dinsdag 2 januari 2024

De eindeloze nachtmerrie van de vaccingewonden

 januari 2, 2024    2099   9 

In april 2021 en juli 2021 kreeg ik covid-vaccins (de eerste AstraZeneca, de tweede Pfizer) die me allebei ernstig verwondden en mijn leven voorgoed veranderden. Ik had het gevoel dat ik geen leven had, geen toekomst en geen medeleven, zoals ik hier schreef. Een jaar later is er niets veranderd, behalve het extra trauma van het navigeren door een gehandicaptensysteem dat mij niet wil kennen. Toch was mijn reactie op beide doses zowel onmiddellijk als blijvend. De ene dag was ik een fitte en gezonde 47-jarige, de volgende dag had ik grote moeite met ademhalen, voelde ik constante druk op de borst en volledige tachycardie. Ik kon niet lopen, praten of slikken; mijn tong was opgezwollen – de lijst van mijn symptomen was eindeloos, schrijft Clare McHugh.

Er werd me keer op keer gevraagd: waarom heb je in hemelsnaam die tweede injectie genomen? Eén, omdat het niet AstraZeneca was. En twee, toen ik zei dat ik het niet nog een keer wilde, antwoordde de ziekenhuisarts: ‘Wil je dood?’ Tien bezoeken aan de Eerste Hulp, een overnachting omdat mijn hart niet resette en verschillende consulenten later, dacht ik dat ik dat misschien wel wilde. Toch kreeg ik te horen: ‘Nou, er is niet veel wat we kunnen doen … misschien ben je gewoon angstig?’ Het enige wat ontbrak was Michael Winner die zei: ‘Rustig maar, lieverd.’ En dat is de reactie die ik sindsdien van de NHS heb gekregen.

‘Je bent gewoon angstig’ is het herhaalde refrein voor vaccingewonden. Waarom nemen ze hun toevlucht tot deze beledigende afborsteling? Mijn observatie is dat het komt door de beperkte set (handige) tests waarmee de SEH werkt. Als deze aangeven dat je niet op het randje van de dood bent, kunnen ze je gewoon wegsturen. Na die schande komt het gevecht met huisartsen aan de telefoon om je symptomen uit te leggen en hulp te krijgen, waarop ik te horen kreeg: ‘Er zijn te veel symptomen om je door te verwijzen naar een Long Covid-kliniek en je blijft zeggen dat het de prik is … misschien ben je gewoon angstig.’ Geloof me, ik zou dit altijd verkiezen boven angst! Daarmee wil ik niets afdoen aan de wrede, slopende gevolgen van angst die ik nu heb, en niet voor niets, plus het Post Traumatisch Stress Syndroom, dat voor een groot deel te wijten is aan de manier waarop ik ben behandeld.

Prikspijt: COVID prikslachtoffers "Neem dit vergif niet"

 

Het was alsof ik een leugenaar en een aandachtszoeker was. Een mannelijke gastroloog zei zelfs ‘Ik denk dat je aandacht zoekt’ toen ik uitlegde dat ik na de prik zeven maanden lang niet kon slikken. Waarom werd ik, misschien vooral als vrouw, zo behandeld? Het werd duidelijk dat zeggen ‘het was de prik’ een compleet taboe was binnen de heilige poorten van de NHS. Een SEH-verpleegkundige zei zelfs: ‘Je moet stoppen met dat te zeggen.’ Waarom? Was het een te lastig feit? Was het makkelijker om me te behandelen als een perimenopauzale, angstige vrouw op zoek naar aandacht dan als een patiënt die medische zorg nodig had?

Een andere SEH-arts die me ontsloeg, zei tegen zijn ondergeschikten: ‘Nou, ze is duidelijk gewoon gestrest met zo’n hartslag.’ Alsof stress de enige reden is voor tachycardie. Toen hij me vroeg wat er was gebeurd en ik het uitlegde, keek hij verbijsterd en geïrriteerd hoe het mogelijk was dat ik vrijdag nog een volledig fitte, fulltime lerares was en maandag niet meer in staat was om te lopen/praten/ademen/aan te kleden. Toen ik de prik als enige oorzakelijke factor noemde, antwoordde hij: ‘Dat denk ik niet, dear.’ En toen: ‘Misschien ben je gewoon angstig?’

