zaterdag 27 april 2024

Het lijken net mensen met het IQ van een banaan

vrijdag, 26 april 2024 10:25

iqbanaanAlles en iedereen moest van het gas, want elektriciteit zou de toekomst zijn.
Nu moet de nieuwbouw noodgedwongen toch huizen gaan bouwen met een gasaansluiting omdat het stroomnet vol zit.
De wet van Murphy is steeds meer van toepassing op ons eens mooie landje aan de zee.


De wet van Murphy, toegeschreven aan Edward A. Murphy (1918–1990), luidt "if there's any way they can do it wrong, they will" (als er een manier is waarop ze het verkeerd kunnen doen, zullen ze dat ook doen) of ook wel "Anything that can go wrong, will go wrong" (alles wat fout kan gaan, zal fout gaan).

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Murphy’s Law van toepassing is op ons land.

Er zijn eigenlijk maar bitter weinig dingen die wel goed gaan en wanneer dingen wel goed gaan dan is dat waarschijnlijk omdat de politiek zich er niet mee heeft bemoeid.

De vraag die zich dan ook aandient is of de mensen die ons regeren inderdaad gemiddeld beschikken over het IQ van een banaan of dat er toch sprake is van een groter plan.

En dat laatste blijkt inderdaad het geval, ook al vindt de AIVD dat niet leuk.

Politici zijn in de meeste gevallen al lang niet meer de vertegenwoordigers van het volk.

Zij vertegenwoordigen andere partijen, waarvan de WEF de meest bekende is.

De WEF behoort toe aan de inmiddels welbekende sekte en deze heeft als filosofie dat alles eerst vernietigd dient te worden, voordat er een nieuwe wereld gebouwd kan worden.

Al langere tijd zijn wij slachtoffer van een occulte oorlog tegen onze beschaving. Een satanische oorlog, uitgevoerd door een sekte die als doel heeft om de mensheid tot slaaf te maken.

Hierna volgen tien manieren waarop zij de wereldmacht willen grijpen en de rest van de mensheid onderwerpen aan hun wil. Het is geen volledige lijst, maar wel één waardoor je begrijpt welke rol het coronavirus speelt bij dit alles.

Immigratie

Dit is een proces waarbij de mensheid opnieuw wordt geprogrammeerd als slaven. In de protocollen (handleiding van de satanische sekte) staat beschreven: “Wij zullen iedere collectieve kracht vernietigen, behalve die van onszelf”.

Deze collectieve kracht van de mensheid bestaat uit vier pilaren. Pilaren waarop de identiteit van de mens rust. Deze vier pilaren zijn ras, religie, natie en familie. Twee van deze elementen worden direct ondermijnd door immigratie, namelijk ras en natie en de andere twee indirect. Wat de doelstelling van immigratie is wordt meer dan duidelijk omschreven in het werk van vrijmetselaar en held van de Europese Unie, graaf Richard Coudenhoven-Kalergi.

Ziek maken en houden van de bevolking

Dit doen ze op allerlei manieren, onder andere via vaccinaties, chemtrails en fluoride. Daarnaast hebben we natuurlijk de farmaceutische industrie die medicijnen voorschrijft waardoor mensen weer andere medicijnen nodig hebben om de bijwerkingen te bestrijden. Je zult nooit genezen door deze medicijnen, maar van de ene in de andere ziekte/kwaal rollen.

Controle over informatievoorziening

Mainstream media en hoger onderwijs zijn inmiddels instrumenten voor mind control geworden. Door middel van censuur en politieke correctheid worden gedachtenmisdaden bestraft.

De grootst mogelijke onzin kan door media worden verspreid met als doel dat wij gaan twijfelen aan onze eigen realiteit. Een voorbeeld van dergelijke onzin is het 9/11 verhaal van een vliegtuig dat het Pentagon zou zijn binnengevlogen.

In de praktijk blijkt iedere keer dat dit concept werkt met als gevolg dat je steeds krankzinnigere dingen ziet gebeuren. Zoals een overheid die miljarden subsidies gaat verlenen aan iets dat het klimaat moet beteugelen en dan blijkt dat dit nog veel meer belastend is voor het klimaat en milieu dan het origineel.

Het geloof in al deze onzin gaat zelfs zo ver tegenwoordig dat er zelfs mensen zijn die Jesse Klaver en Rob Jetten serieus nemen.

Het veelvuldig gebruik van false flag operaties.

