woensdag 15 november 2023

Globalisten gebruiken geoengineering “weerwapens” om steden te vernietigen zodat ze kunnen herbouwen met een politiestaat infrastructuur, waarschuwt analist

 november 15, 2023

Op 25 oktober ging orkaan Otis, een storm van categorie 5, aan land in de Mexicaanse deelstaat Guerrero. Op het moment van schrijven waren er 46 doden en 58 vermisten. De orkaan liet een nachtmerrieachtig scenario achter op de populaire toeristische bestemming Acapulco, schrijft Belle Carter.

Media-ecoloog James Martinez – een van de belangrijkste voorstanders van Low-Energy Nuclear Reactions (LENR), of koude fusie technologie, die wordt beschouwd als een stabiele leverancier van kernfusie en een mogelijke toekomstige energiebron voor de mensheid – was getuige van de verwoestende ramp. In een recent interview met Mike Adams, oprichter van het vrij-sprekende videoplatform Brighteon.com, sprak Martinez over de afschuwelijke ervaring en de mogelijkheid dat geoengineering van “weerwapens” werd uitgevoerd in de recente catastrofe.

Naar eigen zeggen was hij door presidentskandidaat Dr. Claudia Sheinbaum uitgenodigd om naar Mexico te gaan om in het land de volgende generatie energiekracht tot leven te zien komen in de vorm van LENR. Hij vermaakte zich prima op de toeristische plek, maar merkte meteen op dat de architectonische structuren ter plekke veranderd moesten worden, nog voordat ze wisten dat er een superstorm zou komen. Hij was op stap met enkele invloedrijke mensen toen ze zich begonnen te realiseren dat er inderdaad een grote tyfoon op komst was. Hij ging ervan uit dat het publiek al was voorgelicht.

Hij vertelde dat ze besloten terug te gaan naar het landgoed om wat te drinken. “En toen we in het openingsgedeelte zaten, dat uitkijkt over de baai, nam de windfactor rond 21:30 tot 22:00 enorm toe. We dachten niet dat het tot categorie vijf zou gaan. Maar rond middernacht kregen mijn collega’s telefoontjes dat ze daar weg moesten. En we konden nergens heen om weg te komen.” Omdat ze slechts gasten van het huis waren, schuilden ze in de woning aan de andere kant van het huis, een enorm bouwwerk en een zeer beroemd architectonisch herkenningspunt. “En er staat een enorme oude boom voor dit landgoed, die ons beschermde,” zei hij. Toen ze wakker werden, was de boom er niet meer, waren de kamers overstroomd en zagen ze een complete, totale verwoesting. “Dus dat vond plaats, maar het werd gebagatelliseerd,” zei hij.

“Het lijkt alsof er een bom is ontploft,” reageerde Adams, en Martinez was het er snel mee eens. “Dit is waar het interessant voor me wordt, want ik was erg achterdochtig over de reden waarom de havenautoriteiten of de regering van Acapulco het publiek niet waarschuwden voor wat er gebeurde,” zei hij. Terwijl de Cold Fusion voorstander inspecteerde, was er geen geluid buiten, geen vliegtuigen en geen onmiddellijke reddingsoperaties. “Acapulco was officieel verwoest. Alle boten in de baai, inclusief degene waar ik de vorige dag op was, waren gezonken. En het was erg stil omdat er helemaal geen stroom was,” merkte hij op, eraan toevoegend dat hij op zijn minst politie of militaire helikopters verwachtte om de mensen te helpen en hen te vertellen wat hun instructies zouden zijn.

“Ik vermoedde dat het een weerwapen was dat tegen Acapulco werd gebruikt voor de bouw van een 15-minutenstad,” zei hij. Adams was het hiermee eens en wees erop dat Acapulco een centrum was voor vrije meningsuiting en vrijheid van politieke overtuiging. Dit maakt de eens zo pittoreske bestemming tot een doelwit voor het stedenbouwkundige concept dat de regering wil implementeren voor hun totale controle en tirannie.

