maandag 4 april 2022

Uitvinder mRNA-technologie over plannen van Schwab: ‘World Economic Forum bevordert het fascisme’

 

Robert Malone, wetenschapper en uitvinder van de mRNA-technologie, slaat alarm over de plannen van het World Economic Forum om het fascisme over de hele aardbol te verspreiden.

Dr. Malone sprak in een interview met Rebel News zijn steun uit voor het Canadese truckerskonvooi en zei dat de beweging het totalitarisme van de Great Reset van het World Economic Forum ondermijnt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Is dat de wereld waarin je wilt leven?

“Voor mij gaat het om de nadruk die de truckers leggen op medische autonomie,” zei Malone. “De Canadese en Amerikaanse truckers hebben de wetenschap aan hun zijde.”

Het hangt er nu vanaf of mensen waarde hechten aan persoonlijke autonomie en bereid zijn om op te staan en ervoor te strijden. Als dat niet het geval is, worden ze slaven in een techno-fascistische wereld waarin de mondiale financiële elite alles voor je bepaalt, aldus Malone. “Is dat de wereld waarin je wilt leven? Is dat de wereld waarin je je kinderen in wilt laten opgroeien?”

Verfijnde vorm van fascisme

Malone benadrukte dat de Great Reset eigenlijk een verfijnde vorm van fascisme is die in de Tweede Wereldoorlog voor het eerst werd beschreven door de Italiaanse dictator Benito Mussolini. Het gaat daarbij om een partnerschap, een samensmelting tussen het bedrijfsleven en de staat.

“Wat het World Economic Forum probeert te bevorderen, is mondiaal fascisme. Ze maken er geen geheim van. Ze gebruiken alleen andere woorden,” zei Malone.

Noodwet (in Nederland) geeft overheid vergaande bevoegdheden om woningen te ontruimen: ‘Wat hier gebeurt, is onrechtmatig’

 

Staatssecretaris Eric van der Burg van Asiel en Migratie kondigde woensdag het staatsnoodrecht af, waardoor gemeenten verplicht zijn om vluchtelingen op te vangen. Met de noodwet kunnen panden worden gevorderd, maar dat is volgens Van der Burg ‘voorlopig niet nodig’.

De staatssecretaris ziet ‘voor de activering van dergelijke (verdergaande) noodbevoegdheden, waarbij ook grondrechten in het geding zijn, op dit moment onvoldoende aanleiding’.

Journalist Annelies Strikkers verdiepte zich in de noodwet en heeft er een Twitterdraad aan gewijd. Het staatsnoodrecht is een paraplubergrip voor allerlei wetten in het geval van buitengewone omstandigheden, waaronder ook de Wet verplaatsing bevolking, licht ze toe.

Past niet meer bij deze tijd

Onderzoekers van de Open Universiteit hebben geconcludeerd dat het staatsnoodrecht niet meer bij deze tijd past. Het is te complex en verspreid over veel verschillende wetten. Bovendien sluit het niet goed aan bij wat de overheid nodig heeft om huidige en toekomstige crises te beheersen, aldus de onderzoekers, die pleiten voor een grondige vernieuwing.

Opmerkelijk genoeg werd op 31 maart aangekondigd dat de Wet verplaatsing bevolking in werking zou worden gesteld omdat er een te grote toestroom ontheemden uit Oekraïne zou zijn. Dat terwijl in de wet bepalingen zijn vastgesteld om de eigen bevolking te beschermen. “Zijn wij één land met Oekraïne?” vraagt Strikkers. “Nee.”

Ze wijst erop dat op dit moment artikel 2c en artikel 4 van de wet in werking zijn getreden. Artikel 2c stelt dat ‘deze wet tevens van toepassing is op volksverplaatsingen op grote schaal, welke niet het gevolg zijn van een last tot verplaatsing’. In artikel 4 valt te lezen: “Indien het de ontruiming en de afvoer betreft, kunnen onze ministers en indien het de huisvesting en verzorging betreft kan onze minister van Binnenlandse Zaken richtlijnen of aanwijzingen geven of doen geven aan de burgemeester met betrekking tot diens in het vorige lid omschreven taak.”

Het gaat hier dus om bevoegdheden van de overheid om burgemeesters te dwingen tot ontruimen, afvoeren, registreren, verzorgen en (elders) huisvesten.

Gedwongen om te vertrekken

In de toelichting op het Koninklijk Besluit staat dat er op den duur verdere bevoegdheden kunnen worden ingezet uit deze wet. “Dat kan bijvoorbeeld gelden voor activering van de bevoegdheid om verplaatsing van personen te gelasten (artikelen 2a en 2b) om zo spreiding over Nederland mogelijk te maken, of de bevoegdheid om het gebruik van panden te vorderen (artikel 7, eerste lid).”

Hierdoor kun je als Nederlander gedwongen worden om te vertrekken of je te verplaatsen, benadrukt Strikkers.

In het eerste lid van artikel 7 staat: “De burgemeester kan ten behoeve van verplaatste en te verplaatsen personen hetzij het beschikbaar stellen in gebruik van woonruimte, gebouwen en andere onderkomens, zo nodig met inventaris, hetzij onderbrenging, al of niet met onderhoud, vorderen. De vordering kan in werking treden zodra de beslissing daartoe is bekendgemaakt op de daarbij bepaalde wijze.”

Is dit opzet?

Dus zou de burgemeester niet alleen lege kantoorpanden kunnen vorderen, maar ook je eigen huis inclusief inventaris, legt Strikkers uit.