Deze worden gebruikt voor velerlei doeleinden. Bijvoorbeeld voor het rechtvaardigen van een oorlog zoals bij 9/11. Het ontwapenen van een bevolking zoals bij de schietpartij in Christchurch. Het ontketenen van rassenoorlogen zoals in het geval van George Floyd. Het coronavirus als een manier om de vrijheid van het volk drastisch te verminderen. Gevolg van die false flag operaties is onder andere het massaal observeren van de bevolking via CCTV, internet en smartapparaten in de “strijd tegen terrorisme” en straks in “de strijd tegen het virus”.
Satanisme in de entertainment industrie

Je hoeft maar heel even te kijken naar producten van de entertainment industrie om te constateren dat het satanisme, het occulte en de seksuele verdorvenheid er vanaf druipt. De meeste van de “grote sterren” zijn allemaal aanbidders van satan. Het succes dat zij hebben is zeker niet alleen gebaseerd op talent, maar op het feit dat ze hun ziel hebben verkocht aan de duivel.

Met iedere dag die voorbijgaat reflecteert onze cultuur en entertainment de kenmerken van een satanische sekte.

Agenda21 en 2030 Agenda

Een letterlijk duivels plan, waarbij de mens verantwoordelijk wordt gesteld voor de niet bestaande opwarming van de aarde en waarbij diezelfde mens zich steeds schuldiger moet gaan voelen, omdat de mens de grootste veroorzaker van alle ellende op klimaatgebied is.

Ook deze enorme hoax is niets anders dan een geniepige manier om volledige controle te krijgen over iedere economische ontwikkeling en de planeet voor zichzelf te houden en de resterende mensheid onder te brengen in pakhuizen in megasteden. Een voorbeeld van een dergelijke megastad van de toekomst is Nederland.

Verdeel en heers

Ervoor zorgen dat de bevolking tot op het bot verdeeld raakt in een links/rechts strijd waardoor ze elkaar praktisch de hersens in slaan, terwijl de werkelijke veroorzakers van alle kwaad buiten schot blijven.

Je ziet dat uiteraard heel sterk in Amerika met de Republikeinen en de Democraten en ook bij ons beginnen die links/rechts tegenstellingen zich steeds duidelijker af te tekenen.

De sekte beschikt over talloze professionele krachten op internet die er van alles aan doen om het publiek of naar links of naar rechts mee te sleuren. Ook roepen zij vaak mensen op om te gaan protesteren of bepaalde acties uit te voeren, terwijl ze zelf nooit meedoen.

Gezin en huwelijk

Alles wat tot voor kort nog als normaal en waardevol werd beschouwd is inmiddels verleden tijd geworden. De mensheid wordt overspoeld door porno, seksuele "bevrijding", homoseksualiteit en ontelbare nieuwe geslachten (genders).

Het gezin wat ooit de hoeksteen van de samenleving was, bestaat nog nauwelijks en kinderen groeien op in een dystopische wereld waarin ze geforceerd op jonge leeftijd met allerlei seksvoorlichting te maken krijgen en waarin ze niet meer weten of ze nu een jongetje of een meisje zijn of iets daartussen in. En sinds kort een wereld waarin ze op stippen op het schoolplein mogen staan.

Kloof tussen arm en rijk

Voor onze ogen zien we op dit moment dankzij de virus false flag operatie de vernietiging van de middenklasse. Alle geld dat ongelimiteerd wordt bijgedrukt door de centrale banken van de sekte komt terecht bij de 1 procent die steeds rijker worden.

Overal ter wereld gaan nu mensen de straat op die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en dat is nog vóór de geplande hongersnoden zijn begonnen.

Aanval op de blanke man

Er staat geen ras meer onder vuur dan het blanke Europese ras. Alles wat slecht en verrot is in deze wereld is tegenwoordig terug te leiden naar een blanke. Zo zie je personeelsadvertenties verschijnen waar ze liever wat dan ook hebben, als het maar geen blanke man is.

Men heeft liever iemand met een beperking, een transgender, een donkergekleurde lesbische bodybuilder of wat dan ook, zolang het maar geen blanke man is.

Alle bovengenoemde factoren en nog een aantal meer, spelen op dit moment allemaal tegelijk. Alles gaat in sneltreinvaart en net als je denkt dat je je gedachten weer een beetje op een rij hebt, gebeurt er weer iets onverwachts.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Als het ‘coronavirus’ een biowapen is, hoe zit het dan met de ‘vaccins’?

zaterdag, 27 april 2024 14:58

coronavirus biowapenDit is de vraag die een Amerikaanse immunoloog stelt in een door hem gepubliceerd wetenschappelijk artikel.

