zondag 10 september 2023

De waarheid verdedigen: chloordioxide-oplossing een belangrijk hulpmiddel om nieuwe "pandemiën" en vaccinschade te bestrijden - Brighteon.TV

 06/08/2023 // Kevin Hughes // 10,5K Weergaven

Tags : alternatieve geneeskundeBrighteon.tvCDSchloordioxide-oplossingcovid-19GenezingenDe waarheid verdedigengoede gezondheidgoodmedicinegenezingJamie Foxxkerri riveraMarien Barrientospandemieremediesvaccinvaccinschadevaccin letselWuhan coronavirus


Chloordioxide-oplossing (CDS) is een belangrijk hulpmiddel om de nieuwe "pandemie" en de schade veroorzaakt door de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins te bestrijden, volgens Marien Barrientos en Kerri Rivera.

De twee bespraken het belang van CDS tijdens de aflevering van 2 juni van "Defending The Truth" op Brighteon.TV.  Barrientos, een expert op het gebied van de CDS oplossing, vertelde hoe het verschillende mensen in haar buurt hielp die COVID-19 opliepen. Ze verzekerde ook dat CDS veilig te gebruiken is, aangezien ze het zelf al twee decennia gebruikte.

Barrientos zei dat CDS de verschillende symptomen van de ziekte verhelpt, zoals keelpijn en ademhalingsmoeilijkheden. De meeste van haar familieleden die besmet raakten met COVID-19 herstelden binnen twee tot drie dagen na het gebruik van CDS.

Bovendien zei de inwoner van de Mexicaanse stad Torreon dat CDS ook andere aandoeningen aanpakt, zoals diabetes, hoge bloeddruk en de zogenaamde ‘lange COVID’. Ze legde uit dat de hoofdoorzaak van verschillende ziekten vaak dezelfde is: gebrek aan mineralen, zuurstofgebrek en menselijke cellen die hun werk niet kunnen doen. CDS kan deze problemen aanpakken en een optimale gezondheid herstellen, benadrukte Barrientos.

‘We kunnen doen wat we kunnen om gewoon door te leven zonder bang te zijn’, voegde ze eraan toe. “Als iemand ziek wordt, probeer hem dan te helpen, want als hij of zij genezen wordt van dit nieuwe virus dat naar buiten komt, dan weet je zeker dat als dit met je kinderen, je ouders of je broer gebeurt, je dat kunt doen.” doe er iets aan."

CDS helpt ook bij het aanpakken van verwondingen door vaccins

Barrientos merkte op dat door de uitrol van de COVID-19-vaccins meer mensen aan vaccinverwondingen hebben geleden, zoals hartaandoeningen en verlammingen. Rivera was het eens met de opmerkingen van haar medepresentator en zei dat miljarden mensen uiteindelijk zullen sterven aan de gefabriceerde COVID-19-pandemie.

De presentator van "Champions with Kerri Rivera" noemde de Amerikaanse beroemdheid Jamie Foxx als een duidelijk voorbeeld hiervan. Volgens haar is de acteur van "Django Unchained" en "Ray" verlamd en blind geworden nadat hij was geïnjecteerd met het COVID-19-vaccin. Een bloedstolsel in de hersenen van Foxx dat na de vaccinatie is ontstaan, is de boosdoener.

(Related: Jamie Foxx zou BLINDED en gedeeltelijk PARALYZED zijn nadat hij gedwongen was om een covid-vaccin-prik te nemen).

‘Ja, hij was [gevaccineerd]. Voor een filmset waar Foxx in 2021 aan werkte, moest de hele cast volledig worden gevaccineerd,’ zei een Twitter-gebruiker op 14 april.

"Dus dit treft steeds meer mensen. Zoals we al eerder zeiden, we hebben zoveel voetballers en spelers van sportevenementen dood op het veld zien vallen. En veel mensen zeiden: 'Nou, dat heb ik nog nooit eerder gezien.' Kan het verband houden met wat ze ons zojuist hebben aangedaan?'' zei Rivera.

