vrijdag 26 april 2024

Drie prikken en je bent er geweest: Operatie Warpsnelheid, kanker en GENOCIDE

 april 25, 2024    16  

 

   Agência Brasília / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Onderzoekers uit Japan hebben ontdekt dat de sterfte aan kanker bijzonder hoog is nadat iemand is “gevaccineerd” voor het COVID-19-virus – en vooral na het krijgen van een derde “booster” dosis.

John Campbell, PhD, analyseerde onlangs het peer-reviewed onderzoek in zijn podcast – kijk hieronder. Hij besprak de onthullingen met Angus Dalgleish, professor oncologie aan St. George’s, Universiteit van Londen, schrijft Ethan Huff.

Campbell merkte op uit de bevindingen van het onderzoek dat de toename in sterfte door alle oorzaken in Japan steeg van 2021 tot nu. Het onderzoek werd uitgevoerd in Japan en richtte zich daarom alleen op dat land, maar de bevindingen kunnen vrijwel zeker ook worden geëxtrapoleerd naar de Verenigde Staten en andere “volledig gevaccineerde” landen.

Al met al identificeerde de studie een sterftetoename van 2,1 procent in 2021, gevolgd door een veel substantiëlere sterftetoename van 9,6 procent in 2022, het jaar van de “boosters”.

In 2020, vóór Operatie Warp Speed en de versnelde vrijgave van de zogenaamde “vaccins”, was er geen significant sterfteoverschot. Maar in 2021 en daarna, nadat twee derde van de Japanse bevolking een derde “booster” dosis COVID had gekregen, was er een aanzienlijke toename van het sterftecijfer.

Mensen sterven aan COVID-injecties, niet aan COVID

In sommige gevallen nam de prevalentie van bepaalde vormen van kanker met bijna 10 procent toe na Operatie Warp Speed. Hieronder volgt een uitsplitsing van de toename van kanker per type kanker:

• Eierstokkanker: een toename van 2,5 procent in 2020, 7,6 procent in 2021 en 9,7 procent in 2022.

• Leukemie: een daling van 0,2 procent in 2020, en stijgingen van 1,7 procent in 2021 en 8,0 procent in 2022

• Prostaatkanker: een toename van 1,2 procent in 2020, 5,3 procent in 2021 en 5,9 procent in 2022.

• Mond- en keelkanker: een afname van 0,6 procent in 2020, en toenames van 1,3 procent in 2021 en 5,5 procent in 2022

• Huidkanker: stijgingen van 0,6 procent in 2020, 0,1 procent in 2021 en 3,2 procent in 2022

• Baarmoederkanker: dalingen van 1,1 procent in 2020 en 1,3 procent in 2021, en een stijging van 2,5 procent in 2022.

Zoals je kunt zien, neemt het aantal gevallen van kanker exponentieel toe met elk jaar dat voorbijgaat sinds de lancering van Operation Warp Speed. Verwacht wordt dat deze stijgingen in 2024 en daarna nog opvallender zullen zijn.

“Dus we zien opnieuw deze sterke temporele correlatie tussen behoorlijk significant verhoogde … percentages eierstokkanker met de uitrol van de vaccins hier,” merkte Campbell op, en noemde elke extra correlatie “nog een ‘raar toeval.’”

“Alle sterfgevallen door kanker zijn statistisch significant. Overtollige [sterfgevallen] kwamen naar voren in 2021 en namen verder toe in 2022. Bovendien werd significante oversterfte waargenomen na augustus 2021, terwijl de massavaccinatie van de algemene bevolking rond april 2021 begon.”

Omdat het vele jaren kan duren voordat sommige soorten kanker zich ontwikkelen, werden die uitgesloten van Campbells onderzoek, dat waarschijnlijk in de komende jaren zal worden uitgebreid (als de wereld zoals we die nu kennen ook maar zo lang blijft bestaan).

Sinds het begin van de zogenaamde “pandemie” heeft Dalgleish gewaarschuwd voor deze en andere risico’s van RNA-gebaseerde injecties – maar weinigen luisterden. Nu krijgen miljoenen mensen kanker en er zullen de komende dagen nog veel meer mensen kanker krijgen.

“Dit is een misdaad tegen de mensheid van ongeëvenaarde proporties,” schreef een commentator over het pure kwaad van Operatie Warp Speed. “De daders moeten streng gestraft worden. Ze wisten het, en ze moeten boeten.”

