zaterdag 17 februari 2024

In Frankrijk word je straks na kritiek op mRNA 'vaccins' opgesloten in gevangenis

 vrijdag, 16 februari 2024 10:34   Hits: 5043

 de Russen lachen zich wezenloos Als ze wetten in het leven moeten roepen om te voorkomen dat mensen kritiek hebben, dan zijn we diep gezakt.

Toch is dat precies wat Frankrijk nu doet om ervoor te zorgen dat niemand straks nog iets negatiefs zegt of schrijft over de mRNA 'vaccins'.


Het schijnt dat men in Frankrijk een heel geniepige wet heeft aangenomen zonder dat daar enige ruchtbaarheid aan is gegeven.


Biologe Annelise Bocquet schreef woensdagavond: "Aan mijn internationale vrienden en collega's: vandaag is in Frankrijk een wet aangenomen die elke weerstand tegen mRNA LNP-injecties een 'sektarische afwijking' noemt. Er staat een straf op van maximaal drie jaar gevangenisstraf en 45.000 euro."

Het is straks aan de overheid om te bepalen wat waar is en wat niet. Daarbij zal de overheid zich baseren op de gangbare (=gekochte) wetenschap als waarheid en eenieder die daar vanaf durft te wijken zal in overtreding zijn.

Het is de ergste nachtmerrie voor de vrijheid van meningsuiting en men is bang dat er na Frankrijk meer landen zullen volgen waar men hetzelfde zal proberen erdoor te drukken.

In Frankrijk noemen ze de nieuwe wet de Pfizer wet.
Tegenstanders noemen de wet een schoolvoorbeeld van fascisme. "Overal straffen, disciplineren, dwingen."

De regering geeft als argument dat er een nieuwe pandemie zal komen en dat het land daarop moet zijn voorbereid.

Het wetsvoorstel moet nog door de Eerste Kamer, maar er wordt in Frankrijk gezegd dat de aanhangers van Macron zo hun manieren hebben om wetsvoorstellen er daar door te drukken en dat dit geen enkel probleem zal worden.

Het is meer dan een trieste dag voor Frankrijk. De MSM krijgen straks weer alle ruimte voor de propaganda, maar dit keer zullen de meeste 'vaccin' tegenstanders hun mond dichthouden in Frankrijk.

Een land dat onder volledige controle staat van de WEF lakei Macron. Een lakei die een goede leermeester had die niets liever wil dan een flink deel van de mensheid uitroeien.

Zoals we eerder schreven wordt het volgende toegeschreven aan Attali.

The following statements made in 1981 by Jewish globalist Jacques Attali are taken from Interviews with Michel Salomon - The Faces of the Future, Seghers edition when Attali was a senior adviser to French President, Francoise Mitterand

Uiteraard wordt dit later in alle toonaarden ontkend, want hij zou dit nooit op deze manier gezegd hebben.


                     Jaques Attali, mentor van Macron

    7.2 duizend keer bekeken
     2 jaar geleden  

WHO: Wie zich niet houdt aan NWO zal gedood worden door ‘Ziekte X’

 januari 30, 2024   94

    ITU Pictures from Geneva, Switzerland / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft soevereine naties gewaarschuwd dat staten die weigeren zich aan te sluiten bij de “Nieuwe Orde” van de globalisten de prijs zullen betalen wanneer de zogenaamde “Ziekte X” wordt losgelaten op het publiek, schrijft Hunter Fielding.

Volgens WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus zal de “Nieuwe Wereldorde” worden ingeluid wanneer landen het “Pandemieverdrag” van het VN-agentschap voor “gezondheid” ondertekenen.

Door het verdrag te ondertekenen, zullen landen de Verenigde Naties (VN) en de WHO in staat stellen om een ongekozen wereldregering op te richten.

Onder de voorwaarden van het verdrag moeten landen hun bevoegdheden afstaan aan de VN ten behoeve van de “Nieuwe Orde”.

De WHO eist nu dat alle lidstaten het verdrag ondertekenen om “beschermd” te worden tegen “Ziekte X”.

Wie zich hier niet aan houdt, tekent een doodvonnis voor zijn burgers, waarschuwt Tedros.

Steve Watson en professor Michel Chossudovsky gingen in op deze samenzwering in een artikel dat op 25 januari werd gepubliceerd door het Center for Research on Globalization.

Ze citeren een artikel van Forbes over Ziekte X, die door medische tirannen wordt gebruikt om “de ontwikkeling van tegenmaatregelen aan te moedigen, waaronder vaccins en tests, om in te zetten in het geval van een toekomstige uitbraak.”