"We willen absoluut alarm gaan slaan, zoveel mogelijk mensen wakker maken en voldoende steun in huis hebben. We hebben dus allemaal onze eigen EHBO-koffers en we zijn klaar voor alles wat ze naar ons toe gooien."

Barrientos drong er bij de kijkers op aan om hun CDS klaar te maken naast andere supplementen zoals ‘humic fulvic acid’, zeoliet, zeewater, vitamine D3, vitamine C en zink, ter voorbereiding op de nieuwe ‘plandemie’.

Ondertussen zei Rivera tegen de kijkers dat ze moesten stoppen met zich op te sluiten in hun huizen en mondmaskers te dragen. In plaats daarvan moeten ze uitgaan en sporten, de broodnodige vitamine D uit de zon halen, langs het strand wandelen en buiten bij hun dierbaren zijn. Deze acties, voegde ze eraan toe, verhogen de immuniteit van een persoon.

AlternativeMedicine.news voor meer nieuws over chloordioxide-oplossing tegen COVID-19.

Watch the 2 juni aflevering van "Defending the Truth" hieronder. Stem elke vrijdag om 13.00 uur af op "Defending the Truth" met Kerri Rivera en Marien Barrientos. op Brighteon.TV.


Meer gerelateerde verhalen :

Marien Barrientos vertelt Kerri Rivera: Chloordioxide helpt COVID-patiënten te genezen en te herstellen - Brighteon.TV .

CLO2TV: Couple deelt met Bob The Plumber en Marien Barrientos hoe chloordioxide hun talrijke ziekten heeft genezen - Brighteon.TV .

Medische politieke gevangene Mark Grenon onthult de waarheid achter chloordioxide en COVID-19 - Brighteon.TV .

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Twitter.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-06-08-cds-important-tool-fight-pandemic-vaccine-damage.html 

NEEN, dank u !

 

WEF-insider geeft toe dat Gates de mensheid ‘injecteert’ met mRNA via de voedselvoorziening

 Frontnieuws - april 15, 2023 

Terwijl iedereen werd afgeleid door de laatste nieuwscycli van de mainstream media, zijn de elites begonnen met het pompen van mRNA in de vleesvoorziening, met plannen om synthetisch mRNA in commerciële melk en groenten te stoppen. En het Congres is ontmaskerd dat het Big Pharma afdekt en hen toestaat mRNA in onze voedselvoorziening te pompen zonder ons medeweten, schrijft Thepeoplesvoice.

Zodra duidelijk werd dat een aanzienlijk percentage van de bevolking zou weigeren zich onder dwang te laten vaccineren, begon de elite te werken aan sluwe alternatieve plannen om ons hun prikken op te dringen.

Vorige week hebben wetenschappers die mRNA in koemelk hebben gepompt, bekendgemaakt dat zij muizen die zich met de melk hadden gevoed, “met succes” hebben geïmmuniseerd, wat doet vrezen dat commerciële melk stilletjes zal worden geladen met mRNA om de ongevaccineerde bevolking te vaccineren.

De onderzoekers ontdekten dat zij een klein stukje mRNA in kleine pakketjes konden stoppen, exosomen genaamd, die in melk voorkomen. Vervolgens voerden zij deze melk aan muizen, en de muizen absorbeerden de exosomen in hun spijsverteringsstelsel.

En als u geen commerciële melk koopt, heeft de elite ook voor u een plan. Zij gaan mRNA-vaccins in planten inbrengen – met of zonder uw medeweten of toestemming.

Vaccins kweken in planten om de mensen te infecteren zonder onze toestemming. Dit is de zoveelste misdaad tegen de mensheid, gepleegd door de elites.