Want als het virus een biowapen is, wat zijn de ‘coronavaccins’ dan?

Alles ging in grote haast tijdens de corona neppandemie.


Hoewel de ingewijden volledig op de hoogte leken te zijn van de dingen die zouden komen, was het grote publiek totaal onvoorbereid.

Mensen werden bang gemaakt en stroopten vol vertrouwen hun mouwen op.

Maar, wat zijn die ‘vaccins’ eigenlijk als het coronavirus zelf een biowapen is?

Bovenstaand artikel is al geschreven en gepubliceerd in 2021 en daarin stelt de Amerikaanse immunoloog Bart Classen het volgende:

Velen hebben beweerd dat de uitbraak van COVID-19 het resultaat is van het bewust verspreiden van een op virussen gebaseerd biowapen.

Er zijn vaccins tegen COVID-19 ontwikkeld en er is een beleid van universele immunisatie opgestart zonder rekening te houden met het feit dat het virus een biowapen kan zijn.

Het potentiële risico op een catastrofe bestaat gedeeltelijk omdat alle vaccins het spikeiwit bevatten en/of het mRNA/DNA dat codeert voor het COVID-19 geassocieerde spikeiwit.

Deze vaccins werden ontworpen en op de markt gebracht met weinig kennis over hoe het spikeiwit of zijn nucleïnezuur ziekte veroorzaakt en zonder kennis over de nadelige effecten van de vaccins op lange termijn.

In dit artikel worden veel van de mogelijke risico's op lange termijn besproken die het gevolg kunnen zijn van het ontvangen van een van de COVID-19 vaccins.

Dat is de inleiding van de Amerikaanse immunoloog Bart Classen.

Voor wie het artikel wil lezen kan dat hier doen.

Zijn conclusie zijn onder andere als volgt.

De nieuwe COVID-vaccins creëren potentiële gevaren die erger zouden kunnen zijn dan de COVID-19 infecties.

Als de COVID-19 epidemie inderdaad het resultaat is van een biowapenaanval vanuit de Amerikaanse overheid, zoals de miltvuuraanval in 2001, dan zouden één of meer van de COVID-vaccins ook biowapens kunnen zijn.

Tot zover Bart Classen.

Als je dan bedenkt dat de coronapandemie lang geleden is gepland, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat er sprake is van een biowapen.

We zien in 2010 hoe de Joodse futuroloog Peter Schwarz namens de niet zo Amerikaanse Rockfeller familie komt met het inmiddels beruchte Lockstep Scenario. Het scenario waarbij de wereld te maken krijgt met een pandemie en waarbij ongeveer de complete aardbol in een lockdown situatie terechtkomt. Alsof men toen in een glazen bol kon kijken, zo precies komt dat scenario nu uit.

Wanneer je dan ook nog eens de openlijke voorspelling via de Olympische Spelen openingsceremonie neemt in 2012 in Groot-Brittannië dan moet iemand van goede huize komen om ons ervan te overtuigen dat dit alles op louter toeval berust.

De openingsceremonie hebben we vaker laten zien omdat nergens meer duidelijk wordt dat men precies wist wat er zou komen omdat de voorbereidingen van de covid-91 false flag operatie toen al in volle gang waren.

Een false flag operatie, omdat het een aanval is van gekochte overheden (build back better) op het eigen volk. Een ergere vorm van landverraad bestaat er niet. De door het volk "gekozen" vertegenwoordigers die hen verraden waar ze bij staan.

Kijk nogmaals naar de openingsceremonie en je ziet het jaar 2020 voorbijkomen. Alleen was het toen 2012.



Videolink

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

In het nieuwe EU-strategiedocument speelt het klimaat plotseling geen rol meer

april 27, 2024    2

   European Parliament / Wikipedia / (CC BY 2.0 DEED)

Onder de titel “Mijn Agenda voor Europa” plaatste de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen in 2019 de Europese Green Deal bovenaan haar “Politieke Richtsnoeren voor de toekomstige Europese Unie 2019-2024.” Hierin is “het bouwen aan een klimaatneutraal, groen, eerlijk en sociaal Europa” de topprioriteit van de EU – met alle bijbehorende consequenties. Er is nu echter een welkome ommekeer, die ook het masker van het gezicht van de EU rukt, schrijft Florian Machl.