Ik had gelezen over hoe vrouwen door de geschiedenis heen medisch werden behandeld. In de negentiende eeuw dacht men dat vrouwen ‘greensickness’ hadden, waarbij hun baarmoeders door hun lichaam zouden zweven, waardoor ze hysterisch en irrationeel werden. Als studente spotte ik met de stompzinnigheid van een dergelijk idee, maar toen ik in een ziekenhuisbed tegenover een patriarchale consulent lag die kon beslissen over de volgende stap in mijn zorgtraject (en hoe ik door de volgende zorgverlener zou worden gezien), was ik zwak en onderworpen aan zijn macht. Ik voelde me neerbuigend en in de steek gelaten door het systeem. Tot zwijgen gebracht.

Covid-19 vaccinatie veroorzaakt oogschade en zelfs blindheid

 

De nachtmerrie van dit verhaal duurde meer dan drie jaar. Ik verloor mijn huis, mijn baan en mijn vermogen om als volwassen vrouw te functioneren, omdat ik mijn bejaarde ouders nodig had om me te helpen in bad te gaan, te lopen, me aan te kleden en te eten te geven. Er werd geen hulp geboden door de NHS of de sociale dienst, omdat het motto ‘je bent gewoon angstig’ op mijn medisch dossier stond. Net als duizenden anderen heb ik duizenden ponden uitgegeven om onafhankelijke hulp te krijgen.

Terwijl ik mijn weg terug naar de maatschappij zoek, om te werken en een bijdrage te leveren, word ik nu geconfronteerd met de geringschattende houding van de maatschappij en werkgevers ten opzichte van handicaps en chronische ziekten. Het voelt alsof je een last bent, een ergernis. Door gesprekken om redelijke aanpassingen te krijgen, realiseer je je dat je niet in de wereld van de valide mensen past. Je kunt je niet zo snel bewegen, hebt misschien niet het uithoudingsvermogen om zo lang op je werk te blijven en dus word je gezien als ‘zwak’ of op de een of andere manier ‘minder dan’.

Voor mij zijn de historische houdingen ten opzichte van vrouwen en handicaps, waarover ik ooit alleen in boeken las, mijn eigen ervaring geworden. Het onrecht, de stille, saillante houding van autoriteiten kan verstikkend zijn. Ondanks werkgevers die hun ‘Disability Confident’-websites promoten, heb ik het gevoel dat ik een HR-quota ben van ’the odd one’. Dat is voor mij de harde realiteit van mijn handicap. Er is geen begrip van wat een langdurige chronische ziekte is en het wordt nog steeds nauwelijks erkend omdat het een vaccinatieblessure is in tegenstelling tot een ‘long covid’. De gedachten van mensen veranderen niet omdat de oorzaak – vaccinatieschade – nog steeds grotendeels wordt ontkend.

Het uitkeringsstelsel, zoals dat op deze pagina’s wordt beschreven, is net zo onoverzichtelijk en complex. Navigeren door de valkuilen van Employment Support Allowance (ESA), waar je gescreend en beoordeeld wordt door een ambtenaar, is vernederend en wreed. Mijn ESA werd stopgezet omdat ik niet op tijd aan de telefoon kon komen en het werd geregistreerd als ‘non-compliance’. De uitkering wordt stopgezet, er wordt een P45 uitgegeven en je begint weer opnieuw. Hetzelfde geldt voor de Personal Independence Allowance (PIP). Na het invullen van een lange vragenlijst word je telefonisch gescreend om te bepalen of je ziek of gehandicapt genoeg bent om niet te werken. De vragen variëren van “Hoe ver kun je lopen?” tot “Kun je groenten snijden?”. Mijn kleine uitkering werd stopgezet toen ik zei dat ik een parttime baan wilde proberen. Ik wacht nu al drie maanden op een herbeoordeling zonder feedback.

