woensdag 25 mei 2022

Premier (en Young Global Leader (Schwab volgeling) nvdr.) Alexander De Croo op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos.

 

     © Photo News

De Croo: “We moeten ons voorbereiden op een periode met veel instabiliteit en veel onzekerheid”, zo waarschuwt premier Alexander De Croo (Open Vld) vanuit het Zwitserse Davos. “De wereld is zich aan het herorganiseren. We mogen niet denken dat er geen impact zal zijn (...). Mijn eerste prioriteit is onze bevolking zo goed mogelijk beschermen”, zei de premier in een gesprek met journalisten. 

TVdB 25-05-22, 17:03 Bron: BELGA

 

NVDR.: 

Young Global Leader (Klaus Schwab volgeling WEF) Alexander De Croo schaart zich natuurlijk als liberaal en YGL aan de kant van de Globalisten (de 1% rijken van deze wereld) maar kan niet anders om zijn postje van premier van België veilig te stellen ook aandacht te hebben voor de 99% anderen.  Wij allen dus.  

De Globalisten van het WEF met de hulp van de EU (dank u Young Global Leader Von der Leyen) zijn zeker de wereld aan het herorganiseren om iedereen te controleren met o.a. het invoeren van een digitale identificatie (zie China) een controle op onze uitgaven via een digitale koolstoftaks meting;  Hun natte droom is een centrale digitale munteenheid (weg met de Euro en het baar geld) zodat ze onze uitgaven kunnen controleren en zeggen wat we wel en niet kunnen besteden. Er wordt in Davos vrolijk gediscussieert over het hercalibreren van de vrije meningsuiting (nietwaar Minister Petra De Sutter). Vrije meningsuiting heb je of niet hier valt en kan men niet aan tornen!

EN als kers op de taart wil men de Wereld Gates organisatie (vroeger gekend onder de naam wereld gezondheidsorganisatie) het volledig zeggenschap geven over onze gezondheid.  M.a.w. zoveel mogelijk vaccineren en de richtlijnen van de grote farmaceutische firma ’s aan de bevolking opdringen.  Zoals bvb. Pfizer aanwezig in Davos bij het WEF alwaar ze simpelweg voorstellen om een pil met een microchip aan de mensen te geven.  Nogmaals controle van Big Brother en de 1% groep … 

We moeten ons met hand en tand verzetten tegen deze monstercoalitie van het WEF en de multinationale bedrijven en organisaties zoals de WHO, VN, EU. 

Het wordt ook dringend tijd om deze Schwab volgelingen (Young Global leaders en sympathisanten) kenbaar te maken.  Zodat de politici onder hen op zijn minst niet meer verkozen worden.

De wereld is zich onder impuls van de WEF en zijn aanhang aan het herorganiseren.  We moeten de impact van dit clubje counteren.

De Croo wil naar eigen zeggen de eigen bevolking zo goed mogelijk beschermen.  Is dit wel zo?  De Croo en zijn regering is de staat aan het verarmen.  We zitten met een enorme staatsschuld en dan gaat mijnheer De Coo nog eens 800 miljoen uittrekken voor Ukraïne!  Trouwens volgens het plan van de ‘Great Reset’ is het ook de bedoeling dat de individuele landen zoveel schulden hebben dat op een gegeven ogenblik enkel de Europese Centrale bank nog soelaas biedt.  De stap naar een digitale munteenheid is dan nog een kleine stap.  

En de 99% is dan straatarm geworden, maar zoals Klaus Schwab van het WEF het zo mooi omschrijft: 

“U zult niets meer bezitten maar gelukkig zijn”.

Ik moet u zeker niet vertellen waar alle rijkdom naartoe gaat zeker?

 

Hierbij al een lijstje van de deelnemers (politiek en bedrijven) in Davos 2022 uit Nederland en België

Voor België:

Premier Alexander De Croo

Petra De Sutter Minister i/d Federale regering voor Groen!; 

Silvia Anna Aino (Curator Brussels HUB); 

Sharan Burrow General Secretary International Trade Union Confederation (ITUC); 

Daniel Carrera President, Europe UPS; 

Bart De Smet Chairman Ageas SA/NV; 

Jamil Edmond Anderlini Editor-in-Chief, Europe Politico; 

Jan Jambon Minister-President of Flanders Belgium; 

Ilham Kadri Chief Executive Officer and Chairman of the Executive Committee Solvay SA; 