Een persbericht van de partij Menschen-Freiheit-Grundrechte (MFG)

Von der Leyen’s klimaatagenda en de gevolgen daarvan waren en zijn voor ons allemaal voelbaar: voortdurende verhogingen van de CO2-belasting en daarmee van de prijzen van goederen en energie, de aantasting van onze bossen door windturbines, de e-auto-gekte, het verbod op verbrandingsmotoren, de dreiging van een kerosinebelasting die vakanties steeds duurder zal maken en vele andere verschrikkingen zijn de erfenis van von der Leyen’s beleid.

Maar nu blijkt dat het erop neerkomt dat alle dreigende doemscenario’s overdreven, verzonnen en gelogen waren – dat is de conclusie die je moet trekken als je von der Leyen’s prioriteitenlijst voor de jaren 2024-2029 doorneemt, die uitlekte in de aanloop naar de EU-verkiezingen. Want het gaat vooral over buitenlands beleid, defensie, bewapening, veiligheid en migratie. Klimaatverandering speelt vrijwel geen rol – ondanks jaren van door de media opgeklopte klimaatpaniek inclusief het onvermijdelijke einde van de wereld.

De enige vermelding van “milieu” (“environment”) in het nieuwe strategiedocument is dat de EU een “business-friendly environment” dus een “bedrijfsvriendelijk milieu” wil creëren – wat dat ook moge betekenen. Geen 1,5-graden doelstelling meer, geen verboden meer, geen klimaattarieven meer – niets: “Wat nu? Zal de wereld toch niet vergaan, zoals nog maar een paar maanden geleden werd voorspeld, zullen we niet binnen afzienbare tijd verdorren of verdrinken?” vraagt Joachim Aigner, parlementslid en MFG Oostenrijks partijvoorzitter, verbaasd.

 

Er is geen andere manier om het te zeggen: we zijn allemaal bedrogen en voor de gek gehouden. Plotseling speelt het klimaat geen rol meer. In plaats daarvan wordt het volgende mediavarken door Europa gejaagd. Opnieuw gaat het erom welke industrie het meeste geld kan verdienen. Na het coronavirus en het klimaat is het nu duidelijk oorlogszucht.”

Als er nog meer bewijs nodig was: deze EU is in alle opzichten en ook moreel aan het eind van haar Latijn.” – LAbg. Joachim Aigner, MFG-Oostenrijk Federale Partij Voorzitter

Het is nu duidelijk dat “Flinten-Uschi” haar klimaatproject waarschijnlijk zal moeten opgeven voor haar tweede ambtstermijn, die ze zo graag wil bereiken. In april 2022 bevestigde von der Leyen haar vastberadenheid om haar “Green Deal” zonder mitsen en maren uit te voeren. Daar is nu niets meer van te merken – trouw aan het motto “Wat doen mijn principes van gisteren ertoe.”

Onlangs nog waren “zelfs de oorlog en de pandemie van minder belang dan de klimaatuitdaging,” zei von der Leyen in een interview met het Belgische tijdschrift “Wilfried”. Met andere woorden: het gaat altijd om het geld, dat staat altijd voorop. “Wie er ook betaalt, von der Leyen gooit alle principes overboord voor de verkiezingen. Het ging niet om het algemeen belang in 2019, noch in 2024. Alle partijen en de media spelen weer mee,” zegt Joachim Aigner.

Deze ontwikkeling is de afgelopen jaren keer op keer waargenomen – zelfs de “dodelijke” coronavirus pandemie verdween van de ene op de andere dag in het niets, ondanks dezelfde of zelfs hogere infectiecijfers als tijdens de lockdowns. Je zou er bijna om kunnen lachen als deze hele waanzin geen honderden miljarden euro’s had gekost. Conclusie Joachim Aigner: “Als er nog bewijs nodig was: deze EU is in alle opzichten en ook moreel ten einde.”

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/in-het-nieuwe-eu-strategiedocument-speelt-het-klimaat-plotseling-geen-rol-meer/

Weinig mensen willen zonnepanelen op daken – maar binnenkort is het een EU-verplichting

 april 25, 2024   50

 

    Pujanak / Wikimedia / (Public Domain)

Na een kortstondige trend is de interesse van huiseigenaren in zonne-energie op het dak in de EU sterk bekoeld. Het antwoord uit Brussel zijn verplichte richtlijnen. Over vijf jaar zullen bijna alle daken bedekt zijn met zonnepanelen.