CDC-gegevens bevestigen dat COVID-vaccinatie tot 24 jaar van het leven van een mens berooft

 

Hoewel ik dus veel heb geleerd door deze grimmige ervaring – veerkracht, zelfverdediging en hoe je door lastige systemen moet navigeren – blijf ik achter met mijn vragen over de Kafka-eske bureaucratische nachtmerrie waar iedereen die echt gehandicapt is mee te maken krijgt. Voor de vaccingewonden is het een dubbele klap – diagnose en behandeling worden geweigerd en vervolgens wordt ons ‘geloof’ ontzegd. ‘Angst’ is opnieuw een snelle en gemakkelijke opt-out voor de medische operatoren die niet kunnen bewijzen of weerleggen dat je ziek bent, gebaseerd op hun betekenisloze telefoontests. Wreed genoeg betekent ‘angst’ gewoon ‘ga weg.’ Navigeren door het gezondheids- en uitkeringsstelsel als je gevaccineerd bent is een onvoorstelbare uitdaging en opnieuw traumatiserend. Op elk niveau worden wij, de bijkomende schade van een experiment dat vreselijk mis is gegaan, gedwongen om in stilte te lijden. Onze stem komt politiek te ongelegen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-eindeloze-nachtmerrie-van-de-vaccingewonden/

 

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

Dr. Michael Yeadon, Pfizer’s voormalige vicepresident en chef-wetenschapper voor allergie en respiratoire aandoeningen die 32 jaar in de industrie leiding gaf aan onderzoek naar nieuwe medicijnen en met pensioen ging bij de farmaceutische reus met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews. Hij gaat in op de “aantoonbaar valse” propaganda van regeringen als … Meer lezen overVoormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”

https://www.frontnieuws.com/voormalig-vicepresident-van-pfizer-uw-regering-liegt-tegen-u-op-een-manier-die-tot-uw-dood-kan-leiden/

 

Zoveel coronaprikken heeft Nederland al weggegooid (en zoveel heeft dat gekost)


In de Europese Unie zijn al minstens 215 miljoen coronavaccins in de prullenbak beland, blijkt uit een analyse van Politico. Kosten voor de belastingbetaler: 4 miljard euro. En het gaat hier vrijwel zeker om een grove onderschatting.

Sinds de goedkeuring voor noodgebruik eind 2020 hebben EU-landen gezamenlijk zo’n 1,5 miljard vaccins ingekocht. Veel liggen nu op vuilnisbelten verspreid over het continent.

Nederland staat in de top 3 landen waar de meeste coronavaccins zijn weggegooid. In ons land zijn naar schatting 16,3 miljoen vaccins in de prullenbak beland. Waarschijnlijk dus een veelvoud daarvan.

Minimaal 316 miljoen euro

Politico merkt op dat het niet makkelijk is om erachter te komen hoeveel vaccins zijn weggegooid. Overheden zijn huiverig om inzicht te geven in de cijfers.

De politieke nieuwssite komt uit op een gemiddelde prijs van 19,39 euro per vaccin. De prijs is in werkelijkheid ‘vrijwel zeker’ nog veel hoger. In Nederland is dus voor minimaal 316 miljoen euro aan vaccins weggesmeten. Opnieuw: waarschijnlijk dus een veelvoud daarvan.

Dit gaat echt alle perken te buiten

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt wijst erop dat EU-baas Ursula von der Leyen per sms – en middels wurgcontracten – voor miljarden euro’s aan Pfizer-coronavaccins bestelde.

Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië hadden al een contract met AstraZeneca tegen een inkoopprijs van 1,78 euro per dosis, maar de Europese Commissie stak hier een stokje voor en kocht in tegen een veelvoud van dit bedrag, aldus Van der Vegt.