Maria Leptin President, European  Research Council, Belgium; 

Mathias Miedreich Chief Executive Officer Umicore;  

Geert Molenberghs Chair of the Leuven Statistics Research Centre, University of Leuven (KU Leuven), Belgium; 

Lieve Mostrey Chief Executive Officer Euroclear SA/NV; 

Markus Preiß Bureau Chief, Brussels ARD; 

Matina Stevis-Gridneff Brussels Bureau Chief, The New York Times, Belgium; 

Geert Van Poelvoorde Chief Executive Officer, Europe ArcelorMittal; 

Luc Vandenbulcke Chief Executive Officer D.E.M.E. NV; 

Jacques Vandermeiren Chief Executive Officer Antwerp Port Authority; 

Guido Vanham Professor Emeritus of Immunology, University of Antwerp, Belgium.

Voor Nederland:  

premier Rutteministers Kaag, Ollongren, Van Gennip en Schreinemacher

en koningin Maxima aanwezig.

Nvdr.: verder nog o.a. 

Riccardo Barberis Regional President, Northern Europe ManpowerGroup; 

Dick Benschop President and Chief Executive Officer Royal Schiphol Group; 

Jeroo Billimoria Founder One Family Foundation; 

Sjoerd Blüm Director, Information Technology and Data Royal Schiphol Group; 

Jesper Brodin Chief Executive Officer Ingka Group (IKEA); 

Rose Damen Managing Director Damen Yachting; 

Jos De Blok Founder, Buurtzorg (neighborhood nursing), Netherlands; 

Wiebe Draijer Chairman of the Managing Board Rabobank Group; 

Hanneke Faber President, Foods and Refreshment Division Unilever; 

Michael Gelchie Chief Executive Officer Louis Dreyfus Holding BV; 

Victor Halberstadt Professor of Economics Leiden University; 

Per Heggenes Chief Executive Officer IKEA Foundation; 

Frans van Houten Chief Executive Officer, Co-Chair PACE Royal Philips; 

Jayasree K. Iyer Chief Executive Officer Access to Medicine Foundation; 

Deeptha Khanna Chief Business Leader, Personal Health; Executive Vice-President and Member of the Executive Committee Royal Philips; 

Nupur Ruchika Kohli Advisory Council, Amsterdam Hub; 

Trish Malarkey Chief Innovation Officer Royal DSM NV; 

Bernardus J. Marttin Member of the Managing Board Rabobank Group; 

Geraldine Matchett Co-Chief Executive Officer and Chief Financial Officer Royal DSM NV; 

Helen Mets Executive Vice-President Materials; Chief Strategy Officer Royal DSM NV; 

Helmut Reisinger Chief Executive Officer, Europe, Middle East and Africa and Latin America Palo Alto Networks; 

Sven Smit Senior Partner McKinsey & Company; 

Robert Swaak Chief Executive Officer ABN AMRO; 

Laurence Tubiana Chief Executive Officer, European Climate Foundation, Netherlands; 

Sander van ’t Noordende Chief Executive Officer and Chair of the Executive Board Randstad N.V.; 

Riccardo Barberis Regional President, Northern Europe ManpowerGroup; enz..)

Enz…

CO2-voetafdruk tracker Alibaba opmaat tot sociaal koolstofkredietsysteem

 25 MEI 2022

 Alibaba ontwikkelt een tracker die bij alles wat je doet je CO2-voetafdruk registreert, zo meldde de president van het Chinese bedrijf dinsdag trots op het World Economic Forum in Davos. ‘Waar je heen gaat, hoe je reist, wat je eet, wat je consumeert, alles wordt ermee geregistreerd’. In China laat Alibaba al zien waartoe een dergelijk systeem in staat is. 'Als je je bord schoonlikt, verdien je 200 koolstofkredieten.'

 President van de Alibaba Group J. Michael Evans verwees met zijn mededeling in Davos in één klap een hardnekkige complottheorie naar het rijk der feiten. Lange tijd werd voor onmogelijk gehouden dat een dergelijk orwelliaans volgmechanisme, dat alles wat je doet nauwgezet registreert en beoordeelt, ooit werkelijkheid zou worden. Met het presenteren van de 'Individual Carbon Footprint Tracker', zoals de Alibaba-baas het volgsysteem noemt, wordt steeds duidelijker dat autoriteiten en elites aansturen op een persoonsgebonden CO2-budget voor burgers gecombineerd met een sociaal kredietsysteem.