Een “natuurlijk proces?” We leven nu echt in de wereld van Orwell. Oorlog is vrede. Onwetendheid is kracht. Pedofilie is normaal. Het inbrengen van mRNA in een plant die bestemd is om te worden opgegeten door nietsvermoedende gezinnen… is een “natuurlijk proces.”

Gezien de hoeveelheid schade die mRNA-vaccins in de wereld aanrichten, kunnen we niet toestaan dat deze Biotech-bedrijven wegkomen met het argument dat mRNA een “natuurlijk proces” is.

Zeker als je bedenkt hoe het establishment, in opdracht van de globalistische elite, iedereen heeft gedemoniseerd die pleit voor echte natuurlijke processen en behandelingen.

Natuurlijke immuniteit is een natuurlijk proces. Maar het establishment heeft verklaard dat natuurlijke immuniteit niet bestaat. Het is gewoon een “gevaarlijke samenzweringstheorie.”


De mainstream media zijn nog nooit zo uit de pas gelopen met de rest van ons. Ze belazeren ons namens de elite, die zo machtsdronken is geworden dat ze het contact met de werkelijkheid heeft verloren.

De mondiale elite, geleid door figuren als Klaus Schwab en Bill Gates, zijn nu net stripfiguren. Behalve dat ze echt zijn en ongelooflijk gevaarlijk.

Neem bijvoorbeeld Gates. Hij wordt steeds arroganter en schaamt zich er niet langer voor om zijn ware bedoelingen met de planeet openlijk te verkondigen. Dit is een eigenschap die veel psychopaten gemeen hebben. Het is dan ook geen verrassing dat Gates, in plaats van toe te geven dat de mensheid de waarheid over de desastreuze experimentele Covid-19-prikken onder ogen heeft gezien, er nog een schepje bovenop doet en het op zich neemt de wereld heimelijk te vaccineren.

Volgens de miljardair-eugeneticus hebben koeien, varkens en kippen een ontoereikende genetica. En de enige manier om die genetica te “repareren” is elk landbouwhuisdier ter wereld te “vaccineren” met nieuwe mRNA-vaccins.

Toevallig zijn de enige dieren die hij vol wil pompen met mRNA, dieren die overal ter wereld op het bord belanden.

Tenzij alle boerderijdieren worden volgepompt met mRNA en de nieuwste gifstoffen van Big Pharma, blijft de voedselvoorziening volgens Gates “vuil”. Alleen hij en zijn globalistische volgelingen kunnen de natuur “zuiveren” met nieuwe chemicaliën en DNA-modificatietechnieken – wat ze ook met mensen proberen te doen.

Mocht u destijds nog twijfelen, Robert F. Kennedy Jr. had gelijk toen hij zei dat Bill Gates een God-complex heeft en de wereld wil herscheppen naar zijn eigen beeld.

Maar het wordt nog erger.

Advocaat Thomas Renz heeft gewerkt aan House Bill 1169 en heeft een reeks mazen gevonden die door het Congres zijn gecreëerd, waardoor mRNA nu al in de Amerikaanse voedselvoorziening kan zitten.

Zoals we eerder in de video onthullen, zijn er concrete plannen om mRNA-vaccins ook in groenten in te brengen.

De elite stopt nergens voor, met operaties op verschillende fronten, allemaal bedoeld om ongevaccineerden te dwingen de prik te nemen.

Dit alles is al vele jaren in de maak. Dertien jaar geleden kwam Gates bijeen met beruchte globalisten, waaronder Warren Buffett, David Rockefeller, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner en Oprah Winfrey, om een antwoord te bedenken op het zogenaamde “probleem” van de bevolkingsgroei, die door al deze figuren wordt gezien als een bedreiging voor het menselijk ras – waarmee zij zichzelf bedoelen en hun zuurverdiende rijkdom en uitbundige levensstijl, die is opgebouwd over de ruggen van dezelfde mensen die zij nu proberen uit te roeien.