“Het feit dat Bill Gates het ‘de definitieve oplossing’ noemt, had mensen moeten alarmeren,” schreef een ander. “Helaas weten maar weinig mensen vandaag de dag veel over de holocaust of ze hadden het kunnen zien aankomen. Zullen de daders berecht worden voor hun misdaden? Wie weet, maar het oordeel zal hen zeker inhalen als gerechtigheid dat niet doet.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/drie-prikken-en-je-bent-er-geweest-operatie-warpsnelheid-kanker-en-genocide/

Onderzoek: ouderen stierven in april 2020 niet aan corona, maar werden systematisch geëuthanaseerd met dit middel


In coronatijd stierven ouderen eenzaam in verzorgingstehuizen. Stierven ze aan corona, zoals algemeen wordt aangenomen? Nee, onderzoeker Wilson Sy heeft in Groot-Brittannië een verband gevonden tussen het gebruik van een bepaald middel en oversterfte in 2020 onder ouderen. Hij heeft er een paper over geschreven.

De sterftepiek in april 2020 was niet het gevolg van corona, maar injecties met het middel midazolam die op grote schaal werden toegediend aan ouderen, concludeert Sy. Dit wijst er volgens hem op dat er mogelijk een beleid werd gevoerd waarbij mensen systematisch zijn geëuthanaseerd.

De pandemie in Groot-Brittannië is veroorzaakt door euthanasiedoden als gevolg van midazolam en waarschijnlijk ook door de COVID-injecties, stelt hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zeer sterke correlatie

Als je het aantal injecties met het middel midazolam in een grafiek afzet tegen de oversterfte dan lopen de lijnen nagenoeg gelijk op. Nadat er op grote schaal midazolam is toegediend, volgt er een piek in oversterfte. “Dat is heel duidelijk te zien,” zegt dr. John Campbell in een video over de paper. “Er is een zeer sterke correlatie.”

Campbell pleit voor verder onderzoek. Dit moet volgens hem worden opgehelderd en opgepakt door de mainstreammedia en overheid.

ren

ren

Massamoord

Overal in Groot-Brittannië is dit beeld zichtbaar: het gebruik van het middel midazolam en oversterfte zijn zeer nauw gecorreleerd, met een enorme piek in april 2020.

“Niet iets om trots op te zijn,” aldus Campbell.

Auteur en spreker David Icke, die deze misstanden jaren geleden al aan het licht bracht, spreekt van ‘massamoord’ door de overheid.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dr. Coleman: Artsen doen meer kwaad dan goed

 april 25, 2024   5

 

    Created by teksomolika - Freepik

We geven nu meer uit aan gezondheidszorg dan ooit tevoren, en de medische professie is blijkbaar wetenschappelijker en beter uitgerust dan ooit tevoren, dus er schuilt een wrede ironie in het feit dat we nu het punt hebben bereikt waarop, per saldo, goedbedoelende artsen in huisartsenpraktijken en hoogopgeleide, goed uitgeruste specialisten die in ziekenhuizen werken meer kwaad dan goed doen. De epidemie van iatrogene ziekten die de medische praktijk altijd getekend heeft, is gestaag erger geworden en vandaag de dag zouden de meesten van ons meestal beter af zijn zonder een medisch beroep, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De meeste ontwikkelde landen besteden nu ongeveer 8% van hun bruto nationaal product aan gezondheidszorg (de Amerikanen besteden aanzienlijk meer – ongeveer 12-14%), maar door een mix van onwetendheid, onbekwaamheid, vooroordelen, oneerlijkheid, luiheid, paternalisme en misplaatst vertrouwen doden artsen meer mensen dan ze redden en veroorzaken ze meer ziekte en meer ongemak dan ze verlichten.

De meeste ontwikkelde landen geven nu ongeveer 1% van hun jaarinkomen uit aan medicijnen op recept en artsen hebben meer kennis en een grotere toegang tot krachtige behandelingen dan ooit tevoren, maar er is waarschijnlijk nog nooit in de geschiedenis een tijd geweest waarin artsen meer kwaad hebben aangericht dan vandaag de dag.

Het is natuurlijk waar dat artsen duizenden levens redden door bijvoorbeeld levensreddende medicijnen voor te schrijven of door levensreddende operaties uit te voeren bij slachtoffers van ongelukken.