Volgens het artikel riep de WHO in november 2022 een groep van meer dan 300 wetenschappers bijeen om Ziekte X te bestuderen.

Deze ziekte, veroorzaakt door een “onbekend pathogeen dat een ernstige internationale epidemie zou kunnen veroorzaken”, heeft naar verluidt een sterftecijfer “dat 20 keer zo hoog is als dat van [het Wuhan coronavirus] (COVID-19).”

 

Tijdens de bijeenkomst van het globalistische World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, benadrukte Tedros dat regeringen zich moeten voorbereiden op de uitbraak van Ziekte X.

Toch gaf het hoofd van de WHO toe dat het momentum voor deze voorbereiding “was vertraagd door vastgeroeste standpunten en een stortvloed aan nepnieuws, leugens en samenzweringstheorieën.”

Volgens Watson en Chossudovsky is deze veronderstelde voorbereiding echter niet voor de hypothetische Ziekte X – maar voor de grotere plannen van de globalisten door middel van het Pandemie Verdrag.

Onder dit verdrag zouden alle acht miljard mensen ter wereld hun gegevens gedigitaliseerd zien en gekoppeld zien worden aan de digitale ID en de digitale valuta van de centrale bank.

“Driehonderd wetenschappers om iets te bestuderen dat onbekend en hypothetisch is?” schreven de twee.

“De media propaganda buzz, die ‘wetenschappelijke opinie’ citeert, is dat ‘Ziekte X is 20 keer gevaarlijker dan COVID-19’.”

“Een hernieuwde 24/7 angstcampagne is gelanceerd, die bericht over een vermeende nieuwe golf van COVID-19 sterfgevallen, terwijl de vloedgolf van oversterfte als gevolg van het COVID-19 ‘vaccin’ volledig wordt genegeerd.”

Volgens de twee werd het idee van Ziekte X tussen 2017 en 2018 voor het eerst ontwikkeld door een WHO-expertcomité bestaande uit virologen en ziekte-experts.

Het werd vervolgens overwogen tijdens twee evenementen in mei 2018 en oktober 2019.

De twee evenementen werden gehouden onder auspiciën van het Johns Hopkins Center for Health Security (JHCHS), met steun van de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF).

Het WHO-expertcomité kwam begin 2018 bijeen in Genève en categoriseerde Ziekte X als een “wereldwijde bedreiging”.

 

Dit werd versterkt tijdens een simulatie die in mei 2018 in Washington D.C. werd gehouden onder de titel “Parainfluenza Clade X”.

Volgens de beschrijving van het evenement “begint het scenario met een uitbraak van een nieuw parainfluenzavirus dat matig besmettelijk en matig dodelijk is, en waarvoor geen effectieve medische tegenmaatregelen bestaan.”

Later dook het idee van Ziekte X opnieuw op tijdens de “Event 201”-tabletopsimulatie.

Het evenement, dat in oktober 2019 werd gehouden in een hotel in New York City, simuleerde de uitbraak van een dodelijke pandemie met een coronavirus.

Deze uitbraak werd vijf maanden later in maart 2020 gedeeltelijk werkelijkheid, toen de WHO de COVID-19 pandemie uitriep.

“Ik verwacht dat we geconfronteerd zullen worden met een pandemie die zich snel ontwikkelt,” zei Dr. Mike Ryan, uitvoerend directeur van het WHO Health Emergencies Program.

Zelfs Microsoft-oprichter Bill Gates, die nauwe banden heeft met Tedros, waarschuwde voor hetzelfde.

De technocraat benadrukte dat terwijl de risico’s op ernstige ziekten door COVID-19 “drastisch zijn afgenomen”, een andere pandemie “zo goed als zeker is.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/who-wie-zich-niet-houdt-aan-nwo-zal-gedood-worden-door-ziekte-x/

 

Zou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)

Toen ik me vorig jaar realiseerde dat de Covid-campagne een angstcampagne was en geen wetenschappelijke of medische campagne, begreep ik dat de operationele agenda geen volksgezondheidsagenda was. Het werd duidelijk dat er een winstagenda was en ook een controle-agenda waarbij burgerlijke vrijheden en hun wettelijke en grondwettelijke bescherming aan de kant werden geschoven, schrijft Paul … Meer lezen overZou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)


Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/zou-het-dan-toch-een-plan-voor-bevolkingsvermindering-kunnen-zijn/

Nigel Farage explodeert op live-tv: ‘Ik wil weten waarom we allemaal zijn voorgelogen over Covid-vaccins!’

 februari 15, 2024  33

   Gage Skidmore / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Ons werd verteld: neem het vaccin, het zogenaamde “vaccin”, dan krijg je geen Covid en ben je niet besmettelijk. “Dat bleek een complete onwaarheid te zijn,” zei Nigel Farage op GB News.