Verontrustend genoeg zijn de macht en invloed van Gates sindsdien alleen maar toegenomen en is hij nu de grootste particuliere landeigenaar van Amerika.

Volgens de Land Report 100 van vorig jaar, een jaarlijks overzicht van de grootste landeigenaren van het land, heeft Gates 270.000 hectare land in heel Amerika verworven. Hij heeft ook een oogje op landbouw in Sub-Sahara Afrika en Zuid-Azië.

Analisten verbinden nu de punten over zijn aankoop van landbouwgrond, zijn massale vaccinatieagenda en zijn genmodificatieprojecten. Het lijkt erop dat de agenda van de mondiale elite om de voedselvoorziening te kapen langzaam wordt uitgevoerd met Gates als hun frontman.

Een mogelijk doel van Gates bij het stimuleren van GM van boerderijdieren is om ze te decimeren en de mensen te dwingen in de toekomst in het laboratorium gekweekt anorganisch vervangend voedsel te eten, waardoor de keuzevrijheid van de mensen in wezen wordt geëlimineerd.

Jacob Bruns, die schrijft voor Headline USA, legt uit: “In de ogen van de miljardairs van de wereld blijven er religieuze en politieke ‘obstakels’ over die hun massale experimenten in de weg zouden kunnen staan.” En hij heeft groot gelijk.

Het is geen toeval dat de globalistische elite op het World Economic Forum actief werkt aan het ondermijnen van religie en het overtuigen van de mensheid dat God dood is en Jezus nepnieuws.

Wij hebben een complete video gemaakt over de agenda van de elite om religie te vernietigen en de wereld ervan te overtuigen dat God dood is.

Robert F. Kennedy gaf deze week een toespraak op Hillsdale College en noemde het Milgram experiment van het MK Ultra Programma – en hoe het verband houdt met wat wij allemaal hebben meegemaakt tijdens de zogenaamde pandemie.

Als u deze video bekijkt, behoort u ongetwijfeld tot de 33% die zich niet laat vertellen wat ze moeten doen door kwade overheersers. Het is nu onze taak om te vechten voor de 67% totdat zij wakker worden en voor zichzelf kunnen vechten om de vrijheden te herstellen waarin wij allemaal geloven.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2i94zy-wef-insider-admits-gates-is-force-jabbing-humanity-with-mrna-in-food-supply.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/wef-insider-geeft-toe-dat-gates-de-mensheid-injecteert-met-mrna-via-de-voedselvoorziening/

 

Dit zijn de ergste migrantengroepen van Europa

 Frontnieuws  - Sptember 10, 2023

 

Afghanen, Arabieren en Pakistani worden het minst positief onthaald in Europa.

Pakistani, Arabieren en Afghanen staan bovenaan de lijst wanneer Europeanen gevraagd wordt om hun slechtste ervaringen met immigrantengroepen te rangschikken. Dit blijkt uit een onderzoek onder 33.000 EU-burgers dat is gepubliceerd in het prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift Nature, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Fria tider.

Het lijkt op een lijst van de grootste immigrantengroepen die elk jaar naar Zweden verhuizen. Maar het is een lijst van de volkeren van de wereld die Europeanen het liefst zouden vermijden.

De onderzoekers bestudeerden de ervaringen van Europeanen met verschillende immigrantengroepen op het gebied van etniciteit, geslacht, religie, beroep en asielgeschiedenis.

De ervaringen werden zowel in 2015-2016 als in 2022 gemeten, toen meer dan 33.000 burgers in 15 EU-landen werd gevraagd naar hun houding tegenover asielzoekers met verschillende achtergronden.

Met name Pakistani, Arabieren, Afghanen en Eritreeërs had men de slechtste ervaringen. Mannen uit deze etnische groepen die naar Europa zijn gekomen met dubieuze asielaanvragen of om economische redenen, heeft men de slechtste ervaringen.

Ironisch genoeg zijn het vooral mensen uit deze groepen die Zweedse politici elk jaar het land binnenlaten.