Maar als de medische professie, samen met de farmaceutische industrie, beweert dat het de vooruitgang in de geneeskunde is die verantwoordelijk is voor het feit dat de levensverwachting de afgelopen honderd jaar is gestegen, dan hebben ze het mis. Er wordt bijvoorbeeld vaak beweerd dat de moderne wetenschappelijke geneeskunde heeft geleid tot een verbetering van de levensverwachting in de meeste ontwikkelde landen van ongeveer 55 aan het begin van de eeuw tot meer dan 70 nu.

Het bewijs ondersteunt deze bewering echter niet.

De (kleine) verbetering van de levensverwachting die de afgelopen honderd jaar is opgetreden, houdt geen verband met ontwikkelingen in de medische wereld of met de groei van de internationale geneesmiddelenindustrie. Maar de toename in iatrogenese is wel gerelateerd aan deze beide factoren.

Welke feiten je ook bekijkt, ze lijken mijn stelling te ondersteunen dat artsen weliswaar een beperkte hoeveelheid goed doen, maar veel meer kwaad.

Als artsen echt zouden helpen om mensen in leven te houden, dan zou je verwachten dat de landen met de meeste artsen de beste levensverwachtingscijfers zouden hebben. Maar dat is helemaal niet het geval.

In Amerika is er één dokter per 500 mensen en ligt de levensverwachting voor zwarte mannen rond de 65 jaar. In Jamaica is er één dokter per 7.000 mensen en ligt de levensverwachting voor mannen rond de 69 jaar. In Noord-Korea is er één dokter per 400 patiënten en is de levensverwachting voor mannen 63 jaar. In Zuid-Korea is er één dokter per 1.500 mensen en is de levensverwachting 64 jaar. Amerika geeft per hoofd van de bevolking meer uit aan gezondheidszorg dan enig ander land ter wereld en toch hebben haar burgers een van de laagste levensverwachtingen in de westerse wereld. (Het is natuurlijk mogelijk om te beargumenteren dat er vele andere verschillen zijn dan het aantal artsen tussen Zuid-Korea en Noord-Korea, maar het is redelijk om te verwachten dat artsen die factoren beïnvloeden. Bovendien, als artsen als groep de verantwoordelijkheid opeisen voor successen in de gezondheidszorg (wat ze doen), dan is het zeker ook eerlijk dat ze de algehele verantwoordelijkheid op zich nemen voor sterfte- en ziektecijfers).

 

De Amerikanen geven ongeveer 2000 dollar per persoon per jaar uit aan gezondheidszorg en toch sterven er op elke 1000 levendgeborenen twaalf kinderen voor hun vijfde verjaardag. In Japan, waar de uitgaven aan gezondheidszorg aanzienlijk minder zijn dan de helft van die in Amerika, zullen acht op de duizend geboren kinderen hun vijfde verjaardag niet halen. De Amerikanen besteden ongeveer 12-14% van hun bruto nationaal product aan hoogtechnologische medicijnen, maar gemiddeld zijn ze zieker en sterven ze jonger dan mensen in de meeste andere ontwikkelde landen.

De kindersterftecijfers in Azië zijn lager dan die in West-Europa, terwijl de geschatte levensverwachting bij de geboorte hoger is in het Verre Oosten dan in het overgedokterde Westen.

Alleen wanneer ernstig onderontwikkelde landen worden vergeleken met ontwikkelde landen zijn er duidelijke verschillen in kindersterftecijfers en levensverwachting en in deze gevallen zijn het de verschillen in de infrastructuur van de landen die het verschil verklaren. Mijn mening klinkt misschien opzienbarend en controversieel, maar wordt gedeeld door een groeiend aantal onafhankelijke deskundigen over de hele wereld. Deze cijfers ondersteunen nauwelijks het beeld van artsen als een effectief genezend beroep.

Nog opzienbarender is misschien het bewijs van wat er gebeurt als artsen staken en patiënten het zonder professionele medische hulp moeten stellen.