“Dit gaat echt alle perken te buiten,” vindt oud-belastingambtenaar Gerrit Welbergen, die zeer kritisch is op politici die belastinggeld verkwisten.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Pas op: De alternatieve media worden GEKAAPT



De alternatieve arena wordt gekaapt, stelt de Britse auteur en spreker David Icke, die er zelf al vele jaren in meedraait.

Icke wordt vaak aangevallen om zijn uitspraken, die later toch – in alternatieve kringen althans – worden geaccepteerd en als gemeengoed aanvaard.

Begin jaren negentig zei hij al dat een piepkleine elite de wereld bestuurt, begin jaren 2000 dat we in een simulatie leven en in de lente van 2020 dat ‘corona’ een hoax was. Zijn nieuwste uitspraak: de alternatieve media worden gekaapt. Hij heeft ze ‘mainstream alternatieve media’ gedoopt. “Dit is heel gevaarlijk en het begint weer van voren af aan.”

Het spelletje is zo doorzichtig

Hij noemt specifiek X-baas Elon Musk en eerder noemde hij Russell Brand en de Britse zender GB News. De Deep State verkoopt Twitter, waar zij bepaalde wat mensen voorgeschoteld krijgen, echt niet zomaar aan iemand die vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel heeft staan, benadrukt Icke.

Hij wijst erop dat het in het DNA van veel mensen zit om te zoeken naar een verlosser, zelfs velen die denken dat ze wakker zijn. “Het spelletje is zo doorzichtig.”

Dat Alex Jones terug is op X na een peiling van Musk is ook onderdeel van het spel, stelt Icke. “Je wordt in de maling genomen, maar de meesten zullen dat nooit begrijpen.”

Collectieve blokkade

Hij wijst erop dat het besluit lang geleden is genomen en dat het interview met Tucker Carlson diende als voorbode. Musk werd de nieuwe God van de mainstream alternatieve media en Alex Jones kwam in het middelpunt te staan als symbool van de mainstream alternatieve media, naast Musk, Carlson, Rogan, Andrew Tate, Jordan Peterson, Brand, Eva Vlaardingerbroek en de rest, schrijft Icke.

Ze zeggen soms zinnige dingen, maar staan als collectieve blokkade voor de diepere lagen van het konijnenhol.

Icke herinnert mensen eraan dat de bedrijven van Musk – SpaceX, Neuralink, Tesla, enzovoorts – essentieel zijn voor de agenda van de globalisten, waar de mainstream alternatieve media naar eigen zeggen tegen zijn. Zonder de steun van de globalisten zou het zakenimperium van Musk in een dag in elkaar storten.

Alternatief nepnieuws actief gepusht

Ondertussen worden de echte alternatieve media gemarginaliseerd, zoals gepland. “Maar we zijn er nog.”

Op X wordt het echte nieuws nog altijd gecensureerd en weggedrukt, terwijl alternatief nepnieuws juist actief wordt gepusht. Zo werd een screenshot van een artikel waarin wordt beweerd dat Michelle Obama volgens officiële overheidsdocumenten geen kinderen heeft gebaard, miljoenen keren bekeken, ondanks een community note die duidelijk maakt dat het bericht nep is.

Nog steeds tuinen mensen er massaal in

Het gaat om een bericht geschreven door Baxter Dmitry van The People’s Voice, een website die ook in Nederland gretig wordt geciteerd. The People’s Voice, van Sean Adl-Tabatabai, is een clickbait-operatie die hiervoor YourNewsWire en News Punch heette en die is opgezet om de alternatieve media in diskrediet te brengen. De ‘auteur’, Baxter Dmitry, bestaat niet, liet Icke 10 jaar geleden al zien. En nog steeds tuinen mensen er massaal in.

Een screenshot van een artikel van ‘Baxter Dmitry’ waarin wordt beweerd dat Bill Gates levenslang boven het hoofd hangt wegens het verkrachten van kinderen, werd meer dan 76.000 keer geliket en 7,2 miljoen keer bekeken. Het bericht werd gedeeld door arts Anastasia Maria Loupis, één van de meest invloedrijke personen op X. Ook een nepbericht dus, maar geen community note. Dat terwijl berichten op X over de gevaren van de coronaprikken worden gebombardeerd met community notes.