Onlangs werd, als onderdeel van de ‘green deal’ van de EU, de zogeheten EPBD-richtlijn goedgekeurd door zowel het Europees Parlement als de Raad van de Europese Unie. Tegen de achtergrond van de vermeende klimaatdreiging stelt deze richtlijn uitgebreide eisen aan het energiegebruik van gebouwen om de uitstoot van de vastgoedsector te verminderen, schrijft Mats Dagerlind.

Een van de vele eisen is dat vrijwel alle gebouwen een dak met zonnepanelen moeten hebben. En het zal snel gaan – over vijf jaar behoren dakpannen, teerzeil, metaalplaten en graszoden tot het verleden.

Eerst openbare gebouwen, dan huizen

Volgens de richtlijn zullen grotere openbare gebouwen het eerst aan de beurt zijn. Particulieren die een nieuw huis willen bouwen, krijgen als eerste te maken met de zonne-energieverplichting, terwijl bestaande huiseigenaren een iets langere uitstelperiode kunnen krijgen.

Om waar voor je geld te krijgen, is het aan te raden om je huis te bouwen op een vrije locatie met veel zonuren. Anders kan het een dure aangelegenheid worden.

“Dit geldt zowel voor appartementencomplexen als voor vrijstaande huizen,” legt Tobias Walla, staatssecretaris bij het ministerie van Klimaat en Bedrijfsleven, die verantwoordelijk is voor de implementatie van de richtlijn in Zweden, uit aan DN.

Onduidelijke formulering kan vrijstelling geven

Volgens de richtlijn moet het “technisch geschikt en economisch en functioneel haalbaar” zijn. Anders kan er een vrijstelling worden verleend. Zweden implementeert dit soort richtlijnen meestal te veel en Zweedse huiseigenaren moeten zich erop voorbereiden dat er een klein oog van een naald komt voor degenen die de richtlijn willen omzeilen, aldus de richtlijn.

 

Hoe klein, valt nog te bezien wanneer de richtlijn in het voorjaar van 2026 in Zweden wordt geïmplementeerd. Hoe strikt of ruimhartig deze formulering moet worden geïnterpreteerd is iets dat “moet worden geanalyseerd,” zegt Tobias Walla.

Problemen met de stabiliteit van het elektriciteitsnet

Op nationaal niveau kan de massale implementatie van dit soort zonne-energie problemen veroorzaken met de stabiliteit van het elektriciteitsnet. Het compenseren van een sterk toegenomen aandeel zonne-energie in de elektriciteitsmix, dat sterk fluctueert afhankelijk van de bewolking, zal een uitdaging zijn.

Hoe Zweden en andere EU-landen deze kwestie gaan oplossen, kan geen enkele besluitvormer vandaag beantwoorden. Het is aan de technici om dit gaandeweg op te lossen.

Zelfs de zonne-energiesector is niet helemaal positief

Huiseigenaren worden verondersteld gematigd enthousiast te zijn om voor de hand liggende redenen, maar zelfs de fotovoltaïsche industrie is niet helemaal voor de verplichte richtlijn. “De ‘zure prijs’ van elektriciteit zette veel huiseigenaren er aanvankelijk toe aan om te investeren in zelf opgewekte zonne-energie, maar de hausse die tot 2023 duurde, is nu weggeëbd.

Tegen 2024 zal het aantal geïnstalleerde fotovoltaïsche systemen naar verwachting zijn gehalveerd. Maar het idee is dat de verplichting van de EU om de marktkrachten buiten spel te zetten daar verandering in zal brengen.

“Er zou een opleving moeten zijn,” vertelt Anna Werner, CEO van de Zweedse zonne-energievereniging, aan DN.

Tegelijkertijd is Werner niet helemaal voor de totalitaire geur van de richtlijn. “Het zou beter zijn geweest als de EU zich had gericht op het stimuleren van EU-burgers in plaats van hen te dwingen installaties te kopen,” zegt ze.

 

“Het zou ook slimmer zijn geweest om de eis zo op te stellen dat elke huiseigenaar evenveel elektriciteit moet produceren als hij verbruikt. Dan hadden ze ervoor kunnen kiezen om zonnepanelen op hun dak, gevel of land te plaatsen – of aandeelhouder te worden in een zonne- of windmolenpark,” zegt ze.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/weinig-mensen-willen-zonnepanelen-op-daken-maar-binnenkort-is-het-een-eu-verplichting/

De aantallen zijn in ons voordeel

 april 27, 2024   10  

 

   Forest & Kim Starr / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Voor mij is het niet moeilijk om te zien wat de echte machthebbers van de wereld proberen te bereiken. Ze proberen meer macht en controle voor zichzelf te krijgen. In feite hebben ze dit doel al grotendeels bereikt. De angstaanjagende gedachte is dat ze nog lang niet klaar zijn.