Martinez onthulde ook hoe huizen, auto’s, telefoonpalen, enz. eruit zagen als een gedemilitariseerde zone na een oorlog. Volgens hem waren in elke auto die buiten stond de ruiten eruit geblazen. “En de meeste mensen hebben in snelle auto’s gereden, de ramen zijn een dominant probleem, er is aerodynamica en al die andere dingen. Het was echt ongewoon om te zien dat het glas in de auto’s eruitzag alsof het ontplofte door een of ander ongewoon elektronisch wapen,” onthulde hij.

Gelijktijdige ontvolkingsoperaties wereldwijd

Op een bepaald punt in de show zei Adams dat globalisten nu een aantal misdaden tegen de mensheid uitvoeren om het menselijk ras te onderdrukken, omdat ze iedereen onder de duim willen houden. Hij noemde de vergeten catastrofe van de branden in Lahaina, Hawaï, in augustus, waarbij leidingen smolten en het water vervuild raakte met giftige chemicaliën.

Ambtenaren zijn nu aan het testen op vervuiling, eigendom per eigendom. Vroege tests hebben al de aanwezigheid van het kankerverwekkende benzeen en andere chemicaliën aangetoond, maar ambtenaren beginnen nu pas de omvang van het probleem te begrijpen. Ze hebben nog geen monsters genomen van de kern van de brandzone.

“Veel mensen geloven dat er directe energiewapens bij betrokken waren. Het was heel duidelijk dat de regering zich terugtrok, het water afsloot en toestond dat het vuur een aanzienlijk deel van de stad overnam en vernietigde,” zei de Health Ranger, die benadrukte dat er duizenden kinderen vermist werden. “En we hebben niets meer gehoord over die vermiste kinderen sinds 7 oktober, toen Hamas Israël aanviel.” Volgens hem voeren globalisten een Gaza-achtig experiment uit voor de hele mensheid. “Ik heb zelfs gezegd zoals Israël Gaza heeft ontworpen als een open-lucht concentratiekamp in de , met volledig bewaakte grensmuren, niets gaat erin of eruit zonder hun toestemming. Ze hebben beperkingen op calorieën, zelfs beperkingen op technologie. Dat is het model voor ons allemaal,” betreurde hij.

Bekijk het volledige interview met Mike Adams en James Martinez hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/globalisten-gebruiken-geoengineering-weerwapens-om-steden-te-vernietigen-zodat-ze-kunnen-herbouwen-met-een-politiestaat-infrastructuur-waarschuwt-analist/

 

Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?

Een groot deel van de historische stad Lahaina, de voormalige woonplaats van ongeveer 12.000 mensen in het westen van Maui, is verwoest door de bosbranden die afgelopen dinsdagavond uitbraken. Er wordt gezegd dat deze tragedie de grootste “natuurramp” in de geschiedenis van Hawaï is, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” … Meer lezen overWat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?

https://www.frontnieuws.com/wat-was-de-oorzaak-van-de-hawaiiaanse-bosbranden-waarbij-tientallen-doden-vielen-en-de-historische-stad-lahaina-in-maui-verwoestten/

 

Franse senatoren willen iedereen die Israël bekritiseert CRIMINALISEREN

 november 15, 2023

Zestien Franse senatoren hebben vorige week een wetsvoorstel ingediend om antizionisme in Frankrijk strafbaar te stellen. Voor analisten is dit een schijnbaar onderdrukkende zet om pro-Palestijnse protesten hard aan te pakken, schrijft Belle Carter.

Artikel 25 van het wetsvoorstel bepaalde dat degenen die het bestaan van de staat Israël betwisten met een van de middelen die in artikel 23 worden genoemd, worden gestraft met een jaar gevangenisstraf en een boete van 45.000 euro. “Belediging van de Staat Israël door een van de middelen genoemd in artikel 23 wordt gestraft met twee jaar gevangenisstraf en een boete van 75.000 euro. Degenen die met dezelfde middelen rechtstreeks haat of geweld tegen de staat Israël hebben uitgelokt, worden gestraft met vijf jaar gevangenisstraf en een boete van 100.000 euro,” aldus het wetsvoorstel.