Of zoals Vladimir Lenin zei: “De beste manier om de oppositie te beheersen, is deze zelf te leiden.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Soms grijpen burgers in

maandag, 01 januari 2024 14:49   Hits: 6591

  boze bevolking We weten allemaal wel zo ongeveer wat de langere termijn plannen zijn.

Digitale slaven zonder rechten, opgesloten in hun eigen district, maar het hoeft natuurlijk niet te gebeuren.


In razend tempo zijn we onderweg naar een 24/7 controlestaat.

Een situatie waarbij letterlijk iedere stap die je doet wordt gevolgd en waarbij je door de overheid wordt bestraft voor iedere kleine overtreding van de regels.

Om een 24/7 controlestaat te kunnen implementeren zijn er camera’s nodig, veel camera’s.


Zoals in China:

Het alziende Chinese Skynet beschikt nu over meer dan 700 miljoen CCTV-camera's (de helft van het wereldtotaal) en bespioneert in realtime al zijn 1,4 miljard burgers om hen een persoonlijke sociale kredietscore te geven, gebaseerd op hoe zij zich gedragen.

Zoals wij hebben kunnen zien met de vuurwerkverboden blijkt dat wanneer een volk iets niet wil, dit ook niet gebeurt.

Zo wil een groot deel van het volk in Engeland een eind maken aan de camera’s, want zonder camera’s geen controlesysteem.

Overal werden daar camera’s geïnstalleerd om te voorkomen dat mensen zouden gaan rijden in de zogenaamde ULEZ gebieden (Ultra Low Emission Zone).

En dus worden ze daar bij duizenden gesloopt door de burgers.
Het maakt niet uit welk systeem ze willen gebruiken om een bevolking te onderwerpen aan een 24/7 controlesysteem.

Keer op keer blijkt dat als een volk echt niet wil, het ook niet gebeurt.

En dat is hoopgevend aan het begin van ongetwijfeld weer een turbulent jaar.

Dit wordt misschien wel onze grootste uitdaging in het nieuwe jaar

 

     
    Hits: 8162

We staan aan het begin van een nieuw jaar dat voor ons wel eens heel erg belangrijk kan worden.

Een jaar waarin de bevolking nog veel meer angst zal worden aangejaagd en hysterische bange mensen om nog meer maatregelen zullen brullen. 


Er ligt een immens gevaar op de loer en het gros van de bevolking ziet het niet.


Het gevaar dat wij op vrij korte termijn al onze vrijheden zullen verliezen en als digitale slaven door het leven zullen gaan.

Het gevaar dat wij zullen worden opgesloten in onze eigen districten om de arme planeet niet verder te belasten.

Laten wij het komende jaar toe dat ze doorgaan met de waanzinnige klimaatplannen, dan kon het wel eens te laat zijn.

Het moet stoppen bij de basis en dat is de enorme leugen dat de mens door de CO2 uitstoot verantwoordelijk zou zijn voor de opwarming van de aarde.

Maar, het stoppen van die enorme leugens wordt moeilijker en moeilijker want de geheime krachten in de achtergrond die dit alles hebben bekokstoofd, beschikken over de MSM, door sommigen inmiddels vertaald van Mainstream Media naar Mass Shit Media.

Klimaat journalisten over heel de wereld krijgen snoepreisjes en worden geïndoctrineerd door een activistisch klimaat netwerk met cursussen om op de politiek correcte manier te schrijven over klimaat. Vandaar de eenzijdige klimaatalarm propaganda met identieke zinnen die de burgers te horen krijgen. Het is voorgekauwde propaganda zoals in communistische tijden. Geen complot , maar open en bloot.

Net zoals met corona wordt de wereld angst aangejaagd. Dit niet door de werkelijkheid, maar door ‘modellen’.