We weten dat ze nog niet klaar zijn omdat hun meest in het oog springende initiatief op dit moment hun zoektocht is om de ergernissen van “misinformatie” en “desinformatie” te slopen, schrijft Bill Rice.

De correcte definitie van misinformatie/disinformatie is elke uiting die in twijfel trekt wat volgens gezaghebbende figuren de waarheid is.

De echte machthebbers in de wereld willen niet dat hun uitspraken in twijfel worden getrokken, omdat dit een groot risico zou vormen voor hun voortdurende heerschappij en hun vermogen om talloze programma’s te implementeren die de menselijke vrijheid voor eens en voor altijd de kop indrukken.

Zolang overtuigende dissidenten niet viraal gaan, weten de Powers that Be dat ze hun doelen zullen bereiken, namelijk een autoritaire wereldregering die veel dichter in de buurt komt van de communistische utopie die denkers en tirannen als Marx, Mao en Lenin voor ogen hadden.

Maar echt communisme is ook niet het werkelijke doel, want het communisme zou iedereen gelijk maken. De moderne vorm van communisme, niet anders dan alle voorgaande vormen van communisme, zorgt ervoor dat ’s werelds eliteorganisaties ultramachtig blijven terwijl het proletariaat om kruimels zal bedelen.

Wie zijn ’s werelds eliteorganisaties?

Dit zijn alle belangrijke organisaties – degenen met grote invloed (en politiestaat macht) – inclusief alle regeringsinstanties en departementen en internationale regeringsorganisaties zoals de VN, WHO en Europese Unie.

Het zijn ook alle grote “vriendjes”-bedrijven die profiteren van nauwe banden met de overheid en niet-gouvernementele organisaties.

Plus stichtingen zoals de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en de Rockefeller Foundation, die meer geld hebben dan vele naties en zeker meer ideologische betrokkenheid om hun middelen in te zetten om hun agenda’s te implementeren.

Een eenvoudige methode om de establishment organisaties te definiëren zou zijn om simpelweg de belangrijkste geautoriseerde narratieven van de wereld te identificeren en je vervolgens af te vragen welke organisaties deze initiatieven ijverig ondersteunen (aka “The Current Thing”).

In de afgelopen vier jaar zou elke organisatie die luidkeels alle Covid protocollen steunde een voorbeeld zijn van “gekaapte” organisaties die enthousiast het Huidige Ding steunden.

Maar diezelfde organisaties steunen ook alle andere opkomende politieke bewegingen, zoals de strijd tegen de (vermeende) door de mens veroorzaakte klimaatverandering, talloze oorlogen of “interventies” om de “democratie” te bevorderen, digitale valuta van centrale banken en steeds meer mRNA-“vaccins.”

Verder is het duidelijk dat deze zelfde organisaties initiatieven steunen die ontworpen zijn om lang geaccepteerde culturele normen in diskrediet te brengen ten gunste van meer “progressief” denken dat genderomkering, rassengrieven, LGBT+ initiatieven normaliseert, of elke hervorming die “diversiteit, inclusie of gelijkheid” bevordert.

Het bevorderen van beleid dat massale illegale immigratie veel gemakkelijker te realiseren maakt, is ook een cruciaal programma geworden van de gevestigde machthebbers op onze planeet.

 

Ik geloof dat de bovenstaande samenvatting een accurate inschatting geeft van de staat van de wereld op dit moment.

Ik merk ook op dat het een onbetwistbare waarheid is dat elk programma van deze establishment organisaties de wereld donkerder heeft gemaakt, met toekomstige ontwikkelingen gepland door onze leiders die gegarandeerd de levenskwaliteit zullen verminderen voor kinderen of jonge volwassenen die misschien nog 50 tot 80 jaar zullen leven.

Op dit moment bijvoorbeeld beraadslagen ongekozen afgevaardigden die zitting hebben in de Wereldgezondheidsorganisatie in het geheim over een nieuw gezondheidsverdrag en over wijzigingen in “internationale regels” die de komende decennia invloed zullen hebben op vrijwel elke burger op deze planeet.