 

Er werd ons verteld dat het vaccin veilig was en dat er oudere mensen waren die al zeven zogenaamde vaccinaties hadden gehad. Normaal gesproken neem je één prik en ben je voor de rest van je leven beschermd, zei Farage.

“Ik wil weten waarom er tegen ons is gelogen. Ik wil weten waarom ze kinderen in de basisschoolleeftijd probeerden te vaccineren terwijl COVID bijna geen bedreiging voor hen vormde.” Nigel Farage zegt: “Richard Tice heeft absoluut gelijk als hij oproept tot een openbaar onderzoek naar het COVID-vaccin.”

'I WANT KNOW WHY WE WERE LIED TO. I WANT TO KNOW WHY THEY WERE TRYING TO VACCINATE KIDS OF PRIMARY SCHOOL AGE WHEN COVID POSED ALMOST NO THREAT TO THEM.'@NIGEL_FARAGE SAYS 'RICHARD TICE IS ABSOLUTELY RIGHT' ABOUT CALLING FOR A PUBLIC INQUIRY INTO THE COVID VACCINE. PIC.TWITTER.COM/N22P9H27TR

— GB NEWS (@GBNEWS) FEBRUARY 13, 2024

Hij roept op tot een grootschalig onderzoek naar de schade die het vaccin heeft aangericht. Farage wees erop dat een “alarmerend aantal” mensen – vooral jonge mannen – myocarditis en andere hartaandoeningen opliepen.

“Ik wil weten waarom er tegen ons is gelogen,” zei de politicus. “Ik wil weten waarom ze kinderen probeerden te vaccineren. Kinderen in de basisschoolleeftijd.”

Boris Johnson heeft een draconisch systeem ingevoerd: als je je niet laat vaccineren, vermoord je je grootouders. Het bleek allemaal helemaal niet waar te zijn, benadrukte Farage, die opnieuw opriep tot een uitgebreid onderzoek.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nigel-farage-explodeert-op-live-tv-ik-wil-weten-waarom-we-allemaal-zijn-voorgelogen-over-covid-vaccins/

 

Vrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerden

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen waar we nauwelijks iets over horen, maar die wel eens interessante en belangrijke maatschappelijke trends zouden kunnen worden. Ik stuitte bij toeval op een artikel dat mij enerzijds verbaasde, maar anderzijds niet echt een verrassing is, schrijft Niki Vogt. Het bericht is getiteld “Vaccinates Women are now lying about their … Meer lezen overVrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerden

https://www.frontnieuws.com/vrouwen-verzwijgen-vaccinatie-vanwege-slechte-huwelijkskansen-pure-dating-app-voor-ongevaccineerden/

Aangifte tegen minister De Jonge wegens zware mishandeling door schuld


Trainer en motivational speaker Youri Hazeleger 
heeft aangifte gedaan tegen demissionair minister Hugo de Jonge. Hij beroept zich daarbij op meerdere artikelen van het (Nederlandse) Wetboek van Strafrecht.

Ten eerste: artikel 207a, bedrieglijke handelingen bij geneesmiddelen. Hazeleger noemt het opzettelijk achterhouden van mogelijke bijwerkingen van de coronaprik en de kans op de mogelijke bijwerkingen.

Zware mishandeling door schuld

Ten tweede: artikel 326, valsheid in geschrifte. Hazeleger doelt hierbij op het opzettelijk verstrekken van onjuiste informatie met betrekking tot het tegengaan van transmissie met behulp van de coronaprik.

Ten derde: artikel 307, zware mishandeling door schuld. Hier gaat het om het opzettelijk achterhouden van mogelijke bijwerkingen, het opzettelijk en impliciet dwingen en het opzettelijk verstrekken van onjuiste informatie met betrekking tot de coronaprik. Dit heeft bij vele mensen in Nederland geleid tot zware mishandeling door schuld.

En tot slot: artikel 365, misbruik van gezag. In dat artikel staat: “De ambtenaar die door misbruik van gezag iemand dwingt iets te doen, niet te doen of te dulden, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie.”

Onderbouwing

In zijn onderbouwing van de aangifte verwijst hij naar een aantal uitspraken die De Jonge heeft gedaan. Zo zei de minister op 24 december 2020: “Het enige wat wij hoeven te doen is even een prikkie halen. En dan een beetje nuffig zitten zeggen ‘nou, dat moet ik nog maar even zien, of ik dat wel wil’, ja dat kan natuurlijk niet.”