Je zou je kunnen voorstellen dat mensen zonder artsen zouden sterven als vliegen in de herfst. Maar niets daarvan. Toen artsen in Israël een maand lang staakten, daalde het aantal ziekenhuisopnames met 85% en werden alleen de meest dringende gevallen opgenomen, maar desondanks daalde het sterftecijfer in Israël met 50% – de grootste daling sinds de vorige artsenstaking twintig jaar eerder – tot het laagste niveau ooit. Overal waar artsen staakten, gebeurde ongeveer hetzelfde. In Bogota, Colombia staakten artsen 52 dagen en daalde het sterftecijfer met 35%. In Los Angeles leidde een artsenstaking tot een daling van het sterftecijfer met 18%. Tijdens de staking waren er 60% minder operaties in 17 grote ziekenhuizen. Aan het einde van de staking was het sterftecijfer weer normaal.

Welke statistieken er ook worden geraadpleegd, welk bewijs er ook wordt onderzocht, de conclusie moet hetzelfde zijn. Artsen zijn eerder een gevaar dan een aanwinst voor een gemeenschap. In Groot-Brittannië was het sterftecijfer van werkende mannen boven de 50 in de jaren zeventig hoger dan in de jaren dertig. De Britten waren nooit gezonder dan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Cijfers gepubliceerd door het United States Bureau of Census tonen aan dat 33% van de mensen geboren in 1907 kon verwachten 75 jaar te worden, terwijl 33% van de mensen geboren in 1977 kon verwachten 80 jaar te worden. Als je de verbeteringen door betere leefomstandigheden, schoner water en de vermindering van het aantal sterfgevallen tijdens of vlak na de bevalling buiten beschouwing laat, wordt het duidelijk dat artsen, medicijnfabrikanten en ziekenhuizen onmogelijk een nuttig effect op de levensverwachting kunnen hebben gehad. Sterker nog, de cijfers laten zien dat het sterftecijfer onder mensen van middelbare leeftijd is gestegen en dat invaliderende aandoeningen zoals diabetes en artritis vaker voorkomen. De incidentie van diabetes verdubbelt nu bijvoorbeeld elke tien jaar en de incidentie van ernstige hartaandoeningen onder jonge mannen neemt snel toe. Vandaag de dag is het sterftecijfer door hartaandoeningen onder volwassenen 50 keer hoger dan aan het begin van deze eeuw. In landen zoals Amerika, waar hartaandoeningen licht zijn gedaald, is het duidelijk dat deze verbetering het gevolg is van betere eetgewoonten (over het algemeen betekent dit gewoon minder vet eten) en niet zozeer van betere medische zorg. De explosie van medicijnen en chirurgische behandelingen voor hartaandoeningen heeft geen positief effect gehad op het sterftecijfer. Integendeel, er is een aanzienlijke hoeveelheid bewijs dat aantoont dat de toename in het gebruik van procedures zoals angiografie, medicijntherapie en hartchirurgie heeft geleid tot meer sterfgevallen. Mensen in het Westen worden gedotterd en gedrogeerd tot de dood erop volgt.

Vier van de vijf mensen in de wereld leven in onderontwikkelde landen, maar vier van de vijf medicijnen worden ingenomen door mensen in ontwikkelde landen. Ondanks de enorme uitgaven aan screeningsprogramma’s blijft het aantal sterfgevallen onder jonge vrouwen als gevolg van kanker stijgen en elke keer dat een infectieziekte wordt overwonnen, lijkt er een andere voor in de plaats te komen. Bacteriën worden steeds resistenter tegen antibiotica en het aantal gehandicapte en onbekwame burgers in ontwikkelde landen neemt zo snel toe dat het nu duidelijk is dat er in 2020 meer gehandicapten en onbekwamen zullen zijn dan gezonde en bekwame mensen.

In Groot-Brittannië, waar iedereen gratis toegang heeft tot artsen en ziekenhuizen, is de levensverwachting voor 40-jarigen lager dan bijna overal elders in de ontwikkelde wereld. In Amerika krijgt 6% van de ziekenhuispatiënten een ziekenhuisinfectie die resistent is tegen medicijnen en naar schatting sterven er jaarlijks 80.000 patiënten aan deze infectie. Daarmee staan ziekenhuisinfecties hoog in de top tien van doodsoorzaken in Amerika.

Wanneer artsen en medicijnfabrikanten met cijfers komen die aantonen dat de levensverwachting de afgelopen honderd jaar (meestal licht) is toegenomen, zien ze steevast de enorme bijdrage over het hoofd van verbeterde leefomstandigheden, schoner drinkwater, betere rioleringsvoorzieningen, beter onderwijs, beter (en overvloediger) voedsel en betere en veiligere transportmethoden. Al deze factoren hebben een veel grotere invloed gehad op de sterfte- en ziektecijfers dan de gezondheidszorg.