Er is echter één uitzondering: de houding ten opzichte van Oekraïners, die overwegend positief is. Vooral de houding tegenover Oekraïense vrouwen die de oorlog ontvluchten is positief.

Niet alle Europeanen zijn echter even populair. Kosovo-Albanezen zijn de slechtste van de Europese etnische groepen, met een duidelijke meerderheid van de respondenten die een negatief beeld hebben van immigranten uit deze groep.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 

Coronacrisis toont het falen van de EU aan – natiestaten handelen veel beter

Frontnieuws    april 19, 2020


Ondanks een aanlooptijd van meer dan twee maanden na de uitbraak in Wuhan en waarschuwingen van de WHO, heeft de Cronavirus-pandemie de ongeveer 514 miljoen mensen in de EU met volle kracht getroffen.

De EU was niet bereid haar grenzen op tijd te sluiten of vluchten vanuit de hotspots in China en Iran tegen te houden. De inzittenden van deze vluchten werden niet geregistreerd, laat staan onderworpen aan een snelle medische test bij binnenkomst in de EU. Met het oog op de Coronacrisis is de Europese Unie gefaald in de realiteitstoets, terwijl de natiestaten in staat blijken te zijn om actie te ondernemen.

Kortom, de EU heeft niets ondernomen. Afgezien van frasen over Europese oplossingen hebben de ambtenaren niets te tonen, schrijft Anonymousnews. De auteur staat niet alleen in deze conclusie; zelfs onvoorwaardelijke Europeanen zoals Sigmar Gabriel en Joschka Fischer zien het op dezelfde manier. In hun gezamenlijke artikel op de Tagesspiegel staat:

“Europa wordt geconfronteerd met zijn grootste test sinds de oorlog. 

Op dit moment faalt het in de strijd tegen het virus. 

Als dat zo blijft, kan de EU uiteenvallen. … Maar misschien ligt het grootste verlies nog voor ons: het verlies aan vertrouwen in het nut en de geloofwaardigheid van de Europese Unie.”

Het nut van de EU wordt bij een crisis inderdaad herhaaldelijk in twijfel getrokken. In feite wordt het doel van de EU in crisissituaties altijd ter discussie gesteld. Europa is met steeds kortere tussenpozen aangevallen door buitenlandse virusziekten, zoals de SARS-pandemie in 2002/03 die zijn oorsprong vindt in Zuid-China of de huidige COVID-19 uit Wuhan. Na deze pandemie zal er dus onvermijdelijk een volgende pandemie zijn. Maar open grenzen en een soepel verkeer van goederen hebben voor de Brusselse elites uiteraard een hogere prioriteit dan de bescherming van honderden miljoenen

Dit was ook duidelijk in het licht van de Coronacrisis. In plaats van de mensen werkelijk te beschermen, riepen veel Europese politici op tot wat ze al jaren stoïcijns eisen – meer geld van Brussel. Dat betekent in werkelijkheid meer miljarden uit Berlijn. De greep op de miljarden van de Duitse belastingbetalers lijkt voor veel EU-politici een hoofdactiviteit te zijn geworden, dus Macron en Conte blijven aandringen op de communautarisering van de schulden.

Deze taboedoorbreking werd in lijn met de crisis omkaderd door euro-obligaties in corona-obligaties, maar de schuldenlanden verklaarden ondubbelzinnig dat zij verdere overdrachtsbetalingen (uit Duitsland) verwachtten. Bovendien is de vergemeenschappelijking van de schuld al lang een feit, dankzij de massale aankoop van ECB-staatsobligaties. Het balanstotaal van de ECB bedraagt momenteel 4,5 biljoen euro, en na de Coronacrisis verwachten de marktdeelnemers dat dit cijfer zal stijgen tot 7 biljoen euro.