Je kunt natuurlijk van alle soorten ‘modellen’ creëren want omdat ze niets met werkelijkheid te maken hebben, kunnen ze ook niet worden ontkracht.
Maar, misschien het allerbelangrijkste van alles is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat de CO2 uitstoot verantwoordelijk zou zijn voor de opwarming van de aarde.

En toch is dat de basis waarop de bevolking wordt kaalgeplukt en geacht wordt haar vrijheden op te geven voor het algemeen belang.


Bovenstaande, verteld door Prof. Dr. Kees de Lange (fysicus), wordt heel belangrijk in het nieuwe jaar, want we hebben eerder gezien dat ze nu gezondheid gaan koppelen aan de klimaatzwendel en dan is het hek pas echt van de dam.

Maak 2024 het jaar waarbij een eind wordt gemaakt aan de klimaat waanzin.

De vaccinatie-industrie is een Frankensteinmonster van immense proporties


Eleanor McBean was 13 jaar toen de Spaanse griep van 1918 de wereld teisterde. Haar ouders hielpen destijds veel mensen die er slecht aan toe waren. Ze waren zelf ongevaccineerd, maar kregen nooit de Spaanse griep. Haar ouders geloofden niet in vaccinatie, want ze zagen met eigen ogen dat alleen degenen die de vaccins kregen ziek werden en stierven.

Het bleef McBean in haar latere leven intrigeren waarom zo veel mensen die niet waren gevaccineerd geen griep kregen en mensen die wél gevaccineerd waren ziek werden. Na vele jaren onderzoek ontdekte ze dat vaccinaties niet beschermen, maar juist ziekte veroorzaken.

De Giftige Naald
Klik op het plaatje voor meer informatie

De vaccinatie-industrie is een zeer winstgevende industrie, maar het is nog nooit bewezen dat vaccineren voordelen heeft. Dit wordt alleen beweerd door de industrie zelf, door de overheid en door vele medici.

Vaccineren is een geloof, aldus McBean. Ze heeft al haar bevindingen in het boek, De giftige naald, vastgelegd, met gedegen wetenschappelijke onderbouwing en harde cijfers. Haar vele bronnen zijn indrukwekkend.

Vaccinatie is bloedvergiftiging

McBean levert in ‘De giftige naald‘ onomstotelijk bewijs voor het leed en de desastreuze gevolgen die deze industrie op haar geweten heeft. Het aantal doden en zieken gaat gelijk op met de stijging van het aantal vaccinaties, wereldwijd, al vele generaties lang. Als in een land polio of de pokken uitbrak, was dat vaak nadat er weer een vaccinatiecampagne was uitgerold.

McBean stoorde zich enorm aan de onwetenschappelijke beweringen van de medische autoriteiten. Volgens haar waren het ronduit leugens, waarbij artsen – uit onwetendheid of hebzucht – over lijken gingen. Een kogel in de rug zou minder laf zijn dan mensen misleiden zich met dodelijk gif te laten inspuiten, verzucht ze in haar boek.

Ze noemt de theorie dat vaccinaties – welke vaccinatie dan ook – kunnen beschermen tegen welke ziekte dan ook, de grootste medische leugen is. Het is de omgekeerde wereld, zegt ze. Je kunt ziekte niet genezen of preventief voor zijn door gif in te spuiten. Vaccinatie is bloedvergiftiging, stelt ze boud.

De geschiedenis herhaalt zich

Dit boek is ruim 70 jaar geleden geschreven. Vele passages lezen als dat het in de huidige tijd is geschreven. De geschiedenis herhaalt zich. Op dezelfde manier als ruim 100 jaar geleden wordt er angst aangejaagd. Er werd een tweedeling in de maatschappij gecreëerd. Mondkapjes werden verplicht. Er was zelfs van 1872 tot 1928 een vaccinatieplicht in Nederland dat voor het pokkenvaccin gold, net als in veel andere landen, terwijl nooit bewezen is dat het pokkenvaccin de pokken voorkwam.

