donderdag 15 september 2022

Waar is iedereen verdomme gebleven?

 september 14, 2022 


POLITICO: How Bill Gates Took Over the Covid Pandemic

 

EuroparlementariĂ«r: ‘De Europese Unie heeft de inflatie-explosie zĂ©lf veroorzaakt’

Ik hoor de laatste dagen dat steeds meer mensen zogenaamd een oplossing verwachten van de Europese Unie, zei de Belgische EuroparlementariĂ«r Gerolf Annemans (Vlaams Belang) in het Europees Parlement. “In het Nederlands hebben wij daar een uitdrukking voor: zij gaan bij de duivel te biechten.”

Oftewel: de slachtoffers werpen zich in de armen van diegene die hun problemen heeft veroorzaakt, aldus Annemans.

“Een Europese Unie die sinds de financiĂ«le crisis met de bijna verdubbeling van de geldhoeveelheid de inflatie-explosie zĂ©lf heeft veroorzaakt,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Build Back Better’-onzin

“Een Europese Unie die met een jarenlange ‘Green Deal’-hetze, met de sluiting van kerncentrales en het ontwrichten van onze energiebevoorrading de explosie van de energieprijzen zĂ©lf mee in gang zette, nog lang voor de Russische inval in OekraĂ¯ne een feit was,” vervolgde het Europarlementslid.

“Een Europese Unie die met haar Resetconcepten, haar ‘sustainable development’ en haar ‘Build Back Better’-onzin de desindustrialisering van ons continent en de implosie van klein ondernemerschap en van onze landbouw heeft ingezet,” sprak Annemans.

EĂ©n van de grootste problemen

“Een Europese Unie die met haar opgedrongen massa-immigratie zowel onze Europese cultuur als ons sociaal systeem heeft ontwricht,” somde hij op.

“Mensen, word wakker: de Europese Unie is geen oplossing van onze problemen. Ze is zĂ©lf Ă©Ă©n van de grootste problemen,” benadrukte de EuroparlementariĂ«r.

Mogelijk onderzoek naar witte slierten in bloed overledenen: ‘Het lijkt alsof ze groeien’


Sinds enige maanden treffen balsemers vreemde bloedstolsels aan in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien. De Amerikaanse begrafenisondernemer en balsemer Richard Hirschman sprak er openlijk over met diverse media. Hij zei dat hij de mysterieuze slierten in 50 tot 70 procent van de lichamen vindt.

Ook de Nederlandse specialist postmortale zorg Edwin Spieard treft de witte slierten aan in het bloed. Dat bloed lijkt overigens zwart van kleur en is stroperiger dan hij ooit heeft gezien.

“Het bijzondere van de witte slierten in het bloed dat ik uit de overledene haal, is dat het lijkt alsof het groeit,” schreef Spieard op social media. “Het lijkt alsof de witte slierten toenemen in volume nadat ik het in mijn bokaal heb.”

Heeft tijd nodig

Hij deelt dit naar eigen zeggen omdat er weinig over bekend is en hij op deze manier wellicht een bepaalde groep mensen hiermee helpt, of mensen uit zijn vakgebied bereikt die hier nog niet van op de hoogte zijn.

Een verpleegkundige stelde vervolgens voor om de witte slierten in een lab te onderzoeken. Spieard reageerde dat iemand contact met hem heeft gezocht en dat hij gaat onderzoeken of dit haalbaar en acceptabel is. “De gevonden bloedklonters worden dan net als in Duitsland onderzocht. Maar dat heeft tijd nodig.”

259 procent

Eerder schreef hij dat hij ‘veel te vaak hoort’ dat mensen plotseling zijn overleden. Ouderen hebben vaak een donkerblauw tot zwart (gezwollen) gezicht. Het is moeilijk om ze nog toonbaar te krijgen. De kleur van het bloed dat hij uit de overledene haalt, ligt dichter bij zwart dan bij rood.

Een overledene die niet meer toonbaar te krijgen is, wordt verpakt met een bodyseal. “Ten opzichte van de eerste acht maanden van 2020, heb ik in 2022 over dezelfde periode een toename van 259 procent van deze bodyseal,” aldus Spieard. In bijna al deze gevallen betrof het een plotseling overlijden.

Overigens is er iets vreemds aan de hand met de oversterfte in Nederland. Die was in juli en augustus opmerkelijk veel hoger dan verwacht.

Arts: 92% van alle coronadoden was gevaccineerd, dus dit is een pandemie van de gevaccineerden

 


In juni dit jaar was ongeveer 85 procent van de Canadese bevolking tenminste dubbel gevaccineerd. Dat terwijl 92 procent van alle coronadoden volledig gevaccineerd was, zei de Canadese arts Charles Hoffe in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

“Dit is dus een pandemie van de gevaccineerden,” benadrukte Hoffe. “Nog alarmerender is dat 81 procent van de coronadoden in juni drie of vier keer was gevaccineerd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt absurd

Dit is het duidelijkste bewijs: hoe meer prikken je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona, zei de arts. Hij voegde toe dat de prikken het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Het discrimineren van ongevaccineerden is volstrekt absurd, omdat zij degenen zijn die dit zullen overleven, benadrukte arts Hoffe.

Absoluut schokkend

“Het is absoluut schokkend,” reageerde Tyler Thompson. “Het is een pandemie van de gevaccineerden. Dit is schokkend. Dit is afschuwelijk. We moeten dit van de daken schreeuwen.”

Hoffe voegde toe dat het ‘absurd’ is dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat je anderen kunt beschermen door je te laten vaccineren, omdat het zorgstelsel instort.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...