Hulporganisaties die in onderontwikkelde delen van de wereld werken, zijn zich er terdege van bewust dat ze de sterftecijfers veel sneller kunnen beïnvloeden door gereedschap, waterputten en onderdak te verschaffen dan door ziekenhuizen of klinieken te bouwen of artsen en verpleegkundigen te importeren. Helaas accepteren de regeringen die hulp ontvangen dit vaak niet graag en zijn ze vaak veel enthousiaster over het bouwen van ultramoderne ziekenhuizen compleet met scanners, harttransplantatieteams en intensive care units dan over het bouwen van huizen, het installeren van irrigatiesystemen of het planten van gewassen.

 

Deze obsessie met geavanceerde technologie leidt tot problemen op alle gebieden van de gezondheidszorg. De bestrijding van malaria ging bijvoorbeeld goed zolang stilstaande waterplassen werden verwijderd, maar toen werd ontdekt dat de muggen konden worden gedood door DDT te sproeien en dat de ziekte kon worden bestreden door medicijnen zoals chloroquine te gebruiken, namen de autoriteiten niet langer de moeite om stilstaande plassen te verwijderen. Vandaag de dag zijn muggen resistent tegen DDT en de parasieten die malaria veroorzaken worden resistent tegen de medicijnen: malaria doodt nu ongeveer 1,5 miljoen mensen per jaar.

Degenen die beweren dat artsen verantwoordelijk zijn voor de verbetering van onze levensverwachting, zien over het hoofd dat vanaf de donkere middeleeuwen, via de Renaissance tot aan de eerste decennia van de 20e eeuw, de kindersterftecijfers absoluut verschrikkelijk waren en dat het deze enorme sterftecijfers onder jongeren waren die de gemiddelde levensverwachting omlaag brachten.

Het Foundling Hospital in Dublin nam tussen 1775 en 1796 10.272 baby’s op en slechts 45 van hen overleefden. In Groot-Brittannië is het sterftecijfer onder baby’s jonger dan één jaar de afgelopen eeuw met meer dan 85% gedaald. Zelfs onder oudere kinderen is de verbetering dramatisch. In 1890 stierf één op de vier kinderen in Groot-Brittannië voor zijn tiende verjaardag. Tegenwoordig overleven 84 op de vijfentachtig kinderen hun tiende verjaardag. Deze verbeteringen hebben vrijwel niets te maken met artsen of medicijnfabrikanten, maar zijn bijna volledig het gevolg van betere leefomstandigheden. In 1904 was een derde van alle Britse schoolkinderen ondervoed. Slechte voeding betekende dat baby’s en kleine kinderen zwak waren en gemakkelijk bezweken aan ziekten. Oudere kinderen uit arme gezinnen werden geacht te overleven op een dieet van brood en pap en veel vrouwen die lange uren moesten werken in erbarmelijke omstandigheden waren niet in staat om hun baby’s borstvoeding te geven.

Als we de verbeteringen in de kindersterftecijfers buiten beschouwing laten, is het duidelijk dat de levensverwachting voor volwassenen in ontwikkelde landen zeker niet is gestegen op de manier die zowel artsen als medicijnfabrikanten gewoonlijk suggereren.

En het is niet mogelijk om vaccinatieprogramma’s de verbetering van de levensverwachting toe te schrijven, omdat de cijfers heel duidelijk laten zien dat de sterftecijfers voor uiteenlopende ziekten als tuberculose, kinkhoest en cholera, als gevolg van betere leefomstandigheden, allemaal waren gedaald tot een fractie van hun vroegere niveau, lang voordat een van de relevante vaccins werd geïntroduceerd.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-artsen-doen-meer-kwaad-dan-goed/

De NAVO begint troepen in te zetten in Oekraïne en Rusland is aan het racen om te winnen

 april 26, 2024   33 

    Foto Credit: Weapons.substack.com

De NAVO is begonnen met het inzetten van gevechtstroepen in Oekraïne. Ze zijn in uniform en meestal geconcentreerd in het westen van het land, hoewel ze in sommige gevallen dicht bij de eigenlijke gevechten in het oosten zijn. Militairen uit Polen, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Finland en andere NAVO-leden komen in grotere aantallen aan. Deze troepen zijn geen huurlingen. Ze dragen de vlag van hun land op hun shirt, schrijft Stephen Bryen.