Hoewel de Duitse bevolking nog steeds te horen krijgt dat er geen sprake zal zijn van een communautarisering van de schuld, zijn er door het optreden van de ECB en de EU al lang onomkeerbare feiten gecreëerd. In de schaduw van de Corona-crisis worden nu alle dammen in de EU gebroken om verdere stappen te zetten in de richting van centralisatie en collectivisering.

De financiële eisen hebben zulke proporties aangenomen dat het gemakkelijk is om uit het oog te verliezen wat er nog gevraagd wordt of al is weggegeven: EU-werkloosheidsverzekering, EU-arbeidstijdverkortingsuitkeringen, reddingsparachutes, EFSF, EFSM, leningen uit bestaande fondsen, enz. De som van het eerste pakket maatregelen bedraagt al 500 miljard euro en het valt te vrezen dat er in de loop van de crisis permanente transfersystemen zullen worden ingevoerd.

Alleen de natiestaten bleken in staat om te handelen

Terwijl de EU-politici onderling hun standpunten met elkaar vergeleken, waren het de veel bekritiseerde natiestaten die uiteindelijk actie ondernamen en hun grenzen sloten of consequent controleerden. De opschorting van Schengen, die in de vluchtelingencrisis nog steeds wordt verhinderd door het EU-apparaat, is door de natiestaten in de Coronacrisis in hun eentje besloten en uitgevoerd zonder voorafgaand overleg. De EU-elites zijn dus zowel geslagen als in verlegenheid gebracht.

Dezelfde procedure werd waargenomen in de vluchtelingencrisis. De EU weigerde ook daar enige bescherming aan de grens, totdat weinig Oostenrijk het voortouw nam en de Balkanroute met andere staten, zoals Hongarije, afsloot.

Het feit dat de Bondsregering, zelfs in de razende Corona-pandemie, een van de laatste staten was die grenscontroles invoerde, vrijwel gedwongen door de buurlanden, maar er vervolgens voor zorgde dat zelfs in het licht van deze historische crisis illegale immigranten Duitsland nog steeds konden binnenkomen door misbruik te maken van het asielrecht (artikel 16a van de grondwet), is een verdere geloofsbelijdenis van openbaarmaking door de Merkel-regering. De ideologie van open grenzen en de globalistische economische orde zijn voor deze politici duidelijk belangrijker dan de veiligheid van hun staat.

Frontnieuws

Bron: https://www.frontnieuws.com/coronacrisis-toont-het-falen-van-de-eu-aan-natiestaten-handelen-veel-beter/

Ongevaccineerd Haïti registreerde 0% Covid-sterfgevallen

 Frontnieuws   september 10, 2023

De overgrote meerderheid van de bevolking van Haïti is niet gevaccineerd voor COVID-19, maar het verarmde Caribische land registreerde vrijwel geen sterfgevallen door het virus. Haïti blijft een van de minst gevaccineerde landen ter wereld en heeft tegelijkertijd het laagste Covid-sterftecijfer, schrijft Hunter Fielding.

Eind april waren er volgens de rapporten slechts 254 mensen in Haïti overleden aan wat volgens de autoriteiten Covid is.

Dit cijfer is echter waarschijnlijk overdreven, aangezien SARS-CoV-2 nog nooit geïsoleerd en bewezen is.

Vergeleken met de Verenigde Staten, waar het sterftecijfer voor COVID-19 momenteel rond de 1800 per miljoen mensen ligt, heeft Haïti een sterftecijfer voor Covid van slechts 22 per miljoen mensen, oftewel 0,0022% – in feite 0 procent.

NPR geeft in een reportage over Haïti toe dat de Covid-beperkingen daar nooit zijn gehandhaafd.

Niemand draagt er een masker, de mensen zijn meestal niet gevaccineerd en het dagelijks leven is er normaal met drukke en overvolle bussen en markten. Voor de meeste Haïtianen heeft de pandemie nooit plaatsgevonden.