 

Sociaal koolstofkredietsysteem

Hoe ver dat systeem precies kan gaan, en wat Alibaba en het WEF precies voor ogen hebben met de tracker, lees je onder het fragment. In China is Alibaba namelijk in februari al van start gegaan met een dergelijk CO2-volgsysteem. Ze noemen het zelf heel toepasselijk een sociaal koolstofkredietsysteem.

De 'Individual Carbon Footprint Tracker' van Alibaba komt niet uit de lucht vallen. In februari startte het bedrijf een pilot met een 'sociaal koolstofkredietsysteem', dat uitgebreid wordt beschreven in een blog-post van het bedrijf, met de titel 'Alibaba Cloud maakt Nul-doelstellingen persoonlijk met CO2-volgtechnologie'.

Alibaba schrijft: "Scholen en gemeenschappen in China maken gebruik van de cloud computing-tak van Alibaba Group om persoonlijke koolstofrekeningen op te bouwen, nu het land zich ertoe verbindt om tegen 2060 CO2-neutraal te worden."

Alibaba Cloud lanceerde in februari het Energy Expert-platform. Hiermee kunnen mensen hun CO2-voetafdruk bijhouden en credits ter waarde van geld krijgen als ze CO2-arme keuzes maken.

Bord schoonlikken

Het volgen, meten en belonen gaat heel ver. Als je de metro neemt, kun je 554 kredieten verdienen. Maar je kunt ook 200 koolstofkredieten verdienen als je je bord schoonlikt, zegt Alibaba. "Zo willen we tegengaan dat voedsel wordt verspild."

Het meetsysteem is bedacht door de in Guangzhou gevestigde certificeringsinstantie CEPREI, in samenwerking met Alibaba Cloud. "Het platform is ontworpen om mensen aan te moedigen zich koolstofarm te gedragen en milieuverantwoordelijk te zijn," vertelde Chen Lijuan, General Manager of Product and Solution bij Alibaba Cloud. "De truc is om een model te ontwikkelen dat individuele activiteiten vertaalt in CO2-kredieten en een gemeenschap op te bouwen die een koolstofarme levensstijl promoot op basis van het koolstofkredietsysteem."

Al 1.492 bedrijven en gemeenschappen maken gebruik van het platform, dat hen volgens Alibaba Cloud heeft geholpen om ruwweg 394.000 ton koolstofdioxide-uitstoot te besparen.

Persoonlijke CO2-rekening

De wijk Xinqiao Shiju, gelegen in de zuidelijke stad Shenzhen, was één van de eersten om samen te werken met Alibaba Cloud. Sinds de pilot eind vorig jaar hebben de 589 bewoners van de wijk 37,77 ton aan koolstofuitstoot kunnen besparen, meldt Alibaba.

Elke inwoner van Xinqiao Shiju heeft een persoonlijke CO2-rekening om het stroomverbruik en de koolstofuitstoot te monitoren. Een huishoudaccount combineert de totalen voor iedereen die in hetzelfde huis woont. De uitstoot wordt berekend op basis van het elektriciteits-, water- en gasverbruik, dat kan worden gecompenseerd door het gebruik van zonne- of windenergie, met faciliteiten die in de buurt beschikbaar zijn.

Nadat de Energy Expert het energieverbruik van de gebruiker heeft getoond, geeft hij suggesties op maat, zoals het installeren van zonnepanelen om een hoge elektriciteitsrekening te compenseren of het opvangen van regenwater om het waterverbruik te verminderen.

Naarmate mensen zich meer bewust worden van hun impact op het milieu, raken ze meer betrokken bij het streven naar CO2-neutraliteit, aldus Zhou Fanke, de architect van het project bij Alibaba Cloud.

Rolmodellering

Ook de Chinese kunstacademie heeft een soortgelijk koolstofarm project opgestart met Energy Experts. Studenten houden elke dag het elektriciteitsverbruik van hun slaapzaal bij via een mobiele app en het platform genereert intelligente elektriciteitsrekeningen met statistieken van het energieverbruik door de weken heen en een campusbrede rangschikking op basis van het stroomverbruik.

Het systeem maakt gebruik van rolmodellering, waarbij bijvoorbeeld het elektriciteitsgebruik van verschillende slaapzalen wordt vergeleken om energiebesparing aan te moedigen. "We hebben geprobeerd om gedragswetenschap te combineren met technologie om de perceptie van mensen te veranderen en koolstofarm leven trendy te maken," zei Xiao Lei van Alibaba Cloud, die verantwoordelijk is voor het low-carbon campusproject.