Over huurlingen gesproken: Rusland zegt dat er meer dan 3.100 in Oekraïne zijn.

    Foto Credit: Weapons.substack.com 


Dit is min of meer hetzelfde patroon dat de VS gebruikte toen ze “adviseurs” naar Vietnam stuurden. In feite waren het Special Forces van de VS die de strijd aangingen.

De NAVO beweert dat dit geen gevechtssoldaten zijn, maar dat ze in Oekraïne zijn om geavanceerde westerse hardware te bedienen. Maar als ze op de Russen schieten, is de enige juiste manier om hun aanwezigheid te interpreteren dat ze een actieve rol spelen in de schietoorlog.

De Biden-regering zegt, althans voor publieke consumptie, dat ze tegen het sturen van NAVO-soldaten naar Oekraïne is. Maar de waarheid is dat Biden misschien wacht op zijn herverkiezing voordat hij het bevel geeft om Amerikaanse soldaten te laten vechten in Oekraïne. Nadat Biden herkozen is, heeft hij de vrije hand. De recente goedkeuring van de luchtmachtwet van 60 miljard dollar voor Oekraïne geeft aan dat het Congres zal instemmen met alles wat de Biden-regering wil doen om “tegen de Russen te vechten.”

Het nationale veiligheidsapparaat vreest een Russische overwinning in Oekraïne. Het zou een grote tegenslag zijn in de Amerikaanse veiligheidsstrategie en een klap, zelfs een fatale, voor de NAVO.

Naar verluidt is het Russische leger nu vijftien procent groter dan voor de oorlog in Oekraïne. Het is ook veel ervarener en de Russen hebben manieren gevonden om om te gaan met hightechsystemen van de VS, zoals jamming en spoofing.

Ondertussen ligt de NAVO ver achter op Rusland, zowel in wapens, mankracht als industriële kracht. Bovendien zijn de wapenvoorraden erg laag en is er materiaal dat zogenaamd voor nationale verdediging is bedoeld naar Oekraïne gestuurd, waardoor de verdediging tekortschiet.

De algemene opinie in het Amerikaanse nationale veiligheidsapparaat is dat Oekraïne de oorlog met de Russen aan het verliezen is en mogelijk met de ineenstorting van zijn leger te maken krijgt. Er zijn al berichten dat enkele van de topbrigades in de Oekraïense strijdkrachten, waaronder de 25e Airborne Assault Brigade, de 67e Gemechaniseerde Brigade die posities in Chasiv Yar verliet, de 115e Brigade die weigerde orders op te volgen en de 47e Gemechaniseerde Brigade die rotatie eiste na meer dan een jaar in de frontlinies, allemaal orders van hun commandanten weigerden. Dit zijn topbrigades van het leger en geen territoriale verdedigingseenheden.

De Russen weten wat er aan de hand is en richten zich op buitenlandse troepen terwijl ze ook Oekraïense gevechtseenheden neerhalen en zware verliezen toebrengen. De Russen zeggen dat Oekraïne al bijna 500.000 manschappen heeft verloren in de oorlog en het aantal geëlimineerde manschappen in de strijd groeit dagelijks. Oekraïne is wanhopig op zoek naar nieuwe rekruten en krijgt hulp van landen waar Oekraïense dienstplichtige vluchtelingen zich schuilhouden. Litouwen is van plan om Oekraïense mannen van militaire leeftijd naar huis te sturen. Polen doet dat ook.

Een rapport over de training van Oekraïense F-16 piloten is ook onthullend. Volgens sommige van de westerse officieren die met de Oekraïeners werken, is de vooruitgang zelfs na een jaar piloten leren hoe ze F-16’s moeten bedienen niet zo’n succes. Taalbarrières en onbekendheid met westerse systemen en gevechtstactieken blijken het leerproces te vertragen. Er gaan geruchten dat wanneer de F-16’s deze zomer eindelijk in Oekraïne aankomen, de vliegtuigen waarschijnlijk zullen worden bestuurd door “gepensioneerde” piloten van Europese luchtmachten.