Het aantal sterfgevallen aan ‘de pokken’ steeg nádat de massale vaccinatiecampagnes waren uitgerold, maar de medische autoriteiten, regeringen en de media ontkenden dat in alle toonaarden, omdat er zoveel geld mee verdiend werd.

Duizenden medici, auteurs en regeringsbeambten waarschuwden tijdens de wereldwijde pokken- en polio-vaccinatiecampagnes van de vorige eeuw voor de zwendel en fraude van de vaccinatie-industrie en de zeer ernstige gevolgen voor de gezondheid van de mens.

Velen van deze moedige, integere mensen werden bedreigd, gearresteerd, opgesloten, gecanceld, zwartgemaakt en soms vermoord.

Klinkt bekend?

Realiseer je je, zo gaat het al meer dan 200 jaar. De vaccinatie-industrie is al heel lang een van de meest winstgevende industrieën en haar macht wordt steeds groter. Steeds opnieuw wordt dezelfde truc uitgehaald:

  • Creëer een probleem in de vorm van een pandemie die vreselijke ziekte teweegbrengt;
  • De reactie is angst;
  • De oplossing is een vaccin, waar de mensen zelf om vragen.

Eleanor McBean bestudeerde voor haar boek vooral de periode 1885-1955. De gezondheid van de mensheid holde even hard achteruit als dat de vaccinatie-industrie zich uitbreidde. Deze trend zet zich tot op de dag van vandaag voort, ondanks de inspanningen van McBean en duizenden medici die waarschuwden voor wat McBean ‘een Frankensteinmonster van immense proporties’ noemt: de vaccinatie-industrie.

De meeste mensen hebben geen idee van de desastreuze effecten van vaccinaties – niet alleen de coronaprikken, maar letterlijk alle vaccinaties. Dit boek brengt daar verandering in. McBean heeft voor ons de feiten op een rijtje gezet, in de hoop dat ze ons op tijd wakker kon schudden en ze ons zou kunnen behoeden voor de ellende die zij in haar leven heeft gezien. Een nobel streven. Het tij is te keren, als we ‘nee’ zeggen.

Zien we hier de voorspellingen van Geert Vanden Bossche uitkomen? ‘Belooft niet veel goeds’


Viroloog Geert Vanden Bossche heeft al vaak – onvermoeibaar – gewaarschuwd voor de gevaren van de experimentele coronavaccins. Hij waarschuwde al in 2021 dat de antilichamen die worden aangemaakt na coronavaccinatie het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Het gevolg is dat bepaalde ziektes moeilijker onder controle te houden zijn.

Hoe meer prikken men neemt, hoe meer dit immuunsysteem wordt onderdrukt, aldus de viroloog. “Neem dus vooral geen boosters.

In een interview waarschuwde hij daarnaast dat de gevaccineerden gevaar lopen. Corona zal blijven muteren en in veel gevallen zal dat fataal zijn voor mensen die zijn ingeënt, zei hij. De vaccinexpert voegde toe dat landen met een hoge vaccinatiegraad afstevenen op een ramp.

Schiet als een raket omhoog

Vanden Bossche zei te verwachten dat veel gevaccineerde mensen die besmet raken, ernstig ziek zullen worden en sterven.

Hij staat niet alleen. Meerdere experts hebben gewaarschuwd voor de catastrofale impact van het coronavaccinatieprogramma op de volksgezondheid.

Wat zien we nu gebeuren? De oversterfte in Nederland, een land met een hoge vaccinatiegraad, schiet als een raket omhoog.

Belooft niet veel goeds

“Zijn we op weg naar het moment waarop de voorspellingen van Geert Vanden Bossche gaan uitkomen?” vraagt moleculair bioloog Rogier Louwen zich af. “[Dit] belooft niet veel goeds, ook niet de hoeveelheid ambulances die we de afgelopen dagen hebben horen uitrijden, de winter is net begonnen.”

Neuroloog Jan Bonte merkt nog op: “Had het RIVM net een mooi modelletje bedacht waarmee ze de hele oversterfte van 2023 onder het tapijt konden vegen, werkt de realiteit niet mee.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...