Bovendien had artikel 23 van het wetsvoorstel betrekking op de overdracht van beledigende woorden: door toespraken, kreten of bedreigingen die worden geuit op openbare plaatsen of bijeenkomsten, of door geschriften, prenten, tekeningen, gravures, schilderijen, emblemen, afbeeldingen, of enig ander geschreven medium, toespraak of afbeelding, verkocht of verspreid, te koop aangeboden of tentoongesteld op openbare plaatsen of bijeenkomsten.

Senator Stephane Le Rudulier van de LR-partij (de Republikeinen) kondigde via een reeks berichten op X, voorheen bekend als Twitter, aan dat hij samen met 15 andere politici de tekst had ingediend. Het wetsvoorstel stelt “antizionisme voor als verboden en veroordeeld als antisemitisme,” zei de politicus. Hij vergeleek antizionisme ook met antisemitisme door te stellen dat “de opkomst van antisemitisme wordt gevoed door de haat tegen Israël, een verkapte vorm van Jodenhaat.”

In een brief aan de Franse premier Elisabeth Borne vorige maand, betreurde hij het “bestaan van een vijfde colonne van Palestijns terrorisme in Frankrijk” en riep hij op tot de ontbinding van pro-Palestijnse partijen zoals La France Insoumise (LFI), de Nieuwe Antikapitalistische Partij (NPA) en de Jeune Garde, waarvan hij beweerde dat ze terrorisme promoten.

Franse senatoren introduceren wetgeving om antizionisme strafbaar te stellen. “Het risico om het conflict te importeren is groot. In Frankrijk worden Israëlische vlaggen verbrand bij demonstraties”.

Stéphane Le Rudulier, de LR senator achter het wetsvoorstel

Eerder in oktober beval de Franse minister van Binnenlandse Zaken lokale autoriteiten om alle pro-Palestijnse demonstraties te verbieden. De Franse president Emmanuel Macron drong er bij de Fransen op aan om de oorlog in het Midden-Oosten niet te laten uitmonden in spanningen in eigen land. Vlak nadat Macron op tv had gesproken over het conflict in het Midden-Oosten, gebruikte de Parijse politie traangas en waterkanonnen om pro-Palestijnse demonstranten uiteen te drijven die een verbod hadden getrotseerd en donderdag hadden gedemonstreerd tegen de Israëlische regering. “Laten we geen ideologische avonturen naar Frankrijk halen door imitatie of projectie. Laten we geen nationale breuken toevoegen … aan internationale breuken,” zei Macron. “Laten we verenigd blijven.”

De joodse bevolking van Frankrijk, geschat op meer dan een half miljoen, is de grootste in Europa en de op twee na grootste ter wereld, na Israël en de Verenigde Staten.

Parijse demonstranten scanderen: “Israël, moordenaar”, “Macron, medeplichtige”

Duizenden demonstranten marcheerden op 4 november door de regenachtige straten van Parijs, waarbij sommigen “Israël, moordenaar” riepen.

Ze klaagden Macron luidkeels aan, scandeerden “Macron, medeplichtige” en betuigden hun steun aan Palestina terwijl ze “Palestina zal leven, Palestina zal winnen” riepen, terwijl ze Palestijnse vlaggen droegen. Sommigen hadden borden met daarop “Onmiddellijk staakt-het-vuren”, een kreet die ook herhaaldelijk werd geroepen door de menigte. Op spandoeken op een vrachtwagen met geluidsinstallatie in het midden van de mars stond “Stop het bloedbad in Gaza”.

Het hoofd van de Parijse politie gaf toestemming voor de mars, die liep tussen twee grote openbare pleinen in het oosten van Parijs, Republique en Nation, maar zwoer dat elk gedrag dat beschouwd werd als “antisemitisch of sympathiek met terrorisme niet getolereerd zal worden door politieagenten die gemobiliseerd zijn om de orde te handhaven”. Het was een van de eerste grote bijeenkomsten ter ondersteuning van de Palestijnen die legaal werden toegestaan in Parijs sinds de Hamas-aanval op 7 oktober.