Ze concludeert: “De overheid zet weer grondrecht schendende maatregelen in voor een probleem dat ze zelf creëren. Wat hier gebeurt, is onrechtmatig.”

“Samen met de torenhoge inflatie, voedseltekorten, immigratie, hoge belastingen, zal dit tot niets goeds leiden. Is dit opzet?”

‘Er is maar één manier om aan deze grootste diefstal uit de Nederlandse geschiedenis een eind te maken’

 

De grote bom onder ons pensioenstelsel is de euro, zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in de Kamer. “Een euro die elke dag minder waard wordt. Een euro waar gepensioneerden niet of nauwelijks rente over ontvangen.”

Door deze vreselijke euro dreigt de komende 10 jaar – als de huidige inflatie aanhoudt – de helft van onze opgebouwde pensioenen te verdampen. Dat is naar schatting zo’n 1 biljoen euro, aldus Van Houwelingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nexit

En doordat onze pensioenen verdampen kan de Europese Centrale Bank vervolgens straffeloos biljoenen euro’s bijdrukken, benadrukte het Kamerlid. Hij voegde toe dat vooral de zuidelijke landen daarvan profiteren.

“Er is maar één manier om aan deze grootste diefstal uit de Nederlandse geschiedenis een eind te maken en onze pensioenen te redden en dat is een Nexit, en wel zo snel mogelijk,” zei Van Houwelingen.

Geen extra maatregelen

De prijzen stijgen in Nederland extreem hard. Volgens het CBS is de inflatie vorige maand opgelopen tot bijna 12 procent. Een maand eerder was dit nog ruim 7 procent. Premier Rutte zei te verwachten dat het kabinet niet nog meer maatregelen gaat nemen om te voorkomen dat mensen veel minder te besteden hebben.

Rutte zei dat het ‘zorgwekkend’ is dat de prijzen zo hard stijgen, maar ‘ik denk, als ik door mijn oogharen kijk, dat het niet op voorhand gezegd is dat er maatregelen gaan volgen’.

Niet vergeten bij de volgende verkiezingen ...


 PETITIE

Voor het ontslag van Frank Vandenbroucke

Updates:  + 20.144 supporters and counting ... op naar 25.000 !


Collectief voor de verdediging van onafhankelijken en handelaren

startte deze petitie aan premier Alexander de Croo

https://chng.it/5v7gV6MLKp



                                                               ©  BELGA

Meer dan 500 klachten bij Unia tegen Conner Rousseau die ongevaccineerden weg wil houden uit cafés

Expert over uithaal De Croo naar niet-gevaccineerden: “Zijn polariserende woorden hebben averechts effect”

     © Belga

ONZE OPINIE. “De communicatie van De Croo over 800 miljoen euro voor Oekraïne was onverstandig”

quote

 


Pfizer Confidential: 1 infant DEATH for Each Successful Birth

 Pfizer and FDA Knew Breastfeeding Sheds Vaccine to Infants

 

Igor Chudov

2 April 2022

Hat tip to Claus L who reminded me that new Pfizer documents were released.

Summary: Only two births were recorded, one was successful and another resulted in infant death. Breastfeeding indeed affects infants and proves mRNA vaccine shedding by breastfeeding mothers.

1 Infant Death For Every Birth

An interesting finding in Pfizer’s postmarketing report on page 12:

  • 270 Pregnancies occurred and were reported (this includes normally progressing pregnancies that had no time to end yet)
  • One Pregnancy resulted in a “normal birth” (congratulations)
  • Another birth reported resulted in a “neonatal death” (death of the newborn)
  • No other births were reported
  • 238 pregnancies had NO outcome because they were still ongoing
  • There were 25 spontaneous abortions (occurring early in pregnancies) and one “foetal death”. Spontaneous abortion happens in the first 20 weeks of pregnancy. There were 7 more terminations of pregnancy.

If I was a regulator, and if a company presented a product that results in a 50:50 proportion of infant births to deaths, I would personally be alarmed. I would ask for a pause in giving it to women who could get pregnant until more investigations can be done.

Apparently, FDA was not at all alarmed by this, did not tell us, but decided to refuse publishing of documents showing that. All they said is that it was “safe and effective for pregnant women”. Because science.

Breastfeeding Sheds Vaccine

Perhaps the most interesting is the sheer number of adverse effects involving INFANTS who were breastfed by vaccinated mothers:

Out of 133 breastfeeding vaccinated mothers reported, there were 17 cases of adverse events in breastfed infants. Three of them were “serious”.

These adverse events show that breastfeeding while vaccinated is not “harmless passing of antibodies”. It created adverse events, including SERIOUS adverse events, in those breastfed infants.

Share

Despite that, the media kept insisting that there are “no Serious COVID-19 Vaccine Side Effects”, and “no shedding”, which was a lie, as we now know.

 


I would say that mothers and pregnant women were misled by the "FDA” and so called “health experts”. They were also misled by people like “Bill McCarthy”, a policy and journalism major who wrote the above gem, who has no health science background, and who misled pregnant and breastfeeding women for money along with the rest of corporate media.



What do you think?

 

 

Source : https://igorchudov.substack.com/p/pfizer-confidential-1-infant-death?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTE0Nzc0ODIsIl8iOiJqRk9CeiIsImlhdCI6MTY0OTA3Nzg3NywiZXhwIjoxNjQ5MDgxNDc3LCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.nDrs7csKJ5j34R0k9sQES7P8gaIu8tJAKAJYgVWKz9A&s=r

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...