Op 8 maart 2021 sprak De Jonge tijdens de persconferentie de woorden: “Nee, nee, ik heb helemaal geen begrip voor mensen die zich niet willen laten vaccineren. Nul begrip, nul begrip.”

Hij zei ook dat ‘de bijwerkingen natuurlijk toenemen naarmate je meer prikken hebt gehad’.

De minister sprak verder van ‘een epidemie van de ongevaccineerden’ en zei dat het ‘moeilijk is om begrip te hebben voor ongevaccineerden’.

Op 14 december 2021 beweerde De Jonge tijdens de persconferentie: “Vaccinatie beschermt jezelf en de mensen om je heen tegen het virus en is verantwoord en veilig.”

Op 11 oktober 2022 bevestigde Janine Small van Pfizer dat het coronavaccin nooit is getest op het voorkomen van overdracht van het virus. 

Vorig jaar bevestigde het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) dat de COVID-19-vaccins niet zijn toegelaten op de markt voor beheersing van besmetting en het voorkomen of verminderen van besmettingen.

Vorige maand stemde het CDA van De Jonge tegen een motie van Pepijn van Houwelingen over een onderzoek naar een mogelijk verband tussen coronavaccinaties en gezondheidsschade.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Vóór de pandemie van 2020 stierven tientallen topmicrobiologen onder mysterieuze omstandigheden

In de jaren voorafgaand aan de coronapandemie overleden een aantal topmicrobiologen onder mysterieuze omstandigheden.

Eén van hen deed biologisch onderzoek dat soms werd gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Defensie en gezondheidsinstituut NIH.

Hij was expert op het gebied van de immuunrespons op infectie en had recentelijk onderzoek gedaan naar verschillende virussen, waaronder hiv, ebola, herpes en influenza.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onder verdachte omstandigheden

Het lichaam van professor Wiley werd een maand na zijn verdwijning uit de rivier de Mississippi gehaald.

Ook andere vooraanstaande biologen stierven onder verdachte omstandigheden. Het ging om wetenschappers die gespecialiseerd waren in infectieziekten en ziekten zoals miltvuur en aids, en het sequencen van DNA.

Bioterrorisme

Terwijl het dodental opliep, werd er een link gelegd met onderzoek naar wapens. Van 2001 tot 2005 zijn er bijvoorbeeld maar liefst 40 prominente microbiologen overleden. Sommigen van hen werden gevonden in de kofferbak van een auto, terwijl anderen met hun auto tegen een boom waren gebotst. Achteraf bleek dat hun remleidingen waren doorgesneden.

Al deze microbiologen werkten voor de overheid of overheidscontractanten aan projecten rond bioterrorisme of grieppandemieën.

Volgens dr. David Martin werden de coronaplannen 56 jaar geleden al gesmeed.

In onderstaande video praat journalist Ivory Hecker met collega Elizabeth Lane over de mysterieuze sterfgevallen:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit kosten boodschappen in Moskou: ‘We worden genaaid’

 

Tucker Carlson heeft een video op zijn website geplaatst waarin hij een bezoek brengt aan een supermarkt in Moskou.

Ons is verteld dat de sancties tegen Rusland een verwoestend effect hebben gehad op de Russische economie, schreef Carlson bij de video. De situatie is heel anders dan ons wordt voorgehouden.

In de supermarkt kon hij kiezen uit talloze producten, die bovendien veel goedkoper waren dan in de Verenigde Staten. Daar is hij per week ongeveer 400 dollar kwijt aan boodschappen. In Moskou betaalde hij omgerekend slechts 104 dollar voor zijn weekboodschappen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is zo belangrijk

FVD-leider Thierry Baudet vindt het een geweldig filmpje. “Dit is zo belangrijk. Mensen moeten deze realiteit onder ogen zien: massamigratie, klimaatbeleid, eindeloze oorlogen en de oppasstaat verwoesten onze economie en jij betaalt de prijs,” benadrukt hij.

Journalist Eric van de Beek reageert: “Tucker Carlson blijft zich verbazen. In een Moskouse supermarkt is alles veel goedkoper én zijn producten van een betere kwaliteit dan in de VS.”

Mensen die ons haten

Dat de situatie in het Westen anders is dan in Rusland, is het gevolg van doelbewuste keuzes die worden gemaakt door mensen die ons haten, merkt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek op.

Arts Paul van Hoek stelt: “We worden genaaid.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...