Participatie en prestatie

Studenten worden ook aangemoedigd om na elke maaltijd foto's van hun schone bord in te sturen om de uitstoot van broeikasgassen door afvalverwijdering te beperken, een van de vele mechanismen die de deelnemers op subtiele wijze aansporen om koolstofarm te gaan werken zonder hun keuzes te beperken, merkte Xiao op.

Na een proefperiode van 30 dagen werd de mobiele app van de koolstofarme campus meer dan 29.000 keer bezocht en resulteerde het in een vrijwillige emissiereductie van 3,94 kg per hoofd van de bevolking. "We willen dat de bewoners een sterk gevoel van participatie en prestatie hebben bij de koolstofarme initiatieven," zei Zhou. Hij dringt aan op een groter gebruik van het digitale platform in China.
 

Gaat Europa de kant van China op?

Of een persoonsgebonden CO2-budget en een sociaal koolstofkredietsysteem zoals in China ook in Europa kans van slagen zullen hebben, is natuurlijk nog maar de vraag. Feit is wel dat machthebbers het idee ook hier nu dus al openlijk promoten, zoals dinsdag Alibaba-baas Michael Evans in Davos.

Bovendien wordt er ook al druk gewerkt aan het 'sluipenderwijs' invoeren van allerlei sociale kredietinitiatieven op Europese bodem. Zo was er onlangs het bericht dat de Rabobank klanten via de bankapp gaat tonen of hun aankopen door de beugel kunnen qua CO2-uitstoot. En natuurlijk de introductie van het sociaal kredietsysteem de ‘Smart Citizen Wallet’. Zowel Rome als Bologna gaan binnenkort deugdzaam ‘milieuvriendelijk’ gedrag van burgers aanmoedigen. Het is een feit dat mensen dol zijn op beloningen. Wie weet kan de 'Individual Carbon Footprint Tracker' van Alibaba ook bij ons daardoor weleens een groot succes worden.

 https://www.blckbx.tv/tech-media/co2-voetafdruk-tracker-alibaba-opmaat-tot-sociaal-koolstofkredietsysteem 

 

DIGITALE SLAVERNIJ op het WEF

‘Digitale munt binnen enkele jaren,’ zeggen topbankiers verheugd

25 MEI 2022

 

Binnen drie tot vijf jaar schakelen we over op een digitale munt, zeggen topbankiers op het WEF in Davos. Europese burgers moeten niets hebben van de 'slavenmunt' en spreken van ‘digitale slavernij’.

 

Maandag spraken in Davos een CNN-journaliste en een aantal topbankiers over de digitalisering van het financiële systeem. De bankiers verwachten dat binnen enkele jaren de Central Bank Digital Currency (CBDC) een realiteit is. Een CBDC is een digitale munt die wordt uitgegeven en gecontroleerd door centrale banken. Iedere transactie is ermee traceerbaar en bovendien kan de munt zo geprogrammeerd worden dat alleen aan bepaalde zaken geld uitgegeven kan worden.

Volgens François Villeroy de Galhau, gouverneur van de Banque de France, duurt het nog slechts enkele jaren tot dit realiteit is. “Er lopen verschillende experimenten. Die zijn nog niet voor algemeen gebruik, maar dat zou binnen drie jaar kunnen. In de groothandel zal het waarschijnlijk sneller gaan dan in de retail, omdat daar minder gevoelige kwesties spelen.”

Volgens Axel Lehmann van Credit Suisse zal het nog iets langer duren. “Ik geloof ook dat het er zal komen, binnen vijf jaar.” Hij ziet vooral voordelen: “We zullen veel efficiënter en veiliger zijn. En de transactiekosten zullen omlaag gaan. Voor de retailsector ben ik sceptischer, vooral voor de gevestigde economieën.”

 

Tekst gaat verder onder de video


VIDEO LINK: https://twitter.com/i/status/1528843148948123648  

Europese CBDC

 De Europese Centrale Bank (ECB) werkt al langer aan een CBDC. Op 13 mei publiceerde het een werkdocument over een digitale euro. In het document worden kwesties als financiële bemiddeling, betalingskeuzes en privacy in de digitale economie onderzocht. De studie suggereert dat een ‘CBDC met anonimiteit’ te verkiezen is boven traditionele digitale betalingen via bankrekeningen:

"Een onafhankelijk digitaal betaalinstrument - een CBDC - dat personen in staat stelt hun betaalgegevens te delen met geselecteerde partijen kan alle fricties ondervangen. [...] De invoering van een CBDC met anonimiteit stelt handelaren in staat om te voorkomen dat banken informatie uit betalingsstromen halen."