“En Haïti heeft nog geen enkel COVID-19 vaccin toegediend,” onthult Jason Beaubien van NPR.

Het blijkt dat Haïti zijn eigen versie van Tony Fauci had, een man genaamd Dr. Jean “Bill” Pape, die tijdens de “pandemie” een commissie leidde om de gevolgen op te vangen. Uiteindelijk werd de commissie echter opgeheven omdat Haïti COVID-vrij was, en nog steeds is.

“De belangrijkste reden is dat we heel, heel weinig gevallen van COVID hebben,” zei Pape over de reden waarom de commissie uiteindelijk werd opgeheven.

GHESKIO, het lokale gezondheidsagentschap waar Pape aan het hoofd staat, heeft afgelopen herfst ook zijn COVID-afdelingen gesloten vanwege een gebrek aan patiënten.

 

Terwijl de Westerse wereld wordt geteisterd door hordes “volledig gevaccineerde” mensen die nu doodziek zijn, is Haïti weer normaal dankzij de afwijzing van de injecties.

“Soms zijn het er twee, soms nul, soms zijn het 20 gevallen,” zei Pape.

“Maar we zien geen tweede golf zoals we dachten dat zou gebeuren.”

In tegenstelling tot een groot deel van de rest van de wereld, bleef Haïti open tijdens de “pandemie”.

De markten in de open lucht werden nooit gesloten, en de mensen daar bleven werken omdat beschutting en werk op afstand niet iets is wat de gemiddelde Haïtiaan zich kan veroorloven.

“De meeste mensen dragen geen masker,” voegde Pape eraan toe, en hij merkte op dat de Haïtianen tijdens de pandemie gewoon doorwerkten omdat “als ze niet werken, ze niet eten – hun familie niet eet”.

Toen AstraZeneca probeerde om zijn COVID-injectie in Haïti te verkopen, weigerde de Haïtiaanse regering een zending.

Het blijkt dat de medische gemeenschap in Haïti hoorde over alle “zeldzame” bijwerkingen van de injectie en het daarom afwees.

“COVID had niet zo’n grote invloed op ons,” zei Dr. Jacqueline Gautier, die deel uitmaakt van de nationale technische adviesgroep voor COVID-vaccinatie in Haïti. “De mensen vinden het [vaccin] eigenlijk niet de moeite waard.”

Een andere factor die Haïti tot een ongelooflijk succesverhaal maakt in vergelijking met andere landen, is het feit dat de bevolking erg jong is.

De gemiddelde leeftijd in Haïti ligt rond de 23, terwijl dat in de Verenigde Staten dichter bij de 40 ligt.

Jongere mensen hebben vaak een sterker immuunsysteem dan oudere mensen.

 

En zonder COVID-prikken om ze te vernietigen, deden de miljoenen ongevaccineerde mensen in Haïti het goed in vergelijking met de rest van de wereld.

“Er zijn veel andere grote problemen waar het land mee te kampen heeft,” voegde Gautier eraan toe. “Dus mensen zien COVID niet als een groot probleem voor ons. En wie kan het ze kwalijk nemen?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/ongevaccineerd-haiti-registreerde-0-covid-sterfgevallen/

3 reuzen kopen alle huizen op: ze willen liever niet dat je dit weet


Er zijn drie reuzen – BlackRock, Vanguard en State Street – die elkaar bezitten en die 89 procent van de S&P 500-index van Amerikaanse aandelen bezitten. “Zij bezitten alles,” zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. in de radioshow The Breakfast Club.

Deze drie reuzen, die eigenlijk één groot bedrijf vormen, hebben nu besloten om alle huizen in de Verenigde Staten op te kopen. Als ze zo doorgaan, bezitten ze in 2030 ongeveer 60 procent van alle huizen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

“Ze proberen alles te kopen,” aldus Kennedy. “De baas van BlackRock, Larry Fink, zit in de bestuursraad van het World Economic Forum. Zij willen een Great Reset. Dat houdt in dat jij niets bezit en gelukkig zult zijn. Ze doen hard hun best om ervoor te zorgen dat wij niets bezitten.”