Het saillante punt over de WHO is dat dit agentschap aantoonbaar en rampzalig fout zat met elk beleid en elke richtlijn die het uitvaardigde over de reactie op Covid-19.

Een andere manier om de leden van de gevestigde heersende klasse te identificeren is door simpelweg diegenen te identificeren die er spectaculair naast zaten in elke belangrijke kwestie van onze tijd. Dit zijn de mensen en organisaties die op zoek zijn naar nog meer macht en controle.

Wie zal er uiteindelijk zegevieren?

Het goede nieuws is dat onze kant – zij die nog steeds geloven in menselijke vrijheid – veel groter is dan de groep die duidelijk tegen ons is.

Hierboven heb ik veel van ’s werelds gekaapte organisaties opgesomd. Deze organisaties worden bemand door waarschijnlijk een paar honderdduizend leiders die toegewijd zijn aan het ondersteunen van de snode en vrijheidsondermijnende componenten van “Het Huidige Ding”.

Zoals ik hieronder zal laten zien, zijn er zeker meer dan tientallen miljoenen burgers die zich identificeren met “onze kant”.

Het slechte nieuws is dat de vijanden van vrijheid – de aanbidders van Big Brother – alle instellingen en organisaties in de wereld controleren die er echt toe doen.

Degenen die geprobeerd hebben om al deze organisaties in handen te krijgen – van het CDC, het leger, de Federal Reserve, het WEF en de mainstream pers – zijn niet aan deze projecten begonnen om zichzelf te vermaken. Ze deden dit met een reden. Deze reden? Ze wilden deze organisaties gebruiken om hun doelen te bevorderen/bereiken.

Om specifieker te zijn, ze moeten geweten hebben dat als ze al deze organisaties in handen zouden krijgen, het bijna onmogelijk zou zijn voor burgers om hun plannen tegen te houden.

Onze kant heeft eigenlijk een groot numeriek voordeel
Toch zijn de toegewijde generaals en stafofficieren die streven naar nog meer wereldwijde controle over de massa’s… in de minderheid door mensen die hun programma’s verwerpen.

Ik werk momenteel aan een zakelijk idee dat een aanvulling kan zijn op de dissidente klasse van onafhankelijke schrijvers of “burgerjournalisten” in de alternatieve media en op Substack.

Tijdens het werken aan dit project ben ik erg geïnteresseerd in het peilen van de grootte van de markt voor inhoud die resoneert met de wereldbevolking die vrijheid nog steeds waardeert. Dit zou de groep burgers zijn die sceptisch staat tegenover de geautoriseerde verhalen en waarde hecht aan (echte) “waakhond”-journalistiek.

Ik schat dat er tientallen miljoenen mensen zijn die denken zoals ik, mensen die alle doelen van het WEF, Davos en de WHO zouden willen tegenhouden.

De Tucker Carlson metriek

Misschien is de eenvoudigste manier om de omvang van deze markt in te schatten het publiek van een van ’s werelds bekendste “tegendraadse journalisten”, Tucker Carlson, te onderzoeken.

Voordat Carlson werd ontslagen door Fox News, trok zijn nachtelijke nieuwsshow routinematig vier miljoen kijkers per avond en was daarmee het best bekeken nieuwsprogramma in Noord-Amerika. In de loop van een maand trok de show misschien wel 10 miljoen kijkers.

Zoals we allemaal weten, werd Carlson ontslagen omdat hij inhoud produceerde die extreem populair was bij miljoenen volwassenen. Maar Carlson verdween niet of stopte niet met het produceren van “taboe” commentaar en nieuwssegmenten, hij verhuisde gewoon naar Twitter (nu X) en bleef precies hetzelfde doen.

Carlson’s interview met Vladimir Poetin werd meer dan 150 miljoen keer bekeken en zijn verschillende streaming podcasts verdubbelen of verdrievoudigen routinematig het aantal mensen dat hij op Fox News bereikte.

Aangezien Tucker veel van dezelfde “taboe” onderwerpen behandelt als ik, kun je voorzichtig schatten dat minstens 10 miljoen van Carlson’s vaste kijkers sterk gekant zijn tegen alles wat de zogenaamde leiders van de wereld willen realiseren. En dat is alleen Carlson’s publiek.