Het selectief delen van informatie doet denken aan de manier waarop de EU de Europese Digitale Identiteit promoot. “Een technologie waarmee we zelf kunnen controleren welke gegevens worden gebruikt en hoe,” zei voorzitter van Europese Commissie Ursula von der Leyen hierover.

‘Slavenmunt’

Hoewel de ECB pleit voor een digitale euro waarbij gebruikers zelf kunnen bepalen welke gegevens gedeeld worden, lopen de Europeanen niet bepaald warm voor een CBDC. Op 5 april lanceerde de EU een raadpleging gericht op het algemene publiek, waar op het moment van schrijven ruim 14.000 reacties zijn achtergelaten. Een overweldigende meerderheid spreekt zich uit tegen de komst van een digitale euro. Sommigen beschrijven de CBDC als een ‘slavenmunt’ die leidt tot ‘digitale slavernij’.

Deze raadpleging is hier kennelijk niet erg bekend, want slechts 47 van de ruim 14.000 reacties zijn van Nederlanders, terwijl de Duitsers al bijna 6.000 keer feedback gaven. Iedereen met een mening over dit onderwerp, wordt daarom van harte uitgenodigd om die voor 14 juni te laten HOREN.

De ECB vroeg de Europeanen al eerder om feedback over een mogelijke digitale euro. Op 14 april 2021 publiceerde het de resultaten van een raadpleging die liep van oktober 2020 tot januari 2021. Meer dan 8.000 mensen lieten toen feedback achter. Ook toen gaf een meerderheid aan zich zorgen te maken om een verlies aan privacy en anonimiteit.

China

In China is men al ver met de uitrol van een digitale munt. In januari is daar de digitale yuan gelanceerd. Hoewel het project nog in de ontwikkelingsfase verkeert, is de digitale yuan al beschikbaar voor de één miljard gebruikers van de berichten-app WeChat.

 

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

https://www.blckbx.tv/economie/digitale-munt-binnen-enkele-jaren-zeggen-topbankiers-verheugd


Daar gaan we weer: ‘Apenpokkenvirus gemanipuleerd in biolab Wuhan’

 

In het biolab in Wuhan waar zogeheten gain of function-onderzoek naar coronavirussen zou zijn gedaan, lijkt hetzelfde onderzoek te zijn uitgevoerd naar apenpokken. Dat blijkt uit een studie in het tijdschrift Virologica Sinica.

De studie, gepubliceerd door het laboratorium in Wuhan, gaat over het manipuleren van het H7N9-virus om het dodelijker te maken, schrijft The National Pulse.

De studie is in februari gepubliceerd, slechts enkele maanden voor de internationale uitbraak van apenpokken, die inmiddels ook Nederland hebben bereikt.

Labvariant

Eerder suggereerde een bron binnen het Europese RIVM dat de variant die zich op dit moment verspreidt ‘een derde labvariant is met onbekende eigenschappen’ en dat boze tongen beweren dat ‘dit te maken heeft met Amerikaanse biologische activiteiten in Oekraïne’.

De Verenigde Staten hebben inmiddels 13 miljoen doses besteld van een vaccin tegen pokken en apenpokken. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat zomerfestivals en massabijeenkomsten de verspreiding van apenpokken mogelijk versnellen.

Quarantaine

België is het eerste land waar quarantainemaatregelen van kracht zijn tegen het virus. Ook de GGD vraagt mensen die in contact zijn geweest met of in de buurt zijn geweest van iemand die positief testte op het virus om tot drie weken in quarantaine te gaan. Bij zes mensen in Nederland zijn apenpokken vastgesteld, meldt het RIVM.

De volledige paper kan hieronder worden gelezen:

[Summit News]

SCHANDE: Op het WEF wordt gepleit voor ‘herijking’ van mensenrechten, en de Belgische vicepremier knikt instemmend

 

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos heeft één van de sprekers gepleit voor een ‘herijking’ van de vrijheid van meningsuiting om ‘internetgeweld’ en de ‘toenemende polarisatie’ aan te pakken.