Kennedy wees erop dat het winnende bod op een huis meestal wordt gedaan door een LLC, bij ons een BV genoemd, dat eigendom is van BlackRock.

Kim Jong-un

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger reageert: “Zo bont heeft Kim Jong-un het nog nooit gemaakt. In Amerika kan dat gewoon. En GroenLinks maar over geld van anderen zeiken.”

Internist trekt aan de bel: we ondergaan een staatsgreep



Is de Wereldgezondheidsorganisatie een vermomde wereldregering? Er ligt al een aantal maanden een nieuw aangepast ontwerp van de internationale gezondheidsrichtlijnen voor waarin een aantal fundamentele wijzigingen zijn voorzien.

Hieronder valt onder meer de schrapping van de artikelen 1 tot en met 3 van de internationale gezondheidsregels van de WHO. Als het ontwerp aanvaard wordt, hoeft de WHO geen rekening meer te houden met de fundamentele rechten en vrijheden van de mens. Ook kan de organisatie de mens dan onderwerpen aan welke maatregel dan ook, zelfs als die indruist tegen een nationale grondwet en andere wetten, schrijft advocate Carine Knapen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute heerschappij

Nederland, België en Frankrijk zijn akkoord met de voorgestelde wijzigingen. De regering geeft de soevereiniteit van ons land vrijwillig op en smijt alle burgers voor de leeuwen. Geen rechten en vrijheden meer, aldus Knapen.

Er is fel verzet tegen het ontwerp. Tijdens een persconferentie in het Europees Parlement zei de Amerikaanse internist Meryl Nass dat de voorgestelde wijzigingen de WHO in staat zullen stellen om de absolute heerschappij over alles in de wereld over te nemen door alles onder de noemer van gezondheid te plaatsen.

Staatsgreep

De arts bevestigde dat het verdrag de bescherming van mensenrechten zal schrappen, censuur en digitale paspoorten zal afdwingen, regeringen zal verplichten om één enkel ‘officieel’ verhaal uit te dragen en de WHO in staat zal stellen om in een opwelling ‘pandemieën’ uit te roepen.

“We ondergaan een staatsgreep onder het mom van paraatheid voor pandemieën en de bioveiligheidsagenda,” aldus Nass.

Daarin heeft ze gelijk, stelt Knapen.


'Er komt een golf van pandemiën op ons af, de ene na de andere'

WHO-baas Tedros, Bill Gates, Anthony Fauci en vaccinontwikkelaar Peter Hotez zeggen allemaal vol enthousiasme dat er een nieuwe pandemie komt.

Ook zeggen ze dat het een ernstige pandemie zal zijn en dat corona slechts een opwarmertje was.

“Waarom zijn ze zo blij? Waarom zijn ze zo enthousiast over een volgende pandemie?” vraagt internist en cardioloog Peter McCullough. “Dat maakt me achterdochtig.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Faliekant mis

Als er een nieuwe pandemie komt – en we moeten deze mensen volgens McCullough serieus nemen – zal het gaan om een besmettelijke ziekte van de luchtwegen, voorspelt hij.

We moeten klaarstaan om te behandelen en niet instemmen met lockdowns en afstandsregels. Ook moeten we niet wachten op een vaccin. “Dat ging bij COVID faliekant mis,” zegt de arts.

De ene na de andere

“En ik denk dat dit is wat die vaccin-enthousiastelingen willen: ze willen de ene na de andere,” aldus McCullough.

In het bedrijfsplan van CEPI (de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations), een instituut dat gevormd is door Gates, staat dat er een golf van pandemieën op ons afkomt, de ene na de andere, zegt McCullough. In dat plan staat ook dat er maar één oplossing is voor elke pandemie: een vaccin.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...