Uiteindelijk roepen de demonstranten op tot vrede tussen de twee strijdende naties. “We zijn hier vandaag gekomen om de solidariteit van het Franse volk met het Palestijnse volk te tonen en onze steun voor vrede, voor een vredesoplossing met twee staten, een Israëlische staat en een Palestijnse staat,” zei Antoine Guerreiro, een 30-jarige ambtenaar. Ondertussen betreurde Wahid Barek, een 66-jarige gepensioneerde, de dood van zowel Israëlische als Palestijnse burgers. “Ik betreur de burgerdoden aan beide kanten. Burgers hebben niets te maken met deze acties. Het is echt beschamend,” zei hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/franse-senatoren-willen-iedereen-die-israel-bekritiseert-criminaliseren/

Oud-presidentskandidaat legt uit: hierom moet het World Economic Forum verdwijnen

Het World Economic Forum is echt angstaanjagend, zei Glenn Beck in zijn show. Deze groep elites denkt het recht te hebben om een nieuwe wereld te creëren.

Hij vroeg zijn gast Ron Paul hoe hij tegen het WEF aankijkt. “Het moet verdwijnen,” lachte de oud-presidentskandidaat.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel erg triest

Paul omschreef het als een machtige organisatie die de controle heeft gekregen over het onderwijssysteem. Universiteiten zijn nauw verweven met het WEF. Ook noemde hij WEF-zetbaas George Soros, die in Davos al vaak acte de présence gaf.

“En bij corona leek het alsof ze de medische wereld volledig hadden overgenomen,” benadrukte Paul. “Dat is heel erg triest.”

Verzetten

“Beangstigend ook,” voegde Beck toe.

Sommige mensen zijn wakker geworden en weten dit. En sinds de lockdowns zijn dat er alleen maar meer geworden, aldus de gepensioneerde politicus. Het lijkt er volgens hem op dat het Amerikaanse volk er klaar voor is om zich hiertegen te verzetten.

“[Het WEF] is slecht nieuws,” zei Paul nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Werden soldaten al in 2014 ‘gevaccineerd’ tegen COVID-19? Dit document suggereert van wel


Mensen die gevaccineerd zijn tegen corona kregen geen prik van Pfizer of Moderna, maar van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Dat ministerie heeft de vaccins uitgerold, zei advocaat Thomas Renz tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres over de schade die de prikken hebben veroorzaakt.

“Als je iemand wilt aanklagen, moet je bij het ministerie van Defensie zijn,” zei Renz. “Succes.” Datzelfde ministerie beschikt ook over alle gegevens, en die verbergen ze, voegde hij toe.

Volgens de advocaat wisten het ministerie van Defensie en de CIA ook precies wat er gebeurde in het lab in Wuhan. “We hebben een berg aan bewijs.”

In 2014 gevaccineerd tegen COVID-19

Op basis van de data die hij heeft verzameld, schat hij dat deze ziekte in de jaren 2010 is ontwikkeld.

Daarnaast meldde zich een klokkenluider uit het Amerikaanse leger bij hem. Via een rechtszaak heeft Renz de medische gegevens van deze persoon boven water weten te halen. Daaruit blijkt dat de soldaat al in 2014 is gevaccineerd tegen COVID-19 (Moderna) in het Irwin Army Community Hospital in Fort Riley, Kansas. Maar liefst vijf keer.

ten

We moeten vragen stellen

“Dit moeten we onderzoeken,” benadrukte Renz, die naar eigen zeggen beschikt over ‘een immense berg’ aan bewijs. “We moeten vragen stellen. Het ministerie van Defensie en de CIA waren hierbij betrokken. In welke mate en hoelang speelt dit al?”

Saillant detail: de advocaat kan geen documenten van het defensieministerie of de CIA opvragen via een FOIA-verzoek (Wet open overheid).

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...