gedrang zou komen, en dat de mensen van deze planeet als gevolg daarvan zouden lijden.

Als we echter terugkeren naar onze wortels en beginnen met het ondersteunen van kleinschalige boeren of zelfs maar een klein percentage van onze eigen voedselvoorziening produceren, kunnen we beginnen met het verminderen van de negatieve impact die de geĂ¯ndustrialiseerde landbouw heeft op onze gezondheid. Een planeet met minder chemicaliĂ«n, vervuiling, "strip mining" en genetische veranderingen zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op mensen, en dit kan worden bereikt door kleinschalige voedselproductie die meer gericht is op lokaal, schoner en voedzaam voedsel dat wordt geleverd door goed bodembeheer .

Ontwikkelt overlevingsvaardigheden

Noem de meeste mensen vandaag overlevingsvaardigheden en hun eerste gedachte is de dag doorkomen zonder koffie en gedwongen worden om Ă©Ă©n maaltijd per dag alleen te koken. Helaas hebben we de vaardigheden verloren die ons de mogelijkheid zouden geven om ons aan te passen aan eventuele verstoringen in onze gezellige kleine wereld, en dit brengt ons in een zeer precaire situatie.

Als je echter een enkele vaardigheid zou kunnen oppikken, zou een goede suggestie de mogelijkheid zijn om je eigen 
voedsel te produceren . Met deze fundamentele overlevingseigenschap en een klein stuk land, zullen eventuele verstoringen die onvermijdelijk zullen optreden in de voedselvoorziening, er niet toe leiden dat jij en je gezin van de honger omkomen.


Planten kweken is therapeutisch

Het is geen toeval dat zowel de planeet als de mensen die erop leven massale therapie nodig hebben. De huidige gezondheid van de mensen is grotendeels een microkosmos van hoe we hebben besloten om met de planeet om te gaan, en de enige manier om deze ontkoppeling te verhelpen, is door weer in contact te komen met de natuur.

De simpele handeling om Ă©Ă©n te zijn met de natuur, planten te kweken in een tuin en fysiek contact te maken met het aardoppervlak (ook bekend als "aarden" of "aarden") is buitengewoon therapeutisch en zou die natuurlijke chill-pil kunnen bieden aan onze zeer hoge stressvolle 
levensstijl . Het herstellen van deze verbinding over de hele planeet zou een minder vijandige samenleving creĂ«ren en zou de planeet zelfs kunnen redden van dreigende politieke oorlogen

.
D
uurzame en milieuvriendelijke productie

IndustriĂ«le landbouwpraktijken belasten de bodem, het milieu en de voedselkwaliteit enorm. De huidige staat van voedselproductie is niet houdbaar, en de vergiftiging van onze lucht, voedsel en water is een goed voorbeeld van hoe we veel eerder dan verwacht van de planeet zouden kunnen worden weggevaagd.

Kleinschalige 
productie is veel minder intensief op de bodem, veroorzaakt weinig vervuiling en leidt over het algemeen tot een hogere voedselkwaliteit. Dit resulteert in een gelukkigere planeet en gelukkigere mensen die erop leven door minder denaturering van planetaire geschenken die bedoeld zijn om ons te voeden, niet om ons te vernietigen.

Niet alleen dat, er wordt geschat dat 40% van het voedsel in de Verenigde Staten tegenwoordig niet wordt opgegeten. Dit suggereert dat meer grootschalige productie niet nodig is. Beter voedselbeheer is noodzakelijk. Dit kan veel gemakkelijker worden bereikt met kleinschaliger tuinieren, dankzij een beter bewustzijn van de behoeften van de consument in een kleinere, beter beheersbare 
omgeving . Een perfect scenario zou zijn om ons eigen voedsel te produceren met zo min mogelijk middelen, wat kan worden bereikt door innovaties zoals de Food Rising Mini-Farm Grow Box Kit.


Het is duidelijk. Terugkeren naar een meer agrarische samenleving is nodig als we de mensen en deze planeet willen redden. Om nog dieper in te gaan op waarom deze beweging nodig is, lees je Vijf redenen waarom je eten je pijn doet en ga je naar 8 Easy Steps To Health , en u zult snel het belang van dit eenvoudige concept begrijpen.


Bronnen:

http://www.organiclifestylemagazine.com

http://www.organiclifestylemagazine.com

http://www.healingthebody.ca

http://www.nrdc.org

http://www.organiclifestylemagazine.com

http:/ /www.organiclifestylemagazine.com

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...