“Overal neemt de polarisatie toe en alles voelt binair terwijl dat niet zo hoeft te zijn,” zei de Australische commissaris voor internetveiligheid Julie Inman Grant maandag.

Ik denk dus dat we moeten nadenken over een herijking van een hele reeks mensenrechten […], van de vrijheid van meningsuiting tot de vrijheid om vrij te zijn van internetgeweld. Of het recht op databescherming en het recht op kinderwaardigheid,” vervolgde Inman Grant.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Parodie

Naast haar zat de Belgische vicepremier Petra De Sutter (van GROEN!), die tijdens haar relaas instemmend knikte.

“Deze oproep in Davos om een einde te maken aan de online vrijheid van meningsuiting zoals we die kennen, dat is toch ook vast een parodie of niet?” vraagt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Afschaffen

“Wanneer de machtigste personen op aarde bij elkaar komen en zeggen dat ze een ‘herkalibratie’ van de vrijheid van meningsuiting willen, bedoelen ze dat ze de vrijheid van meningsuiting willen afschaffen. Voor uw bescherming natuurlijk…” zegt energieadviseur Simone Juffermans.

Voormalig Europarlementariër Lucas Hartong schrijft: “Recalibratie van mensenrechten. Toe maar!”

Ondertussen op het WEF: ‘Corona is één van de meest winstgevende producten ooit’

 

Tijdens de pandemie zijn er ongekend veel miljardairs bijgekomen, onder meer in de farmasector. Dat zei Oxfam-directeur Gabriela Bucher op het World Economic Forum in de aanwezigheid van Moderna-baas Stephane Bancel. “Omdat corona één van de meest winstgevende producten ooit is.”

Oxfam heeft hier een rapport over gepubliceerd: ‘Profiteren van pijn’. In de voedselsector zijn er tijdens de coronapandemie ruim 60 nieuwe miljardairs bijgekomen terwijl de extreme honger wereldwijd is toegenomen.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Volgens Oxfam belanden dit jaar naar schatting 263 miljoen mensen extra in extreme armoede in vergelijking met de periode vóór de pandemie. Door de extreme stijgingen van de voedsel- en energieprijzen nemen de vermogens van miljardairs in deze sectoren per dag met 600 miljoen dollar toe.

Tijdens de pandemie kwam er elke 30 uur een miljardair bij en in 2022 komen elke 30 uur een miljoen mensen in extreme armoede terecht, zei Bucher nog.

Het WEF wil uw CO2-voetdruk in de toekomst bijhouden: ‘Dit was toch ook een wappietheorie?’

 

Voorzitter van de Alibaba Group J. Michael Evans sprak op het World Economic Forum over de ontwikkeling van een tracker die je CO2-voetafdruk bijhoudt. Wat je eet, wat je koopt, hoe je reist, alles wordt ermee geregistreerd.

“Goh, ieders persoonlijke ‘CO2-voetafdruk’ wil het WEF in de toekomst gaan bijhouden. Wie had dat nou verwacht? Dat was toch een ‘complottheorie’?” vraagt Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD). Financieel journalist Arno Wellens voegt toe: “Ziek.”

Forum voor Democratie twittert: “In ‘Het Coronabedrog’ legt Thierry Baudet bloot hoe de elite haar grip op ons leven poogt te versterken. Onderdeel van deze agenda is een individueel CO2-budget. Het bestuur van Alibaba ontwikkelt precies dit systeem en presenteert het vandaag bij – u raadt het al – het WEF.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit zou toch niet gebeuren?

“Van vergezochte en weggelachen ‘complottheorie’ naar open gepresenteerd plan in een paar maanden,” schrijft Baudet.

“Goh, dit was toch ook een wappietheorie? Hallo linkse medemens, dit zou toch niet gebeuren? Waar zijn jullie nu?” vraagt songwriter en muziekleraar Roeland Ruijsch.

Bas Filippini stelt: “De WEF-woke-sekte zit vol met psychopathische ideeën. Zoals elke sekte. Ik houd niet van sektes. Waarom trappen zoveel intelligente mensen hier in?”

Dit zijn overigens de privéjets van de klimaathypocrieten:


Verslaggeefster Sophie Corcoran van Rebel News was bij het vliegveld bij Davos waar de privéjets van de genodigden staan. Terwijl wij minder moeten vliegen en insecten moeten eten, wordt de elite per privéjet ingevlogen en per helikopter naar Davos vervoerd.


(Video verwijderd? Klik hier...)

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...