Het plan van de NAVO lijkt te zijn om te proberen een ramp af te wenden door gaten in de Oekraïense strijdkrachten op te vullen door “adviseurs” te importeren, in afwachting van de VS die hun leger inzetten in de strijd na de verkiezingen in november. De Russen weten dit en zijn in een race verwikkeld om te proberen het Oekraïense leger in te laten storten voordat Biden terugkeert in functie, als hij dat al doet. Als de Russen hierin slagen, wordt een grotere oorlog in Europa vermeden. Zo niet, dan zal Europa met de komst van Amerikaanse troepen in de Derde Wereldoorlog belanden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-navo-begint-troepen-in-te-zetten-in-oekraine-en-rusland-is-aan-het-racen-om-te-winnen/

Orban: “De wereldorde gebaseerd op liberale ideologie heeft gefaald en moet worden vernietigd”

 april 26, 2024    7

    © European People's Party (CC BY 2.0)

De Hongaarse premier Viktor Orban zei zojuist op de Internationale Conferentie van Conservatieve Politieke Actie in Boedapest: “De wereldorde die gebaseerd is op de liberale ideologie heeft gefaald en moet worden vernietigd.”

Premier Orban zei verder: “Het moet worden vervangen door een systeem van internationale betrekkingen gebaseerd op staatssoevereiniteit en nationale belangen.”

Dit valt niet goed bij de liberalen, vooral niet in Londen en Washington, die geschokt zijn dat de leider van een Europees land niet alleen het stille deel hardop heeft gezegd (dat het liberalisme een mislukking is) maar ook dat het “vernietigd moet worden”.

Velen vragen zich af wat dat inhoudt, gezien het feit dat liberalen eenvoudigweg nooit zullen toegeven dat hun ideeën mislukkingen zijn en ook niet uit zichzelf zullen stoppen.

Toen Orban duidelijk maakte dat de liberale ideologie “vernietigd moet worden”, vragen velen zich nu af of dit misschien feitelijke dood en vernietiging betekent?

Dit kan interessant worden!

***

In zijn toespraak tot de Conservative Political Action Conference (CPAC Hongarije) in Boedapest bekritiseerde Orban de bestaande “wereldorde gebaseerd op progressieve liberale hegemonie”. Hij zei dat deze talrijke boegbeelden heeft voortgebracht die “niet geschikt zijn om leiders te zijn” en dat zelfs “schoonheidswedstrijden” meer weten over vrede dan zijzelf.

Hij beschuldigde liberale politici van het opbouwen van “hegemoniale ideologische controle waaraan iedereen zich moet onderwerpen” in plaats van daadwerkelijk te regeren, terwijl ze “staatsorganen veranderen in werktuigen voor onderdrukking.” Dergelijke krachten zijn een gevaarlijke vijand wiens tijd ten einde loopt, beweerde Orban.

“De progressieve liberalen voelen het gevaar, het einde van dit tijdperk betekent ook hun einde,” betoogde de premier. Hun dominantie zou dit jaar al overwonnen kunnen worden, voorspelde Orban, verwijzend naar de komende verkiezingen voor het Europees Parlement en de Amerikaanse president.

 

“De voorstanders van de oude wereld zitten in Brussel, en hoewel het niet mijn zaak is om me met de Amerikaanse politiek te bemoeien, vrees ik dat ze ook in Washington zitten. Dat is wat we dit jaar doen. Dit jaar zullen we proberen ze te verdrijven,” zei de Hongaarse premier.

“Als God het wil, kunnen we dit jaar een einde maken aan het roemloze tijdperk van de westerse beschaving. We kunnen een einde maken aan de wereldorde die gebouwd is op progressieve liberale hegemonie. De progressieve liberale wereldgeest heeft gefaald. Het gaf de wereld oorlog, chaos, onrust en vernietigde economieën.”

De opkomende wereldorde zal gebaseerd zijn op echte soevereiniteit, waarbij landen worden gedreven door hun werkelijke nationale belangen in plaats van een wereldwijde ideologie, aldus Orban.

“Laat het tijdperk van soevereiniteit aanbreken, laten we teruggaan naar vrede en veiligheid. Laten we Amerika weer groot maken, laten we Europa weer groot maken,” besloot hij.

Via Hal Turner & RT.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/orban-de-wereldorde-gebaseerd-op-liberale-ideologie-heeft-gefaald-en-moet-worden-vernietigd/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...