Substack heeft meer dan 35 miljoen abonnees, waarvan waarschijnlijk 20 procent op zoek is naar inhoud waarvan ze weten dat ze die niet zullen vinden in bijvoorbeeld de New York Times of CBS News. Dat zou een “markt” zijn van 7 miljoen vrijheid-ondersteunende burgers.

Tucker was onlangs te gast in de podcastshow van Joe Rogan. Rogan heeft waarschijnlijk net zo’n groot en trouw publiek als Carlson. In hun brede en fascinerende gesprek maakte Rogan zelfs het punt dat shows als die van hem en Tucker nu als “mainstream” moeten worden beschouwd… omdat ze veel meer kijkers bereiken dan bijvoorbeeld de nieuwsuitzendingen van de grote tv-netwerken (die eigenlijk niet meer zo groot zijn).

Voor zover ik kan zien, groeien alle “alternatieve media” snel, terwijl alle traditionele nieuwszenders Dead Men Walking zijn.

Nogmaals, dit is een zeer bemoedigend teken voor iedereen die gelooft dat sceptische en onafhankelijke meningsuiting belangrijk is om te helpen een wereld te creëren waarin echte vrijheid kan blijven bestaan.

Maar ik heb de grootste groep burgers nog niet genoemd

Terwijl “onze kant” het aantal belangrijke werknemers die alle gekaapte organisaties bezetten enorm overtreft, is de echte bevolkingsgroep die er toe doet de immense groep die deze existentiële strijd voor vrijheid uitzit.

De burgers die waarschijnlijk de uitkomst van deze strijd zullen bepalen zijn de mensen die de Substack Contrarians nog niet ontdekt hebben of die nooit naar Joe Rogan kijken…of die denken dat Tucker Carlson een gevaarlijke extremist is die ontslagen had moeten worden door Fox (en nu ontslagen zou moeten worden door Elon Musk en X). Deze groep loopt in de miljarden.

 

(Dit is de groep die niet meer wil nadenken over de Covid-respons of over de mogelijkheid dat er op dit moment eng uitziende, wormachtige stolsels in hun aderen en slagaders zitten).

Deze groep wil gewoon elke dag doorkomen met voldoende brood… en als ze een paar licht vermakelijke circussen krijgen om ze af te leiden van de uitdagingen van hun dagelijkse leven, is dat genoeg.

Voor dit deel van de bevolking is elk groot debat over “vrijheid” ofwel saai, niet relevant voor hun leven, of ze houden van Big Brother en zijn ervan overtuigd dat hij hen beschermt.

Wat dit voor jou en mij betekent, is dat de ontknoping van deze historische strijd bepaald zal worden door een relatief klein percentage van de wereldbevolking.

Aan de ene kant staan de ongeveer 200.000 leiders van duizenden belangrijke gevangen organisaties. Aan de andere kant hebben we 10 tot 20 miljoen burgers die elkaar gevonden hebben in de alternatieve media. In het midden hebben we een paar miljard mensen die zich niet bewust zijn van wat er echt op het spel staat.

Welke kant deze enorme middengroep in de toekomst ook opgaat, zo zal de wereld gaan.

Men vermoedt dat de echte machthebbers van de wereld weten dat hun staat van dienst en hun geplande agenda’s een nauwkeurig onderzoek niet zullen doorstaan. Ze weten dat hun argumenten niet zo overtuigend zijn en gemakkelijk kunnen worden ontkracht als de argumenten van onze kant “viraal gaan”.

Om deze middengroep onverschillig of aan hun kant te houden, heeft de Deep State de concepten misinformatie en desinformatie bedacht om de invloed van degenen aan onze kant te besmeuren of af te wimpelen.

Het steeds groeiende Censuur Industrieel Complex heeft zijn belangrijkste taak met (walgelijke) onderscheiding uitgevoerd. Voorlopig is de deprimerende waarheid dat de massa niet veel lijkt te geven om de kwesties waarvan sommigen van ons denken dat ze tektonisch zijn.

Dit betekent dat het werven van de legioenen mensen die we moeten werven een merkwaardig moeilijk proces zal zijn.

Onze taak om meer van onze buren te overtuigen om zich aan onze kant te scharen is veel moeilijker gemaakt door het valse narratief dat alle belangrijke desinformatie afkomstig is van burgers zoals wij, terwijl we in feite geen controle hebben over alle belangrijke informatie.

Als en wanneer de massa zich realiseert wie de echte desinformatie produceert, zou vrijheid wel eens een verrassende overwinning kunnen behalen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-aantallen-zijn-in-ons-voordeel/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...